Tröttare än tröttast

Jag är skit trött.. För jag har sovit högst 2 timmar inatt. Det är inte ett dugg nice. Som tur var så slutade jag lite innan elva, så fick komma hem och sova en stund. Men har sovit drygt 1 timme innan jag väcktes igen.
Varför har jag då bara sovit dessa få timmar? Jo Mattias som skulle komma hem vid 00.00 rullade inför dörrarna strax efter 03.00.. så kunde helt enkelt inte somna, verken innan eller efter.
Jag var sur som en citron ska jag meddela.. Jag drog upp mattias vid 06,00 imorse och skjutsade honom till Putte, för han ville känna på hur det var att bara sova så några timmar och sedan vara vaken. Men han somnade ju hos Putte så det är inte samma sak..

Nåja, nu ligger iallafall kött på grillen och nypotatisen kokar ute i köket - alltså snart mat och jag är hungrig. Kanske släpper huvudvärken lite när jag ätit. Efter jag smällt i mig maten ska jag vila fram tills 15,45.. för då ska jag tillbaka till jobbet.. enda till klockan 22,00 och så jobbar jag en tuff A tur imorgon, men det får gå. Så är det bara.

Nehe, ska duka lite nu.

Godnatt

Det har varit lugnt ikväll, det har varit jätte lungt och skönt hela kvällen.
Så det känns bra, fick även sluta 40 min tidigare, tack anna! :)
Vi kom även fram till att det är storhelg denna helgen, då känns det genast roligare att jobba - ännu mer pengar! Och imorgon jobbar jag 10 timmar... wiiie.

Jag är trött, så jag ska kika igenom tv:n en sväng innan jag hoppar in i duschen sedan förbereder jag mig för sängen. Mattias är inte hemma, han är hos Putte och dricker öl... för det förtjänar han eftersom han jobbar sååå mycket (hans egna ord - fniss). Men han skulle komma hem tidigt (klockan 00.00 sa han, höhö), vi får väl se.

Imorgon jobbar jag som sagt en delad tur.. morgonen med Mia och kvällen med Chatarina. Men man jobbar bara de timmarna som det går snabbast på.. morgontimmarna rusar iväg och kvällstimmarna med.. det är just där mellan 21,00-22,00 sóm det är segt, men då kan man sitta i massagestolen och ha det skööööönt! :)

Nehe, nu ska jag göra allt det där jag sa.. Godnatt!


Gäääsp

Shit tiden har verkligen sprungit iväg.. måste hinna med tusen saker innan jag ska jobba.
Men ändå sitter jag kvar och orkar verkligen inte bry mig. Vad ska jag äta idag?
Måste diska och sedan börja med maten, måste gå härifrån senast halv två..

Suck jag är inte alls sugen på att jobba idag och inte i helgen heller.. men det kommer nog gå rätt fort.. Men har en jobbig helg, imorgon jobbar jag delad tur (7-11, 16-22) och på söndag en A-tur (7-16), men det går gå iallafall.. man är ju intställd på det.

Nåja, ska sätta igång med mina sysslor nu. tjoo

Minnesinlägg

Har precis läst igenom mina inlägg 2006 - mycket ångestladdat.
Att läsa igenom detta jobbiga fick mig att inse att det nu i juni är 3 år sedan han valde att drastiskt försvinna. 3 jävla år? jag kan fortfarande känna den där känslan jag upplevde den där sista natten. Jag kan fortfarande se soluppgången framför mig och höra havet brusa.. jag kan fortfarande höra hans ord och hans tankar om framtiden.. jag minns fortfarande "tusen nyanser av gult, man måste uppskatta det man har".. jag minns fortfarande hans ömma ord om Johan.
Det är så mycket jag minns. Jag ska försöka ta mig ner dit nästa vecka, sätta  mig bredvid graven och minnas. Det har jag gjort innan, suttit där och bara tänkt på den där natten.. då känner jag mig på nått sätt fridfull. Jag ska försöka hinna med det nästa vecka - jag lovar.

Läste som sagt igenom massa gamla inlägg från 2006 och hittade ett där det bland annat stod
"men finns saker jag inte klara av att göra än, som att radera numret från mobilen.
eller de där sms:en, det går inte, jag är inte mogen för det än.
jag undrar när jag blir det? det kommer ta år och dar, det känner jag på mig
."

Det har som sagt gått snart 3 år sedan och jag har ännu inte kunnat radera hans mobilnummer, det ligger där och egentligen bara väntar på att bli raderat, jag har försökt.. suttit där med "radera ja/nej?", alltid blivit nej. Det går inte. Jag tror att jag tror att om jag raderar nummret raderas allt, då försvinner han förgott, på något sätt. Jag vet inte, jag har hur som helst ännu inte kunnat radera det, men en dag gör jag det.

Tiden har läkt de flesta såren nu, men det finns kvällar/nätter där man börjar tänka på det igen, hur allt kändes, funderar på hur det var, funderar på varför och ni vet, dessa jäkla frågor som egentligen alltid finns där. Frågor som man ändå aldrig kommer få några svar på.

Jag vill gå till ett sånt där medium, bara för att se om man kan få kontakt, jag tror ju på sånt. Så jag vill gå och se om man får kontakt och svar på vissa frågor, men inte bara av honom, utav andra som gått bort i min närhet. Innan jag fyllt 30 ska jag ha gjort det, jag lovar.


Snart 3 år av sorg.
Jag tänker på dig.

Bäöh

Jag måste in till Kalmar och hitta en present åt Mattias som snart fyller 20 år. Men jag har ingen bil, därför måste jag åka buss/tåg, men det är tråkigt att åka själv. Någon som vill joina?

Fan vad drygt.

purple rain

Sitter och lyssnar på lugna favoriter och njuter av ensamheten. Idag har det känts(?) bra att vara ensam, dels för att jag varit irriterad och så har jag kunnat ta allt i min egna takt, med städningen och så kolla lite på vad jag vill :)
Men nu tycker jag allt att min man kan komma hem igen, fast det blir nog inte innan midnatt skulle jag tro.

Imorgon ska jag nog ringa vårdcentralen om mina öron, jag blir tokig. Det kliar och är sårigt (känns det som) i öronen och det rinner ur vätska, så jag tror inte det är som det ska. Har läst lite på internet, förmodligen är det exem i öronen, som man oftast får när man kliar sig i öronen med tops (vilket är FÖRBJUDET ATT GÖRA - men såå skönt). Men måste iallafall kolla upp det, för åh jag blir helt tokig, det kliar konstant och för att verkligen klia måste jag ha en tops och då går det över en stund. Nåja, det ska jag försöka hinna med imorgon iallafall.

Har även tvättid imorgon, vi tvättade ju igår, men vi hade så mycket tvätt så vi delade upp det på två dagar, så imorgon ska jag tvätta kläder (igår var det 60 tvätt - lakan, underkläder, handukar m.m). Inte sådär jätte kul kanske, men nåja, det måste göras det med. Och så ska jag som sagt moppa golvet och lite sådär. Städa ur skåpet i köket så bara ska ha glas och sprit där.. och så ska jag rensa och rengöra kylskåpet!!

Aja, ska kika runt lite på internet innan jag lägger mig, inte sovit en enda gång idag, duktigt! :)


Nostalgi


Buhu

Åh vad jag har ont överallt idag och jag är supertrött.. pust.
Dagen har verkligen varit PEST på alla möjliga sätt.. mestadels på jobbet.. faktiskt.
Nåja, vi löste allt iallafall, trots att vi(jag) stressade som en virren höna. Jag var ju själv inne mellan 11-14, då det ska hinnas städas och upp och ner på folk.. och två duschar har jag hunnit med idag.. Inte konstigt att jag är trött?!

Så kommer man hem till ett bombnedslag och måste städa här med.. FY VAD TRÅKIGT. Men det måste göras hur som helst. Det är bara nu i början, innan man kommer igång som det är såå tråkigt, när man väl kommer igång går det rätt fort och såå skönt att sätta sig när man är klar. Ska även laga till mig någon middag idag.. fast det orkar jag nog inte, så det får bli en majskolv, det räcker och är gott! :)

Mattias är inte hemma, han är ute med Putte och jagar giiiis.. Så han kommer inte hem förens sent ikväll. Men jag får väl överleva det med. Vi kommer fasen knappt att ses denna vecka, då jag jobbar och han är iväg till sena kvällarna.. samt nu i helgen då jobbar jag och han kommer förmodligen inte vara hemma. Men vi får ta igen det nästa vecka.

Idag kommer förresten min STOOOORA lön, moha. Jag vill inte ens betala räkningarna som har kommit, för då sjunker siffrorna så enormt mycket på kontot, så jag väntar med att betala tills imorgon, så jag kan få ha LITE pengar på kontot iallafall.. Jag längtar till nästa månad, då kommer jag få en BRA lön.. då ska här festas och köpas nya saker - iaf utemöbler.. :)

Nehe, på med lite musik och sedan städa.. tjooo

Nostalgisk


Mja

Har inte hunnit med alls mycket, typ diskat och städat balkongen och så ätit. Sovrummet har jag knappt varit inne i.. fast iofs sorterat tvätten har jag också gjort. Men jag orkar fan inte mer. Ska städa upp i hallen lite också, sen får jag överlämna soptippen till min älskling som kommer hem efter fyra, han ska ju ändå tvätta så han kan allt dammsuga och plocka iordning i sovrummet.. eller hur? :)

Sitter och lyssnar på lugna favoriter (favo radiokanal) och nyss kom en låt som fick mig att verkligen rysa, den gav mig såå många minnen och jag blev verkligen nostalgisk. Ska ladda upp den i nästa inlägg. Gud vad bra den är och guud vad mycket jag lyssnade på den förut. Helt sjukt..

Ska sätta på mig lite mascara sedan bär det av till jobbet.. tjolahopp

Lite allt möjligt

Jag har massor att göra innan jag ska infinna mig på jobbet vid klockan två.
Sitter just nu i morgonrock (men jag har solat), ska strax slänga på mig ett par trasor och börjar plocka iordning här hemma.. diska, städa balkongen, plocka undan i sovrummet (gjorde aldrig det igår), bädda, sortera tvätt och så ska jag även hinna med att äta innan klockan passerar halv två. Men det är drygt 3 timmar till så det borde jag ju hinna tycker man.

Varit inne på Ikeas & Jysks hemsida och kikat och fått inspiration till massor, men dock har jag inga pengar till detta, så därför får jag helt enkelt drömma mig vidare. Hade jag fått en fetinglön denna månad att jag iallafall köpt den där utemöblen, men eftersom jag bara jobbade typ 4 dagar i april får jag en lön som inte ens räcker till hyran (sicken tur att vi låg en hyra före). Men det får gå iallafall.. vi överlever på knäckebröd & vatten! :)

Fick förut ett väldigt tråkigt besked, men jag hoppas att allt går vägen och att det snart blir bra. Jag tänker på er ♥

Lurigt

Jag är trött, därför ska jag alldels strax bege mig mot sängen, jag ska bara.. lite saker också. Typ duscha och plocka undan från sovrummet.. suck.
Nåja det går rätt fort, ska ju ändå inte duscha håret, utan bara tvåla in mig så att jag luktar lite gott, för nu luktar jag svett, för alla er som verkligen bryr sig (:

Mattias är på jakt idag, moha. Han & Patrik jagar giiiis, men han sa att de inte skulle bli så sena, dels för att de ska ju upp till emmaboda imorgon vid sju. Så lite måtta får det ju vara. Själv jobbar jag kväll imorgon, börjar vid 2. Jobbar med Sofie i poolen, har nog inte gjort det innan? så blir spännande?!.. haha.
Innan jobbet imorgon ska jag städa (kul, när jag blir rik ska jag ha en hushållerska) och dona lite.. för jag orkade inte göra det idag.
Jag ser framemot torsdag när jag är ledig (åh bara måndag än) och så ser jag framemot när helgen är över - då har jag jobbat min första helg på länge. Så det blir skööönt när den är öööver jag känner det nu, jag ORKAR Inte jobba mån-tis-ons-fre-lör-sön, kanske jobbar jag måndag också, har ingen större koll på det. Suck. Men nåja, det får gå iallafall,, det är bara att se glad ut. (kommer ni ihåg bara för någon månad sen att jag VILLE jobba, åh vad jag älskade det och bla bla bla.. nu orkar jag inte.. åh.. fast visst jag gillar det men åhh samma visa hela tiden. Men det är kul att ha ett jobb och jobbarkompisarna ska man ju vara glad över, så det är nice.. men ändå :)

Nehe, nu rusar tiden iväg, bäst att hoppa in i duschen. Godnatt

Brr - ööörk

Jag har sovit i princip hela dagen.. gick upp ur sängen vid tre snåret. Sedan dess legat i soffan och glott. Mår illa och huvudvärken ska vi inte ens tala om. Men kvällen igår var lyckad, en riktig kalaskväll. Men sen idag finns det saker som påminner en om vad man gjorde och då skämms man lite.. men man överlever.
Nästa gång (om det blir någon nästa gång, just nu känns det INTE som det iaf) så ska jag INTE blanda så mycket olika drickor.. cider, sprit, jäger, mintu osv. Det mår man inte bra av.. fy faan.

Dessutom ska jag jobba imorgon också, 7-16, det ser jag verkligen iframemot NOT. Jag vill inte, jag mår asdåligt fortfarande och det kommer jag nog göra imorgon med. Men så får det väll vara iallafall, jag måste ju jobba. Kul kul.

Nehe, nu ska jag äta frukost (ja frukost heter väl den första måltiden på dagen?).. hoppas det går att behålla den bara.... örk

Sweet

Godmorgon. Har nog egentligen varit vaken sedan 7, men gick inte upp förens lite innan nio.
Ska snart göra iordning lite frukost, men måste först plocka iordning här sen igår. Fhilippa & John var här och vi grillade och pojkarna + fhilippa drack lite, själv väntade jag inför idag ;)

Har lite att dona sedan, ska hinna med att duscha, klä på mig, sminka mig (lite smått), åka till systemet och sedan bär det av mot Alstermo, där kvällen ska spenderas med härliga människor framför allt Rebecca & Filippa! :) Sedan kommer jag självklart att träffa på min fina fisk som också ska spendera sin kväll på hasselbacken, sweet!

Nåja, ska plocka undan lite (john var ju här, så det ser lite stökigt ut, hahaha! :) sen ordna fram frukost.

Ha en trevlig kväll - det ska jag ha! :)

Lite bilder

Såhär är det, jag har suttit här i över 2 timmar och fört in bilder från kameran till datorn och sedan till bdb, men nu verkar allt ha fuckat sig, för efter jag tryckt ladda upp så har ingenting hänt. Och jag orkar bara inte göra om det. Därför får allt vänta tills imorgon (eller t.o.m efter helgen). Men förhoppningsvis så har bilderna laddats upp imorgon, det kanske bara tar tid att ladda upp de? nåja, vi får se. Kommer de upp imorgon får ni en länk dit. Men redan nu ska jag ge er ett lite smakprov på bilder.. 

          
(Bilderna är klickbara)

Nåja, det är endel, tog över 200 bilder.. så det finns mer.. höhö.
Nu ska jag ta och ge mig in i duschen och sedan krypa ner i min sköna säng. Imorgon väntas det jobb 7-14, jag har inte jobbat på 11 dagar, så det kommer bli roligt faktiskt.. :) Senare på kvällen ska vi grilla med John & Fhilippa! :)

Godnatt!

Wonderfull

Det var underbart att sova i sin egna säng vill jag tala om. Hur underbart och skönt som helst.
Men nu när man varit hemma en vända vill man åka iväg igen... jag hade lätt kunnat stannat en vecka till - såhär i efterhand. Nåja, förhoppningvis är det inte sista gången vi åker iväg. :)

Jag ska berätta om resan lite senare, för just nu ska vi äta innan vi sätter oss i Danne & Jozzans bil för en tur till Kalmar och spela lite bilbingo, hihi. Men senare ikväll ska jag sätta mig ner och skriva och lägga in bilder, så kika in lite senare. (:

p.s jag längtar som faaaaaan till lördag!!!!!! d.s

Sverige

Är hemma nu. Planet landade inatt vid 03,20, läskigt att flyga. Nu är jag trött - har sovit 3 timmar sedan 08,00(svensk tid) igår. Har varit vaken i över 24 timmar, behöver sömn.. Zzz...

Resan gick hur som haver bra och jag skriver mer imorgon.


Ett sista innan resan..

Sitter hemma hos mamma i Motala nu, jag & Mattias spelar lite wii.
Jag tycker allt det börjar bli lite pirrigt.. gaah, jag kommer inte kunna sova inatt? eller jo.
Tänk imorgon vid denna tiden, då sitter vi på flygplanet mot varmare grader, hur gött som helst. PIRRIGT: gaah.. nu har jag nog resefeber. haha.

Nåja, skulle bara lämna ett sista avtryck innan vi åker imorgon. Ha det fint här i Sverige! :) Puss&Kram

(Marianne, vi skickar innan vi går på flyget och efter, så slipper du oroa dig allt för mycket! hihi)

Hejhej

Nu har jag nästintill packat klart. Det är ju mest småplock kvar, som man tar sist. Gött.
Fast Mattias har inte ens börjat än, men det är hans bekymmer.
Sitter nu nyduschad, så ska snart slänga mig i sängen för ett par timmars sömn. Ska jobba sista gången imorgon innan resan. Känns bra och det pirrar lite i magen när man tänker att det faktiskt bara är 2 dagar kvar! :) Tänk denna tid om två dagar, då har vi landat på kreta och är troligtvis påväg till hotellet just nu. :)

Nåja, ska väll bege mig, vi får se om vi hörs innan vi far på tisdag. Imorgon åker vi ju upp till Mamma, får se om det finns tid och ork till att skriva där uppe. Annars får ni ha det bra och regnigt här i Sverige.

Resepuss! :)

Godmorgon

Jag erkänner - jag städade inte igår. Jag diskade bara. Sedan satte jag igång med att skriva packlista och packade.
Så jag har endel att ta itu med idag, men det måste göras och vi är ju två så det går nog lite fortare.

Men innan jag/vi sätter igång ska jag steka lite ägg och äta, för jag är hungrig. Sedan blir det tvätt&städ.
Senare i eftermiddag ska vi på Kalas hos Hannah & Timmy.. och efter det ska vi förbi Danne & Jossan.

Duktiga jag

Ne, innan jag ens börjar skriva eller så, så ska jag faktiskt ta itu med städandet, så man slipper stressa och göra allt imorgon. Jag är duktig jag.


Världen höll på att gå under.

Hejhej.

Lördag och vi ska om en liten stund åka ner till stan för att inhandla lite saker på apoteket och hämta ut tågbiljetter. Sedan efter detta ska vi fara till orrefors en runda. Behöver dels skriva ut ett papper till flygresan.

Hörde ni att det åskade inatt? själv var jag precis i dvala till att somna när det small till och jag vaknade, livrädd och höll på att börja gråta.. jag trodde att dagen med stort D var kommen.. att jorden skulle gå under. Så jag väckte mattias i all förskräckelse och frågade vad det var som lät.. han grymtade något och vända på sig.. min hjälte ;)
Nåja, det slutade och jag höll precis på att somna om när nästa smäll var.. så jag gick upp för att se vad det var (för jag hade ännu inte kommit på att det var åskan), gick ut i vardagsrummet och möts av världens jävla blixt som lyser upp hela himlen. Där fick jag mitt svar - världen höll inte på att gå under, det var par åskan, hehe! :)

Vaknade lite innan nio, men låg kvar en stund för jag inte pallade gå upp. Men när jag tagit tag i mitt liv så tog jag på mig lite kläder och gick ut på en powerwalk. Det var skönt, men jobbigt. Sprang sista minuten, så när jag kom upp var jag helt slut (heja konditionen). :)

Nehe, ska spruta på mig lite parfym innan vi beger oss. Tjo

(förresten, höll på att skrämma ihjäl mig själv förut, när jag såg att kuvertet som vi har eurona i låg på bokhyllan... TOM. Helt skärrade började jag leta där biljetterna ligger.. men hittar de inte. VART FAN ÄR PENGARNA? jag blev lite ledsen i ögat men visste att någonstans var de ju.. tillslut hittar jag de.. där biljetterna låg... där höll jag allt på att kissa på mig. )


Nu ska det gå. Hejja

Jag måste helt enkelt, jag måste försöka. Det är jobbigt till en början, men till slut blir man nöjd.
Tankar som springer omkring i huvudet, tankar om dåliga saker. Jag måste helt enkelt någon gång ta itu med det.
Jag ska, jag ska, jag ska, det är alltid samma sak, men det händer ingenting.

Nu har jag bestämt mig, det måste gå. Puscha puscha, jag klarar det.. visst? Det går bara man vill. Jag vill nu.. det måste gå. Jag ska klara det, så enkelt är det.
Må hända att jag många gånger ger upp, men jag ska aldrig ge upp helt, utan dagen efter komma tillbaka.. denna gången ska jag inte ge upp helt, så enkelt är det.

Nu ska jag sova och skriva upp mina tankar i ett stort svart block.. så är det. Ut med tankar som jag inte vill skriva här.


Lite nostalgi och så

Sitter och dricker lite jucie. Tropisk jucie is the shit.
Har varit inne på skunk, kommer ni ihåg den sidan? Jag har skrattat så mycket.
Läst igenom många gamla mess från 2001&2002, såå roligt. Sådan känsla. Tänk att det är 7-8 år sedan, helt sinnessjukt. Många mess var från Alstermoarna, Mike, Henke, Vajda, Petter, Ricky. Tss, kul och läsa iallafall.

Idag är det nybro marknad som vi ska traska ner till när mattias kommit hem från Emmaboda (hoppas det blir snaaart).
Blir en lugn kväll, tydligen hockey på tv:n ikväll.. så det ska vi antagligen kika på.
Imorgon ska vi troligtvis ner till orrefors en sväng och hälsa på..
Söndag blir det kalas för Timmy & Hannah, det blir nice.
Sedan är det måndag och då jobbar jag först till 14, sedan åker vi till mamma! :):)

Nåja, har kollat in dagarna på kreta nu, soligt och fint kommer det vara, det var någon dag det var molningt med ändå 25 grader, så det blir bra. Resterande dagarna skulle vara 20-28 grader typ. Nice nice nice! :)

Hejhej!

Morgonrock

Sitter här i morgonrocken ännu, trots att jag varit uppe sedan halv åtta!
Vaknade alltså rätt så tidigt och kunde inte somna om, gick upp och kollade på VMTV, efter det kände jag mig lite trött så jag gick och läste en stund (åh snart är den sluut!! buu).. gick upp och åt frukost och nu sitter jag här.

Ska snart hoppa in i duschen hade jag tänkt mig. Vid halv två har jag möte på arbetsförmedlingen, har väl inte så mycket att säga där, utan de ska mest kolla läget. Efter detta ska jag träffa Linnea och vi ska in på banken och växla in pengarna till euro (wiee 5 dagar kvar!!). Sedan ska vi ta en fika/lunch på stan och så klockan 16 börjar jag jobba.
Men jobbar bara 5 timmar, så det är skönt och 5 timmar går såå fort, så jag lär vara hemma med detsamma igen, höhö.

Duschen var det nu.

Pjjjhuu

Jag säger bara en sak... TRÖTT!


Baby i'm amazed by you


Natti natti

Ska strax bege mig mot sängen, inte för att jag är så trött, men jag ska läsa en underbar bok "inte som andra döttrar", om ni inte har läst den - gör det!
Men jag har snart läst ut den, så måste ha någon mer bok inför resan. Men som tur är ska vi ju förbi mamma och hon har ju ett par bokhyllor fulla med böcker, så där kan jag nog hitta något smarrigt! ;)

Imorgon är det jobb som gäller, 14-21, härligt! Och så jobbar jag med Mia, så det blir en bra kväll. och så är vi FYRA på eftermiddagen, så vi kan kanske fika lite mer de äldre när man ändå har personal och tid. Vi får se.
Så jobbar jag på torsdag också, fast börjar vid fyra då. Så ska försöka slänga in en dejt med Helen där innan, vi skulle egentligen setts idag över en fika, men blev inte av eftersom jag känner mig lite halvkrasslig.

Nåja, nu ska jag kika runt lite på internet innan jag slänger mig i sängen. godnatt!


Fäjehun

Körde precis in lite kyckling i ugnen. Till detta blir det ris och någon god sås. Jag får improvisera, för rebecca hade bara goda såser på saker som jag inte har hemma. moha :)
Nåja det blir nog bra..

Ska sätta igång och dammsuga nu hade jag tänkt och plocka iordning lite. Sedan håller jag dessutom på att tvättar, så ska ner dit runt tre snåret och ta upp all tvätt.
Mja, känner egentligen för att ligga nerkuren i soffan och bara glo på film (det är ju väder för det dessutom).. jag känner mig fortfarande inte riktigt piggilin. Men jag får vila efter maten och tvätten och städningen, då ska jag titta på fäjehun (LÄS lilla sjöjungfrun). Fäjehun kommer från när jag var liten och inte kunde säga lilla sjöjungfrun.

Nehe, dammsugaren ser hungrig ut, bäst att mata honom med lite Damm.

Dåsig

Fan vad trött jag är. Hade kunnat sova flera timmar till. Men jag valde att gå upp klockan 10. Men då fick jag knappt upp ögonen. Men skönt att jag har två kvällar nu så man slipper gå upp på morgonen.

Idag har jag för mig att jag har tvättid. Så det ska jag spendera eftermiddagen med.
Känner mig inte riktigt frisk, ont i halsen och känner mig allmänt dåsig. Bara jag inte blir sjuk lagom till resan.

Nåja, ska springa och ta ut soporna och sedan kolla om det var idag det var tvättid.

Taxfree

Jag ska alldels strax hoppa i säng, för jag är helt slut. Och då ska vi inte ens prata om hur jag var imorse när klockan ringde, alldels för tidigt. Men upp kom jag iallafall och till jobbet cyklade jag trots att mina ögon bara var halvöppna.
Väl på jobbet tog jag uterundan och har varit ute i stort sett hela dagen fram till 2. Bara varit inne och fikat. För det har varit tvätt & städ ute, men det har gått fort och man har fått frisk luft som har gjort att man piggnat till litegranna.

Väl hemma så satte jag igång och städade, fast jag orkade inte dammsuga, så det ska jag göra imorgon. Men jag grundstädade toaletten, skurade bakom toalettstolen (äckligt) och lite sådär. Men imorgon ska jag då som sagt dammsuga och moppa lite.

Beställde idag varor från airshop, mamma vill ha dooleys, så det skulle jag beställa hem två flaskor, så var det erbjudande, köp 4 flaskor betala för 3, så jag tog två andra flaskor, en jäger och en smirnoff.. Skitbilligt. En liter jäger kostade liksom 159 kr. Helt otroligt! Så det känns bra. Köpte även två saker till ditresan. Nam nam, nu är det bara 8 dagar kvar ♥ .

Men jag vill ha skor och så ett par nya leggings, ett par vita lite kortare som man kan ha när man är där borta. Hade varit asnice, men jag har fan inte råd. Det är så jävla trist. Jag hatar det. Jag vill kunna ha sköna (och snygga!) skor på vår utlandsresa och ett par kortbyxor, iofs har jag ju några i garderoben, men det är bara svarta (plus ett hål i grenen). Nåväl, får väl se hur jag löser det. Antingen ingenting alls eller så struntar jag i att köpa hem mat så jag kan köpa detta.. det återstår att se.

Nåväl, nu ska jag hoppa i säng som sagt. Har ont i mina hälsenor & fötter efter 6 dagars jobb. Godnatt!

Den skumma räkan.

Förut skalade jag räkor till våra räkmackor, och ur påsen hittade jag en riktigt skum räka?! Jag hoppas det är en riktig antik jävel som inte finns, utan finns bara EN enda, och den har jag i mitt kök och någon vill köpa den för 10 miljoner. Det vore nice. Fast så är det ju givitvis inte. Stackarn är nog bara lite missbildad och utstött av de andra räkorna så han gick självmant i nätet innan de fångades upp. Typ.

Jag är trött som en j-vla mört ska jag be att få tala om. Helt SLUT! Men jag har jobbat sedan onsdags så det är inte så konstigt. Men det är bara imorgon också (upp vid 06,00, jippie), sedan är jag ledig 1 dag och så jobbar jag två kvällar, så det är chill. Men nu är det ju bara 9 dagar kvar till resan som tar oss till Kreta, Chaniakusten ♥ . Det ser jag verkligen framemot. Längtar så jag spricker.. fast resfeber har jag litegranna. (:

Nåja, jag ska iallafall gå och duscha en sväng innan jag lägger mig i min sköna säng och hoppas att just denna natt är timmarna extra sakta så att jag få sova länge och vara utvilad när jag vaknar imorgon vid 05,55 (det lär ju aldrig hända). Egentligen, fan vad lustigt.. man sover ju egentligen asmycket. Fan 8 timmar (mer-mindre), det är ju asmycket? eller ah så.. 8 timmar i sträck. Det jobbar jag när jag jobbar 7 -16 (ja iofs 9 timmar men ändå), och det passet brukar man sova om nätterna. Herregud. Fast det är skönt och sova, så jag ska inte klaga, så nu ska jag vara tyst.

Duscha & Godnatt.

 

  (samma bilder fast små)

Skumma räkan.

Ibland blir man lite sur

Förresten, igår fick vi ett reklamblad från Folkfronten, de vill avveckla mångkulturen. Vi ska utrota alla utlänska människor i Sverige. FÖR NU HAR ALLA INSETT ATT DETTA INTE GÅR LÄNGE.

Idioter säger jag då. Alla människor är lika mycket värda. Så fuck you folkfronten. Jag vill inte ha erat fula reklamblad i min brevlåda. Håll er jäkla åsikter för er själva. Sådetså. Blöh.

Nåja, nu ska jag torka håret och så. tjaråå

Jobb igen

Idag bliré jobb igen, men börjar vid 12.30 - 21 och ska dessutom inte vara i min egan grupp, men det går nog ändå (:
Så innan dess ska jag sola lite på balkongen sedan ska jag pyssla med lite annat.

Förresten, när vi var på kvantum i Torsdags så träffade vi mina småsyskon Hugo & Vilma. :)

Jobb

Idag börjar jag vid 14.00, så jag ska strax göra mig iordning och dona en sallad (med kräftor!!) tills ikväll.
Så mycket mer än så har jag väll inte på hjärtat.


RSS 2.0