Grattis Jessica!

2 November och vi säger GRATTIS TILL JESSICA SOM FYLLER 18 ÅR IDAG! ♥

Idag har jag jobbat mellan 7-14, var sjuuukt trött när klockan ringde imorse, funderade ut alla möjliga orsaker till att få ligga kvar i sängen. Men upp kom jag till slut efter 3:dje ringning, helt slut. Men som sagt jobbet gjorde jag ju och kom hem ännu en gång helt slut (men för att jag cyklade i motvind, skitjobbigt).
Väl hemma tog jag mig en matbit och sedan åkte vi ner till stan och handlade en present till Jessica och det blev ett armband från Italien ;) Jag gillade det iaf och hoppas hon med gjorde det. (annars har jag kvar kvittot Jessica, glömde säga det:). Efter vi varit på stan åkte vi till Rigmor (deras mormor) och fikade för att fira 18-åringen.

Väl hemma så gjorde vi lite sen middag och kikade på seriestarten av "Ullared" och jag blev lite sugen på att dra dit nu innan jul och handla julklappar, men det har jag inte råd till nu, så det får bli en annan gång, som det givetvis kommer bli ;)

Nu är det kväll och jag ska nog fan gå och sova snart är supertrött. Och imorgon ska jag ta sovmorgon. Jag trodde ju att jag inte skulle få sovmorgon imorgon eftersom vi hade tvättid vid 7. Men Mattias trodde vi hade tagit vid 12, så innan vi kom hem förut så gick vi ner i tvättstugan för att kolla upp vilken tid det var, tydligen var det IDAG. Så jävla surt! Och nästa tvättid är inte förens på fredag! Inte alls kul! Fan har inte tvättat på 2 veckor nästan, har inget som är rent. Får väl vända ut och in på underkläderna ;) haha.

Nehe, nu ska jag dricka lite vatten och sedan krypa ner i antingen soffan eller sängen. Godnatt!


Kommentarer
Postat av: Jessica

Haha, det var jätte fint, och jag tycker synd om dig som måste vända trosorna ut och in! MEN bilden vet i fan om jag är nöjd över. Den kvällen var helt knas och verkligen så jävla bra! men jag tycker inte att jag är mig lik? :P Ses på lördag babe!

2009-11-03 @ 13:27:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0