Det har snööööat! :)

Godmiddag!

Hur har ni det där ute? är allt bra?
själv vaknade man av att det var lite extra ljus i sovrummet, kikade ut och ute var det fullt med snö, rätt så mysigt tycker jag att vakna upp och det är alldels vitt ute. För igårkväll när jag körde hem patrik vid sådär tolv så var det inget alls och det var stjärnklart.! :)
Vaknade upp vid kvart i tio idag och kände mig riktigt utvilad, så jäkla skönt!
Jag har ju fått en ny madrass av Mattias och jag antar att ni undrar hur nu detta kan ske eftersom han inte har något jobb. Men igår var han på nyöppningen av Sova i kalmar, så han köpte en madrass för 5 kr! Alltså en riktig resårmadrass + en bäddmadrass! Kostade egentligen över 2000! Så därför köpte han en sån eftersom jag velat ha en ny madrass (av olika anledningar).

Idag är jag ledig vilket känns superskönt! Vi har precis kommit hem, varit på Öb och därifrån fick vi med oss anslagstavla, julgran, hänglås & dammsugarpåsar (som var helt fel så vi måste lämna tillbaka de). Sedan åkte vi till Kvantum och handlade litegrann tills ikväll, då det blir kyckling!

Ska snart diska upp disken som är i köket och sedan plocka iordning efter grabbarna sen igårkväll, står lite ölflaskor här och där. Sedan ska jag försöka få mattias till att bära ner min andra madrass till förrådet och sedan städa undan lite. Få iordning på sovrummet, ser verkligen ut som ett bombnedslag, dels för att tvättkorgen är överfull (endast lakan och handdukar) och så ligger det lite kläder här och där, haha! Vi är verkligen inte ordningsamma! Så ska försöka få iordning på att det lite därinne iaf!

Senare ikväll blir idol och mys framför tv:n. Det behövs tror jag. Känner mig rätt slut i hela kroppen! Så ska bli skönt med en liten hemmakväll, stänga av mobilerna och bara skita i omvärlden! haha!

Men vi höres!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0