Lördag

Igår svalde jag min andra piercingplutt och funderade på att ta ur den helt och hållet, eftersom jag inte hade någon mer plutt. Men jag ångrade mig, så jag har sovit med den i, iallafall. Duktigt av mig att inte svälja hela staven, haha!
Så idag har jag bett Linnea köpa en ny piercing som jag snart ska åka och hämta.
Ja jag ska som sagt till Linnea, vi ska ordna med projektarbetet och senare ikväll är det tydligen förfest hemma hos henne, så ska vara där en stund.
Dock blir det inget drickande, för jag ska förmodligen köra, men vi får se.

Mattias ska ju upp till John och festa där, så ska nog förbi där senare ikväll och checka läget och så. Det är väl det som händer ikväll, umgås med fulla vänner. haha! :)

Nehe, nu ska jag avrunda och packa ner projektarbetet i väskan sen åka. Tjaaråå!

Fredag

Åh jag vill verkligen ha mat! Jag är vrålhungrig och bara längtar tills jag får sätta tänderna i maten som tillagas i köket just nu.

Det blev en tidig morgon idag, jag gick upp runt nio tiden (en halvtimme EFTER mattias), sen dess har vi typ kollat tv och sådär. Nu lagas det mat som sagt och senare vet jag inte rikitgt vad som väntar, jag är egentligen sugen på att fara iväg, göra något ovanligt, det skulle tillochmed räcka med om vi gick på bio, för det gör vi aldrig, bara göra något som vi aldrig annars gör. Men förmodligen blir det en hemmakväll ikväll (öh ovanligt?), men vi ska lyxa till det med "club sandwich" som vi senare ska tillaga.
Vi åt det en gång i sommras när vi var på Öland och Mattias har varit sugen på det ett tag nu, så vi ska laga det ikväll och ha det lite mysigt.

Lovet har verkligen gått fort och detta är faktiskt det sista lov vi har innan studenten, visst är det smådagar och sådär, men aldrig mer något "riktigt" lov, vilket känns sjukt roligt och sjukt skrämmande. Studenten närmare sig med stormsteg!
Vad som har hänt på lovet, ja det är inte mycket alls, skulle nog få plats på en liten rad om jag så skulle skriva upp det på ett A4 papper. Vi har inte gjort ett dugg, förvisso kan det ju vara skönt det också. Men nja!

Förresten, nu har vi satt upp den nya fina tavlan och det blev grymt bra. Jag är supernöjd, nu gäller det bara att få ordning på resten av lägenheten, typ tavlor och sånt där. Aja, det får ta sin tid, eller hur?

Nehe, ska gå ut i köket och se hur det går för maten, kan det inte vara redo för att ätas upp snart? :)

Bortsoven dag!

Idag vaknade jag först vid halv nio och var ganska pigg, men funderade på att ligga kvar en stund och dra mig innan jag gick upp. Men jag råkade visst somna om och därefter vaknade vi vid tio över tolv, snacka om att ha sovit bort hela dagen känns det som.
Fast trots detta har vi hunnit med promenad samt några bingospel (haha, ja jag vet!).
Fick även ett samtal från Mobila idag, men såg det inte förens senare och när jag ringde upp så var det ingen som svarade så får väl ringa imorgon och se vad de ville prata om! (; hih!

Jag ska nog snart ta tag i disken tänkte jag, för det är ett ganska stort berg nu, så dags att ordna det.
Sen vet jag inte vad som händer, hoppas på lite mys ikväll framför antingen efterlyst eller American pie 2, vi får se.
Jag är typ sugen på en god fruktsallad med massa olika frukter, får se om vi åker ner och handlar det.. (eller vafan jag har ju körkort nu, kan ju köra själv!!:)

Vi hörs mina vänner! Tjao!

p.s förresten funderar vi på tillökning i familjen.. med lite fiskar.. haha :) d,s

Punkt slut

Jag har ont i huvudet och vill bara slå och döda någon idag.

Man orkar till en viss gräns, okej?


Frågetecken ??

Hur det än blir, så älskar jag dig av hela mitt hjärta!!

Rubrik?

Jag funderar starkt på att lägga mig om en stund, känner hur tröttheten börjar påverka mig.
Fast till min stora förvåning sov jag ändå länge (?) idag, till kvart över nio ungefär.
Men jag tror nog att de beror på att jag igår tänkte "hoppas jag vaknar tidigt imorgon så jag kan gå upp och scones och göra en riktig mysfrukost". Det är konstigt att när man väl vill vakna tidigt och vill vara pigg, då sover man länge och är trött när man vaknar, det är verkligen typsikt.

Vi var aldrig förbi orrefors igår, Mattias kände inte för att åka iväg någonstans, så vi stannade hemma. Men idag tog vi bilen och åkte dit en sväng för att Mattias & Esa skulle ordna med bilen. Medans de var ute och grejade tittade jag på en väldigt bra film, kommer inte ihåg vad den heter men något i stil med "handen som gungar vaggan" ?, jaja hur som helst var den jätte bra, fast jag har ju sett den innan! :)
Efteråt bjöds vi på mat och lite senare åkte vi hem och for till Kvantum för att handla lite.

Nehe nu ska jag avsluta, så godnatt!

Ännu en tidigt morgon!

Och det var samma sak idag, vaknade innan åtta och var pigg(!!!), fast låg kvar i sängen i drygt en halvtimme, i hopp om att Mattias skulle vakna, vilket jag hoppades för mycket på (:
Just nu ligger han bakom mig och sover, sömntuta! :)

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, men det sägs vara middag i orrefors idag, så jag antar att vi ska dit, PAX FÖR ATT KÖRA!! :)
Vi får se hur länge vi är där, det är väl mest det som är inplanerat för denna dag iallafall!

Jag ska nog krypa ner brevid min älskling nu och väcka honom lite snällt, för det börjar bli tråkigt att vara vaken själv! :)

PÅ återseénde.

Körning och Plugg!

Så är det kväll och än är jag inte så trött, men det lär jag väl bli snart.
Mattias & John kom hem runt halv tre tiden och var helt utslagna, haha! Efter många om och men så skulle de ha pzza och jag fick köra ner de dit. Fast när vi satte oss i bilen (mattias bil), så startar den inte, utan batteriet är slut, haha! Så vi fick ta Johns bil och jag har aldrig gillat den, men idag gillade jag den riktigt mycket, så sköön att köra, ska försöka få Mattias att köpa en volvo istället (haha)!

John har precis åkt hem och Mattias följe med honom ner till bilen, dels för att hämta min väska och för att se om han hade några startkablar, vet inte om de åkte iväg till coop för att handla cola också, för mattias var ruskigt sugen på det. Vi får väl se! (:

Idag var jag som sagt ute i det sköna vädret, men efter en stund vände jag och gick hem, blev dövarm av att gå i solen och iskall att gå i skuggan, men en liten promenad blev det ju iallafall och det var riktigt härligt. Dessutom har jag varit duktig och pluggat på vår nya kurs "räddningsmedicin", eftersom jag var klar med allt så fick jag ett papper om vad första lektionen skulle innehålla samt uppgifter som vi skulle göra, så har hittat lite fakta om de och sådär. Jag känner mig verkligen duktig!

Förresten, jag lovade mig själv att när jag väl skaffat mitt körkort skulle jag ta bilen ner till Hällebärga kyrka för att tända ljus och lägga blommor hos Johan, vilket jag inte har gjort! Men jag har mina anledningar, dels att jag inte har haft bil och för att de har varit värsta ovädret och en oerfaren körare som jag ska inte ge sig ut i de vädret direkt, men förmodligen blir det en tripp nu i veckan!

Nehe, ska väl ordna med annat nu. Vi hörs!

Godmorgon världen!

Godmorgon!
Vaknade vid lite i nio, så idag sov jag lite längre än vad jag brukar, haha.
Ja, vad ska vi säga om natten? De tog ett jäkla tag innan jag somnade, lyssnade på Gömda iallafall, eller iallafall ett tag, sen så höll jag på att somna, men vaknade igen och kunde inte somna, haha. Så jag satte på typ 100 avsnitt av vänner, så somnade jag efter en stund, men vaknat stup i kvarten´. Vid sex stängde jag äntligen av datorn och sen dess har jag sovit utan att vakna, haha! :)

Det ser ut att vara rätt härligt väder ute idag också, fast det är drygt -5 grader ute, men ändå. Solen skiner och det ser bara allmänt skönt ut, ska kanske ta mig ut på en liten promenad om en stund.
Ska bara få i mig något att äta och sen ta på mig lite kläder.

Have a nice day!

Godnatt och lycka till, till mig! :-)

Så nu är det kväll och jag ska strax börja göra mig iordning för att lägga mig.
Inatt blir den första natten helt själv (i denna lägenhet) sen vi flyttade hit, är inte det otroligt? :O
Ska försöka genomlida natten och inte vakna så många gånger och absolut inte drömma några mardrömmar.

Jag har ju mina sömnproblem, så jag funderar på om jag ska kolla på film innan jag somnar (förhoppningsvis somna till filmen) för om jag somnar utan problem så blir det snabbare morgon och Mattias kommer hem igen.
Gah det är helt sjukt hur beroende jag är av honom och av hans närhet.

Som Jossan frågade mig för ett tag sen "tycker inte du att det är skönt att vara ensam för dig själv ibland, om det bara är för ett par timmar?" jag visste svaret och jag håller fasen på det. JAG VILL INTE VARA UTAN MATTIAS EN SEKUND!! Och för mig är det faktiskt helt sjukt att jag känner så, men iallafall!

Dessutom blir jag så jäkla blödig.. typ om jag ska skicka ett godnatt sms, så börjar jag typ lipa för att jag inte vill skriva ett godnatt sms, för jag vill att han ska vara här när det är "godnatt", inte vara någon annanstans. Haha, typ som nu, bara för att jag skriver så många saker om just honom så blir jag fasen ledsen över att han inte är här.

Men ska iallafalls se om det finns någon bra film jag kan kolla på, för jag tänker inte lyssna på gömda, för den är läskig och ännu läskigare nu när jag är ensam.
Men som tur är har jag ju mina katter som tar upp hela Mattias sida, så jag kan få tro att han ligger brevid mig, lite extra hårig bara, haha! :)

Nehe, ska hämta lite vatten nu och hämta mitt täcke och min kudde som ligger i soffan och sen släcka ner hela lägenheten och lägga mig framför någon bra film samtidigt som jag skickar iväg ett "godnatt sms" buhu, jag kommer lipa, haha! :) Det kallas KÄRLEK! :)

Godnatt & Önska mig lycka till! (:

image7382842-69

Simple plan - låt att minnas till..

Kommer du ihåg Linnea? :'(

I open my eyes
I try to see but I'm blinded by the white light
I can't remember how
I can't remember why
I'm lyin' here tonight
And I can't stand the pain
And I can't make it go away
No I can't stand the pain

Chorus:
How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Everybody's screamin'
I try to make a sound but no one hears me
I'm slippin' off the edge
I'm hangin' by a thread
I wanna start this over again

So I try to hold onto a time when nothing mattered
And I can't explain what happened
And I can't erase the things that I've done
No I can't


How could this happen to me?
I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
As I'm fadin' away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

I've made my mistakes
got nowhere to run
the night goes on
as I'm fading away
I'm sick of this life
I just wanna scream
How could this happen to me?

Är du på dåligt humör? kolla hit!!

Är man på dåligt humör ska man absolut kolla in dessa videor :)

1.  http://www.youtube.com/watch?v=1vfSk-6tIvo&feature=related

2.  http://www.youtube.com/watch?v=5P6UU6m3cqk&feature=related

3.  http://www.youtube.com/watch?v=i9WmKre5O2I&feature=related

4.  http://www.youtube.com/watch?v=Awm9nE8bJtI&feature=related

och sist men inte minst: http://www.youtube.com/watch?v=-cMjIYbq5D4&feature=related

När ni sett på dessa så går ni inte här ifrån utan ett litet leende på läpparna :)
Vilken gillade ni bäst?

Morgonpigg

jaha så vaknade jag lite innan åtta idag, vad är det som gör att man inte kan sova länge på helger och lov? Jag somnade ju inte ens tidigt igår heller, så vafan. Men man får ju mer gjort om man går upp i vettig tid (haha jo eller hur). Jag har iallafall hunnit med att duscha och ska snart ta mig ut i köket för att ta tag i disken och sedan ordna fram något i matväg, för jag börjar bli hungrig.

Mattias och co skulle ju åkt till Elmia idag, men det blir inte så, för de fnns ingen som kör (och nej jag kör inte i detta väder!) så de får stanna hemma idag. Synd för de, men kul för mig, haha!
Men de ska nog dricka öl idag iallafall, så jag lär ju bli ensam här ändå.

Jag ska tvätta lite idag också (hoppas de var idag jag hade tvättid) annars ser dagen kanske mörk (vit) ut, så vi får se. Jag börjar bli trött nu, så det kanske blir en liten tupplur senare, haha.

Men sluta någon gång då!

Nu får det väl ändå ta och sluta snöa och blåsa, vilket jäkla skitväder rent ut sagt.
Ikväll är det dessutom Palace, men jag förstår mig inte riktigt på er som ska ut ikväll.
Ut i detta väder, stå i en kö och frysa halvt ihjäl, försöka ta sig hem i snöstormen inatt?
Nej, jag förstår mig inte på er faktiskt, stanna hemma i värmen istället :)

Jag sitter just nu invirad i mitt varma täcke, men jag fryser ändå. Jovisst jag håller nog på att bli sjuk, igen.
Jag vet inte riktigt vad som sker ikväll, men blir väl att kolla tv och sen en tidig kväll, för vad vill man göra när det är sånt här jäkla pissväder? (åh det jävla vädret!!).
Åh vad jag vill åka utomlands igen, till ett varmt land, där snö inte existerar.

Mamma & P-G ska till Thailand nästa måndag, fuskigt. Jag vill också resa dit, vill också till paradiset, vill också bli brun och njuta av solen varje dag i två veckor, jag vill jag vill jag vill.
Men jag har inga pengar, verken till mjölk eller någon resa (haha, är jag negativ eller är jag negativ?).
Men i sommar och resterande dagar ska jag fasen spara pengar så vi kan åka på en tripp, vi också! :)
Iofs ska vi ju till Paris i Juni med mattias familj, vilket jag ser framemot, fast....
 när vi åker så har vi tagit studenten och då börjar vuxen livet, gaah!
Visst jag ser framemot resan jätte mycket och längtar halvt ihjäl mig, men de där med att när vi väl åker så är student och allt sånt bakom ryggen på en, vilket känns mäktigt läskigt!

Nehe om man skulle ta och göra något kul så man blir på bra humör?

ALLT ÄR VÄDRETS FEL!

bakning!

Jag vaknade lite efter åtta idag och var ganska pigg, typsikt att man inte kan sova när man har lov.
Men jag gick iallafall upp vid halv nio tiden och kollade lite på tv, dock inget bra överhuvudtaget.
Började diska lite smått och sen blev jag sugen på att baka, för bullarna i frysen börja tryna, så jag tänte baka en sats med kanelbullar. Men oj vad gott det lät med muffins tyckte jag när jag läste igenom oliak recept, så sagt och gjort, jag gjorde även en sats med apelsinmuffins.
Just nu står bulldegen och jäser och är snart beredd på att förberedas. Jag har kommit på en sak, det är grymt roligt att baka! :)

Jag hatar vädret, fan vad jag hatar det, vaknade upp till en alldels vit värld och snön höll fortfarande på att ramla ner från himlen, alltså jag bli galen. Visst jag gillar snö egentligen, men inte nu såhär i slutet av Mars, jäkla skit snö. Nu ska solen fram, vi ska ta vårpromenade, njuta av solen och inte frysa halv ihjäl oss.

Nehe, ska ut i köket nu! Puss!


Till minne av barnen i Arboga!

Kollar just nu på efterlyst och de tog upp fallet om de små barnen som mördats och mamman blivit svårt skadad. Jag blir så illa berörd och förstår inte hur någon människa kan vara så j-vla grym. Hur i helvete kan man hugga ihjäl två små barn som endast är 1&3 år gamla, vad fan ör det för fel på människan?
Jag vill inte ens tänka på hur mamman, när hon vaknat, kommer att ta beskedet, att hennes två barn, hennes älskade barn inte finns mer. Hon lär önska att hon också dött, att hon dött och de överlevt.

Jag mår så dåligt av detta, vad gör då inte anhöriga? vilken fruktansvärd mardröm de måste leva i. Jag lider verkligen med de. Jag tänker på sambon, tänk att hitta sin familj liggandes på golvet fulla med knivhugg, hur hade ni kännt om ni hade hittat någon familjmedlem/pojk/flickvän svårt skadad?

Jag hoppas att de griper denna sjuka jävel och att han/hon får dödstraff (ja just nu borde vi fan inskaffa dödsstraff). Fast är denna person verkligen "värd" att dö? egentligen skulle man sätta personen i en tortyrkammare eller vafan som helst, så han/hon får uppleva smärta och förstå vad han/hon egentligen har gjort.
Personen har tagit två barns liv, två små barn som inte fått uppleva världen överhuvudtaget, personen har berövat en mamma sina barn, sitt allt. Att personen inte ens har mage till att erkänna vad han/hon gjort gör det bara ännu värre. 
Jag hoppas att personen blir gripen och att han/hon råkar ut för något jävligt illa och jag hoppas personen dör en jävligt plågsam död! SÅ DET SÅ!  



Barnens gråt har tystnat för all evighet,
På grund av en grym bryskhet.
Ta med dig detta ljus,
låt det brinna i ditt hus.

Bloggare kan visa våra politiker,
att vi alla är samhällskritiker.
Våldet måste få ett stopp,
det är dags att vi vaknar opp.

Vi kan alla dra vårt strå till stacken,
för ingen vill väl få en kniv i nacken.


Ta gärna med dig detta ljus och text till din blogg.

image92

Städning & Gömda

Nja någon direkt vila vet jag inte om det blev när jag kom hem. Utan jag satte igång med att laga lite mat, det blev omelett, mums! Därefter kollade jag lite på Rachel Ray innan Mattias kom hem för att föra över pengar för de skulle till bolaget och handla alkohol till Elmia.
Efter att han åkt igen satte jag igång med att diska och fixa köket, sedan blev det torka och putsa toaletten och bädda rent och plocka upp kläder från golvet i sovrummet och ordna i vardagsrummet. Jag hade ju även tänkt att torka golven idag, men jag orkar inte, haha. Gör det någon annan dag, typ imorgon? ;)

Nu är jag iallafall helt slut och funderar på att lägga mig i min nybäddade säng och lyssna lite på Gömda så jag kommer ifatt Mattias, eller så slänger jag mig i soffan för att kolla på tv (ha som om det är något bra på tv nu?)
Eller så slutar det med att jag inte göra något av det, utan sitter här och glor. Den som lever får se helt enkelt!

Nu är det iallafall påsklov, vilket känns hur skönt som HELST! Jag tänker verkligen sova och sova lite till, det ska bli så jäkla skönt! Sen när vi kommer tillbaka till skolan så är det bra 12 veckor kvar tills studenten, gah helt otroligt. Jag längtar verkligen!

Nehe, nu ska jag göra något annat, tror jag! :)

Hejsvejs!

typ sjuk och blöh!

Hej hopp!

Sitter just nu i skolan och känner mig helt jävla sjuk, näsan rinner och jaghar ont i huvudet och är bara allmänt slö. Fasen vad jag skulle vilja gå hem och stoppa om mig själv i sängen. Funderar faktiskt på att göra det, att gå hem och vila lite och efter mitt vilande ta tag i städningen och kanske verkligen vårstäda idag, för det är fint väder ute, så då kan man ju passa på att vädra och städa och sådär, ja vi får se.

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt, jag typ skriver för att jag inte har något att göra.
Men nu ska jag nog gå hem tror jag.
Vi hörs sen!

trött, gäääsp!

Jag är verkligen helt slutkörd, känns som om jag skulle kunna somna på stört. Men den kan jag inte göra, för om ungefär 35 minuter är det favoritprogrammet grey's anatomy, som jag självklart inte vill missa! Så får väl hålla ögonen öppna någon timme till iallafall! GÄÄÄÄÄÄSP!

Ja jag har varit ute och kört idag också, körde först runt lite här i kvartert för att lära känna bilen liten (öh vilken jäkla bil, ge mig en annan?!:) sen åkte vi och hämtade John och sedan åkte vi vidare mot kebaben för att fira litegrann och det var gott! Väl hemma har Mattias tjatat att vi ska öppna champangen för att fira, haha.
Vi får se vad som händer imorgon, ska försöka få mattias att lämna bilnycklarna hemma, så att jag kan åka och handla lite imorgon och känna pulsen på mig själv, haha! :) Vi får la se!

Jag känner mig dessutom småsjuk. ont i halsen samt huvudet och fryser, blä jag gillar inte att vara sjuk och ynklig, bluhu!

Nehe, ska väl sätta mig i soffan och vira in mig i ett täcke och fortsätta kolla på rent hus.

Tjao

För jag har tagit körkort! :)

Tänka sig att jag äntligen klarat det där förbaskade körkortet, äntligen slipper man gå på tråkiga körlektioner, nu kan man köra när man vill, vart man vill, hur man vill (okej inte hur man vill, men ni fattar vad jag menar).
Guud det känns så befriande! :)

Men när vi väl satt där och avslutat allt så kände jag på mig att allt gått käpprätt och helvete. För det kändes som om allt gick fel, men tydligen inte.
Men när han sa "ja jag är ju inte så imponerad av din parkering" så tänkte jag "shit, nu är det kört" men han svarar då "men i övrigt var det bra och du blir alltså godkänd".
Ah snacka om glädje, är det verkligen säkert liksom? :) hihi!

Idag är nog en sån dag då man inte kan sluta le och jag vill fira denna dag, vi får se om det blir med tårta eller något annat härligt. (: Jag ska väl ut en sväng sen när Mattias kommer hem så jag kan få bilnycklarna, haha! :)

Hejsvejs!


Körkort!

19/3 2008 och jag har tagot körkort! DET NI! :)
Jag är LYCKLIG! :)

Ett litet sådär..

Sitter just nu i min morgonrock (som förövrigt måste tvättas, KOM IHÅG!), precis tagit mig en varm dusch dessutom gjorde jag rent duschen samtidigt, varför inte slå två flugor i en smäll liksom? (:
Hoppas  på att det snart blir läggdags och kolla på surf up som jjag igår laddade hem.

För ett par dagar sen letade jag igenom min blogg efter något jag skrivit om midsommar-06, för jag var lite sådär nostalgisk av mig och ville få tillbaka samma midsommarkänsla som jag faktiskt hade då.
Men efter noggrant letat igenom bloggen hittar jag inte ett enda inlägg om själva midsommarhelgen, utan allt var snarare om den tragiska händelsen som inträffade och som jag fick reda på samma dag jag kom hem från Öland. Visst så förstår jag mig själv att jag inte skrev om det bra och roliga stunderna (förutom just den natten då jag & Vickan just umgicks med Svenne).

Men om jag tänker tillbaka på just midsommarhelgen och tar bort allt dåligt som hände, så var det liksom en fantastisk helg, mycket saker hände, både förväntade grejer och helt oförväntade grejer.
Jag har ingen lust att rabbla upp vad som exakt hände, för det är ju mer än 1½ år sedan, men ändå.
Men jag hör fortfarande ord som klingar i huvudet som hände en av kvällarna (minns inte vilken):
"Jenny vänta, jag måste bara få.....", denna händelse var ytterst oförväntad och jag minns än idag känslan "WHAT THE FUCK?". Men aja, det var iallafall midsommar, och den midsommar innehöll mycket saker, som jag helt enkelt får bevara i mitt minne.

Dock vet jag att ingen midsommar kommer bli sig lik igen, nej inte efter den midsommaren.
De som egentligen känns mest konstigt det är när jag och Anne var på väg hem till stugorna, fulla och glada, bärandes med cykelhjul och midsommarstång och allt var det var. Jag började skicka sms till hela min telefonlista, skrev något om midsommarstång och cykelhjul, minns inte riktigt, men skickade även då till Svenne.. Alltså det känns så konstigt att bara.. ah att jag skickade sms till honom, jag hade ingen aning vad som hade hänt, vad som skett i hans lägenhet ett par timmar innan. Förvisso var jag lite irreterad på honom eftersom vi lovades att höras av senare, vilket vi inte gjorde.

Det finns så mycket att spekulera i, så mycket saker man tänker att man kunnat göra och inte göra. Men det är inte lätt att veta att den människa man sitter och pratar med planerar att ta livet av sig timmarna där på. Det är inte lätt att veta att den man kyssar på morgonkvisten är den som ett par timmar senare hänger helt livlös i sin lägenhet.

Ibland kan jag stå i vardagsrummet och kolla över gatan och se huset han bodde i och minnas.
Tillexempel när vi sms:ade när jag och linnea var ute och gick och han sa att vi skulla kolla om lampan i hans lägenhet var tänd, haha, kommer du ihåg det Linnea? :)

Nehe, jag hade från första början inte tänkt att detta inlägg skulle handla om Johan, men så blev det och det är ganska skönt att få skriva av sig ibland om saker man känner och tänker på.

Godkväll!

P.S Håller tummarna!! :) D;S

Brr, kallt!

Hej!

Ska strax springa ner till skolan och säga att jag går hem, haha! :)
Väl hemma har jag inte gjort någon nytta, tänkte ju städa och fixa, men det får bli om en stund, LAT ELLER?! :)
Funderar även på att ta en liten sömnpause senare, för just nu hänger ögonlocken långt nere vid fötterna så jag måste verkligen anstränga mig för att hålla de upp, haha. Dock somnade jag ändå ganska tidigt igår efter att vi låg och lyssnade på Gömda, vaknade upp vid halv ett igen och stängde av datorn. Men i morsre var jag ändå supertrött och ville inte gå till skolan, men det fick bli så ändå.

Imorgon är det onsdag och det händer väl inte så värst mycket faktsikt, lite det enda och de andra, sånt som märks. Har iallafall inget planerat så om jag inte orkar städa idag får jag väl göra det imorgon.
Hoppas att vädret blir bättre imorgon så man kan ut och gå en promenad i solen (hoppas hoppas).

Nehe, ska klä på mig ytterkläderna och kuta ner till skolan, jippie!

Puss


Snö, jävla snö!

Har precis tryckt i mig en halv apelsin, den var verkligen svår öppnad och svår äten, så jag gav upp efter halva.
Kanske inte så smart att sitta och äta apelsin vid datorn när den bara kladdar, men skit samma! :)

Jag hade hoppats på att vädret skulle bli bra igen, för igår så smälte ju allt bort, men idag när man drar upp parsienerna (stavning?) så är det vit ute och slask och jävulskap, fan jag blir så trött.
Jag vill ha samma väder som det varit de senaste veckorna (tom regn är bättre). Buhu på Gud om det nu är han som bestämmer, annars buhu på vädret.

Jag har inte så värst mycket att göra i skolan nu, ska skriva det sista på samhällsarbetet och sen en reflektion på svenskan, sen är det klart. Kul att det är flera dagar kvar i skolan, så jag kommer mest sitta och glo och ha allmänt tråkigt.

Och jag tänker klaga precis som alla andra: Vad fasen är det med bilddagboken? Fast å andra sidan kan det ju vara bra att det är cp och jobbigt, då kanske man slipper bli mer beroende! :P haha!

Nehe, jag ska väl fortsätta med mitt samhällsarbete och sådär, men skriver nog en rad senare ikväll! :)

Snöstorm och katt på fönsterbrädan

Gaop, hjärtat uppe i halsgropen, kikade nyss till de öppna fönstret och ser min lilla kisse sitta ute på fönsterbrädan? åh vad rädd jag blev, men direkt när jag ropade på henne hoppade hon in igen. Men fattar inte riktigt hur hon kommer igenom den där lilla springan, men är man smal och tunn så är man.

När det blir vår igen så ska jag verkligen vårstäda, vädra, torka och allt som man gör när det ska bli fint inför våren, lat som jag är har jag inte riktigt gjort det än och känner att det behövs nu, så när solen kommer tillbaka med sina varma strålar så blir det städning från golv till tak.

Vi har precis varit på kvantum och handlat diverse saker till middagen som Mattias håller på att fixa nu, det skulle bli potatis, morötter, lök, champinjoner i ugn och sen hemlagade hamburgare. Han har varit sugen på de där grejerna i ugn ett bra tag nu så idag skulle han äta det. Tror han saknar mamma Mariannes mat där hemma "men så gör ju mamma ju" (:

Förresten så körde jag ju även idag, jag blev förbannade på det äckliga vädret, men de hade hunnit smälta bort innan jag började köra, vilket kändes mycket bra. Körningen gick bra och jag kommer bara närmare och närmare körkoret, vilket känns grejt.
Bara det inte är sånt här pissväder allt för länge nu, men såg att det bara skulle hålla i sig ett par dagar, så det är nog lungt! :) hihi!

Just nu yr snön och det känns nästan som November istället för Mars, men vädret har väl spelat oss ett spratt som vanligt. Alltid är det något, vem vet denna sommaren kanske blir den varmaste på typ 150 år eller liknande. haha! :)

Nehe, ska väl hjälpa min kära sambo med maten.

Hejs!

Vafan?!

Jag säger bara:
- VARFÖR I HELVETE SNÖAR DET??!

Igår var det ju vår och jätte härligt väder, idag snö och äckel.
Jag blir så trött.

Hejdå!

Ett kvällsinlägg!

Som ni kanske ser jag har "mekat" lite med min blogg, är ganska nöjd, men känns ändå lite dyster, men jag är inte så haj på det där ännu, så man får la lära sig lite mer så småningom! :) Vad tycker ni?

Sitter just nu i sängen med en snarkandes mattias brevid mig, dessutom ligger han i stort sett på min sida, eftersom hans är upptagen med katter både uppe & nere, så han får inte plats, haha! Men det gör inget om han ligger nära mig, jag klagar inte, det är mys att ligga så nära  när man sover (om det inte blir för vaaarmt).

Vi började kolla på en film runt halv tio tiden, "solstorm" tror jag den heter. Men mattias somnade efter en halvtimme, timme så jag fick kolla klart. Men jag var inte trött så tänkte kolla läget på mina favoritbloggar, haha! :)
Dock  börjar jag tröttna nu och mattias  vaknar säkert snart av mitt skrivande och blir sur för att jag inte lagt mig än haha, så lika bra att avsluta.

Godnatt!

Helgen är över

Så vann Charlotte gårdagens melodifestival, ganska otippat va? (:
Men jag har sagt från första början att jag trodde hon skulle vinna hela skiten och jag tror faktiskt hon kommer gå ganska långt i Belgrad också, men vi får se.
De som är dåligt är att det knappt gick att komma fram igår när man röstade, jag fick ringa minst 30-40 ggr för att kunna rösta en gång, tillslut tappar man ju tålamodet och struntar i att rösta.
Mina röstningar gick till Linda såklart och så lilla Amy, men det hjälpte tydligen inte. :)

I fredags blev det ju lite av en impulsfest, jag, Caroline & Linnea åkte in till kalmar för att shaka på Palace, topp var det verkligen! Det var verkligen jätte länge sen jag var ute, så det var mycket trevligt, dock kunde de spelats lite bättre musik (enligt mig då, haha), men annars var det bra.
Hemresan var därimot lite läskigt, men orkar rabbla upp det nu och sådär.
Jag och Caroline hoppade av hos John för att träffa våra pojkvänner, där uppe var det fullrulle med hög musik och massor och vi tog oss varsin nattmacka. Sen började jag diska, för jag hade inget och göra och samla ihop alla flaskor och burkar, så John slipper göra det dagen efter, jag är sååå snäll! :)
När folket börjde dra (runt halv tre, tre) så hoppades jag förfullt att vi skulle det också, men jag hade fel.
Vi blev kvar till strax efter fem och vandrade hem och somnade runt halv sju tiden. 

Nu vankas det mat och jag ska strax gå ner i tvättstugan för att hämta upp dagens tvätt, verkligen kul! 

Ha en trevlig söndagsdag.  

Puss På PartyFisk! :)

Efter att ha prata med caroline en stund är jag nu till 100% sugen på att festa, jag vill in till palace och dansa, dansa, dansa. Från att vara helt sunkig och trött och bara blä, ändrades allt på några minuter.
Det är bara att prata med Partyfisken Caroline! AHH! :)

image75

Linda Bengtzing äger ut alla! :)

jag häpnades idag utav en händelse som utspelades sig i skolan.
Jag satt inkurade i opkorridoren och läste den hemska boken "pojken som kallades Det", in kommer två stycken som inte tillhör omvårdnad utan bara har sina skåp där, de kollar på matsedeln när det ena säger:
- Åh det är spagetti och köttfärsås, det är ju faktiskt gott! Du ska väl äta idag?
Tjejen tittar konstigt på sin vän, typ som om hon är dum i huvuet och säger:
- Eh neej, jag åt ju faktiskt igår!
Hon var liksom seriös och på hennes tonfall lät det precis som om hennes vän var totalt dum i huvet.
Tjejen i fråga var pinnsmal och behövde nog få i sig både en eller tre måltider minst.
Jag försöker läsa i min bok men de som de sa snurrar runt i huvudet på mig.

På tal om något helt annat, ikväll är jag ensam, japp en Fredag sitter jag hemma och tycker synd om mig själv.
Nja så brutalt är det väl inte, men lite, det är aldrig roligt att vara själv och minst roligt på en Fredag.
Men jag valde själv att stanna hemma, eftersom jag ändå är trött och inte ett dugg sugen på att dricka, så är det lika bra att sitta hemma!
Så ikväll ska jag kolla på tv eventuellt film och ha tända ljus och göra fruktsallad och kanske göra en äppelpaj, vi får se hur tråkigt jag har! (:

Sitter just nu  och lyssnar på Linda Bengtzing, åh jag älskar henne verkligen. Jag älskar hennes låtar och har alltid gjort! :) Jag blir lite festsugen nu när jag lyssnar på "hur svårt kan det vara", nästa fredag ska det bli fest.
Vare sig jag har pengar eller inte, jag ska ut till palace, det är ett måste känns det som.
Det var så länge sen jag var ute och nu vill jag verkligen ut, ut för att dansa hela natten lång och helst ska det ju vara med vänner, haha! (:
Men fest nästa helg är inplanerad och det ska GÅ! :)

Nehe ska ställa mig framför spegeln och sjunga & dansa lite! haha!

Pusspuss

Hockey!

Ja, det vankas mat i köket, blir någon typ av köttfärs och makaroner, vi hade absolut ingen fantasi, så det fick bli något tråkigt och konstigt, haha!
Senare ikväll ska vi iväg på hockey, Linnea spelar match här i nybro så man får väl passa på att kolla! :)
Fast jag är grymt trött och kommer sitta och frysa och vilja hem till efterlyst, haha! Men jag har ju faktiskt aldrig sett henne spela, så det ska bli kul! :)

Nehe, skulle bara säga det. Hej!

Skoltrött och samhällsarbete!

Sitter ännu en gång i skolan, håller på att skriva ett arbete som vi har i samhällen, men jag har tagit en lieten pause. Arbetet är nog snart klart, vilket känns skönt, då är det mesta faktiskt klart.
Nästa vecka är sista i skolan innan påsklovet, vilket ska bli så sköönt!
Dock vet jag inte vad jag ska göra nästa vecka eftersom jag i stortsett är klar med det mesta. Det blir nog lite projektarbete med Linnea, annars blir det typ att sitta och glo mestadels, väldigt.. kul?!

Idag är det torsdag och helgen närmare sig, jag älskar fan helger, slippa skolan och bara sova länga och ha det skönt. Men vem gillar inte helger liksom? :)
Och jag är så fruktansvärt skoltrött, det är inte klokt, men man får se det från den ljusa sidan, det är ju mindre än 3 månder kvar till student, spännane och helt ofattbart! (:

Igår kollade vi klart på vänner också, så idag ska datorn tillbaka på sin plats, så kan jag äntligen städa i sovrummet (som om jag inte kunnat det innan liksom, haha). Så idag ska jag nog verkligen ta tag i städandet, eller nja kanske imorgon, haha! :)
Vi skulle också behöva åka och handla, så ska försöka få iväg mattias på det sen när han slutar, om han inte ska vara med John idag (han kom ju hem igår efter två veckor i utlandet).

Nu ska jag fortsätta på mitt arbete om "äktenskap inom olika religoner"

Hejsvejs!

En sån där dag bara blöh

Gah, det känns som om jag har tappat gnistan till det här med blogg, känns inge roligt alls att skriva längre, känns mer tvunget att uppdatera.
Iofs är det inte så många som läser min blogg, men ändå.
Ibland kan det vara skönt att kunna skriva av sig lite. Men bara lite, för man kan inte skriva om vad som helst i bloggen, man kan inte skriva vad man tycker eller vad man känner, för då blir det alltid ett hejdundrande liv i flera månader om inte år tom, jag vet!
Det finns så mycket jag skulle vilja dela med mig här, så många tankar och så mycket känslor om vissa saker, men jag vågar inte, rädd för att folk ska tycka att jag är dum i huvet eller helt enkelt äcklig kanske, vad vet jag?

Det är tur att jag har en annan blogg, som jag skriver om saker som händer på riktigt,  hur jag verkligen mår, vad som sägs just nu, vad som plågar mig osv. Eftersom jag vet att de finns folk som läser bloggen som jag känner, endel saker vill man inte dela med sig till männsikor man har runt omkring sig, saker som är alldels för privata, som bara jag vet om, som ingen annan vet, det är så typiskt mig att aldrig kunna berätta saker som ligger långt in i hjärtat, inte ens för Mattias.

dessutom är jag jämt på dåligt humör, vilket resulterar ilska mot mattias. Jag vet inte varför jag jämt är på dåligt humör och tycker att alla kan fara och flyga för minsta lilla, ibland suger det att vara jag helt enkelt, eller inte ibland, utan ganska ofta.

Jag ska iallafall ta och hoppa in i duschen nu och duscha bort mina bekymmer och sedan göra mig en smoothie och kolla på tv, det är ju rent hus om en kvart senare ikväll är det ju Grey's anatomy, det kanske får mig på bättre humör, för jag såg på reklamen att de kommer bli blod och någon sågar av sig sitt ben, spännande!! :)

Så ha en trevlig kväll, för det ska jag försöka ha! / Jenny

Tredje gången gillt.

idag är en sån dag då allt känns tråkigt och bara "BLÄRK", därför skriver jag här var och varannan timme känns det som. Men vad ska jag göra liksom? jag hatar när allt är så tråkigt, ingenting är kul, ibland hatar jag verkligen lilla Nybro, finns absolut inget och göra, om man ändå hade en hund man kunde ut och gå med, haha! :)

just nu ligger min bebis (Gunvald) brevid mig och sussar, tror att han drömmer för han sprakar lite med sina små tassar och gnyr lite lätt, hihi. Han är så fruktansvärt söt min lilla bebis, men han har blivit så stor sen vi fick honom, nu är han tjock och tung, men fortfarande min lilla bebis! (:

nehe, om man ska gå ut i vardagsrummet och göra älsklingen sällskap, här finns ju inte så mycket och göra och inte så mycket att skriva heller, så godnatt & hejdå!

Gunvald liten:    

Gunvald stor:   

Netto & sådär!

Vi ska strax bege oss ner till Netto för att bland annat inhandla lite mjölk, jag har blivit en galen i mjölk och flingor på morgonen, så mjölken tar slut ganska fort, förut kunde 1 liter stå alldels för länge i kylen utan att ens ha blivit öppnad, haha! :)

Var och lunchade med linnea förut och var i hennes lägenhet för första gången. Jätte fin & helt grymma tapeter i köket, helt galet, men ändå så jäkla snygga! Jag blev ännu mer sugen på att fixa här hemma och måla om och tapetsera och så vidare. (:

Som jag sa innan hade jag ju tänkt att städa och lite diverse idag, har inte hunnit med ett jota, vilket verkligen hade behövts. Men när vi kommer hem ska jag åtminstione ta itu med disken som börja växa ute o köket. Sen kanske ordna lite i vardagsrummet, ev dammsuga (men lär göra det imorgon istället).

Läste att Rebecca & Pontus fått en ny lägenhet, en trea, fast de behöver ju inte flytta så långt, vilket också är skönt! :) Jag blir så sugen på att flytta jag med, haha! :)

Nehe, nu är mattias klar, dags att bege sig. Tjao!


En jobbig natt och en trött Jenny!

Jag är verkligen sjukt trött och skulle nog kunna sova i åtminstone 6 timmar till (:
Som jag visste kunde jag inte somna igår, men för engångs skulle så var jag inte ensam.
Mattias låg också vaken och jävlades för att han inte var trött, så vi låg och kollade på vänner mestadels, tills jag vända mig om för att försöka sova.
Så vi stänger av men kan inte somna ändå, så ligger och pratar lite.
Plötsligt hör man hur han börjar snarka, så det var bara att ge upp och försöka sova jag med.
Men icke, jag kunde inte sova förens typ kvart över två, halv tre, hurray!

Gick illafall upp vid åtta idag för att få lite gjort, ska fixa med samhällsarbetet samt plugga på svenska provet jag har imorgon. Ska dessutom få det lite städat och kanske möblera om i vardagsrummet (som jag typ sagt att jag vill göra 1 månad), men vi får se. Är även sugen på att ta mig en promenad, inte för att vädret är det minsta lockande men ändå, vi får se helt enkelt!
Hoppas även att enhetschefen från Strandvägen ringer idag, ringde henne igår men hon var på tjänsteresa och skulle komma tillbaka idag, så jag lämnade ett medelande och bad henne ringa upp mig när hon hade tid! :)

Nehe. ska fortsätta prata lite med Caroline på msn nu! :)

Inredning & såvidare

Jag ska alldels strax klä av mig för att hoppa in i duschen och ta mig en välförtjänt varm dusch, jag förstår inte vad det är med mig, för jag fryser som en nedfryst köttbit, dock är det ju dryga 22 grader här inne, varför ska man frysa då liksom? Iofs är fönstret lite öppet, så det kanske inte är just 22 grader här inne, för vi har ju ingen termometer här, men i köket står den på 22 grader. Okej, väldigt onödigt vetande för er som läser, haha!

Jag kommer ha extra svårt att somna ikväll (läs snart) dessutom, eftersom jag somnade en stund förut, en ganska lång stund på typ 2½ timme kanske, det är inte bra för mig som redan har sömnproblem, men det är bara att försöka, för jag antar att vi ska kolla vänner innan läggdags så jag kan ju försöka somna till det (good luck).

Idag lagade vi (läs Mattias) köttgryta med svamp och morötter och lök med Potatis, vilket var mycket smarrigt, men det var lite som en soppa istället, men man kan ju inte lyckas första gången liksom. Men gott var det och det lär bli mer sånna middagar (eftersom vi har massa grytkött i frysen;).

Åh jag är så sugen till att måla om i varje rum i lägenheten, fixa, ordna, mysa till det, få det PERFEKT!
Men jag är pank, vi är panka, vi har inte råd med sånna saker. Men i sommar ska det fixas, det ska målas om och ordnas, det har jag bestämt. Vardagsrummet vill jag ha i en mörkare nyans, brunaktig typ, det är väl typ de rummet jag har kommit fram till hur jag vill ha det. Dessutom vill jag kasta ur den fula bokhyllan och ha vanliga hyllor eller eventuellt bokhyllan som Marianne har i orrefors som hon frågade om vi ville ha.
Sovrummet vill jag också måla om, men vet inte riktigt hur, rummet känns så litet och fyrkantigt, hur ska man få det att kännas större? Med tanke på att sängen typ tar upp hela ytan, för jag hade gärna velat ha andra saker här inne, men det funkar inte.
Jaja, ska kolla lite tapeter och sådär, så man kan få lite inspiration.
Jag älskar att inreda och få det riktigt snyggt, men man måste ju ha pengar till det och pengar växer inte på träd, tyvärr!

Nehe dusch, sen vänner! :)
Godnatt!

I skolan

10/3-08

Jag är verkligen astrött, trots att helgen mest bestått av sömn.
Somnade dessutom innan tolv inatt, dessutom vaknade jag självmant tio i åtta, helt perfekt.
Men jag är ändå trött, jag skulle lätt kunna lägga mig och sova en stund nu, men det blir nog inget med det.
Ska plugga lite samhäll snart så att tiden rinner iväg till 14.00 så man kan få gå hem! (:

Idag har jag kört lite också, gick mycket bättre än sist, så nu börjar det kännas sådär bra igen.
Innan jag somnade igår kväll låg jag och tänkte på den där förbannade uppkörningen (ja den är inte än på ett tag, men ändå) om jag ligger och tänker på det nu och knappt kan sova, hur kommer det då vara dagen innan det är dags? haha, shit! (:

Senare idag vet jag inte riktigt vad som händer, vi ska försöka oss på att laga gryta idag, vi får se hur det går.
Annars blir det inte så mycket göra idag, är sugen att åka in till kalmar idag, men vi får se, det lär ju inte bli så om jag känner oss rätt! (:

Nehe, om jag skulle fördriva tiden lite nu.

Have a nice day! :)

Dröm och vänner !

9/3-08

Jag sitter faktiskt just nu i sängen och skriver, jaa tänka sig! :)
Vi bar in datorn till sovrummet i fredags för att kunna kolla på vänner innan vi somnade och här har den stannat eftersom vi inte kollat klart på riktigt alla avsnitt.

Helgen har varit helt okej, men gått frukstansvärt fort, men det är väl inget ovanligt?
i fredags var vi hos Danne och jozzan för att fira Danne som fyllde år.
i lördags gjorde vi ingenting utan tittade bara på vänner samt melodifestivalen (och ja rätt låtar gick till final, heja nordman liksom!!:).
Och idag har vi heller inte fått så mycket utträtat, jag är tvättat och det är väl typ det?
just nu är Mattias i orrefors och spelar innebandy och jag sitter här och glor, funderar på att dra igång linda Bengtzings låt, den är sjukt bra och jag diggar den starkt, haha förvånad?

Förresten vet ni vad jag drömde inatt?
Jo att jag och alla andra tog studenten, alltså ni anar inte vilken jäkla känsla det var, student student student.
Vi gick upp för trappan och stod på schenen och bara "AHHHHH VI HAR TAGIT STUDENTEN, FUCK NILS HARALD" så jag vaknade verkligen med ett leende på läpparna vid TJUGO ÖVER ÅTTA!

Imorgon blir det lite övningskörning innan skolan och sen är de skola fram till 2, jag ska ordna lite med mitt arbete i samhäll och sådär. Dessutom är ju Linnea i skolan imorgon, vilket gör det hela mindre tråkigt.

Godkväll!

Holly moment!

6/3-08

jag har precis varit duktig, jag har nämligen städat (:
Inte direkt någon storstädning, men diskning och bortplockning och dammsugning, så nu känns det mys igen!
En liten olycka skedde dock när jag dammsög och fick mig att undra hur smart jag egentligen var?
Jag var inne på toaletten och dammsög och så ramlade den där sprutan ner från väggen (den som man sprutar på så kommer det ut god doft), så jag försökte sätta upp den, utan resultat, så jag ställde den på elementet, eller snarare på den man skruvar upp och ner elementet, och så tänkte jag att jag kunde spruta lite så det luktar ännu fräschare, sagt och gjort, men grejen var ju den att jag stod rakt över den och sprutade rakt upp i ögon och mun.. så jag kan konstatera att den smakar inte lika gott som det luktar, haha! :)

när jag kom hem från skolan idag (jag var duktig och gjorde 2 arbeten, vad har jag kvar? eh?) så var jag helt utmattad, men tänkte att jag skulle städa då istället så jag senare kunde landa i soffan med min nya veckorevy.
Men efter jag hade tömt kattlådan och varit ute med soporna och ilsket försökt få bort lukten från madrasserna (utan resultat, det stinker fortfarande, jäkla katter) så kände jag att jag var behov utav mat. Hade ju trots allt bara druckit lite varm chocklad till frukost.
Så jag tänkte att jag skulle göra sån där god baconsås som mattias gör, gick dock inte lika bra för mig, smakade inte alls lite bra som mattias, men det gick ner.
Sen var jag ju ännu mer slut, så jag la mig i soffan och zappade mellan Top Model 4 & OC...

Förresten, imorgon på så ska det låta ska en kille vara med (minns ej namnet), men han åkte samma flyg som oss till och från Gran canaria och när vi åkte hem satt han framför oss, man kanske skulle tagit autograf? inte för att jag kände igenom honom (men mamma gjorde), men ändå, då skulle jag sålt den dyrt. haha! :)
Btw ska jag iallafall zappa mellan så ska det låta och let's dance imorgon, så det så!
Denna helgen blir lugn också, jag gillar mer hemma/myskvällar än utekvällar, hur kommer det sig?
Jag ligger inne på svaret, jag har festat för hårt att jag har tröttnat helt enkelt.
Ettan & Mestadels tvåan bestod av fest, fest, fest och åter fest, inte konstigt att man tröttnat?

Nu vill jag att mattias ska komma hem, men han är nog iallafall borta två timmar till, de är ju som sagt i jönköping idag med skolan och övningskör med släp eller hur det var! :)
På tal om övningskörning, imorgon ska jag köra igen och jag hoppas det går bättre än igår, haha alltså igår var den sämsta gången jag körde, tur var väl det att det inte var uppkörning (:
På tal om uppkörning, så fick min bror Joahim sitt körkort idag, grattis, nu är det ju bara jag kvar då..(och niklas iofs). Vi får se helt enkelt, ska jag börja drömma mardrömmar snart?!

Fasen nu har jag ju nästan missat hela Grey's anatomy, måste skynda mig att se det sista.
I förrgår & Igår var det så sjukt sorgliga avsnitt att jag grät så att tårarna sprutade, visst har jag sett de förut, men ändå!

hejdå!

Bloggväsen

6/3-08

Jag satt och läste på en blogg alldels nyss, där hon skrivit om sin vän som begått självmord för X antal år sedan och påmindes då om min dröm jag hade inatt.
När jag vaknade hade jag inget minne av drömmen, men nu när jag läset vad hon skrivit kom bilderna upp igen, faktiskt ganska läskigt.

Drömmen handlade om Johan, att vi var tillbaka på den dagen/kvällen där vi sågs, fast jag visste vad som skulle ske, för tiden hade som bara spolats tillbaka och jag visste exakt vad som skulle ske.
Men jag kunde inte tala med honom, jag kunde aldrig säga "du får inte ta livet av dig", min mun var igensvept.
Det var så fruktansvärt frustrerande att stå och se på honom (oh vilken tydligen bild) och inte kunna tala om för honom vilket kaos de flesta gått igenom efter hans bortgång.
Men det absolut läskigaste var att bilderna av honom i drömmen var så verkliga, det var precis han, jag vet inte hur jag ska förklara det.
Minnet av hur han ser ut börjar suddas ut mer och mer, men nu när jag påminnts om hans utséende så har det kommit tillbaka. Hans ljusa jeans, kährs-strumpr, en tröja och så puma keps.
Nu kan jag fortsätta minnas dedär också, det känns bra.

Sitter just nu i skolan och gör faktiskt inte allt för mycket, skrivit ut ett arbete och ska snart skriva en bokrecenstion, som jag trodde jag gjort klart, fast nu när jag läste igenom den och efter att ha pratat med Lina är den inte riktigt rätt utförd, så ska skriva om det. Men det gör inget, för jag har typ inte så mycket mer och göra och det är 2 veckor.. så jaa, jag vet inte riktigt hur det ska sluta. Måste ju ändå vara i skolan för att inte mitt studiebidrag ska dras in, vilket jag inte vill och det skulle inte bli så himla bra.

på tal om pengar, jag kollade på lägenheter på blocket förut och hittade en 2:a på 59 kvadrat på jakobsgatan för ungefär 2500 i månaden om jag inte minns fel. Jag blev sur, nästen så det är så att man skulle vilja flytta för att få en lite större lägenhet (haha typ 1-2 kvadrat) och 1000 kr billigare, det hade varit skit bra.
Men vet dock inte hur mycket de skulle ha för lägenheten och det känns ändå lite off eftersom vi flyttade för typ 6 månader sen, haha! :)

Och mattias är borta hela dagen idag, skulle till Jönköping med klassen och köra lastbil med släp o de backarna som de tydligen har där?! haha, så han kommer inte hem förens åtta tiden ikväll, buhu!
jag får alltså vara hemma, men ska städa lite hade jag tänkt och sådär, behövs verkligen.
Förresten skulle vi behöva nya madrasser till sängen, men det har vi verkligen inte pengar till.

förresten, det blir nog sommarjobb på strandvägen! (:

Körskola och säkerhetskontroll

5/3-08

Ska strax bege mig ner till körskolan för att averka en lektion. Nu kan jag nog den där fördömda säkerhetskontrollen. Jag har rabblat och skivit upp den 1000 gånger känns det som, så det borde gå bra.
Det som kommer gå mindre bra är förmodligen när jag ska visa vart spolarvätska, kylavätska, bromsvätska, batterivätska, oljan och generationsremmens förspänning, ehm? haha jag vet typ bara oljan, resten får man väl försöka lista ut. haha!

Jag som hade tänkt att jag skulle ta mig en tupplur innan jag skulle köra, men det blev inget med det. Så min hjärna kommer gå på helvarv, plus att jag inte ätit något idag heller, eller jo frukost och så lite bullar såhär på eftermiddagskanten.

Mattias åkte iväg till kalmar för en stund sen med Danne & Pg, de skulle in och kolla på citygross som just öppnat.
Så han kommer man väl inte se röken av förens runt åtta tiden, buhu!
Men jag hann iallafall träffa honom en sväng innan han åkte, vilket jag starkt gillade. :)

Nehe, ska hoppa ner i mina skor och ta på mig jackan sedan vandra neråt körskolan.
Jag hoppas på att det går bra idag, åh vad jag hoppas! :)


En dag i skolan..

5 Mars 2008, onsdag.

Sitter just nu i skolan och har inte så värst mycket att göra.. faktiskt.
Men de sista två timmarna ska jag kika i min körbok och läsa på lite på säkerhetskontrollen, egentligen har jag inte större lust till verken det ena eller andra idag.
Är trött har ont i magen och huvudvärk, en perfekt dag helt enkelt, eller hur?

Har suttit framför datorn sen halv 9 i morse och skrivit på ett arbete som är klart nu.
Jag hade tänkt att hålla på med detta arbete i ett par dagar, men jag har redan gjort klart det, bara lite finslip så som att lägga in bilder och sådär. Sen har jag typ ett arbete kvar och sen en bokrecenstion till och 2 veckor kvar i skolan, haha, jag kommer inte alls ha långtråkigt, nej då! :)

Nehe, funderar på att gå ner till mitt skåp och kanske gå till cafeterian för att handla något att äta, har inte ätit lunch, iofs är matsalen öppen en stund till, men jag struntar nog i det. Bättre med en frukt och sitta och plugga på körboken så att jag kan det tills jag ska köra idag vid 16,10. Jag hoppas att jag kan få sluta lite tidigare, för då ska jag fasen sova innan jag ska köra, så jag kanske blir lite piggare.

Förresten, mitt bullbak igår blev lyckat så nu ligger det massa påsar bullar i frysen.
Det ska jag nog smaska lite på när jag kommer hem. haha! :)

Skriver nog mer ikväll. hejs!

Hejhej hemskt mycket hej!

Fortfarande 4 Mars 2008, tisdag.

Yeah jag bakar, jag trodde faktiskt inte att jag skulle orka med det idag.
Mattias ringde och frågade om vi skulle åka och handla med Danne, så vi for iväg för jag tänkte att vi dels skulle handla ägg. Sagt och gjort åkte vi och handlade på kvantum, väl hemma ser jag att vi köpte allt utom ägg, haha!
Eller egentligen skulle vi bara köpt ägg, men så blev det inte, utan massa annat och utan ägg.
Men vi har ett ägg kvar i kylen och jag behöver bara ett ägg till min lilla pensling senare.
Ja just det, jag bakar kanelbullar, aldrig gjort det innan så ska bli spännande. Degen står nu på jäsning så ska fortsätta när det jäst färdigt, sen får vi se.

Funderar på vad vi ska äta idag, är lite sugen på mattias underbara baconsås, men tror inte att han var lika sugen på det faktiskt. Aja, vi får väl se, just nu ligger han och snarkar i sängen och jag ska precis hoppa in där för att göra honom sällskap!

Tjolahipp

Tisdag med sol

4 Mars 2008, tisdag.

1 år & 5 månader idag :)

Jag hade ju som ni såg igår tänkt att baka något, men som jag sa blev det aldrig av igår och nu har vi bara 1 ägg kvar, inte för att man behöver ägg till allt, men oftast och säkerligen till de jag ska baka, iofs har jag inte bestämt mig än, får se om jag ens orkar, haha!

Mycket härligt väder ute idag och jag funderar på att ta en liten promenix sen när Mattias kommer hem, vi kanske kan gå förbi Danne & Jozzan och låna deras hund, haha! :) Ja vi får se, mattias lär ju komma hem om en stund.
Åh jag är supersugen på att skaffa hund och jaa jag vet att det är mycket ansvar och såvidare plus att vi har 3 katter, men ändå, det behöver inte vara en mega hund utan en liten söt sak, haha. Kollade på blocket förut och fastnade för ett par valpar, men jag och mattias är inte riktigt enade om det där med hund, haha!
Vi får se i framtiden, för hur som haver ska jag ha hund, för jag älskar hundar och då har man verkligen en anledning till att komma ut, även om det är dåligt väder. Så det så! (:

Idag i skolan gjorde jag klart ett par bokrecenstioner som jag låg efter i, känns mycket bra.
Imorgon blir det skola fram till 14,00 och då ska jag påbörja ett arbete som jag måste få klart och lite sådär. Senare på eftermiddagen ska jag ha körlektion och kunna säkerhetskontrollerna, övade på Mattias bil igår, gick väl ganska bra, fast då hade jag ju lappen och man ska ju kunna allt utan, men jag har pluggat som en tok nu, så ska checka av att jag kan de senare. (:
Och så är det fasen inte långt kvar till uppkörning (oh shit att jag ens skriver att jag ska köra upp??!), jag struntar i att ni vet att jag ska köra upp, ni vet ändå inte när. Men kuggar jag lär jag ju ändå skriva det här, var är det för fel på att kugga egentligen? höm, aja hur som helst så är det inte långt kvar och jag börjar bli spänd, ibland när jag tänker på det känns det som om jag ska gripas av panik. Ah tänk när man har kört klart och man sitter och väntar på domen, det kommer nog kännas som en evighet!

haha, när vi var på ikea här om dagen köpte vi dels en blomma som hade strån som stod upp, eller hur man ska förklara, jag kan nu säga att blomman hänger som en vissen en (fast den är full av liv), eftersom katterna har varit och lekt med den, kanske inget bra köp iallafall, men det var snygg då, ibland tänker man inte snäppet längre! (:

Nehe, ska diska lite tror jag och ordna till att i köket och sedan bädda.

Ha en trevlig dag!

Bakverk?

3 Mars 2008, måndag.

Åh jag är så sugen på att baka något, men vet inte vad, förslag?
Höm, lär ju inte bli något ikväll, för jag är trött och orkar egentligen inte och jag känner på mig att det kommer bli fel, haha. Men imorgon är en ny dag då kanske man ska ta tag i sitt "husmors" liv och baka lite, hihi! ;)
Ahum jag är sugen på kanelbullar, mums, men jag har ingen jäst hemma (man ska väl ha det i?).
Aja, jag får sova på saken om ni inte kommer på något förslag?

Ska göra iordning lite te och en smörgås nu och kolla på outsiders.

Ha en trevlig kväll!

3 Mars & jag är här!

3 Mars 2008, måndag.

Vi är inne på en ny månad, shit vart ta alla månader vägen? Februari bara flög förbi, vad åstakom jag den månaden egentligen? :O
Och om det ska gå så här fort kommer vi ju strax anlända på schenen utanför Åkrahäll, vilket känns ännu mer läskigt. Kära vänner det är 3 månader kvar och enligt mig är 3 månader ingenting. Vi är snart där, där vi alla har längtat efter att få stå, det är heeelt sjukt!

Förövrigt har helgen gott fort som vanligt, dock varit lite krasslig och sådär. Därför blev det ingen utgång i Lördags, så jag stannade hemma med älskling och vi kollade på melodifestivalen och hade mysigt.
Igår var vi en sväng i kalmar för att återlämna min Ipod jag fick av Mattias i födelsedagspresent, efter vi lämnat den åkte vi till Ikea och shoppade! :) Tänkte shoppa ett par svarta tallrikar och hittade de paketet vi ville ha, men efter gått runt en stund hittade vi "startboxen" som var nersänkt från 799 till 199 och där i fanns det 6 vanliga tallrikar, 6 djuptalriker, 6 småtallrikar, 6 små glas, 6 vinglas samt bestick, så vi slog till. Vi strundade i de dyra tallrikarna och gjorde om hela vårat kök, haha nästan! :)
Fick även med oss lite servetter och ett par andra glas och två blommor hem. Ingen dyr resa då allt gick på 313 kr, ibland är ju Ikea bara föööör bra! :)

Nehe, ska studsa in i köket och se var kylskåpet har att erbjuda, en frukost sitter inte helt fel!

Hejsvejs!


RSS 2.0