Ett lätt offer!

Försäljare som ringer borde älska mig! Jag är verkligen ett lätt offer. I början är jag oftast ganska osäker och vill inte ha, men så smörare de, brer på massor och bam så är jag fast.
Jepp, detta hände idag med. Bredbandsbolaget ringde och hade ett kanonerbjudande! För endast 299:- i månaden! Då fick man tillgång till 45 hela kanaler.. ja sen blev resten svart, snubben som förövrigt hette Mattias pratade på, som om jag redan hade tackat ja. Men sure, nu har jag kikade på hemsidan och det ser ju inte helt fel ut. Men frågan är bara om man har råd. Tur att de har kundtjänst och 14 dagar att bestämma sig på! Det är lättare att skicka tillbaka saker tycker jag! haha! :)
Läste även att vi ska ju ha tillgång till telefoni helt gratis! Mattias sa att han visste det och att de bara var att ringa dit så skickar de hem det. Det skulle ju vara bra. Det är ju inte alltid man har pengar på mobilen och en hemtelefon är ju bra! Så får väl ringa dit imorgon eller något.

Som jag trodde igår så gick det rellativt fort att jobba idag. Dock försov jag mig, vaknade vi nästan halv sju, så det var bara att dra på sig det första bästa och sen sticka ner till jobbet. Men det gick bra det med! Men har varit supertrött hela dagen och när jag kom hem så somnade jag på soffan i 40 minuter, verkligen välbehövligt! 
Nu håller Mattias på att laga mat ute i köket, idag blev det visst fisk & potatismos! Jag känner hur hungrig jag är. 
För sist jag åt riktig mat är igår vid klockan två. Sen dess har jag ätit knäckebröd. 

Nu är maten klar och jag ska vandra ut dit, jag känner mig som en zombie! 

Zzzzz.. 


Kommentarer
Postat av: linn

haha va kul att vi plötsligt upptäckt varandras bloggar! :D

sen måste vi självklart ses! men frågan är om jag hinner innan jul. ska kolla upp det :D



pusss!

2008-11-24 @ 17:46:20
URL: http://linn1.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0