Hohojaja

Till Lenhovda kom jag idag, utan några större olyckor. Inga exploderande däck iallafall, vilket är tummen upp! Fast jag var nervös när jag körde, det ska ju gudarna veta. Och när jag kom fram så luktade det konstigt (mattias kom fram till att det var nog bara olja).

har hur som helst varit en hel rolig dag.. med ett par missöden. Jag kommer aldrig lita på Rebecca när det gäller bilkörning.. haha. Vi krockade nästan, haha.. fan vad kul det var, skrattade så att tårarna rann.. Fast tur att vi inte krockade, då hade inte Pontus blivit glad på oss. Mahaha!

Vi var som sagt en sväng till växjö och jag handlade äntligen skor, 3 par fick följa med mig hem! Jätte nöjd är jag!
Rebecca köpe en ursöt klänning och så handlade hon sims 3 ;)
Vi har planerat inför Fredag.. Vi ska nämligen ut då! Gött! Ser verkligen fram emot det.. och vår förfest! ;) Den kommer ju äga.. haha!
Om några andra ska följa med så får de möta upp oss i kalmar, för hon och jag ska ha en egen privat förfest! ;)

Nehe, nu ska jag spela lite sims jag med! 

Lenhovda idag!

Idag ska jag göra ett nytt försök till att åka till Lenhovda och denna gången vill jag ha ett fungerande batteri och inga däck som exploderar när jag kör.
Kommer jag inte fram idag, då är det helt enkelt inte meningen att jag ska fara dit, eller hur?
Jag är faktiskt lite nervös angående resan dit, eftersom jag tappade kontrollen över bilen en liten stund igår, men det är lika bra att komma iväg.. så man inte blir (ännu) rädd(are) i fortsättningen med.

Nehe, nu ska jag borsta gaddarna sen fylla på min vattenflaska, sen drar jag vidare mot Lenhovda.

Tjo!

Exploderande däck!

Tror ni det blev något lenhovda för min del eller? Nepp!
En liten bit utanför Nybro exploderar däcket! Skit läskigt.
Först tappade jag kontroll över bilen.. sen när jag återfått den så körde jag en bit sen hörde jag hur det började låta konstigt, ställde mig vid en busshållsplats och kollade, då var de inget luft i däcket.
Så ringde jag efter Danne som kom och så hittade vi hålet, som var på flera ställen och STORA!

Åkte efter ett par timmars fixande hem igen! Så nu sitter jag här, mattias ligger i sängen och sover. Fy fan vad tråkigt.
Jag hatar iallafall bilar, jag ska aldrig mer köra bil, för fy fan vad rädd jag blev när jag tappade kontrollen först. Baah. Jag och bilar och körning går fan inte ihop. Fyfan!

Nu ska jag spela lite sims.


Tjo!

Nu åker jag strax till Lenhovda. :) Jag ska bara göra mig iordning och diska och äta en smörgås innan jag beger mig ut på vääägarna! ;)
Vi ska kanske in till Växjö och kika utbudet, får se helt enkelt.

Skönt att komma iväg när Mattias ändå inte är hemma.

Hejhej!


Puuuust!

bara 16-22 kvar innan helgen är över, ledig i 2 dagar sen. Fy fan vad skönt. Kan inte klockan bli 22 nu? :O

Är slut, ont i ryggen och bara allmänt seg. Varit uppe sen 6.. och så jobba 7-11, fy det var inte alls roligt.
Nåväl bara ett par timmar kvar, sedan är det över -för denna gång-.

Nu ska jag käka lite mat och sedan viiiiiiiiila! Tjaråå

RIP!

Idag tycker jag att vi ska ägna en tanke till Michael Jacksons anhöriga & framförallt hans 3 barn som han lämnar efter sig.

REST IN PEACH MICHAEL JACKSON!




En av hans bästa låtar ever..

Tjoho

Hallå i stugorna.

Puh vad varmt det är! Men man ska väll inte klaga.
Idag har Rebecca varit här! (: Jag skulle egentligen åkt till henne, men eftersom bilen är sönder (batteriet) så gick det inte, men hon tog sin tesked och körde hit. Så vi spelade lite sims.. och snackade! :) Sedan tog vi en sväng in till kalmar och köpte leggings och en klänning.

Jag känner mig fortfarane inte helt 100% frisk, men det få la gå. Jag överlever ju helgen iallafall.
Åh vad jag inte alls är sugen på att jobba helgen, men det går nog fort (hoppas jag!!) och så hoppas jag på att det går smidigt och bra!

Imorgon får jag löööön och åååh vad jag älskar det. Fast tråkigt nog måste man ju betala räkningar och denna månaden har jag lite räkningar för typ 1000 kr mer än vanligt, men det får gå. Jag fick en rejäl lön som jag är nöjd över.
Sedan ska jag dessutom köpa en annan grej. Peppad som tusan nu. Nu jävlar! (:

Nehe, nu ska jag göra mig lite te och en smörgås innan jag hoppar i säng, känner mig sleten!

Godnatt!

Host host!

Halsont, huvudvärk, ryggont & så lite feber, det kan inte bli bättre eller hur?
Har kännt av detta i stort sett hela dagen, så inte undra på att det blivit sämre nu framåt kvällen.
Känner jag mig inte piggare imorgon så stannar jag nog hemma från jobbet och vilar upp mig inför helgen, då det ska bli jobb.

Nehe, ska hoppa in i duschen innan jag slänger huvudet på kudden - godnatt!  

Puh

Städandet gick rätt bra, eftersom mattias klev upp och hjälpte mig! :) Dock storstädade vi inte, utan plockade mest iordning så det ser rätt så normalt ut. hihi.

Vi har precis ätit, pasta med pastasås, så nu är jag dömätt. Puh, jag mår illa!
Om en liten stund ska jag bege mig ner till jobbet för att jobba ett par timmar. Aldrig roligt att jobba i detta fina väder.. och så ska det vara fint hela jävla veckan.. och jag jobbar hela jävla veckan, surt som fan.
Jag lovar - nästa vecka när jag är ledig mycket så kommer det vara pissväder.. då blir jag sur!

Nehe, ska jäsa lite i soffan innan jag tar på mig skorna och trippar ner till Almen.

GoGoGo

Godmorgon.

Vaknade upp med att se att jag har Mattias bredvid mig, undrade vad han gjorde hemma (eftersom han ska ju egentligen vara i Emmaboda idag), men han pekade på halsen, så idag har han stannat hemma.
Sedan i lördags har han haft jätte ont i halsen, så antar att det är det som fortfarande spökar. Han säger själv att det är som att han svalt ett rivjärn och spytt upp det, låter inte allt för härligt.

Jag har lite att hinna med idag, måste städa undan här hemma, ser rent förjävligt ut. Så ska alldels strax ta på mig det jobbet. Vid 14 ska jag jobba (tur att jag kollade på schemat igår och insåg att det var vid 14 jag började och inte vid 07, hehe) och kommer hem strax efter nio ikväll. Nu har sommarvikarierna börjat, så ikväll jobbar jag med Sara, men det går nog bra, vi jobbade ju ihop förra året.

På fredag för jag lööön! Och beroende på hur mycket lön jag får så ska jag beställa hem en grej. Hoppas alltså på att lönen är över förväntan, men det tror jag. Började ju gå på schema 1 maj, så har ju jobbat hela maj (undantag 1 vecka på kreta!). Nåja, vi får se.

Nehe, nu ska jag klä på mig lite kläder och börja städa upp här hemma!

So long!

Bästa!

Alltså detta är så sjuukt kul. Linnea kommer du ihåg? =)




Hemma

Det blev en midsommarhelg på Öland och vi kom hem imorse runt 9 efter 3 timmars sömn. Jag är trött.
Nu ska jag in i duschen, känner mig inte helt fräsch eftersom jag inte duschat sen torsdagskväll.. så nu ska det bli skönt med en lång och varm dusch. Sedan blir det nog fan sängen. Puuh. Aldrig mer Öland på midsommar. Blööh!

Systemet

Ställde klockan på halv tio, annars hade jag inte kommit upp förens jävligt sent idag och sånt har man inte tid med.
Ska strax bege mig ut till bilen för att köra ner till systemet, måste vara ute i tid så man slipper alla jobbiga människor.
Får se om jag svänger förbi lindex också, om jag har ork och lust vill säga.

När jag senare kommer hem ska jag äta lite frukost och sedan städa här hemma. Och sen blir det till att spela sims till jag ska jobba, höhö. :)

Godnatt!

Ojoj, nu är klockan på tok för mycket för att jag ska sitta uppe egentligen, men jag fastnade vid the sims, pööh. Men nu har jag skaffat unge, så nu la jag ner skiten. Får vänta tills imorgon. Det börjar bli jobbigt nu, att hålla reda på tre stycken. Hoppas bebisen växer fort (haha det har verkligen slagit slint i skallen på mig).
Tur att jag börjar klockan fyra imorgon och att jag sedan är ledig i 3 dagar, då har jag nog hunnit tröttna litegranna. =)

Imorgon har jag dessutom lite annat att hinna med, som att städa och fara till systemet. Det lär ju vara pissigt mycket med folk.. men det får väl gå. Om man far dit tidigt, precis när de öppnar, kanske det inte är så farligt med folk?

Nehe, nu ska jag bege mig in mot sängen. Godnatt!

Ny dator

Det blev så att vi åkte in till kalmar och köpte en ny dator. Finemang. Måste köpa en ny skärm också.. :) Men det får vänta tills senare. Köpte även The sims 3, som jag suttit fastklistrad vid ett tag.

Puh jag är trött, sicken tur att jag har sovmorgon imorgon och inte börjar förens vid två! (:
Så nu hade jag tänkt att gå och nana ett par timmar. Så gooodnatt!


Kääälmar!

Idag ska jag och mattias åka in till Kalmar, för att kika på en ny dator. Vi får se om vi lyckas få hem någon också.
En ny dator är verkligen något vi behöver, jag vill ha en bärbar, men inte Mattias, så vi får väll se hur det blir.
Ska även köpa lite nya leggings och mattias ska ha en ny parfrym och grejer. Så när vi kommer hem lär vi inte ha några pengar kvar. Men som sagt får vi se om det blir någon ny dator, eller om vi väntar tills lönen kommer.

Jag har iallafall bestämt mig.. vid nästa lön (den 27:e) ska jag besälla hem en sån. Fan vad jag längtar. =) Då jävlar ni, då ska det sättas igång på riktigt. :)

Nehe, ska diska lite och plocka iordning innan jag ställer mig i duschen.

So looong!


Jag vill!

Jag vill, jag vill, jag vill.

=)

Ska om en liten liten stund bege oss till stan, först in på lindex, se om jag hittar något linne.. annars blir det bara ett par strumpbyxor. Sedan blir det systemet och kvantum.. och sist blir det hämta tårtor hos Mattias mormor, sedan beger vi oss till orrefors, för att spendera dagen/natten där.

Nehe, nu har jag tusen andra saker att göra än att sitta här. Tjo!

Toppen

 & en till klänning (som visst inte finns kvar på ellos hemsida) finns numera i min garderob.

Den andra klänningen är "påfågelgrön" och den hade jag tänkt att ha på lördag, men nu när jag provade den, så insåg jag att den var väldigt urringad. Har dock inte provat med ett linne under, så får göra det sen. Men annars satt både plaggen bra. Alltid roligt när man beställt hem kläder och det verkligen är bra! :)

Nehe, ska göra mig lite iordning nu, ställa ut lite saker i köket och sedan sminka mig... innan jag trippar vidare till Almen för 7 timmars jobb.

Superbra!

Det roliga är att nu när jag gick ner och hämtade posten, så låg mitt paket från Ellos där. Superbra ju! :)

Puuuh

Idag är en såndär dag då man helst av allt bara vill ligga hemma i soffan och titta på en bra film under en filt.
Jag sitter fortfarande i morgonrock, trots att jag gick upp för snart två timmar sedan. Men jag har verken ork eller lust att ta på mig kläder. Men snart får jag ta och sätta igång. Måste hinna äta, samt diska upp allt efter gårdagens kalas.
Jag börjar jobba idag vid 14,00 och måste gå senast halv två, eftersom jag går idag. (Måste skaffa cykel, eller såga upp mitt cykellås). Jag hoppas att mitt paket från ellos kommer idag, men det känns rätt dystert. Så får det säkert efter helgen (jag som hade velat ha klänningen på imorgon!!).

Imorgon ska vi ha kalas i orrefors för Mattias och på kvällen blir det fest. Så imorgon ska vi hinna med en massa saker känns det som. Men det får väll gå! (: Mattias ska göra debut på systemet iallafall.
Så ska vi sova i orrefors på natten också.. det var ju inte igår vi gjorde det direkt! Hoppas bara att det blir fint väder!

Nehe, nu ska jag kika in i min garderob och sedan sätta på radion så jag kan dansa lite när jag diskar ;) hehe!

Grattis Älskling!

Grattis till min älskling på 20-årsdagen!





Blommor

Jag var nere på stan och inhandlade fyra blommor som nu så fint står i mitt fönster. Dock passar inte alla krukor så bra, så det får jag ta och se över lite närmare någon dag.
Idag kom även skattepengarna - välbehövda kan jag medge.
Om jag kan, ska jag försöka få med mig mattias till Ikea imorgon eftermiddag, men vi får se om vi orkar det (troligtvis inte).
 
Nehe, ska bege mig mot sänghalmen nu för att få en god natts sömn, imorgon bliré jobb igen mellan 7-16.

Godnatt.

And now I can fly

And it always makes me smile..
... Har precis dammsugt. Imorgon kommer nämligen någon snubbe som ska kolla ventilationerna, så kan ju inte ligga massa dammråttor överallt ;)
På lappen står det att han kommer mellan 7-15, kul? kan det inte skriva lite mer specifikt? Fast är jag inte hemma går han ju in med huvudnyckeln, men det känns lite läskigt.
Funderar på att dra ner till stan imorgon och köpa hem lite blommor, är så trött på att ha plastblommor, hehe.
Ska ge det ett försök iallafall.

All that I want, all that I need, is to make you breath..
... Mattias är hos Danne, så jag sitter här i min ensamhet och lyssnar på underbar musik, just nu har jag en kärlek till Takida, jag har mina perioder med de. Och just nu är jag inne i en period där takida är det enda jag lyssnar på.. om och om igen.
Som sagt är Mattias hos Danne, så får se när han kommer hem, ska ta mig ner till tvättsugen och mangla lite hade jag tänkt och sedan ska jag duscha, jätte länge, skrubba och greja, sånt är så mycket skönare när man är ensam..
Klockan nio började någon film på ettan, ska se om det är något att ha, annars får jag väl kika på lilla jönssonligan! (:

I'm waiting for you, thinking of you..
... Jobbade idag som sagt mellan 7-14 en bra tid tycker jag, tiden flyger iväg. Likaså idag.
Skulle även in till Halina och prata om helgen, men hon var inte där, så fick gå in till Jane istället. Och hon skrev upp en lapp till poolen om att jag fick ledigt om det gick att lösa med vikarier, så det hoppas vi på. Isåfall är jag ledig lördag&söndag. Gött isåfall, då ska vi ju fira mattias.
Imorgon vankas det jobb igen, men denna gång är det kväll som gäller, börjar dessutom klockan 16, så det känns härligt. Har ju hela dagen på mig att göra saker.
Onsdag jobbar jag 7-16, men det kommer nog gå rätt smärtfritt iallafall tror jag.
På torsdag fyller min älskling hela 20 år. Hoppas jag får mina skattepengar innan dess eller samma dag, så jag hinner köpa den sista presenten. Vi ska väl kanske inte göra så mycket på torsdag, men ska kanske bjuda hit lite vänner och fika lite, för det känns ju lite tråkigt att inget händer på ens födelsedag? mja jag vet inte.

you brought my life back, without you I wouldn't survive..
... Nehe, nu måste jag väll göra lite nytta tror jag, klockan tickar iväg och ska jag hinna med allt som jag planerat innan 21,00 måste jag verkligen snabba på litegranna. Så därför säger jag Adjö för denna gången, så får vi se när vi hörs igen - har ju som sagt lite skrivatorka. Men jag återvänder när jag känner för att! :) Tjo på er.

The heart is pumping for my life
the mind is happy and I,
I will love you 'til the day I die..♥


buuh

ne, alltså jag har försökt skriva i minst 20 minuter.. men suddar bara ut. Jag kan inte skriva längre, det blir aldrig bra. Jag kan inte detta med blogg längre.. tråkigt.

p.s har ett sår i näsan, gör asont. d.s


5 Juni 2009

Studenterna går förbi här på gatan. Några åkte tuff tuff tåget, då fick jag nostaligkänsla. Precis så gjorde vi för ett år sedan. Åkte ttt, skrattade, sjöng, njööt och bara hade det allmänt gött. Jag saknar studenten. Jag vill också ta studenten igen. Fy fan! Att det redan gått 1 år, helt jävla sinnessjukt, kan fortfarande känna känslan när man vaknar och inser att IDAG tar jag studenten! Fy fan vad hääääärligt.
Hoppas ni alla som tar studenten idag njuuuter till fullo, trots att det kanse inte är det bästa vädret, men ändå. NJUUUUUT!

Ska strax bege mig in i duschen, sedan ner till affären och handla lite frukost och senare ska vi bege oss till stan för att handla studentblommor och lite sådär. Klockan 13,00 ska vi befinna oss på skolgården för att se alla springa ut - vilken känsla!

Nåja, nog om studentsnack, bäst att göra ltie saker också.


5 Juni 2008

huvudvärk

Svar till Anna: Jodå, det är för alla som vill komma. Det är ju inte bara för studenter, utan för alla som vill komma. Men alla studenter åker alltid dit.

Jag är super ont i huvudet, därför ska jag ta en powernap i soffan nu. Godnatt

Bilbingo

Har fått ytterliggare information nu. Han har brytet ett revben och har sår i ansiktet & armar och ska stanna på observeration över natten. Känns skönt att det inte var så allvarligt. Han har tur i oturen lilla John. Det känns bra, men inte riktigt 100%. Men känns skönt att veta att det gick bättre än vad man först tror.

Om en liten stund kommer Linnea hit och vi ska fika lite och snacka skit.
Sedan vid fem snåret ska jag till Danne & Jozzan och vi ska åka på bilbingo i kalmar, för att fördriva dagen&kvällen lite mer. Är ju rätt drygt att bara sitta hemma och glo.. :)

Nehe, ska duka fram lite nu innan det plingar på dörren. Tjotjo!

Olyckan är framme så lätt

Pulsen öker sådär jobbigt mycket igen. När saker som man inte vill ska ske, sker.
Jag fick precis reda på att en av mina närmsta vänner har vällt med lastbilen och ligger just nu inne på sjukhuset.. det går nog förvisso bra, för det verkade inte vara allvarligt. Men när man hör sånt så stiger pulsen och iallafall jag börjar tänka på hur jobbigt och fan helvete allt skulle bli om han försvann.. så äre ju.
Men jag hoppas & tror att det går bra..
Ringde precis hans flickvän, hon visste lika lite som en annan. han har sytt i pannan iallafall och ska nu röntgas.
Åh trots att man känner på sig att allt kommer gå bra osv, så sitter man ändå här med en klump i magen & hjärtat.

Tänker på Fhilippa, tänk om det varit Mattias, fan vad jag hade gråtit, trots att det kanske inte är så allvarligt.
Tänk att få det där samtalet, alltså åh jag kan inte ens beskriva känslan jag får i magen av att TÄNKA på det. Fy fan!

Jag hoppas av hela mitt hjärta att det inte är så allvarligt och att du snart är tillbaka här hemma!


Juni 2009

Hej på er! :)

Solen kikar fram lite då och då, men jag antar att det där regnvädret är ett faktum, ser lite mörka moln på himlen.. det är väll bara att vänta.
Jag tycker synd om folket som tar studenten idag, imorgon & på fredag, när det ska vara såå dåligt väder. Men man får se det från den ljusa sidan - man tar studenten.
Jag minns att vi sa att vi antingen skulle bojkotta studenten eller gråta floder om det regnade den 5 juni 2008 - sicken tur att det var strålande sol! :)

Nåja, så idag ska jag försöka hinna med att dona här hemma. Har inte så mycket tid för det imorgon eller fredag annars. Ska även tvätta klockan 12.. så jag har lite och göra. Ska även försöka klämma in en dejt med linnea, varför sa jag att vi kunde träffas idag, när jag har så mycket att stå i? haha!
Hur som helst ska jag tvätta, städa, göra iordning barskåpet, så där endast är alkohol och glas, istället för en massa kokböcker och papper.

Nja, nu börjar jag bli lite hungrig, så ska ta mig lite frukost innan jag börjar med att sortera tvätt. Tjo på er.

Köttbullar

Nu har mörka moln dragit över vår lilla stad. Fast det är fortfarande varmt ute, ca 20 grader. Så jag tror det blir lite åskväder idag. Jag hoppas att Mattias inte ska iväg och jaga ikväll längre, för det är väl inte bra att åka ut i skogen om det regnar och åskar (om det nu kommar göra det)?. Nåja vi får väl se.

Som sagt så har molnen dragit över Nybro och nu ska väll de dåliga vädret hålla i sig ett par dagar. Typiskt - bara för att man är ledig. Och i helgen skulle de inte bli bättre heller, känns surt. Vet inte riktigt vad vi ska göra i helgen, kanske åker vi till skammelstorp, beror lite på vädret och på min man! (:
Kanske blir utgång på fredag också, följa med studenterna ut på vallen, men vi får se. Caroline ska du med isåfall? Inget vallen utan min fina fisk iallafall, för det är vårat ställe ;)

Nehe, håller på med köttbullar ute i köket. Har precis skalat potatis och väntar nu på att ströbrödet ska svälla litegranna.
Det tar ju sin lilla tid att steka alla köttbullar, så lika bra att börja i tid. Blir det klart innan så är det bara att värma på att litegranna. Det blir nog bra! ;)

Snabba bud

Här var det snabba bud vill jag påstå. Igår beställde jag hem lite grejer som mattias ska få på sin 20-årsdag. Och de kom nyss. Superbra ju! Så nu sitter jag med sakerna här (vill inte skriva vad det är IFALL mattias skulle kika här), ska snart hitta något att slå in de med så han inte kan kika på det, höhö!
Fast han är nog inte lika nyfiken som jag.. jag vänder ju typ upp och ner på lägenheten för att hitta födelsedagspresenter och julklappar, haha! ;)

När jag gjort det ska jag plocka lite och senare ska jag börja med maten, det blir hemmalagade köttbullar, potatis och sås! :) Senare i eftermiddag/kväll ska jag förhoppningsvis träffa min kära fisk! 

Idag är det en bättre dag än igår, det är ju bra det!

Good Morning Beautiful


pest

jag tror jag har världens tråkigaste liv.. faktiskt.

Fan vad jag hatar att...

Fan vad jag hatar att städa.
Fan vad jag hatar att ha tråkigt.
Fan vad jag hatar att vara inne när det är fint väder.
Fan vad jag hatar att inte ha bil.
Fan vad jag hatar att vi inte har glass hemma.
Fan vad jag hatar att det ser ut som ett bombnedslag här nere.
Fan vad jag hatar att jag aldrig har pengar.
Fan vad jag hatar att jag aldrig vinner några miljoner.
Fan vad jag hatar att nybro är så tråkigt.
Fan vad jag hatar att det snart har gått 1 år sedan studenten.
Fan vad jag hatar att betala räkningar.
Fan vad jag hatar att hitta på någon present till Mattias.
Fan vad jag hatar att bara sitta och glo.
Fan vad jag hatar att ringa till folk jag inte känner.


och allt detta hatar jag ännu mer just idag.. så det så.. förgyll min dag.

Varmt idag å de

Idag tog jag mig verkligen en välförtjänt sovmorgon, vaknade för 10 minuter sedan. Hur gött som helst!
Och ute skiner solen och jag såg på termometern att det redan var 22 grader (notera i skuggan). Men jag vet inte vad jag ska göra åt detta? Jag ska städa, fy fan vad tråkigt. Och mattias kommer ändå inte hem förens halv fem tiden.. ÅH så dryyygt.. jag har ingen bil och alla jobbar. Jag avlider långsamt.

Därför måste jag typ städa idag, iofs behövs det, eftersom jag jobbat i helgen och inte orkat/kunnat plocka iordning. Men det känns så suuuurt att sitta inne en såhär fin dag. Jag vill in till kalmar, strosa runt.. äta mjukglass.. göra vad som helst.. mer än att sitta inne och ruttna som en annan jävla bananfluga. Fy fan.

Men så får det bli idag.. fan vad kul.


RSS 2.0