Mys med mig själv!

Här sitter jag i morgonrock med massa ljus tända och myser lite för mig själv.
Kikar på idol och äter lite popcorn, idag tycker jag faktiskt att de flesta var bra.
Jag börjar bli trött, men ska nog inte lägga mig än, blir nog efter idol.
Sitter även och väntar på att Mattias ska komma hem, vilket han borde göra snart, fast man vet aldrig.

Kom just på att jag inte har någon lunch tills imorgon, suck! Och vem orkar ställa sig och laga något nu? Nja, det får nog bli mackor till lunch tror jag. Om inte Mattias är snäll och lagar något när han kommer hem.
Imorgon funderar jag på att åka till Johans grav efter jag slutat, köpte gravljus idag, men vi får se om jag orkar.
Ska försöka få Mattias att följa med, för jag vill nog inte köra själv, men vi får se. Lär ju bli så att jag få åka själv.

Imorgon vill jag ha potatisgratäng och något mer till middag, är så sjuukt sugen på potatisgratäng, var så länge sen jag åt det, så jag får se var min älskling säger sen! Han kanske inte ens ska vara hemma imorgon kväll, han ska väl dricka öl med Patrik och de, det skulle ju inte förvåna mig! Jag börjar ju vid halv ett på söndag, så jag kan ju hitta på något kul jag med, men som vad? Pfft, vi får se hur det blir. Potatisgratäng vill jag ha iallafall!

Nehe, nu ska jag skicka iväg ett sms till pälsk och se vart han är & när han kommer hem.
Puss&Kram

p.s fan vad det luktar brända popcorn i lägenheten, jag är sämst på att tillaga popcorn!! d.s

Bilder från Danmark och lite!

Nu är vi hemma från Kalmar, eller vi har varit hemma typ i två timmar, men det är inte förens nu som jag har tid att skriva.
HIttade present till Jessica i kalmar iallafall och lite på Ikea (grytlappar, glas, ljus) och så handlade vi på citygross.
Sen när vi kom hem så skulle vi ställa in allt i kylen, när jag öppnar kylskåpet möts jag av ett kaos. Så var tvungen att ta ut allt som var där inne och städa ur den, fan vad äckligt!
Nåväl, efter allt var inpackat så var det bara till att börja diska och städa. Så nu är man äntligen klar, det ändå som ska göras är sovrummet där nya lakan ska i sängen, men just nu vädras det där inne så jag gör det sen!

Jaha, Danmarksresan då! Ja det var hur skönt som helst att komma iväg. Att få slappa och bara ta det lugnt var verkligen något jag behövde! Vi packade in oss i bilen på lördagsmorgongen och var framme på stället runt halv fem-fem tror jag. Lägenheten var hur fin som helst, glömde dock ta kort på den, förutom badrummet. Men den var hur härlig som helst och vi hade en härlig utsikt på båtarna som låg i hamn!
Vi gjorde inte så mycket första dagen utan åt och sen somnade vi i stort sett!
Vi har varit uppe tidigt de flesta morrnar och två gånger har vi tagit en morgonpromenad genom en fantastisk bokskog (tror det var bok?), löven var gula/orange och det var hur fint som helst.
Jag vet inte riktigt vad jag mer ska berätta, vi var inte på så många utflykter, utan vi var mest på stan och så. Men det är skönt det också att inte göra något speciellt utan bara.... vara.

Fast ett av de lite mer roliga sakerna var när jag, Mattias, Jessica, Rasmus och Filip var på puben, så kom det fram en full dansk och började prata och ingen forstod vad han sa.. så han började att prata engelska och mattias ska göra ett tappert försök att fråga vad han vill "what do???" och ser frågande ut. Det låter inte särskilt roligt, men fan vad kul det var. Mattias trodde han var asbra på engelska så kommer bara "what do" ut ur munnen på honom.

Aja hur som helst så har det varit helt underbara dagar i Danmark, vi har bubblat ett par gånger, fan vad härligt det var. Bastun testade vi också, dock inte så länge, utan vi bara satte på den när vi bubblat för att torka till lite.
Det har blivit mycket kortspel och sådär, jag har lärt mig en ny patians (som jag förövrigt klarade redan första dagen!!).
Jag hoppas det blir en resa nästa år också, men ingen som vet, det kan hända mycket på 1 år (typ jobb och så).

Nu kommer lite bilder:



Sådär, de två bilderna överst, vi bodde i de röda husen som man ser!

Nehe, nu ska jag tända lite ljus, snart kommer Linnea på besök!

Godmorgon!

Nu har jag precis betalat skatten som skulle vara inbetald nu i dagarna och pengar försvann på ett nafs typ.
Nej, nu ljög jag, jag har ett par tusen kvar, så vi klarar oss! Om en stund ska vi fara in till Kalmar för att handla, kika på IKEA (bara kika förmodligen, kanske köpa något litet, typ något juligt), och så ska vi hitta något till Jessica som fyller år på söndag. Ska även se om jag hitter något till mig, behöver lite leggings och tjocka strumpbyxor. Men vi får se hur länge Mattias orkar gå omkring därinne idag.

Har sovit rätt så skönt inatt, det är verkligen guld värt att sova i sin egen säng, men sin egna kudde och sitt egna täcke. Dock tyckte jag att mitt täcke var jätte tunnt, men det är för att täcket som vi hade i danmark var verkligen hur tjockt och gosigt som helst. Var även iskallt i sovrummet så jag frös om näsan, så jag sov typ under täcket, men det gick det med.
Vaknade utvilade vid nio ungefär och har nu hunnit äta frukost och ordna lite.

Jag hade tänkt att berätta lite om resan, men det får nog vänta tills i eftermiddag, då även bilder kommer upp.
Eftersom vi ska in till Kalmar strax så är det ingen idé att börja skriva om resan och fumla fram kameran som ligger längst ner i väskan. Inte för att jag tog så många kort, men det blev ett par iallafall. Jag upptäckte ju kvällen innan att kameran var kass, displayen var trasig så gick inte att se bilderna.

Vädret är iallafall lite bättre idag, det snöar ju inte iallafall, vilket är ett plus! Men det blåser och ser väldigt kallt ut, men det är bara till att klä sig varmt och sen ut i kylan!

Imorgon blir det jobb, ska bli skönt att komma in i rutinerna igen, eller ja det hade ju varit skönt med ytterligare ett par dagars semester, men så är det! Pengar behövs och snart är det jul! Dags att börja handla julklappar, då behövs pengarna ännu mer!

Nehe, nu ska jag klä på mig, sen far vi iväg till Kalmar! Vi hörs senare!

Hemma i Sverige & snöovädret!

Hemma i Sverige igen efter ett par härliga dagar i Danmark, det har varit super härligt att komma bort.
Vi har dessutom haft tur med vädret då det mestadels varit soligt och härligt.
Vi klarade hemresan också, trots det dåliga vädret med regn/snö, halt på vägarna m.m.
Inte alls kul att köra i när man dessutom har sommardäcken, trots att vi var över på den andra sidan, så klarade vi oss, men läskigt var det.

Jag ska hoppa i säng strax, bara borsta tänderna och tvätta av mig sminket. Skriver förmodligen mer imorgon, då ni ska få höra lite om resan och diverse andra saker. Vi hörs!


Jenny är glaaaaaad! :D

Jag ska tala om för er hur glad jag är:
SUPERGLAD!!

Varför då så himla glad? jo det ska jag tala om för er!
När jag kom till jobbet så började det med att jag inte kom in i personalrummet för de har bytt ut koden. Så jag gick och för att hämta någon, hittade då Chefen Halina. Vi gick in till personalrummet och hon frågade om jag vill forstätta jobba i tre veckor till, efter min semester då. Mitt svar tror jag nog att ni vet, självklart svarade jag "ja absolut, det gör jag så gärna!", så skrev vi in det i almenackan och så var det så. Jag kände hur glad jag blev inombords, då vet man att man får pengar! Det är såå bra!

Så började kvällen och jag var inne och gav de kvällsmat, så var det en tant som var i matsalen så jag gick för att hämta henne. När jag försökte övertala henne om att följa med in på rummet kommer chefen in i matsalen och säger "jo Jenny, jag tänkte fråga dig... vill du jobba året ut? så slipper jag fråga dig var tredje vecka?" Alltså, ni förstår inte, jag höll nästan på att börja lipa. haha!  Gissa mitt svar? "jaja, visst, självklart, åh tack, gud vad jag glad jag blev, ja självklart att jag jobbar". Förvisso är det bara 2 månader, men det gör mig ingenting, för det kommer nog bli mer sen.
Men fatta vad glad jag är. Slipper man oroa sig över pengarfrågan för ett tag, känns så jäkla gutt!
Och att ha ett jobb som man älskar, ja det kan ju inte bli bättre?

Dessvärre jobbar jag julaftonsKVÄLL, någon som vill jobba åt mig? haha. Åh jag som älskar julen så himla mycket. Men vi får se, kanske är det någon som vill jobba julkvällen. (tror inte det, men man kan ju alltid hoppas). Men är det inte så att ingen vill jobba åt mig, så får man ju bara ta det! Är ledig på nyårsafton men jobbar dagen efter.. men aja, inte klaga nu! :)

Och det som är så roligt, det är att de jag jobbar med har sagt att de vill ha mig!! När de haft medarbetssamtal så har det sagt att det är jobbigt att det kommer nya hela tiden och att de vill ha mig!! Då blir man ännu gladare! :) Wiee!

Aja, nu ska jag inte tråka ut er mer! Nu ska jag packa! För imorgon ska vi till Danmark, fatta vad jag ska njuta! :) 
Vi hörs om 1 vecka! :) 

Hosthos & snorsnor

host host, jag ska strax göra mig iordning för jobbet. Måste förbi kvantum också och handla något att äta tills ikväll. Får bli typ en baguett eller något. Det är ju trots allt fredag! :)

Har inte gjort något nyttigt alls idag, fan vad man är slö! Men så måste de få vara ibland!
När jag kommer hem hoppas jag att mattias har ordnat med disken samt städat lite.
Fast man kan ju aldrig vara säker, han åkte iväg till Kalmar förut, man vet ju aldrig när de kommer tillbaka.
Men hoppas kan man ju alltid göra, ska skicka iväg ett sms sen att de MÅSTE göras, haha! :)

Jag hostar fortfarande och snorar, det är så jäkla nice, eller inte.
Jag hatar att ha ont i halsen, det är bland det värsta man kan ha.
Nåja, nu ska jag klä på mig lite vettigare kläder och sen dra på mig lite smink, sen måste jag nog nästan köra.. eller nje, jag börjar ju inte förens fyra, varför stressa? Fast jag hatar att typ komma tio i fyra, vill typ vara där senare tjugo i.. haha, jag vet inte varför. Men idag ska jag komma lite senare.. typ... kvart i? :)

Hejsvejs!

Ont i halsen!

Godmorgon!

Har inte hunnit med sådär jätte mycket än, men ska alldels strax värma på lite gröt som jag ska käka till frukost!
Senare blir det att städa och duscha och vid fyra så går jag på mitt sista pass på jobbet.
Skönt att jag inte jobbar så mycket och länge idag, faktiskt! :)

Håller dessutom på att bli sjuk, har ont i halsen och känner mig febrig, är inte det typiskt?
Så jag knaprar halstabletter, dricker massa te och äter apelsin! Förhoppningsvis är det bara 2-dagarsförkylning. (:

Det lär ju inte bli så mycket uppdaterande nästa vecka, eftersom jag då befinner mig i Danmark, så ni får väl komma tillbaka om 1 vecka, då ska ni få uppdatering! :)

vaken & glad!

Jag är vaken! Ett under! :) Nae men jag vaknade faktiskt redan kvart över nio, men låg i sängen till typ halv.
Mattias har varit uppe sen 06 (!!!), utan att ens behöva det? Kan ju bero på att han somnade tidigt igår.
Hur som helst så vaknade jag till när han gick ut, så jag blev sådär orolig (precis nyvaken och haft konstiga drömmar) och var tvungen och ringa så han inte lämnat mig, haha! :) Men han var bara vid bilen och fyllde på olja och grejer!
Jag funderar på att ta på mig mjukiskläderna och sen gå ut till honom så kan vi gå en runda, ser rätt så härligt ut!
Har ju tvättid vid 12 sen, så man får väl försöka hinna med lite andra saker innan!

Förresten, blir man inte glad när man kikar in på kontot och ser att lönen är på ingång? och inte nog med det, man ser att det är drygt 3000 mer än vad man räknat med, då känns livet härligt!
Inte för att man kan unna sig sådär jätte mycket på lönen, men ändå! Det får gå och jag blir så glad när jag inser hur allt löser sig för oss hela tiden! Och det med mycket hjälp av våra bästa föräldrar som ställer upp! :)

Nehe, nu ska jag försöka ta på mig lite varma kläder och sen dra ut. Vi hörs!

Godnatt!

Nu ska jag gå och lägga mig brevid denna sötplutten! :) Jag älskar dig!



Godnatt!

I wanna grow old with you <3


Grey's!

Jag sitter här och väntar på att Grey's ska börja, vilket det lär göra om ett par minuter.
Dagen idag har varit ganska så lugn! Jag kom dessvärre upp lite sent idag (halv elva), men när jag väl kommit upp kollade vi igenom ett par vänner-avsnitt, sen satte vi igång och städade litegrann.
Därfefter åkte vi ner till stan för att möta upp mattias föräldrar för vi skulle kika på glasögon till mattias.
När han efter många om och men valt ut ett par åkte vi hem och åt.
Senare kom Marianne & Esa igen pratade lite om Danmark osv (jag vill dit nu!). Efter de åkt hem så åkte vi en bit utanför vassmolösa och hämtade en valpis! :) wiie! Fast det var inte vår hund, utan Patrik har skaffat sig en hund. Så himla söt, jag vill också ha en hund!
Jag ska ha en hund, så enkelt är det bara, så småningom! :)

Mattias har redan gått och lagt sig (jaa jag vet!!!), han gick och la sig vid typ kvart över åtta och ville att jag skulle lägga mig då också, pfft, kan ju han tro! Jag lär ju inte somna förens sent ikväll, vad det är jobbigt att ha olika dygnsrytmer.
Aja, det löser sig nog!

Nehe, nu börjar grey's, dags att krypa upp i soffan! :)

Hemkommen från jobbet.

Jag är hemkommen från jobbet, iofs var det för någon timme sen och har hunnit äta & kolla på DH samt AA!
Ska alldels strax lägga mig eftersom jag är rätt så trött! Är ledig imorgon, så man kan ju hoppas man få något roligt gjort.
Ska iallafall städa, det behövs!
Idag på jobbet var det lite stressigt, var själv från kvart över åtta, för Maj-britt mådde inte bra och åkte hem.
Så fick lägga en tant själv, samt ge en annan medicin lite så! Men det gick och jag gick bara över med 5 minuter, vilket jag inte trodde jag skulle klara!

Nehe, jag skulle väl bara lämna att lite inlägg för att säga hej typ, iofs ett helt onödigt inlägg, men ändå.
Nu ska jag kura ner mig i sängen hos min älskling, så hörs vi nog imorgon!


Tapeter!

Sitter just nu och kikar in massa olika tapeter, fan vad jag hoppas att vi får presentkort på sånt i julklapp!
Har hittat så mycket fint som skulle vara skitcoolt i sovrummet (som fondvägg) och så har jag kikat lite till hallen, dock inte hittat något riktigt bra ännu, men det finns ju så mykcet fint!
Har även kikat lite på jysk (hemsidan), Ikea och andra inspirationskällor och jag längtar verkligen tills vi kan börja sätta igång! Det vill säga när vi har så pass mycker pengar att man kan börja! Göra så att man verkligen känner att "fan vad fin min lägenhet är".

Mattias håller på med mat ute i köket, idag blir det köttfärslimpa! Så gott! Han är verkligen duktig i köket! Så jag ska om en stund hjälpa honom med att laga mat. Så ska jag åka till jobbet lite tidigare idag, i hopp om att få tag i Halina! Går inte detta får jag åka ner dit imorgon eller ringa! Så jag hoppas att hon är där när jag kommer!

Vädret har fortfarande inte spruckit upp, så det är gråmulet fortfarande och lär väl hålla i sig hela dagen! Hoppas bara inte det regnar, för jag kommer säkert få ta uterundan idag och det är inte alls kul om det regnar!

Nehe, ska ta mig i kragen och gå ut i köket och hjälpa älskling och prata lite inredning. :)

En tidig morgon, trodde jag!

Idag när jag vaknade så blev jag alldels glad inombords, för jag trodde att jag vaknade vid typ halv nio-nio och jag skulle hinna såå mycket! Och jag var dessutom pigg! Snacka om att jag blev så där äckligt glad! Men så vänder jag mig om och ser att klockan istället är nästan kvart över tio? Det är ju mörkt ute! Så vinklade jag på parsiennerna och inser att det är gråmulet ute, gaah vad tråkigt!

Låg iallafall kvar en stund och myste lite, det är så mysigt att ligga kvar i sängen och bara kramas och prata! :) Sånt gillas! Jag ska snart äta lite frukost, sen hoppa in i duschen! Och så försöka få mattias att följa med till jysk, inte för att man kan handla något, men få lite inspiration iallafall! :)

Nehe, nu ska jag värma lite gröt! Vi hörs!


Första pris i sämsta vänskap!

Det är som om luften går ur en, sådär som om någon slår en i magen hårt och man kippar efter luft.
Ungefär känns det för mig när man får höra orden "jag vet inte längre", man känner att man vill spy.
För så är det, man har alltid haft en speciell person som man kan ringa/komma till när det är något.
Någon som är det där lilla speciella och sen att mista personen på ett nafs, det är svårt!

Man försöker vara glad, le och skratta, men det är som om någon har slitit bort halva ens hjärta, halva ens själ.
Jag påstår inte att allt ska bli bra, för det blir det inte. Aldrig att saker och ting blir som det engång varit, för den tiden har vi passerat. Man måste försöka inse att man har ett eget liv, att man får försöka ta tiden man kan till varann, vilket i slutändan inte är så ofta.

Det är ännu svårare att hålla liv i en relation om man inte bor i samma stad, för då kanske man inte träffas sådär spontant på coop/kvantum och snackar en stund. Bor man långt ifrån varann, så måste saker planeras, då och då och då kan vi träffas. Det är inte alltid man kan, därför kan det bli långt emellan, men man vet ändå att man finns där, för varandra i vått och i torrt.

Det som gör mig mest ledsen nu, det är att det inte är så längre, allt försvann på en bråkdelssekund.
Jag klantade mig, det förstår jag! Men det är så svårt att förklara hur det kunde bli såhär för någon som inte har samma "tanke"sätt som en själv. Jag har försökt förklara, men när man får ett svar tillbaka, så skjuts man i hjärtat, för man känner sig om världens sämsta! Det kanske jag är när det gäller vänskap, säkert världens sämsta.

Sen jag & mattias blev tillsammans har jag inte haft samma relation till vänner, jag har ju honom.
När något känns så äkta mellan två personer, så kan det ibland kännas att allt man behöver är honom.
Jag är ganska osocial, gillar hellre att sitta hemma med Mattias. Visst det kan vara trevligt att ses över en fika/bio/fest, men inte så mycket mer. Jag vill komma hem till min säng, min älskling, min lägenhet. Men mina vänner har nog förstått det, att jag är en riktigt "hemmafru" (haha) och de accepterar det.

Jag svamlar nog en massa just nu, men jag vet inte hur jag ska förklara på något annat sätt.
Jag är nog sämst på ordet vänskap, så enkelt är det. Så bli inte vän med mig, för ni slösar bara bort er tid.
Det är nog så det är.
Grattis Jenny, du har vunnit första pris i världens sämsta vän.... typ!

testing testing



Jag testar om jag fattat hur man lägga in filmer från youtube! haha! :) (därav låtvalet)

En riktig tv-kväll!

Hemma från Kvantum, där vi handlade mat för veckan, eftersom vi ska iväg på lördag är det ingen idé att köpa massor utav mat. Det gick iallafall åt ett par hundra (!!), men det var det nog fan värt. Ikväll blir det mys med goda smörgåsar som vi ska tillaga senare och lite varm choklad! Det blir dessutom en riktigt tv/film-kväll eftersom de mesta som är bra går idag.

Jaha, vad ska man hitta på nu då? jo just det, jag var inne på Jotex hemsida förut och hittade lite saker jag vill ha, alltså typ lite julgardiner & så ett bäddsett som var urgulligt. Jag var nära på att trycka hemma det, men sen kom jag på att jag nog inte ha pengar till det trots allt. Så om det är någon snäll människa där ute som är villig att ge mig julgardiner och bäddset, ja du kan ju höra av dig!

Nehe, nu blir det att börja tv-kvällen! Vi hörs!

Måndag 20/10

Så är jag hemma från jobbet! Har precis avnjutit falukorv i ugn och potatismos! Gottisch!
Det var inte så sjukt jobbigt att komma upp i morse ändå, det gick bra! Även Mattias gick upp och gjorde mig lite sällskap, trots att han inte behövde! :)
Dagen har gått fort och har varit cool lugn! Vilket alltid är skönt! Imorgon jobbar jag kväll och börjar inte förens vid fyra, hur skönt som helst! Så är jag ledig ons-tors och jobbar fredag sen blir det semester! Guud så skööönt!

Vi måste snart åka och handla, vi har ingenting i verken kyl eller frys känns det som. Inte för att vi har så mycket pengar till mat, men lite får vi väl skrapa ihop.
Det var de jobbigt med imorse, jag hade ingen gröt! :( och inga mjuka mackor heller, så det fick bli två knäckebröd.
Det är så jobbigt när man inte har någon mat hemma och man känner hur slut man är, men man måste åka och handla! Gah, förr tyckte jag det var kul och handla, men inte längre, fy bubblan vad tråkigt det är!

Åh nu är jag på sånthär -göra om-humör, vill köpa nytt databord, dels för att det är sönder (haha det går att laga ganska så lätt, men det behöver ju ingen veta:) och dels för att det inte passar in! Visst det är superbra med ett hörndatabord, det är färgen jag inte vill ha. Vill även har lite nya tavlor, dukar, gardiner, soffbord, tvhylla(bänk). Aja, drömma kan man ju alltid få göra iallafall! Allt detta för göras när man har råd med det och det kan ta tid!

Nehe, nu ska jag lägga mig på soffan en stund innan vi åker till Kvantum för shopping (kanske förbi jysk också?? :)

P.s Det är som om luften går ur en. Jag försöker, men det går inte. Det är nog över nu? D.s


Mat mat mat!

Vet ni vad det värsta är? jo det är att jag ska upp imorgon vid 6 och jobba. Fan vad jag inte ser framemot det.
Men ska nog ta uterundan imorgon, jaa det ska jag nog! Det känns bra (och den är inte såå jobbig imorgon heller!).

Jag är hungrig som en j-vla björn. Vill ha mat, man vi har ingen mat hemma. Och inget bröd heller, vad ska jag ha med mig imorgon? Jag hatar att vi inte har något hemma, jag hatar att vi inte kunnat åka och handla idag, för det hade vi behövt.
Vad ska jag tillaga? Jag måste äta, måste ha mat. Jag vill ha mat! Haha!

Nehe, nu ska jag äta mat! :) Puss!

Aldrig mer!

Aldrig mer alkohol! Nej fy fan, jag ska aldrig mer dricka mig full! Aldrig, aldrig, aldrig!
Det är ju såhär det blir utav alkohol, man mår piss dagen efter.
Varför tror ni annars att jag aldrig dricker annars?
Hua! Men kul hade jag ju iallafall och dra på trisso, det var Mattias som fick DRA hem mig, det är inte ofta det händer!

Dagen idag har spenderats i min säng och på toaletten - ja så dåligt har jag verkligen mått!
Men mellan tolv och tre var det lungt och jag sov, så nu mår jag inte illa längre, utan har bara huvudvärk.
Fan vad jag hatar alkohol, hatar hatar hatar (eller inte när jag festar med Caroline, för vi har så jäkla KUL:)

Aja. nu ska jag fortsätta prata med Caroline på msn, sen lägga mig i soffan och vila. Få i mig vätska och typ döö. haha!

Ingen maaat!

Det blev ingen potatisgratäng eller något kött, Mattias kom hem för en stund sen (men åkte iväg igen för att handla, jag tittar faktiskt på idol!!). Jag är lite småsur över att han kom hem så sent, men han förklarade varför och det går väl inte att vara sur på den sötisen? :) Det går väl drygt 2 minuter, sen så går det inte längre, haha!
Sen när han kommer hem och ger en än massa pussar, ja då är det svårt att hålla på smilbanden!

Kikar just nu på Idol dårrá, väntar på att Mattias ska komma hem.
Funderar på om jag ska tända alla ljusen som vi har, för jag känner mig lite frusen, så alltid skönt med lite värme i rummet.
Ja det ska jag nog göra..

Så jag hinner inte skriva mer, måste hinna tända innan idol börjar igen! :)

Puss&kram!

Rolig händelse på jobbet!

Nu är jag färdigstädad, det går ju faktiskt ganska fort när man väl kommit igång. Dock har jag inte torkat golven, orkar inte det, så tar det nästa vecka istället (eller när man fått en ny BRA mopp).
Nu luktar det iallafall fräscht och gott här igen, gud vad det känns bra med nystädat såhär till helgen.
Men det kommer nog se stökigt ut ikväll, när vi har ätit och satt oss framför tv:n, ja då är vi tillbaka på ruta 1, vi är mästare på att stöka ner! :)

Pratade med Mattias nyss, han kommer nog inte hem på ett bra tag (han som lovade att vara hemma när jag slutade!), de har varit ute och jagat idag och Patrik har lyckats skjuta 3(!!!) stycken, så de hade lite att stå i nu. Iofs så hade de redan flått 2, så var bara en kvar, men ändå, lär ju ta tid.
Men jag skulle inte åka och handla förens han kom hem ändå sa han, så funderar på om jag ska skala potatis iallafall, så slipper man tänka på det.
Jag börjar bli hungrig, så får väl ta mig något lätt nu. Lite blöta kanske? det var länge sen. Fast då får man ringa mamma och be om receptet, inte för att det är svårt (mjölk och bröd), men ändå, känns lite tryggare, haha! :)

Förrsten, idag på jobbet hände en ganska så rolig grej. Jag hade duschat en farbror och så skulle jag ta på honom hans skjorta och så funderar jag på annat när jag ska knäppa den, så jag tar tag i knappen (tror jag) och ska försöka knäppa, men det går inte så säger gubben plötsligt "men Aaaaaj" och jag blir skiträdd och undra vad det är, haha då är det inte knappen jag håller i, utan bröstvårtan, inte konstigt att han fick ont. Haha vad jag skrattade åt mig själv. Farbrorn blev lite sur, men skrattade lite ändå. Det var iallafall dagens händelse! :)

Nehe, nu ska jag ordna lite blöta, sen blir det nog ett par vänneravsnitt innan Mattias kommer hem! :)

Stressig dag!

Jahapp, hemma från jobbet nu då. Var och tankade förut, men tydligen var den nerstängd där jag skulle tanka först, så fick bli på fiina istället. Men ah det gick väl bra ändå! :)
Är ganska så trött efter en ganska så stressig fredagsmorgon/förmiddag, har vridit om armen också, så det gör väldans ont där!
Men om en stund ska det städas här hemma, det brukar man väl göra på fredagar? så det är fint inför helgen! :)
Ikväll blir det äta gott och kika på idol med min älskling! Så det ska bli mysigt!
Är sugen på kött och potatisgratäng, får se vad chefen säger! :)

Nehe, nu ska jag kika runt lite innan jag börjar med städningen!
Vi hörs nog!

Nu blir det AA!

Hemma från jobbet nu. Det gick fort och bra idag, vilket alltid är skönt!
Jag är supertrött nu, men måste kika in AA som är nu vid tio, sen blir det läggdags.
Imorgon ska både jag och Mattias upp tidigt, så det blir inte så jätte jobbigt att komma upp, det är så mycket svårare när älskling får ligga kvar i den varma sängen! (:

I helgen blir det nog lite fest, inte för att jag är så värst sugen, men ändå!
Sen på söndag ska vi troligtvis träffas alla tjejer från gymnasiet.. eller alltså inte alla tjejer, men vi 6 tjejer, tror jag iallafall?
Som jag har fattat det ska det bli så? men ingen som vet, kan ju bli ändrat. Hur som helst har vi ju inte setts allihopa sen studenten, så det är dags nu! Så vi ska väl vara här hemma och mysa till det lite extra, sånt gillas! :)

Sen är det jobb nästa vecka! Men så är det inte så länge kvar till Danmarksresan! Ska bli så sköönt att komma iväg ett par dagar och bara vara! Även om det inte är värsta utlandsresan till ett varmt land så är det skönt att komma iväg, pyssla med andra saker, göra avkopplande saker, ja ni vet! Det ska iallafall bli hur bra om helst, ser verkligen framemot detta! :)

Nehe, nu ska jag tvätta av mig sminket och dra på mig morgon(kvälls)rocken och kura ner mig i min älsklings famn och kika på AA! Vi hörs imorgon!

Chain Hang Low

Nu sitter jag nyduschad och ska snart göra mig iordning, eller typ sminka mig och fixa håret.
Sitter här i morgonrock, det är kallt! Men med en filt så är det rätt okej ändå!
Väntar på att få börja jobba typ, börjar vid fyra idag som sagt.
Mattias åkte nyss iväg med Patrik (ovanligt eller?), de skulle ordna med älgen de sköt igår.
Jag hoppas att han är hemma när jag kommer hem ikväll iallafall, känns som om man aldrig hinner ses.. fast man gör ju det, men det är liksom, äta, sova, bort.. Men det blir väl bättre så småningom.

Sitter här och längtar till jul, fan vad jag vill ha jul! Hänga upp julgardiner, sätta upp ljusstaker, julstjärnor, klä granen och ja ni vet väl själva? men måste ha lite nya julgrejer, har ju inte alls mycket. Mamma har säkert något hon inte vill ha..
Men det är så kuul med jul, fasen vad jag älskar det! :)

Nehe, nu ska jag kika runt lite, sen dona lite här hemma!

p.s Chain Hang low, cool lååt, haha. d.s

Gaaah?!?!

Jag är vaken, jag vaknade redan vid kvart över nio. Det var nog länge sen jag vaknade så tidigt självmant.
Jag har inte ätit frukost än och är hungrig, men eftersom jag bad Mattias diska innan jag åt frukost så lär jag inte få äta frukost. Eller jo, men jag får diska själv. Ja det får jag göra, för nu satte han sig vid tv:n och han kommer säkert sitta där fram till tolv, då vet han att jag kommer diska!!

Idag händer väl inte så mycket, som vanligt! Börja jobba vid fyra, kanske blir promenad med Mirre sen ikväll, får se om jag orkar! Ska ju även upp tidigt på fredag, så ja vi får se.

Nehe, nu ska jag diska... som vanligt?!

Deligering, flytt & 20-årsfest planering!

Nu har jag precis kikat in Grey's, ett superbra avsnitt idag och mina tårar rann såklart, haha.
Mattias har redan lagt sig och sover gör han nog med, så inge idé att gå och lägga sig för att prata ändå. Så får väl sitta uppe, för jag är inte trött, inte så konstigt eftersom jag sov någon timme förut.
Får väl ta tag i deligeringen (haha) och läsa igenom det åtminstone. Det är ju iofs ganska lätt, det mesta kan man ju redan, så som att räkna tabletterna och kollar datumet och att det är rätt person som får de.
Insulinet är det ju lite svårare med, eller svårare och svårare vet jag inte, men eftersom jag aldrig gjort det innan, så är det ju lite nytt, aja nog tjötat om deligeringen! :)

Sitter här och lyssnar på min ipod (vill ju inte att Mattias ska vakna;), lyssnar just nu på Hero - Mariah carey, den är så fin! Älskar den låten! And you know you can surrvive.. lalala..
Fast jag har fått en ny favoritlåt, du som tog mitt hjärta - Patrik Isakdsson, alltså har ni inte hört den, lyssna, så stark text.
Men jag är verkligen en allätare i musikstil, kan lyssna på prinicip vad som helst. Det är ganska bra faktiskt! :)

Jag har kommit på att det är typ 4 månader kvar tills jag fyller 20, shit! 20 jävla år! Det är inte klokt! Hör ni inte hur gammalt det låter? 20? nu får jag ångest?!
Hur som helst så har jag redan börjat fundera på 20-årsfest, haha! Det ska börja planeras i tid.
Funderar på om man ska hyra in sig någonstans, för det känns lite trångt att vara här hemma?. Alltså kalas kan man ju ha här hemma, men själva festen som man självklart måste ha, ja det blir lite väl mycket att ha det i denna lilla lägenhet. Aja, vi får se. Hoppas iallafall att det blir något av detta, man kanske kan slå ihop festen med Caroline & Linnea? ah, jag vet inte. Fast jag kanske jag vill ha en själv iallafall? fast fasen, då har ju Linnea flyttat? Shit.. hon flyttar ju snart?
Hur som helst, det är ju ett tag kvar, vi får låta det bli jul först, men det är kul att planera ändå! :)

Ja som sagt flyttar ju min älskade stjärna till Motala vid nyår, åhh! Jag förstår henne självklart, det gör jag! Men fasen, det kommer inte bli som nu då. Då kan man inte bara åka dit för att snacka av sig, eller kunna ringa och berätta saker som har hänt, eller jo det kan man.. men det är liksom inte samma sak. Men hon kommer ju komma ner hit eftersom hennes familj är här, så det blir nog bra och självklart får man ju åka upp och hälsa på henne! :)
Alla flyttar! Eller nja inte alla kanske, haha! Men Linnea flyttar ju och så flyttar Nina till Öland snart.
Fast öland ligger ju inte så långt bort, så det går ju. Förresten ska jag och Nina fika någon dag, för vi har typ inte setts sen stundenten?
Fast iofs är det många jag inte sett sen studenten, men så är det väl. Jag hoppas vi har klassträff om sisådär 5-10 år, fan vad kul. Det är så mycket som händer på några år, men det får vi väl ta då!

Oj, vad jag skriver mycket idag och lite osammanhängande och ganska så tråkigt, men heey det är inte jag som har tvingat er att läsa alltihop.

Så nu ska jag väl avsluta och sätta mig med mina papper (haha kommer jag inte att göra, men man kan ju låtsas att man är duktig).  Men vi hörs väl om inte annat imorgon!

Jag somnade visst!

Jag hann visst somna innan jag tog upp deligeringspapprena, så får göra det senare istället.
Kan ju vara uppe lite extra länge idag, eftersom jag inte börjar förens vid fyra imorgon, vilket är väldigt skönt!
Sov hur som helst någon timme och nu är jag inte ett dugg piggare, utan snarare tröttare och så fryser jag, illa!
Mattias kom nyss hem, så vi ska väl prata lite om dagen, ska fixa lite fika tror jag, börjar bli lite hungrig.

Ikväll är det grey's som gäller på tv:n och såg på reklamen att det kommer bli att ganska så spännande avsnitt, alla pussas så det står härliga till. (åh är jag tvnörd eller är jag tvnörd? :)

Nehe, jag hade faktiskt inte så mycket mer på hjärtat, så ska ännu en gång kura ner mig i soffan med lite fika och försöka läsa igenom papprena, annars får det bli i sängen!

Puss&kram!

Hemma från jobbet!

Hemkommen från jobbet, idag har det varit en stressig dag. Dessutom var jag själv mellan 14-16, vilket är ganska tufft. Det var dessutom hösfest på almen idag också, så jag var tvungen att vara på två olika ställen samtidigt egentligen, men det löste sig. Blev lite föresenat med vissa saker, men så får det ju bli.
Tycker det är ganska konstigt att de lägger möte när det är höstfest, och inte bara ett möte, utan tre grupper hade möten, så ja det var tufft, men det gick!
Är helt slut i huvudet nu, ska lägga mig i soffan och läsa igenom deligeringpapprena jag fick av sköterskan idag. Det har ju visat sig att mina deligeringspapper är borta, så måste göra nytt "test", ska även få deligering på insulin. Eftersom det är två tanter som har det så är det smidigt att kunna ge det också.

Ute så är det ruggit och det regnar, så idag blir det ingen härlig promenad, vilken tur att jag tog bilen imorse iallafall!
Det blir att ligga hemma och mysa under en filt istället, tända ljus,dricka te och kolla på tv - det är typ livet.
Hoppas att Mattias snart kommer hem, han och Patrick har varit ute och jagat idag, de sköt en älg! Fick ett mms på jobbet idag och där låg älgjäklen. Fick även se den live, för de kom till Nybro vid Lunchtid så de körde förbi där jag var så jag fick kika på den, fy vad äckligt! Stackars älg! (:

Nehe, nu ska jag kura ner mig i soffan med alla papprena om deligering, så hörs vi senare!

Höstkram
på er!

Trisslott

Det blev ingen promenad, det fick räcka med den det blev förut idag. Vi åt lite senare och så kollade vi på vänneravsnitt och så somnade vi visst (förvisso bara typ 20 minuter men ändå) och så vips var det mökrt ute. Ja visst kan man ut och gå trots att det är mörkt, men om typ 10 minuter börjar AA och sen vid ni är det DH, så det blir nog inget med det.
Funderar på att gå till jobbet imorgon, men kom snabbt på att det är nog jobbigt att gå på morgonen. Mattias kanske kan skjutsa mig så jag kan gå hem? Aja, vi får se.

Jag ska börja köpa trisslotter, i hopp om att vinna pengar, massor utav pengar, inte bara ynka 25 kr, utan miljoner. För jag vill bli miljonär, jag vill kunna köpa vad jag vill (nästan), kunna renovera när jag vill och hur jag vill. Jag vill så mycket, men allt man vill kostar pengar och de pengarna har man inte.
Men om man sparar så blir man ju rik, så ska nog satsa på det istället - att spara.
Tror att det är större chans att bli rik på att spara än köpa trisslotter.


Promenad i höstvädret!

Ute i köket lagas det kycklingröra, som vi ska äta idag. Det är så himla gott! Bacon, kyckling, rödlök, äpple och så massa kryddor och creme freche och så lägga det i pitabröd. Gaah så gott!
Vi gick till arbetsförmedlingen förut, Mattias hade väl möte i typ 10 minuter. Sen satt vi där och väntade på att John skulle bli klar med inskrivning. Efter detta gick vi till stan och handlade och nu är vi här hemma.
Det var skönt med en promenad, för det är ganska så härligt väder ute.
Funderar på att dra med mig Mattias ut på en långpromenad sen, fast när jag frågade honom nyss var han inte så sugen, så jag får väl gå ut själv (jag vill ha hund?).

Jag har huvudvärk, har haft det nästan hela dagen idag och så igår också. Det är inte ofta jag har "vanlig" huvudvärk, utan alltid är det något mer. Men får väl knapra i mig något pillar och se glad ut iallafall! Kan ju bero på att jag är trött, för trötthet och huvudvärk hör väl ihop?

Ikväll är det andra avenyn som vi ska kika på, sen är det desperata hemmafruar som jag ska kika på.
Sen blir det nog att hoppa i säng, upp vid 06 imorgon. Pengar pengar pengar! :)

En tidig kväll

Jag gick och la mig innan tio igårkväll, helt otroligt! Somnade dock inte förens typ kvart-tio i elva. Det var länge sen jag somnade så tidigt! Vaknade första gången vid nio och tänkte gå upp, men det var så varmt så bestämde mig för att ligga kvar en stund till, självklart somnade jag om! Men vaknade vid kvart i tio och gick upp en stund senare.
Mår betydligt bättre idag, tror att jag jobbat lite för mycket, därför jag inte mådde så bra igår.
Men det är bara att kämpa på, det ska bli skönt att komma iväg till Danmark och ha lite ledighet. Man kan ju inte påstå att jag haft någon ledighet alls, för hela sommaren jobbade jag och sen de veckorna jag inte jobbade något på, där gjorde man ju inget, blev ju ändå slö av det, var ju inte riktigt semester det heller. Så det ska bli skönt att komma iväg!

Idag har Mattias möte på arbetsförmedlingen vid två och efter vet jag inte riktigt vad vi ska göra. Tror vi ska gå ner till arbetsförmedlingen, det är så härligt väder ute, så lika bra att passa på!
Vet inte riktigt vad som sker efter mötet, finns ju inte direkt så mycket att hitta på. Är egentligen sugen på att åka in till Ikea, men vågar inte framföra detta till Mattias, han är trött på Ikea, det är samma saker hela tiden och så är det ännu tråkigare när man inte kan köpa något heller. Det lär ju inte bli Ikea iallafall, men något får man hitta på (säkert Jenny!)

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen. Hejsvejs!

GAAAAAH!!!!!

Jag mår fortfarande illa av tacosen som jag åt igår. Får uppstötningar som smakar äcklig köttfärs och mår verkligen illa.
Har halsbränna och har ont i huvudet, inget är bra! :(
Jag är dessutom törstig hela tiden, sen den där jävla tacosen igår så blev jag skit törstig och det har hållt på hela kvällen igår och hela dagen idag. Jag vill fan aldrig mer ha tacos. 
¨
Fan jag känner mig helt jävla hängig, kan inte beskriva känslan, men ahh jag vill typ slå något, spy, skrika och sova.

JÄVLA TACOS!! 

Renovering!

Åh vad jag är sugen på att renovera badrummet. Fan att man inte är miljonär.
Vårt badrum är hur fult som helst, alltså seriöst, det är nog ett av det fulaste badrummen jag sett.
Jag vill lägga in nytt golv, kakla om / måla om, sätta in en ny dusch, ny toalett, nytt handfat och något fint skåp under handfatet. Ah det är mycket jag vill göra. Men badrummet är nog nästa projekt tror jag, eller kanske hallen. Vi/jag önskar oss ju tapeter eller presentkort på tapeter till julklapp, kanske man kan önska sig något som har med badrummet och göra också? aja, får se vad baby säger.

Jag är helt slut, inte konstigt när jag jobbat sex dagar i rad (guud vad jag tjatar). Men det blir pengar, vilket man alltid är i behov av (och speciellt om man vill göra om).
Det tråkiga är att man inte kunnat lägga undan några pengar från sommaren, eftersom jag fått betala allt när Mattias inte haft något jobb. Och har man mer pengar än förut så är det klart man lyxar till det lite extra. Det är inte bra att vara efterklok. Men när vi båda får jobb, så ska vi ju nartuligtvis betala hälften var och då kan man ju lägga undan lite.

Nu börjar jag bli hungrig, vet inte riktigt vad jag ska äta. Det är så tråkigt att laga mat till sig själv, så tror jag tar något lätt bara. Typ bryta (norrländskt) eller något och en smörgås. Ja så får det blir.
Men först ska jag snacka lite skit med Nina! :)

Hejsvejs!

Lite bilder i bloggen idag!

Jag har insett att jag är väldigt dålig med att lägga in bilder här på bloggen. Dels för att jag är alldels för lat för att lägga in alla bilder på datorn och dels för att jag aldrig har några roliga bilder att visa er.
Men just idag ska det bli lite ändring, ni ska få se lite bilder från lägenheten. Vet inte om jag har visat er bilder från lägenheten förr? hur som helst är dessa fräscha, tog dessa nu ikväll!

Har som sagt städat och nu väntar jag på att Mattias ska komma hem från innebandyn, då ska vi laga lite mat tror jag och kika på tv, blir säkert lagom till AA, så det blir perfekt!

Ska i säng rätt så tidigt ikväll, ska ju upp vid 06 imorgon, men jobbar bara till 14, så det är inte så farligt faktiskt!
Imorse tog jag uterundan och det var skithärligt att vara ute och cykla sådär tidigt på morgonen, hela stan var tyst och det var inte alls så kallt, så det var skönt! Funderar på om jag ska ta uterundan imorgon också (idag var första gången jag tog uterundan...), fast ganska segt att ta den två gånger i rad, men vi får se. Vet inte ens vilka jag jobbar med imorgon.

Men nu ska jag ordna med lite ljus, vi hörs!

(givetvis gick det inte att ladda upp bilder nu, men kommer sen då)

En helt vanligt tråkig söndag!

Det är faktiskt ganska så skönt att jag slipper gå tillbaka till jobbet i eftermiddag.
Jobbade ju bara första delen idag, så gick hem vid 11. Eftersom jag jobbat så mycket de senaste dagarna så blir det skönt att kunna få koppla av i eftermiddag, var länge sen jag var hemma en kväll.
Så ikväll ska vi käka tacos och se på någon film tror jag!

Blev inget orrefors för min del idag, men Mattias ska dit senare och spela innebandy, men jag orkar inte. Jag är trött och det sista jag behöver just nu är att springa runt och jaga en jäkla boll, eller slå på någon boll överhuvudtaget. Har dessutom ont i ryggen och fötterna.
Inte för att det blir vila här hemma, för jag ska städa om en stund, ska bara äta innan!

Vi var iväg och handlade för en stund sen, fan vad mat är dyrt, eller är det vi som handlar för "lyxigt", jag vet inte.
Men dyrt är det iallafall. Men idag handlade vi för kommande dagar också, så det blir nog bra.
Köpte hamburgarkött, var verkligen superlänge sen jag åt det och blev sugen på det. Så det ska jag fika på ikväll. Eller kanske till frukost imorgonbitti! :)
Handlade även kycklingvingar som vi ska äta nu med lite rösti och räksallad. Jag är inte så jätte hungrig, men lika bra att äta.
Sen så ska jag ju då som sagt städa, och det behövs, nu när man jobbat så har det ju inte direkt städats. Mattias skyller på att han inte KAN (alla kan, bara man vill.. aja), men han är ju plockat undan lite och så. Men jag får ju göra grovarbetet.
Men det är jag som valt att leva med honom, så jag får väl stå mitt kast! (: haha! (det där lät ju lite väl elakt, men ni förstår nog ironin i det hela:)

Nehe, nu ska jag in i köket och käka lite. Sen lägga mig i soffan en halvtimme, sen städa och sen så är det nog kväller!

Puss&Kram

Hemma igen!

Här sitter jag igen, har nu avklarat dagen. Känns skönt, men idag var det jobbigt. Har ont i benen och fötterna och trött och hänging. Men det gick. Trots detta så fick jag ändå känslan "åh vad jag älskar mitt jobb", är det inte underbart men sån känsla? då har man väl verkligen kommit rätt?
Hur som helst så ska jag snart hoppa in i duschen och sen lägga mig, ska ju upp imorgon vid 6, det blir tufft!
Men så jobbar jag ju till elva bara! Har jobbat i 4 dagar nu och har två dagar kvar. Så här många dagar har jag inte jobbat! Åh vad det ska bli skönt med danmarksresan sen!
Har ju bytt bort helgen, så nu är det bara två dagar till som ska bort. Men det löser sig alltid! :)

Imorgon blir det en lugn dag. Blir kanske att åka till Orrefors en sväng när jag slutat och gå bingopromenaden? Det skulle ju bli fint väder imorgon, så det kan man ju faktiskt göra. Aja vi får se då!

Jag har fruktansvärt ont i min arm, sträckte den typ när jag gick ur bilen. Hoppas det går över bara, för jag kan ju inte gå och ha ont i den imorgon.

Nehe, nu ska jag puffa på mattias, han ligger och sover. Sen blir det dusch!

Vi hörs!

Jobb jobb jobb!

Nu ska jag till jobbet, måste gå eftersom vi lämnade bilen i kungshall igårkväll.
Så måste upp dit först och hämta bilen sen till jobbet och så på vägen ska jag handla något att äta, jag är döhungrig.
Jag är dessutom astrött eftersom det inte blivit allt för många timmar inatt.
Aja, jag får skylla mig själv att jag inte kom hem i tid. Men det var ändå helt okej!

Nehe, nu ska jag ta på mig skorna och så, så hörs vi kanske senare ikväll, ingen som vet.
Blir iallafall gles uppdatering, men ni får hålla er! :)

Puss&kram

Fredag & det är jobb!

Sitter och väntar på att klockan ska ticka iväg så jag kan fara till jobbet och avklara ytterligare en dag.
Jobbar till halv tio ikväll och efter det blir det nog att fara upp till Patrik en sväng och sen kanske med Caroline på fest. Vi får se.
Jobbar ju iofs imorgon också, men börjar inte förens halv ett då, så det är ju ganska så lugnt!
Igår så hade vi den där japanskan med och hon gick med mig från nio, för hennes skjuts kom inte förens vid tio och eftersom det inte finns så mycket mer att göra efter nio så satt vi i personalrummet, i tystnad. Det är ju inte sådär jätte lätt att kommunicera med någon som verken kan svenska eller engelska. Hade ju tänkt att sätta mig i massagestolen en stund, men så blev det inte. Hoppas jag hinner en sväng med det ikväll!

Idag har man väl inte hunnit med sådär jätte mycket, sovit ganska länge och efter det blev de dusch och sen äta.
Så nu inväntar man bara att klockan ska bli tjugo i två så man kan köra ner till Almen. Möh vad det är segt att vänta.

Idag har även Mattias varit duktig och sökt jobb, så han är på bra humör, så  nu får vi väl hålla tummarna att det går bra, eller hur?
Det hade varit toppen om han jobbade också, tänk vad mycket pengar vi skulle få. Åh vad det skulle vara bra med två inkomster. :)

Nehe, nu ska jag göra något annat så att tiden går fortare! (:

Torsdag & Japan!

Gäsp! Jag borde egentligen klä på mig och dona lite, men gah jag orkar inte!
Funderar på om man hinner äta något innan jobbet eller om man ska ta med sig något och äta där sen.
Men vad ska man äta? vi har inte så mycket hemma.. eller jo egentligen har vi ganska mycket, men inget som jag vill ha.
Idag sov vi till halv elva och guud vad skönt det var. Somnade hyffsat fort igår, låg väl bara och vända och vred i drygt 40 minuter, rekord!

Jobbar ju till 22.00 idag så det blir ju inte så mycket att göra idag. Men jag älskar ju mitt underbara jobb så det gör inget att jobba till 22 och det ger ju pengar och pengar är man ju i behov av, eller hur? :)
Idag jobber jag med Therese och japanskan (kan ej namnet:O) ska gå brevid någon av oss ikväll. Hoppas bara hon har sin tolk med sig. För det är ganska så jobbigt när hon inte kan verken svenska eller engelska.
Ja, det har jag nog glömt berätta, vi har japaner på besök som ska kika på hur vi arbetar här i Sverige och just i vår grupp har vi en som går brevid Chatarina, men inte ikväll då som sagt.
Det är faktiskt ganska sjukt så som de gör på äldreboende i japan.. De gör inte klart en person i taget, utan de går in till en och tvättar nertill och så går de till nästa person och tvättar nertill, sen när alla är klara börjar de om och tvättar övertill.
Och de tar aldrig upp de ur sängen, om det inte är något väldigt speciellt, för om de trillar så är det deras fel och kan bli stämda! Så även om de kan gå så ligger de i sängen och blir runt skjutsade. ?!

Aja nog om det.

Svar till Marianne:
Ja, det vore ju bra att hitta någon billigare och den lägenheten kändes jätte bra. Dock var sista anmälningsdagen igår (Onsdag), så nu spelar det inte så stor roll längre. Men Mattias säger inte så mycket, han tycker det är bra här. Men jag tycker att hyran känns lite väl hög nu och hittar man något så kan man ju alltid söka. Men vi får se! :)

Trött & sliten.

Jag är trött! Det är inte lätt att gå upp vid 06,00 när man är van att ligga och sova till 10,00. Imorse hörde jag inte ens att klockan ringde, så tur var väl det att jag hade satt den på snouze och inte stängt av klockan.
Men det är faktiskt ganska skönt att komma upp tidigt och vara ute. Gick från en tant idag runt nio tiden och det var så härligt ute. Om jag ändå kunde vara morgonpigg och vakna i tid och kunna ut och gå sådär tidigt!
När jag skulle köra till jobbet så var det is på ruterna så jag var tvungen att skrapa, det var kallt!
Var närmare 2 minus ute imorse, snacka om att vi börja gå mot kyligare tider!

Nu har jag precis kikat på Grey's och ska snart kolla på generation fetma, eller ska jag lägga mig.
Får se vad Mattias säger, det är inge kul att kolla på tv alldels själv såhär på kvällskvisten.
Men om jag känner mig rätt är det ingen idé att lägga sig än, även om jag är trött, för jag lär inte kunna somna ändå.
Det är helt omöjligt för mig att sova om kvällarna, ligger bara och vänder och vrider på mig och tankarna snurrar runt.
Det är fruktansvärt jobbigt att inte kunna somna  bums en enda kväll, för det hade man verkligen behövt, att få sova ut i typ 8 timmar, istället för att sova 4-5 timmar per natt. Kan ju vara därför jag är så trött om dagarna?

Förresten så har jag nog bytt bort helgen när vi ska till Danmark, känns bra! Nu är det bara två dagar som ska bort också, så är det klirrat. Men ska in till Halina imorgon och prata med henne, det är ju trots allt bara två dagar. Och jag tänkte ju inte på att vi skulle till Danmark. Som vanligt så tänker jag inte sådär jätte mycket när det frågar om jag vill jobba. Tackar ja till typ allt och så kommer man på i efterhand att man har något annat planerat.
Men Danmarksresan måste man ju åka på, det är ju redan beställt och så. Och semester med Mattias och hans härliga föräldrar + lillasyster (och pojkvän) + familjen sjövill, ja det kan man ju inte tacka nej till helt enkelt! (:

Nehe, nu ska jag få ut mattias i soffan. Vi hörs kära vänner!

En marklägenhet i Madesjö!

Jag vill ha en marklägenhet, den ligger i madesjö och är 10kvm större och mer än 100 kr billigare än denna.
Dessutom ett större badrum. Jag vill ha, jag vill ha! Men det är mer komplicerat att flytta från bostadsrätt (har jag fått för mig iallafall). Det lär inte bli något med en marklägenhet i madesjö. Jävla nbab, eller jävla mig som går inte och kollar på lägenheter, trots att vi ha en bra här! (inte marklägenhet). Och sista anmälningsdatumet är imorgon. Fan fan fan!

Nu ska jag väcka mattias, han sover. Sover han mycket längre till kommer han inte kunna somna ikväll.
Ikväll måste vi somna tidigt, för jag ska jobba imorgon, så upp vid 06,00, kul.
Vi måste handla också, har inget hemma! Måste ha bröd, risifrutti & frukt.

Fan, jag vill ha en marklägenhet!


En helt vanlig tisdag!

Godmiddag.

Sitter här och väntar på att klockan ska slå 13.00 så jag kan gå ner till tvätten och slänga in allt i torktumlaren.
Idag blev det bara 2 maskiner, vilket är superskönt! Slippa vara där nere och springa hela tiden!
Åh vad jag skulle vilja ha ett större badrum och med en bra tvättmaskin, det hade varit så jäkla praktiskt.
Men jag överlever, tvättmaskin och stort badrum får vänta.

Poolen ringde mig förut idag och undrade om jag kunde jobba imorgon, så det ska jag göra.
Imorgon 07-16, torsdag 14-22, fredag 14-21,30, lördag 12,30-21, söndag 7-11 och så börjar jag gå på schemat på måndag, då jag jobbar 07-14.
Det låter lite jobbigt, men det är pengar! Och jag älskar pengar!
Och bara genom dessa dagar har jag ju tjänat ihop så vi kan betala räkningarna.
Det känns grejt!
Nu var det ett tag sen jag jobbade också, så det ska bli kuul att komma in i att igen! :)

Annars är det inte så mycket som händer, ska laga något och käka och sen är det ju tvätten som pågår. Ska byta sängkläder om jag orkar och sen kika på tv.
Mattias är iväg och jagar, så vet inte riktigt när han kommer hem. Men så kan det vara ibland.
Det går nog inte att vara med varann 24/7, ibland måste man nog släppa sig lös lite, eller?
Iallafall kortare stunder, tiiihi!

Aja, orka detta mer, jag har ont i huvudet så måste slänga i mig lite mat också!


:) Duschen och mysig kväll!

Jag funderar på att hoppa i duschen för jag känner mig rätt så frusen!
Har även lite ont i halsen, så ska hinka i mig lite te senare.
Blir en ganska så lugn kväll (öh som vanligt?), kika på tv och tända ljus och ja ni vet!
Mattias ligger i soffan med fjärrisen i handen och snarkar, han ser ganska så söt ut,
nästan "ta ni fjärrkontrollen så dör ni", haha!

Idag har vi inte gjort så mycket, städat lite och ätit typ. God mat var det iallafall, Mattias är helt fantstiskt i köket, gud! Idag blev det köttfärslimpa och potatismos och sås! Jag åt tills jag fick ont i magen. Jag fick lägga mig i soffan för att jag hade så ont i magen (fast det beror ju på att jag drack så mycket mjölk till maten, brukar ju få ont i magen av för mycket mjölk).
När jag låg i soffan så tittade jag "förlossningskliniken" ah bebis! Jag ska inte ens tala om vad som försigår i mitt huvud.
Jag är helt enkelt tokig, men det måste man få vara ibland! :)

Nehe, nu ska jag gå och duscha! :)

Vi hörs! (:

Juuul! :D

Är jag den ändå som längtar till jul? Jag satt igår och snackade om jul med Gunvald, haha.
Jag vill ha en julgran i år, den ska vi klä och ha julklappar under.
Det ska bli en riktigt rolig jul i år.
Och jag har redan börjar skriva min önskelista:
- Mobil (Sony ericsson C902 el C702 el C905)
- Vänner (säsong 7,8,9,10)
- Presentkort på Ikea
- Tvhylla
- Nya madrasser till sängen
- Överkast (ej hårtilldragande)
- Böcker (tex 14 år och till salu)
- Dukar (löpare)
- Bäddset
- Presentkort där man kan köpa tapeter
- Gardiner
- Ramar
- Tavlor

Jag vill ha jul nu! :) Wiie!



Wiie, jag är glad!

Jag är på strålande humör!
Gissa vad? Jo när jag låg i sängen som allra bäst, ni vet man ligger mellan sömn och vakenhet. Då börjar mobilen vibbrera och det är ett okänt kommunnummer.
Jag svarar ju självklart och i andra änden av luren hör jag Halina, chefen på almen.
Hon frågade om jag hade fått något jobb osv, och frågade sedan om jag var intresserad av den varkanta tjänsten i grupp 1. Självklart var jag det! Eftersom hon inte riktigt bestämt sig vad hon ska göra med denna tjänst, så fick jag minst 3 veckor framåt. Jag är glaaad! Sen får vi ju se hur det blir med resten, men just nu är jag glad!
Hon hade pratat med både gruppen och poolen och de hade sagt mycket bra saker om mig och ville väldigt gärna att jag skulle jobba i deras grupp! Då blir man väl ännu mer glad? :)
Så jag kan ju alltid hoppas att det blir ännu mer.
Dock så är det ju lite saker som kommer emellan. För nu när man varit arbetslös så har man ju kunnat bestämma en massa saker.
Jag börjar ju redan nu på torsdag och jobbar hela helgen, vilket gör att jag inte kan komma till Rebeccas 20-årsfest. Men jag hoppas att hon förstår! Fan, jag som hade sett fram emot detta. Men jag måste ju som sagt jobba.
Och så måste jag byta bort en helg då jag/vi ska till Danmark, men det går nog, jag har funnit en ganska så bra lösning på det!

Aja, idag känns det som om inget kan göra mig arg, för jag är bara så glaad för detta, trots att det bara är 3 veckor framåt. Men jag hoppas att ni håller tummarna för mig om att de ska bli förlängt. :)

Förresten, Grattis till mig på namsdagen!

Tankarna om självmord.

Man är fortfarande ganska handfallen över tragedin som hänt.
Flera av mina vänner känner denna person, de mår dåligt.
Jag vet exakt vad de går igenom, men jag vet inte vad jag mer ska göra än att tala om att jag finns här.
Ibland kan det vara lättare att prata med någon som varit med om samma sak och ibland tvärtom.

Jag har kännt någon form av ovisshet hela dagen. Funderat mycket på själva ögonblicket.
När man ligger där, ser det närma sig, vilka känslor blommar upp? Vad är det sista man tänker?
Dör man direkt? plågas man? Det är så många frågor som man vill ha svar på.
Jag tycker att det är själviskt att begå självmord, men en del av mig säger att det ändå är modigt.
För är det inte det egentligen? Att våga avsluta sitt liv. Att lägga sig där på spåret, att dra åt snaran runt halsen, att svälja alla tabletterna, att trycka av.
Har man kommit så långt att man överväger självmord, då mår man inte bra.
Men det finns alltid ett sätt att ta sig upp på föttern, självmord löser inget.

Jag läste på Amilas bdb att ett telefonsamtal kan förändra ett liv så drastiskt.
Jag håller med, att ett ynka telefonsamtal kan ändra allt på så få sekunder.
Att få ett sånt här besked är så otroligt jobbigt och svårt.
Att en människa kan påverka än så mycket, att ens liv förändras så, för att en annan människa valt att avsluta sitt liv.

Det är så mycket känslor som kommer fram just nu.
Så många tankar och delvis så många minnen. Men som jag har sagt innan, man måste försöka se framåt.
Tänka på alla fina och bra minnena. Inte tänka så mycket på "varför" "tänk om" osv, det lönar sig inte.
För i slutändan så måste man på något vis inse att det var just detta som han ville. Ingen tvingade honom, han valde själv.

Det är på något sätt svårare att ta till sig det när man inte riktigt vet varför. När ingen vet varför man tar livet av sig. Om man inte har lämnat något brev som förklarar allt eller dylikt. Då blir det så mycket svårare att förstå.
Att en person som man kanske alltid sett glad, skrattandes, skämtandes och haft så mycket glädje inom sig, ska avsluta sitt liv på ett sånt fruktansvärt sätt, det är ofattbart.
Jag tycker det skulle vara lättare om man fick en förklaring på varför, ett brev, ett sms, vad som helst, men en förklaring till varför man inte orkar. Då kanske man kan förstå.

Men ni som stod honom nära, var starka!



Och för er andra så måste jag tala om att gårdagen var mysig. Vi var och åt på restaurangen Kronen och sedan gick vi på bio "Step brothers". Det var som sagt en mysig kväll, med väldigt god (&dyr) mat och en rätt så bra film.
Vi åkte senare hem och myste här hemma, tände ljus och kikade på film.
Det var alltså en mysig och fin kväll och det bästa var att vi spenderade den med varandra.
Älskling, du är det bästa! Utan dig skulle mitt liv inte fungera. Du är en del av mig. Jag älskar dig!

Hemska händelse!

När något sånthär händer blir man helt stum. Även om man inte känner personen så säller sig nog många människor "varför?".
Jag har vet vem han var, jag har sett honom hundratals gånger i skolan, för det mesta med en gitarr i handen.
Jag har aldrig pratat med honom, men ändå så känns det konstigt.
Att välja denna väg, det är helt ofattbart. Jag förstår hur hans nära och kära känner sig, man känner sig helt borttappad. Man vet inte riktigt vad man ska göra, ta vägen, hur man ska hantera situationen.

När något sånthär händer så kommer mina upplevelser om detta upp. Jag vet själv hur handfallen man är, hur hopplöst allt känns. Hur det alltid hänger ett mörkt moln över en. Det är hemskt.
Hur mycket man än försöker så går det inte att vara glad, inte under en lång tid.
Man kan skratta och le, men inom en så finns bara ett trasigt hjärta.

Men man måste försöka vara stark, att gå runt och tänka "varför?" "vad kunde jag gjort?" "varför sa han inget till mig?" osv, det funkar inte, för personen kommer inte tillbaka, hur mycket man än försöker.
Som sagt, man måste vara stark när man hamnar i sånnahär svåra situationer.
Prata med varandra, det hjälper att få ur sig allt känslorna.

Vila i frid.
 
/ Jenny Viklund

Sovrummet = bombnedslag!

Jag har städat! Fast jag sa ju att jag bara skulle städa lite, men det blev ganska mycket. För idag tog jag ut mattorna, samt både damsög och torkade golven.
Nu är lägenheten fin igen, dock ser väl sovrummet värre ut, för där inne har jag ju inte kunnat städa.
Så det ligger smutskläder på golvet och sängkläderna ligger lite huller om buller.
När mattias stigit upp ska jag in där och plocka iordning, hänga upp tvätten från igår och ner skit i tvättkorgen, byta sängkläder och så dra upp rullgardinen, haha! :)

Funderar på att åka och handla nu medans jag väntar på att mattias ska vakna. För även om vi åker sen så lär ju jag få åka på att köra, så kan lite gärna åka ner dit själv. Känns lite bättre.
Funderar bara på vad vi ska käka senare och vad man ska handla. Får ju inte så mycket respons av honom där inne i sovrummet. Så får väl bli vad jag är sugen på det.
Ska även köpa hem lite gott (det är ju helg!), som vi kan smaska på framför Idol ikväll, chips & dip kanske?
Aja, vi får se. Ska iallafall klä på mig lite andra kläder och sen sminka mig lite lätt.

Men vi hörs nog senare igen. Idag är jag på G! :)

/ Jenny

Nu är det lilla livet hemma!

Nu är Mattias hemma igen. Han ligger i sängen och sover. Han kom hem runt halv tolv tiden, så måste låta honom sova lite.
Själv sitter jag här i morgonrock och ska snart ta itu lägenheten. Ska städa litegrann tänkte jag, men bara liite! (:
Måste även få i mig mat, är döhungrig och har varit det sen åtta imorse, men jag har inte orkat äta, för vi har inte haft något gott, inte för att vi har det nu heller men ändå.

Senare ikväll blir det nog mys framför Idol och någon film. Sedan imorgon (vi firar 2 år :D)ska vi ut och äta sen gå på bio.
Det blir nog så, som ändå är ganska vardagligt, men det går ändå. Så länge man är med varandra behöver man inte göra något jätte stort. Eller hur?

Nåja, nu ska jag klä på mig lite kläder och sedan börja dona lite här hemma.

Fan jag är trött. Puuh!

I'm Back!

Jag somnade nog vid typ fem tiden inatt. Och vaknade kanske runt halv sex och gick in i sovrummet.
Nu ringde Mattias och ville att jag skulle föra över pengar till honom, det är därför jag är uppe.
Jag är inte så jätte trött. Men ska nog vila tills han kommer hem iallafall.
De skulle nämligen få liv i patrik nu och så äta och sen komma hem.

Så jag funderar på att lägga mig hos Gunvald i soffan och kika på lite vänner. Eller om det är något annat trevligt på tv:n.

Vi hörs sen! Puss!

Jag grät!

Ah jag sa ju det.. Jag lipade nyss. Men det var tack vare filmen jag just kikade på.
A Walk To Remember är ju så jävla bra och så jävla sorglig.
Fan vad jag gråter till den.

Nu ska jag lägga mig i soffan och glo. Kanske jag somnar. Tror jag sover där inatt. Blir lättare så. Då är det inte så tyst.
Jag hatar tystnad!

Nu fick jag sms av gullis. Godnatt på er!

Fuck egentid.

Det är så många som säger att man ska unna sig lite "egentid" när man bor tillsammans. När man nästintill är med varandra dygnet runt, så ska det tydligen vara skönt med denna "egentid". Men jag säger bara "FUCK EGENTID".
Jag struntar i om det är bra för så många andra, det är inte bra för mig. Jag vill inte ha någon jäkla dum egentid och rå om mig själv, det kan jag lika gärna göra när Mattias är här.
Jag vill inte vara utan honom, så enkelt är det. Jag är Mattias-beroende, det är som knark - tro mig!
Får jag inte en dos av Mattias blir jag så grymt deppad och tänker bara på massa dåliga saker.
Se redan nu, han åkte vid sju tiden kanske och jag har redan börjat deppa ihop.
Jag slår vad om att innan jag somnat så har jag lipat åtminstone en gång.

Vi skickade lite sms nyss, där skrev han att han saknade mig och jaa jag höll på att bryta ihop redan där.
Patetiskt? nej, jag är bara så jäkla beroende utav honom. Han brukar alltid vara här om kvällarna (okej, ibland är han ju ute, men ni fattar vinkeln liksom), han tar alltid hand om mig, myser med mig, gör så jag skrattar. Vem fan har jag ikväll & inatt? Nej just det, inte en jävel.

Men jag vet ju att jag klarar detta, alltså herregud det är inte ens ett dygn han är borta, men det känns som en evighet, när man själv bara sitter och glor. Jag har ju varit iväg från honom i 1 vecka, så detta är ju liksom en baggis. Men ändå.
Jag saknar honom, jag vill ha honom här nu! Jag vill inte att han ska sitta på någon jävla parkering utanför Bauhouse i någon jävla husvagn med John och Patrik, jag vill att han ska sitta i soffan med mig.
Och i natt vill jag att han ska ligga brevid mig, sådär nära och snarka lite lagom högt.
Det är liksom trygghet.. och som ni alla vet hatar jag att sova ensam.

Nu ska jag kolla på "a walk to remember", jag kommer gråta, jag känner det. Fan vad jag är lipig.


None

Jag hickar & är ensam!

Fan jag hickar och har hållt på i snart 6-7 minuter, det är jävligt jobbigt.
Lat som jag är orkar jag inte gå ut i köket och dricka vatten heller, haha.

Som sagt så jobbade jag en stund idag, det gick ganska effektivt. Väl hemma var jag astrött och somnade på soffan efter maten, inte så bra.
Nu sitter jag här och glor och vill att klockan ska tacka lite fortare så det kan bli Idol.
Förresten är jag själv hemma hela natten... mattias, Patrik & john ska till bauhouse(?).. ja de ska vänta på öppningen imorgonbitti och de ska ha skotkärror med sig för att försöka vinna 10000. Aja, de har ju sina idéer iallafall. Det är ju värt att berätta att alla tre är arbetslösa.. nu blev det väl genast lite mindre patetiskt?

Så nu tänker ni väl att jag ska ha en skön och mysig kväll med mig själv. Njuta av ensamheten och sådär, men nej! Jag är itne alls sugen på kvalitetstid med mig själv. Så har ni inga planer för er ikväll så kan ni ju svänga förbi.
Dock lär det väl bli så att jag kommer sitta hemma och glo själv ändå.
Så får väl försöka njuta.. fan att vi inte hade ett badkar då hade jag tagit ett långt varmt bad.. får väl bli en dusch istället, så trååååkigt!

Aja, snart blir jag galen på min hicka, måste ut och dricka något. Hick hick!


Jobb jobb jobb!

Godmorgon!
Här sitter jag i morgonrock och väntar på att frukosten ska bli klar. (hur den nu ska bli det med tanke på att jag sitter här och mattias ligger i soffan).
Poolen ringde mig nyss och undrade om jag kunde jobba ett par timmar idag. Så ska dit vid 12.30 idag och jobba till 16.00, inte så jätte länge, men ett par timmar iallafall. Det är alltid något, eller hur? :)

Aja, nu ska jag ut i köket, jag är vrålhungrig. Vi hörs!


Dumma (kladd)kaka

Jag skulle på mig att göra kladdig kladdkaka.. och jaa det gick bra, nästan!
Tog ur den ur ugnen och den var lite för kladdig, tänkte att jag skulle sätta in den typ 1-2 minuter till, tills jag plockat iordning lite. Sen gick det typ utför, för när jag tog ut den efter kanske 1½ minut så var den inte alls kladdig. BUHU! Så nu är det som en vanlig chokladkaka, utan kladd. Jag är inte alls nöjd. Och inte lyckades jag med graneringen av florsockret heller, tänkte göra något fint litet hjärta och sådär, men det gick åt helvete allt ihop.
Aja, den går ju att äta, men det är inte alls lika gott som när den är kladdig!

Tänkte bara skriva det, att jag hatar kakjävlar. Hejdå!

1 Oktober, redan lite kyligare! :)

1 Oktober och jag känner redan att det är liite kyligare ute.
Idag har vi varit en sväng i Kalmar, körde in Timmy för han skulle köpa något spel.
Var där inne någon timme kanske, sen bar det av hemmåt.
Här hemma har vi kollat på Andra avenyn och nu är det mat som står på schemat.
Idag vad mattias sugen på Isterband, så han håller på att göra iordning det. Dock är jag inte så förtjust i det, men det får väl gå ändå. Vad gör man inte? :)

Senare ska vi kika på tv, idag är det massa bra program. Eller massa och massa vettitusan, men Grey's börjar ju idag, jag är lycklig! Och innan dess är det ju idol. Så blir en tv-kväll iallafall.
Men det är mysigt med tända ljus lite kvällsmat i form av varmchoklad/te och någon smörgås, låter inte det hur mysigt som helst? Gaah jag längtar redan tills det blir mörkt! (:

Var förbi jobbet en stund, lämnade in min lönelapp, så man får lite lön nästa månad.
Ska skriva upp de nya tiderna också så jag inte glömmer bort det. (ingen risk). Hoppas jag får jobba lite mer nästa vecka också. Pengar pengar pengar, det behövs verkligen! Så jag blir glad för alla jobbtillfällen jag får, måste ju ta det som erbjuds helt enkelt!

Nehe, nu ska jag kika lite på vänner innan maten är färdig. Vi ses!


RSS 2.0