Värdinnegåva

Var precis och hämtat paketet från Himmelriket. Så nu är jag fattig, eftersom alla inte har betalat in än så fick jag lägga ut. Men pengarna kommer ju in under dagen så jag behöver inte vara fattig så länge!! :) hehe

Hur som helst, slet upp mitt paket, för att få se vad jag fick i värdinnegåva.. jag tog "hemlig present", så det kunde liksom vara precis VAD SOM HELST, skit roligt tyckte ju jag. Men det var inte sådär himla rolig gåva.. Chocklad.. som är formade till snoppar.. askul. Haha!
Nåja, hon sa ju att jag fick vara beredd på precis vad som helst. :) 

 Alla tre produkter


  Värdinnegåvan - snoppchoklad


 Massageolja (som doftar djävulskt gott!!) och glidmedel som man kan ha till precis allt, i håret, i gångjärn, till torra ben, ja till precis allt!! :)

ECLIPSE!

Idag blir det nog en himla bra dag.
Ska om en liten stund gå ut i bilen och städa den litegrann (behövs VERKLIGEN). Sen ska jag fara och tanka och hämta ut paketet från Himmelriket.
Senare i eftermiddag ska jag styra bilen mot Alstermo, där jag ska möta upp Rebecca. Sedan styr vi vidare mot Växjö för att gå på bio.. ECLIPSE! :) Wiho!

Efter bion åker vi hem och jag sover nog hos Rebecca. Imorgon jobbar jag kväll, så det blir att åka hem i rimlig tid och sen bara chilla. Dessutom kommer Mattias hem imorgon!! :) :) :)
På Fredag är jag ledig igen och då ska nog jag och mattias hitta på något trevligt. Kanske åka in till Kalmar och kolla på soffa.. och så ska vi kanske kolla lite färg och tapeter till vardagsrummet! :)

Nehe, nu ska jag sätta igång. Vi hörs kanske ikväll efter bion.. :)


En bit på vägen..

Den 3 April 2010 skrev jag ett inlägg om hur jag ville ha det i vardagsrummet, där jag blandannat la upp denna bild:

..

Minns ni det?

Nu har vi snart kommit i mål.. eller mja, men vi har kommit en bit på vägen.
Detta har vi nu hemma:



Alltså är det Soffa, Matta och soffbord som behövs. Dessutom behöver vi ett nytt databord, blir ett enkelt skrivbord bara, men ändå. 

Soffa kanske vi ska kika på till helgen och sen därefter får vi se hur vi gör. 
Kommer bli superfint här inne! :) 

När Mattias har semester sen så ska vi nog måla om och tapetsera här i vardagsrummet. :) 
Det börjar ta fart! Fan var bra! 

Baka baka liten kaka

Sitter här och väntar på att mina tårtbottnar ska bli klara. De är just nu i ugnen och jag hoppas att dom blir bra! Jag fick improvisera lite eftersom jag inte hade så mycket potatismjöl som jag trodde. Men det blir nog bra.

Imorgon är det midsommar, då är det ute till flerohopp som gäller. Ska tillbringa dagen/kvällen där, äta sill, grilla, tårta och spela spel. Får se om vi stannar där över natten eller om vi (jag) kör hem. Beror på hur jag känner mig, just nu känner jag mig halvdålig, ont i halsen och fryser (vilken vettig människa göra det när det är 25 grader?). Så får alltså se hur jag känner mig imorgon.

Annars har jag jobbat idag, en härlig tid mellan 8-14.

Nehe, ska kolla hur mina bottnar ser ut.

Hoppas ni får en trevlig midsommar!

Yeah!

Idag får jag nog min mooobil! :) :) Wiho!

Och så ska jag handla inför midsommar idag. Pju, bäst att sätta igång tror jag!.


Herre min Gud!

Har varit vaken i över 24 timmar nu. Kom hem för 40 minuter sen. Skönt att komma hem, saknade min säng. Men vägen mellan Orrefors & Nybro var extremt jobbig, blev så himla trött, men det vara bara att sätta på det kallaste och sen börja sjunga massa låtar "vem kan segla" "jag hade en gång en.." "Maria går på vägen som leder ner till byn.." "Vill ha dig!", då gick det bättre.. :)

Men resan har varit fucking jävla awsome! FY FAN VAD MÄKTIGT DET VAR PÅ HOVET. Ni ska få lite bilder sen (vet ej om det blev några bra med min skit kamera). När Taylor & Kristin kom ut (som jag egentligen är liiiite besviken på, de var ute i högst 15 minuter), OMG vad jag skrek och började fan gråta? haha.
Men alltså, ni FÖRSTÅR INTE hur jävla fucking snygg han var... alltså herregud, herregud, herregud!
Men det var ändå helt mäktigt och vilken stämning och vad alla skreeeeeeeeeek! Jag själv har sjukt ont i halsen, tillslut så smakade det liksom blod i munnen för att man skrek så mycket. :)

Jag skulle lätt göra om det. Berättar mer när jag sovit ett par timmar! GODNATT! :)


Underbart!

Godmorgon!

Har varit vaken sen strax innan fem. Nu ska jag alldels strax bege mig till Alstermo. Sedan åker vi vidare mot Stockholm!! :) Wiho!

Får se när jag kommer hem. Antingen inatt eller imorgon! :) Tjo på er!

Halli Hallå!

Halli hallå!

Ska snart bege mig iväg till jobbet, måste förbi Willys också och handla något att äta.
Sen jobbar jag fram till 21 ikväll.. lite småtråkigt, men vafan. Det ger pengar!

Imorgon åker jag, Rebecca, Julia & Filippa till STOCKHOLM!! :) :) :)
Kommer bli grymt! Ser verkligen framemot det!
En liten roadtrip vi fyra, ja, det kan nog inte bli bättre. Wiho!
Och jag & Rebecca ska ju till hovet ett par timmar, det kommer bli så j-vla kul!

Nehe, nu ska jag borsta tänderna sen off to work. Hörs ikväll eller imorgon! :)

Migrän natt

Vaknade strax innan tolv idag. Känner mig betydligt piggare, men man känner att det varit något extremt i mitt huvud.
Det gick dock att sova, mörkt rum och en fuktig handduk över ögonen så gick det.
Fast då hade det mesta gått över.. då var jag mest bara trött, helt slut efter en hel natt med djävulens migrän. Ett par starka tabletter gjorde nog susen.

Blir en lugn dag idag, orkar inte anstränga mig, känner mig riktigt tung i huvudet.. Får ligga och kolla på bröllopet.. Härlig lördag!


Helvetes natt!!

Efter en sju helvetes natt, så ska jag försöka sova nu.
Har varit vaken precis hela nattan, inte alls bra och inte alls roligt.



Tur nog börjar det släppa, men är så sjukt trött, ni anar inte. Har verkligen varit vaken hela natten, eller okej, somnade vid 01:15, vaknade 02.00 med migrän. Har sedan dess inte sovit en blund..
Ringde och sjukanmälde mig, känns inte alls bra, inte en Lördag. Men what to do? Jag kunde inte jobba, även om jag övervägde det ett flertal gånger.

My sister's keeper!

Godkväll!

Har precis kollat på film - My sister's keeper.. vilket har resulterat i att jag nu är uttorkad.
Jag har gråtit från början till slut, jag visste att det var en sorglig film och att jag skulle gråta, men aldrig att jag skulle lipa mig igenom hela filmen! Herregud, har nog ALDRIG gråtit så mycket när jag sett en film, hua! Vill ni gråta? se på den!

Förövrigt: Idag har vi varit i Oskarshamn och hälsat på Ricky med familj. Världens sötaste lilla bebis. Gud vad liten. Eddie (bebisen) var verkligen hur söt som helst.. åh. Jag måste medge att jag blir ännu mer sugen nu! :) Så mys! Så liten! Så underbart! :)

Vi var hemma strax efter 18.. Så nu har Mattias farit till Putte och jag ska alldels strax tömma kattlådan och sedan in i duschen. Sen ska jag nog försöka sova. Jobbar ju i helgen! Imorgon är det 7-16, men det är en bra helg, eftersom jag jobbar med Sollan & Helene! Så det kommer gå bra! Är nervös inför veckorna som kommer nu, med semestervikarier.. haha! :) Men det kommer nog gå bra, hoppas jag! :-)



"My sister's keeper"

Wiho!! :D

Vilken dag!

Började med lite sovmorgon, vaknade strax efter halv nio.
Tog det lungt, käkade frukost och glodde på tv.
Runt tio tiden så ringer Rebecca, hon skriker, hon gråter, hon hyperventilerar och försöker få fram något.
Jag hör dock inte ett ljud av vad hon säger, ber henne andas, lugna ner sig.
Tillslut får hon fram att hon vunnit två biljetter till Twilight Event i Stockholm på Måndag. Då hon får chans att träffa "Bella" & "Jacob". Hon var så himla glad, guud vad hon är värd detta, verkligen! :)
Så på måndag drar hon och jag till Stockholm (hon ville att jag skulle följa med, SÅKLART JAG VILL DET!!:), blir en liten roadtrip, kommer bli hur kul som helst! :)

Vill ni veta något riktigt läskigt?
Jo inatt hade jag en sån hemsk dröm, drömde att många av mina vänner dog. Och när jag vaknade så var det så himla verklighetstroget, skit läskigt. Letade sedan upp på internet vad det kunde betyda, då står det "bröllop, födelse eller vinst".. och så får Rebecca reda på idag att hon vunnit två biljetter till Stockholm? Hua så läskigt!! :)

Nåväl, vid halv elva drog jag vidare till jobbet för att få deligering. Var även inne till Chefen en sväng för att försöka få ledigt på måndag. Berätta läget och hon förstod och skulle göra allt hon kunde för att jag skulle kunna vara ledig. 1 timme senare ringer jag bemanningen, då har de löst det! Så jag fick ledigt! Himla himla bra! :)

Efter jobbet, så åkte jag och träffade Jessica, vi hängde på stan, åt glass, åkte tuff tuff tåget osv. Jessica köpte en SKITFUL trägubbe på stan idag, den var verkligen hemsk. :) Sen fick vi för oss att vi skulle fiska. Så vid 5 tiden när Mattias kom hem så drog vi till Orrefors och fiskade & grillade korv. Jag fick en liten firre, som jag givetvis släppt tillbaka, tyckte så synd om den lilla bebisen!

Var hemma vid 23 tiden. Har upptäckt att jag bränt mig på ena armen (när vi åkte tåget, haha), snyggt!
Mattias ligger här brevid och snarkar för fullt, himla skönt att han är hemma igen! Mitt lilla hjärta! :)

Imorgon ska vi till Oskarshamn och hälsa på Ricky, Jennie & Eddie-bebisen! :) Ska bli himla trevligt och mysigt.

Nehe, detta blev ett långt inlägg, så jag ska nog avrunda detta! Tjo på er! & Godnatt!

 

Sovmorgon!

Det blev ingen vinst för min del på bingot. Tråkigt nog! Men så är det.

Nu ska jag alldels strax göra mig iordning för natten, är supertrött.
Ska bli såå skönt att slippa höra klockan ringa vid kvart i sex imorgon. Lär antagligen sova till nio iallafall.
Klockan 11 ska jag till jobbet och få min deligering, skönt!
Och innan dess ska jag ringa lite samtal, först till det där kommun-nummret som ringt mig idag.. och se vem det var och vad de vill mig?! :)
Sen ska jag ringa Mikael på bemanningen och höra om tjänsten!

Efter jag har fått min deligering ska jag nog umgås med Jessica, vi ska kolla på film och lipa ikapp till "allt om min syster" som Mia har tipsat om.
På kvällen kommer min älskade sambo hem igen! Ska bli himla skönt!

På fredag åker vi nog till Oskarshamn och hälsar på Ricky & Jennie och deras lilla son Eddie.
Då ska jag lukta på bebis och när vi åker därifrån kommer jag vilja ha en själv, haha! :)

Nehe, nu måste jag sova.. godnatt!


Bilbingo!

Hemma från jobbet, skönt! Nu är jag ledig 2 dagar innan jag går på helgen.
Vi hade möte idag på jobbet och efter det haffade jag Chefen och vi pratade om mitt lilla problem på schemat. Så vi ändrade det, vilket känns JÄTTE BRA!
Ska även ringa till en snubbe imorgon på bemanningen och söka en tjänst som blir ledig nu efter sommaren.
Inte för att jag tror att jag får den (men skulle vara riktigt jävla gutt!!), eftersom jag förmodligen inte är så högt upp på LAS-listan. Men man kan ju alltid söka, man kan ju ha tur. haha! :)

Om en stund ska jag åka in till Kalmar, ska på bilbingo med Danne & Jozzan! :) Kommer bli kul! Hoppas jag inte somnar bara!
Så imorgon ska jag ta en rejäl sovmorgon, dock måste jag vara på jobbet vid 11 då jag ska få deligering, ( den gick visst ut i november, upsi!). Sen får vi se vart dagen tar vägen, ska iallafal städa lite här hemma.

Förresten, vad jag STÖR mig när man upptäcker att det ringt och att numret inte finns! Idag har ett kommun-nummer ringt till mig. Kan inte hitta att någonstans, så ringde jag upp, givetvis hade personen gått och inte kunde de säga på telefonsvararen vem det var som hade det nummret.. så skulle man bli kopplad till en telefonist, så jag tänkte att hon borde veta vem som hade de nummret, ne inte fan fick jag ta på någon telefonnist. Så får ringa imorgon.. är ju så jäkla nyfiken! :P haha!

Nåja, nu ska jag vila en stund!


Godnatt!

Nu ikväll har jag haft en otroligt saknad efter Mattias. Jag skulle gör vad som helst för att få pussa på honom just nu. Gah, det är jobbigt. Kände när jag satt i soffan att det var så himla tyst och tråkigt! När han är hemma så är det alltid sånt liv (hehe). Så nu ska jag nog börja uppskatta det lite mer, istället för att jämt be honom vara tyst! :)

Nåja, han kommer hem om 2 dagar, det går fort. Som vanligt! Dessvärre går det lika fort när han är hemma, swisch så är helgen över och det är söndagkväll och han har ångest för att åka och jag har ångest för att vara själv. Men vi klarar oss igenom att. Förresten, har jag berättat att han fått förlängt? Hans provanställning gick ju ut nu i fredags.. så det var ju bra.. fram till september har han nu, antar att det kommer bli tills bygget är klart. Skönt för honom att jobba och tjäna egna pengar. :)

Vi har det bra nu, det mesta har vänt och man behöver inte längre oroa sig över ekonomin, vilket känns topp! Nu kan man lyxa till att. Nu kan vi köpa saker vi har behövt och velat ha så länge. Känns faktiskt himla bra. Lite sparande får ju plats också, vilket känns jätte bra!
Jag hoppas att det håller i sig, för isåfall kan vårat liv ändras väldigt mycket.. finns många planer. :)

Nehe, nu ska jag slänga på unga mödrar som jag missade idag (jag sov!). Godnatt!




Tisdag 15 Juni!

Då var det ny vecka igen och jag jobbar på. Min 4-dagars ledighet gick väldigt fort!
Det var student, födelsedag, shopping och mycket annat. Klart att helgen går fort när man har massa att göra!
Hur som helst, igår gick jag på jobbet igen vid 16. Kvällen gick rätt smärtfritt, var dock himla trött.
Fick gå hem en halvtimme tidigare, väl hemma gjorde jag ingenting. Åt en smörgås och sedan la jag mig för att kika på unga mödrar på datorn.

Sovit himla oroligt inatt, bytte ut väckarklockan igår och har vaknat var och varannan timme för att kolla på om den går rätt?! Fan vad lustig man är ibland. Så när klockan ringde vid 05.45 så var jag helt döööd. Men det var bara att ta sig upp ur sängen och daska upp sig.
På jobbet har det gått bra och när jag slutat så träffade jag Jessica på stan, vi var på arbetsförmedlingen sen bjöd jag henne på mat - bakad potatis m. skagenröra! :)

Väl hemma så har jag bara kikat på tv, somnade 1 timme, så får kolla på unga mödrar på datorn ikväll med.
Har även precis diskat upp diskberget jag hade åstakommit mig. Hur svårt kan det vara att diska när man använd något? haha, jag blir så sur på mig själv! :)

Nåja, nu ska jag nog kika klart på filmen jag började på häromdagen (prinsessan & grodan), ska nog även göra mig en kopp te eller choklad och en knäckemacka. Gött!

Fortsatt trevlig kväll!

Ett flum inlägg

Grannen över dunkar musik som aldrig förr..
Mattias snarkar som aldrig förr..
Jag ligger i soffan och försöker sova, men har gett upp!
Så nu har jag lagt in alla bilder från kameran på datorn, samt laddat upp en hel del bilder på ansiktsboken.. både från sexpartyt och studenten.

Förövrigt var vi i kalmar idag och köpte en tv-bänk! Blev himla bra.
Sen har vi nog hittat en soffa som vi vill ha, men vi får se.. men himla sugna är vi på den iallafall..
En Ohio på Rum! Hade nog blivit superbra.. sen är det bara ett nytt bord, en ny data hörna sen är rummet klart.. i möbelväg, sen är det bara nya tapeter som gäller. :)

Mattias har fått förlängt 3 månader till! Himla bra! Visst, jobbigt för mig, eftersom han är borta så mycket! Men vi klarar det helt utmärkt ändå! Tycker nästan förhållandet blivit ännu bättre än det var innan! Det är perfekt! :)

Nehe, nu måste jag sova lite tror jag, men först dricka lite vatten, är grymt törstig. Godnatt!


 

Före & Efter! Verkligen skillnad!

Trött..

Är så himla trött. Somnade sent och upp tidigt.
Idag blir det iallafall sängen betydligt tidigare än igår. Ska bara äta upp filen och så ska jag vänta på att min älskling ska ringa! :) Sen ska jag slänga mig i säng och kolla på unga mödrar! :)

Var på stan tidigare idag, skulle köpa ett linne, kom ut från lindex 700 fattigare.. ops!
Tur att skattepengarna har rullat in på kontot idag, verkligen tur! :) Men jag handlade bara nödvändigheter, så som baslinnen, ögonbrynspenna , eyliner & en foundationborste!

Har fixat det mesta till morgondagen, är bara spriten som fattas! :)
Så efter jobbet imorgon blir det systemet, sen bär det hemåt för att städa undan det sista och sen klockan 18.00 kommer folket. Yeah! :) Kommer bli grymt!

Tankar på kvällskvisten. (långt inlägg)

Jag funderar litegrann, sitter och lyssnar Petters låt, den är så kraftfull, så djup.

Medans jag lyssnar drar mina tankar iväg, precis som vanligt på kvällen..
Vi är inne på Juni månad, en månad som ska fyllas av glädje. Det är sommar, man har längtat så mycket efter värme, sol, sommar. Men jag kan inte vara riktigt glad.
Det är inte det att jag inte gillar sommar och sol, det är bara att Juni har satt ett starkt svart spår i mitt hjärta.

Ni som följt min blogg länge, ni vet nog vad jag menar.
2006, för 4 år sedan, kan ni tänka er att det redan är fyra år sedan?
Juni månad började så bra, sommarlov, massor utav fester, mycket vänner, mycket skratt.
Det började nog redan när jag fick ett sms att min gammelmormor gått bort, det var inte väll egentligen inte så jobbigt, hon var gammal, hon hade levt sitt liv, men det är klart att jag blev ledsen, tyckte det var tråkigt, men det var på ett annat sätt så naturligt.

Midsommar blev den bästa midsommar någonsin, alltså det går inte beskriva den känslan jag hade inom mig. Det var så mycket som hände, jag var nog förvirrad över denna känslovåg som svepte över mig.
När M gjorde som han gjorde, jag minns hur förvånad jag blev, hur känslorna bara bubblade inom mig, jag minns, jag känner, jag kommer ihåg.

Den där natten med J.S, jag minns inte hur det kom sig att vi började hänga, det spelar nog ingen roll. Det är allt det andra som räknas. Vi satt på stranden, det var mitt i natten. Vi pratade om livet, om hur framtiden såg ut, han berättade om att hans barn skulle bli handbollsproffs, det var ingen snack om saken.
Han berättade om J.J, vilken vän han var, att jag inte skulle ha några "hard feelings" mot honom, han kärleksförklarade honom, berättade vilken bra vän han var, världens bästa.

Han låg med huvudet i mitt knä, solen började gå upp och värmde oss, morgonen började gro, vi pratade, snacka om massa. Det kom ett fyllo och satte sig, vi fortsatte att snacka, jag minns inte själva samtalet, men just en mening som J.S sa samtidigt som han kollade på soluppgången var "tusen nyanser av gult, man ska uppskatta det man har".

När morgonen var där på riktigt, begav vi oss tillbaka.. Han skulle tillbaka till J.J, han skulle nämligen hem på förmiddagen. Jag minns att jag vände mig om efter vi sagt hejdå, såg honom prata med någon kille.. det var sista gången jag fick se honom. Det gör ont, det gör det.. Tänk om jag vetat det då? då hade jag memorerat det ännu bättre

Jag antar att han redan där hade bestämt sig, att han redan under natten visste om vad som skulle ske.
Jag antar att han inte hade följt med till stugan om jag sagt att det var OK, även om han frågat om han fick och jag berättade om vår lilla regel "inga killar". Men jag måste tro att han ändå hade avböjt om jag sagt att det var okej. Har spenderat så många månader att älta detta "nej", men jag tror att det inte hade spelat någon roll, det hade ändå skett, om inte då, utan senare. Kanske hade det på något vis varit ännu jobbigare då? Jag vet inte.

Jag har hört att det är många som tycker att jag försöker framstå som en nära vän till J.S, att jag försöker framstå som en flickvän, en bästa vän. Men det gör jag inte. Jag kände inte honom, jag hade pratat med honom någon enstaka gång innan, skickat lite sms osv. Men att få uppleva just denna natt med honom, det ändrade mitt sätt att se honom. Det är så himla svårt att förklara, jag finner inga ord till det.

Det är många som tycker jag "sörjer för mycket". Det var en som sa till mig engång "inte ens hans bästa vänner sörjer lika mycket som du".. riktigt klantigt sagt måste jag säga. Jag vet att det sörjer och gör det fortfarande, men jag skriver om det, jag är öppen om det. Genom att skriva om det så får jag ur mig allt jag vill. Sen om det tolkas på vissa sätt, det är inte mitt problem.. faktiskt, jag skriver direkt från hjärtat.

Jag gråter inte längre iallafall, jag bara minns, tänker på allt det fina. På den natten, på samtalen, och så tänker jag på sms:en som vi skrev ibland. Det var mest på skoj, som att vi skulle kolla så din lampa var släckt i din lägenhet, typ sånna saker. Det var liksom inget speciellt så, vi visste om varann, vi kände inte varann, men natten mellan den 23-24 Juni, då hände något magiskt, något som satte spår i mitt hjärta som jag alltid kommer att bära med mig. Så enkelt är det. Så kommer det alltid vara, föralltid. ♥


Sjunde Juni.

Sitter och luktar på mina lillekonvaljer medans jag väntar på att maten ska bli klar.
Håller just nu på att lagar mat, blir fläskpannkaka dagen i ära. Gott!

Vaknade strax innan nio, gick upp och kollade på tv. Sen drog jag på Twilight och åt frukost.
Himmel! Jag är kär igen.. i Edward! Mumma! Han får så gärna komma hit och chilla lite !:)
Senare ikväll ska jag kika på New Moon tänkte jag. Blev så himla sugen att kolla på dessa filmer förut, det är tur att internet finns så man kan få hem filmerna lite fort.. :)

Håller annars på att städar litegranna. Det är det sämsta med att Mattias kommer hem, det blir alltid så JÄVLA stökigt.. jag kan inte förstå detta!
Hur som helst, städar och ska rensa garderoben (haha vet inte HUR många gåner jag sagt detta :), försöka rensa lite i förrådet och ta fram strykbrädan som står längst in i kaoset.

Imorgon jobbar jag till 14, efter det ska jag träffa Jessica, vi ska städa ännu mer, handla lite och umgås! :)
Eftersom vi på onsdag ska ha sexparty här så har vi lite saker att ordna! :) Men det kommer bli GRYMT! Ser verkligen fram emot detta. Får se sen vart onsdagskvällen tar oss, antingen en tjejfest eller blir det utgång, beror på... sånt som märks! :)

Ja, sen tror jag inte att jag har något att berätta, inte just nu iallafall.. om jag kommer på något, ja då återkommer jag! :)

p.s Igår fyllde kissen 4 år!!!!! d.s

 


Mysmys



Jennie, Ricky & Lilla Eddie! :)

Grattis ännu en gång!

Fy bubblan!

Godmorgon världen!

Vaknade upp med världens hosta, grymt ont i halsen & huvudvärk!
Det gillas inte alls, dessutom är det asfint väder, så jävla klart att man är sjuk då?

Ringde nyss och sjukanmälde mig, fy tusan! Hatar att vara borta från jobbet! Får se om jag jobbar imorgon, har ju kväll då med, så får se om jag hinner kurera mig riktigt idag.

Hur som helst, igår var jag & Jessica i Kalmar. Shoppade lite.. och födelsedagspresenten till Mattias är klar - dock är jag inte alls nöjd. :( Får se hur jag gör.
Efter vi (jag) shoppat åkte vi till travet för att vinna storkovan på bilbingot.. men inget blev det :(
Men Jozzan fick iallafall tuta, så man får väll vara glad för hennes skull ;) haha.
Efter bingot åkte vi hem och planerade inför sexpartyt. Kommer bli såå roligt. Nu ska bara allt inhandlas, sen kan det bli onsdag!! :)

Nehe, nu ska jag käka lite frukost och kika på "Efter tio".

Krya på mig!

Soool!!

Sitter just nu ute på balkongen och njuter av solen. Så underbart!
Inte ett moln på himlen! Dock blåser det litegranna, men vad gör väll det? :)
Idag blir det nog Kalmar med Jessica, ska se om jag hittar någon födelsedagspresent till Mattias.
Sen blir det kanske bilbingo, beror på om Danne & Jozzan ska dit. :-)

Tog mig en härlig sovmorgon idag, vaknade vid tio över nio! Så härligt!
Igår tänkte jag ju kolla klart på den där filmen, men jag somnade igen.. haha. Men nu har jag kollat klart på den, var väll inte direkt någon jätte höjdare.

Ska om en stund diska lite och sedan göra mig iordning. Man vet ju aldrig när Jessica kommer! :)

Tjoflöjt!

Gottigott

Somnade gott igårkväll. Hann inte se 10 minuter på filmen.
Vaknade upp mitt i filmen, stängde av tv, gick in och la mig i sängen.
När jag sedan vaknade upp vid åtta, ja då ligger jag på Mattias sida av sängen, under hans täcke? Hm, jag vet inte riktigt hur jag kom dit, eftersom jag vet att jag la mig på min sida! ;)

Nåja, vaknade tidigt, gick upp för att kika på Vakna med the vocie, åt lite frukost. Efter programmet satte jag på filmen jag började titta på kvällen innan, men oj somnade ännu en gång. Antingen är filmen grymt dålig eller är det bara jag som är trött? Får se klart den ikväll efter jobbet. :)

Nu har jag precis käkat, blev kyckling, sommargrönsaker och sås. Mumma!
Såsen jag gjorde idag var riktigt god, nog en av de bästa såserna jag gjort. Det är roligt att exprementera lite och att det blir ett bra resultat! :) Hur som helst, nu är jag mätt i magen, ska snart dra mig in på toaletten och sminka mig. Vid 16 börjar jag jobba.. har en såndär häärlig tur, 16-21.. ynka 5 timmar! LOVE! :)


RSS 2.0