Feb. 28, 2013

Here we go again.. vaknar upp med , vad som känns som, tusen knivar i halsen, helt sjukt ont gör det. Får bli till att dricka honungste hela dagen.
Hoppas det inte blir värre, men det vore väll pricken över i:et.
Och jag som ska jobba på söndag (för första gången på typ 1,5 år).

Men det ska nog ordna sig med det. Ska bli spännande o komma tillbaka till jobbet. Kul men läskigt. Det har ju ändtrats en hel del sen sist, men det ordnar sig nog! :)

Annars rullar det på.. japp.

dags o ta tag i dagen.

Feb. 21, 2013

Godmorgon!
Ligger fortfarande i sängen, medans William är inne på sitt rum o grejar :)
Snart dags att stiga upp o äta lite frukost.
Sen måste vi ta oss ut en sväng för att handla. Det har ju vräkt ner snö de senaste dagarna, så har inte velat gå o handla.

Var som sagt hos läkaren i tisdags, han (läkaren) hörde att det pep om honom, så han fick andas in medicin, han skulle "suga" på en slang för att få i sig medicinen.. i två minuter skulle han göra detta, inte helt lätt, men det gick, sen skulle han vänta 15 min och sen "suga" i sig medicin igen.
Detta hjälpte, så han fick bricanyl utskrivet.. Detta har hjälpt lite iallafall, pipandet är fortfarande kvar, men inte lika mkt som innan.

Men tror vi är påväg åt rätt håll! Näsan har slutat rinna och han har börjat äta igen. Så det känns skönt.

När vi förövrigt var på VC var han inte ett dugg mammig, sprang runt o levde rövare och brydde sig inte om mig ett dugg, lustigt det där :-P.
Han var väldigt duktig när vi var där, sa inte en knyst när sköterskan tog prover, utan tyckte det var spännande när det kom blod från fingret :-)

På lördag blir det lite kalas här hemma eftersom jag fyller år, så måste försöka hinna baka litegrann! Ska försöka få tårtbotten färdig idag iallafall! :)

Imorgon ska jag lämna William hemma och åka till Rebecca för att hälsa på det nya tillskottet Anelia! :) Åh, ser verkligen framemot detta. Så idag måste jag göra klart hennes present. :)

Nehe, nu är det lite väl tyst.. hyss på gång! ;)




Feb. 19, 2013

Ligger bredvid William som tar sig en middagslur.
Lilla plutten är fortfarande förkyld, så i eftermiddag ska vi till.doktorn igen. Dels för att han nu piper och väsnas i bröstet när han andas och så är hostan fortfarande väldigt jobbig & hostmedicinen hjälper inte längre.
Inatt har han inte sovit så mycket pga den där förbaskade hostan. Så hoppas vi får bukt på detta och att han snart blir frisk.

Dessutom är han inne i en seperationsfas, 'jätte'kul.
Han är så mammig, ingen annan duger! Och jag lovar att det kan tära på mitt stackars tålamod. Även om vi bara är hemma, ska han vara på mig, helst bli buren.. HELA tiden.
Igår var vi i Orrefors och det var knappt att hans farmor fick ta i honom.. ja.. då är det illa.
Men men, det är bara att fortsätta räkna till 10 (20,30,40) och hoppas att det snart går över. :)

jaa.. och lilltjejen Anelia har vi inte träffat än eftersom vi varit förkylda! Men snart så och jag längtar!!! :) Och det känns som evigheter sen jag träffade Rebecca, är man van att träffas minst 1 gång i veckan blir det lätt.lite jobbigt när det gått 2 veckor nästan utan att vi setts. Men men.. så fort vi är krya och dom vill ha besök så ska vi seees!! :)

Hejhej!




(blombud på alla hjärtans dag! :)






Ny stjärna är född! <3

En ny liten stjärna är född <3

Imorse fick Rebecca & Magnus sin lilla Anelia!! Längtar så att få sniffa lite bebis & krama om mamman.

Nu när jag vet vad det är för sort kan jag nu göra klart presenten som är påbörjad :) Wiho!


Ett stort grattis till er!!! <3


sjukstugan fortsätter!

Jaha, så är det måndag och sjukstugan fortsätter! William har feber och jobbig hosta!

Var ner till läkaren, MEN så var William tydligen listad på Hälsocentralen o inte Astrakanen (som är mö bättre och som jag har). Var helt säker på att han hade den läkaren (som han dessutom har på bvc)..
Nåja, fick gå en trappa upp och nu väntar jag på att en sköterska ska ringa mig. Hoppas bara att vi får en tid idag! (därför bättre med Astrakanen som har drop-in).

Jag är också sjuk, samma som William men ligger några dagar efter..

Mattias åkte iväg till Trollhättan imorse, så här hemma får vi klara oss själva i sjukstugan och jag hoppas att han inte blir sjuk där uppe nu.

MEN.. trots att vi är sjuka och har lite oflyt just idag så kommer denna dagen verkligen bli en bra dag!! Vad detta beror på kommer ni nog få reda på lite senare under dagen! :) hiii!

nähe. återgå till att torka snoriga näsa.






Feb. 08, 2013

Har ett sovande barn på magen. Detta barn är dessutom lite halvsjuk, snorig & febrig o så lite hosta på det. :(
Även jag vaknade upp med halsont idag och känner mig inte riktigt kry.

Vi som idag skulle åkt till Fröseke eftersom min lillasyster Vilma fyller 6(!!!) år. Grattis på din dag! :)

Men vi får hoppas att dom kanske kommer hit på lite fika när jag fyller år om 2 veckor! :)

Så idag och i helgen blir det nog att kurera sig lite med god mat och honungsvatten.

Annars går jag i.väntans tider.. eller ja.. Min fina vän ska föda vilken dag som.helst (BF 16/2) och jag tycker det är sååå spännande. :) och när bebisen väl tittat ut så lär det väll suga till i livmodern!! :p nåja, all lycka till Rebecca & Magnus som snart får träffa sitt lilla underverk <3.

nehe, försöka krångla mig upp! :)









RSS 2.0