En röd liten fågel i juletid

Vi var inte inne i kalmar sådär jätte länge idag, vi var bara inne på Ikea och en sväng på mediamarket. Spå vi var hemma runt sju tiden. Var även inne på giraffen och kikade på skor.
Kom hem med ett par matlådor, så det blir bra. Idag gjorde vi ju älggryta och det blev rätt mycket över, så lika bra att frysa in det istället för att slänga, eller hur?

Har kollat på desperata hemmafruar ikväll, men tyckte inte alls att det var bra idag. Inget roligt avsnitt alls. Höll dessutom på att somna precis innan det började, kände mig helt slut i kroppen. Men nu känner jag mig lite piggare, men ska ändå snart i säng, ska bara in i duschen en snabbis.

Håller på och läser en bok "en röd liten fågel i juletid" av Fannie Flagg, fick låna den av Marianne och det är precis som hon sa, man vill inte läsa färdigt den. Den är verkligen så himla söt och åh, det går liksom inte att beskriva, tycker verkligen ni ska läsa den. Jag har nog läst den ett par veckor nu, men läser alltid bara något avsnitt för att dra ut på det, för att inte slutet ska närma sig, men nu börjar den gå mot sitt slut :(. Nåja, ni borde iallafall läsa den tycker jag!

Imorgon skulle det blir superbra väder, men vet inte riktigt vad jag ska göra. Mattias skulle troligtvis iväg hela dagen imorgon, så jag har ingenting för mig. Fan vad tråkigt. Och att ut och gå själv hela dagen känns inte helt givande. Nåja en promenad blir det väl, men resten av dagen? Fy fan vilken tråkig dag det kommer bli imorgon, rädda mig!
Om inte annat får jag väl STORSTÄDA lägenheten, putsa fönster, damma, skrubba varje litet hörn. Sånt är alltid kul att göra när solen skiner så fint därute........


Vårväder!

Är det inte riktigt härligt väder ute? längst in i min garderob hittade jag ett par skor som jag tänkte ha så länge, de passar utmärkt till våren, men är dock rätt slitna, så får använda de tills jag införskaffar mig nya! :)

Om en liten stund ska vi dra in till Ikea, ska köpa matlådor, har EN! Måste ha fler, så vi kan frysa in mat när det blir mycket över, så man bara kan ta med sig till jobbet, skit smidigt! Så om en liten liten stund ska vi bege oss mot kalmar.

Idag utökades min garderob med 2 klänningar och 1 bh. Klickade ju hem det förra veckan och nu har det kommit. Passar perfekt att ha på Kreta, jag längtar sååå! :D

Nåja, det var mest det jag tänka meddela. :)

31 Mars

Gissa vad? Jo imorse 06,32 ringer min mobil.. Poolen. Anette undrade om jag kunde jobba idag, börja vid sju. Men jag svarade nej. Har redan jobbat mån,tis,ons,fre,lör,sön,mån, så imorse var jag helt slut (och vi ska inte snacka om igårkväll). Men så kan det vara.

Annars inte så mycket nytt. Jag längtar till vår resa!

Och på lördag firar vi 2½ år. :)

Hej

Trött efter en hektisk vecka, ska bli skönt att vila lite nu.
Ikväll/om en stund blir det grillat, mums. Man får ju passa på när det är fint väder.
Noterade över 10 grader idag, inte dåligt det. Solen är bäst och man blir pigg.

Nåja, tänkte bara skriva en kort notis, så ni vet att jag finns.

Du får samla dina tankar

..Så att själar kan få ro

Så, nu är jag färdig med städandet. Jag lär vara helt slut ikväll, tror ni inte det? :O
Men nu är det 1½ timme kvar tills jag börjar, så ska vila en halvtimme, sedan slänga i mig något i matväg innan jag far iväg. Jag åt en baguette med linnea förut, men måste nog ha något mer.

Jag känner mig så duktig, har hunnit:
- Diska
- Plocka bort från bordet
- bytt dukar
- bäddat
- skurat toaletten
- tömt kattlådan
- dammsugit

Fan jag är inte dålig jag.. inte konstigt att jag känner mig helt slut nu. Fan vad gutt det ska bli att få sova lite längre imorgon. Mums på det.

Nu ska jag ta min bok och lägga mig en stund. Vi hörs imorgon.

Hemma en sväng

Hejsan.

Känner mig helt slut i kroppen, men måste fixa till här hemma. Köpte tulpaner på torget idag, så då måste de ju vara lite fint när man ska ha blommor på bordet. eller hur? Jag vill ha dukar förresten, fina dukar.. måste köpa.
Var på stan och fikade med Linnea, var 1 månad sen vi sågs. Det var trevligt.

Vid fyra ska jag tillbaka till jobbet. Och ikväll ska jag jobba med Emelie, har aldrig gjort det innan, men det ska nog gå bra iallafall. (:

Fy vad jag känner mig slut, hoppas jag hinner vila en liten stund. Idag ska jag sätta mig i massagestolen en stund. Fan vad gutt.

Nehe, ordna till att här hemma var det.

Glada Jag.

Godkväll.
Har precis kikat på let's dance och jag hejar på Magnus, visst är han för gullig? och hans sista dans, åh så söt. Hoppas han vinner. Och så skrattade jag asmycket för mig själv när David dansade och när han blev helt slut. Sen kom jag på mig själv att asgarva, då skrattade jag lite till, fast åt mig själv.

Kvällen har gått bra, tiden gick fort idag. Men vädret var ju lustigt? när jag åkte till jobbet var det ashärligt ute, sedan när jag kom dit så började det ösregna och hagla, så jag tog bilen på uterundan idag. Ville helst inte bli dyngsur.
Men sen när jag kom fram till första tanten så blev det strålande sol igen.. lustigt.

Förresten, pratade med chefen idag och jag ska börja jobba redan i slutet av april/början på maj. För den som jag ska gå för ska gå på ett vikariat som börjar i slutet av april. Så det blir nice. Jag blev jätte glad. Så just nu blir det iallafall från Maj till Augusti.. sen får vi ju se hur det blir med den där tjänsten, men man hoppas ju iallafall!
Dessutom ringde en enhetschef till mig idag från kalmar. Men det blev ju ingenting med det..

Imorgon jobbar jag en delad tur.. så på min fria tid ska jag träffa linnea en stund och fika. Sedan hem och vila en stund innan jobbet börjar igen klockan 16. Nu hoppas jag på att mattias kommer hem snart, borde han ju göra. Nåja. ska inte uttråka er mer. Godnatt!

Bättre kväll

Kvällen blev väl lite bättre, men detta tack vare alla bra program. Vänner är bäst! ♥
Kikade på Stockholm-Arlanda, åh jag är så sugen på vår resa nu älskling. Det pirrade i magen varje gång jag såg ett flygplan lyfta. Åh jag längtar så, du och jag i ett främmande land, wiie.
Har precis kikat på flyg upp till arlanda, är ju ett alternativ om inte annat, men det var rätt så dyrt. Men det tar ju inte alls så lång tid.. men kostar nästan 1000 kr för två personer, lite väl saftigt kanske. Nåja, det blir nog tåg ändå, men drygt att sitta i ett tåg 5 timmar och sedan ett flyg nästan 4 timmar. Nåja det löser sig! :)

Imorgon blir det jobb igen.. och på lördag.. och på söndag.. och på måndag! Pengar pengar pengar! Dessutom gillar jag jobbet och personalen, så det går bra! Dessutom gillar jag ju mina små tanter, det underlättar faktiskt jobbet enormt, att kunna få sig ett gott skratt varje gång man jobbar, det är så bra. Att sitta ner mer någon tant och prata om deras ungdom, skämta och skratta. Men det roligaste är uppskattningen jag får när jag inte varit där på ett tag "åh är det du idag" och så lyser hela ansiktet upp med ett stort leénde, det är sånt som gör att man fortsätter. Det värmer så fint i hjärtat ♥.

Nåja, nu ska jag kika runt lite reseforum och läsa om Kreta och hotellet vi ska till (som om jag inte gjort det 1000 ggr:).
Jag längtar såååå! 47 dagar kvar ♥

Avreagera

Ledig idag, vilket känns rätt skönt. Är dock inte på bra humör, är det vädret kanske? känner mig sur och vresig mot allt och alla. j-vla skit dag.
Hur som helst så ringde Marie förut (poolen) och frågade om jag istället kunde tänka mig att jobba kvällen imorgon.. 16-21. Och jag tackade ja.. dumhuvud. Fan jag ångrar det, jag hade hellre velat jobba dag, kommahem vid två och så slappa resten av dagen, dessutom missar jag let's dance, suug. Nåja, jag överlever väll.

Idag hålls det på att tvättas, jävligt roligt. hade behövt städa också, men jag pallar inte göra allting hela tiden, så jag skiter i det, sen får det se ut bäst fan det vill (visst känner ni att jag är på bra humör idag?). Palla, palla, palla.
Kissen jamar så jag tror jag dör, vill bara döda henne, nästan. Hon måste steriliseras snart, jag dööör.. eller hon dööör snart, jävla katt.

Idag ska vi äta lasagne, undra om det ens blir gott. Inget är bra idag, så det lär väl knappast den heller bli.

Nu pallar jag inte med denna j-vla bloggen mer idag. Allt är ändå piss, så fuck off.

Rubriker

Godmiddag.

Guud vad tiden går fort på morgonen, man hinner ju knappt börja förens klockan är elva. Så skönt att allt går smidigt och lätt. Idag var jag ute (trots att det var -10) och det känns som om det går så mycket fortare när man tar uterundan.
Pratade med chefen också, förmodligen ska jag gå på Ingelas rad hela sommaren (86% tror jag det var), beror på hur Linda skulle göra. Annars går jag ju som de andra på två olika varje period. Men det blir nog bra hur det än blir.

Jag är trött, men vi ska snart börja med maten. Mattias kommer väl hem om en stund, då blir det biffar och potatis, gott.
Senare ikväll blir det kanske våfflor, det är ju våffeldagen idag, så får väl trycka i sig en våffla eller två. Men det blir till kvällsmat isåfall. Vi får se.

Imorgon är jag ledig, sköönt. Dock är det tvättning på schemat och jag spyr på det. Men det får går det med. Är man bara igång så går det rätt fort. Sedan jobbar jag fredag, lördag, söndag & måndag. Puh. Men det ger fin fina pengar till resan sen, man får tänka på det.
Såg min lön idag, är väldigt nöjd :) Det är alltid roligt när man får mer än vad man räknar med. Guttigt. Nästan 2000 mer, haha, det är rätt mycket. Nåja, allt slit lönar sig ju! :) Man får se det så. Och pengarna passar bra nu med, för igår beställde jag hem lite kläder. Det är farligt, man behöver bara klicka på knappen så är det klart. Men jag behärskade mig, så det kommer bara hem 2 klänningar och 1 bh. Känner att man behöver ha något tills resan (okej över 1 månad kvar, men ändå! ;)

Nehe, nu ska jag skala potäter. Adjö.

TRÖTT!

Jag är helt slut. Känner mig överkörd av en buss. Kroppen är verkligen helt slut. Tur att jag började sent idag (fast hade jag jobbat dag hade jag ju slutat om tjugo minuter!!). Det blir även jobb imorgon. Anette ringde idag och frågade om jag kunde ta en B-tur(7-14) imorgon också. Så kommer bara vara ledig på torsdag, men det ger gutt med pengar.

Idag har jag fan inte åstakommit ett skit. Vaknade 08,40, steg upp, kikade på vakna med the vocie. Bakade scones, åt frukost, diskade, läste, somnade, vaknade, sitter nu här. Givande dag. Och jag är trött, som en jävla mört. Och så har jag huvudvärk, mindre roligt. Inte för att det är så roligt att vara trött, men ni fattar.

Mattias ska börja med maten nu, fläskfile med rotfrukter, gott. Annars inget nytt eller vettigt att säga. Ska kika in på ellos hemsida nu, vill beställa hem lite saker. Vågar jag? :O

Dagen & Godnatt

Jag hatar att handla, jag hatar citygross och jag hatar deras stora kundvagnar. För det är så stora att man får plats med alldels för mycket och helt onödiga saker , "men detta kan vara bra, och detta, och detta och så detta". Okej, jag kanske inte ska skylla allt på vagnen, men nästintill. Vi kom ut från citygross X hundralappar fattigare. Känns rejält i plånboken (okej, mattias plånbok). Men iofs handlade vi mest bra saker, inget jätte onödigt, det jag kan tycka var onödigt det var alla olika sortes buljong vi köpte, haha. (:

Nu har vi iallafall gjort upp en matlista för veckan som vi ska följa, så vi slipper handla var och varannan dag. Vårt mål är att vi ska lägga undan ungefär 700 till resekassan från de pengar vi har över sedan förra månaden. Sen får vi se hur mycket jag får nu på fredag, då jag får löön. Då ska vi lägga undan 1000 kr (om jag får en bra lön vill säga).

Imorgon blir det jobb igen, mellan 16-21, jobbar med Marie, så det bli en härlig kväll minsann.
Nåja, ska krypa i kojs nu, klockan börjar rinna iväg. Godnatt!


Förövrigt kikade jag hur mycket jag får tillbaka på skatteåtebärgningen, jag säger bara: GUTT!

Jobb jobb

Svar till Anna:
Hur många i dagens samhälle gifter sig inom ett år när man förlovat sig? det är inte många.  Och har jag sagt att jag ska spara ihop detta på ett år? nej. Dessutom var det lite mer som ett skämt, men visst. Och jag vet väl att det allt har en innebörd, att man inte ska göra det bara för ATT. Jag ogillar personer som förlovar sig efter bara någon månad bara för ATT det typ är inne.
När man förlovar sig, ska man vara säker och känna varandra, så är det. Man känner inte någon efter ett par månader.

Har slutat jobba nu, eller snarare för 45 minuter sedan. Gick galant idag.
Var inne och pratade med chefen idag om sommarjobbet, talade om att jag inte ville ha heltid. För jag känner att jag vill vara lite ledig till sommaren också, inte bara jobba... och jobba... och jobba. Men det gick bra. Ska även jobba midsommarhelgen, inte mig emot.

Om en liten stund ska vi in till kalmar och handla på citygross. John och fhilippa skulle nämligen in, så vi hakar på de och inhandlar lite mat till kylskåpet.

En massa strunt

Har jag sagt att jag ska jobba imorgon? och på tisdag och på fredag och lördag och söndag? Det klirrar gutt i resekassan.
Imorgon börjar jag klockan sju, mindre kul, men måndagar går bra, jag ska fråga om jag kan få vara ute (känns som om tiden går så mycket fortare ute).
På tisdag jobbar jag kväll(16-21), fredag morgon(7-14), lördag delad tur(7-11,16-22), söndag dag/kväll (12.30-21). Men jag gillar läget. Det är som sagt pengar.. pengar som dels kommer gå till vår resa. Wonderfull. Det är kul att spara pengar.

När vi åkt och spenderat alla pengar.. så ska jag(vi) börja spara igen. Då till ett framtida bröllop, hörde idag att ett genomsnittligt bröllop går på cirkus 120 tusen, så jag sa att vi skulle börja spara efter resan, men mattias bara muttrade "omen tyyyyst", han vågar inte bli vuxen. Fast man kanske skulle vänta med att spara tills man fått en ring på fingret? :P
Om mattias läser detta kommer hans ansikte vitna och sedan skulle han börja må illa.. typ. Som sagt han vill inte bli vuxen, men jag gillar han ändå! :)

hur som helst, det jag ville säga vart att jag ska jobba imorgon, så godnatt!

Förväntan

Älskling, jag längtar så mycket till våran resa som går av stapeln 12 maj. Det är verkligen en pirrig känsla i kroppen, du och jag på vår första resa (ensamma). Jag fnissar redan nu åt alla våra missöden, jag kan verkligen tänka mig hur det kommer bli. Vår engelska är ju inte det bästa.. "what do??" hahahaha. Nåja det kommer gå bra.
Jag ser verkligen framemot detta, du & jag, vi två, älskling.

Tänk när vi sitter där på planet den 12 Maj och klockan slår 17,40 och planet lyfter. Då sitter jag där, bredvid dig, för första gången i ett flygplan och håller dig i handen. Sedan börjar resan, vi kommer ha det så mysigt. Slappna av, slippa tänka på allt hemma, stressen som alltid finns. Bara kunna ägna sig åt varandra, njuta av varandras sällskap, inte detta vardagliga sällskap som man har i vardagen, utan sån där härlig sällskap, som alltid blir när man far utomlands.

Jag älskar dig och framförallt så älskar jag oss, vi är ett bra team. Detta kommer bli fantastiskt.

    

Kärlek på dig älskling.

Träningsvärk

Idag har jag träningsvärk i mina armar och ben.


Tennis

Kom precis hem efter två matcher mot mattias i tennis. Visst jag förlorade både gångerna. Men ändå, det var roligt (när bollen gick som detn skulle och inte snett). Det var iallafall grymt jobbigt också. Men detta får vi nog göra om fler gånger, för det var roooligt.

Nu ska jag strax hoppa in i duschen, innan dess ska jag rengöra ugnen och sedan bänka mig i soffan och kolla på hockey. Sedan måste i vi börja med maten, kom precis på att vi itne ätit något idag... förutom smoothie, inte så bra kanske. Så idag blir det iallafall kött, gott.

Nehe, måste hälla i mig lite vatten, sedan väntar ugnen. kul..

Smoothie

Jag har precis gjort, en av de godaste smoothisen jag någonsin smakat. Guud vad god den är. Sitter och smaskar på den just nu. Vill ni ha receptet?

2 dl youghurt (jordgubb/lakrtis/vanilj)
1 skvätt tropisk jucie
2 små nävar bär/frukt (frysta)
1 liten bit vaniljglass

mixa ihop och avnjut i ett stort glas. Jag gillar när det är lite stora bitar i det också, så jag mixar det inte så fint. Men åh prova detta! :D


Promenad

Jag ska dricka upp jucien, ta bort mig lite kläder och sedan bege mig ut i vårvädret. För det sägs att det ska bli kallare imorgon... och att kylan ska hålla i sig, det gillar jag inte. Därför ska jag ta vara på vårvärmen idag (det var liksom över 5 grader när jag gick upp idag lite innan halv tio, wonderfull).

Idag händer annars inte sådär jätte mycket. Ska se om vi kan åka till Orrefors och skriva ut biljetterna. Men vi får se, mattias kanske inte är så sugen. Igår ville han spela tennis, fast han har sådan träningsvärk, vi får se, det kanske blir det vi gör idag. Nåja.

Nehe, ska som sagt dricka upp jucien. Och hörreni, ut med er. Njuut av solen. :D

Baka baka liten kaka.

Nu ska jag baka kärleksmums.

En rubrik

Hallå.

Idag vaknade jag klockan 8, men klev inte upp ur sängen förens strax efter nio, det är så skönt att ligga och dra sig.
Kom upp iallafall och kikade på nyhetsmorgon och sedan kokade jag mig lite nyponsoppa, muuums! Kikade sedan på Efter tio med maolu eller vad det heter. Dessutom har jag hunnit med att duscha.

Annars har jag inte sådär jätte mycket att berätta, som vanligt. Man kanske ska göra som Caroline och lägga ner detta?


Kreta 12 maj

Det var såhär lite halvroligt igår. Jag och Mattias kikade lite på resor, precis innan vi skulle lägga oss. Jag visade ett hotell som jag sett innan på dagen, men nu var det alternativet slut stod det. Så jag klickade på hotellet och visade och det var jätte fint, fyra stjärnigt. Sen scrollar jag ner för att kolla var priset ligger på nu. Då ser jag.. 4200 för två personer? Mattias sa "vi slår till" och så bokade vi resan. Sen satt vi och kollade på hotellet och liksom drömde oss bort. Allt som allt, så gick resan på 4800, alltså 200 kr kvar på presentkortet.. ska ringa mamma och höra om man kan boka en utflykt på de 200 kr.. för jag vill till Elafonissi, såg att de hade utflykter dig, men kostade 300 kr per man, så har man iallafall en utflykt klar. Nåja, vi får väl se hur det blir. Det ska iallafall bli underbart.. 12 maj åker vi, 17,40 lyfter planet.

Nu ska jag klä på mig, för vi ska in till kalmar med John. Hejsvejs

12 maj åker vi. :)

Nu är resan bokad. Kreta den 12 Maj. Nu ska det inte bli några fel. gutt, nu är jag glad igen. looove.


Theo´s Village, Kato Daratso, Chaniakusten

(http://www.ving.se/hotel/hotelPopupImage.aspx?categoryid=1&hotelid=40573&resortid=13438)

Muuums

Måste.ner.till.stan.och.handla.glass!

Är sjukt sugen på nyponsoppa med glass och sen sånnadär.. biskvier? heter det så?
Hur som helst, nyponsoppa har jag hemma, fattas glass och biskvier. Det ska inhandlas. Vad gott det kommer bli! Muuums. (fast ska nog äta detta ikväll till grey's).



All this time with you..

Vårväder

Tjolahopp i det vackra vårvädret.

Har precis varit ute med kissen en sväng, men det var inte så roligt eftersom hon var feg. Men när hon varit ute ett par gånger så går det bättre, var ju ett tag sedan hon var ute nämligen. Det var hur som helst djävulskt skönt ute, så ska ta med mig gubben på en promenad senare.

Just nu är jag hungrig, inte konstigt eftersom jag inte ätit någon frukost idag. Så får ta och bege mig mot skafferiet och ta en knäcke. Eller en apelsin kanske? nåja, vi får se. Idag ska vi äta torsk & äggsås till middag, gottigt värre. Var aslänge sen jag åt det, så det ser jag framemot, hehe.

Nu måste vi ta tag i att börja skriva matlista för varje vecka. För detta går inte. Man åker för att handla typ en mjölk, så när man står där inne så "vad ska vi äta idag?" och så börjar man fundera, och så handlar man jätte mycket, men bara till en middag, trots att man har mycket i frysen som man skulle kunna göra istället. Därför om man(vi) veckoplanerar måltiderna så kommer vi inte göra av med sådär jätte mycket, för nu när vi är och handlar så går det åt nästan 300 kr varje gång och det går ju inte.. det är dessutom till typ 1 middag. Ne skärpning.
Visst, man behöver ju kanske inte skriva att "måndag ska vi äta de, tisdag de", utan planera upp ett par måltider som man ska äta under veckan, så får man se vad man är sugen på.

Oj nu blev det mycket snack om vårat intressant köpmani. Nåja, ska ut i köket och hämta något att äta, sedan planera kommande vecka med älsk.

Dåndimpen

Godkväll..

Sitter invirad i en handuk och har egentligen endel saker att stå i innan desperata hemmafruar börjar om cirka 10 minuter. Men ändå tar jag mig tid åt att skriva ett helt meningslöst blogginlägg, vart kan man hitta skrivarglöden igen?

Nåväl, klockan 21,00 ska jag sitta inkrupen i en filt men en kopp te och en leverpastejsmörgås hade jag tänkt mig. Måste dessutom hinna ta på mig morgonrocken och hinna ordna teet, bestämma vilket tee jag ska ha? (dagens i-lands problem, i know), borsta ut håret, bre smörgåsen. Men ändå sitter jag här lungt och harmoniskt utan att lyta en fena. Nu har jag exakt 7 minuter på mig att hinna allt detta.
Fast jag känner mig inte stressad, för jag hinner. För innan det ens satt igång har klockan blivit något minut över, därför gör det inget om man dämper ner i soffan en eller två minuter efter klockan passerat nio.

Vafan dillar jag om egentligen? dags att sätta fart, nu har dessa 7 minuter plötsligt blivit 6 :)

Pusti

Poolen ringde mig för en stund sedan. Jag ska jobba nästa vecka, måndag & tisdag samt hela helgen, bra med pengar. Det är välkommet, mycket välkommet faktiskt. Att få in lite timmar är alltid bra.

Idag har vi ätit sallad, det blev gott, men väldigt mycket, så vi har i typ 3 dagar till känns det som. Men imorgon ska vi äta torsk, potatis & äggsås (läste det på jessicas blogg och blev så fruktansvärt sugen på det!!:). Så det ser jag framemot, haha.

Idag blir det desperate houswifes och så ska jag äta nybakade bullar som jag bakade förut idag. Dock blev de inge bra, men nåja,  jag överlever nog det.

Fan vad allt är trist, är det inte det? och speciellt mina inlägg...


godmorgon

godmorgon.

Har faktiskt varit uppe sedan lite över nio.. det ni.
Men allt detta pga att mattias hade möte på arbetsförmedlingen och jag skulle dit samtidigt och redovisa mina sökta jobb. Efter detta åkte vi till kvantum och handlade lite nödvändigheter samt frukost.

Nu sitter jag och pratar med John och så väntar jag på att klockan ska bli tolv och se om min resa kommer ut igen (förhoppningsvis har de som bokade MIN resa inte läst mejlet heller, då kommer resan ut igen, dock inte så troligt, men ändå:). Har kikat runt på massa resor, men hittar ingen bra. Men vi hittar nog någon snart.

Sitter även och lyssnar på mattias när han spelar gitarr och sjunger och nej det låter inte så bra.. haha. Han hittar på egna låtar, han är inte sådär jättebra på det där. haha!

Huvudvärk

Jag har fortfarande huvudvärk och jag är fortfarande nere pga resan. Den var så jäkla perfekt. Jag är så j-vla irriterad på mig själv, varför läste jag inte mejlet? nåja, det var väl helt enkelt inte meningen att vi skulle åka just dit.

Huvudvärken sitter som sagt i, jobbigt. Dock sov jag en stund förut, i tron av att värken skulle släppa, men jag gick på en nit. Jag vaknade upp, kände mig lite hungrig så till familjen annorlunda gjorde jag scones och så drack jag te. Det var gott. Det var länge sen jag gjorde scones, varför gör man inte det oftare? det är ju inte ett dugg svårt.

Imorgon ska jag nog baka kanelbullar eller något. Vi får se om jag orkar och har lust. Just nu känner jag bara att lägga mig och typ aldrig mer gå upp. Gå under jorden.. det vore väl något? åtminstone bara för en stund. Äsch, det orkar jag ändå inte göra, så jag ska ta mitt pick och pack och lägga huvudet i mattias knä och kolla på tv. Hejsvejs!

Suck

Det blir inget Kreta för oss (iaf inte vad vi vet just nu). Det blev en massa strul med bokningen, så när jag idag skulle skriva ut biljetterna stod det att resan vad avbokad, så mamma ringde, så det hade blivit lite missförstånd och grejer. Så vi får ta nya tag och hitta någon ny resa. Jag är ledsen.

Idag har vi iallafall varit i kalmar, åkte in runt nio, vi skulle på rättegång, så där satt vi tills halv tolv, sedan åkte vi vidare, gick på stan och sedan åt vi på kina. gotti.

Men nu orkar jag inte skriva mer, jag har ont i huvudet och är ledsen för resan.

Det blir Grekland.

Den 16 April bär det av till Grekland, närmare bestämt Platanias. Vi kommer bo på ett fyrstjärnig hotell (jag tror jag redan har berättat om denna resa, vi hann aldrig boka den förens den var försvunnen, ni vet när jag blev så sur på mattias? ;), 300 meter till stranden, 500 meter till centrum. Det kommer bli så skönt. Love it.
Mamma fick boka, för jag vågade inte, satt med fjärilar i magen och vågade aldrig trycka på bekräfta knappen.
Så jag ringde mamma och så bokade hon det. Nu sitter jag här med många fjärilar i min mage, jag börjar redan bli nervös (och helst inför flygresan, shit?!). Hur vi ska ta oss upp till stockholm har vi inte kommit på ännu, MEN det löser sig alltid. I absoluta värsta fall får vi köra upp själva, men det finns både tåg och så, så det löser sig nog.

Nåja, nu ska jag försöka smälta detta och kika på Beck.


Kramar från en glaaad och förväntansfull Jenny

 

Resfronten

Lutar mot Kreta, Chaniakusten (http://www.ving.se/hotel/hotelPopupImage.aspx?&categoryid=1&resortid=13443&hotelid=40586).
Det är vad som står längst fram på listan just nu. Det jobbiga är dock att flyget går 07.00 från Arlanda. Alltså måste vi vara där ca 05. Tåg går, men då är man där 00,25. Köra upp, det kostar multum att låta bilen stå där.

Nåja, vi får se. Men så ser det ut på resfronten just nu.

Visst är det roligt?

Hej på er.

Jag är helt slut, huvudet bankar och ögonen går snart i kors. Men inte ska jag ta det lungt för det. För alldels starx ska jag sätta igång lite musik och sedan börja städa. Visst är det kul att städa en lördagseftermiddag efter man jobbat en heldag? mm verkligen, sånt gillas starkt, man blir inte alls irriterad av att komma hem till ett bombnedslag.

Ikväll blir det iallafall mys framför finalen i melodifestivalen. Så det blir en lugn och stillsam kväll, det behövs med tanke på att jag är rätt trött. Somnade sent inatt och upp tidigt på morgonen, inte undra på att man då är slut.
Dagen har för övrigt flytit på helt okej, gick rätt fort fram till klockan tre, då tiden verkligen hade stannat. Tillslut hade visarna slaget tio i fyra och jag fick bege mig hemåt... utan bil. Yes, mattias hade tagit bilen till orrefors idag, så jag fick snällt gå hem, men det gör mig ingenting, bara att man redan var rätt slut i fötterna efter allt spring på jobbet.

Hur som haver, imorgon är det ingenting bestämt, det är väl sporthallen, vet inte om Jessica kanske ska dit? Isåfall kanske vi ska vara lite svettiga som vi var förra gången menar jag? Det är ju bra att veta om man behöver ta med sig ombyteskläder, för vi kämpade verkligen på, eller hur? :)

Nåja, nu måste jag sätta igång, annars blir det allt för sent. Så vi hörs väl kanske efter melodifestivalen, vem tror ni vinner? 

Magaaaluuf

Hellu i stugorna. Allt bra?

Jag håller faktiskt på att bakar bröd, valnötsbröd. Första gången jag gör detta, så vi får se hur det blir :O
Fick recept av Marianne, så vi hoppas på att det blir bra, för det är ju så himla gott.
Smakade det hemma hos mattias föräldrar, så jag hoppas detta blir lika bra.

Nåväl, har fått erbjudande idag.. eller det är happy hour. Resor till Mallorca. Hittade ett fint till magaluf, men vi får se. Detta behövs ju inte bestämmas förens söndagskväll, senast måndag morgon, eftersom man bara kan beställa dessa resor mellan 13-15 på måndag. Så vi ska snoka runt lite om detta område. Men det var fint, 100 m från centrum & 150 från stranden tror jag det var. Mysigt.
Isåfall var det avresa den 28 April, en bra period tydligen, för då är det inte äckligt varmt, men det ligger ändå uppåt 25 grader. Härligt. Nåja, vi får se.

Mattias är iväg med Danne, men han kommer snart hem. Idag ska vi äta kyckling, mums. Och så ska jag jobba vid fyra ikväll, i min grupp, looove. Om jag hinner, ska jag sticka in nosen till chefen och prata om sommarjobbet. Ge förslag om timmarna, för jag vet inte om jag är så sugen på att jobba heltid? kanske en period, men inte två. Lite gott vill man ju ha.
Till jobbet idag ska jag förhoppningsvis ha med mitt bröd som jag kan smaska på vid fikat runt halv sju. Så nu vet ni det.

Nehe, ska kika runt lite på magaluf nu. Tjofräs!

Hemma.

Hemma från jobbet. Varit lungt och helt okej idag, men visst, jag saknade mina tanter i min grupp, men de får jag träffa imorgon, så det går ingen nöd på verken mig eller dom. hihi.

Var ju i Kalmar idag.. kom  hem med fyra glasburkar 1 packe med mått och ett skohorn.. och så lite från citygross, men bara nödvändigheter. Så vi var duktiga idag, jätte mega duktiga. Sånt gillas!

Nu ska jag kika in på Vings hemsida och kolla efter resor. Imorgon kommer säkerligen någogra erbjudande till min mail (brukar göra det på fredagar), så imorgon kanske vi bokar en resa. Wie. Puss på det.

Nu ska jag mysa ner mig hos lovley, gud vad jag gillar honom! :)

Kalmar

Sådär, nu är jag redo för att åka in till kalmar en sväng. Jag ska bara ha med mig glasburkar hem. Och så något ätbart från citygross eftersom jag ska jobba ikväll. Men det går inte att handla hela tiden och handla och handla och handla lite till, för då går alla pengar till massa onödiga saker. Hur som haver ska jag egentligen bara ha glasbrukar av något slag, där jag kan ha mjöl, pasta, musli och dylikt.

Blir nog inte så mycket bloggskrivande idag eftersom jag ska jobba ikväll också, 16-21 i grupp 2, imorgon blir det 16-22 i min grupp, lördag 7-16 i min grupp. Jag känner mig redan trött :O haha! (:

Nåja, nu ska jag ta på mig ytterkläderna och sedan hämta upp john.

Monopolkväll.

För en stund sedan åkte Fhilippa & John hem. Vi har haft en helkväll med monopol. Mattias & John var och köpte ett förut idag på ÖB, ett spel som man även spelar över dvd:n.. och det var lite mer roligare än ett vanligare monopol. Aja hur som haver så förlorade jag, haha. Men det var trevligt ändå. Det får vi göra om någon mer gång. :)

Imorgon blir det en tripp in till Kalmar för att köpa glasburkar (och drömma sig bort på Ikea att man är miljonär och kan handla allt). Vid fyra ska jag jobba, likaså på fredag. Men inte mig emot. Det var rätt kul, för jag och Mattias pratade om det när vi lagade mat "hm det var länge sedan poolen ringde", drygt 5 minuter senare ringer marie och undrar om jag kan jobba tors-fred (och så ska jag ju jobba lördag med).

Nåja, nu ska jag krypa ner i sängen med mattias. Godnatt på er.

Och så är de tedags.

Om drygt 15 minuter börjar desperate, loveley. Har bunkrat upp med tända ljus och ska strax göra mig en kopp te. Nuförtiden dricker jag inte alls lika mycket te som jag gjorde förr, vad kan det bero på? Aja jag är iallafall sugen på det idag, så det ska jag då avnjuta till DH.

Fick förrut ett mail från Marianne, det var ett recept på ett bröd som är jättegott. Ska se om jag bakar det imorgon. Och jag hoppas att jag kommer att lyckas med det isåfall. Fast i vår lilla familj här på göljemålagatan äts det inte alls mycket bröd, men det går ju att testa att baka det iallafall och nybakat bröd går nog alltid ner.

Mattias kom hem en sväng förut, men åkte nästan lika fort igen. Han skulle till Danne och spela lite wii, eftersom jag ändå skulle sitta och titta på mina serier. Men han har lovat att imorgon ska han vara hemma hela dagen med mig, så vi får se vad vi hittar på.

Nu ska jag ut i köket och göra iordning lite te. Har så många olika sorter att välja på, men tror jag vet vilken sort jag ska ta, tyvärr har jag bara 1 påse kvar av detta underbara te som kommer från Paris. Jag är så sur på mig själv att jag bara köpte en förpackning. Men med lite tur kanske man kan hitta något liknande i någon tebutik? hm tål att tänkas på.

Besök gärna denna blogg: http://www.orreforsloppis.blogg.se/

Oj oj oj.

Sitter och lyssnar på rix fm, precis städat klart. Jag hade ingenting att göra, så tänkte att jag lika gärna kunde städa. Sagt och gjort, så nu är det städat och fint. Jag har dessutom rensat skafferiet och gjort rent där inne, det är sjukt så mycket som hamnar på hyllorna. Inte ett dugg fräscht. Ska köpa ett par glasburkar eller liknande och ha mjöl, makaroner, spagetti m.m i. Nu tar allt så jävla mycket plats. Ser dessutom snyggare ut att ha fina burkar med saker i.
Har även skurat toaletten (fy fan vad det inte är roligt), diskat, plockat bort tomma glasflaskor (alkohol) vi haft i ett skåp, varför spara på sånt när det ändå inte är någonting kvar? känns ju bara dumt.

Vi måste verkligen åka och panta, har två stora kassar fulla med pant. Jag minns inte ens när det var vi pantade sist, men hittade iallafall en julmustflaska, alltså måste de varit ett tag sedan vi pantade. Så det börjar bli dags nu. Man samlar ju på sig litegrann. Det ska jag iallafall försöka få iväg idag/imorgon.
Har även 3 påsar med skräp som måste ute. Först blev det 1 från vardagsrumshinken, sedan blev det två av allt skräp vi hade i skafferiet, haha mysigt!
Men detta får vänta tills mattias kommer hem.

Jag funderar på vad vi ska äta idag, en tisdagsmiddag, hm. Jag är inte direkt sugen på något heller, då blir det alltid så mycket svårare att komma på något att käka. Hur brukar ni göra? Veckoplanera? komma på för varje dag? Jag blir tokig på detta, att vi aldrig vet vad vi ska äta. Vi har försökt att veckoplanera, skriva upp dag för dag vad vi ska äta, men det skiter sig alltid. Vet dock inte varför, kanske är det värt att testa igen?

Nåja, nu ska jag ringa ett samtal (ja mobilnätet fungerar igen!) till Mattias och höra vad vi ska äta och när han kommer hem. Han är nämligen iväg med Patrik och svetsar hans avgassystem tror jag det var. De åkte väl runt halv två tiden kanske, så de borde väl vara klara snart?
Just det ja, måste fylla på Mattias mobil, han har bara 2 kr kvar. Det går ju inte för sig.

Och en annan sak, jag MÅSTE ha ett par nya skor, ett par typ sneakers. Har haft ett par, men nu har de gått sönder och läcker in hur mycket som helst, inte alls så härligt. Därför behöver jag ett par skor, så nu vet ni det.

Hejdå!

Brunch

Godmorgon.

Just nu håller vi(mattias) på att göra brunch, ägg och bacon! Eftersom vi idag var lata och gick upp sent så fick det bli en kombination av frukost&lunch.
Senare ska mattias iväg med putte och fixa hans bil och jag ska ta det lugnt (haha?).

Sedan igår eftermiddag har inte våra mobiler fungerat, läste idag att någon råkat gräva av en kabel och att delar av mobiltrafiken var begränsad. Fast det har inte direkt gått någon nöd på mig. Men nu vet ni det.

och nu är maten klar. hej

Inge vidare

Jag tänkte vara dukig och baka lite syltkakor. Så jag gjorde det. Men blev det bra? nej absolut inte. Ser inte ut som på bilden (fast när brukar de göra det?) de flöt ut som fan och är som monster med drottningssylt på. Vet inte vad jag gjorde för fel? aja det går väl att äta.

Kikar på grey's just nu, sedan blir det unga mödrar och ikväll blir det att zappa mellan familjen annorlunda & charter hjältar.

Mitt tycke/omdöme.

Eftersom jag inte har något att göra, tänka jag skriva lite om vad jag tycker om låtarna som ska spela på melodifestivalen på lördag. Så njuut. (haha)

Caroline af Ugglas - Snälla snälla:
Första gången jag hörde denna låt visste jag inte vart jag skulle ta vägen. Jag undrade hur svenska folket kunde låta denna låten gå vidare, det var för mig en stor gåta.
Men nu när jag hört den ett par gånger, så har jag faktiskt börjat gilla den. Jag vet inte riktigt vad det är som gör att jag fastnar för den. Men jag tycker att Caroline är unik, finns det något som hon? Men dessvärre tror jag inte att låten skulle komma sådär jätte långt i eurovision. Men en helt okej låt tycker jag faktiskt ändå.

Sara Dawn Finer - Moving on:
Jag fullkomligt älskar den här låten. Så mäktigt och texten är bara så grym och hennes röst, hon får mig verkligen att rysa. Jag hoppas att hon vinner hela skiten. Okej, det är väl kanske inte någon schlager, men sen när var låtarna schlager? Jag tror faktiskt att hon skulle komma långt i eurovision. Jag tänker då lägga min(a) röst(er) på henne.

Sofia - Alla:
Denna låten förstår jag mig inte på? Visst det är lite drag i den, men man vill kunna förstå texten? Hur kan en låt som inte är på verken svenska eller engelska komma till final i svenska melodifestivlen? det är en gåta. Men jag tror inte att hon kommer komma långt i finalen, faktiskt. Men och andra sidan, hon har ju kommit såhär långt, så det ska hon ha eloge för. Men nja, inge vidare och tråkigt när man själv inte förstår texten och innebörden i texten.

Agnes Carlsson - Love, love love:
Var är det för guldkondom hon har på sig egentligen? och hennes hår? Jag förstår inte? Det är faktiskt det enda jag tänker på när jag ser henne. Men när jag blunder och lyssnar på låten så är den helt okej, men känns som om en "vanlig" låt. Nja, inget för mig. Men skulle hon nu vinna tror jag ändå hon skulle komma bland de 10 första.

Alcazar - Stay the night:
Har jag inte hört denna innan? är det inte sånna här låtar Alcazar alltid sjunger? Tycker att alla deras låtar är likadana. Innan jag ens börjat lyssna på den så hör jag låten i huvudet (och då har jag bara hört den 1 gång innan). Visst den har väl satt sig i huvudet, det är klart. Men eftersom de gjort så många liknande är det bara trist och tråkigt.

Måns Zelmerlöw - Hope & glory:
Visst är han söt? Fast låten är ingen hitt för mig direkt. Verserna är rätt tråkiga, det är när refrängen kommer igång som jag vill upp och dansa. Men jag tror att det är många som kommer rösta på honom eftersom det är nog rätt många av hans fans (tjejer mellan 12-17?) som tittar på detta. Eller vad vet jag.. Fast tror att låten skulle passa sig på eurovision.

Molly Sandén - Så vill stjärnorna:
Vilken jäkla tjej va? Hennes röst är power. Har alltid gilalr Molly Sandén och så är jag svag för sånna här ballader. Jag gillar låten alltså skarpt. Eftersom hon är så söt och har denna röst, det gör ju så mycket. Låten är väl egentligen sådär, texten, nja. Men visst, jag gillar henne verkligen skarpt. Bravo bravo.

EMD - Baby, goodbye:
Direkt när jag hör denna vill jag upp och dansa. Ut på party och liksom bara shaka. Därför gillar jag denna låten. Kommer den till Eurovision tror jag den skulle ha chans i topp. Man blir så jäkla glad och livfull av att lyssna på låten och om inte annat kolla på pojkarna. Om det inte är örongodis är det iallafall ögongodis, inte illa det heller (;

H.E.A.T - 1000 miles:
Snacka om drag, gillar låten som fasen. Okej, ingen schlager, men som jag sa innan, sen när var det schlager i melodifestivalen? och när tex LORDI vann, de var ju inte direkt schlager. Jag tror också att denna låten kan komma rätt bra om de går till eurovision. När det är drag så lyssnar och lite mer noga och tittar lite mer. Men som jag sa innan, jag gillar låten.

Malena Ernman - La voix:
Nej alltså inte opera, det går inte. Visst jag skrev nyss att det numera inte är så mycket schlager i melodifestivalen, men opera, någonstans måste faktiskt gränsen går? Förvisso gör hon det jäkligt bra, men nej. Jag kan inte gilla detta, hur mycket jag än försöker och lyssnar på låten. Jag gillar inte opera och har aldrig gjort det heller. Nej nej, fel fel fel.

Emilia - You're my world:
Okej, rätt så tråkig låt. Det är nästan som om man lika gärna kan sova. Typ väck mig när den är klar. Det är nästan synd, för hon är egentligen bra den där Emilia. Men det blir så tafatt på något sätt. Jag kan inte riktigt sätta fingret på vad det är, men det är något som säger att detta är tråkigt.

Duktiga jag.

Idag har jag varit duktig må ni tro. Jag har faktiskt varit uppe sedan 8. Mattias skulle iväg och besikta bilen och jag blev kvar hemma, tänkte att jag lika gärna kunde stiga upp och att vi direkt efter han kommit därifrån åka och handla. Sagt och gjort. Vi åt frukost hemma och john gjorde oss sällis. Sedan spelade vi monopol, men fick plocka ihop eftersom jag skulle jobba (fast jag har skrivit upp allt och jag leder, för jag är bäst!!). Så åkte jag och jobbade 1½ timme, nödvändigt? mm mycket.

Nu har vi precis ätit och john har åkt hem till sig och Mattias gick till danne. Jag har huvudvärk men måste städa undan lite. Måste dammsuga! Pust så tråkigt, men det går rätt fort. Har tagit hand om all disk från dagen, så det är gjort iallafall. Så nu blir det andra vardagssysslorna sen ska jag lägga mig och slumra en stund.

8 Mars 2009

Har precis ätit lite mat, idag bjöds det på spagetti och köttfärsås, gottit.
Vi kom upp ur sängen rätt sent idag, slog upp ögonen runt elva snåret. Men är det helg så är det! (:
Blev förvånad över att vi inte vaknat tidigare av Mattias mobil, för han brukar ju alltid få sms eller någon som ringer. Men det har varit tyst, men det fick sin förklaring när jag sa detta till mattias, igår kväll hade han stängt av den, för att han ville sova länge typ. haha! :)

Idag blir det kanske en sväng till orrefors, får se om jag pallar. Men det är inte så kul att sitta hemma heller. Så vi får se. Mattias vet inte än om han ska dit (de är sporthallen idag och då spelar de typ bandy). Så vi får se.
Men lite miljöombyte är ju aldrig fel, haha.

Nehe, nu ska jag hjälpa älsklingen med en jobbansökan.

p.s Grattis Farfar 65 år! :) d.s

Melodifestivalen

Om en stund ska vi traska ett par hus bort och hem till Danne & Jossan för att kika på melodifestivalen.
Om jag inte misstar mig så är det andra chansen ikväll? eller? Hm har ingen större koll på vilka som är med idag. Det märks väll. Blir en rätt tidigt kväll tror jag, känner mig rätt slö efter gårdagen. Det känns som en jäkla söndag. Och så är det söndag imorgon, så man ska alltså uppleva två söndagar på en helg? pust.

Jag är fortfarande sur & ledsen över resan och mattias skämtade om det förut, men det var lite tidigt att skämta om det :P. Men nåja jag ska inte gräva ner mig, det kommer fler erbjudanden, kanske något bättre? (just nu känns det inte som det). Men det är bara att kika vidare, nu har vi lärt oss en läxa.

Nehe, nu ska jag fixa frillan lite (skatbo), sedan bege oss ett par hur bort somsagt.

Så blev det med det.

Hej på er.
Mår ni bra idag?

Först och främst ska tala om att vi precis kom hem från en promenad ner till Kvantum och det typ snö/regnar ute. Inte helt mysigt.. och varför tog vi inte bilen? jo för man ska inte köra dagen efter och speciellt inte när vi både var lite halv"dåliga" igår. Visst är vi bra? (: Vi köpte iallafall en smörgåstårta och en loka och en jucie, haha. Köpte även lotter till min farfar som fyller 65 imorgon.

Det var en lyckad kväll igår, Johne var på att och jag med. Det var kul. Först var vi hemma hos john & Fhilippa och förfestade, sedan gick vi vidare mot Putte där festen drog igång efter ett tag. Bugg och dans och rakning med rakapparat (minns du det jessica? haha). Sedan drog vi hem till John & Fhilippa igen och där avrundade vi kvällen. Var hemma vid strax innan halv tre.

Och så hur blir det nu med resan vi hittade? Jag är ledsen, så ni kan nog förstå resultatet.
Jag var inne på sidan och kikade på hotellet och läste och liksom kände att "wow, hit vill jag" Gick in på priser och såg att resan var borta nu. Nu kostade det istället 10 000. Så det sket sig. Jag blev sur som fan. Och stackars Mattias fick stå till svars för att vi inte bokat den igår. Aja, vi hittar väl nya resor.. kanske inte till samma pris och samma hotellklass, men så kan det gå iallafall. Nästa gång ska vi boka med en gång vi hittar en sån bra resa. Det har Mattias faktiskt lovat. (:

Ikväll blir det lungt, ska till Danne & Jossan och kolla på melodifestivalen och samtidigt gratta Danne som fyller år idag. Så det blir väldigt lungt, känner inte direkt för att göra något speciellt heller.

Brr nu ska jag krypa ner under en filt, för jag fryser.

Wiiie.

Nu har vi hittat en resa! Till Kreta/Chania i mitten av april. Gutt. Fast vi har inte riktigt bestämt oss än. Skulle tänka på det tills imorgon, men jag tror det blir det. Ett väldigt bra pris & så fyra stjärnigt, härligt.
Har läst runt lite, det är inte så varmt i vattnet just vid denna tid och det är inte heller supervarmt i luften, men det gör inget. Vi nöjer oss liksom med 25 grader, det får ju inte bli för varmt heller.
Ni får höra fortsättningen imorgon... om vi bokar eller inte. :)

Nu måste jag göra mig iordning, för om en stund ska vi hem till Fhilippa & John och förfesta innan vi drar till Putte. Ska göra mig en drink nu innan jag sätter på mig festmakeupen och drar på min festklänningen.

Vi hörs imorgon!

Godmorgon svenska folket

Godmorgon!

Sitter just nu här med G och väntar på att mina ägg ska bli klara. Vaknade runt nio idag eftersom mattias fick sms. Så lika bra att ta sig upp. Ska få i mig lite frukost och sedan invänta mattias (han är ute med putte), så ska vi åka förbi systemet och inhandla min passoâ, jag har ju presentkort, så istället för att köpa typ cider för de kan man ju faktiskt köpa något lite "finare", som man inte dricker upp på en gång.

Vädret är väl inte det bästa heller, småregnar (men hellre det än snö) och ser allmänt grått och tråkigt ut. Men jag tror att våren snart kommer att infinna sig här i vårat lilla Sverige. Hoppas det blir en varm och skön vår (blir de det, så kommer resorna utomlands bli ännu billigare, höhö).

Igårkväll låg jag och funderade lite på studenten, fy fan vad jag saknar det. Alltså studenten och visst ibland saknar jag skolan också, bara för att ha något att göra, det var en trygghet. Men känslan av att stå där uppe, se ut över allt folk och liksom bara njuta. Ah det är obeskrivligt. Försökte komma på vad vi hade för låt när vi sprang ut, men minns inte, någon annan som gör det?
Men iallafall, studenten var en av de bästa stunderna i mitt liv, det kan jag verkligen påstå och jag skulle lätt kunna göra om det.. om och om igen.

Nåja, nu är nog min ägg strax klara, så ska hälla upp lite jucie i ett glas också och sätta mig framför tv:n.

Jaja

Och så var det kväll här igen. Känner mig lite småtrött, men lägger jag mig lär jag ju aldrig kunna somna ändå. Nu har jag läst ut boken (okej, böckerna), så finns ingenting jag kan läsa heller. Suck. Kanske får ta och låna mattias bok "snabba cash", det sägs ju att den är superbra, känns dock inte som min stil i bokform.

Ska försöka komma upp i tid imorgon, försöka komma iväg till systemet tidigt imorgon, eftersom det är fredag lär det var mycket folk. Ska även försöka hitta in till en djuraffär och köpa en kam till katterna, för det fäller något makalöst.
Ska även försöka hinna med lite saker här hemma, dock hann jag det mesta idag, men det finns alltid saker att plocka med.

Kvällen har varit lugn, vi har kikat på unga mödrar, vänner, halv åtta hos mig, sveriges värsta bilförare, vad blir det för mat och nu sitter jag här och mattias lirar lite gitarr (haha). Verkligen en händelserik kväll i know.


Godnatt,

Well, here I am, and aren't you glad

Idag har vi varit en sväng i Kalmar, var inne på arbetsförmedlingen, eftersom de hade möte med massa olika arbetsgivare där. Men puh så mycket folk det var, panik. Så vi stannade där knappt 30 minuter. Åkte till City gross och skulle köpa margarin & mjölk, kom ut 500 kr fattigare, dyrt med mjölk och margarin, ;) Men vi kom på en bra dag, för tydligen firar de 1 år idag, så vi köpte korv för 1 kr och så fick vi asgod tårta. Inte illa det inte.

Imorgon blir det party, så jag ska förbi systemet en sväng imorgon tänkte jag. Kikar just nu på härliga drinkar, funderar på att köpa lite sånt. Fast det är dyrt, så får göra det om vi åker till Tyskland någon gång. Vi får se. Men ska nog köpa mig en Passoã iallafall, den är så sjuukt gott. Och så några cider på det.
Imorgon ska vi som sagt på fest, putte fyllde 21 den 28:onde (egentligen 29:onde, men eftersom det inte är skottår i år fick det bli den 28:onde ;).

Ska alldels strax sätta igång och städa lite, så det är fint inför helgen. Dessutom är jag fri just nu, Mattias är hos Danne, så kan städa i lugn och ro utan att ha någon bakom mig "vad ska jag göra nu, hur ska jag göra detta, vart ska detta vara?" osv. haha! (:

Nje, nu ska jag väl kika runt lite, sätta på bra musik och sedan dansa runt lite med dammsugaren.

Grey's!

Ajdå, jag somnade vid typ fem och sov till halv åtta. Inte alls bra, nu kommer jag aldrig kunna somna ikväll.
Kikar på grey's just nu och efter det är det AA, eftersom jag kollade på DH igår. Så jag hinner inte alls göra det jag tänkt göra idag. Men finns ju en dag imorgon också, då ingenting är planerat.

Guuud vad jag längtar till resan, helt otroligt. Och den är liksom inte bokad än, utan jag bara längtar, att få komma bort, njuta av värmen. GUTT.

Ne nu börjar det igen. Bäst att krypa ner i soffan igen.


Raggmunkar

Nu blir det alldels strax middag här hemma. Idag blir det raggmunkar, det var grymt länge sedan jag åt det, så det ska bli gott. (: Är rätt trött också, så ska vila en stund efter maten och sedan ska jag plocka lite här hemma och plocka upp tvätten ur tvättkorgen. Alltid lika spännande.. tss.

Nåja, har jobbat idag, vaknade med världens huvudvärk så har knarkat lite tabletter idag. Inte för att huvudvärken går över, men man kan ju alltid hoppas. Det gick rellativt bra på jobbet idag, var ute fram tills halv elva, rätt gutt. Sedan sprang tiden iväg och så var klockan plötsligt två. Nice nice.

Visst är min blogg spännande? helt sjukt var intressanta och spännande saker jag skriver om, jag håller med. Men det är ju liksom inte så att man är tvingad till att läsa eller så. Och om ni nu är så intresserade av mitt spännande liv så varesågoda, detta är det jag kan erbjuda. (:

Vi hörs nog senare!

Godnatt

Ja jag ska alldels strax bege mig mot sängen. Är i stort sett klar för att bara krypa i kojs. Klockan ringer imorgon vid 05,55, ser jag inte ett dugg framemot. Men ska förhoppningsvis vara ute imorgon, så det går nog rätt fort.
Det är så lustigt, jag älskar att jobba, eller åtminstone att jobba på detta ställe i denna grupp.. men sen när man väl ska jobba, så tänker jag alltid "åh, varför tackade jag ja till att jobba? gud vad skönt det hade varit att typ sova istället" och när klockan ringer på morgonen "åh jag kunde fått sova flera timmar till, jag ska aldrig mer ta morgonturer" och så gör jag om det igen. Men jag har fått diciplin på mig själv, förr ringde jag och sjukanmälde mig bara för att jag var trött.. pfft. Fast det var när jag jobbade i den andra gruppen för typ 2 sommrar sen eller något. Nu går jag upp trots att jag är genomtrött och bara till sova, duktiga ja.

Nu hör jag hur Mattias suckar i soffan över mitt knapprande på tangenterna, så lika bra att avsluta och gå och lägga sig.

Gäääsp!

Puh, jag känner mig helt slut. Skulle lätt kunna lägga mig, vilket jag inte kan göra, eftersom jag har tvätt i torktumlarn och så är det premiär av DH ikväll, som absolut måste ses.
Men efter de slutat blir det direkt sängen.. pust.

Imorgon ska jag jobba igen, denna gång en längre tur, 7-14. Men jag har redan planerat upp dagen (för mig själv, haha), så det kommer nog gå bra. Ska även jobba på måndag & lördag. Nice.

Gud, jag orkar inte sitta här mer. TRÖTT:

10,05!! :D

Ser ni vad klockan står på? Lite över tio och vet ni vad jag har hunnit med? jo både äta frukost och duscha. Är det inte fantastiskt? Mattias fick nämligen sms imorse runt åtta snåret som jag vaknade av, försökte dock somna om, men gick inte. Så vid tjugo över så steg jag upp, kikade på vakna med the vocie och sedan åt jag frukost. Dock känner jag mig trött, haha.

Idag vankas det jobb i 4 timmar sedan är det tvättning som står på schemat. Mindre kul, men visst, måste ju göras det med.

Fast  nu ska jag kika runt lite sedan gå och föna håret!

Äppelpaj

Om en stund kommer Timmy förbi. Mattias är och hämtar honom nu, sedan skulle de åka och handla.
Jag har bakat äppelpaj, så det passar ju bra med lite besök, så vi ska smaska lite på den. När jag har tråkigt ställer jag mig alltid och bakar, men då försvinner ju tiden rätt fort. Shit, måste ju baka igen, min jäst går ut om någon dag. Får bli på onsdag.

Imorgon ska jag försatiken jobba ju! :O Iofs bara 4 timmar, 12-16, men ändå. Vet heller inte vem jag jobbar med, så blir en överraskning. Lagom arbetsdag med fyra timmar, haha! (:

Nja, så vart det med denna dagen. Klockan är redan över fyra och snart är det kväll. Gud vad dagarna är roliga när man inte gör något alls.. klag klag klag! :)

Tråkig.

Gissa när jag vaknade idag? Jepp 09,54 slog jag upp ögonen.... fast jag skulle visst ligga kvar en stund till och så somnade jag om och vaknade vid typ kvart i elva. Super bra..

Mattias håller på att göra mat därute och min mage kurrar, så det ska bli gott. Blir typ currygryta tror jag han sa. Gottis.
Idag är en riktigt slappdag, vi har båda grymt tråkigt och vet inte vad vi ska hitta på. Så blir slappardag och gå varandra på nerverna typ, haha! (:

Hittade en kryssning förut som vi blev sugna på. Dock såg vi sedan att åldersgränsen var 21, pfft. fast mellan sön-ons fick man åka om man var mellan 18-20. Det var en billig tallinkryssning, typ 185 kr.. och 96 kr till riga. Det hade varit mys.

Nje, nu ska jag underhålla mig med något annat. Tjo


En sen kväll med Jenny.

Jag hör hur min älskling snarkar från sovrummet, han gick och la sig för dryga halvtimmen sen. Själv skulle jag bara kika på en grej här på datorn, men fastnade visst. Är inte trött alls och om en stund börjar efterlyst, funderar på att se det, iallafall en stund. Det är ändå meningslöst att lägga sig, för jag lär bara vrida och vända och vrida och vända och vrida och vända på mig iallafall. Jag känner mig själv.

Men trots att jag säkerligen ikväll kommer somna sent, så ska jag gå upp tidigt imorgon (innan 10). Visst att det är skönt att ligga och sova och dra sig om morgonarna, men det går inte att göra det jämt. Det går an på helgerna, men imorgon är det måndag, så måste upp med tuppen imorgon, eller ah nästan iallafall.

Vet inte riktigt vad som sker imorgon, förhoppningsvis är det rellativt fint väder så man kan ta sig ut på en promenad och känna av våren. Eventuellt ska jag följa med Fhilippa till simhallen på eftermiddagen, men jag får se. Annars är det en rätt lugn måndag som inväntas.

Jag längtar så enormt mycket till våran resa. Det är på ett sätt lite spännade att inte veta när man åker, fast man vet att man kommer att åka någon gång. Hittar vi en bra resa, till ett vettigt pris, som går på onsdag åker vi liksom.
Så just nu känns det rätt skönt att vara arbetslös, eftersom vi kan åka när som, slipper ta ledigt.
Därför hade jag gärna velat åka inom en snar framtid, för ingen vet när någon av oss får jobb.
Aja, hur som helst ser jag framemot en solsemester med min älskling, guuu så sköönt och mysigt.

Klockan tickar sakta men säkert framåt. Klockan 23,55 börjar efterlyst och innan dess ska jag borsta tänderna, fylla på min vattenflaska, hämta mitt täcka och placera mig i soffan. Måste hinna med att kissa också, bara så ni vet.
Har exakt 12 minuter på mig. Hejja hejja!

Mitt bröllop.

Låten till mitt framtida bröllop. Älskar denna låten, är så j-vla vacker.


TILL CAROLINE, FISKEN, CÄRLIN!

Caroline, jag dör.. av skratt!
Är inne på min gamla lunarstorm och läser gamla blogginlägg (det är så kul och verkligen givande).
Vet du Caroline vad jag hittar?

"Jag och cärling har en väldigt trevlig natt.
turbokuken i kalsongen. HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
okej, jag dör snart, vi dör snart.
hej vi är jätte töntiga!
eller nej det är inte vi som är töntiga.
utan kalsongen & turbon..
ni får ursäkta men vi är lite trötta & när man skriver sånt offentligt får man skylla sig själv när jenny & cärling är i farten liksom.
moha, turbo turbo. Buuuuusigt... *FNIzzZ*"

Hahahahahahahahahahahahahahahahahahaha, jag kan inte sluta skratta. Jag får kramp, fan vad kul. Detta skrev jag 4 November 2006. Det ni.

Erkänn att du skrattar firris? :)


Tyler Hilton - missing you. ÄNTLIGEN!

Jag har hittat den! Har haft låten då och då på tungan i säkert 2 år. Jag har försökt komma på vad den heter, hur den går. Endast meningen "And its almost driving me wild" har jag haft i huvudet, men nu, utav en ren slump hittade jag låten. Nu ska jag aldrig släppa den, den är så jävla bra! Bäst bäst bäst! LOVE IT!



Everytime I think of you
I always catch my breath
I'm still standing here
And your miles away
And I wonder why you left me
And there's a storm that's raging through my frozen heart tonight

I hear your name in certain circles
And it always makes me smile
I spent my time just thinkin about you
And its almost driving me wild

[Bridge:]
But it's my heart that's begging down this long distance line tonight

[Chorus:]
And I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No matter what I might say

There's a message in the wires
And I am sendin' you a signal tonight
You don't know how desperate I've become
And It looks like I'm loosing' this fight

[Bridge:]
But it's my heart that's breakin' down this long dusty road of mine

But I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I aint missin' you at
No matter what my friends say

And there's a message that I'm sendin' out
Like a telegraph to your soul
I can't bridge this distance
Honey, stop this heartache overload

I ain't missin' you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No matter what my friends say
I ain't missin' you
Since you've been gone... Away
I ain't missin you
Yeah, no matter what your friends say

Hey yeah, yeah yeah yeah

I ain't missin you at all
Since you've been gone... Away
I ain't missin' you
No

Städ på gång

Nu har jag kikat på let's dance, dags att klä på sig och börja städa. Mattias ska börja med maten. Det blir fläskfilé och klyftpotatis, vi skulle egentligen ätit det igårkväll, men vi var inte hungriga så vi tar det idag istället. mys!

Senare ska mattias till orrefors och spela innebandy, så jag ska njuta av lite egentid. Det kan vara skönt ibland.

Nehe, nu var det städ som gällde.. är det söndag så är det?! :)

Now I know.

Det var tydligen ett rån på shellmacken igårkväll, därför polisen var ute och letade. Bra nu vet man det. Slipper man gå och fundera över vad det var som hade hänt. ;)

Jaha, så är det 1 mars då, tiden springer iväg och vi (jag) har satt upp att vi någon gång i slutet av maj / April ska åka utomlands. Hittade fin fina resor på happy hour, men vi ska nog vänta 1 vecka till och se om det kommer ut bättre erbjudande. Vi har ju ingen aning om vart vi vill åka, utan det kan bli precis vart som helst.
Hittade en resa till Chania?! från kalmar i slutet av april, hade ju varit helgutt. Slipper man virra bort sig på arlanda liksom :P Haha, nae man vi får se. Vi väntar 1 vecka till angående bokning iallafall.

Om 15 minuter ska jag sätta mig i soffan och kika på let's dance, såg ju aldrig de i fredags. Och det har varit så mycket skriverier om programmet, så känner mig tvungen att se det. Att romansen mellan laila & niclas var kvällen höjdpunkt.. hum, det är dåligt isåfall, låt de vara?!

Nehe, nu ska jag äta lite frukost. Inte alls några timmar försent.


RSS 2.0