Blev mycket.

Back on track.
Det har varit strul med bloggen så jag har haft ett litet uppehåll. Men nu har det ordnat sig och jag är tillbaka i bloggvärlden igen! :)

Helgen har varit bra!
I fredags var vi nere på stan eftersom det var "smaka på världen".
Drog senare hem till oss där Putte & Mattias festade till det. Själv var jag astrött, så när de pyst iväg gick jag och la mig. Blev dock en sen natt.

Vaknade tidigt på lördagsmorgonen och vid 11 åkte jag & Mattias in till Kalmar.
Blev shopping (3 par skor, 1 par leggings, 1 linne & 1 tunika) för bådas del. Var även in på elgiganten och kikade på en tv. Eftersom vi varit sugen på en tv ett bra tag nu, så vi kikade runt och blev lite klokare av hjälpen vi fick.
Var senare och storhandlade så nu är frys & kyl full med massa gosaker! :)

Efter en hel dag i kalmar så kom vi hem helt slutkörda. Blev en lugn kväll med mys framför Eurovision songcontest. Somnade rellativt sent så det blev en hääärlig sovmorgon på söndagen.

Vaknade runt tio tiden och gick upp runt halv elva, åt frukost med goda frallor.
Sedan åkte vi till Rigmor och kikade på när Jessica blev iordninggjord för balen.
Åkte sedan in till Kalmar med Marianne, åkte förbi elgiganten och köpte med oss en tv!! :)
For sedan till slottet för att kika på alla fina! Tänka sig att det är 2 år sedan jag själv var på bal.
Det var så himla mysigt, fast jag kommer ihåg att jag inte tyckte att det var värt pengarna och att jag var sjuk.

Hur som helst.. vi var där en rätt bra stund eftersom det skulle tas mååånga kort! Mina kort blev nog snyggast, haha. :)
Åkte senare hem.. Mattias grejade med Tv:n medans jag lagade mat till honom som han skulle ha med sig i veckan. Var färdig vid 21 tiden.. drygt att laga så mycket mat på kvällen.
Nåja, blev lite tv-tittande innan vi gick och la oss.

Mattias åkte som vanligt idag på morgonen, halv sex pussade han mig hejdå. Eftersom jag skulle jobba så var det ingen idé att somna om.
Gick upp en stund senare, gjorde mig iordning, men var helt slut. Tog bilen idag eftersom cykeln har punktering (IGEN!!). Jobbet gick smidigt, förutom mitt missöde jag lyckades göra.
Sprutade handsprit rakt i ögat (hur lyckas man?), fick ställa mig under kranen och skölja ögat. Det sved lagom mycket ska jag tala om.

När jag kom hem från jobbet hade Jessica varit här och hon hade diskat och plockat iordning ♥ Tack för det!
Hon är såå himla snäll, bästa Jessi! ♥
Vi åkte sedan och handlade eftersom hon ville ha torsk och äggsås idag. :)
Efter vi ätit for hon iväg med Rasse till Kalmar. Men eftersom hon gillar mig så mycket så kom hon tillbaka efter några timmar. Då kikade vi på film (göta kanal 3), fast jessica somnade och jag sov stundvis, haha.
Nu åkte hon hem för ett tag sedan och jag funderar på att hoppa in i duschen och sedan kika på film.
Jag börjar ju inte förens 16.00 imorgon, sååå gutt!! :)

Har förövrigt apont i handleden. Har en knöl på handen, som nu har börjat göra jätte ont och det strålar ut från själva knölen ut i hela handen och handleden. Mitt grepp försvinner, så jag helt plötsligt kan tappa något. Inte alls roligt och så gör det jätte ont att lyfta saker. Får nog ta och kolla upp det där. Får väll ringa nu någon dag.

Nehe, det blev ett himla långt inlägg, så lika bra att avrunda.

 -Den nya tv:n!!
 - Snygga! ;)

 - Så fiina!

 - Jessica och Gunvald ♥



Pannkaksfrukost

Godmorgon.

Hade tänkt ta mig en härlig sovmorgon idag, men nehe, det fick jag minsann inte. Runt halv åtta vaknade jag av att kissen stod och skrek. Hon är så dum! Direkt när jag vaknat till och satt mig upp i sängen, ja då gick hon och la sig och sov, sedan dess har det i stort sett varit tyst här hemma. Suck!
Men jag låg kvar och kikade på unga mödrar och steg upp för en liten stund sen.

Just nu gräddar jag pannkakor, det är ju torsdag ;)
Eftersom det är Torsdag så kommer alltså Mattias hem ikväll! ♥
Tyvärr jobbar jag ikväll och imorgon på dagen, men det ska nog gå bra.
Morgondagen (fredag) slutar jag vid 14, därefter ska vi nog åka och storhandla.
Kanske blir det en tripp till Kalmar? Vore trevligt. Kanske att vi äter ute? Nåja vi får se.

Helgen är oplanerad, så vi tar det som de kommer. Men massor utav mys blir det iallafall. Man måste njuta av tiden tillsammans! ♥

Nåja, nu är mina pannkakor färdiga. Så nu ska jag käka.. Mm!

Awesome.

Ligger fortfarande i sängen, men känner att denna dagen är betydligt bättre än gårdagen.
Har sovit himla gott! Och vaknade utvilad vid halv nio.
Blev ännu gladare när jag kikade in på mitt konto, WOW vilken lön. Mycket bra för att bara ha jobbat fyra dagar förra månaden. :) Eftersom jag nu har gått över på månadslön så får jag ett förskott, därav den härliga lönen. Tror faktiskt inte jag har fått så mycket i lön innan? Nåväl, lycklig blev jag iallafall.
Dessutom fick Mattias en riktigt bra lön, så vi klarar oss alldels utmärkt!

Blir att lägga undan pengar för bilköp, tvköpt och renovering.
Dessutom ska vi nog börja lägga undan pengar till en annan sak. Lika bra att börja i tid. :)

Nehe nu får det vara slutsnackat om pengar.

Ska om en liten stund stiga upp, käka lite frukost (är väldigt hungrig!) och sedan ställa mig i duschen. Hur resten av dagen blir, det återstår att se.

Åt helvete med världen.

Vilken jäkla skitdag. Fy fan!

Det har varit ett rent helvete, därför går jag och lägger mig nu. Fast jag är hungrig. Jag har inte ätit middag idag, men det skiter jag i. Vem fan bryr sig?
Man pallar inte, jag pallar inte, och ni pallar inte lyssna på mitt gnäll, så godnatt fuckers.

Måndag morgon

Sitter och äter lite gröt. Jobbar till 14 idag, hoppas det går fort. Har en jäkla huvudvärk. Men det får gå ändå.
Mattias åkte för 1 timme sedan, de åkte vid halv sex idag istället. Skönt för min del också, slipper jag vakna vid 4. :)

Annars har helgen gått rätt smärtfritt förbi. Tråkigt att man jobbat när det varit så fint väder. :( Men vad ska man göra? det är bara att jobba och vara glad.

Kissen är förresten hemma igen! :) Vi var ute och letade efter henne, vi var i hela paradiset, borta vid åkrahäll och i det bostadsområdet där borta. Men ingenstans var hon. Så jag cyklade hem igen, medans mattias fortsatte, när jag kom till våra balkonger så fick jag känslan av att jag skulle kolla i den lilla busken på gräsplätten vid våra balkonger. Gick dit och ropade på henne, kikade i busken men såg inget, sen när jag går någon meter därifrån hör jag hur någon jamar, då är det kissen. Hon satt längst in i busken, så var inte så lätt att se eftersom den var så tät. Men nu är hon hemma iallafall - skönt!

Nehe, nu ska jag göra iordning lite mat till jobbet. Hejsvejs.!

Kissen

Min kisse har hoppat ut från balkongen (andra våningen) och är nu borta. Vet ej hur länge hon varit det. Men mattias åkte hemifrån vid halv tolv och kom hem vid tre, kvart över tre.

Min fina lilla kisse. :(


VARMT! (men man ska väll inte klaga)

Klockan är halv tio och det är fortfarande varmt ute, 17,5 för att vara exakt. Förstår ni hur VARMT det har varit idag? Har verkligen svettats som ett as. :)
Jobbade dag idag med Mia & Sollan, så det flöt på som vanligt! ;)
Gick hem vid två, men vid fyra var vi i gruppen bortbjudna till en vårdtagare som fyllt jämt.
Så där samlades vi och blev bjudna på mat och champange! ;) Så nu har det blivit mycket alkohol på vardagarna, både tisdag och så nu torsdag, haha! :)

Kom hem runt åtta tiden, har sedan dess pussat på Mattias (som är hemma!!), varit ute en sväng med Kissen och snackat lite med Linnea.
Just nu står två ägg på kokning. Ska slänga i mig dom och sen in i duschen. Sedan blir det att krypa ner i sängen, är jätte trött! Hoppas jag sover till 8-9 tiden imorgon, så man hinner sätta sig ute på balkongen och sola imorgon! :)

En annan rolig sak, den 9 juni blir det sexparty här hemma! Jessica ville så gärna ha det, så klart man ställer upp! ;) Kommer bli himla roligt, trots att jag var på sexparty i tisdags! :)

Nehe, nu är äggen klara. Hörs!

Sexparty & Spådd

Godmorgon!
Har tagit mig en rejäl sovmorgon idag. Men det var riktigt skönt ska jag tala om!
Vaknade dock vid halv sju och var pigg, men tänkte ta mig fasen inte gå upp då. Så jag låg kvar och kämpade med att få somna om, vilket jag gjorde efter en halvtimme. Skönt!

Igår började det med att jag åkte hem till Mia för att ta en liten fördrink. Efter en stund kom även Chatarina och gjorde oss sällskap. Vi cyklade sedan vidare mot Ingela där alla från våran grupp (plus två som har varit i vår grupp men gått över till en annan) befann sig.
Hos Ingela bjöds det på iransk mat som Farah hade gjort - var himla gott! Kycklingen var så himla god, jag som älskar kyckling! :) Och den andra rätten med något kött & selleri var också jätte god. Roligt att få testa på lite annan matkultur! :)

Efter att vi ätit och fikat så plingade det till på dörren - då kom överraskningen som Ingela fixat (har varit lite nervös angående detta). Hon hade alltså annordnat ett sexparty! :)
Så vi satte oss i soffan och smakade, testade, tryckte och kände på precis allt. :)
Var himla roligt och det blev jätte bra i slutänden. Vi har som sagt varit lite nervös över hur folk skulle reagera eftersom de inte visste något. Men det blev bra iallafall, eftersom alla beställde något! :)

Men tiden rann iväg och de flesta åkte hem redan vid 22 tiden - men endel skulle upp och jobba dagen efter.
Men vi unga stannade då kvar, det vill säga jag & Mia stannade kvar hos Ingela och snackade lite.
Vi blev även spådda! SÅ HIMLA HÄFFTIGT! Allt som Ingela sa var sant. Sen var det lite saker som kommer ske i framtiden. Har skrivit upp lite av vad hon sa, så jag kommer ihåg att!
Kommer bli intressant och se om det inträffar. :) Nu är jag ännu mer sugen på att gå till en som kan se djupare - eftersom Ingela än sålänge bara är nybörjare så kunde hon inte se så "djupt".
Och på Fredag ska jag kanske hem till Ingela igen och testa på en annan grej - En form av anden i glaset, fast ändå inte. :) Skulle vara så himla kul!

Nehe, nu ska jag äta lite, sen kika på lite webbtvprogram, ska bara ta det lungt idag. Slappa! :)

 

Ingen sovmorgon här inte.

Godmorgon!

Hade tänkt ta en härlig sovmorgon idag. Men icke. Vaknade vid kvart över sju, pigg. Vet inte när det hände senaste?
Hur som helst så gick jag upp och började kika på Vakna med the vocie. Ska snart göra lite frukost.
Blir nog ett kokt ägg & gröt.. Mm, drömde om mannagrynsgröt inatt, så får nog bli det! ;)

Idag blir det att städa och senare ikväll blir det middag hos Ingela! :)

Sjuttonde Maj!

God eftermiddag!

Håller just nu på att laga mat, blir ragger! Det är lätt och himla smarrigt! :)
Mattias är inte så förtjust i det heller, så det gäller att passa på när han inte är hemma! :)

Har som sagt jobbat idag, blev inte spådd. :( Men vi får ta det en annan gång!
Jobbet var dock jobbigt och gick jätte segt idag. Larm hit och larm dit. Är helt slut nu.
Blir en tidig kväll idag känner jag, är verkligen supertrött, skulle kunna somna nu.
Så jag får INTE somna i soffan sen, då kommer jag aldrig kunna somna ikväll. :)

Imorgon är jag ledig så då ska jag ta tag i lägenheten! Måste damma, dammsuga & torka golven. Var ett tag sen jag torkade golven, så imorgon åker alla mattor ut på vädring. :)

Nehe, nu är maten klar. Vi hörs!

Grattis Norge! :)

16 Maj 2010

Nu har jag inte skrivit på ett par dagar, men har haft annat att göra, så som att umgås med min kära pojkvän :)
Men nu är jag här igen och skriver ett par rader.

Helgen som har varit har varit bra, vi har varit på bilbingo (ingen vinst!), lagat god mat och druckit gott, varit hos Danne & Jozzan och grillat. Utöver detta har det självklart blivit en massa mys. Jag älskar att ha min man hemma! ♥

Idag har jag jobbat mellan 7-11 för mia som ligger hemma och är bakfull :)
Men det har gått bra, var himlans trött imorse bara. Blir massa jobb i veckans om kommer dessutom är det min helg. Men ska försöka byta lördag så jag jobbar en A-tur istället för en C3. Så jag får lite tid med Mattias i helgen.

På Tisdag ska vi hem till Ingela och bli bjudna på Iransk mat av Farah! Kommer bli så himla roligt, jag ser verkligen framemot detta!! Haha, skrattar bara jag tänker på det! :)
Och eftersom jag är ledig onsdag morgon så slinker nog min Martini med ;)

Imorgon ska jag förresten bli spådd!! :) Gud vad kul! Ser verkligen framemot det. Älskar sånt! Ska bli det av Ingela, hon är förvisso nybörjare, men det ska nog gå bra. Har ju länge velat göra det, så imorgon efter eller på rasten ska det äntligen ske! :) Wiho - man kan ju hoppas att det är lite positiva saker som sker ;)
Tror ni på sånt?

Onsdag 12 Maj!

Om en liten stund kommer min älskling hem! ♥
Skönt att han har en kort vecka.
Imorgon jobbar jag dock, men bara mellan 7-13 :)
Sen blir det kalmar och premiär av bilbingot! :) Wiho!

Måndagslista!

Måndags- lista!

I dag, måndag är jag glad för att..

♥ Min jobbarhelg är över, nu blir det sovmorgon!

♥  Jag har jobb fram till 31 Oktober!

♥ Mattias har jobbat i 1 månad och det går bara bättre och bättre!

♥ Vädret ändrat sig från grådisigt till sol & 16 grader!

♥ Jag orkat städa och diska efter jobbet idag!

♥ Jessica kommer och håller mig sällskap imorgon!

♥ Jag trivs så himla bra på mitt jobb!

Gör din lista du med! :)




:)

Jag gillar Mattias rätt så mycket! :) ♥




Vilken tur va? ♥


6 Maj!

En majskolv är på spisen och ska snart avnjutas! Åh det är så gott!! :)
Har hunnit diska, tömma kattlådan, vara ute med soporna och dammsugit, så nu slipper jag tänka på det! :) Det måste ju vara snyggt när min älskade kommer hem! :)

Inatt har Jessica sovit här. Gårdagen spenderades alltså med henne, det blev spel (hahaha), en promenad till coop där vi handlade nyponsoppa och glass! Sedan smaskade vi i oss detta samtidigt som vi titta på det ABSOLUT SISTA AVSNITTET av Andra Avenyn. Tråkigt att serien är slut. :(
Nåja, sedan sov vi och Jessica försov sig imorse, hehe. Hon vaknade kvart över åtta, började vid halv nio och skulle hinna duscha! Men hon hann nog! ;) Duktigt!

Nyssens skrev jag i alla jobbtider i min kalender. Vi hade ju möte på jobbet igår och efter mötet kunde jag höra med Marie (chefen) hur det låg till med mitt vik. Så nu vet jag hur länge det sträcker sig, tills sista Oktober, sen kan det bli förlängt. :) men det känns bra :)

Nehe, nu ska jag käka min majskolv. Vi hörs!
 
Förövrigt: Mattias kommer hem i eftermiddag! Jag har verkligen saknat honom denna vecka!


5 Maj 2010

Godmorgon!

Nu är man uppe igen för att snart åka och jobba. Jobbar i en helt annan grupp idag, men det går nog bra.
Sedan har vi möte mellan 14-16, så jag kommer nog vara helt slut när jag kommer hem. Puh! Men sen är jag ledig i 2 dagar! Så skönt! Och imorgon kommer Mattias hem! :) Denna vecka har gått fort!

Inatt hade jag en himla läskig dröm om att Mattias var huvudmisstänkt i något Mord. Fy fan, det var så jäkla hemskt.. och sen blev någon snubbe skjuten i vår lägenhet?! Och då fick han skulden för det med.. haha, stackarn! :)

Nehe, nu ska jag borsta gaddarna, sen bege mig till jobbet. Är ju förresten ASKALLT ute! +3 grader, vafan liksom? det är ju Maj! Kom igen nu!

Förövrigt: Somnade rellativt bra igår, UTAN att kolla på någon serie, allt var tyst och mörkt. Tror mina hjärnspöken börjar försvinna! Härligt!! :)

4 Maj!

Sitter i köket, dricker ABCDE-vitamin och lagar mat. Idag blir det köttfärssoppa. Fast jag har gjort fel. Skulle ha i krossade tomater, tog istället passerade. Men det kanske går att äta iallafall. Vi får se. Annars får jag slänga i mig en majskolv. :)

Inatt har jag sovit gööörgutt! Somnade strax efter tolv, vaknade vid halv fem av att kissen jamade som en tok. Men efter att jag ropat på henne kom hon och la sig tillrätta igen. Sen somnade vi om och sov till niosnåret! Så himla skönt! Det går verkligen bara bättre och bättre att sova! :)
Hoppas det går lika bra ikväll, eftersom jag ska jobba morgon imorgon och dessutom i en annan grupp! :O
Sen är det möte 14-16, så jag ska försöka somna tidigt ikväll. :)

Förövrigt: Idag är det min & Mattias månadsdag ;) 3 år & 7 månader ♥

Alltså shit, hon har gjort det igen. Hon har fått mig att börja gråta. Älskade lilla vän!

Kärlek ♥ ..

Du är det bästa som finns!

3 Maj!

Godkväll mina vänner.

Kom hem för drygt 1 timme sen, har sedan dess hunnit ta mig lite kvällsmat, knäckebröd och te. Var sjukt sugen på knäckebröd, antar att jag var det för att Rebecca åt det, haha! :)

Kvällen gick rätt smidigt. Var ju verkligen aslänge sen jag jobbade kväll i 1:an, över 2 månader sen tror jag.
Lite nya rutiner som har skett, men det gick bra iallafall!
Imorgon jobbar jag kväll igen, börjar vid halv tre och kvällen jobbas med Sollan, härligt! :)

Ska nog lägga mig om en stund, bara kolla på nyheterna. Ska lägga mig och läsa, ska börja med någon bok. Inte för att jag har några nya böcker, men det får väll gå ändå. Har säkert någon bok i min boksamling som jag kan läsa igen! :)

Förövrigt: Jag saknar Mattias!

Förvirrad

Halli hallå!

Har precis ätit, blev ugnstekt falukorv och potatismos. Det var inte så jätte gott, men nåja.
Ska snart dammsuga lite och plocka iordning i hemmet lite. Blir ju inte så mycket sånt när Mattias är hemma på helgerna. Då vill jag ägna all min tid åt honom, inte städa och greja en massa! :)

Förövrigt så somnade jag om imorse, somnade kvart över sex, vaknade vid halv nio. Så antaligen kommer jag vara helt slut ikväll när jag kommer hem. Vilket är bra, då kanske jag somnar smärtfritt ikväll! :)
När jag vaknade vid halv nio så gick jag upp och käkade lite frukost, sen la jag mig i sängen igen och kikade på datorn. Var trött, fast inte sömnig. Men det var skönt att bara ligga och slappa.

En annan sak, idag är jag nog mer förvirrad än vanligt.
Till maten idag skulle jag dricka vatten och i vattnet måste man ju ha isbitar, för att det ska bli extra kallt.
Jag börjar leta, jag VET att jag har is, för det var inte alls länge sen jag la in det. Jag blir mer och mer irriterad över att jag inte hittar det. Ni vet, man vet att det finns, men man hittar det inte.
Plötsligt slår det mig vart jag lagt isen.. i frysen, där den ska vara såklart. Själv stod jag och letade i skafferiet, inte undra på att jag inte fann den. :) Hahaha!

Gäsp

Godmorgon (?!)

Nu har Mattias lämnat mig för att jobba ett par dagar i Lidköping igen.
Han åkte vid halv fem och som vanligt kan jag inte somna om.
Men har sovit rätt okej inatt iallafall, fast Mattias har väckt mig ett par gånger, tror han har sovit rätt dåligt inatt.

Hur som haver, jag ska nog försöka sova en stund till, jag pallar ju inte gå upp vid denna tiden. Ska dessutom jobba ikväll, så behöver vara utsövd. Så ett par timmar till skadar nog inte.

Söndagmorgon!

Host host och snörvel snörvel -  Godmorgon!

Hela valborg har jag varit sjuk. Kände mig dock bätte igår förmiddag, så vi åkte ut till Danne & Jossan en sväng, men när vi kom hem så hade jag fått lite feber igen. Typiskt! :(
Idag är jag iallafall feberfri, men känner mig inte helt kry, så idag är jag hemma från jobbet igen. :(
Men imorgon ska jag försöka på mig det igen, håller jag mig bara feberfri idag så ska det nog gå vägen att jobba imorgon.

Så min valborgshelg har varit otroligt lugn. I Fredags åt vi plankstek, kikade på film och bara myste. :)
Lördagen blev det ungefär samma sak, vi var hos Danne & Jossan till halv tre, sen åkte vi hem, jag la mig och vilade. Vid 18 tiden gick vi över till John & Linnea där vi åt Tacotårta och kollade på tv.
Dagen till ära.. ja det blir nog lugnt. Mattias ska förbereda sig för avfärd imorgon.

Denna helg har gått fortt, som vanligt. Men det känns helt okej att han ska åka imorgon. Visst är det tråkigt! MEN man blir så himla lycklig sen på torsdags eftermiddagen när man hör nyckeln i dörren! Så hinner man sakna varandra och man uppskattar varandra på ett annat sätt, känner himla bra! :)

Påtal om något annat, vår vän Ricky & hans tjej Jennie går i väntans tider. Det är dags nu vilken dag som.
Tror BF var nu i början av maj. Tänk va? Ricky ska bli pappa, helt otroligt! Men så himla kul!

Och så i juni, då kommer nästa bebis. Då ska Putte & Sandra ha barn. Tror BF var lagom till midsommar. Det är ju inte alls långt bort. Herregud! :)

Mysigt med bebisar! :)


RSS 2.0