Helgen

Slutet av helgen.

Söndag och helgen börjar rundas av. Imorgon går vi in i en ny vecka.
Helgen har varit lugn med kalmarbesök, Johnbesök och mys. En helt okej helg.

Idag vaknade jag strax innan nio, gick upp och satte mig vid datorn, för att hålla koll på traderabudet.
Vilket slutade i att vi vann de vi ville ha, superbra!
Bakade även scones och så åt vi en god frukost tillsammans.
Gick ner en sväng för att kolla in den årliga julskyltningen, men som vanligt, inget att ha. Det var bättre förr, då det var massor av stånd och mysigt att gå omkring, men ne, inge vidare idag.

Gick sedan till "biblotekshuset" och gick på lägenhetsvisning. Sjukt högt upp och när jag väl kom upp fick jag svindel och var tvungen att hålla mig i väggen en stund, kändes som om hela huset lutade, haha.
Men lägenheterna var superfina och hade jag varit riiiik så hade jag gääärna bott där, längst upp, vilken utsikt.
Men nu ligger ju hyran mellan 4-10 tusen, beroende på vilken lägenhet och tvåan som vi var inne i.. 32 kvadrat. Haha. Men den stora lägenheten med två plan, den hade varit något, men jag pungar inte ut med 10 000 i hyra, haha. :)

Om en stund ska vi fara till orrefors och vara i sporthallen, jag ska nog spela lite badminton med Marianne.
Blir nog roligt, var läääänge sen jag var där nu, så det kommer nog bli trevligt och roligt.

Imorgon jobbar jag igen, 7-14 och efter det blir det mat och på kvällen blir det förmodligen träning!
Yes imorgon (hoppas jag) ska jag till gymmet och svettas, jag har ju tagit tag i mig själv och skaffat ett gymkort, pluspöäng till mig. :) Så jag hoppas Linnea kan imorgon, då ska vi ner och hon ska visa mig alla maskiner sen kommer hon bli lite av min personliga tränare, hahaha :)

Nåja, nu ska jag sätta på mig gympadojjerna och bege mig. Tjooflöjt.


Kalmar

Har varit i Kalmar idag. Shoppade julklappar, så nu är det "bara" 6 st kvar, eller 7 med Mattias julklapp med.
Har de svåraste kvar, Hugo, Vilma & Niklas.. vad köper man till en 6½ åring? nästan 3 åring? 16 åring? Sjukt svårt. Och så har jag absolut INGEN aning om vad jag ska köpa till Mattias, annars har jag haft rätt lätt för att köpa till honom, men detta år är det lögn att komma på något.

Vi var även förbi IKEA och köpte en ny toasits, papperskorg, ljus. Superbra. Och självklart in på citygross och kika, hittade lite smått och gott där inne me.

Ikväll blir det lugnt, är trött, så det blir robinsson och sen en film på det. Försöka komma i säng i normal tid ikväll och så upp imorgon och dammsuga som jag aldrig hann göra idag.

Nu ska jag tända upp lägenheten med lite ljus. Tjofräs

Julkänsla

Freedag

Så har helgen sprakat igång. Jag har fortsatt med min städning idag.
Putsat alla fönster (fy vad smutsiga det var), blev superfint och sen satt upp adventsstjärnor & adventsljusstakar.
Åkte en sväng till ÖB för att se om de hade en sak till min julstjärna som var borta, men fanns inte, så köpte en ny stjärna och en ny ljustake som nu pryder mitt vardagsrum & kök.
Har kvar dammsugningen, men den tar jag imorgon förmiddag. Är helt slut nu.

Ikväll blir det mys och idol, ska kanske dricka årets första glögg, får se.
Är trött idag, så blir nog soft och lugnt här hemma i soffan med min favorit ♥.

Nehe, nu ska jag kika i frysen efter något smaskigt att äta till middag.


       

26 November

Torsdag, snart helg ♥

Mattias ligger i soffan och snarkar, han hörs nog i hela kvarteret kan jag tänka mig.
Min lilla plutt är halvsjuk och mår inte alls bra, snorig och ont i halsen. Stackarn.

Jag har jobbat idag, 8-14 sicken dröm tid va? och väl på jobbet blev det inte mycket gjort. Bakade lussekatter och sen skulle jag typ hem. Väl hemma hade vi visst tvättid så Mattias hade tvättat allt. Och så åkte vi till Kvantum och handlade nödvändigheter, så nu är kylen full igen. Köpte med mig ett par julstjärnorna hem, så hoppas att jag kan hålla de vid liv. (Håll tummarna).

Har tusen saker att göra känns det som. Måste göra fint inför advent, är inte riktigt färdig än. Duger vädret imorgon ska jag putsa fönsterna och sätta upp adventsljusstakar och stjärnor och lite så. Skulle egentligen vänta tills på söndag, men jag kan nog inte hålla mig, det är ju så mysigt! :-)

Nåja, nu ska jag diska upp efter middagen och sen kura ner mig i soffan.


Hemma

Någon fortsatt städning blev det inte idag..
För Rebecca undrade om jag skulle följa med till Kalmar. Vilket jag givetvis gjorde, roligare att gå runt i affärer än att städa, eller hur?
Dock har jag kvar allt tills imorgon, men nåja.

Och jag kom nyss hem, har varit iväg i flera timmar. Med mig hem från Ikea fick ett badrumsskåp/hylla följa med. Ett hörnskåp som jag ska ha där tvättmaskinen stod. Kommer bli superbra, nu är det bara en annan duschdrapperistång som fattas, så att det blir som en L (förstår ni formen då?, haha).

Nu blir det tv och te, är helt slut i huvudet och trött. Imorgon blir det jobb mellan 8-14, så det går nog rätt så fort. Sen är jag ledig ett par dagar och på Fredag ska jag förmodligen till Rebecca och hjälpa henne i sin nya lägenhet

Ne, nu ska jag pussa lite på min man ♥

 
Detta köpte jag idag.


Rensar och städar

Tisdag 24 November - 1 månad till julafton ♥

Håller på att städa, eller vi städar nog inte, vi rensar.
Jag har rensat ut förrådet och lagt det som ska upp på vinden i hallen, så de vrekligen kommer upp.
Mattias har rensat avloppen i badrummet och nu är han & John iväg och slänger tvättmaskinen - äntligen är den borta! Den har stått där så länge utan att vi andvänt den, nu blev badrummet mycket större. Nu fattas bara ett litet skåp där och en ny duschdrapperiställning, så blir det kalas bra, så länge ;).

Själv har jag som sagt rensat förrådet och tagit bort det som varit i vardagsrummet och ställt in där, så nu är det lite mer förvaring i förrådet och finare i vardagsrummet. Har även rensat alla papper och allt annat skit på databordet. Vilken röra! Upptäckte att jag inte satt in räkningar eller andra papper i min pärm på över 8 månader, dålig stil! Måste bli bättre på det där och inte bara lägga alla betalda räkningar på hög (fast hellre en hög med betalda räkningar än obetalda iofs ;), utan in med allt i pärmen, så man kan ha lite ordning och struktatur.

Jag har satt upp gardinerna i köket iallafall, för de behövdes inte strykas, så satte upp de. Blev jätte bra, är supernöjd.
Tror dock att de andra gardinerna kommer in imorgon, för nu börjar det bli mörkt och jag hade tänkt tvätta fönsterna med. Så blir morgondagens projket.

Blir nog inte färdiga med allt idag, så får ändå plocka imorgon. Fast då är jag ensam eftersom Mattias ska på begravning. Men det går nog ändå, bara sätta på hög musik och dansa runt samtidgt.

Nåja, nu väntar jag på att killarna ska komma hem så att vi kan bära upp saker till vinden och sen bära ut allt skärp till sophuset. Sen tror jag att det får vara slut för idag.

Äntligen slut..

Nu är äntligen helgen över. Hur ofta brukar man längta tills att helgen är över?
Jo när man jobbar helg, då längtar man tills det blir måndag. Och det är precis det jag har gjort.
När klockan slog fyra idag så var det sååå j-vla skönt att åka hem och veta att man är ledig.

Denna vecka som kommer är hur slapp som helst. Är ledig tis & Ons, jobbar torsdag 8-14, ledig fre,lör&sön.
Men när man är ledig så mycket, så blir det nästan tråkigt och man längtar tillbaka till jobbet.
Men har ju lite att ordna med denna ledighet.. Imorgon börjar ledigheten med storstädning av hela lägenheten.
Och så ska mina julgardiner upp tänkte jag. Ska försöka fixa i förrådet också, men jag kan ta det lungt, eftersom jag är långledig. Så behöver ju inte direkt jäkta med alla "måsten".

Nu ikväll blir det lugnt framöf tv:n, bara slappa och troligtvis blir det en tidig natt, är helt slut och ska ta mig en välförtjänt sovmorgon imorgon, ser jag verkligen framemot!

Idag när jag kom hem från jobbet stod Mattias och lagade mat - Älgstek! Första gången han ger sig på det och han hade stått i köket i 2½ h.. men gott blev det. Han är så himla duktig så det inte är klokt! Mums! Vilken tur jag har som har en sån kock till sambo! :) hihi..

Nehe, nu värker min rygg, så ska inta soffläge tror jag.

En fredag....

Jag är trött.. T.R.Ö.T.T, förstår ni? TRÖTT!!!
Har inte sovit många timmar inatt, känns som jag inte sovit allt, vaknat och kollat klockan var 10:onde minut.
Så nu är jag skit trött och om 30 minuter ska jag befinna mig på jobbet, verkligen inte alls roligt. Fy fan!
Tur att jag jobbar med Sollan nu och sen ikväll Helené, så det blir luuuuugnt. :P

Gårkvällen var bra och trevlig. Började som sagt med bio, New moon! Den var bra, fast slutet var ju dumt, man blir ju sugen på att se nästa också. Men den var helt över mina förväntingar, men jag tror faktiskt jag tycker Jacob är snyggare än Edward (sorry Beccet;).. haha. Efter bion tog vi taxi hem till Filippa och satt där och förkrökade lite (1½ glas vin). Gick sedan vidare till sports, påvägen tappar filippa sin mobil och displayen spricker och går sönder och stackarn som inte haft mobilen mer än 3 dagar.

Väl in på sports satt vi och tog en cider, två cider och så. Trevligt. Men jag var trött och inte så sugen egentligen, men det gick, men bra sällskap går allt. Framåt småtimmarna gick vi vidare mot oxgrillen, åt lite och sen vidare hem till filippa.
Upp vid nio (inte många timmar sömn som sagt, trött!!) och filippas citat är så jävla skön: Men vafan, är det typ otta eller? hahahaha, sötfian ♥.

jag & rebecca traskade ner till tåg/buss och så begav vi oss åt två olika håll. Men vi ses snart igen, jag och mitt hjärtegull ♥. :)

Nehe, ska borsta tänderna, packa ner en apelsin & en klementin.


Dröm

Jag hade världens mysigaste dröm inatt..


Ett litet kortfattat beslut

Ne, jag tror jag ger upp detta.


En lunch med fina fisken :) (och snart kommer de andra två nördarna:)

Kom precis hem från en mysig lunch med Min guldfisk! :) Vi har lunchat i över 3 timmar, snackat en massa, var så länge sen vi sågs! Så kul att ses och prata! :)

Jag var tvungen att gå hem, eftersom Rebecca ringde och sa att hon och Julia skulle komma och vålgästa mig nu. Så de ska nog åka hit om en stund och jag fick order om att baka en kladdkaka.
Så det är vad jag ska göra nu, diska och smälla ihop en kladdkaka ;)


Jag viiill! :)

Förresten, jag hoppas verkligen att jag & linnea åker till ullared antingen i slutet av november eller i början av December! Är det någon mer som är på? :)

Tisdag 17 November

Sitter och dricker mitt underbara te. Steg upp för 1 timme sen, så skönt att jag fick sovmorgon igen, det behövdes efter gårdagens mindre lyckade natt. Sov ungefär 5 timmar eftersom Mattias har börjat snarka något helt otroligt, det skär i öronen, då kan jag inte sova. När jag väl lyckats somna (på soffan) så vaknade jag vid 08 av hans snarkande igen, grymt irriterad var jag.

Hur som helst - idag skulle jag jobbat en B-tur(7-14) men bytte till mig så jag ska jobba ikväll istället, så jag fick sova ut. Hade fan aldrig orkat stiga upp vid 6, somnade dessutom inte förens halv två inatt. Och inatt har Mattias varit tyst. Hatar när jag inte kan sova om nätterna, jag är skittrött, orkar liksom inte hålla upp ögonen, men att somna är lögn i helvete ungefär.

Nåja, jag börjar jobba vid 15 idag och slutar vid 21,30, sen är jag ledig i tre dagar.
Ska träffa min guldfisk imorgon iallafall och på Fredag ska jag in till växjö och kika på New moon samt ta en drink eller två.
Sen var jag gör de resterande dagarna av min ledighet återstår att se.

Om en stund ska vi åka för att handla lite nödvändigheter som kattsand & torrfoder och efter det blir det till att ställa sig och riva potatis, idag blir det raggmunkar, eller ja det blir nog råraka iofs. Vi får se, något av de iallafall! :)

Förresten, jag hade en jätte obehagligdröm inatt om Esa (Mattias Pappa), jag drömde att han fått en hjärnblödning och att han bara hade 1 dag kvar, så vi åkte till orrefors. När vi kom in, så var han precis som vanligt, liksom inga tecken på att han var dålig, men vi visste allihopa att han bara hade 1 dag kvar att leva.
Usch, det var så j-vla obehagligt och när jag vaknade så visste var jag tvungen att fundera över om det var sant eller om jag bara drömt och kom fram till att det bara var en dröm - puh!

Beslutångest!

Jag kan inte bestämma mig..

Resa eller renovera vardagsrummet?

Suck, jag som hade bestämt mig för renovera, men nu är jag sugen på resa igen.
Kan man inte få båda? :)

 eller  ?

Blä för blogg.se

Åh jag som hade skrivit ett bra inlägg och så sket sig hela skiten. Så nu tänker jag inte skriva om allt.

Vi har iallafall varit hos John & Linnea ikväll.. Och vi har planerat in en ullaredsresa i början av december - förhoppningsvis! Skulle vara hur nice som helst, ska bara se hur mycket jag får i lön denna månaden!

Nu ska jag lägga mig brevid en snarkande gris. Godnatt!

Småsur

Kikar på mattor! Jag vill ha en röd eller svart plastmatta i köket. Dels för att de är lätt att få bort all skit på, dels för att det är snyggt. Den mattan vi har i köket just nu, den är rent ut sagt skitful & ofräsch, jag gillar den inte för fem öre. Den la jag dit bara för att fylla ut.. och den har blivit kvar. Men idag när jag städade i köket så kände jag att jag var tvungen att köpa en ny. Så in på Jotex och kolla, hittade en som jag vill ha. Och givetvis finns den inte i lagar förens 15 DECEMBER(eller jo, men det var bara 70*100, vill ha minst 70*150! så jag letade vidare, men alla, precis alla jävla mattor jag var sugen på var inte i lager förens 15/12. Så jag är sur.

Det var mest det jag ville berätta.

 

 


14 November

Lördag

Så var det lördag igen och vi är i mitten av November. Om ca 2 veckor är det första advent, vart har tiden tagit vägen? Jag förstår inte det riktigt. Man liksom bara lallar runt och vips så är det sommar/höst/vinter/vår.. allt går så sjukt fort.

Idag ska vi till Algatan och bli bjudna på smörgåstårta! Vi ska ännu en gång fira att Jessica fyllt 18 år, men nu hos deras morfar. Vi ska vara där runt tre tiden, så vi får se hur länge vi blir kvar där.
Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på att göra något som man inte brukar göra, bio? men ne, det blir nog sitta hemma och glo på någon satans film eller dylikt.

Jag har verkligen tröttnat på allt, precis allt. Mig själv, mitt liv, min lägenhet, mina djur, min familj osv.
Men som vanligt blir det väll bättre så småningom. Det är nog den mörka tiden som gör att.

Nu ska jag byta om för femtielfte gången. Skit me!


Städning står på schemat.........

Borde sätta igång och städa. Så man slipper göra det i helgen. Bara man sätter igång så går det ju rätt fort.
Jag som tänkte göra massa saker nu under min "fyradagars-ledighet" men nehe, det har inte hänt något av det jag skulle gjort. Har förvisso två dagar kvar. Meen imorgon ska vi på middag och på söndag är man inte sugen på att.

Vad jag hade tänkt göra var att:
-STORSTÄDA hela lägenheten
- Rensa förrådet (IGEN!)
- Bära upp saker till vinden
- Få ut tvättmaskinen
- Frosta av frysen
- Letat upp julkartongerna
- Rensa kylen & skafferiet
- Rensa ut ur alla skåp
- Rensa bland alla papper och sätta in i pärmarna.

Trist trist trist! Men jag vet att jag måste göra det. Så jag får göra lite utav detta på söndag och så nästa vecka.
Det är bara att bita i det sura äpplet. Tänk om jag hade gjort det igår, då har jag sluppit det idag eller nästa vecka. Surt!

Nåja, nu ska jag sätta på musik och dansa samtidigt som jag städar!

Lite blandade känslor

Mattias åkte för en stund sen till Patrik. Så nu är jag själv igen. Men jag klarar mig.
Och jag förstår mycket väl att Patrik behöver Mattias i denna svåra tid som han befinner sig i just nu.
Jag tycker Mattias är så duktig och så godhjärtad som åker dit med en gång, ett litet sms där det inte ens står "kan du komma?" utan ett par ord och Mattias hoppar in i bilen direkt och kör. Han är bäst min lilla älskling.

Jag ser att Mattias tycker det är jobbigt, han är inte riktigt som han brukar, han är tyst och har något i sin blick, jag ser det. Men jag vet att han inte vill prata om det, jag vet hur han fungerar. Jag väntar ut honom, jag ska inte vara frågvis, utan när han känner att det är dags, då pratar han om det. Men det är så jobbigt att se honom fara så illa och se honom vara ledsen, fast han försöker dölja det.

Hur som haver så ska jag lägga mig i soffan och fortsätta kolla på Robert Gustavsson filmen. Ska bara tvätta av mig allt smink och hämta mitt täcke!
Imorgon kanske vi ska åka till Kosta, jag har bara varit där 1 gång och det var typ 1½ år sedan? då hittade jag inget och tyckte inte det var något att ha. Men jag vill ge det en chans till. Så jag & linnea kanske åker dit imorgon.

Förövrigt så har Linnea & John kommit igång med lägenheten nu. Det är målat i vardagsrummet, så om allt går som planerat ska de börja flytta in alla saker på Söndag. Kul! Kommer bli superfint i deras lägenhet och jag är lite avundsjuk, iallafall på köket, sånt kök skulle jag med vilja ha!
Har dessutom blivit grymt sugen på att börja renovera vardagsrummet. Men det får bli efter jul. Och jag tror nog att mina sparpengar som egentligen ska gå till en resa, istället blir till renovering och det gör mig ingenting. Det känns bara bra! Jag vill ju trivas och tycka att det är fint här istället.. så nu är det omändringar i sparpengarna.. allt ska gå till renovering och lite nya möbler.

Så presentkort på Ikea (och andra möbelaffärer), Färgbutiker (nybro måleri osv) uppskattas verkligen.
Jag hoppas att vi kan komma i skott med detta Januari 2010! :)

Nehe, nu blir det att tvätta av sminket och sedan somna i soffan!


En liten glädjespridare..

Något som får min dag att bli lite bättre är denna fantastika video (har visat den förut, men vad gör väll det?).
Man kan inte sluta le och känna glädje. Därför tittar jag på den, om och om igen.


Ett mörker..

Känner mig inte så pigg idag heller. Armen värker och jag känner mig allmänt dåsig. Men det borde gå över idag eller imorgon. Så idag ska jag bara ta det lungt och vila.

Har inte sovit så bra inatt heller, mattias telefon ringde vid fyra tiden inatt och då fick vi ett väldigt tråkigt besked (tänker på er och beklagar sorgen!), efter det så har sömnen inte varit det bästa! Drömt dumma drömmar och varit halvvaken. Vid typ halv sex imorse ringde hans telefon igen och då åkte han iväg för att vara ett stöd.
Då kunde jag somna om litegrann och vaknade vid halv tio.

Nu blir det snart duschen, sen kanske kika på någon film.

Vila i frid..


Åh!

Jag har hittat ett hus - som är till uthyrning - som jag vill hyra. Alltså, har kollat på bilderna om och om igen.
Jag skulle så gärna vilja hyra det.. fräscht och trädgård och fler rum. Hade varit så sjukt bra och så sjukt roligt. MEN jag är själv i mitt tänkande och viljan att flytta till ett hus.
Ibland önskar jag att Mattias varit typ 24 år istället.. ;) hehe.

Nåja, drömma får man ju göra iallafall, så jag ska in på min mejl och kolla på bilderna hon skickat till mig ännu en gång. Och när Mattias kommer hem ska jag visa honom.. hoppas han fastnar för det lika mycket som jag! (troligtvis inte).

Spruta!

Idag har jag tagit sprutan mot svininfluensan.
Känner inte av det ännu, men lär väl komma ikväll. Fy tusan.

Tävling med Falsksanning.

Jag läser ju bloggar som ni alla vet.. massor utav bloggar - både stora bloggar och så mindre (som mina vänner och dylikt).

För inte så länge sen hittade jag en blogg, en skvallerblogg.. och jag kan inte mer än säga att jag älskar denna bloggen. Det är den första jag kikar igenom (och jag överdriver inte!). För det är så roligt att läsa skvaller eller hur?

När jag kikade för en stund sen upptäckte jag att denna blogg (http://www.finest.se/falsksanning) har en tävling och jag var ju inte sen i att medverka. Hon eller han (vem vet?), tävlar ut från smycken från http://www.jfr.webb.se/, man får "plocka" på sig smycken för 400 kr som man sen kan vinna.
Och självklart håller jag tummarna att jag vinner! Och jag hoppas att ni gör det ni med! :)

Söndag 8 November

När klockan slog halv fem för 1 timme sen blev jag chockad. Jag trodde nämligen att klockan var betydligt mer - typ 8. Insåg att det faktiskt blivit Höst/vinter, klockan var halv fem och kolsvart ute. Men det är bara att vänja sig. Om ett par månder blir det ljusare igen (:

Om en stund ska jag & Mattias åka iväg och handla, vi ska äta något gott lite senare ikväll och så ska vi ha filmkväll, mysigt! Är rätt så sliten idag, så det ska bli skönt att landa i soffan och kolla på lite bra filmer. :)

Jag är sliten eftersom vi var på Jessicas 18-årsfest igår och kom inte hem förens tre snåret och somnade nog inte förens fyra tiden. Så min sömn har blivit lite lidande idag. Fast när jag vaknade var jag pigg och hade sån energi att jag faktiskt städade, det var ju inte dåligt gjort utav mig, eller hur?

Nåja, ska försöka dra mattias från hockeyn nu.. Finland leder ju redan med 7-0, så varför fortsätta kolla?


Slänger in en "skitsnygg" bild på mig & Jessica 


Jahaja

Hej i stugorna!

Visst är det lite halvmysigt nu när det är mörkt tidigt och man kan tända upp lägenheten/huset med massa ljus.
Jag älskar det! Jag gillar verkligen att tända upp massa ljus och bara mysa och njuta! Är så avkopplande!

Jag är trött, som vanligt. Är fan trött jämt, spelar ingen roll hur mycket jag sover, trött, trött, trött!
Idag gick jag upp vid strax innan åtta, så jag fick ju lite sovmorgon idag. Men jag är trött iallafall!
Men har ju hållt igång hela dagen, så det är väll inte så konstigt. Ska bli så skönt att krypa ner i soffan om en stund och bara sitta där hela kvällen!

Har som sagt jobbet idag, två pass. Första mellan 9-12,15 och andra 16-18. Eftersom jag bara jobbar ungefär 75% så hoppar jag in när det behövs på mina lediga dagar, så det blir lite mer pengar.
Mer pengar = spara mer = resa! :)

För er som ska ge oss något i julklapp så står ett litet bidrag till vår resa :)


Fick precis reda på att min gammelfarmor (Lasses mormor) Greta har gått bort :( Hon begravdes tydligen idag.
Tråkigt att jag inte fått reda på det förens nu. Men så är det. Jag kan ju ändå inte påstå att jag kände henne. Träffade henne när jag var liten och har lite småminnen från henne. Och har ett jätte fint kort på henne och mig. Men visst, det känns jätte tråkigt ändå. RIP. Vi ses i en annan värld!

Gokväll!

Godkväll!

Idag har det snöat! Mysigt, men kallt!
Vi bestämde oss lite snabbt sådär idag att åka in till Växjö. Så jag, Linnea, John & Mattias åkte in vid halv ett tiden. Gick på stan och handlade lite - så nu är julklapparna till Mamma & Jessica spikade, känns bra att vara igång med det!
Vi åt på La gondola, sådär var det, men ätbart, efterätten var godast! :) Hihi.
Kom hem runt sju tiden, så är helt slut nu, trots att jag hade sovmorgon idag, sov till HALV ELVA!

Men sova kan jag inte göra nu, trots att jag är trött! För om ett par minuter börjar Grey's, så jag har tänt ljus och mitt te står på bordet och svalnar lite. Mys! Mattias är iväg med Patrik, så vi får se när han behagar att komma hem. Men rätt skönt att vara själv hemme, iaf när det är mina tv-program! ;)

Imorgon är det jobb, fast bara lite "småsnuttar" första passet 9-12 andra passet 16-17,30.. Sen börjar jag på schemat på måndag! Wie! :)

Nehe, nu börjar snart greys, dags att bänka sig! :) Godkväll!

Guud vad jag viiiiiiill!

Alltså det pirrar så mycket i magen - jag skulle så gärna vilja! Fan vad jag vill.
Frågan är om man skulle ha råd för det första? Det är så jobbigt att man inte vet månadsinkomsten varje månad. Det hade varit såååå mycket lättare med ett fast jobb. Nåja, jag måste dividera mina tankar med någon.
Därför ska jag krypa ner i sängen nu och se vad MR Sunken säger. Fast jag vet nog redan svaret... haha

Åh!

Oh, vad jag skulle vilja det!
Hade varit heelt jävla perfekt.


Hjärta ♥



Hey I’ve been looking outside myself trying to be somebody else
But every time I got stuck – in the middle
I thought that if I only let them see the girl they wanted me to be
Then I would never ever get stuck – in the middle
Hearing all these voices telling me to find my way
Made me slowly stand up straight and say

I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh now that I’m alone I have found my home
Hear when I’m singing oh-oh-oh I’m on my own nothing can go wrong
I’m standing strong

Hey I’ve been hiding from all the pain trying to make it go away
But every time I got stuck – in the middle
I know that if I only let them see all my insecurities
I will never ever get stuck – in the middle
No more time for crying feeling sorry for myself
Now I don’t need anybody else no-oh

I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh now that I’m alone I have found my home
Hear when I’m singing
Oh-oh-oh I’m on my own nothing can go wrong
I’m standing strong

Yes I’ve lived and I’ve learned I’ve crashed and I’ve burned
But looking back has finally made me see that all I need to fly is to be free

Hear when I’m singing
On my own my own
Yes I’m standing strong
I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
Hear when I’m singing
I’m on my own oh-oh nothing can go wrong when I’m standing strong
So strong I’m oh-oh-oh nothing can go wrong
I’m standing strong

Grattis Jessica!

2 November och vi säger GRATTIS TILL JESSICA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! ♥

Idag har jag jobbat mellan 7-14, var sjuuukt trött när klockan ringde imorse, funderade ut alla möjliga orsaker till att få ligga kvar i sängen. Men upp kom jag till slut efter 3:dje ringning, helt slut. Men som sagt jobbet gjorde jag ju och kom hem ännu en gång helt slut (men för att jag cyklade i motvind, skitjobbigt).
Väl hemma tog jag mig en matbit och sedan åkte vi ner till stan och handlade en present till Jessica och det blev ett armband från Italien ;) Jag gillade det iaf och hoppas hon med gjorde det. (annars har jag kvar kvittot Jessica, glömde säga det:). Efter vi varit på stan åkte vi till Rigmor (deras mormor) och fikade för att fira 18-åringen.

Väl hemma så gjorde vi lite sen middag och kikade på seriestarten av "Ullared" och jag blev lite sugen på att dra dit nu innan jul och handla julklappar, men det har jag inte råd till nu, så det får bli en annan gång, som det givetvis kommer bli ;)

Nu är det kväll och jag ska nog fan gå och sova snart är supertrött. Och imorgon ska jag ta sovmorgon. Jag trodde ju att jag inte skulle få sovmorgon imorgon eftersom vi hade tvättid vid 7. Men Mattias trodde vi hade tagit vid 12, så innan vi kom hem förut så gick vi ner i tvättstugan för att kolla upp vilken tid det var, tydligen var det IDAG. Så jävla surt! Och nästa tvättid är inte förens på fredag! Inte alls kul! Fan har inte tvättat på 2 veckor nästan, har inget som är rent. Får väl vända ut och in på underkläderna ;) haha.

Nehe, nu ska jag dricka lite vatten och sedan krypa ner i antingen soffan eller sängen. Godnatt!


Så var helgen över..

Söndag 1 November..
Är det inte sjukt vad tiden går fort? det känns som om det var bara någon vecka sen som solen sken och det var varmt. Nu är det bara kallt, grått och tråkigt. Fast alla fina höstlöv livar ju upp den tråkiga färgen, men nu börjar alla dessa falla till marken, så snart blir det bara grått och tråkigt. För någon vit snö lär vi väl inte se på ett tag.. eller vad tror ni?
Eller kanske, imorse när vi steg upp var det över -2 grader ute, så det börjar säkert snöa vilken dag som helst.

Igår åkte jag till Alstermo och umgick med Rebecca & Julia! Vi spelade ölspelet och sjöng lite singstar. Sedan gick vi hem till Julia och kikade på fiilm Paranormal Activity - filmen som satt USA i skräck. Och jag säger bara: FY FAN VAD LÄSKIG! Alltså jag började gråta, så läskig var den. Jag var skiträdd och hade en sån jävla obehaglig känsla i magen HELA filmen. Så jag och Rebecca satt i ena hörnet och skrek, höll varandra i händerna och svettades - medans Julia satt i andra delen av soffan nästan helt oberörd, haha! :)
Jag tycker verkligen ni ska se den om ni vill uppleva skräck! Men se den för gudskull inte ensam! (:

Hemma på sångvägen var inte förens två tiden, bäddade och la oss för att sova. Det roligaste var att Rebecca drack i sömnen inatt och vaknade av att hon hade vatten i nacken och hon var dyngsur, hahahaha. Så jävla kul! :)
Idag har vi ätit och så har jag hjälpt Rebecca med hennes läxor och så åkte jag hem vid två tiden. (:

Blev iaf en lyckad kväll igår, tack för det mina fina vänner ♥..

Nu är det kväller och jag ska bänka mig framför tv:n med te och skorpor. Imorgon ska jag jobba mellan 7-14 och efter det ska jag försöka komma ihåg att ringa lönekontoret om mina LAS-dagar, så man har lite koll på det.

Nehe, nu ska jag in i duschen och sedan blir det en välförtjänt kväll i soffan med min fina man. :)



RSS 2.0