I växjö, mitt i natten!

Hejsan Svejsan i mörkret.

Sitter just nu hos Rebecca, sitter i deras datarum och ska snart sova.
Det har varit en trevlig kväll, vihar grillat och druckit litegrann, vinet var faktiskt gott! :)
Lägenheten är superfin och deras hund Dita...åh vilken stjärna, jag vill ha en hund.. en dalmatin ;)
Det är verkligen nice att vara här och träffa Rebecca och Pontus.. det är verkligen braaa! :)

Nehe, nu ska jag ringa Mattias, han ringde nyssens! Men vi hörs! Skriver mer imorgon eller så..
Puss!

Mot Växjö & vaxpropp!

Tjolavippsen!

Visst går tiden sakta när man väntar på något? Själv sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17.19 så jag kan sätta mig på tåget som ska ta mig till Växjö! Jag är i princip klar nu, så jag kan åka nuuu, men jag får väl sätta mig i soffan och kolla tv (dock inte lägga mig i soffan, finns risk för att jag somnar då, haha). Ska stanna tills imorgonkväll, ska bli jätte roligt! Jag har ju inte sett deras nya lägenhet och inte deras hund heller, så det ska bli niiice! :)

Idag har jag då jobbat, det gick bra och fort. Det går alltid mycket fortare när man vet att man ska jobba till två :) Så är jag ledig imorgon, vilket ska bli skönt! Och jobbar kväll på fredag ( samt lör-sön).. Dessutom påbörjar jag Ingelas schema på måndag, så är bara ledig en dag nästa vecka också.. kommer bli tufft, men så är det! Jag överlever! :)
Jag skulle ju egentligen jobbat en A tur imorgon och varit ledig på Fredag, men poolen frågade om jag kunde jobba fredagkväll istället och vara ledig imorgon.. vilket jag inte tackar nej till, är såååå skönt att jobba kväll!

Måste ner till apoteket också, har vaxpropp i örat, mysigt va?, för sköterskan kollade spolade en tants öron idag eftersom hon hade vaxpropp, jag sa då till sköterskan att hon skulle kolla mina öron, för det kliar något fruktansvärt i det högra, så det gjorde hon.. och i vänster öra så hade jag en vaxpropp, så det är bara att åka ner till apoteket och handla det.. när jag får lön, är helt luspank nu.
Eller nej just det, jag har ju en sån underbar och snäll mamma som satte in ett par hundra till mig idag, vilket verkligen behövdes. Det är sjukt jobbigt att vara luspank och två veckor kvar till löning. Vi får leva på bröd och vatten... nee fan vi har inte råd med bröd.. vi får leva på vatten....

Nehe, ska packa ner det sista och sen kolla på tv tills klockan blir tillräckligt mycket för att sätta sig i bilen och köra ner till stationen! Puss på er!

Hallå bloggen!

Godkväll på er!

Nu var det ett tag sedan jag skrev och i helgen har jag, Mattias, John, Fhilippa & Patrick varit i Skammelstorp och slappat, druckit, ätit och solat. Har varit hur härligt som helst. Dock små skavanker som man helst varit utan, men det gick!
Natten mot söndagen så var vi på akuten, orkar inte drar historian, men det gick iallafall bra och vi var hemma i stugan vid 06,00 igen.. puhh.
Idag har jag jobbat kväll, åh vad jag älskar kvällar, det går så himla fort och det är verkligen härligt att jobba kväll.
Imorgon jobbar jag en jobbig A tur, börjar alltså vid sju och slutar vid fyra! På onsdag jobbar jag till två och efter det ska jag till Växjö för att hälsa på hos Rebecca och sova där tills torsdag, då jag är ledig. Ska bli kul att se deras nya lägenhet och deras lilla Hund, Dita! :)

Nu ska jag börja dricka Herbalife förmodligen.. det ska bli intressant. Ska ringa och beställa imorgon tror jag.. Iofs var det ganska dyrt, men det är det värt och om det funkar så är det ju bra.. är det någon som har erfarenhet?
Själv så är det en på jobbet som druckit detta och ja.. vad kan hon ha fått ner? 20 kilo? Det är inte illa.. Därför ska jag börja med det nu och jag ska följa det.. Det ska bli intressant, eller hur? :)
Ni ska få följa min resa här på bloggen hade jag tänkt.. eller njaa.. kanske.. haha!

Nehe, nu ska jag sova.. för jag ska upp om ett par timmar igen. TjarååÅ!


Åker iväg..

Hallå hallå.

Om en liten stund ska jag/vi bege oss till Rockneby för att spendera kvällen & natten där. Vi får se om vi stannar hela helgen, sånt man märker. Iallafall så ska vi åka dit snart och grilla och dricka litegrann, kommer bli mysigt. Var ett tag sen vi var där sist.. (när gunvald hittades??).

Idag har jag jobbat, varit en ganska seg dag, gick sakta framåt tycker jag! Vilket är jobbigt, man tittar på klockan hela tiden och den verkar inte röra på sig. Dock har det inte varit en jobbig dag.. men typ långtråkig?
Var iallafall ute en sväng med en tant idag, de gillar att få komma ut och speciellt nu i det fina vädret, man hinnar ju aldrig ta ut de annars, därför tog jag tillfälle i akt och tog ut min lilla tant! :) Och det uppskattades verkligen!
När klockan slagit lite över två så satte jag mig i bilen och körde hem, väl här hemma har jag inte gjort något.. kollat på tv och sovit lite. Det är sååå tråkigt att vi inte har sol på balkongen vid denna tiden (men skönt också). Tänkte sitte ute och läsa förut, men det är så fult på vår balkong, inge kul att gå ut.. och så är den så liten med stora möbler så man får ju inte plats.. men som om det ens finns sköna möbler som är små? neeesch, finns ju bara små hårda stolar.. så jag struntade i det.. ska försöka hitta lite nya grejer nu när jag fått lön.. skulle vara kul att kunna fixa iordning lite där ute, så att man känner att man VILL sitta där ute, trots att det är skugga...

aja, nu har jag inte tid med detta, måste ordna lite innan Mattias kommer! Hejs!

Alla åkrahällstudenter!

Okej, alla som tog studenten nu den 5 Juni 2008 på Åkrahäll.. får ni samma underbara och pirriga känsla när ni hör denna låt? :)
http://www.youtube.com/watch?v=Sp0ccQVy1og&feature=related


Den kommer alltid påminna om studenten om Peter och Emma som sjunger! Gaah nu får jag tårar i ögonen! Måste fortsätta städa! :)

Så fint!

http://www.aftonbladet.se/kropphalsa/article2961433.ab

Det var det finaste jag läst på länge´.. :)

Storstädning + svimfärdig

Hallå i solskenet.
Visst är det härligt med massa sol? I like it alot! :) Dock får jag spendera tiden inne idag, ska storstäda och tvätta tänkte jag. Ska bara få tummen ur och göra det också! Jag är trött.. så därför blir det nog så att jag inte tar någon storstädning om jag känner mig rätt, haha! Men jag ska försöka vara duktig och göra det. För det behövös!

Jag vet inte riktigt vad det är med mig på morgonen, jag är alltid helt svimfärdig och snurrig och det ena med det andra. Som idag när jag var påväg mot toaletten så höll jag på att trilla omkull för allt bara snurrade. Det är skitläskigt och jag tycker inte om att stiga upp.. nu är jag ju dessutom själv på morgonen, så det finns ju ingen som kan hjälpa mig om jag svimmar, höhö.

Nehe, nu ska jag springa ner i tvättstugen och se om det var idag jag hade tvätt-tid och sedan upp igen för att slänga i all tvätt i tvättkorgen sen börjar storstädningen..... vart ska jag börja??

Dödsstraff? ibland kan man ju undra.

Godkväll.
Jag ska alldels strax bege mig mot sängen, jobbar ju som sagt imorgon! Men börjar en timme senare! :)

Satt nyss och läste igenom aftonbladet och läste igenom fallet om Engla, hörde dessutom Englas mammas ord till Anders som sades idag vid rättegången. Jag ryser, att en sån människa som han ska få leva? Visst, man ska ge personer en andra chans, men den jäveln (ursäkta mitt språk), har fått så många chanser. Nu får det vara slut, nu har han berövat en 10-årig flicka livet, samt våldtagit henne innan. Detta är en sjuk man, som Englas mamma sa "du liknas som ett monster". Han borde få lida, lida så in i helvetes mycket. Varför har ingen tagit tag i detta tidgare? hade man tagit honom innan, gjort de som egentligen skulle ha gjorts, eftersom man tydligen hört så pass mycket om denna man, varför har man honom bara låtit gå? Alltså, ibland kan man undra vad detta land tänker med. Jag blir så ledsen och arg. Att förlora sitt barn på detta sätt, jag vet inte.. men hur klarar man av det?

På tal om något helt annat.. idag har både jag och Mattias varit lediga så vi har varit i orrefors. Mattias har ordnat lite med bilen och sådär. Sen grillade vi (MUMS), sen så gjorde vi la itne så mycket mer, mest slappade. Vi hade med oss kissen också, så hon fick springa runt och leka av sig lite, det tyckte hon var kul att slippa kopplet och vara en friiii katt!
Dock blev hon åksjuk på vägen hem och spydde, haha. Antligen för att jag körde..! :)

Nehe, nu ska jag borsta tänderna, ska ju upp vid 07,00 imorgon! Så tjaaråå!

Vaknat än? :)

Hallå ute i stugorna.

Sitter här i min morgonrock och har precis duscat. Jag är döv på ena örat och hungrig (intressant vetande liksom).
Idag vaknade jag klockan 12.00, vilket var ganska sent. Fast iofs så vaknade jag första gången klockan 09.00 och tänkte gå upp då, men skulle bara ligga en stund till, vilket resulterade i att jag somnade om och sov till 12.00 som sagt.
Efter att jag stigit upp har jag suttit här framför dumburken och läst och kollat runt litegranna.
Jag funderar på att äta, för jag är hungrig och måste få i mig något innan jobbet vid 16.00.
Jobbar en sån där härlig tur idag, 16.00-21.00.. Fast är inte i "min" grupp, utan i systergruppen.. andra kvällen jag är där, men det ska nog gå ändå, det är ju i princip bara kvällsmat som gäller och läggning, det går fort. Men jag tycker att det är ganska mycket döötid i den gruppen, så vi får se.

Hur som helst ska jag äta något nu och sedan göra mig iordning och efter det åka ner till coop för att handla pannkakor som jag kan äta ikväll, eller något annat smarrigt. Nehe, vi kanske hörs senare ikväll, eller någon annan dag.
Jag är iallafall ledig imorgon, så vi får se vad som händer då! Tjaaråå!


Lördagkväll!

Det är lördag och jag sitter själv hemma. Mattias är iväg på vattenfestivalen i bergkvara och jag sitter här och glor. Funderar på att kolla film, men vet inte om jag orkar vänta på att den ska bli klar (ska ladda hem, men med denna dator tar det typ 20000 år innan den är klar). Hur som havet ska jag nog hoppa in i duschen och sedan får vi se vad som händer.

Jobbade idag fram till fyra och idag gick det verkligen seeeegt! Jag tycker att alla andra dagar går skit fort, men just idag gick det inte alls fort. Imorgon jobbar jag från 12.30 till 21.00. Så jag får ju lite sovmorgon iallafall, det behövs, är verkligen super trött. Inatt somnade jag inte förens två tiden eftersom några smällde raketer? vad är det liksom?

nehe, orkar inte sitta här mer. godnatt!

Är det bara jag eller?

Alltså är det bara jag, eller är det något som håller på att hända?
Jag vet inte riktigt själv, jag hatar att vara ovetande, hatar det.
Det känns som om jag bara går runt och väntar, väntar på att något dåligt ska hända.
Jag har en känsla som inte går att beskriva och gång på gång för jag det bevisat.
Det är bara de andra jag väntar på.. eller är det bara jag?

nu ska jag hämta tvätt o så. hejdå!

?!

Är det normalt att längta tills man ska jobba? :O

Letning av resa!

Jag vet, jag var nyss i Paris. Men jag vill iväg igen. Så just nu kollar jag upp resor, vill egentligen till Venedig, det verkar vara så mysigt där, men vi får se. Om jag känner mig och mattias rätt så kommer det ändå aldrig bli av, men man kan ju få drömma lite? Om man hittar något superbra och till bra pris kanske man ska slå till? Jag vill! :)
Dock kollar jag upp resor med buss, för flyg, jag känner mig inte redo.. haha! Och sist vi åkte buss så gick det bra, det var inte alls så jobbigt som jag trodde det skulle vara, såå.. ja vi får se.

Nu börjar klockan bli mycket och mina spaningar på resor börjar gå överstyr, nu kollar jag t.o.m resor till tyskland, en såkallad "tysk flodkryssning weekend", javisst, det låter väl alldels utomordenligt mysigt, men njaa? ska man åka så ska man, tyskland kan jag åka över till imorgon med bil om jag känner för det typ.
Det är kul att leta resor och när man hittar något och säger "men 5 dagar i prag då?" så hör man bara i bakrunden "mm, glköasdpd, ööööhm" typ, han verkar inte vara lika intresserad som jag. Dessutom så säger han "men jenny vi var ju nyss utomlands". Jaa vi var ju det, men jag skulle vilja åka iväg med honom, bara honom! Visst det var asmysigt och trevligt att åka iväg med hans familj också, men det är en annan känsla att komma iväg själv, för första gången liksom, ni förstår vad jag menar? Hur som helst så verkar han inte vara allt för intresserad, så någon annan som är på? Bara över ett par dagar, åka över till Prag och umgås, dricka öl (eh eller hur?) och sådär.

Nej, nu får det vara nog, ska ta och lägga mig. Kanske går det att övertala mattias när vi väl kommit i sängs? :)

Godnatt!


GODNATT! & HOST!

Åh jag sitter här och snörvlar, heter det ens så?, hur som helst så är jag förkyld och det känns som om jag har feber. Ska om en stund ta tempen och sedan krypa till sängs. Jag är super trött och förstår inte riktigt själv vad jag gör uppe nu?
Skönt att jag är ledig imorgon och kan vila upp mig, jobbar ju hela helgen och ska jobba, får inte bli sjuk. Denna helgen är det verkligen kris, finns inget folk så man kan inte bli sjuk helt enkelt. Därför ska jag vila upp mig riktigt imorgon.
Idag jobbade jag en ganska härlig tur, från fyra till nio, det gick fort. Cyklade hem och la mig framför tv:n och kollade på project runway och sedan sex and the city. Funderar på att ladda ner avsnitten av sex and the city, eller köpa boxarna när jag får lön. Skulle vara kul att se allt från början, tror att det är en serie för mig, eller hur? :)

Nu somnar mattias snart i soffan så jag ska försöka dra med honom till sovrummet så vi kan sova. Åhh vad det ska bli skönt att sova, jag är verkligen supertrött. Gaah. Hoppas ingen jäkla norrlänning ringer mig inatt, var ju en som ringde i förrgår natt och frågade varför jag lagt på? eh, jag tyckte han var stört och ville lägga på, men det ville inte han, kollade upp numret dagen efter och personen hörde hemma i Luleå, såå ring mig inte igen. Även inatt blev jag störd, precis när jag somnat så ringer klockjävlen, mattias har råkat sätta larm på den så den ringde vid 00,00, blev skit irriterad, kunte inte somna om. Sen imorse så ringde min väckarklocka vid 05,50, hade glömt stänga av den också, blev ännu mer irriterad, men somnade om ganska fort, men inte nog med det, klockan 06,30 ringer Patrik till mattias och undrar om han ska med och jobba... åhhh jag blev störd hela tiden.

aja, nu vet jag inte vad jag snackar om, mina ögon har varit stängda ett bra tag nu, så jag vet inte hur inlägget ser ut för fem öre, det märker vi imorgon när jag läser igenom det. haha. godnatt!"

Bakning pågår

Godkväller.

Sitter just nu här med lite mjöl lite överallt över kroppen, ja jag bakar. Alltid när man bakar så blir man full utav mjöl och nartuligtvis har man alltid något svart/mörkt på sig när man bakar, så det syns extra tydligt. Brukar det inte vara så? :)
Jag håller iallafall på att bakar chockladmuffins med daim i, blev så sugen på att baka något som innehöll daim, så tänkte att man kunde testa detta. Men det blir nog bra, så ni får komma och smaka någon dag, det låtar väl bra?

Idag jobbar jag från sju till två, tiden gick sjukt fort och jag var hemma på ett kick, när jag kom hem kändes det som jag precis åkt till jobbet, det är skönt när dagarna går så fort. När jag kom hem så inväntade jag mattias och sedan åkte ci och handlade och sedan lagade vi maat. Idag blev det god kycklingröra med bacon som vi hade i pitabröd, supergott!
Därefter somnade vi, trötta som vi var och jag vaknade upp vid åtta tiden. Tur att jag inte jobbar dag imorgon, utan börjar vid fyra. Så imorgon ska jag ta mig en rejäl sovmorgon och ta det lungt, ska även ut och plocka lite blommor om jag hittar några, lovade en tant på jobbet att jag skulle plocka en bukett blommer till henne, för hon tyckte det var så tomt på hennes bord! :) Så ska försöka hinna med det också, så får hoppas att det är lite fint väder imorgon.

Nehe, om man skulle ta och göra något vettigare, sprang nyss och tog ut mina muffins ur ugnen, de ser ganska goda ut, så vi får hoppas att de blir goda :) (annars får jag ta med de till jobbet imorgon;)
Vi höres! Puss på er!


Rädsla för diverse saker.

Hallå hallå.
Jag ska alldels strax bege mig in till duschen och sedan blir det till att sova litegranna. Ska ju som sagt upp och jobba imorgon bitti, dock har jag typ sovit sedan jag kom hem vid fyra så jag lär ju inte somna fort.

Igår låg jag och tänkte (som vanligt innan jag somnar) och jag kom fram till att jag verkligen har blivit en fegis. Öhm. För det första så typ älskade jag höjder förut, älskade att flyga och resa. Men nu är det som om jag har kommit i insikt om att man faktiskt kan dö av att vara högt uppe i luften, eller typ flyga. Varje gång jag tänker på att flyga, för jag en sån lustig känsla i mage, som kallas rädsla, dessutom tänker jag alltid att planet störtar när jag sitter i planet och då blir känslan i magen ännu större och jag får nästan panik, bara av att tänka på det!!, när vi var på gran canaria i februari så kände jag mig verkligen obekväm av att flyga, det var skit jobbigt, pulsen var jätte hög under nästintill hela resan.
Därför är jag inte så glad över att resa längre, eller resa går väl ann, så länge det inte är flygplan? och jag som vill åka till thailand, det får väl bli i mitt nästa liv :)

Dessutom är jag livrädd för döden, alltså det är sjukt vad rädd jag är för den. Det är verkligen som om man har kommit i insikt på äldre dagar, att döden kan komma när som, alltså hur läskigt är inte detta? Man kan ju aldrig vara säker på när eller hur detta kommer ske och vad som händer efter döden. Men döden är verkligen ett läskigt samtalsämne, eller inte samtalsämne, men själva döden är läskig. Att folk bara kan ryckas bort så fort, att personen aldrig mer kommer tillbaka, att man aldrig mer får träffa/prata/krama, eller vad man nu gör, personen igen. Jag vet hur det var efter Svenne & efter att min moster dött, man tänker på sånna grejer hela tiden, det är liksom så ofattbart att man aldrig mer kommer få se dessa personer. Men de borde ju finnas någonstans, man kan ju inte bara ligga i ett mörker och typ bara...vara?
Men jag tror att de vakar över oss, att det finns en sorts "himmel", möjligtvis inte en himmel är gud är inblandad och diverse saker, men en slags "himmel" tror jag nog det finns. Jag tror att jag måste tro på det, annars skulle jag vara helt utom mig, när mina tanker börjar dra igång.
Jag skulle kunna dividera om detta samtalsämne i evighetersevigheter, men jag orkar inte, inte idag, det får bli en dag då man är riktigt depp och tänker på sånna här saker. Då kan man verkligen dividera om sånna saker långt in på småtimmarna, inte sant? :)

Nehe, klockan är över halv elva och jag måste duscha innan läggdags, så bäst att skynda sig så att inte klockan blir allt för mycket! Men vi hörs kära vänner. Hejsvejs!

Jag gäspar.... TRÖTT!

Hallo hallo!

Jag sitter här och gäspar och är verkligen supertrött, skulle lätte kunna somna en stund nu, men gör jag det kommer jag få det väldigt svårt att sova ikväll, maah. Det vill vi ju inte att det ska hända, eftersom jag imorgon jobbar en A-tur (07.00-16.00).
Helgen har varit okej, igår var vi hos Patrick ett gäng och drack litegrann och de va la trevligt, bättre än att sitta hemma. Dock kom vi som vanligt (när mattias är med) hem sent, fötterna kom innanför lägenhetsdörren vid 04,15 (om inte senare). Sen vaknade jag vid 09,00 och gick upp och städade litegrann (??), sen somnade jag om igen. Men vaknade senare av att det plingade på dörren och Linnea kom för att lämna sin lilla kissunge Elsa.
Så vi är även kattvaker nu, hon är så hiiimla liten, jag vet inte om Linnea får tillbaka henne! ;)

Vi åt nyss tacos och senare ikväll ska vi kolla någon film, några förslag på någon bra film?. Vi ska även mumsa något gott till detta, innan vi lägger våra huvuden på kuddarna för att somna in.
Just nu hör jag någon snarka bakom mig och jag kan slå vad om att mattias har somnat i soffan, någon som vill säga emot? Nesch, trodde väl inte det, och där ligger han och snarkar förfullt, är det inte läckert när det ligger med tröja, kalsonger och strumpor? Såå scheeexy ;)

Nehe, om jag skulle ta och diska lite så att jag inte somnar. Puh för disk och puh för jobb och puh för allt!

P.S jag tänkte fråga ?!?! TÄNKTE? MEN DÖÖHAA? :) D.S


Fredag och det är helg.

Hej på er allihopa där ute.

Här sitter jag i min ensamhet och väntar på att mattias ska komma hem, han har varit med Patrick på hans jobb idag och de har inte kommit hem än(!!!). De åkte till Kalmar vid 04,30 imorse och hade en körning till Växjö och lite småställen på vägen och de har som sagt inte kommit hem ännu, helt sjukt! Men när jag pratade med honom sist var det påväg tillbaka till kalmar, så han är nog hemma snart, som tur är!
Själv jobbade jag till två idag och det gick som vanligt väldigt fort. Så nu är jag ledig fram till måndag, vilket ska bli superskönt, känner verkligen att två dagars ledighet behövs. Dock är inget roligt inplanerat, något förslag på vad man kan göra? vi har så jäkla dålig fantasi, vi är nog sämst på att hitta på något kul, haha!

Jag har även sovit ett par timmar i eftermiddags, somnade runt fyra halv fem och sov ända till Jenny ringde runt sju tiden, det var så jäkla gutt att sova ska jag säger er. Men det kommer inte bli så lätt att somna ikväll, för om jag känner Mattias rätt vill han nog lägga sig tidigt, han lär ju vara helt slut när han kommer hem, stackarn!
Förresten, på tal om något helt annat, har inte vädret varit helt förskräckligt idag? Alltså, det har regnat hela jäkla dagen, inte sett en solglimt ens, och det har verkligen bara öst ner. När jag kommit hem så tittade jag ut mot stora vägen och där var det två snubbar som fick fösa bort vatten från vägen så att bilarna inte skulle få vattenplaning, tydligen hade brunnarna blivit fulla så det gick inte i mer vatten där. Men det var iallafall sjukt mycket vatten på vägen.
Men nu är allt regn som bortblåst, nu känns det som om det har varit fint väder hela dagen, nu är det blått på himlen och riktigt skönt väder.

Jag var nyss ner till affären och handlade en sprite, tänkte att vi idag (när det är så härligt väder), kunde ta oss ett litet smakprov på vår äppelsprit som vi har införskaffat oss. Så nu står allt på kylningen, så ikväll blir det en liten drink eller två för att fira ledigheten i helgen! :)

Nehe, nu ska jag se om jag har något att äta, börjar bli småhungrig och kom just på att jag inte har ätit sen halv tolv idag, inte konstigt att magen börjar kurra och ha sig!
Men ni får ha en trevlig helg, så hörs vi säkert snart igen! :)

Kalas och bilder

Godkväll.

Har idag varit på kalas i Fröseke, Hugo fyller 6. Det var väldigt mysigt. Vilma har blivit superstor, kände inte ens igen henne när vi kom. Hon stod utanför och jag visste inte att det var hon, sist jag såg na vad hon ju typ bebis som precis börjar gå? haha! Tiden går fort när de är så småå!
Men hon var verkligen supermysig och när vi åkte hem frågade jag mattias:
- blir du inte liiiiite sugen på en bebis nu då? hahaha! :)

Nehe, jag ska ställa mig i duschen nu, imorgon jobbar jag, sen går jag på ledighet i två dagar, sköönt!

Förresten, har lagt ut lite bilder från Paris resan på min bdb.

Hejs!

Biomys med Linnea & Jenny! :)

Gokväll på er allihopa!

Snart ska jag göra mig iordning för en helkväll med Jenny & Linnea,, vi ska int ill kalmar och äta något gott sedan ska vi ta oss vidare mot biografen och checka in sex and the city filmen, det kommer bli skooj! :)
Jag somnade en stund förut, det var verkligen superskönt, jag älskar att sova!
Fick gå hem tidigare från jobbet idag också, så slutade vid 15.00 istället för 16.00, det gör mycket! (:
Det var en kille som gick brevid idag och jag kände igen mig så väl i honom, inte veta vad man ska göra, osäker och sådär, men det kommer nog gå bra! (:

Imorgon är jag ledig och då ska vi på kalas hos Hugo, han fyller ju 6 år den lille skiten! :)
Annars är det inte så mycket som händer, i fröseke förblir vi ju ett tag, har ju inte träffat Wilma sedan julas om jag inte minns helt fel. Så det ska bli kul! (:

Jobbar även på fredag, men då går jag till 2, så det är inte så farligt tycker jag!
Sedan är jag ledig lör,sönd vilket känns bra!
Dock är veckan efter hur jobbig som helst, jobbar - mån,tis,ons,fre,lör,sön,mån,tis,(ons), låter inte det kul? Gaah. Kommer verkligen bli tufft, men det får gå! Förresten, snart har jag jobbat där mina veckor, fasen vad tiden går fort. Men eftersom jag ska hoppa in för Natalie, så har jag ytterliggare ett par veckor, sedan får vi se hur det blir med den där vikarietjänsten, jag håller tummarna, hoppas ni också gör det? :)

Nehe. nu ska jag sminka mig lite och byta kläder, vi höres! PUSS!

Godnatt typ

Imorgon är jag ledig och det ska bli såå skönt, ska sova länge! Det behöver jag verkligen känner jag, hatar att gå upp så tidigt på morgonen, men det är bara till att göra det. Idag gick det ovanligt fort, kändes superskönt! :)

Förresten, jag har fått en ny förälskelse, detta tack vara Helen. I helgen fick jag nämligen smaka avokado av henne (har aldrig smakat det tidigare, tror jag?!), tyckte de smakade ganska okej, men det var inte riktigt min grej. Men idag köpte jag två avokado iallafall, för att ha till maten och nu har jag upptäck förtjusningen med det. Fy satan vad gott det är! Detta kommer jag verkligen att köpa oftare och med lite salt på så är det supergott. Mm! :) så tack Helen för den smakbiten! ;)

Idag har jag förresten beställt biobiljetter.. Jag, linnea & Jenny ska på bio på onsdag och se Sex and the city filmen, alla säger att den är så bra så nu ska vi se! :) Ska bli kul att gå på bio, var verkligen länge sen jag gjorde det. Hade också varit kul att samla ihop gänget igen, men när vi frågade Helen så ville hon se alla säsonger först, så vi bestämde oss för att vi tre skulle gå. Så får vi hitta på något snart igen, så ska både Helen, Mirre & Linnea W vara med, vore inte det trevligt?
Det är över en månad sen vi tog studenten och vi lovade väl att hålla kontakten?

Nu ska jag sova, för jag är skit trött, ska försöka dra mig min älskling också. Han är så jäkla bäst, det ni :)

Puss!

Trötter, det är jag det.. gäsp!

Egentligen borde jag sova nu, för jag har varit helt slut idag. Sovit ynka 3½ timme inatt, pga olika anledningar som jag inte alls orkar dela med mig av.
Hur som helst så var jag svintrött när jag vaknade idag vid sex tiden, men jag tog mig upp, duktig som jag är.
Jobbade fram till fyra idag och det var riktigt tungt! Väl hem åt jag lite sen somnade jag framför tv:n och sov ett par timmar, och när jag vaknade var jag fortfarande jätte trött, så funderade på att gå och lägga mig, men jag var så trött att jag inte orkade resa på mig, hehe!
Men nu är jag iallafall uppe, vi kollar på Beck, men jag vet vem som är mördaren, så jag tänkt snabbduscha innan jag lägger mig för att avnjuta ett par timmars sömn.
Jobbar även imorgon mellan 07,00-14,00, men sen är jag ledig 1 dag (egentligen skulle jag varit ledig två, men bytte bort den så jag kan gå på Hugos kalas på torsdag!). Har ingen cykel här heller, så får typ köra imorgon eller gå, vi får se hur vädret är.

Hur som helst ska jag duscha en snabbis nu innan jag lägger mig för att läsa "flickan från ovan", godnatt!

Hemma ett par timmar

Ja nu är jag hemma i ett par timmar, jobbar en delad tur idag.
Började alltså vid 07,00 och fick gå hem vid 11.00, sedan är det bara att gå tillbaka vid 16.00 och gå hem vid 22.00. Sedan blir det en jobbig Atur imorgon, så börjar vid 07.00 till 16.00. Jag lär vara helt slut imorgon när jag ska upp. Men det är bar att kämpa på, man får ju pengar för det ju! :)

Nu dessa timmar jag har hemma, ska jag äta litegrann och vila! Har diskat och plockat iordning lite och satt på en maskin tvätt. jag är allt bra duktig jag! :) Därför har jag förtjänat en god middag (eh vad ska jag laga) och sedan en liten tupplur framför tv:n, det vore något.
Mattias är iväg med Patrik idag, men han trodde han skulle hinna hem innan jag åkte till jobbet igen, jag hoppas det iallafall! (:

Nehe, nu ska jag äta och sedan sooova! :) haha! Puss!

Jobbigt läge..

Godmorgon!

Här sitter jag och gör ingen nytta alls, försöker klura ut mitt schema litegrann. På torsdag ska Hugo ha kalas och givetvis jobbar jag då, hade ju inte gjort något om jag hade jobbat dag, men nu jobbar jag ju kväll och börjar vid 14,00 (då börjar kalaset), så jag ska försöka att byta bort den dagen, men hon jag hade tänkt byta med, då kommer hon få jobba ganska mycket, men jag ska fråga iallafall. Det var så sjukt länge sen jag träffade de, eller ja Hugo träffade jag ju på studenten, men alla andra.. typ Vilma? det är verkligen sjukt länge sen, typ vintras? Därför ska jag göra allt jag kan för att byta bort denna tur, för dit ska jag, på ett eller annat sätt!

Snart ska jag slänga i mig lite frukost, eller om jag ska vänta en timme och så äta lunch då? Hm jag vet inte riktigt. Får se vad Mattias säger, han lär ju hellre vilja vänta en timme och sedan äta lunch. Aja, väldigt intressant för er att veta, eller hur? :)

aja, hejsvejs!

Vi ses i dammet, ehh, typ?

Åh vilket härligt väder det är ute! Snart ska vi börja ta oss vidare mot grannstaden Kalmar, för att gå på Ikea (åh det var sååå länge sen jag var på Ikea!!), efter detta blir det förmodlligen en tripp till Öland för att kolla läget och in på köpstaden lite kanske. Måste hitta en klöspele till katterna, för den de har nu har det rivet sönder och samman.
Det ska bli skönt att komma iväg en stund och slippa sitta innanför lägenhetsväggarna! Även om man bara far till Kalmar så gör det mycket, tycker jag!

Nu ska jag bara vänta på seg-Mattias som inte ens har klätt på sig än, åhh ibland är han värre än en tjej! ;)

Hejsvejs!

Ledig imorgon, YEEEEEAH!

Jag ska säga er att det kommer bli så himla skönt att vara ledig imorgon, jag ska verkligen njuta av dagen till fullo.
Dessutom ska det bli fint väder, såå jag ska njuuuta, förhoppningsvis blir det en sväng till öland och strosa runt, är sugen på att shoppa något, bara en klänning eller liknande, behövs verkligen!

Idag jobbar jag till fyra som sagt och det gick bra, men jag var helt slut när jag kom hem, men inte slappade jag för det. Nej jag satte igång att diska och städa och greja, för jag ville inte lägga mig i soffan och somna. Väntade även på att Mattias skulla komma hem, men han dök inte upp förens halv åtta tiden. Så när han kom hem åkte vi och handlade och så nu har vi haft en liten myskväll för att fira ledigheten imorgon, tss! :)

Nu kollar Mattias på någon tråkig film så jag funderar på att hänga upp tvätten och sedan gå och påbörja någon bok (fast jag har läst alla böcker som jag har här hemma). Jag börjar iallafall bli trött och imorgon ska vi ju inte sova bort hela dagen, då kommer jag bli ledsen om jag vaknar upp och klockan är mer än elva, funderar på att ställa klockan på typ halv tio, men då känns det kanske inte som en riktig ledighet heller (haha märker ni att jag verkligen tar vara på min lediga dag?;). Aja, vi får se, nu ska jag checka in Stina-lees blogg innan jag lämnar datorn! :)

Pöss!


Hemma igen :)

Hej nu är jag här igen!
Som jag sa så gick det väldigt fort på jobbet idag, hur skönt som helst.
Det som är mindre roligt är att komma hem såhär "sent" och varva ner, äta, duscha och allt som man ska göra, för att sedan komma tidigt i säng, eftersom imorgon börjar jag vid 07,00 och klockan ringer vid 06,00, så man måste ju komma i säng i tid (vilket jag aldrig gör). Men jag ska alldels strax hoppa i sänga, ska bara tömma kattlådan och duscha av mig, sedan blir det till att krypa ner och försöka få lite sömn.
Mattias ska upp vid 04,00 imorgon (lycka till att han kommer sova inatt, eftersom han sovit hela dagen), han ska med Patrick på hans jobb, så han får in en fot där, för tydligen behövde de folk där eller vad det var. Tycker dock synd om honom att han ska behöva köra till kalmar vid 04,30 varje morgon isåfall, men vi får se!

imorgon jobbar jag som sagt "djävulsturen 2" (enligt mig själv), 07,00-16,00 hatar de turerna! "djävulsturen 1" är nog ta mig fasen 12,30 - 22,00, puuh säger jag bara! På torsdag är jag som sagt ledig, ska bli skönt, för sen blir det jobb hela helgen + måndag. Men det kommer nog gå bra, ska jobba med Sollan och hon är mycket trevlig, dessutom skulle visst Jenny jobba litegranna också på lördag tror jag, så vi får träffas ett par timmar. Var ju ett tag sen sist, henne gillar vi också väldigt starkt! :)

Nehe, nu ska jag inte sitta här alldels för länge. Vi hörs mina vänner! Kram & Puss / Jenny Viklund!

En simpel dag, så som alla andra!

Tjolahoppsan.

Jag tror att jag egentligen inte har tid att sitta här och blogga, för jag har endel som ska göras innan jag ska infinna mig på jobbet vid 16.00. Ska bland annat duscha, laga mat, dammsuga och lite grejer, men jag kommer nog hinna, tror ni inte det? :)
Idag jobbar jag en ganska härlig tur, 16-21, inte många timmar och de är just dessa timmar då all tid flyger iväg. För då är det full rulle hela tiden, kvällsmat och läggning i princip, så jag kommer vara hemma innan jag hinner komma dit typ.. :)
Imorgon därimot jobbar jag en blööö tur, från 07-16, hatar de tiderna! Har inte jobbat den tiden ännu, men förra sommaren jobbade jag nästan bara sånna turer, vilket var tungt. Tur som jag har så jobbar jag inte alls så många turer, men vi får se sen när jag går över på den andras personens schema, men har för mig att det inte är så många sådana turer då heller :)
Är iaf ledig på torsdag, då ska vi fan åka iväg, jag vill itne sitta bara här och glo när jag är ledig, det kan inte kallas ledighet att sitta inne i lägenheten och glo. Därför bestämmer jag nu att vi ska åka någonstans, om det så bara är till Ölandsköpstad eller liknande. Så det så!

Jag har lite problem idag, jag har ingen aning om vad vi ska äta, både jag & mattias har så sjukt dålig fantasi när det gäller mat och vi är så dåliga på att komma på vad vi ska äta, att det tillslut slutar med någon inte så jätte gott, som färdiglagade kötbullar eller dylikt. Men spagetti och köttfärsås? mhm, det ska jag laga bestämde jag nu! Först duschen! :)

Hejsvejs!


RSS 2.0