Det är med lite sorg i hjärtat som..

.. jag nu bytt till sittvagn på Williams Vagn.. tungt i hjärtat att min lilla bebis blivit så stor. ;)
Har gjort om quadroliften till en åkpåse, får se hur länge jag använder det, börjar tempen stiga nu kommer den ju knappast behövas. Sen var det ju himla bra att man bara kunde vända på dynan så har man dyna som man kan ha på sommaren istället för den där varma :)

Varför jag bytte nu när han bara är 4 månader & 3 veckor är av två anledningar, dels vill han inte ligga ner och åka om han inte är supertrött och dels för att den började bli för liten helt enkelt.
Så detta kändes som ett bra alternativ och jag tror även att William kommer uppskatta att se lite mera. :)

Får se om vi tar oss en premiärtur idag, är ju inte så lockande väder precis.William sover nu och jag borde egentligen diska upp det sista, hänga upp tvätten, sätta på en ny tvätt och dra ett varv med dammsugaren, men ack var skönt det var att bara sitta och inte göra någonting.
Men det är ju verkligen mycket lättare att få det gjort nu än när han är vaken, för då ska han ha all uppmärksamhet. :)

Det var så roligt imorse, för jag la honom på filten, gick sen och hämtade tidningen, när jag kom tillbaka så låg han inte alls som jag la honom utan låg åt andra hållet.. haha. Händer ju så mycket nu! :)

Mattias ska vara hemma hela nästa vecka, då han tänkt ta ut 1 veckas (kanske 2) pappaledighet! Nu får man ju 30 dagar som man kan ta ut att vara hemma båda två samtidigt. Ska bli himla mysigt faktiskt! :)


Tjena mors!

Idag har det varit riktigt Aprilväder.
På morgonkvisten så bara värkte snön ner, sen efter en stund sken solen. Så vid 12 tog jag Wille och gick ut, vi gick till gamla lägenheten, väl där så vänder vädret och det vräker ner snö IGEN. Men efter en stund försvann även detta och solen började åter igen skina, tog då vårt pick och pack och gick bort till Jessica & Timmy där tapetsering av deras kök var igång.

Där var vi ett par timmar, sen gick vi hem och Wille sov drygt 3 timmar, haha.
När bebis sov så passade jag på att möblera om lite, satte matbordet på ett annat sett, ska se hur det känns, sen hängde jag upp en gardin, jeeey.  Nu är det massa tvätt på strykbrädan som ska in i garderoberna. Suck. Alltid något att göra.

Nu ikväll har jag och William kollar på Hockey. Spännande match! WIlliam har dessutom varit vaken HELA matchen och vägrade att sova, försökta i pauserna, men icke, kan ju bero på att han sov drygt 3 timmar på eftermiddagen. Men när Skellefteå vunnit (JEEY!!) så gick jag in i sovrummet och la honom, tror inte det tog mer än 2 minuter så sov han! hihi!

Ja, förresten så har vi ju nästan blivit av med den andra lägenheten! Skrev kontrakt idag så nu ska vi bara vänta 2-4 veckor, sen blir vi förhoppningsvis av med den! Skönt!Imorgon ska jag kanske en sväng till jobbet, får se om jag orkar. Skulle behöva skälla lite på min chef. Det är omorganisationer på jobbet och alla grupper ska tydligen splittras och man ska få "önska" vart man vill vara.
Och imorgon är sista "anmälnings"dagen och jag har inte fått höra någonting. Det är mina arbetskamrater som nämnt detta för mig. Tycker faktiskt att chefen ska ringa och informera mig med? även om jag är hemma så vill väll även jag har en chans till att önska vilken grupp jag vill vara i? Eller? Ska vi som är hemma få ta skiten som blir över som ingen vill ha? 

Blir faktiskt lite irriterad att ingen har ringt och berättat läget. Tur jag har snälla arbetskamrater som berättar.

William sitter själv, 4 månader & 2 veckor! <3

Sovmorgon!

Sitter i soffan och har precis druckit te och ätit en macka.
Killarna ligger i sängen och sover en förmiddagslur. Dom var uppe tidigare än mig så jag fick sovmorgon till strax innan 09 idag, underbart!

Påsken är här och börjar lida mot sitt slut, vi har inte gjort så mycket. 
I fredags kom Mamma & P-G på besök så vi åt lite påsklunch. På kvällen gick Mattias på fest, så jag satt här hemma och kikade på tv. Festen blev dock inte långvarig för Mattias, för jag var tvungen att ringa hem honom vid tolv tiden för jag fick ett gallanfall som varade i över 1 timme, så när det hållt på nästan 50 minuter så ringde jag och bad honom komma hem. Hade så fruktansvärt ont denna gången, jag både kräktes och grät, vilket jag inte gjort innan. Dags att besöka doktorn tror jag allt. 

Nehe, ska väll passa på att göra mig iordning nu medans dom sover.. lite senare blir det påskmat i orrefors.  


5 April 2012

Sitter vid vårat nya matbord och dricker en (alkoholfri) Xider, den var förbannat god ska jag be och få tala om, en av dom godare.

Vi har nu flyttat och trivs bra i lägenheten! Har dock inte kommit iordning helt, men det går sakta men säkert framåt iallafall. Kanske att vi grejar lite nu när Mattias är långledig.

Vi var ju på BVC i fredags och lilleman hade inte kommit över 6 kg än.. han vägde nu 5820 och var 62 lång.
Så på 1 månad har han gått upp 400 g.. känns rätt lite, men och andra sidan rör han ju mer på sig nu.. och han gick ju uppåt iallafall. Mjölken verkar ju räcka till, för han verkar inte hungrig..

Börjar lite smått med små smakisar, men han gillar det inte alls. Puttar bort skeden och bara fräser, så tänker vänta ett tag, vill inte tvinga på honom om han inte är redo och man behöver ju egentligen inte börja än! :)

Förövrigt har den förbannad foglossningen gjort sig ännu mer påminnd, fruktansvärt ont gör det och jag vill att den ska försvinna nu.

Hejhopp så länge!


RSS 2.0