Gårdagen var lugn och idag blir det julskyltning!

Hallihallå!

Igår blev det en lugn kväll, iallafall för min del. Satt hemma och kikade på "over her dead body" tills Caroline ringde och sa att jag skulle komma på fest. Jag var inte direkt sugen, men tjejen lyckades övertala mig. Tänkte då ta cykeln men hittade inte cykelnyckeln, så jag tog bilen eftersom det regnade ute! :)
Åkte upp till Patrik först och satt där medans alla var riktigt på G, de drack, de spelade musik, de dansade! Rätt så roligt att kolla på iallafall! Efter många om och men gick vi vidare mot festen där Caroline var.

Där stannade vi inte allt för länge och senare skulle vi upp till Patrik igen, men då åkte alla hem, så det var faktiskt Mattias som sa "jenny nu åker vi hem!", det är inte dåligt det! :) Körde Jonatan? hem till hanemåla och sen åkte vi hem.
Vår lägenhet var så fin utefrån, jag har verklien lyckats bra med att pynta, haha! :)
Vi var iallafall hemma runt kvart i två och somnade väl halv tre!

Vaknade upp vid halv elva och har sedan dess suttit här och kikat runt lite.
Idag blir det julskyltning och adventsmys. Jag vill dricka glögg och äta lite pepparkakor ikväll. Men eftersom verken jag eller mattias är sådär jätte förtjusta i glögg så struntar vi nog i det, utan blir nog bara lite pepparkakor! :)

Imorgon börjar en ny vecka igen, då är det dags för jobb, men jobbar kväll hela veckan! (har jag för mig). Jobbar ju även helgen, men det gör inte så mycket, pengar pengar! :)

Nehe, nu ska jag kika vad vi har i kylen/frysen och göra iordning något att äta. Magen börjar kurra!

pepparkaksdeg!

Sitter och äter pepparkaksdeg, rätt så gott faktiskt. :P
Kikar även på "the wedding" och väntar på att Mattias ska komma hem och berömma mig för att det är så mysigt här hemma nu när alla adventssaker är uppe! :)

Visst blir det mysigt när allt är uppe? Fast hade varit ännu mysigare om det hade snöat ute.
Det är vid sånnahär tillfällen man skulle vilja bo uppe i norrland. Bara för att få ha snö på julen.

Nu blir det julmust också! Gottish!


Jag är rätt så snäll ändå! :)

Har precis varit och lämnat bensin till Mattias och de. De fick soppatorsk och Patrik var rätt stressad eftersom han skulle samlas om 20 minuter. Tur att jag är så snäll då, som åker och lämnar bensin till de. Funderade på att svänga in till ÖB och köpa förlägningssladd, men stuntade i det i sista sekund. höhö!

Jag ska strax ner i tvättstugan och tvätta och när jag satt på de två första maskinerna blir det till att börja adventspynta. Upp med julstjärnor, julstakar, balkonglyse, kulor och grejer. Så det ser jag framemot. Måste även få i mig lite mat. Men jag mår rätt illa nu, så vi får se om jag orkar laga något att äta. Senare i eftermiddag kanske jag ska vara hundvakt, jag har inte hört något än så länge! Men förmodligen kommer sessan upp hit ett par timmar. Då kan man ju känna efter lite det här med hund. hihi! :)

Som sagt blir det en ensamdag med mig själv och har ni inget bättre för er är det bara till att kika förbi.
Jag var ju så duktig så jag köpte pepparkaksdeg för jag tänkte jag skulle baka och greja, men så igår kom jag på att jag inte har några formar, så det sket sig! Fast mattias kom på att vi kan skära ut egna figurer istället. Så det ska vi väl göra då inom sin tid.

Nehe, jag har lite att pyssla med, så nu ska jag göra det istället för att sitta här! VI hörs!

Fredagskväll

Godkväll!

Idag har jag haft fullt upp, jobbade först till två sedan bar det iväg till kalmar där vi spenderade tiden på Ikea, hemtex, rusta, city gross. Handlade lite smått och gott som blockljus, balkongljus, julduk.
Vi var hemma runt sex tiden, då var vi båda helt slut.

Skulle ju gått ut ikväll, men kännt hela dagen att jag inte haft de "riktiga" suget! Och känner mig helt utsliten. Så jag bangade ur, men jag tror att de hade en aning om det, höhö! Visst jag är lite småsugen på att, men det får bli någon dag jag är ledig fredagen, så slipper jag vara så himlans trött.
Och så får det vara när jag har mer pengar, för dessa pengar jag fick nu, har redan gått åt! Eller jag har ju pengar kvar, men måste ju handla julklappar, så man måste ju verkligen hålla hårt i i de.

Imorgon ska Mattias iväg och kolla på fotbollscup och sedan tydligen festa på kvällen. Så imorgon har jag en ensamdag/kväll. Ska städa undan imorgon och julpynta tänkte jag. Julgardinerna hänger ju redan uppe, så det är allt de andra som ska upp i fönstrerna, kommer bli mysigt.
På kvällen vet jag inte riktigt, någon som är sugen på att komma över på en julfika? myskväll & titta på typ film eller något? då är det bara att höra av sig. ;)

Nesch, nu blir det att kika runt lite här på olika bloggar, sedan blir det Idol igen och sen sängen! Vi hörs kära vänner!

27 - LÖN!

Godmorgon!
Idag har den efterlängtade lönen trillat in på kontot! SÅ SKÖNT!
Har precis betalat alla räkningar, mindre skönt, men det måste ju göras!
Har räknat ut hur mycket i veckan vi kan använda för att få det att gå ihop. Det ser bra ut!
Eftersom nästa utbetalning sker tidigare nästa månad så kan vi handla lite julklappar, vilket känns bra!
Fast man känner sig alltid så jäkla fattig efter att man betalat räkningar, där försvinner nästan 4000 av lönen och när man bara jobbat 12 dagar och inte fått så mycket, ja då känns det. Men man överlever! :)

Igår var Marianne, jag & mattias på nybro måleri och kikade på tapeter, det fanns så grymt mycket fint!
Vi fick låna hem lite böcker och så, så vi ska sitta och kika i de senare under dagen (börjar ju vid 16.00). Men jag tror vi är rätt så överens om en tapet som vi vill ha. Om ni inte har förstått så vill vi tapetsera om i sovrummet med en fondvägg och sen någon annan tapet i övriga rummet. Men somsagt tror jag att vi båda är säkra på en, dock lite mörk kanske, men det blir nog bra i slutändan iallafall! :)

Vi vill ju göra om i hallen med, för den är ju inte sådär jätte snygg, men ja det får vänta ett tag tror jag. Först sovrummet! Vill ju lägga in nytt golv i sovrummet också, men det får väll också vänta. Men åh vad fint de kommer bli när allt är färdigt! Eftersom jag har en bild i huvudet på hur det kommer se ut ungefär! Vad vi kommer kunna sälja lägenheten dyrt sen när det väl är dags! :) höhö!

Nehe, nu blir det att skriva upp vad vi ska handla, sen åka iväg, vi är hungriga! ;)

Åh titta vad jag hittade!

Jag har precis kollat in webbisar där hittade jag Lina, min gymnasilärare. Yes hon fick sig en liten Albin igår.
Det roliga med det hela är att vi som hade engelska med henne jämt tjatade att hon skulle bli gravid. Sen när hon på studenten sa att detta nu var sant så blev vi alla väldigt glada, känslig som jag var just då, började jag att gråta. haha!
Men hur som helst så vill jag bara säga Grattis Lina till eran Albin! :)


Pokerspelning!

Har tagit en pause och sitter och spelar poker, idag går det rätt så bra faktistk! :P Men känner att mina ögon börjar bli fyrkantiga så ska snart ta fram strykbrädan och börja med julgardinerna. Funderar på om man ska böraj pynta lite smått. Jaa jag vet det är lite tidigt men det är ju såå mysigt och framförallt roligt! :) Vi får se hur jag gör när det väl kommer till kritan!

Fan nu förlorade jag allt på pokern, jävla skit. Dags att göra något annat! :) 

Städdag på min lediga dag sånt gillas - inte!

Det var verkligen skönt att få sova inatt, vaknade upp klockan 09.59 och kände mig utvilad. Dock känner jag mig lite konstig i både hals och huvud! Och lite småirriterad är jag också, vet inte riktigt varför, men ja ibland är det så!

Idag ska man ägna dagen åt plock plock plock! Fan vad tråkigt, men behövligt! Ska städa hela lägenheten idag och måste ha någon form av checklista för att veta att jag har gjort allt!

- Bära ner madrass & skåp till förådet [X]
- Hänga upp tvätt [X]
- Stryka julgardiner [ ]
- Hänga upp julgardiner [ ]
- Diska [X]
- Gå ut med reklamen + soporna [X]
- Rensa undan från borden (även under) [X]
- Dammsuga [X]
- Tvätta golven [X]
- Tömma kattlådan [X]
- Städa inne på toaletten [X]
- Byta sängkläder [ ]
- Putsta fönster (iaf inne) [X]

FY FAN vad tråkigt! Men det är bara till att sätta igång, så är jag nog klar i kväll precis innan läggdags.
Tur att man är två iallafall, trots att jag kommer för göra det mesta själv, kan kanske få mattias att diska och bära ner sakerna i förådet... om jag har tur!

Kikade in på mitt konto förut om jag fått pengar. Vilket jag hade, eller jag får de ju inte förens på torsdag, men de var redan insatta och det blev en glad överraskning, att det alltid ska vara ett par tusen mer än vad jag räknat med gör ju inte sådär jätte mycket faktiskt. Men jag vet inte vad jag gör för fel när jag räknar? :) Aja, struntsamma. Det blir lite julklappar i år iallafall. Gutt va?

Nehe om jag ska hinna bli klar med städandet denna dag så är det väll bara till att sätta igång!
 
p.s det snöar ute! d.s 



Snart har det gått två timmar och jag är svettig och nästan klar. Vi var två genom hela städandet, därför det gick så jäkla fort! Vad skönt! Nu är det bara lite småkrams kvar som att stryka gardiner och så, men det är  ju det roliga (inte att stryka men att hänga upp). Nu börjar jag bli hungrig, så vi ska laga lite makaroner och köttfärs, haha. Är man fattig så är man! :)

Hejsvejs!

Man kan ju alltid drömma!

Och så somnade jag en stund till, så vaknade upp vid halv åtta. Inte så bra kanske! Blir nog rätt svårt att sova inatt.
Dock är jag rätt så sliten efter helgjobbandet och mitt huvud värker. Så ska strax ta en alvedon och sen krypa i kojs.
Mår inte heller så bra på andra plan, jag mår illa och känner mig allmänt dassig. Hoppas inte att jag blir sjuk bara!

Det ska vara skönt att vara ledig imorgon, få sova ut lite längre. Hur härligt som helst, behöver jag verkligen!
På onsdag ska det bli lite julmys hos Linnea, en såkallad "utflyttningsfest" utan alkohol, utan bara lussekatter, glögg & pepparkakor. Ska bli mys! Jag har nog inte riktigt fattat att hon ska flytta härifrån till Motala! Det blir nog verklighet sen när hon väl har flyttat. Som tur är så ligger inte Motala 100000 mil härifrån utan man kan åka dit lite då och då.

Jag ser inte framemot att vakna upp imorgon, för jag kommer vakna upp till en kaosartad lägenhet, fan vad det ser ut här. Det hade varit härligt att någon gång få komma hem till en städad lägenhet. Att slippa tänka på det när man är ledig, men aja. Tänk om det hade varit så bra att man kunde komma hem, Mattias har städat precis hela lägenheten, UTAN att jag dividerat med honom dagen innan att han MÅSTE städa för jag ORKAR inte eftersom jag JOBBAR till exempelvis fyra. Aja, man kan ju alltid drömma! (:

Nu suktar mitt huvud efter min sköna kudde, dags för att sova!

Ett lätt offer!

Försäljare som ringer borde älska mig! Jag är verkligen ett lätt offer. I början är jag oftast ganska osäker och vill inte ha, men så smörare de, brer på massor och bam så är jag fast.
Jepp, detta hände idag med. Bredbandsbolaget ringde och hade ett kanonerbjudande! För endast 299:- i månaden! Då fick man tillgång till 45 hela kanaler.. ja sen blev resten svart, snubben som förövrigt hette Mattias pratade på, som om jag redan hade tackat ja. Men sure, nu har jag kikade på hemsidan och det ser ju inte helt fel ut. Men frågan är bara om man har råd. Tur att de har kundtjänst och 14 dagar att bestämma sig på! Det är lättare att skicka tillbaka saker tycker jag! haha! :)
Läste även att vi ska ju ha tillgång till telefoni helt gratis! Mattias sa att han visste det och att de bara var att ringa dit så skickar de hem det. Det skulle ju vara bra. Det är ju inte alltid man har pengar på mobilen och en hemtelefon är ju bra! Så får väl ringa dit imorgon eller något.

Som jag trodde igår så gick det rellativt fort att jobba idag. Dock försov jag mig, vaknade vi nästan halv sju, så det var bara att dra på sig det första bästa och sen sticka ner till jobbet. Men det gick bra det med! Men har varit supertrött hela dagen och när jag kom hem så somnade jag på soffan i 40 minuter, verkligen välbehövligt! 
Nu håller Mattias på att laga mat ute i köket, idag blev det visst fisk & potatismos! Jag känner hur hungrig jag är. 
För sist jag åt riktig mat är igår vid klockan två. Sen dess har jag ätit knäckebröd. 

Nu är maten klar och jag ska vandra ut dit, jag känner mig som en zombie! 

Zzzzz.. 


Godkväll kära läsare!

Gokväll!

Sitter här i morgonrock och har precis duschat! Tänkte att det var lika bra att ha det gjort. Jobbigt att göra det imorgon på morgonen. Nu kan man sova en stund längre! :)

Kom hem lite innan tio idag och det har faktiskt gått rätt så fort. Var ju hemma ett par timmar mellan 11 & 16, rätt så skönt faktiskt! Sov mellan 14-15.30, var verkligen välbehövligt eftersom jag inte sov så många timmar inatt.
Visst, det blir nog lite svårt att somna nu ikväll, men det ska nog gå! Upp imorgon vid 06, men det ska nog gå ändå. Man vet att det är sista dagen sen får man vara ledig. Så det kommer nog gå fort och imorgon är det i ett hela tiden, då går tiden extra fort! Sånt gillas!

Slutar som sagt vid två imorgon, så när jag kommit hem blir det nog att ta tag i lägenheten, städa litegrann, bära ner madrassen (som fortfarande står i hallen!!), sen får vi se. Hade behövt handla, men är urfattiga så det går inte, haha! Får pengar på torsdag som tur är! Det behövs, vi har ingen mat! Eller jo i frysen, men vi har ingen frukostmat direkt. Får leva på Knäckebröd, men det går det med.

Jag vet ju inte riktigt hur mycket lön jag får på torsdag! Det är inte sådär jätte mycket, men vi får klara oss. Julklappar får vi köpa lite smått och billigt. Får ju nästa lön precis innan jul, så vi får se hur vi gör med det! Kanske handlar de sista julklapparna då. Aja vi får först och främst se hur mycket lön jag har nu. Sen får vi snacka julklappar! ;)

Nehe,  nu ska jag kika runt lite, sen blir det att hoppa i säng. Ska ju som ni vet upp med tuppen imorgon. Kuckeliku!

Lördagsmorgon i all ära!

Godmorgon!

Här sitter jag fortfarande i morgonrock och måste snart ta tag i mitt liv och klä på mig lite.
Har heller ingen aning om vad jag ska ha för kvällsmat med mig. Pfft, får väl åka och handla något sen runt sex tiden. Men åh det är såå tråkigt och jobbigt! haha! Fast åker jag tidigare nu innan jobbet hinner jag kanske åka in på kvantum och köpa mig en baguette, det vore nice! Aja, vi får se.

Inatt hade jag en hemsk dröm, tänker inte berätta om den för det orkar jag inte, men det var iallafall att mina misstankar var sanna. Gah jag dog nästan! :O haha! Usch jag hatar att drömma hemska drömmar och när man vaknar så vet man inte riktigt om det är sant de man drömt eller inte.

Aja, nu ska jag slänga på mig lite (mycket) kläder och sen sätta på mig lite makeup (haha).

Pussis!

Poker och jag blir tokig!

Godkväll!

Sitter här och spelar poker, inget bra spel för mig! Har redan skrikit och dragit mig själv i håret ett X antal gånger. Det är tur att det inte är riktiga pengar, för då hade jag nog gråtit många tårar, för jag har sån otur! :P
Och när jag väl får bra kort, så är de ingen som vill vara med och spela. höhö!

Idag har jag inte alls fått Mattias till att få ner madrassen, för vi åkte och tvättade hos Patrik istället. Så nu har vi tvättat lakan och handdukar. Så imorgon får Mattias tvätta resten! :) Vi var hos patrik en rätt så bra stund och därefter har vi ätit och så kikat på Idol!
Nu börjar det blir sent och ska snart hoppa i säng, börjar jobbar imorgon vid halv ett, så måste vara pigg och allert!
Så ska spela klart sen lägga mig i min nya säng! :)

Vi hörs imorgon!

Det har snööööat! :)

Godmiddag!

Hur har ni det där ute? är allt bra?
själv vaknade man av att det var lite extra ljus i sovrummet, kikade ut och ute var det fullt med snö, rätt så mysigt tycker jag att vakna upp och det är alldels vitt ute. För igårkväll när jag körde hem patrik vid sådär tolv så var det inget alls och det var stjärnklart.! :)
Vaknade upp vid kvart i tio idag och kände mig riktigt utvilad, så jäkla skönt!
Jag har ju fått en ny madrass av Mattias och jag antar att ni undrar hur nu detta kan ske eftersom han inte har något jobb. Men igår var han på nyöppningen av Sova i kalmar, så han köpte en madrass för 5 kr! Alltså en riktig resårmadrass + en bäddmadrass! Kostade egentligen över 2000! Så därför köpte han en sån eftersom jag velat ha en ny madrass (av olika anledningar).

Idag är jag ledig vilket känns superskönt! Vi har precis kommit hem, varit på Öb och därifrån fick vi med oss anslagstavla, julgran, hänglås & dammsugarpåsar (som var helt fel så vi måste lämna tillbaka de). Sedan åkte vi till Kvantum och handlade litegrann tills ikväll, då det blir kyckling!

Ska snart diska upp disken som är i köket och sedan plocka iordning efter grabbarna sen igårkväll, står lite ölflaskor här och där. Sedan ska jag försöka få mattias till att bära ner min andra madrass till förrådet och sedan städa undan lite. Få iordning på sovrummet, ser verkligen ut som ett bombnedslag, dels för att tvättkorgen är överfull (endast lakan och handdukar) och så ligger det lite kläder här och där, haha! Vi är verkligen inte ordningsamma! Så ska försöka få iordning på att det lite därinne iaf!

Senare ikväll blir idol och mys framför tv:n. Det behövs tror jag. Känner mig rätt slut i hela kroppen! Så ska bli skönt med en liten hemmakväll, stänga av mobilerna och bara skita i omvärlden! haha!

Men vi höres!

Godnatt!

Godkväll!

Jag har inte sådär jätte mycket ork till att skriva just nu.
Ska snart duscha och hoppa i sängen, är väldigt trött och jag ska ju jobba imorgon! Så upp och hoppa vid sex. Jippie!

Dagen idag har iallafall varit bra! Så skönt att få träffa Rebecca! Vi måste ses ofta, höra av oss och så. Så är det bara!
Hon är min bästa vän rakt igenom, så är det bara. Det har varit vi från första stund och så ska det förbli!

Nehe, hoppa in i duschen nu. Om man får vara ifred, för Linneas katt följer efter mig hela tiden och skriker, för han vill ha mat. Förut så stängde jag in honom i sovrummet för att han skulle få äta och efter typ 30 sekunder började han tjuta därinne, så jag släppte ut honom och skålen var tom, direkt sprang han till köket och åt upp ALLAS mat som var där ute, körde bort varandra jäkel. haha! Tjockiskatt!

Godnatt!

Kall och kylig dag + namnsdag!

Godmorgon! Ser ni vad klockan är? Jo just det kvart över nio - och jag är uppe!
Det är fan inte dåligt, men jag har mina anledningar. Linnea ringde vid tjugo över åtta och sa att hon snart skulle komma med Elsa. Så det var bara att stiga upp!
Har dock inte ätit frukost än, men ska nog göra det om en stund. Gött!
Sen ska jag ordna lite här hemma innan tåget går vid 11.24.
Och kommer hem ikväll, så det blir en heldag i växjö, inte mig emot! :)

Förresten så har jag namnsdag idag - Elizabeth! Så det är bara att säga grattis, så man blir lite glad! 
Fast Mattias säger att det inte räknas som min namnsdag, eftersom det "bara" är mitt tredje namn. Men det tycker jag! Så säger han bara för att han är avundsjuk att det inte är Alexander idag, höhö!

Nehe, nu ska jag koka lite ägg och sen bestämma klädsel för denna kyliga dag.

Vi hörs senare!

Älskade vännen!

Godkväll!

Om en stund blir det till att hoppa i säng och sova. Imorgon blir det nämligen upp tidigt. Dels för att jag ska vara förberedd när tåget går och dels för att Elsa (linneas katt) kommer hit vid nio imorgon.
Så imorgon kanske jag kan få en såndär god frukost? Fast vi har knappt något smör. Puhh!

Jag vet inte ens när jag ska åka imorgon, har inte hämtat ut biljetterna, tänkte jag skulle göra det idag men jag glömde. Så får göra det imorgon innan jag åker. Ska in på hemsidan och se när jag åker, tror det var runt kvart över elva eller något i den stilen!
Ska bli skönt att träffa Rebecca! Det har hänt så otroligt mycket på bara ett par dagar. Det är i sånnahär situtationer man behöver sina vänner och jag ska vara där. Jag kan inte föreställa mig hur det känns för henne. Men jag måste finnas där. När en människa utsätts för något så fruktansvärt måste man finnas där och lyssna. Personen i fråga kanske inte vill prata om det, men hon ska veta att man finns här.
Får jag någonsin reda på vem som gjort henne så illa, den personen kommer inte få det lätt. Jag vet att vi är många som vill ha tag i denna person, många som sakta men säkert vill sparka och slå, inte bara en gång, utan många!

Kära gumman, du ska inte tro att något är ditt fel, man är alltid efterklok. Men inget går att göra ogjort, hur mycket du än vänder och vrider på det så går det inte att få ogjort, istället ska du försöka se framåt. Det är svårt! Men vi finns här för dig!
Jag hade så gärna gjort allt lätt, men det går inte. Antagligen har du inte tagit de till dig än, precis som du skrev. Men ta den tid det tar. Jag älskar dig och jag finns här för dig i vått och torrt, glömt aldrig det! Vi ses imorgon!

Nu blev det ett inlägg som mer var inriktat mot Rebecca, men det får ni leva med.

Tisdag den 18 November 2008

Nej det blev ingen såndär mysig frukost. Utan det blev två ägg på knäckebröd klockan elva.
Egentligen gillar jag stora frukostar, rätt så tidigt på morgonen, så man kan ha tända ljus! Mysmysmys!
Dock älskar jag att sova också, därför inträffar aldrig dessa frukostar.

Idag börjar jag som sagt vid fyra istället. Så ska strax klä på mig lite mjukiskläder och dammsuga lite. Det behövs. Förut hittade jag värsta dammråttan i ett hörn? Och jag dammsög för typ två dagar sen? Aja, det är bara att sätta på ett leénde på läpparna och dammsuga, så jobbigt är det ju faktiskt inte!

Måste även ner till tvättstugen och hitta en tvätttid, har sjukt mycket tvätt (okej mest lakan & handdukar) orkade inte tvätta i lördags som det var tänkt, utan skulle gått ner och tagit en annan tid istället, vilket vi har glömt! Så vi lär ju inte få tvätta förens i helgen. Puh! Fast man kanske skulle ta den tidiga tiden på fredag när jag ändå är ledig? alltså börja tvätta vid sju? då kan jag ju få den där härliga frukosten! :) haha!

Nu blir det dammsugning, sedan ska vi börja laga mat, men vad? :O

p.s 9 dagar kvar till lön!! d.s


Dusch & tankar om utbildning!

Min hårbotten kliar som bara den, jag måste ställa mig i duschen! Funderar på att ta en riktig långdusch, peela, vårda och ja ni vet, hela kittet. Det är alltid så sköönt! Får se om jag känner mig lika sugen på det när jag väl står i duschen. Jag kan ändra mig på en minut.

Förut så diskade jag undan efter middagen, den är så skönt att ha det undan diskat imorgon när man kliver upp, istället för att möta dagen med ett stort kaos i köket. Då blir det trevligare att äta frukost och sådär. Eftersom jag inte börjar tidigt imorgon funderar jag på om man ska ordna till det med en riktig frukost imorgon. Nybakat bröd och sådär, det vore ju gott? men då måste jag vakna i tid, sådär halv nio - nio skulle vara lagom. Men om jag känner mig själv kommer det aldrig hända, alltså att jag vaknar då och är pigg för att gå upp.

Vet ni vad jag önskar mig i julklapp? en hundvalp, jag tror inte jag får någon, men jag önskar mig det ändå. För hur söta är de inte? och ja jag vet allt ansvar som innebär, det som är så bra med hundar det är att man MÅSTE gå ut på promenad, vad det är för väder. Nu när man inte behöver gå ut kan man lika gärna stanna inne för det är lite kallare än vanligt ute. Det är dels därför jag vill ha en hundvalp, helst en blandras mellan Rottis och något mer, men jag vet inte.
Det finns så många raser att man kan bli knäpp. Fast en liten knähund skulle ju inte vara fel det heller.
Aja, drömma kan man ju! Jag tror inte vi skaffar hund förens om ett par år, då man bor större (hus).

Mattias var på arbetsförmedlingen idag och från och med imorgon ska han få något slags stöd, 129 kr/dag. Det blir iallafall lite mer pengar än var vi är vana vid. Visst ingen jätte summa, men det är bättre än ingenting. Nu kan han ju känna sig lite delaktig i alla räkningar som jag får stå ut med varje månad! Jag hoppas att han snart hittar sig ett jobb, så vi kan dela på allt, så att allt verkligen bli på riktigt. Som jag sagt till honom innan, han MÅSTE ju inte ha ett lastbilsjobb bara för att han har körkort på det, utan han kan ju jobba på tex Rusta, Kvantum sålänge. Bara för att man börjar på ett jobb behöver inte det betyda att man ska stanna där i all evighet.

Påtal om jobb och utbildning, nu är jag lite inne på att bli begravningsentrepinör.. det är något som jag tänkte på förut. För ungefär 2-3 år sen ville jag bli en sån som "ordnar med döda människor". Så läste jag i en tiding idag om detta. Det är jag sugen på just nu. Dock är det jobbet rätt långt ifrån barn (som jag gääärna vill jobba med, jag älskar barn). Men jag är ändå sugen på att, men vi får se. Hur kan man begära att man ska veta precis vad man vill bli när man inte ens är fyllda 20 år?

Nu ska jag hoppa in i duschen. Lika bra det, för jag blir tokig på min klåda i huvudet! :O

Unga mödrar klockan halv sju!

Puh jag är trött! Sov någon halvtimme för en stund nu och är asseg nu. Har även ätit mat, då blir man ännu segare.
Chatarina ringde till mig förut och frågade om jag vill byta med henne imorgon, självklart ville jag det. Det betyder att jag slipper gå upp vid 06,00. :) Så imorgon börjar jag vid fyra istället, fan vad gött! :D

Om tjugo minuter börjar unga mödrar, som jag hade tänkt att kika på. Jag älskar det programmet, det är såå sjukt bra! :)
Och nu är det hela 20 avsnitt (bara det inte är repriser).
Senare ikväll blir det inte sådär jätte mycket gjort, finns väll inte direkt något bra på tv. Men det löser sig.

Nu har jag inte orken till att sitta här längre! Så nu avslutar jag! Hejs!

Nyponsoppa!

Gud vad jag blev sugen på nyponsoppa. Tänk er: varm nyponsoppa lite biskvier (det heter så va?) och en klick grädde, eller föralldel en klick glass. Mhhm det hade varit gott.

Dock har jag ingenting av detta hemma, så jag får njuta av tanken. När jag får lön, ska jag handla nyponsoppa & glass.
Endast 11 dagar kvar, jag borde kunna stå ut! :)

Varför är man alltid så pank de sista dagarna innan löning? Varför försvann sparpengarna jag satte in på mitt konto som var till för att SPARA! Varför försvinner alla pengar i ett naffs? Varför kommer alla räkningar samtidigt? denna månaden blir det 1000 kr mer i räkningar, vi har inte råd med det. Det är snart jul, man ska handla julklappar. Jag kan ju inte handla alla julklappar typ den 23 när jag får min nästa lön (som kommer vara stooor). Fan jag vill kunna ha pengar, eller åtminstone slippa betala alla räkningar på en och samma gång. Jag ska ringa och höra om man kan byta månad. Så att radiotjänst kommer en månad tidagare än vad den gör nu.. för då krockar den inte med elen.

Fan vad det är jobbigt att vara vuxen. Jag vill bli liten igen, bums. Då man trodde att pengar aldrig var ett problem, då pengar fanns i mammas plånbok och man trodde inte att pengar kunde skapa så mycket problem. Ja jag vill bli liten igen. Snälla tomten! (och när jag blir liten, då vill jag att mamma har fixat nyponsoppa till mig!!)


Ett par rader!

Nu är det pause i Grey's, så tänkte skriva ett par rader här.
Jag har iofs inte så mycket att skriva, men ändå.

Inatt hade jag en såndär konstig dröm, jag drömde att jag & mattias hade 3 barn varav två var tvillingar. Vi visste att dessa flickor skulle dö, de var inte sjuka eller liknande utan vi visste bara att de skulle dö inom 3 år. Så vi var drog ut fyra tänder på de som vi skulle ha som minne. Drog alltså ut tänderna utan bedövning, det var så hemskt! Snacka om att jag mådde dåligt när jag vaknade.

Nehe, nu börjar visst grey's igen! :)

Mys-söndag!

Idag är det en -gå runt i mysbyxor och slapp tröja-dag. Så det ska jag göra.
Fast just nu sitter jag i morgonrock, det duger det också! Men bara om en liten stund ska jag klä på mig, diska och sen krypa ner i soffan med två knäckebröd och en kopp te för att kika på Idol som börjar vid halv tolv. Missade ju det i fredags och vill väldigt gärna se det.
Får inte glömma att både DH & GA är idag någon gång framåt fyra tiden. Shit det blir mycket tv-tittande.

Jag hade ställt klockan på tio idag, bara för att försöka komma upp i någolunda tid. Jag gick upp tjugo över! Duktigt av mig! Hur fan kommer de gå imorgon när jag börjar vid sju? Jag kommer vara som en död potatis. Aja, men det går alltid. Det är precis i början man är trött och sen runt tio tiden, men eftersom jag slutar vid två så överlever jag! :)

Jobbar mån&tis (7-14), ons ledig (växjö), tors (7-14) fre ledig, lör(12.30-21) & sön(07-11,16-22). Sen jobbar jag måndag också. Men aja det får gå. Det är trots allt inte så mycket jag jobbar och inte så långa turer, så jag klarar mig ju liksom! FY fan vad jobbigt att jobba heltid, haha! Gå till fyra varje gång eller alltid börja vid två. Nej fy tusan. :P

Nehe, ska som sagt dra på mig mina mjukisbyxor och någon stor och slapp tröja sen påbörja disken! Försöka få  liv i mattias också kanske. Men vi hörs! Tjaobella!


Lovely!

Nu ska jag krypa ner i soffan och kika på lite vänneravsnitt med älskling.

Godnatt
!


Du & jag!

Det känns som en sten lättat från mina axlar. Vi kan lösa det här. Det är du och jag, så är det bara!

None

Jag har en fråga

Jag har en fråga: Vart drar ni gränsen vid otrohet?

Är det otrohet att typ flörta (mycket) via internet? eller är det vid riktigt beröring som gränsen dras?

Vad tycker ni?

Godmorgon!

Jovisst att jag gick upp vid nio idag. Jag var dock duktig och ställde klockan! Men jag drömde så roligt så jag ville drömma vidare! Vilket jag gjorde! Vaknade av att det plingar på dörren tjugo i elva! Suck!
Vem som plingade på? troligtvis "jehovas vittne" eller dylikt, eftersom vi fick en lapp i brevnedkastet om något jesus grejs. Tur att vi inte öppnade!

Ska väl snart börja med lite mat! Börjar ju vid två idag så måste ju ha fått i mig något då! Vet dock inte vad det blir för något idag, säkert något som går fort, typ korv och makaroner, men det går det med!
Ikväll ska vi nog äta något gott, eller så gör vi det imorgon! Eftersom jag slutar vid halv tio så känns det kanske lite sent att trycka i sig något att äta.

Jag har inte så mycket med att skriva, ska göra mig iordning nu iallafall och sedan laga mat!

Vi hörs!

Kväll den 13 November

Godkväll!

Jag ska nog försöka komma i säng i tid ikväll, alltså om en stund! Ställa klockan på nio eller halv tio och GÅ upp! Eftersom jag imorgon börjar vid två så vill man hinna litegrann iallafall!

Kvällen idag har gått sisådär, rätt segt idag! Haft ont i ryggen och tanterna har varit som galna idag. haha!
Men det får väl gå iallafall! Imorgon jobbar jag med Marie i poolen så det blir nog bra iallafall! Det spelar iofs ingen roll vem man jobbar men, det går bra med allihopa tycker jag! Vilket känns superskönt!

Nu ska jag försöka få med mig mattias i säng och spela lite kort sen försöka sova.
Godnatt!

p.s jag såg ett stjärnfall förut, jag önskade mig något, som jag hoppas slår in! hihi! :) d.s

<3

Jag älskar dig Mattias Sundman! :)



Jag vill vara morgonpigg!

Godmorgon! Eller förmiddag, eller något annat som passar.

Ja, jag ska inte sticka under stolen med att jag sov länge idag också. Fan fan fan! Jag vill vara morgonpigg, vakna vid 8 och vara pigg, man hinner så otroligt mycket då! Jag vaknade vid 11!! Trots att jag ställde klockan på 10, jag minns inte ens att den har ringt. Suck!

Så idag hinns väl inte så mycket med, börjar jobba vid tre. Men sen är jag ledig tre dagar, ska försöka att komma upp i tid då. Jag vet inte riktigt vad som händer i helgen. Finns inte så mycket och göra och att dra in Mattias till Kalmar ytterliggare en gång bara för att göra något, det tror jag inte kommer funka. Så vi får se vad som händer och sker helt enkelt.

Nehe, jag ska gå in till sovrummet och hoppa på Mattias (ja han sover fortfarande, vad är det med oss?), tycker han kan komma upp nu. Vi måste iväg och handla ägg också, för vi ska äta snitzel idag.

(Och vips så är jag inte alls ledig tre dagar, utan bara två. Imorgon blir det jobb (extra) en c2, ska se om jag kan börjar vid fyra istället kanske:)


6 veckor kvar!

Vet ni vad? det är 6 veckor kvar till julafton! Vet ni hur jag vet det? jo för idag jobbar jag en K tur (16-22) och imorgon skulle jag jobbat en B1 (8-14), precis som jag ska göra på julafton. Så efter jag jobbat detta så är det 6 veckor kvar tills jag jobbar likadant - alltså på julafton. Sedär!

Idag börjar jag som sagt vid fyra och idag jobbar jag med Jenny!!! :D Har bytt min dag imorgon, så jag jobbar kväll istället, inte mig emot direkt! Sen ledig hela helgen, fy fan vad gutt!

Idag sov vi alldels för länge, men det var nog för att vi var uppe till närmare två inatt. Vi var hos Danne & jossan en sväng och kom då hem runt ett tiden, sen när vi kom hem var vi inte trötta så vi kikade på vänner och spelade lite kort.
Därför vaknade vi upp kvart över elva idag! Fan inte bra!! Måste skärpa oss angående tiderna. Det går inte att sova bort hela dagarna (åtminstone halva).

Nehe, nu ska jag ta på mig lite kläder och sen dammsuga, sen hoppa in i duschen, hänga upp tvätten, laga mat sen jobba!

Julbord den 11 November?

Jag vet inte riktigt vart denna dagen har tagit vägen? Iofs så sov vi ju fram till elva (!!) idag, snacka om slöa!
Hursomhelst har vi tvättat och varit och handlat. Har precis plockat iordning lite och dammsugning står på schemat. Men väntar med det tills vi ätit så slipper jag ut där med dammsugaren när mattias står och lagar mat.

Gissa vad det blir för mat idag? Jo lite julbord inspirerat. Mattias tjatade om julbord idag men jag sa starkt nej, vi är ju inte ens i mitten av November? Så vi åkte iväg och handlade, såg hur han kollade extra mycket på julmusten, hur han senare när vi kom fram till frysdisken "åh kroppkakor, åh köttbullar, åh prinskorv" sen kollade han på mig med sina -snälla älskling kan vi inte äta julbord idag iallafall, jag gör vad som helst- ögon! Det gick inte att motstå, så han fick som han ville. Haha! :)

Vi har alltid tyckt att våra parkeringar är så små och trånga och svåra att komma in i när det står två bilar på varje sida. Därför blev vi väldigt lyckliga idag när vi såg att det inte fanns en enda bil på parkeringen, så svänger vi upp, lätt som en plätt. Plötsligt utbrister Mattias "jenny, är detta verkligen våran parkering?", jag funderade, men hade fasen ingen aning! Vi filurade och så ställde vi oss på den brevid för att se om det kändes bättre. Nej vi hade fasen ingen aning, så vi tänkte ställa oss på besökare mitt emot vår trappuppgång, så när vi ställer oss där ser vi att de börjat med biljettautomat där?! Fan heller, så vi ställer oss på sidan av vägen. Så senare ikväll när bilarna har kommit tillbaka ska vi ställa vår bil på rätta plats och memorera nummret, haha! :)

Nehe, nu börjar han bröla där ute om att jag ska komma och hjälpa honom, julbordet är ju strax klart!

Ett quiz!

http://www.quizyourfriends.com/take-quiz.php?id=0811101647491312&a=1&

Har lite tråkigt, så har just gjort ett quiz om mig själv, så ni kan ju göra det och se om ni känner mig.
Det fördriver lite tid iallafall och det kan ju vara bra ibland! :) haha!

Måndag 10/11

Det känns ju iallafall inte som om klockan är tjugo över nio! Jag vet inte vart denna dagen har tagit vägen? 
Jobbet gick bra, jag fick åka till vårdcentralen med en tanta, så vi satt där i drygt 1½ timme, det var ganska segt, men det gick! Gjorde även mitt test om deligering, så nu är man laglig igen, höhö!
Ska göra insulintestet nästa vecka, så jag får börja ge det också.

När jag kom hem så somnade jag en stund i Mattias famn. Efter det har vi bara legat i soffan hela kvällen. Är supertrött!
Är verkligen skönt att vara ledig imorgon! Så jobbar jag ons&tors kväll och ledig fre-sön, hur gött som helst! :D
Slippa gå upp tidigt! :D Sånt gillas!

Imorgon blir det städ&tvätt som står på schemat, samt handla, det är tomt i kylen!
Får se om vi ska ner till orrefors. Lämna farsdag present till Esa och födelsedagspresent till Jessica. Vet inte om det blir imorgon, men det passar ju rätt bra iomed att jag är ledig. Men vi får se hur vi känner imorgon. Det kanske inte ens är någon där? Annars får vi ta det i helgen.

Nehe, ska borsta tänderna och lite nu. Vi hörs!

Ett stort grattis till Kalmar FF!

Man får väl börja inlägget med att säga GRATTIS till Kalmar FF som idag tog SMguld! Jag hörde de sista minutrarna på radion när jag satt inne hos en tant. Guud vilket jubel det var. Hörde även att mer än hälften som var där var kalmarbor, haha! Har pratat lite med mattias på sms, de skulle gratta laget när de kom till Kalmar (vilket de gjort nu), sen skulle de bege sig hemåt. Så troligtvis blir det inte så himla sent, så funderar på att sitta uppe och vänta, eller ligga. Spelar ju ingen roll, jag kommer ju inte kunna somna ändå!

Dagen gick faktiskt väldigt fort idag, vet inte riktigt vart den tog vägen. Men lika skönt var det eftersom jag inte alls var sugen på att jobba idag! Det som är surt är att jag får jobba imorgonbitti, det gillar jag inte och dessutom till dötiden FYRA! Men det får gå! Jag överlever! :) Jobbar ju med Sollan & Heléne så det ska nog gå bra skulle jag tro. har dock ingen mat fixad, men det får gå ändå. Får ta med mig lite mackor och så, så ska det nog lösa sig!

Pratade precis med Mattias, de kommer hem runt tolv tiden, de ska åka buss hem vid kvart över elva. Han undrade om jag vill hämta de, men jag känner inte för att köra till kalmar, dessutom i mörker. Nja men hade de inte gått någon buss så hade jag ju fått hämta de. Men så är det nu, så ska hämta de vid stationen senare! Så det blir nog bra. Ingen idé  att lägga sig då när jag vet att han snart kommer hem min lilla älskling! :)

Det är sjukt hur mycket man kan sakna en person på en dag? Jag träffade honom liksom imorse en sväng, ändå så saknar jag honom nästan direkt! Den känslan håller i sig än, för annars brukar de väl avta? eller? haha. Hur som helst så har jag kvar känslan av att sakna honom varje minut han inte är här, trots att vi varit tillsammans i över 2 år. Men det är väl bra? :) Ett plus i kanten är väl också att jag älskar honom? Åh vad jag älskar honom! Det finns verkligen ingen annan som kan göra mig så glad som han! Han är verkligen bäst! :) Alla har vi våra svåra stunder, men efter regn kommer solsken. Och det har inte varit några tunga regnmoln över oss! Det känns så bra! Vi passar som handen i handsken så är det bara!

Nehe, nu ska jag sluta upp med min kärleksförklaring och diska upp lite och sen sätta på vänner så tiden går tills han kommer hem! Jag längtar! :D

Puss&kram

På G till Jobbet!

Jag sitter här med Idol i bakrunden, såg det inte i fredags, men ingen idé att sätta sig in i det nu heller, eftersom jag om en stund ska bege mig till jobbet!
Idag har jag en sån dag, då jag inte känner för att jobba för fem öre! Men när jag väl kommer dit blir det nog bättre. Men jag känner mig redan slut! Längtar till imorgon eftermiddag, då jag slutat och har 1½ ledig dag!

Har pratat lite med Mattias, han tyckte de var fränt att åka buss, delvis för att när de kör genom samhällen så står det folk och vinkar till de, ungefär som om de är kändisar! Men kanske inte så konstigt, med tanke på att de är 49(!!!) bussar som åkt till halmstad. Fatta vad kalmar folk de kommer att vara! Aja, nu hoppas jag iallafall att Kalmar vinner stort! Så de får sitt guld. Det vore väl bra?

Nehe, nu ska jag kika på Lars, sen ska jag hoppa in i bilen och köra iväg till jobbet! Kul kul! (nej!) 

Love this!



Jag älskar denna !

Godmorgon! Powernap på gång!

Jag är trött! Jag vill sova!
Idag vaknade jag till liv första gången runt sju tiden då Mattias gick upp. Pallade inte gå upp då, så jag låg en stund till. Vaknade nästa gång runt halv åtta av att han kommer in och pussar på mig och säger hejdå.
Jag ville gråta, haha! Sen han gick så har jag inte kunnat sova. Men nu är jag dö trött! Funderar på att lägga mig i soffan och sova lite. Ställa klockan, så jag inte försover mig. Jag hinner ju ändå inte göra sådär jätte mycket idag eftersom jag börjar vid halv ett.

Mattias kommer inte hem förens ikväll/inatt, så jag får vara ensam! Eller jag ska iofs jobba, men fram till dess blir det ensamt och efter att jag kommit hem blir det ensamt! Hoppas bara inte på att det blir allt för sent hem för honom eftersom jag imorgon ska upp och jobba vid sju!
Något jag med hoppas är att Kalmar vinner idag, så att resan dit inte var onödig! Höhö. Fan vilken skräll det skulle vara om de förlorade! Vad alla skulle bli besvikna? För de flesta har ju redan räknat med guld. Tänk er om Kalmar förlorar, vad kommer då alla dessa 49 bussar som åker från Kalmar idag göra? tänk alla besvikna människor. Haha, det hade jag velat se! Fast jag hoppas på att Kalmar vinner, för då blir alla så glada! Och glada människor gillar vi!

Nehe, nu ska jag sova lite. zzzzz

Hick hick!

God Lördagskväll!

Hur har ni det där ute i stugorna? Eller ni kanske inte sitter inne i era hus med ljus tända och har en filt omvirad runt er? Ni kanske i själva verket är ute på partaj, men det får man, det är ju lördag! :)
Men jag har suttit hemma med älsk och ätit god mat och kikat på tomten är far till alla barnen.
Om en stund blir det läggdags, både två är väldigt trötta! Dels för att vi gick upp tidigt imorse och jag har sovit rätt dåligt inatt dessutom! Skönt att jag har lite sovmorgon imorgon iallafalll.

Imorgon ska Mattias & patrik till Halmstad och kolla på Kalmar FF när de spelar. Bussen går redan vid 10 imorgon, så vi får se när Mattias kommer hem till mig sen på kvällen! Förhoppningvis blir det inte allt för sent!

Efter jobbet idag så ordnade jag lite här hemma och sen kikade jag på Pearl haber som gick på 4:an men jag missade typ halva, men det gör inget, det är i slutet den är som sorgligast, fasen vad jag grät!
Mattias kom hem runt halv sju, då åkte vi och handlade lite gott till kvällen och så åkte vi hem och gjorde iordning god mat!

Nu måste jag springa in i köket och dricka vatten, min hicka tar död på mig!

Mat på G!

Snart är maten serverad, idag blir det kyckling med wook och nudlar! Supergott! Medans mattias har lagat mat har jag hunnit plocka undan lite, bärt ut soporna. Efter maten blir det till att dammsuga och sen så ska vi bära upp lite på vinden tror jag bestämt! Inte för att det är så mycket, en dammsugare och en sterio i tre delar (en gammal). Funderar på om vi ska ta upp bebiskläderna på vinden också, så de slipper stå i sovrummet. För det lär ju ta ett tag innan de blir använda och de tar bara upp plats (haha säkert bakom dörren). Men ska nog försöka få upp de också, men det tar emot i hjärtat, haha! Nae skämt och sido, de ska upp på vinden!

Nu ropar honey att maten är klar, bäst att kila! Vi hörs!

Grå och trist dag!

Godmorgon!
Idag är det verkligen en grå och trist dag. Tittar man ut känns det som om klockan passerat fyra.
Vi börjar ju verkligen gå mot mörkare tider, nu är det liksom mörkt vid halv fem? Aja snart får vi iallafall sätta upp julsakerna som lyser upp våra fönster. Jag längtar! Och tills dess får man tända varje lampa man har i fönstrerna samt tända en massa ljus, bara för att kunna överleva - för att få lite ljus & värme!

Idag vankas det jobb, mellan fyra och tio. Jag trodde att jag bara jobbade till nio så jag var lite glad, men så såg jag på schemat att jag visst gick till tio! Åh det är så tråkigt! Eftersom efter nio är det ingenting! Så jag får väl sätta mig i massagestolen ett par minuter!
Det jobbigaste med att komma hem så sent är att man ska upp tidigt dagen efter, eftersom jag börjar vid sju.
Aja, det får väl gå, det har gått förut, så det lär ju göra det nu med!

Känner inte alls för att städa idag när vädret är så jäkla tråkigt, vill bara sitta under en filt och mysa bort hela dagen. Men nej, det kan vi inte göra. Okej om jag inte städar så mycket som jag hade tänkt, men lite iallafall. Så det känns sådär hemtrevligt, eller något.

Nehe, ska slå Mattias i ett parti jamacia nu. Vi hörs!


Godkväll & godnatt!

Ska snart hoppa i säng tänkte jag. Funderar på om Mattias kanske vill följa med mig, ska locka honom med lite kortspel. Vi har blivit ganska bra på att spela, fast någon av oss blir alltid sur i slutändan för vi är både lite av dåliga förlorare, men det är ändå ganska kul. Sen vi var i danmark har vi nästan spelat minst 2 ggr om dagen. Höhö men vad ska man annars göra i lilla Nybro staden? :)

Vi har inte blivit av med sakerna som ska till vinden, utan det får bli imorgon. Börjar ju inte jobba förens vid fyra, så vi har gott om tid på oss! Ska försöka hinna städa också, så man kan ha en fin städad lägenhet till helgen, det vore skönt!
Får se om jag har orken till det imorgon, men det blir säkertligen så, för när man fått iordning allt och bort med allt som ska bort, då städar man av bara farten!

Jag har ont i örat, måste nog kolla upp det snart. Det var ju inte så länge sen samma öra var svullet inuti, men det gick ju över iofs, men eftersom det har kommit tillbaka igen så kanske det är något man ska kolla upp? Hm jag vet inte. Ska se om sköterskan är där imorgon, då kan hon få kolla på mitt öra. :)
Förresten, hur skaffar man en ny patientbricka? min är typ 8 år gammal och stämmer inte ett dugg. Så måste ordna en ny.

Nehe, ska börja göra mig iordning för natten. Godnatt på er!

Städat förråd!

Har precis avnjutit en god middag, som idag bestod av köttfärslimpa med fyllning av champinjoner,lök och till detta blev det hemmalagat potatismos. Guud så gott det var! Jag är proppmätt! Mattias är verkligen hur duktig som helst i köket, det är tur att jag bor med honom! :)

Vi har nu gjort iordning i förrådet, ni ska få se en före och en efter bild sen. Det blev mycket bättre nu, för innan var det verkligen katastrof. Senare idag ska vi bära upp allt "överflöd" till vinden. Men det får bli när vi smällt maten litegrann.
Tog även fram julsakerna och fixade lite med det, allt fungerar, det är bara en lampa som måste bytas ut. Sen måste jag ha en större adeventsljusstake i vardagsrummet, för det blir inte så fint med de jag har.
Måste även ha en julgransfot, men det kan väl inte vara så jäkla dyrt eller? :O

Nehe, nu ska jag göra lite annat, vi hörs!

    
Förrådet innan          Förrådet efter (lite dålig bild, men en klar förbättring. höhö)

Tapeter

Sitter här och äter lite vindruvor, de är gott! Mattias kollar på Valvakan med Filip och Fredrik, eller ja det var ju igår, men idag så är det "återblickar" från nattens sänding.
Kakorna blev faktiskt goda ändå, typ lite som havreflan istället, men aa det gick att äta. Lätt att baka ihop och sådär, så det kommer jag nog baka fler gånger tror jag minsann!

Jag ska om en stund ta och lägga mig i sängen, känner mig trött. Jag är sugen på att hitta på något imorgon, vet dock inte vad. Vill typ kolla i massa affärer, men ändå inte, för då vill jag bara handla massa saker och det har jag inte pengar till! Vi var på kvantum en sväng förut och var inne på julmarknaden en sväng, men gick ut nästan lite fort, vi kände att vi inte skulle gå inte där med så lite tid som vi hade, plus de pengarna vi inte har. Så vi ska dit nästa gång vi handlar, men det jag såg.. jag har redan hittat lite gardiner. Fan, måste kika på alla julgrejer jag har och se vad som funkar och itne funkar så man vet vad man ska handla!

Just det ja, imorgon ska vi ta tag i förrådet, bära upp på vinden och få iordning där inne. Nu är det verkligen ett kaos, så man hittar absolut ingenting, allt är huller om buller! Det gillar jag verkligen inte! Egentligen måste vi rensa på upp vinden också, kasta saker (typ bokhyllan, databordet)... så vi får lite plats där uppe också. Inte organiserat någonstans.
Men det ska bli ändring med det imorgon, förhoppningvis!

Sen börjar helgen och jag jobbar! På fredag börjar jag vid 16, lördag vid 07, söndag vid 12.30 & måndag 07. Men det får gå! Det ger pengar, massor utav pengar. Räknade ut på ett ungefär vad jag får i lön. Visst novemberlönen kommer inte vara så hög eftersom det inte blev så många dagar.. så det blir inga dyra julklappar.. men decemberlönen, ojoj! Vilken dröm! höhö! Då ska vi spara och försöka få iordning lägenheten så den känns perfekt!
Men vi får se, vi säger ju så mycket, men inget som händer..
Typ som att tapetsera, vi kommer aldrig iväg till någon affär för att kolla på tapeter som vi har tänkt rätt så länge. Därför vore det ju toppen om man fick tapeter i julklapp, för då har man tapeterna, då är det bara att sätta upp de. :)

Sitter och kikat på tapeter nu på internet bara för det. Jag är sugen på en mönstrad fondvägg, typ brun/svart och sen resten av väggarna ska vara vita. Vill även lägga in nytt golv i sovrummet, är ju bara en plastmatta, vill att fint golv med fina tapeter! Åh vad jag vill göra mycket! :) 
Finns så otroligt mycket fint! Åh! Jag vill ha, ge mig!

Godnatt!

Kakbakning!

Har precis plockat iordning ute i köket efter dagens måltid. Idag blev det hemmalagade hamburgare med rotfrukter i ugn! Supgergott! Efter vi ätit så skulle jag baka litegrann, så har nyss tagit ut mina havrekakor ur ugnen. De ser inte ut som de gör på bilden. Så jag tror jag har gjort något fel, höhö. Ingen svårt recept heller, mjöl,smör,havregryn&socker, vad kan gå fel liksom? aja, de går ju att äta iallafall, får se till att göra större bollar nästa gång, då kanske! :)

Har inte gjort sådär himlans mycket idag, bara tagit det lugnt, vilket är superskönt! Har ont i rygg&arm(plus knäna men jag får väl skylla mig själv om man är så jäkla klantig). Ska ner till Kvantum sen och handla lite, behöver lite sallad och så. Vi ska kanske titta på någon bra film ikväll, men det får bli efter greys isåfall. :P

Nehe, nu ska jag ut och kika om mina kakor har förändrats något nu när det har kallnat (troligtvis inte). Men vi hörs kära vänner!

Godnatt på er!

Så är denna dagen snart slut! Har hunnit med en hel del idag, jobbat, städat, handlat, tvättat (okej det var Mattias).
Har lite ont i ryggen nu, så ska strax bege mig mot sovrummet för att läsa lite i veckorevyn sen sova. Ska försöka sova ett par timmar extra imorgon, att gå upp runt nio-halv tio, det är rätt så lagom!

Det är ett jäkla tjat om detta USA-val, vart man är kollar så är det om detta förbannade valet.
Tv, radio, tidning, reklam.. Ah, jag skiter i vilket! Kan det inte bli överstökat? Blir det sånhär stor uppståndelse när det är val i Sverige också? Shit?! Jag vet inte, jag är inte insatt i att alls, tycker sånt är tråkigt. Så jag hoppas att det snart är över. Men när presidenten väl är vald kommer de skrivas/pratas en massa om detta, i flera veckor säkerligen.
Jag är trött på det nu.. trött trött trött.. Skit val!

Nu blir det att borsta tänderna sen försöka locka in mattias i sovrummet, han har fått någon fixidé om att han ska kolla på valet ändå fram till halv sju imorgon bitti. Det kan han ju bara drömma om. Nu ska jag slåss för min sak! :)

Förresten 1: idag har jag och älskling varit tillsammans i 25 månader, wie! :) Grattis till oss!
Förresten 2: imorgon (5 Nov) har vi bott här 1 år. Det ni!


Ingen bra dag direkt!

Godkväll!

Sitter här i ett badlakan och ska snart hoppa in i duschen! Idag är det inte riktigt min dag, så det är bara att hoppas att man överlever duschandet.
Började med att jag inte alls kunde somna (pga olika anledningar som jag inte tänker ta upp), så somnade runt tre tiden, upp klockan sex. Fick ta uterundan och när jag är klar hos första tanten så ramlar jag omkull ute på gatan. Skrapade upp mina knän! När jag svurit lite för mig själv och hoppats på att ingen sett mig ska jag sätta mig på cykeln, nehe, då funkar inte den jäveln!
Bromsarna tog i framhjulet så det var omöjligt att cykla. Så jag fick gå, så jag blev försenad som fan!
Sedan har det hänt lite andra saker som jag inte orkar rabbla upp, men turen har inte varit på min sida idag helt enkelt!

Jag ska som sagt duscha nu innan allt börjar på tv. Då blir det lite te (ska smaka det nya), avokado med skagenröra och massa bra program på tv:n, så jag är ändå rätt så nöjd!
Dock gör mina knän ont, men det är väl sånt man får ta! :P
Är ledig i två dagar nu iallafall (tror jag), så jag ska ta vara på de dagarna, typ sova och ja.. inget mer?

Nehe, duschen nu då innan "halv åtta hos mig" börjar!

Lite smått och gott!

Kom hem från jobbet för en stund sen och möts av en rätt så städad lägenhet, bad ju nämligen honey att städa lite innan han åkte iväg. Inte för att det är så som jag vill att det ska vara egentligen, men han har både diskat och bäddat, vet inte om han har dammsugit, men så bra tror jag nog inte att det är.

Ska snart hoppa i säng, men ska ta mig en kopp te först och varva ner lite. Sen försöka somna, men det kommer nog vara rätt så svårt, som vanligt! Men så ska jag upp imorgon vid 06.00 så man måste ju iallafall komma i säng i tid.

Ska kika in på arbetsförmedlingen nu och kika på lite jobb. Jag hatar att vara i ovisshet om hur framtiden ser ut. Som det ser ut nu så kommer denna vakanta tjänsten gå till en tjej som nu till jul blir klar undersköterska.. eller ja om hon vill ha den, eftersom den endast ligger på 75 %. Jag hoppas ju självklart på att hon inte vill ha den, men sån tur har man väl knappast! Ska prata lite med Halina imorgon, för att få höra lite, hon kanske inte har några bra svar hon heller, meen man kan ju alltid höra!

Jag hörde förresten att de söker tjänster på bauhause, det kanske man skulle söka? nesch fy fasen! Men jag kan be mattias söka det, så han får jobba lite. Han behöver ju inte ha ett arbete med lastbilar bara för att, utan han kan ju ta typ bauhause, bara för ett tag iallfall. Det ska han söka, om han inte gör det, så söker jag åt honom! Han ska ha jobb! :)

Godnatt! Puss & hej!

I was broken and alone (Mattias sjunger)

Mattias håller just nu på att tillaga tacoslasagne, det har vi aldrig ätit förut, så det ska bli lite spännande!
Har hunnit med rätt så mycket idag ändå, har både hunnit diska, plocka undan och vara nere på stan en sväng.
Det är såå skönt att börja vid fyra, dels för att man hinner så mycket mer och för att timmarna mellan två&fyra är pest! De är så himla tråkiga - vila, upp, toa, vila, upp, toa, kaffe, vila, upp, toa, kaffe... ja så håller de på i TVÅ långa timmar, det kallar jag pest! haha!

Var som sagt på stan förut och köpte en mössa och två par tjockare strumpbyxor/leggins och lite strumpor. Tänkte köpa lite underkläder med, men det är inte så roligt att gå i affärena och ha en stampande Mattias efter en som hela tiden stönar "åh,, pust.. pfft", ja ni vet. Så det blev en ganska så snabb runda, men jag handlade upp lite pengar, men det är jag värd! :P

Törstig är jag nu, så ska gå och ta mig ett glas vitaminer, så min förkylning kan bli kbitt. Inte för att det är gott (Mattias drickar de ju till maten varje dag för det är GOTT), men vill man vara frisk så får man dricka lite vitaminter då & då iaf!

Men vi hörs nog senare, eller imorgon! Puss!

Godmorgon!

Har precis smällt i mig en tallrik med f-fil&musli och väntar just nu på att mitt ägg ska bli klart!
Vaknade idag runt nio tiden, men låg kvar i sängen till tio. Mattias kom hem vid sex imorse!! Men han gick upp när jag gick upp, duktigt av honom!
Det gick att somna igår, somnade som en stock framför vänner, men vaknade efter en timme av att grannen börjar spela ashög musik och elgitarr och de skreks och var full rulle där uppe, så jag blev sur! De kan ju inte sätta på massa hög musik och så när klockan är tolv?
Somnade iallafall om efter en stund och vaknade sen vid fyra, då gick jag och la mig i sängen och skickade iväg ett sms till mattias, eftersom de skulle åka hem vid tre, så undrade jag om han var på väg hem.
Ja då ringer han upp mig och säger att skjutsen inte hade kommit än, men vad påväg. Därför blev han så sen hem (ovanligt?).

Innan jag åker och jobbar ska jag hinna diska och plocka iordning lite. Måste kanske ner en sväng på stan med och handla något att äta vid fyra, för jag har inget att ha med mig och jag kan väl inte klara mig på en tallrik fil och ett ägg fram till sju?

Nehe, nu ska jag kolla ägget, det borde vara klart om någon minut! VI hörs antingen ikväll eller imorgon!

Och Grattis till Jessica som idag fyller 17 år, grattis grattis!

Trött, frusen & halvsjuk!

Sitter här igen, känner mig frusen och sliten! Vill testa på mitt nya te, men jag vågar inte. Tänk om det smakar pyton? eller om det är alldels underbart och jag har bara en påse. Men någon gång måste man ju testa det, det luktar hur som helst ljuvligt gott! Så förhoppningsvis smakar det likadant.

Funderar på om jag ska sätta på filmen nu, eller om jag ska kika på lite vänner-avsnitt isälllet. Hur som helst ska jag bädda ner mig i soffan. Lägger jag mig i sängen kommer jag ändå inte att somna, så ska försöka sova lite i soffan tills älskling kommer hem.
Tror det blir vänner, för då kan jag somna, eftersom jag sett de innan, sätter man på en film och den är bra så känns det som om man vill kolla klart på den hur trött man än är.

Ska nog göra iordning något att äta också, känner mig lite småhungrig. Så får väl bli de underbara brödet vi köpte igår. Det var verkligen supergott, majsbröd tror jag de hette. Hade de till lunch idag, haha så lyxigt hade jag det idag! (:
Nehe. nu ska jag fixa lite i köket sen bädda ner mig i soffan med lite te och mackor.

Vi hörs imorgon! Puss & kram!


Älskling, jag älskar dig!

En ensam kväll igen!

Jag är inte riktigt frisk, är snuvig och har lite feber, tror jag! Har iofs inte tagit febern men jag har nog någon grad iallafall! Känner mig verkligen ynklig. Gillar inte att vara förkyld! Men det får gå, jag får ju sovmorgon imorgon, börjar inte förens vid halv ett, så det är skönt!

Jag är ensam ännu en kväll, mattias är i Karlskrona och fester med Patrik, så han kommer nog inte hem förens sent inatt. Så jag har laddat upp med lite film, men innan jag sätter på filmen ska jag se svensson svensson och sen kanske de två sista avsnitten på AA. Det är sånt som märks. Kanske ska försöka komma i säng i tid, försöka sova. 

Nehe, nu ska jag kika lite på annat innan jag ska bänka mig framför tvn.  


RSS 2.0