Jag lever!

Jag har inte varit i något skrivar tillstånd, därav den dåliga uppdateringen.
Gårdagen var hård, jag mådde dåligt fram till typ sex på kvällen, då det börjar droppa in folk här.
Eftersom det var vikingfest var det bara att dra på ett leende och så förfesta med människorna här hemma, dock ingen dricka, det var jag inte direkt mogen för.
Träffade Caroline när vi gick ner till parken och vi intog ett bord och satt där nästintill hela kvällen, faktiskt väldigt mysigt med hela stan samlad och liveband som sjunger härliga låtar. Jag trivdes bra och njöt av kanske den sista kvällen ute sådär.
Dock fick kvällen en dramatisk upplösning, jag förstår mig inte på vissa människor?
Alltså.. jag förstår inte som sagt, men det finns ju de som inte har alla hästar hemma, så är det ju bara.

Idag så sov vi verkligen länge och efter att vi vaknat upp har vi legat i soffan och kollat på tv hela dagen.
Mattias var och handlade en sväng sen slängde vi(mattias) ihop en smörgåstårtebit som vi mumsat på, det var fruktansvärt gott! Som tur var blev det över, så ska ta med mig till jobbet imorgon!
Nu är min 3 dagarsledighet slut, så jobbar nu fram till torsdag och sen fre & sönd, men det gör inte så mycket, jobbar mest kvällar, så jag överlever :)

Nehe, nu har jag skrivit litegranna iallafall, lär väl skriva mer imorgon! Puss!

Huvudvärk idag - bäst igår!

Vad mer kan jag säga än att det  var så jävla roligt igår! Det var nog den bästa kvällen på evigheter. Det var väldigt mycket folk och såhär i efterhand har jag kommit på att jag hade något i handen hela kvällen, inte undra på att jag mår som jag gör idag. På förfesten drack vi cider och jäger och sen blev det drink efter drink där inne, ja idag är en sån dag då jag säger "aldrig mer alkohol".

Jag är verkligen förbluffad över mig själv, att jag tog mig levande hem på cykeln ända från stationen och hem hit och dessutom pratade jag i telefon, jag är ganska duktig. Jag trodde att jag skulle ramla och cykla omkull men jag överträffade mig själv, duktiga jag!

Väl hemma upptäckte jag att jag både hade tappet stenen som satt i ringen och min klänning var väldigt smutsig? Hur det nu kan komma sig? Och efter att ha kollt på bilder så måste detta ha hänt i mitten av kvällen, så jaa jag vet inte riktigt, kul att jag gått där inne med en väldigt skitig klänning.

Idag har jag även väldigt ont i fötterna, hade tydligen fått skavsår och så har jag märken efter brännässlor som jag så smart stod i när jag pratade i telefonen, sen var det ju en och annan som klev på mina fötter, så de är verkligen mörbultade idag, precis som jag!

Men om jag säger såhär, det var värt det!! För igår hade jag så jäkla kuul, ni anar inte! Därför är jag inte sur på mig själv att jag egentligen skulle droppat de där sista drinkarna, nej nej.
Det är helt enkelt såhär: jag och Caroline är som bäst på fest & fulla blir vi! :)

Nu ska jag se om jag är kvinna nog för att komma in i duschen, funderar på att sitta ner och duscha, det är så jobbigt att stå.. åh mitt huvud dunkar och jag dör, men det är värt det! :)

Vi hörs! Hejdå!

Puss på det!

Jag har inget mer att säga än: IKVÄLL ÄR DET PARTY! OCH JAG ÄR LADDAD TILL MAX!




Ett par frågor och stora frågetecken!

Det är för många tankar som cirkulerar, men hur orkar man?
Vågar man någonsin släppa taget? Varför tänker man mer på andra än på sig själv?
Varför vågar man inte möta ensamheten? Varför tänker man mycket men aldrig gör slag i saken?

Jag vet inte, det enda jag vet är att snart... ja då är det fan slut med detta.


Bra humör! :)

Åh vad det ska bli skönt med 3 dagars ledighet! Jobbar sista kvällen ikväll och ingen dålig tur heller, utan börjar vid 16 och slutar vid 21, så det går ju fort om man säger så! Och jag klagar inte! :)
Imorgon blir det feeest med Caroline, men innan dess så ska jag hinna ner till stan för att handla in lite smink och kolla efter något klädesplagg (inte köpa, bara kolla).
Kylen är laddad med cider och jäger, nu ska de festas! Det ska verkligen bli superkul! Var länge sen jag var såhär laddad! :) Och när man känner sig såhär på G, då kan det ju inte sluta dåligt liksom! :)

Mattias håller på att laga mat.. det blir spagetti och köttfärssås och sallad, mums! Funderar på att koka upp lite minimorötter också, det är så jäkla gott! :) Inte för att ni bryr er kanske, men ändå!

Jag ska klä på mig lite och sen hjälpa till ute i köket, vi hörs! PUSS!

Onsdagen i all sin glans?

Här sitter jag ännu en förmiddag och funderar på vad vi ska äta, jag börjar bli hungrig. Missade min shake idag, så inte konstigt att jag är hungrig nu och det känns onödigt att ta en nu (har ändå inte jucie hemma) och sen börjar jag vid två och ska äta innan dess, känns lite tajt kanske?
Men duktiga jag har redan satt igång med tvätten och jag tror att jag åker och handlar innan jag drar till jobbet, så köper med mig en jucie förpackning och lite frukt så är kvällsmåltiden klar, fasen vad enkelt det är med shake! :)

Det är inge vidare väder ute heller, vet inte om det regna, men det är gråmulet och har iallafall regnat och lär regna hela dagen.. visst är hösten rolig? eller får man säga att hösten nu har kommit till oss?
På tal om väder så läste jag att det faktiskt skulle bli lite sol på fredag, vilket känns bra! Då blir man ännu mer pepp på utgång, för om det är sånt här gråmulet väder är det ju inte så jätte kul att dra ut, där man dessutom dansar ute.. aja, jag håller tummarna för sol och värme på fredag! :)

Nehe om man skulle ta och gå ut i köket och se om man hittar något ätbart, börjar bli väldigt hungrig! Men vi hörs senare! Hejdå!

Missbruk - Jag älskar dig!

Det är snart dags för bingen och jag ska ställa klockan på 08,30 eller 09,00, för imorgon blir det upp i tid och hinna med en massa saker..
1. Handla
2. Städa
3. Tvätta
.. ja typ det och imorgon börjar jag vid 14, så jag känner mig lite stressad om jag vaknar vid typ halv elva och ska hinna göra dessa saker, som ni vet är jag inte den personen som tar tag i detta direkt när jag vaknar, utan det kan ta någon timme innan jag kommer igång.
Förvisso måste jag åka och handla tidigt imorgon, för jag har ingen jucie hemma och att blanda pulvret med mjölk... nae det går bara inte! Försökte nu till kvällen och hade i lite kanel, men nesch, fick inte ner så mycket, smakar verkligen pyton med mjölk tycker jag!

Hur som haver har jag ganska mycket tankar och känslor som ligger insvepta inom mig, men jag vet inte riktigt hur jag ska få ut allt, jag vill inte skriva om precis allt här på bloggen, det känns allt för privat. Men jag tror att många tankar kommer att bli "utflygna" på fredag, då jag kommer träffa Caroline och hon är bra på att lyssna och ge råd, jag gillar henne! Hon är bra!
Men jag kan ju faktiskt skriva om något av mina känslor och tankar här på bloggen..

Jag har en bilddagbok och på den har jag endel vänner, och jag kollar deras bilder varje dag..
och så har jag en "vän" (alltså vi har aldrig pratat live eller så, men vi har en koppling till varandra, och jag gillade henne inte alls till en början, inte för att jag tycker något speciellt om henne nu, men ändå).. hon hade en pojkvän för typ 2-3 månader sen och de hade väl hållt ihop i snart dryga året och hon skrev och skrev om honom, han var det bästa i hela världen, aldrig hade hon älskat någon så mycket osv, hon skrev dikter och la ut fina sångtexter som tydligen passade in på deras kärlek och hennes kärlek till honom.. Men ja nu så har de tydligen gjort slut.. men grejen är att hon nu har en annan, de kanske har varit tillsammans 1 månad? eller något, jag vet inte, har inte så stor koll! Men nu skriver denna människa att den nya pojkvännen är det bästa som har hänt, aldrig ska hon lämna honom, han är det enda som fått henne att le, att hon aldrig har älskat någon så mycket i hela sitt liv..

Alltså, sånna människor kan jag bli totalt tokiga på, vet hon inte var kärlek är eller?
Man kan inte bara glömma sin förra kille så, pang poff, och ett par dagar senare älska en annan person så djupt att man skulle kunna dö för honom, alltså jag förstår inte?
Varje gång jag ser bilder på henne och honom, eller bara på honom och någon fin liten text under så tar jag det inte på allvar, det känns inte äkta.. för hon har sagt såhär om varje jäkla pojkvän hon har haft de senaste 2 åren (som jag har kollat hennes bilddagbok), och hon har ju haft en del om jag säger så..
Är det inte konstigt? Man kan säga "jag älskar dig" till vem fan som helst, släppa ur sig orden precis som vilka ord som helst.
"jag älskar dig" har blivit ett mode, man säger det till höger och vänster att orden har tappat sin innebörd. Alla missbrukar orden och jag hatar det!
Man ska känna att man vill säga orden, att de betydet något, att den man säger de till, att man verkligen älskar personen.
Nu blev det ett långt och ganska tråkigt inlägg.. men jag måste ju få komma ut med mina tankar och känslor.

Förvisso är ju inte detta som tar upp alla mina tanker, jag har andra, men de behåller jag för mig själv.. För det är för jobbiga att skriva om... hur kan man någonsin vara säker? Jag bara undrar? Hur vet man? Hur vågar man lita? Jag vet inte.. jag vet ingenting längre känns det som.. hjälp mig att hitta svaret, det finns därute någonstans, frågan är bara vart?

Godnatt


Hjälp?

Jag vill göra om min design, men eftersom jag inte alls är duktig på sånt så känns det inte så roligt, och det tar sån jäkla tid och jag har inte orken till det.
Finns det ingen snäll själ där ute som har lust och tid att hjälpa mig till att få den perfekta designen?

Rika människa, kom hit!

Jag vill ha en ny dator och en ny säng och en ny tv och en sterioanläggning, är det någon rik jäkel därute som har lust att köpa allt detta till mig? Jag vill ha massa nytt, helst ska denna personen vara extra givmild och ge mig en ny garderob och en helrenovering av lägenheten.. vart finns ni rika snälla människor, som inte har någon aning om vad ni ska göra med pengarna! Hör av er!!

Nej, tillbaka till verkligheten.. måste verkligen lära mig att hushålla med pengar, jag eller snarare vi är sjukt dåliga på att hushålla med pengar, det försvinner i ett nafs och så undrar man vad man har köpt egentligen?
Förut, innan jag fick lön har vi kunnat leva på ungefär 5-6000 i månaden, varav vi har räkningar på 4000 på ett ungefär.. men nu, när man har "mycket" pengar, så försvinner de.. unnar man sig? men isåfall vad?
Visst, vi har målat och bygger lite i lägenheten nu och jag var på ullared och denna månaden hade vi en megahög med räkningar som vi aldrig brukar ha, så det är nog därför pengarna har försvunnit, men jag sa att jag skulle spara åtminstone 2000, men fuck heller, jag får göra det denna månad.. eller ja nästa månad, för jag får ju inte lön förens den 25 SEPTEMBER! Ja ni läste rätt, 25 september, så vi ska kunna leva en månad till, på denna lön jag fick 11 Augusti.. hade jag vetat detta hade jag inte "slösat" lika mycket, eftersom jag trodde jag skulle få lön igen den 11 september, men där blev jag allt lurad, får endast 3 dagars lön den 11, jaa! Pfft!

Nu ska jag sluta tjata om pengar, folk blir ju som galna när man pratar om pengar och om hur bra/dåligt man har det pengarmässigt, det är något man tydligen inte ska prata om, varför inte? Bara för att någon har det sämre ställt en viss månad så ska man väl inte behöva skämmas för det? Äsch, spela roll, jag bryr mig inte. Hur som haver så klarar man allt, om de så är precis på snåret!

Mattias är fortfarande igång och bygger skafferi, men upptäckte nu att skruvarna vi köpt är för korta, är det inte typiskt?
Vet inte om vi ska åka och köpa nya skruvar, eller om vi ska lägga projekt skafferi åt sidan för idag, vågar man fråga?
Själv vill jag forstätta, så jag kan göra iordning mitt lilla kök!
Förresten, varför städade jag igår? Nu när vi håller på me detta, ligger allt huller om buller ändå, kunde lika gärna väntat tills typ idag med att städa, aja, livet går vidare!

Vet ni vad jag längtar till? Jo till fredag, för då är det fest.. vill ni veta en hemsk grej? jag tror inte att jag har festat riktigt sen studenten och hur länge sen är inte det??? Så det ska bli kul att komma ut på fredag, träffa nytt folk och dansa med caroline, vi två är som bäst på fest! Vi ska iallafall till vallen, är sista omgången för i år, så det ska bli ett sant nöje att åka dit, förhoppningsvis fint väder och roliga människor. Ska dricka drinkar som aldrig förr, beställa nya, hitta en ny favorit, det är mitt mål för kvällen! Och bli berusad, sådär härligt berusad. Fan vad jag längtar!
(fast den stora frågan är... vad ska man ha pååå sig?)

Vägning och skafferibyggning!

Och så sitter jag här igen, med en shake i näven som ska skakas. Har precis tryckt i mig de äckliga tabletterna, så nu väntar det goda.. eller ja goda och goda.. men shaken! Men det går ganska bra nu, visst jag är lite hungrig framåt kvällarna, men det löser sig genom att ta en frukt eller liknande, så man klarar sig ju!
Hur vida det fungerar eller inte har jag inte märkt av ännu, men jag har fuskit lite denna vecka, fy på mig! Så det skulle ju inte förvåna mig om det inte blivit så jätte stor skillnad, viktmässigt!
Men nu ska jag försöka vara striktare, hålla mig borta från godsaker (vilket är svårt på jobbet när alla äldre ska bjuda, känns elakt att tacka nej varje gång). Men det ska gå, det SKA! :)

Nu håller Mattias på att bygga skafferi så det blir klart idag tror jag! Ska bli kul att fixa och dona senare i köket och ställa in nya grejer och göra det fint i köket! Jag längtar som tusiken ska ni veta, det är så kuuul att göra iordning massa grejer! :)

Nehe, nu ska jag ställa mig på vågen (blää) och sen dricka min shake! Vi höres! Pussokram!

Shake! Här är dagens shake, blandad med äppeljuce och vaniljpulvret och kanel! :)

P.s -1.4 kg d.s

Klantarsel!

Alltså kan man bli mer klantigare än jag?
Jag var så glad för att jag nu bara hade sån musik som jag ville lyssna på.
Hade tagit bort alla överflödiga låtar som bara låg där, utan att aldrig bli lyssnade på.
Och som jag sa hade jag även lagt dit ett par nya låtar..
Tänkte att när jag lyssnat igenom alla låtar, som skulle ta typ 1 timme, så skulle jag börja vandra hemåt igen.
Men när jag kom ut och satte på ipoden, så skönk mitt promenadhumör drastiskt.. jag hade givetvis glömt att spara låtarna, så när jag satte igång denna maskin så var de alla låtar som jag inte ville ha, och de jag ville lyssna på låg huller om buller.. Åh varför måste man spara på den där jävla ipoden? det hade varit mycket bättre om man bara hade kunnat föra över och ta bort utan att trycka på spara, jag glömmer det alltid!
Hur som helst så gick jag ändå, men dock inte lika länge, utan tänkte ut en runda och gick den, tog ungefär en halvtimme. Så nu har jag ätit en kiwi och så har jag duschat.
Ska sätta mig framför tv:n nu och kolla på Miami Ink, senare ikväll får vi se vad som händer.

Vi hörs! Puss&kram

Laddad, bra musik?

Nu sitter ipoden i laddning och jag har precis fört över ett par nya låtar, tar sån jäkla tid att ladda hem och greja, så blev bara 5 nya låtar, men ska sätta mig någon gång och ladda hem massa goa låtar och sen ladda över de till ipoden!
Nu ska jag klä om och ta på mig promenadskorna, sedan är det dags för dagens promenad.

Vi hörs ses!

Hejsvejs!

P.s, några tips på bra musik? d.s

Tips till färg i sovrum?

Förvånadsvärt så är jag faktiskt inte alls trött! Trots att jag varit uppe sen sex imorse, men det har varit full rulle hela dagen, så det lär ju komma senare när man är nerbäddad i soffan!
Slutade vid det underbara klockslaget 14.00 idag, känns som om man hinner med så himla mycket då!
Sen jag kom hem har jag hunnit med att både städa och äta, jag är inte dålig, plus en pause på ungefär en timme.

Imorgon är jag iallfall ledig och då blir det en tripp till skolan först, för att hämta och lämna diverse saker!
Senare under dagen så det fixas lite här hemma, bland annat bära upp saker till vinden och så kanske vi kan börja med skafferiet snart! Börjar längta tills jag får fixa och dona med det!
Vi har kommit fram till att vi ska tapetsera i hallen (förmodligen), så det ska vi vänta med ett tag, men funderar istället på färg till sovrummet, vad tycker ni att man ska ha för färg i sovrummet? Ge mig tips!!
Jag är sugen på någon härlig färg plus en fondvägg, jag älskar fondväggar, det blir helt annat i rummet!

Idag är det ju verkligen superfint väder ute, så ska nog ut på promenad senare, förhoppningsvis så följer mattias med, men man kan ju aldrig vara säker!
Nu ska jag ladda mig ipod och sen ladda över lite musik!

Åh förrsten, jag längtar till fredag! Det ska bli grymt kuuul! :D

Dansa med oss!

Kan man bli mer partysugen?

http://www.youtube.com/watch?v=UX6e7sO1ss0

På fredag blir det utgång med Caroline!! :) KUUUL!

Krasslig

Godkväll!

Jag känner mig inte så kry, är tung i huvudet, känns som om det är migrän på G, har dessutom halsbränna och är illamående, inte alls någon rolig kombination!
Jag kom nyss hem från jobbet och har precis hunnit slänga i mig lite mat, har bara "ätit" två shake idag, så inte hunnit äta någon riktig måltid, inte för att jag gjorde det nu heller när jag kom hem, men ändå!
Kvällen har gått ganska segt faktiskt, vet inte vad det bero på, säkert för att man började redan vid halv ett.

Jag ska nog sova lite snart och hoppas på att detta går över efter en "god" nattssömn! Det är så jobbigt att gå till jobbet när man inte känner sig någorlunda frisk, allt blir bara fel hela tiden då! Tråkigt nog!
Men om ni håller tummarna för mig, så får vi hoppas att det går över! :)

Nehe, nu ska jag kika vidare.. så vi höres! Kramis!

Tankar om skola, utbildning & sådär!

Tjenamors! 

Sitter här och dricker en shake (herbalife) och denna var faktikst god! Blandade med äppeljucie och så kanel, smakade faktikst väldigt väldigt bra, så nu ska det väl kunna gå! De har de senaste dagarna varit väldigt jobbigt, för jag har mått dåligt av det, mått illa och sådär, men sen när jag snackade lite med Mia igår, så blev det bättre, dessutom har jag ju blandat ut det med annan smak idag, så det ska nog gå. Önska mig lycka till!

Mattias åkte nyss iväg med Patrik, det ska till blekinge och hämta en bil eller vad det var, men det gör mig inte så mycket, jag börjar ju snart jobba.. Tror det är Eva jag jobbar med ikväll, så det blir nog bra!
Jag börjar bli mer och mer nervös inför vikariatet, nu känns det inte lika bra längre, alltså jobbet känns skitbra, där är bara en känsla av att jag inte kommer få vikariatet, så ska börja kolla runt på lite olika andra jobb! Fan jag som trivdes så! Jag hade ju helst fått ett vikariat i just denna underbar grupp, men vi får se! Man kan ju alltid vara timvikarie om det är så, men det kan man ju inte leva på, man vet aldrig hur mycket pengar man tjänar in varje månad, man kan inte planera sådär jätte mycket, för om de väl ringer så måste man ju jobba, för det är det ända jobb man har?
Aja, jag ska iallafall in till chefen på måndag tänkte jag och se hur det går, jag vill ju ha lite klara besked så man slipper gå och fundera, för det är inge kul att göra det!

Jag måste klämma in en dag för att ta mig ner till skolan också (haha det som är sååå långt), måste hämta min tröja som jag lämnade där på studenten samt lämna in ett par böcker som jag har hittat såhär i efterhand och jag har inte någon direkt nytta av det.. Dessutom kan det vara ganska kul att gå dit och se hur allt är, jag tror jag har en viss saknadslängtan till skolan.. jag vet inte om jag riktigt har fattat ännu att jag tagit studenten, att det inte blir någon mer skola för mig (där iallafall).. det känns bara som ett längre sommarlov.. hum!

Jag har funderingar på att söka till barnundersköterska, det vore såå himla KUL! Ska gå in och läsa lite på deras hemsida nu, den utbildningen är ju bara på 1 år, det kan man ju faktiskt klara? Eller hur? 1 år är ju ingenting och sen att man är utbildad till det man helst vill bli (iallafall en bit på vägen). Aja, den som lever får se.

Nu börjar jag bli mätt av min shake, men ska slänga i mig den resterande decilitern och sen ta mig en banan eller kiwi, sen blir det till att fixa iordning sig och sedan ta bilen till jobbet!!


Uppe med tuppen idag - duktiga jag!

Jag har varit uppe med tuppen idag, det är inte illa! Hade ställt klockan på 08.00, eftersom idag ska det komma någon snubbe som ska göra en såkallad "statuskontroll" på lägenheten, kolla rör och el och allt vad det är, dock har vi ingen aning om vilken tid han ska komma och man vill ju inte öppna i bara morgonrock, därför ställde vi klockan på tidigt idag, för att hinna med!
Men han har inte kommit ÄN och vi bara sitter här och väntar, förvisso behöver man ju inte vara i lägenheten när han är här, men det känns lite mer tryggare.

Sen jag har stigit upp har jag hunnit med att duscha, woow, på två timmar har jag hunnit med att duscha, det är inte dåligt, haha!
Har även hunnit prata med mamma på msn om husköp, alltså jag har hittat en skitfint hus i orrefors och jag vill ha! Det är så synd att man inte är miljadär och så man kunnat köpa huset.. eller synd att man inte var ett par år äldre och hade fast jobb och pengar sparade?
Aja, man kan ju få drömma lite.. det är väl inte förbjudet?

Nehe, jag ska föna håret nu och sen göra iordning en shake för jag börjar bli hungrig, men vi hörs!

Oh this town kills you when you're young

What is worthwhile in the world if you can't be with the one you love.
                                                Broder Daniel - no time for us

Jag borde egentligen sätta igång med den stora garderoben och rensa och slänga, för antagligen ska mattias sätta igång med projekt skafferi senare idag.. Därför måste garberoben vara urstädad så vi kan få in städgrejerna som ska vara där istället. Hmm, det är kul när allt är klart, men inte nu när allt ska göras iordning, för det är jobbigt att städa.

Detta ska jag hinna med idag:
Städa under diskbänken - klart
Städa ur garderoben -
Städa ur städskåpet -
Duscha -
Promenad -
Boka tvättid -

Det är mycket som ska hinnas med en sånhär då man är ledig, därför har jag ingen tid till att sitta här längre! :)


Besviken, kinesiska kräftor = botten!

Jag är besviken -  jag åt kräftor idag och gissa om jag varit sugen på dessa varelser hur länge som helst, så när vi var och handlade härom dagen, så såg jag kräftor, visserligen frysta men ändå, till ett bra pris.. köpte ett paket och bestämmde att dessa skulle jag på onsdag (idag) efter jobbet, eller ja senare på kvällen, eftersom jag imorgon är ledig.
Sagt och gjort, idag har jag verkligen längtat efter dessa små varelser, så runt halv åtta tiden satte jag igång och dona och tog fram skålar och grejade och så satte jag tuggorna i den första kräftan... besviken, smakade absolut ingenting?! Tänkte att det säkert bara var den, men det fortsatte, de smakade bara vatten, men jag åt iallafall, men besviken var jag.. så hädanefter blir det ju inte sånna kräftor iallafall! Bu!

Imorgon är jag som sagt ledig och det är mycket som ska hinnas höras, ska städa ut stora garderoben, städa ut städskåpet (de vi ska göra om till skafferi), städa under diskbänken (de kommer på fredag och ska göra en statuskontroll på lägenheten, kolla rör och grejer, samt ska vi hinna ut i skogen och plocka lite kantareller, de är tydligen jätte många nu, så ska se om vi hittar något bra ställe..
Dessutom har mattias möte på arbetsförmedlingen vid 14 imorgon.. så jaa, det är mycket som ska hinnas med på en ända dag, för sen jobbar jag fram tills på måndag..

På tal om jobb, så hade jag ju hoppats på att få ledigt eller byta denna helgen, men det var inte en själ som ville eller kunde, så jag får jobba istället, hade tänkt att gå på hassel, det har ju varit bestämt så länge och så såg jag att jag jobbade just den helgen för inte så länge sen.. Dessutom jobbar jag till 21 på lördagen och skulle jag åka dit efter jag slutat är jag inte där förens halv elva, elva och sen börjar jag klockan 07 på söndag, så det känns ganska onödigt att slösa upp 200 kr på det bara för att.. Men det är synd, jag hade jätte gärna velat gå, för det är så himla mysigt!
Dessutom missar jag ju en chans att få träffa Rebecca, vilket jag verkligen beklagar, förvisso var det inte länge sen vi sågs, men eftersom vi inte ses så mycket längre hade det varit skoj att ses och festa ihop nu i helgen, men sånt är livet.. hoppas att vi kan ses snart igen, tycker hon kan komma hit någon gång (: vore kul!

Nehe, om man skulle ta och borsta tänderna och greja innan man ska hoppa i säng, börjar bli smått trött nu. Så lika bra att gå och lägga sig, har ju en lång dag framför mig imorgon..

Puss & Kram


Hungrig, bööh!

Jag är hungrig och har ont i huvudet och vill äta snart. Känner matoset i luften nu, det vankas köttfärslimpa.
Det ska bli gott, men eftersom jag börjat med detta herbalife blir det lite annorlunda, allt blir så gott, trots att jag inte gillat det innan.
Provade att blanda ut det med tropisk jucie idag, det var sådär, men det är godare än att dricka det natruellt.
Så ska ta med mig det till jobbet ikväll + en banan.. det är väldigt smidigt att ta med sig så till jobbet.. men jag saknar faktiskt att kunna ta en smörgås sådär på kvällskanten (även om det inte hände allt för ofta), nu får det bli en frukt eller ta en shake om jag inte redan har gjort det... Men det ska nog bli bra, när man kommit in i det..

Idag när jag vaknade så gick jag ut i vardagsrummet för att kolla in hur det blev med färgen i dagsljus, till min förvåning kom jag ut till ett iordningställt vardagsrum, inte städat, men allt var iordningställt, det blev fint! :)
Mattias hade varit uppe i morse och kollat på handboll och då hade han ställt iordning soffan, bordet, tv-bänken, satt upp tavlorna och sådär, men jag blev nöjd, mer än nöjd!

          
Innan                                            Efter      

Nehe, nu kom John och fhilippa, måste nog vara lite social :)

Svar på kommentar!

Svar till anonym som undrade om jag inte äter något alls, nu när jag börjat med herbalife..
Jo jag äter, ett mål om dagen ska man äta. Dricker shake till frukost, äter lunch/middag, dricker shake till kvällsmat och därimellan så äter jag frukt och grejer. Så äter gör jag allt.. men visst, jag måste nog köpa tuggummi, för jag vill äta.. jag är hungrig, måste tugga på något.. Det är ganska jobbigt såhär första dagarna.
Förut gjorde jag en god shake med hallon och banan i, smarrigt, fast man ska ju bara ha 2,5 dl mjök.. men när jag är klar så är det typ 4 dl, haha, fattar inte vad jag gör? :)

Hur som helst så hoppas jag att det fungerar.. och ni kommer ju självklart få följa det genom bloggen, kommer säkerligen skriva om det lite då och då.

Nehe, ska lyssna vidare på "no time for us", en låt som verkligen påminner om så mycket..!

Målat om! :)

Nu har vi kommit igång.. eller jaa.. snarare mattias har kommit igång.
I morse eller ja i förmiddags åkte vi till kurts färg och handlade två liter färg och det tog inte lång tid efter det att vi kommit hem förens mattias var igång och målade och det blir faktiskt bra. Dock ser ju vardagsrummet mer eller mindre katastrofalt ut nu, men hallå, vi målar ju om? :)
Redan innan vi åkte till butiken så satte mattias upp väggdekarationerna på garderobsdörrarna, det blev också super fint. Nu är det egentligen bara mina saker kvar och göra, städa ur de lilla rummet och hitta plats till städprylarna, det ska nog gå! Sen ska vi bygga om städskåpet till skafferi.. ja detta blir nog bra! :)

Förövrigt så har jag mest legat i soffan idag och kollat vänner, känner mig inte riktigt kry, vet inte vad det beror på, känner mig inte sjuk liksom, men inte kry.. typ slöö.
Kan bero på att jag börjat med herbalife nu och inte har kommit in i det ännu riktigt.. gjorde en riktigt god "drink" förut, blandade i hallon, mums!
Det är snart dags för sista måltiden för idag, alltså en shake... Fast tabletterna skulle jag lätt kunna klara mig utan, men det får gå!

Imorgon är det jobbardags igen, men börjar vid fyra, så det är ingen fara. Men sen är det en A-tur på onsdag och det var aslänge sen jag jobbade dag, så det kommer bli jobbigt, men sen är jag ju ledig torsdag. Nu har ju både Sollan och Mia kommit tillbaka så det blir trevligt! :)

Nehe, ska käka en shake nu, men lite banan tänkte jag.. gott? Vi får väl se! Pusspuss!


Herbalife & Jobb & inredning!

Hallå hallå!

Har just avnjutit ett glas herbalife, började med det idag, så nu ska jag hålla på ett par veckor framåt och sen beställa nytt igen. Hur som helst hade jag tänkt att mixa ner en banan, för Helen sa att det var asgott, men vi hade inga bananer kvar, så fick dricka det natruellt, men det gick det med.. dock så tror jag att jag inte blandade tillräckligt, för det smakade lite pulver aktigt.. Men det är hyffsat gott ändå, men jag tror att smaken kommer man tröttna på ganska rejält om man ska dricka det två gånger om dagen i flera veckor, men det är ju bara att blanda ut det med bär och grejer så blir det nog bra.

Ska snart iväg och jobba (tog en extra tur, varför???!), börjar vid 12.30, så ska snart börja göra mig iordning. Jag ångrar att jag tog denna tid, för om jag inte gjort det, så hade vi kanske hunnit fixa lite mer grejer här hemma, men det får vänta tills imorgon, jag är ju ledig då minsann! :)
Börja dona och greja i köket igår, rensade ut alla brukar och apparater vi inte använder och ställde ner micron i ett skåp, så nu ser det hemtrevligt ut och inte så jävla fullt överallt. Ska även bygga om städskåpet till ett skafferi (mammas idé), så vi ska handla en såg och lite sånt där, för hyllor har vi ju från den gamla bokhyllan, så det ska nog gå. Sen när detta är klart, så har jag ju typ 2-3 skåp som är tomma, så de sak vi nog kunna fylla ut med diverse saker, eller hur? :)
Sen ska vi förmodligen köpa färg imorgon och måla väggen i vardagsrummet, så mattias kommer ha något och göra nu när jag jobbar, hihi! :)

Förresten, jag var ju i ullared i fredags.. Ojoj vad jag handlade, men det mesta var faktiskt nödvändigt, tycker jag. Köpte grejer till lägenheten och lite sådär och såklart lite kläder, men trots detta så stod kassappareten på 2100 kr ungefär när hela kalaset skulle betalas.. vad köpte jag egentligen? Hur som helst så är jag nöjd med mina saker, visst.. nu i efterhand har jag kommit på tre saker jag kunnat vara utan.. men det är ju liksom... ullared.. :)

Nehe, nu ska jag göra mig iordning, måste köra lite tidigare idag, ska in på coop och handla lite frukt och grejer!
Puss!


Jag tror man kan kalla det ångest?

14 Augusti..
Sitter och kikar in åkrahällskolans hemsida och om 4 (för ettorna) & 5 dagar börjar skolstarten, men jag.. ja jag ska inte gå dit, för jag tog ju studenten i somras? Eh det känns helt jäkla sjukt.
Läste igenom ettornas "schema" inför första dagen och jag kommer precis ihåg hur det var första dagen, men det är 3 år sedan? Alltså, gymnasitiden gick sjukt fort. Det känns hel konstigt att inte jag och mina (fd)klasskamrater sätter oss ner i skolbänken igen.. det känns helt sjuuukt! Nu har vi livet framför oss, nu börjar allvaret, alltså hjälp mig?!
Jag tror inte att jag har insett att det inte ska bli mer skola för mig, utan det är nu, när skolstarten närmar sig för alla andra, som det börjar gå upp för mig att jag inte ska sätta där längre, inte öppna mitt kära skåp (som förövrigt har min & helens tröja inne i sig), inte sova på lektionerna, inte orka bry sig.. eller ahh, ni fattar?
Är det detta som kallas ångest? ahh, jag blir mörkrädd!
Pratade med Jenny i tisdagskväll på jobbet och vi pratade om studenten, gullet började nästan gråta, hon är sööt! Men jag kände verkligen att jag vill göra om den dagen, allt med den dagen, hela dagen var så jääääävla perfekt!!! 
Men.. ahh... nu inser jag att om jag inte hade tagit studenten och istället haft ett år kvar? då hade jag ju sluppit denna konstiga känsla? 

Pfft, fan jag orkar inte skriva mer, nu ska jag äta maat! Hejdå!  

Blondinbella akta dig! ;)

13 Augusti, och idag har det varit rätt så härligt väder.. Jag och mattias vaknade upp runt halv elva av att min mobil ringer, det var Farah från jobbet och hon undrade om jag kunde jobba åt henne nu i helgen, men jag kände att jag behövde lite ledigt, men jag tog iallafall söndagen.
Framåt tolv tiden gick jag och mattias ut på stan och mattias klippte sig medans jag gick in på bokia och köpte mig en almenacka, som jag kan skriva upp mina jobbtider och andra saker i, den ska jag alltid ha i min väska, så jag lätt kan ta fram den när den behövs. Efter detta så gick vi runt på stan och lunchade på kebaben (mm man måste ju njuta lite nu innan jag fått herbalife:), efteråt så gick vi till arbetsförmedlingen där Mattias skulle skriva in sig, haha säger jag bara - han är för söt! :) "jag kan ju lite finska och lite danska" hahahaha, han kan typ ett ord på både finska och danska! :)

Efter han skrivit in sig där så gick vi till stationen och hämtade ut mina biljetter till Värnamo, därefter handlade vi dricka och glass på coop sen vandrade vi hemåt, en ganska så rolig hemfärd om jag får säga det själv.
Väl hemma gjorde vi ingenting, slappade framför tv:n (snark snark), runt halv sex tiden åkte vi upp till kungshall och spelade minigolf med John & Linnea, det var nice, fast jag förlorade.. buhu! Och när vi är mitt upp i spelandet så börjar det ösregna, men vi var de ända hårda som spelade vidare "vi har fan betalat för det här, då ska inget regn stoppa oss" typ! ;)

Sen vi kom hem har vi bakat pizza och kollade på project runway, såg att det var sex and the city nu, men mattias ville hellre kolla på handbollen, så jag får strunta i det då.. funderar på att beställa satc boxen, den serien är verkligen sjukt bra! :)

Imorgon är det jobb som gäller igen, börjar förvisso antingen vid 14 eller vid 16, Chatarina skulle skicka ett sms till mig när hon visste när jag skulle börja, det beror på. Hoppas det blir vid 16, så jag hinner att städa och greja här hemma. För det hinner jag inte göra när jag kommer hem och på fredag ska jag ju åka vid 08,22 eller vad det var, ska till värnamo då.. eller njaa, jag ska till ullared, fast jag ska åka tåg till värnamo så ska mamma hämta upp mig där (: sen efter vi varit på ullared ska mamma med mig hem (därför jag måste städa you know) och så stannar hon tills på lördag, det blir nice! :)

Nehe, nu ska jag nog krypa i kojs och sova, för jag är trött.. då är det ju alltid skönt att sova eller hur?

Fan jag är inte bra på detta med blogg längre, känns som om alla mina inlägg är helt flummiga och inte alls bra eller intressant, men äsch orka bry sig, jag vet ju inte ens vilka det är som läser? Säkert massa okända personer, eftersom att mätaren står på över 40 läsare (wiiho, blondinbella akta dig, hahaha), så vilka är ni egentligen? (som om någon kommer att kommentera det?)

Godnatt!

Håriga ben / Ullared / Lön!

11 Augusti, vilket för mig innebär LÖN.. och jag var lycklig över att jag skulle få lön, tills jag vaknade imorse och insåg att högen med räkningar var ganska hög så dessa skulle jag ju betala innan något annat.. Oj räkningarna hämnade på en ganska så hög summa, varför ska alla räkningar komma på en och samma gång?
1. Hyra 2. bredband (dessa brukar vi bara ha) 3. Eon 4. Nybro elnät 5. Radiotjänst 6. Skolkatalog(student).
Mitt humör skönt drastigt när jag insåg att summan bara minskade och minskade av min stackars lön, men jag hade sagt  åt mig själv att vi skulle in till kalmar och kolla utbudet på diverse saker, vilket vi också gjorde.
Jag inhandlade fyra t-shirts, som är stora så jag använder de till klänning, kostade endast 29 kr på Gina, en grå klänning som ser ut som en kofta, som jag köpte på HM och så en bh och ett par leggings.. köpte även ett par Jeans till Mattias, snäll som man är! :)
Åkte senare till Ikea och inhandlade en ny papperskorg, vitlökspress och ett knivställ, skulle även köpa en hylla och ha micron på, så vi får lite större plats på diskbänken, men efter lite om och men så struntade vi i det och väntar med det.
Sedan åkte vi in till City gross och shoppade loss, där gick de åt en hög slant, men vi fick mycket för det, så det gör inte så mycket. Kom senare på att jag snart inte ska äta lika mycket, utan bara ett mål om dagen (när jag börjar med Herbalife), så vi kanske inte hade behövt köpa allt vi köpte, men sånt är livet! :)

Förresten, när vi stod i kön på citygross, så bytte de kassör och självklart så är det mitt gamla hatobjekt som stod där. Eller hat och hat, men när vi var små så gillade jag honom inte, han var elak mot mig, haha! Fast nu när man tänker efter så var det inte så farligt, men ändå.. haha..

En annan sak jag kom på är att jag förmodligen ska till Ullared på fredag.. ska bara flörta lite med Sara på jobbet och fråga om hon vill byta med mig, så hon jobbar på fredag och jag jobbar på hennes måndag, eller någon annan gång? Hoppas hoppas!! Bakade muffins förut, ska ta med de till jobbet imorgon och bjuda Sara på en så kanske jag lyckas övertala henne! ;)

Nehe, nu ska jag duscha och raka mina ben, köpte sånt där rakskum idag, har inte haft de på aslänge och jag det går inte att raka benen utan det tycker jag.. så mina ben är jättehåriga...så det är dags.. intressant vetande va?


Hejsvejs!

Jobb, jobb, jobb!

YES, ikväll fick jag avnjuta massagestolen i hela 30 minuter, alltså ni anar inte hur skönt det är och idag var det ännu skönare eftersom jag börjar känna av mitt ryggont igen. Mmm hade nog kunnat ligga där hela natten och bli masserad.
Jag ska snart lägga mig, ska ju jobba imorgon också, så börjar ju vid 07,00 imorgon, gaah vad jobbigt!
Men sen så är jag ledig, jag börjar nästan ångra att jag bytte bort min tisdag så jag jobbar denna tisdagen istället, för annars hade jag varit ledig i tre dagar i rad, det hade varit skönt! Då kunde vi kanske ha kunnat åka ut till skammelstorp, men aja, vi får se. Det finns nog fler dagar. Kanske kan åka över dit imorgon? eller aah vi får se.

Jag vet inte varför jag tycker det känns som om det är söndag, har tänkt det hela dagen.. är nog för att jag vill vara ledig.. eller vad tror ni? :) Men nehe, inte ledig här inte, utan upp vid 05,50 imorgon och bara köra igång, men som jag alltid brukar säga så går det fort när man väl är där.. så det ska nog gå bra, tror ni inte det? :)

Nehe, om man skulle gå och borsta tänderna och så hoppa i säng, skulle vara skönt för jag är trött.

Oj vilket jobb-inlägg detta blev (eh som vanligt typ?)


Inget nytt direkt!

Ikväll är ta mig fan massagestolen min!!!!!
Jag jobbar fram tills 22.00 och det skulle ju vara hus i helvete om jag inte ska kunna lägga mig där efter klockan 21, men jag lovar, bara för att jag tänkt att jag ska ligga där en tjugo minuter, så kommer något gå fel ikväll, så jag inte hinner... ja med min vanliga tur.
Har redan jobbat en stund idag, mellan 07-11, så när jag kom hem sov jag en stund, var verkligen super trött, sen har jag käkat lite mat och snart bär det av till jobbet igen, börjar vid 16 och jobbar som sagt till 22, härliga tider?
Dessutom jobbar jag en jobbig A tur imorgon, men är ledig på måndag, då vi ska handla färg och sååå :)

Annars har det inte hänt så jätte mycket i mitt liv, det känns som om man bara jobbar och jobbar och så sover man, det händer inte så mycket därimellan, tråkigt. Men mitt liv är ganska tråkigt, om man ser det så.. öhm.
Jag har kommit på en sak, falukorv är jäkligt äckligt?!

Nehe, hejdå!

Njuuuter!

Helt sjukt, sitter inne på youtube och lyssnar på olika grejer som man lyssnade på när man var mindre, just nu är det smurfarna, vem lyssnade inte på de? haha sjukt roligt!
Satt även och tittade på bolibompas intro från 96, vilken nostalgi.. samt mjölktandsmössen, trasdockorna, björne. Jag vill vara liten igen. Fasen sånt här gör en på så jäkla bra humör. :)


Hakuna matata

http://www.youtube.com/watch?v=qpZS0tQCnrk&feature=related

Jag skrattar lika mycket varje gång. :)

Svampplockning

Godmorgon!
Jag har egentligen inte tid att sitta här, men sitter och lyssnar på blondinbellas intervju i P3.
Vi åt precis frukost och jag gjorde en deal med mattias, att om han diskade så skulle jag göra mig iordning, så vi kan fara och så satte jag mig här.. haha!
Vi ska snart dra ut till skogen och leta svamp, ja kalla oss pensionärer, men det är faktikst kul och varför ska man inte få göra sånt man tycker är kul? Hur som helst så får vi se om det kommit något, om inte får vi se vad som händer.

Men nu ska jag klä på mig och göra mig iordning, vi höres! Puss!

Beställt & Jobb

Godkväll!

Nu är allt klart med herbalife, nu är det bara att invänta produkterna, betalade in allt idag. Jag längtar tills jag får ett samtal/sms om att allt har kommit, men det kan ta upp mot 3 dagar, så i värsta fall så får jag det efter helgen. Meen jag överlever, har jag överlevt i flera år innan överlever jag ett par dagar! :)
Som jag sa i förra inlägget tog jag vanilj, för det kan man blanda med olika bär och sådär, så det blir nog gott!

Idag har jag jobbat en jobbig A-tur, men det var ganska trevligt ändå, för mellan typ halv tre och fyra satt vi i matsalen och smaskade äppelkaka och lyssnade på musik (en farbror sjöng), så det var hur nice som helst.
Har även snackat med Halina idag (chefen) så jag har jobb fram till vecka 38, så under dessa veckor ska hon kolla LAS-listen och kolla runt, men är det ingen som vill ha tjänsten så får jag deeeen... wiie! Så jag hoppas på det bästa och hoppas att ni håller tummarna åt mig! Jag trivs verkligen sjuukt bra i denna grupp och på almen, förvisso är det mycket skitsnack, men det är de väl överallt? :P Jag håller iallafall tummarna till mig själv... guuud vad jag skulle bli glaad :)

Nehe, ska dra med mig mattias ut på en runda, han är uttråkad och jag med, så hejsvejs!


Ikea, Herbalife och godnatt!

Nej, jag fick inte sitta i massagestolen igår.. precis när jag satt mig så fick vi ett larm och var tvungna att åka ut i pissregnet och när vi kom tillbaka var det ingen idé att sätta sig där, så jag satte mig och snackade med Jenny som skulle jobba natt istället.

Idag har jag varit ledig och vi har varit en sväng i kalmar och varit på Ikea, för att kolla in vad vi ska inhandla, senare någon gång.. haha! Hittade lite grejer, men det är inte lika kul att gå där när man vet att man inte ska handla något, man kollar inte lika mycket och lika noga och tänker inte efter om detta skulle passa, men det blir bättre sen när vi väl åker dig för att handla. Men först  och främst blir det ju till att köpa färg och tapet?! och göra iordning, sen får vi se därefter hur det blir.. åh jag ser framemot detta! :)
När vi var på Ikea idag så ringde Charlotte, så nu har jag beställt herbalife, hon ska bara skicka kontonummret så ska jag sätta in pengar (som jag förövrigt måste ringa till mamma och låna, för ju inte pengar förens på måndag), dock har hon inte skickat sitt kontonummer ännu, så hoppas hon för det imorgon, annars får jag påminna henne. Och ja Helen jag tog vaniljsmak, moha! Nu ser jag framemot detta, ska bli såå kul och roligt att prova på och hoppas att det fungerar också!

Nehe, nu ska jag nog gå och borsta tänderna och sedan lägga mig, jag jobbar ju från sju till fyra imorgon, bäst att sova då! :) Godnatt!


Massagestol

Åh vilket jäkla väder, eller hur? Läste förut på aftonbladet att detta väder skulle hålla i sig och att augusti mestadels skulle innehålla regn.. jaa?! Men vi får väl vara glada för det lilla vi har fått.. för värmen var ju extrem!
Ska hur som helst jobba idag, så ska försöka flörta med Eva litegrann om att jag kan vara inne idag, känner inte alls för att ta ute rundan i detta väder.. haha! :)
Jobbar från 14 till 22 idag, så när vi lagt den sista vid 21, så ska jag lägga mig i massagestolen i en hel halvtimme tänkte jag, hoppas ingen tagit den då, haha! Den är verkligen bäst, så jävla skööön att jag inte vet vart jag ska ta vägen, i looove it! :) Ska köpa hem en sån tänkte jag... typ när jag blir miljonär och har ett stoooort hus.. haha! :)

Nehe, nu ska vi åka ner till stan och handla lite, samt lämna lillkatten, som vi varit kattvakt åt i ett par dagar, det blir nog skönt för våra katter när hon åker hem, för hon har verkligen varit ett pain in the ass för dom, haha! Men de har nog haft ganska kul ändå, sprungit runt runt runt..

hejsvejs!

En söndagsdag och jobb senare!

Godmorgon alla ni som läser!

Jag hade ställt klockan på 10 idag, för att jag inte skulle behöva stressa, eftersom jag börjar redan vid 12.30 idag.. Men så blev inte fallet, vaknade runt 10.40 och nu känner jag mig jätte stressad.. för jag har inte ens tänkt på vad jag ska ha med mig för mat ikväll eller liknande.. Fasen jag hatar att tänka på det, det är jobbigt att ställa sig och laga något.. blö. Därför ska jag ringa hon den där om Herbelife imorgon.. har försökt ringa 3 ggr tidigare, men varit något konstigt med någons telefon (antagligen min). Men ska försöka få tag på henne imorgon, så man slipper tänka på mat, utan bara kan ta med sig lite pulver.. haha, det vore grejer det! :)

Alltså, det är något som är väldigt störande här i kvarteret, det är något som tjuter i tid och otid, låter som världens högsta väckarklocka, som verkligen låter ashögt och skit jobbigt.. har vaknat av denna grej säkert 3 gånger inatt, vilket är jobbigt! Det är jobbigt att inte veta vad det är, utan att det bara tjuter som initahelvete.. sånt blir man sur för.

Skönt att helgen nu snart är avslutad, men jag ska ju jobba nästa helg också, så jag har ju inte någon direkt ledighet att se framemot, vilket känns lite surt. Men imorgon jobbar jag kväll (skulle jobbat dag egentligen) och på tisdag är jag ledig. Synd att det inte är imorgon man får lönen, för då hade vi kunnat åka iväg och shoppa på tisdag, men det får bli nästa vecka.
Har lite projekt på gång angående lägenheten, det ska målas och inhandlas lite nya saker, det kommer bli bra när det är klaaart, tror ni inte det? :)

Nehe, nu ska ja klä på mig lite, knuffa upp mattias och sen åka och handla innan jag åker till jobbet,.. hmm blir det pannkakor idag som vanligt? :O

Jaa.. eller neee?

Hallo hallo!

Jag hade tänkt att skriva ett riktigt bra inlägg idag, men just nu sjönk mitt humör, därför struntar jag i det och går och lagar mig en omelett, för jag ska jobba om en timme och innan dess ska jag hinna ner till apoteket och handla grejer till en tant samt hinna äta, klä på mig, sminka mig litegrann och sådär.. jag har nog bråttom.

Så fuck off!



RSS 2.0