Ledig imorgon, YEEEEEAH!

Jag ska säga er att det kommer bli så himla skönt att vara ledig imorgon, jag ska verkligen njuta av dagen till fullo.
Dessutom ska det bli fint väder, såå jag ska njuuuta, förhoppningsvis blir det en sväng till öland och strosa runt, är sugen på att shoppa något, bara en klänning eller liknande, behövs verkligen!

Idag jobbar jag till fyra som sagt och det gick bra, men jag var helt slut när jag kom hem, men inte slappade jag för det. Nej jag satte igång att diska och städa och greja, för jag ville inte lägga mig i soffan och somna. Väntade även på att Mattias skulla komma hem, men han dök inte upp förens halv åtta tiden. Så när han kom hem åkte vi och handlade och så nu har vi haft en liten myskväll för att fira ledigheten imorgon, tss! :)

Nu kollar Mattias på någon tråkig film så jag funderar på att hänga upp tvätten och sedan gå och påbörja någon bok (fast jag har läst alla böcker som jag har här hemma). Jag börjar iallafall bli trött och imorgon ska vi ju inte sova bort hela dagen, då kommer jag bli ledsen om jag vaknar upp och klockan är mer än elva, funderar på att ställa klockan på typ halv tio, men då känns det kanske inte som en riktig ledighet heller (haha märker ni att jag verkligen tar vara på min lediga dag?;). Aja, vi får se, nu ska jag checka in Stina-lees blogg innan jag lämnar datorn! :)

Pöss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0