Paradiset, nya ghettot.

Jag tror att paradiset är det nya ghettot. Kungshall kan ta sig i röven.
Nu ikväll har det cirkulerat poliser här i området. Jag upptäckte det när jag ställde mig upp, såg en polisbil köra upp på cykelbanan in genom tunneln, upp på skolan slå på helljus och ljus på taket. Sedan kör de tillbaka och runt kvarteret.
Sedan kommer en annan polisbil och kör omkring. Plötsligt är det blåljus som är på. Ser sen att de stannat på storavägen. Kör, någon minut efter, förbi en bil asfort (det är 50 väg där), efter kommer en polisbil.
Sedan kommer den andra polisbilen med blåljus in på gatan, upp på cykelvägen, vänder kör ut på stora vägen, cirkulerar, kommer tillbaka, kör runt i kvarteret, tillbaka till skolan, lyser upp hela vägen med allt ljus.

Detta var såå spännande så istället för att sitta i soffan och kika på melodifestivalen satt vi nog minst 30 minuter på varsin stol i vardagsrummet och kikade på allt som hände och så sprang vi runt i lägenheten när polisbilen körde förbi, bara för att se vart den tog vägen. Det är fan bättre än melodifestvalen. Dessutom är jag så jäkla nyfiken, dock blir man lite sur att man inte vet vad som försigår, antagligen står det i tidiningen på måndag.

Nåja, jag vill flytta, jag vill inte bo i ett jäka ghetto, där människor gör inbrott i lägenheter och tar stryptag på lägenhetesinehavaren, där folk bränner ner lägenheter osv. Pfft.. äsch jag överlever nog. Bara dörren är låst och så. (: haha.

Hur som helst har vi haft en myskväll med massor av tända ljus och så har vi kikat på film, låt den rätta komma in, inte någon världsklass film, rätt seg och tråkig. Så har ni tråkigt och vill ha ännu tråkigare kan ni ju kika på den filmen.
Fast okej, någon gång var det så att det pirrade till i magen av spänning, men det var när Oskar var tvungen att hålla huvudet under vatten i 3 minuter annars... ja ni får väl se själv.. om ni nu har tråkigt vill säga.

Nehe, nu orkar jag inte skriva mer, ska nog lägga mig, kanske man vaknar i vettig tid imorgon. Har satt mobilen på ljudlöst, för imorgon orkar jag inte jobba (iaf inte på morgonen), ja tyck att jag är dum, men ibland måste man få ta ledigt från sitt timvik, haha.

Grattis min fiiiiiiisk! :D

GRATTIS MIN KÄRA FIRRIFISK PÅ 20 ÅRSDAG.

HIPP HIPP HURRA!!! :D





          

ALL LOVE TO YOU! :)

Gårdagen.

Hej på er.

Först och främst; Tack till alla som kom igår och tack för alla fina paket! :)

Det var en okej kväll igår. Men slutade rätt tidigt, men aja. Kände mig rätt osocial mot gäster pga vissa omständigheter, men så kan det bli iallafall. Men det var en okej kväll och det var trevligt. Orkar inte berätta så mycker och bilder kommer så småningom, just nu har Rebecca min kamera eftersom jag av någon anledning la ner den i hennes påse? haha.

Idag sov vi till typ tolv och har sedan dess handlat, plockat iordning och ätit.
Ikväll blir det lungt, mitt huvud känns tungt idag, blev rätt många cider igår. Så får skylla mig själv. (:

Nehe, ska kika in på min mejl nu, såg att det fanns billiga resor på happy hour.. yeah.

Stress stress!

Stress stress stress, är det verkligen bra att stressa såhär mycket är man är 20? haha.
Jobbade som sagt till två och sedan dess så har jag hunnit att diska, plocka iordning alla saker som ska med till Linnea och så. Nu är jag trött, när jag kommer till Linnea ska jag sova en stund, annars orkar jag aldrig med kvällen.

Linnea står utanför om cirkus 15 minuter.. Så måste kika så allt är iordningplockat så det bara är att bära ut.
Det är en drös med saker, pajer, alkoholk ingridienser till räkpajen, paket, kläder, smink, ballonger, hårsaker, kamera, laddare. Pfft, jag lär ju ha glömt massa saker iallafall.

nehe, nu hinner jag inte sitta här mer, packa ner det sista.

Förresten fick en födelsedagsblomma idag av jobbet, gulligt! :)

Dusch och sådär

Nu ska jag hoppa in i duschen, sedan hoppa i säng och sova. Upp med tuppen imorgon 05,55 ringer klockan, mindre kul.
Jobba, dagen kommer gå rätt fort. Hem, duscha, äta, fixa. Åka till Linnea, ordna med allt inför kvällen.
17,00 kommer folket, så blir det skål och mat. sen äre fest. Typ medvetslös ska jag bli.. nej inte direkt. Men imon ska jag ha kul och dricka cider, som jag själv har köpt, DET NI.

Ja just det, nu var det duschen som gäller. Jag känner mig stressad för morgondagen, fuck med.

Frissan

Eftersom min kamera är kass, så hann jag bara ta en bild innan batteriet dog. Och bilden blev inte ens bra. Men här ser ni ändå lite på hur kort det är.




























Nu ska jag sätta igång med pajerna, ligger lite efter i tiden, men jag ska göra pajskalet så ska mattias göra fyllningen. Så det blir nog bra. Sedan efter det blir det tidigt, jag ska ju för fasen jobba imorgon! :O

Debut!

Hemma från kalmar. Hittade inga jeansleggings, så fick bli ett par vanliga svarta och så en fin klänning. Sedan fick jag halsband och öronhängen av mattias! (:
Har även gjort min debut på systemet nu, både i Nybro och i Kalmar, för det blev fel inne i Kalmar. höhö.
Men nu är det gjort och det var kuul, haha. Typ som om man bara kommer åka dit för att handla - hej alkolist.

Snart ska vi börja med pajerna och sedan ska jag vila lite, för jag har haft mina huvudattacker idag. Så lika bra att vila så jag slipper de imorgon.

Tjofräs.

Wiie.

Och så var det klippt. Typ tlill axlarna, rätt kort och så snelugg. Jag var modig. hihi.
Men jag blev nöjd! (: Nu så har hon dessutom gjort lockar i det så det är lite lockigt. Jag kanske inte är lika nöjd när svallet lägget sig och det blir rakt och tråkigt som vanligt, hehe men jag blir nog nöjd ändå! (:

Nehe, nu ska jag sparka lite på mattias så vi kan komma iväg till Kalmar.

Klippning på schemat.

Nu ska jag strax bege mig mot guldsaxen. Idag gäller det. Jag är känner mig dock inte lika modig nu som jag gjorde igår. Men vi får se, hår växer ju alltid ut om inte annat.

Efter klippningen ska vi in till Kalmar så jag kan hitta något jag kan ha på mig på imorgon. (feeest)..

Nehe, nu hinner jag inte med detta. vi hörs sen!

Gamla bilder

Godkväll.

Caroline har som sagt varit här ikväll, mycket trevligt. Vi snackade, hon färgade mitt hår, kikade på semestersvenskar, drack loka, åt kex & choklad & vindruvor. Mycket mysigt & trevligt :D
Fick massa gamla bilder från förr i tiden, typ från 2006, såå roligt att kika på. Om ni vill se så hänvisar jag er till min bilddagbok: JennyViklund.

Imorgon blir det klippning och sedan in till Kalmar, yes jag fick med honom diit, wiie!
Så det blir en trevlig dag. Hoppas jag vågar göra något roligt med mitt hår.

Nu ska jag hoppa i säng, ska bara ta och borsta tänderna. Godnatt!

Och så var det dehär med rubrik.

Har precis kikat igenom ett par vänneravsnitt, jag älskar den serien!.
Om en stund ska jag sätta igång att dona lite här hemma, hänga in tvätt, diska, dammsuga..
Var förbi kvantum en sväng förut också, handlade lite gott tills ikväll.
Lite ost, vindruvor, loka och mörk choklad med hallon & apelsinsmak, gottis. Jag & Caroline ska ha en riktig myskväll! hihi.

Imorgon ska jag som sagt klippa mig, men vet dock inte hur. Just nu känner jag mig modig och skulle kunna göra vad somhelst typ. Men när jag väl sitter där i stolen och frågan "jaha, så hur har du tänkt dig?" blir det tvärstopp. men jag ska försöka vara modig imorgon, göra något åt mitt livlösa och tråkiga hår. Kanske blir det kort, kanske blir det bara rejält uppklippt, aja den som lever får se och den som läser min blogg får nog höra om det imorgon.
Ska även försöka få med mig mattias in till Kalmar så jag kan köpa jeanslegginsen och så. För åker vi efter jag har klippt mig så är vi ju rätt tidiga och då är vi inte borta så länge. Ska försöka iallafall.

Poolen ringde förut och ska jobba en sväng på fredag 7-14. Så jag lär ju vara trött på 20-årsfesten, men ska försöka hinna med en powernap innan. Det ska iallafall bli roligt att jobba lite och jag funderar på att vara ute då. Men vi får se.
Kikade in på min internatbank förut och såg att lönen är insatt (eller ja den kommer ju inte förens den 27:e men jag kan se vad lönen hamnar på) och jag blev positivt överraskad, jag hade räknat med typ 2-3000 mindre, men det blev ju bra.
Skönt att vi redan betalat denna hyran, så vi slipper tänka på den. Känns underbart skönt.
Så ska lägga undan litegrann av denna lön och så av mattias pengar så vi får lite mer fickpengar till resan.

Angående resan så är jag inne på hemsidan varje dag och kikar. Fast just nu känns det inte så aktuellt, utan tror att resan blir av i April, men kommer det något riktigt bra erbjudande som vi faller för så åker vi ju.
Ska dock inte vara för varmt eftersom Mattias är lite känslig för mycket värme (där röck thailand, haha). Men vi får se. Ni lär ju säkert läsa om resan när det väl blir av.

Nehe, nu måste jag sätta igång så att jag får något gjort.


Klipp klipp.

Imorgon klockan 09.00 sitter jag i en av guldsaxens stolar och klipper mig.

Något i denhär stilen:



Dramatiskt va?


Nje, så kort blir det inte. Men något blir det. Är trött på mitt hår. Jag ska våga.

Godmorgon svenska folket.

Inatt var det rätt svårt att sova, så jag fick ligga och spela spel på min mobil. Men somnade nog runt ett iallafall, men det är jobbigt att jag kommit tillbaka till mina jobba sovtider. Hua.

Gick iallafall upp kvart i tio och ska om en stund värma lite gröt, sedan ska jag ringa ett samtal till frissan och se om de finns några tider de närmsta timmarna/dagarna. Sedan ska jag hinna med att ta en promenad, städa och handla litegrann.

Ikväll ska jag umgås med min fiskis, mys. Hon ska färga mitt hår och så ska vi ha det lite mysigt. Det ser jag framemot.
Så innan hon plingar på dörren har jag lite att stå i, men det ska nog hinnas eftersom det inte är förens ikväll.

Så nu ska jag värma på lite gröt tänkte jag, så hörs vi sen! :D


Omgjord igen

Nu har jag gjort om bloggen igen. Nu känns det bättre.

Fast nu är det dags att sova. Godnatt!

Minnen

Det är som om panik växer fram, hjärtat slår hårdare i bröstet, tårarna väller upp.
Jag lyssnar på musik.. jag hittade en låt som jämt gick på repeat under sommaren 2006.
Jag gick in på lunarstrom, där jag inte varit inne på flera månader. Såg bilder, magen knöt sig.
Jag hade visst en bild på honom, johan, där. Det var nästan som om jag glömt hur han såg ut och när man sedan får se en bild så blir man helt enkelt stum.

Läste igenom gamla blogginlägg där på lunarstorm, hittade denna låt. Den påminner så mycket, texten, allt.
Känslor bubblar, munnen blir torr, magen pirrar av obehag.

Det gör fortfarande så fruktansvärt ont och man har fortfarande så många obesvarade frågor. Sånna saker man aldrig kommer att få reda på, men som man fortfarande kan ligga och grubbla på nätterna ienda.
Det finns fortfarande människor som tycker jag har överreagerat. Att jag inte "borde" mått så dåligt som jag faktiskt gjorde under de första månaderna.
För jag kände inte Johan bra, jag hade pratat med honom ett par enstaka gånger, that's it. Därför är det för många helt obegripligt hur jag kunde gå ner mig så mycket som jag gjorde.

Jag hade förmodligen inte reagerat likadant om vi inte hade haft den där sista natten tillsammans. Om vi inte hade suttit där på stranden till solnergången & soluppgången och pratat. Pratat om allt mellan himmel och jord. Han ville ha barn "tänk att få ha små 'svennar', de skulle lätt bli handbollsproffs", hur vi såg himlen ändra färg "1000 nyanser av gult". Hur han pratade om Johan Jonsson, att han var världens bästa vän, att det inte fanns någon bättre än honom.
Jag hade inte reagerat lika hårt om han bara ett få timmar innan han tar detta beslut, kysser mig och säger "gud vad du smakade gott, jag måste få smaka igen". Det är sånna saker som jag minns, som gör att det blir extra svårt. Jag var bland de sista som träffade honom, det gör ont.

Man känner skuld, det gör man. Han frågade om han fick sova i vår stuga, jag sa nej. Det där jävla "Nejet" som jag ångrat sedan dess att jag sa det. Vi hade en regel - inga killar i stugan- ingen höll på det.. förutom jag. Jag sa fucking nej, jävla skit. Det är sånt som gör att man känner skuld. jag vet ju inte hur det blivit om jag sagt ja, om han överhuvudtaget följt med. Förmodligen hade han redan bestämt sig för att avsluta sitt liv, men hade man sagt ja, hade saker kanske förändrats. Det är det som gör så j-vla ont, att inte veta, att gå i ovishet hela tiden.

Men man lär sig att leva med smärtan och skulden. Det är inte första gången jag kännt mig hjälplös i dessa situtationer. När min moster gick bort lika tragiskt, föll hela min värld. Hon var min bästa vän och jag älskade henne så otroligt mycket. När hon sedan valde att avsluta sitt liv, kom det för mig som en chock, varför?! Jag var iofs bara 11 år, men jag undrade så varför hon inte sa något. Men det förstår jag nu, jag var 11 år, hon kunde inte berätta det för mig.
Jag minns speciellt ett par ord hon sa till mig "åh Jenny, jag önskar du var min dotter, bara över 1 dag", den dagen infann sig aldrig.

nu blev det en himla långt inlägg med mest tråkigheter, men jag känner att jag nu fått ur mina känslor, det är lättare att skriva än att prata.

Här kommer låten som jag pratade om i början av inlägget:

Someone coming, act like a cat.

Hahahaha!:) Så jävla bra!


Konstigt.

Godmorgon.

Sitter här i morgonrock fortfarande, måste nog ta tag i att klä på mig lite.
Har disk kvar sen igår, puh så jobbigt. Och bordet måste in i köket, men det klarar jag nog inte ensam?.
Mattias är med john och fixar volvon, så när han kommer hem vet ingen.
Mattias vaknade nog runt fem imorse eller sex och kunde inte somna om, så han åkte med danne en sväng och hjälpte till att dela ut tidiningar, själv sov jag gott.

Nåja, om man ska ta tag i sig själv och kanske dra sig ner till stan och beställa en klippning? gosch jag vet inte.
Färgning blir det iallafall idag, så det så.

Min dag som 20-åring.

Hej på er mina kära läsare. Allt bra?

Min dag har varit bra, som ni vet (eller åtminstone borde veta vid detta laget) så fyller jag 20 år idag. Exakt 02,10 ploppade jag ut för 20 år sedan.. 10 dagar försenad.
Dagen har inte innehållit sådär jätte mycket. Började med att jag fick frukost på sängen och paket av älsklingen, i dessa fint inslagna paket hittade jag ett jätte fint halsband, en bok & en parfym.
Sedan låg vi mest och läste, åkte och handlade, läste lite till, sedan kom svärföräldrarna + mattias mormor på besök. Då fick jag en stor korg full med olika saker, frukter, choklad, pasta, nudlar, cider, och så fick jag ett jätte fint smyckeskrin (verkligen behövligt), och tårtspade, öppnare + 500 kr (som går till resepengar). Tack!

Nu ikväll har vi kikat på tv och ätit vindruvor. Mitt öga gör fortfarande ont och är lite svullet.
Caroline ska klippa sig och jag vill också det, är så jäkla sugen på att. Ska kanske umgås med Stina imorgon, så hon kan få komma med lite förslag angående mitt tråkiga hår.
Har ju färg här hemma som jag sätta i mitt hår någon dag och förhoppninigsvis klippning också, dock är det så dyrt.
Fast mamma sa ju att jag skulle få naglarna gjorda, kanske vi kan deala och jag får en klippning istället? Det är ju billigare?, höhö, vi får se.

Kikade på unga mödrar idag och familjen annorlunda, ni börjar känslor om familj bli starkare, moha. Blir ni rädda?
Jag är 20, jag kan vänta ett par år till, ingen fara, men det är som om något drar i mig, jag vill nu. En stark barnlängtan, men så har det varit rätt många år (sjukt? eh ja). Men det är nu som det känns starkare, dock är jag ensam om det. haha. (fast mattias är ju iofs bara realistisk:) Men jag vet att jag ska vänta ett par år, så ni behöver inte vara oroliga.
Förresten pratade vi om det häromveckan, alltså inte barn utan att jag skulle skriva på bloggen "bla bla bla, jag är gravid, jag vet inte hur jag ska berätta för mattias.. bla bla bla" och se vem Marianne skulle ringa, mig eller Mattias. haha.

aja, nu har jag pratat en massa strunt som ni märker.
Nu ska jag krypa ner i soffan med min absoluta favorit, i love him!

om 20 år fyller jag 40!!!

p.s jag har inte varit på systemet idag... skam? haha! d.s


20 år idag.

Idag är det ingen vanlig dag,
för idag är det faktiskt min födelsedag!
hurra hurra hurra!

Grattis till mig!


Besök.

hej.

Idag har jag haft besök av farmor, farfar, Papps, Hugo & Vilma (som förövrigt är supersöt, jag vill också ha en sån liten!).
Vi fikade på både kakor och tårta och så fick jag paket.
- en jätte fin ljusstake med tillbehörande ljus,
- ett fint halsband
- en blomma
- 200 av min faster
- 300 av farmor&farfar
- 500 av pappa, helén, Hugo & Vilma
Alltså sammanlagt 1000 kr, som kommer gå till resan. (:

De åkte hem vid fem tiden och nu börjar vi här i familjen Viklund/sundman bli lite hungriga, så vi måste fundera på något ätbart, vet dock inte vad riktigt.
Jag är lite sugen på tacos, frågan är om man orkar åka och handla, förmodligen inte.

Ikväll blir det lugnt, mys och så till vänner & beck.

Imorgon är det min dag! 20 år! :) :)

Gårkvällen (:

Ögat gör ont och halsen skriker efter vatten, huvudet gör lite ont, och jag är trött.
Men jag ställde klockan på nio idag, för att kunna komma upp i tid och ordna med allt som ska ordnas.
Kom hem någon gång efter tre inatt.. plus att det var snöoväder typ. Men kvällen igår var helt okej, dock inte de roligaste, men heller inte det tråkigaste, utan sådär lagom roligt. hihi. Men att jag var ute med rebecca toppar det mesta, för det är inte ofta det händer.
Så jag får sammanfatta kvällen igår med 4 toasters av 5. (:
(Dock är det andra saker som få mig att fundera, men sånt orkar jag inte med just nu, jag får tänka en annan dag.;)

Snart ska jag börja städa och sedan baka de sista kakorna, hann ju inte det igår eftersom det blev som det blev.
Måste även hinna ta en snabbdusch och sedan gå ut med soporna.

Nehe, nu måste jag få lite eld i rumpan om jag ska sätta igång. (:


en lugn kväll? pystan!

En lugn kväll framför melodifestivalen? hm. Lugnt kanske, men jag är inne på 5:te groggen nu och sitter och förfestar lite. Om ett tag kommer Rebecca, Markus, någon mer & martin tror jag det var? sedan åker vi in till kalmar, palace. Det är impulskvällar som är roligast, så vi får hoppas att det blir det ikväll med. (:

Så nu sitter jag helt enkelt och väntar på att rebecca ska komma. Är lite småtrött, men det ordnar sig nog senare.
Jag har nästan bakat klart också, imorgon blir det lite muffins och så ska jag göra klart tårtan. Får nog gå upp rätt så tidigt imorgon, med tanke på att jag har endel att göra. Men det får gå, jag överlever.

Nehe, nu ska jag kika runt lite mer och så hoppas jag att de kommer snart, börjar bli otålig.

Bakning

hejsan.

I köket lagar älsk mat medans jag kikar på olika recept. Hade tänkte mig en kolapaj, men nu är jag osäker. Tror det blir en vanlig hederlig tårta. Det blir nog bäst så?! :P Men ska ha lite kakor också och muffins. Så det löser sig nog.

Så när vi ätit klart och vilat lite efter maten ska jag sätta igång, baka i flera timmar. Fast det är rätt kul, det är tur att jag tycker det. Kanske ska jag baka vanliga kanelbullar också? jag har ju jäst i kylen som jag måste bli av med. Nja vi får se vad jag orkar. Kanske måste jag ner till affären och handla också, kanske vi inte har allt hemma? eller inte tillräckligt mycket.

Nåja, kvällen blir lugn iallafall, melodifestivalen i all ära.. typ.

Kalmar

Godkväll.

Nu är det fredag igen, verkligen superskönt. Och jag har inget jobb att gå upp till. Imorgon ska jag ta en härlig sovmorgon och sedan sätta igång och städa och baka till kalaset på söndag.

Idag har jag som sagt jobbat till 14 och ja det gick bra, fast finns vissa saker som gör mig galen.. men tänker då inte ta upp det här. Efter jobbet så åkte vi till Kalmar, kikade på gina, försöker hitta något till 20-årsfesten, hittade dock inget. Ska leta lite till. Sedan åkte vi till ikea, handlade krukor, blommor, hyllor, ljus. Var även en sväng på bauhause och köpte en slang till duschen (den gick sönder idag) hittade även fint golv och fin dusch som jag vill ha, ge mig? :)
åkte dessutom till citygross och handlade litegrann, bland annat hårfärg, äntligen! Så ska försöka hinna med det imorgon också.

just nu är jag supertrött, somnar nog tidigt ikväll. Men det är skönt att komma i tid i säng trots att det är fredag, men är ju inte 18 längre (hahah) :)

Nehe, nu börjar let's dance igen. Vi hörs.

Wie wie!

För en stund sedan åkte mamma och Danne hem igen.
De har ju somsagt varit här över dagen, mysigt. Vi åt kebab och tårta (pööh mätt!).
Jag fick paket, hihi och jag öppnade de, trots att det inte är min födelsedag än.
Jag fick smycken, vänneravsnitt, en mobil! :), och en resecheck.. 5000 (: GAAH! :D Så nu kikar vi på resor, guud så kul! TACK TACK! :D

Nehe, är rätt slut annars, blir en tidig kväll, upp med tuppen imorgon också, alltid lika kul.
Men det är sista dagen imorgon också (vad jag vet), så jag överlever!

nehe, ska pilla lite med mobilen nu :) tjoo!


Överraskad.

Hemma igen. Är helt slut, men måste hålla ögonen öppna tills grey's är slut iallafall.

När jag åkte hem vid kvart över sex, så fick jag ett sms av mitt hjärta "när du kommer hem får du inte gå in i köket".
Så när jag kom hem så hade han lagat good middag och gjort det mysigt, min lilla älskling (:
Det var överraskande, hade jag inte alls förväntat mig, sånt är alltid roligt.

Ska strax hoppa in i duschen en snabbis, så jag är klar tills klockan slår 21,00, då ska jag sitta bänkad framför tv:n 1 timme, kommer dock inte ihåg hur sista avsnittet slutade? aja man lär ju få en återblick. (:

Igår var det OSA för 20-årsfesten, det är två som inte svarat, så får väl ta och ringa till de. Men som jag har förstått det så är det alla som fått inbjudningskort som kommer, kuul. Ser verkligen fram emot det. Tänka sig att vi fyller/har fyllt 20 bast. Det är nästintill ofattbart, men jävligt häfftigt. Nu börjar livet!

Duschen var det. Sen godnatt!

Hemma en stund

Är hemma nu, är rätt slut i huvudet och i benen, men det får gå.
Ska iväg till jobbet om 1½ timme igen, men då i bara två timmar och de två timmarna går rätt fort.
Och jag lär ju få vara ute, så det lär gå fort idag med.
Var ute på morgonen, så imorgon ska jag fasen vara inne, har varit ute lör-sön-mån-ons, så nu tänker jag vara inne litegranna. (:

Undra om man hinner käka något, eller om man får ta och göra det när man kommer hem. Troligtvis blir det så. Tar något lätt nu, en knäckemacka eller något, vi får se vad kylen har att erbjuda.

Nehe, dags att dra sig.


Utkast: Godkväll. Ja, ...

Godkväll.

Ja, som ni ser har jag gjort om min bloggdesign helt och hållet, började tröttna på den höstiga designen. Dock inte nöjd för fem öre, men just nu får de gå. Det tar sån jäkla tid att göra allt och man orkar ju inte sitta och glo framför burken allt förmånga timmar, man blir rätt trött i huvudet och ögonen. Så nästa gång jag har tid ska jag finurla lite på att igen.

Poolen ringde idag också, undrade om jag kunde jobba den 27 & 28, nja lite jobbigt kanske, tackade alltså nej!
Men eftersom vi har 20-årsfest då, är jag inte SÅ sugen på att jobba dessa dagar, det förstår ni va? (:
Men har jobbat rätt mycket denna månaden, så det blir nog en bra lön ändå. Vi överlever.

Veckan är rätt fullsmockad.

Onsdag: Jobb 7-14, 16-18, hinna städa litegranna.
Torsdag: Jobb 7- 14.. Mamma, Niklas & Danne kommer för att fira mig.
Fredag: Jobb 7-14.. Till Ikea, handla hyllor, ljus, ramar.
Lördag: Städa & Baka
Söndag: Kalas, farmor & co kommer ef

Ny bloggdesign.

haha fy fan vad fult allt blir, men nu orkar jag inte hålla på med detta längre. Pfft.

Under ombyggnad.

Min blogg är under ombyggnad, det tar bara sån jäkla tid att få allt att fungera, varför kan man inte allt sånthär utantill? :)

Små citroner gula.

Idag har jag läst ut de sista sidorna ur boken "små citroner gula", den var grymt bra. I början tyckte jag att det inte var någon bok för mig, men att jag ändå skulle ge den en chans.. vilket jag är glad över att jag gjorde. Jag skrattade och grät lite om vartannat. Så jag tycker verkligen att ni ska läsa den om ni får tillfälle! :)

"Med en fot i Stockholm och en i barndomens trygga småstad tycker sig Agnes stå hur stadigt som helst. Hon har en familj som alltid ställer upp, ett bra jobb i restaurangbranschen, en pojkvän som älskar henne och en bästa kompis som hon känner utan och innan. Eller? En efter en rasar byggstenarna i Agnes liv tills hela tillvaron rämnat.Men kanske är det som väninnan Lussan säger, att det i allas liv finns en vändpunkt. Kanske är det slumpen, kanske ödet. Kanske en insikt om att man måste skapa sitt eget liv."




Lite allt möjligt.. mjaaauu

Godmorgon.

Idag vaknade jag rätt så tidigt, lite innan nio. Men låg och drog mig en stund i sängen, det är alltid lika skönt.
Mattias hade redan gått upp eftersom han skulle vara på arbetsförmedlingen vid 10.
Där var jag förresten igår, buh.. visade mina meriter och redovisade sökta jobb, dötråkigt.

Igår jobbade jag och när jag kom hem var jag heelt slut! Somnade en timme och trodde då att jag aldrig skulle kunna somna i vettig tid på kvällen, men jag somnade innan tolv, som nog inte  har hänt på år och dar, känns det som.
Ska jobba även imorgon, blir en lång dag, börjar vid 7 slutar vid 14, tillbaka vid 16 till 18. Men jag kommer inte åka hem, för jag kommer sitta på jobbet. för de har möte mellan 14-16 och sollan ville att jag skulle vara med där, eftersom hon ska bjuda på smörgåstårta. Så det blir typ jobb mellan 7-18. Puh jag lär vara helt slut imorgon. :S
Sedan blir det jobb tors&fred och kanske lördag.

Idag är det tvättninge och städning som gäller, puft. Eftersom jag förmodligen inte hinner (eller orkar) städa imorgon så måste jag göra det idag. Mamma o co kommer på torsdag, så då måste de ju vara fint här (:
Ja, det är väl det som händer idag.

Igår fyllde Linnea 20 bast, hon börjar bli gammal (haha). Men grattis till henne ännu en gång! :)
om 6 dagar fyller jag 20, shit, jag tror jag svimmar, haha!

Godkväll.

Godkväll.

Jag är sjukt trött, så jag ska alldels strax stänga av datorn och sedan tvätta av mig sminket och krypa ner i sängen och läsa en stund innan lampan släcks.
Jag har ont, överallt! Ont i benen, ryggen, fötterna, ögonen, armarna, you name it.. Satt i massagestolen 15 minuter efter alla var i säng, det var ljuvligt, fan vad jag njöt. Det är bland det bästa som finns, att sitta i massagestolen.
Åkte från jobbet vid halv tio, var tvungen att springa in på coop och handla jucie, mjölk, frukt, knäckebröd. Har ingenting hemma känns det som, så var så illa tvungen.

Nu är det massa minusgrader ute igen, över 10 skulle jag tro, när jag kom hem strax innan tio stod temperaturen på -9.8. Guud vad kul det är. Hörde att det var -18 i orrefors vid 05,00 imorse? kan det stämma? vart tog våren vägen?
Fast idag har det ju varit riktigt härligt väder, solen har ju tittat fram och det har varit riktigt behagligt, men så fort solen försvunnit blir det svinkallt igen. Suck.

Nehe, nu måste jag ta tag i mitt liv, klockan ringer 05,55 imorgonbitti, det ser jag framemot.. NOT!

Imorgon fyller Linnea 20 år, grattis! :) TANTEN!!

6 timmar

Hallå.

Nu har jag varit uppe i drygt 6 timmar och jag börjar bli lite småtrött i huvudet.
När vi steg upp imorse var det nästan -11 grader, brr. Dessutom fick jag vara ute imorse, men man blev ju rätt pigg utav att iallafall. Att vara ute i 3 timmar när det är minusgrader, ingen hitt, men det går, dessutom är man ju bara ute när man cyklar till de boende.

Nu ska jag snart äta lite lunch tänkte jag och sedan slappa innan man ska vara tillbaka på jobbet vid fyra igen.
Jobbar till tio, känns rätt segt, men man får tänka på pengarna man tjänar in, de behövs. Dessutom gillar jag ju jobbet så mycket så det kvittar liksom.

Nja, nu har jag inte så mycket mer på hjärtat, ska kika igenom ett par bloggar sedan äta lite potatisgratäng och kött.

Alla hjärtans dag.

God förmiddag. Och glad alla hjärtans dag på er.

Poolen ringde vid tio i sju imorse och undrade om jag kunde jobba idag?! Jag sa att jag redan skulle jobba och Ulrika skrattade litegrann och sa att hon var förvirrad och bad om ursäkt att hon ringt och väckt mig, haha.
Sedan hon ringde har jag inte sovit sådär jätte gott, vaknat varje halvtimme och alltid funderat på att gå upp.
Men upp kom jag inte förens kvart över tio. Så jag har hunnit med att äta frukost, duscha och laga mat som jag ska ha med mig.

Och så är det alla hjärtans dag idag, mysigt, visst. Men jag ska jobba och vi brukar väl inte fira det sådär jätte mycket ändå, laga något gott och sådär, men det gjorde vi igår. Åt ljuvliga räksmörgåsar och kikade på let's dance och Bolt. Gick och la oss rätt tidigt och läste (och mattias läste inte, han målade). Släckte lampan vid halv ett och somnade rätt snabbt därefter.

Snart ska jag åka till jobbet, har inte jobbat på ett bra tag så det ser jag framemot. Ska bli kul att träffa alla igen samt tjäna in lite cash till min familj, haha! (:

Nehe, ska ta mig något att dricka och sen gosa lite med min pälsk innan jobbet kallar.

Ha en bra alla hjärtans dag!

Älskling: Jag älskar dig! :) 

Fredagskväll.

Poolen ringde mig för dryga timmen sedan och undrade om jag kunde ta mig ett jobbpass imorgon mellan 12.30-21.
Så mina planer för morgondagen ändrades rätt drastiskt. Istället för att sitta på algatan och äta god middag vid 15.00 så hjälper tanterna att få kaffe, men det gör inte så mycket, jag är glad ändå.

Ikväll ska jag och älsk ha en riktigt myskväll, äta räkor & kika på film (let's dance).
Det känns som det var länge sedan vi hade en riktig myskväll, men film, gott och kärlek, you name it.
Så det ska bli mysigt ikväll, ser jag framemot. Att humöret kan bli så ändrat, från att typ hatat allt, till att älska allt. hm.

Nehe, nu ska jag kika på några goda recept med räkor, vi hörs. Ha en trevlig kväll.


Segdator.

Vår dator är jätte seg, man blir väldigt frustrerad av att sitta här och vänta.. och vänta.. och vänta lite till.
Mattias ska göra en genomrensning av dator när jag är klar, hoppas den blir lite snabbare nu. Det märks inte att vi har det snabbast bredbandet, men det är för all skit som ligger på datorn skulle jag tro.

Jag har endel saker att ta itu med idag annars, ska plocka lite i lägenheten (som jag skriver varje dag, haha). Igår skruvade jag ner hyllan som stod brevid datorn, den har stått där i drygt 6 månader, men nu är den isär plockad och väntar på att få komma upp på vinden. Så nu är det rätt tomt där den stått, men man vänjer sig.
Två tavlor har jag fått upp också. Jag skulle egentligen vilja åka in till Ikea och handla de där hyllorna och lite småplock till sovrummet, men det är jag ensam om och jag vill helst inte åka själv!

Annars blir det en lugn kväll, som vanligt, åh vad jag ÄLSKAR mitt jävla liv ibland, det är så kul att alltid göra "ingenting".. eller hur? suck pust och stön i massor!
Och vad man än föreslår blir det massa pustar, så lika bra att gå hemma och glo, och typ ruttna.
Det är en sådan dag idag.. jepp.

Nya gardiner och sådär.

Hallå.

Vi kom för en stund sedan hem från stan, jag var inne på lindex en snabbis och köpte ett par strumpbyxor, letade även efter jeansleggings, men fann dock inga. Får kika efter det i den grannstaden som är något större!
Vi var även förbi jysk en sväng och handlade ett par svarta fina gardiner, de är lite halvgenomskinliga, så det blir nog inte alldels för mörkt. De var hur som hur billiga, så passar de inte, så är det inte hela världen.
Ni kanske får se bild sen om ni har tur, beror på om jag orkar ta kort eller inte! :)

Jag har fått en liten glasbit i hälen som jag inte få ut, för hur jag än vänder och vrider på benet kommer jag inte åt, eller jag kom halvt åt igår, men då fick jag inte ut den, utan det började bara blöda, så i vissa stunder gör det abont i hälen, man riktigt känner hur glasbiten tränger in, gaah. Får be mattias se om jag han ser något.

Om en stund ska vi börja laga mat, eller snarare mattias ska börja laga mat, idag blir det potatis,morötter,champinjoner i ugn, men hemmalagad hamburgare, gottis! Så medans han håller på med det ska jag börja fila lite på sovrummet, hänga upp gardinerna och ställa saker i fönstret. Så ska vi handla hem nya hyllor, som är små, och hänga på ena väggen, tror jag. Måste även ha lite tavlor där inne, har ju två rätt fina, men vet inte riktigt om det passar in, aja vi får se.

Vi hörs senare.

Händelserik dag.

Godkväll.

Precis kikat på efterlyst och ska snart ta och borsta tänderna och hoppa i säng, börjar känna mig lite trött.
Dagen idag har varit rätt händelserik, vi har målat tak och fått upp tapet.. okej inte vi, utan Mattias, Esa & Marianne, jag har inte gjort så mycket, lika bra att inte vara ivägen.
Men det blev mycket bra och varför det är en vit "kant" på varje sida är för att vi målat in, eftersom tapeten inte skulle räcka, då hade vi fått köpa en till rulla och endast använt ett par cm. Men det blev bra ändå och jag är supernöjd, det är väl det som räknas? :)

Imorgon ska vi kika på gardiner till sovrummet och kanske lite krimskrams, vi får se. Vi kanske bara kommer befinna oss i nybro, för om det ska snöa och jäklas lär vi ju inte åka in till kalmar för att kika, vill som sagt inte åka i sånt här väder.
Annars händer nog inte sådär jätte mycket imorgon, blir att ordna till att här hemma (skriver jag typ varje dag och aldrig tar jag tag i det!).

Helgen ser lugn ut, på lördag ska vi på middag hos Bengt & Gittan. Det slog mig att det är på alla hjärtans dag, men det gör inte så mycket, det är en rätt så överskattad dag trots allt. Visst hade vi inte blivit bjudna på middag hade vi säkert hittat på något mysigt, ätit god middag (ja det får vi väl förstår där, men ah ni fattar) och haft det mysigt. Men det går nog lika bra såhär också! :)

Nu börjar ju nästan nedräkningen på riktigt, 12 dagar kvar till min 20-års dag. 12 DAGAR.
Jag & linnea har åldersnojja, fy fasen, hur kommer det då vara när man fyller 30, 40, 50? de vågar jag inte ens tänka på.
 
Godnatt!

(Tack Marianne & Esa för hjälpen idag!!)

Sovrummet är klart! :D

Nu är sovrummet klart (okej har inte införskaffat gardiner än, men det kommer).

Innan:
   


Efter (dåliga bilder eftersom min kamera är kass):
    
 

Jag blev jätte nöjd, blir askalas! :)

Jag är starkare än du..

Jag har egentligen inte så mycket att skriva. Det blev scones till Andra avenyn, det var gott och väldigt mättande. Andra avenyn börjar trappa av tycker jag, men nu är man ju redan fast så man måste ju kika på avsnitten, men jag misstänkte redan från första början att Kim inte var smittad. Moha.

Det är strax läggdags, imorgon kommer Marianne & Esa, vi ska måla om taket, eftersom det är massa målafärg där sedan vi målade väggarna, höhö. Så vi måste helt enkelt göra det, suck! Aja, det går nog rätt fort.
Så det är väl det som är planerat för morgondagen. Innan de kommer ska jag hinna dammsuga, ligger damråttor lite här och var, inte så fint :P

Nehe, ska borsta gaddarna nu, sedan hoppa i säng och förhoppningsvis får jag en god natts sömn.


Nu luktar det bullar! :)

Nu luktar det nybakta bullar i våran lägenhet. Precis tagit ut sista plåten och det ser gott ut.
Dock blir det alltid så jäkla stora, inte sådär små och perfekta som alla andras blir. Men det går ju att äta iallafall.
Gjorde en plåt med kanel och en plåt med vanilj.  Tänkte göra lite bondekakor också, men vi har inga nötter hemma, så får spara mig med det, annars är ju det rätt gott! :)

Kikat på unga mödrar har jag också hunnit med och ena tjejen födde och jag började lipa. Det fick mig att påminnas om att jag drömde om att jag födde ett barn häromnatten och fy fan vad ont det gjort, och då var det ändå en dröm?! :)
Nu är det förhoppningsvis inte så många år kvar tills man får uppleva smärtan själv, höhö. Blir ni rädda nu? :)

Ikväll blir det andra avenyn, funderar på om jag ska göra scones till det, men är lite trött på bakandet just nu och jag är inte så sugen på det. Om jag vaknar i tid imorgon kanske jag kan göra det till frukost, fast mattias äter ju knappt frukost, men det får han göra imorgon isåfall.
Fast kanske gör det ikväll, det är ju rätt gott.. hihi! :)

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen tänkte jag, det är verkligen behövligt!!


Mat & bullar

Hallå i stugorna.

Nu vankas det mat här hemma, känner mig lite småhungrig.
Tvättiden var ok, ingen som hade snott den, så just nu håller jag på att tvätta, väntar på att tvätten ska bli torr så jag kan hämta upp den.
Har även diskat och ordnat lite, dammsugning nästa, men det tar vi efter maten.

Efter vi ätit blir det nog bullbak skulle jag tro, är rätt sugen på att baka bullar det är rätt kul! (:
Ska ju ha kalas den 22, så det passar ju bra, fast det är ju godare med nybakt, men vi får se.

Just nu ringde poolen så det blir lite jobb nästa vecka, gutt det. Får se om det blir något mer innan dess, man kan ju alltid hoppas. :)

Nehe, nu ska jag göra annat! :) Hejsvejs!

Don't even think about it.

Godmorgon.

Idag blev det en rätt sen uppstigning, klockan visade på drygt halv elva när jag orkade dra mig upp ur sängen. Fast jag vaknade vid nio och tänkte stiga upp, skulle bara ligga 5 minuter till.....

Idag är det tvättning på schemat och förhoppningsvis så har ingen tagit våran tid denna gången. Har lite funderingar på om jag ska baka bullar idag också, det var länge sen jag gjorde det. Och så ska jag fortsätta städa, gjorde ju inte det igår. Eller lite hann jag väl med, rensade ur en låda och bar upp den på vinden och dammade och gjorde fint i bokhyllan. Ja det var väl typ det. Så idag blir det allt annat, men det går rätt fort bara man kommer igång.

Nehe, nu ska jag ta på mig ett par mjukisar och sedan steka mig ett ägg innan tvättningen börjar vid 12.

En av världens bästa låtar.


ÄLGGRYTA GOTT GOTT GOTT! :D

Jag är mätt! Jag har precis avnjutit världens godaste älggryta. Ah jag är så jävla mätt.
Vilken tur jag har som fått världens bästa kock till pojkvän, typ.
Han grävde fram ett par älgbitar ur frysen och så tillagade han som sagt älggryta, med morötter, palsternacka, lök, champinjoner, till detta blev det pressad potatis och gurka&tomat. Gah så gott! Glömde dock ta bild så ni får föreställa er.

Och jag är inte ett dugg duktig, jag har inte börjat städa än. Eller jag rensade ur en låda som skulle upp på vinden och hittade mina två dagbäcker som jag började läsa i och jag skrattade och skrattade. Gud så kul och vad jag är glad att jag skrev dagbok. Det är såå roligt att läsa såhär i efterhand. Mestadels handlar det ju om killar, jag och mina kärlekar. (:
Rensade ur allt som inte skulle upp på vinden och så bar jag upp lådan på vinden, så långt kom jag. Så nu ligger det papper och grejer på golvet, är ännu stökigare än när jag började.
Men måste ta tag i detta nu, ska bara vila maten lite, men kan ju inte sätta igång med en gång... eller?

Tjolahej!

Hoho.

Godmorgon!

Vaknade faktiskt i tid idag, lite innan 9 slog jag upp ögonen, inte dåligt det inte.
Sovit helt okej inatt, vilket alltid underlättar.

Kalaset igår var mysigt, Vilma är så sjukt söt. Hon blev jätte blyg när hon skulle öppna våra paket, så Helen fick hjälpa henne med de, men när de väl var öppnade blev hon superglad. Köpte förövrigt ett gosedjur "nasse" och en docka med potta och nappflaska. Det bjöds på fika och pratades i ett par timmar.

Vi åkte hemåt runt sex tiden, svängde förbi marianne&esa sedan åkte vi hemåt. Kikade på Beck sedan la vi oss.
Idag därimot händer inte så värst mycket, ska strax äta lite frukost, sen får jag nog städa.. suck.
Men det behövs, så det är ju bara att ta tjuren vid hornen och börja..

Men först... frukost.

Kalas klockan 15.

Godmorgon.

Idag är ser det ut att vara riktigt vårväder ute, härligt!
Om en stund ska jag ordna mig och sedan ner till ÖB en sväng.
Klockan 15.00 ska vi vara i fröseke på kalas för Vilma fyller 2 år idag, grattis älskade lillasyster! :)

Har inte så mycket mer att skriva, vi hörs sen.

Melodifestivalen 2009 - Massa bu!

Är det någon mer än jag som tycker att melodifestivalen suger i år?
Alla dessa jävla regler som är nya, varför kan vi inte bara få rösta och sedan gå de som för mest röster vidare till final. Sluta ha massa dueller och någon jävla internationell jury?
Och hur fan röstar svergie? Caroline af ugglas? Var det bara jag som hörde hur falskt det lät? Gah!
På tal om henne (ugglas), har hon två chanser att komma till globen nu då? eftersom hon är med i andra chansen och den internationella juryn valde ju henne? Om inte, vem ska du få hennes plats i andra chansen?
Och programledaren? Snacka om stirrig och jobbig att lyssna på. Jävla skitprogram.

Nu är jag sur, för det var inte alls lika bra som det brukar vara. Fy fan för melodifestivlen 2009 (men jag lär ju kolla nästa lördag också).

Hemma igen.

Godkväll.

Hemma igen, men vägen hem var inte det lättaste. Eftersom det blivit något fel i lessebo så gick det inga tåg mellan växjö-emmaboda, så det sattes istället in ersättningsbussar. Dessa kom runt kvart i tre (skulle åkte från växjö 13.46) sedan var det var att sitta på bussen och glo. Var hemma igen vid halv fem, drygt två timmar försenad.
Imorse ringde dessutom poolen och väckte mig och undrade om jag kunde jobba.. sedan ringde de igen och frågade om jag kunde jobba imorgon. Men jag ska ju på kalas imorgon. Det är typiskt att de ska ringa när man har något inplanerat (som jag annars aldrig har), aja det är bara att gilla läget.

Ikväll blir det mys framför melodifestivalen (ja rebecca, det blev det ikväll:) och senare ska vi kanske kika på någon film om mattias orkar. Han var ju uppe till sju inatt och festade, så han är slut ikväll, inte så konstigt iofs.

Nehe, nu ska jag borsta ut mitt nyduschade hår, sedan tända lite ljus. Hejsvejs!

Hos Rebecca & Pontus.

Godkväll!

Sitter just nu i rebeccas och pontus gäst/datarum och ska strax byta om och hoppa i sängen. Är väldigt trött och litegranna onykter. Jag och pontus har delat på en jäger och jag och rebecca på en vinare, så när man inte är van så blir det lätt lite snurrigare i huvudet.
När jag druckit upp allt  så ställde jag mig upp för första gången på hela kvällen typ, då kan jag lova att det snurrade till, men jag löste det. Det är lungt liksom! :)

Så vad har vi gjort idag? vi var först nere på stan en runda och kikade lite, köpte födelsedagspresent till Vilma, sedan gick vi till nice nails och rebecca fixade sina naglar som tog typ 1½ timme. Sen åkte vi hem och sedan åkte vi vidare och handlade tacos och så var vi inne på systemet och handlade lite också (åh snart får jag gå och handla där helt själv!!).
Det har varit en mysig kväll med mycket prat och mycket  skratt. :) Det är det jag älskar med att vara här hos dessa två underbara människor, slappna av och skratta! :)

Nehe, nu ska jag byta om och tjaffsa lite med mattias på sms innan jag somnar in. Godnatt! :)

Nu blir det växjö.

Nu åker jag snart till Rebecca, 11.11 går tåget. Skulle hämta ut biljetterna igår, men det funkade inte, så hoppas det funkar idag. :) Annars får jag väl bara visa upp bokningsnummret för tågvärden, svårare än så kan det inte vara!

Kul att människor inte har något liv.. eller hur? :)

Jag fick låna en ängel.



Du log mot mig
En sista gång
Du var så lugn
Som om du redan gett dig av
Du såg på mig
Att jag var rädd

Hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Du gav mig allt
Ett hjärta kan
Du lever kvar i mig
Så länge livet ger mig tid
Du sa till mig 'Var inte rädd'

Men säg mig hur kan man nånsin' va' beredd?

Jag fick låna en ängel
Som spred sitt ljus i mitt liv
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
För en stund

Min ängel..

(Jag fick låna en ängel)
Du spred ditt ljus (i mitt liv)
I varje andetag
Du togs bort från mig
Alldeles för tidigt
Jag fick låna en ängel
Jag fick låna en ängel
För en stund

I miss you every day

Snöoväder!

Nu är jag hemma igen efter ett rätt så segt möte på arbetsförmedlingen. Han blarrade på all världens väg och visst endel saker var intressantare än andra. Tänkte att jag skulle snacka med de sen efter mötet men möts av massa människor som väntar på att få hjälp, så traskade hem istället... i snövädret.
Japp det snöar förfullt, inte ett dugg roligt. Jag som ville ha vår och varmt, men där fick jag.

Poolen ringde strax innan tio och undrade om jag kunde jobba idag, vilket jag givitvis kan. Så det blir jobb mellan 16-21.30, härligt härligt. Mindre roligt att jag kommer få vara ute, men aja man överlever.
De ville att jag skulle jobba imorgon förmiddag också, men då ska jag som sagt till rebecca (:

Nehe nu ska jag diska och sedan göra lite våfflor. Hejsvejs!

Arbetsförmedlingen.

Godmorgon,

Min plan igår gick precis som planerat, jag hann precis sätta mig när det började, vilken timing! :)
Jag är uppe tidigt idag, eftersom jag ska på möte på arbetsförmedlingen om sisådär en halvtimme, är inte sugen för fem öre, jag vill inte ens vara med i det, men man är ju så illa tvungen när man inte har något jobb. Hua!
Men det tar väl inte så lång tid, räknar med 1 timme, så man får väl stå ut. Mattias säger att det är jätte tråkigt på mötet, men aja, man överlever väl.

Nu måste jag borsta mina tänder innan jag börjar vandra neråt.

Vi hörs sen!

Detaljerad plan.

Godkväll.

Nu är det ungefär 20 minuter kvar tills semestersvenskar börjar, så jag funderar att på dessa 20 minuter hinna duscha och göra iordning lite te, tända lite ljus och till sist krypa ner under en filt i soffan och drömma mig bort till varma thailand.
Men, den stora frågan är om jag hinner göra allt detta på tjugo minuter?
Om jag först klär av mig och sätter på vattnet, sätter in en kopp med vatten i micron i 4 minuter, duscar, tar på mig morgonrocken, tänder alla ljus (typ 15 st), hämtar tevattnet, kryper ner i soffan, så borde jag ju hinna.
En plan detaljerad in i minsta detalj (:

Oj, om jag ska hinna med allt som jag skrev nyss måste jag nog skynda mig, ligger redan efter med 2 minuter.

Lite nostalgi.

När jag stod inne i förrådet kom jag fram att det fanns inte så mycket att rensa ut, det fanns faktiskt inte det. Det blev ihop till en sopsäck, knappt full. Men har ju uppe på vinden, men det orkar jag inte med att göra idag, haha! :) Måste bära upp saker dit också.

Men när jag stod där inne och rotade så hittade jag en tröja, avslutningströjan från 9:an, där massa människor skrivit olika saker, tänkte dela med mig lite av vad som stod, vi börjar på framsidan där det med stor text står "oh behave!" Sedan är det två händer över brösten och så står det "Hot stuff's Goin' out 9B". Sedan har folk skrivit:
- Emelie
- Kram & lycka till / Tina (lärare)
- Min bara min // Emelie Johansson
- Gamling / Linnea
- Bara för mycket :) // Merita
- ha det bra / din kock
- Go tjej från 9B
- MES
- Jenny du är vår allas ÄNGEL <3 dig så jävla mycket // mirre
- Sitt inte på bordet / teddy (vaktmästaren)
- Vi kommer sakna FLUMMET / Iga
- Natta
- Brunett -->
- Mrs. Grey! / Daniel (lärare)
 
Och så på baksidan så står det:
- Kmr sakna dig =(  / anes
- Ha kul på OP med Helen / Arsim
- [Minns du kvällen i mörkret för länge sedan]
- Jenny, lycka till! / Stor kram Edde
- Min egna lilla gråhåriga tös // offe
- TÖNT :)
- Fidde
- Min ssööta Jenny! =) Kommer sakna dig <3 //Natta
- Benny
- Kommer sakna dig, min ängel <3 // Emmie
- Min sötis, min sötis. Puss / Jeppe
- OP människa!!
- Utnyttjar mig bara, datanörd! // Stina
- När ska vi röka nästa gång? // Jessica
- Faan att du förstår mitt ligg <3
- Min lilla älskling, sköt om dig! // Adelina
- Be my bad girl / DN
- Alltid min Jenny. Vi har alltid haft det så skoj och lärr att vi kommer att ha det på HASSEL. ÄLSKAR / Emelie.
- Min Jenny <3 // puss Julia
- Kommer du ihåg? "jag är kär kär kär... jätte kär kär kär... super kär kär kär" Puss Lina.
- Ta hand om dig, kram // Ulrika.
- Min gulleplutt / Jeppe
- Balkongen på valborg =)
- Fan vad du är snygg ska vi knulla?? / Puss DIN Ami
- Lycka till i livet / Anita (lärare).

Ja jag tror det var det mesta och när jag läste igenom detta fick jag små tårar i ögonen. Jag saknar högstatidet, åtminstone litegrann, vi hade absolut inte den bästa klassen, långt ifrån. Vi hatade varandra titt som tätt, men det fanns helt underbara människor, som man idag, tyvärr, inte har så mycket kontakt med. Men man blir äldre och umgås inte lika mycket när man inte går i samma klass. Det är förvisso synd, för endel människor saknar man vekligen, men så är det ju. Det är ju samma sak med gymnasiet, det finns vissa man verkligen saknar och vissa som man är glad att man slipper.

Nehe, ska nog hjälpa älskpälsk med maten, köttfärslimpa! :)

(idag är det vår dag, 2 år 4 månader! :)

Gunvald in action.

Tänkte bara slänga in ett par bilder på lilla G när vi lekte, han hoppar efter en råtta. :)

    

(tryck på bilderna för att förstora)

Nu ska jag börja rensa. Tjohej!

Rensning.

Och så var det morgon igen.. Idag blir det rensning av förrådet, var och handlade svart sopsäcker igår, så nu jäklar ska de rensas och bli bra och jag ska kasta ALLT som inte används, för jag vet att jag har en tendens att spara saker som jag av någon form har en "relation" med.. Men idag ska jag stänga av alla känslorna och vara mekanisk och bara kasta, kasta kasta.

Men innan jag sätter igång ska jag diska och klä på mig lite kläder.

Vi hörs säkert i någon pause (lär ju bli endel om jag känner mig själv rätt.)


Lite allt möjligt.

Vi åkte till Orrefors och tvättade ett par maskiner istället och vi skrev en lapp och satte på dörren till tvättstugan! :P
Så nu vågar ingen ta våran tid igen, höhö! :) Skönt att få tvättat iallafall, eftersom det var rätt mycket. Jag fattar inte att de kan bli så mycket på 1 vecka.. suck.

Eftersom vi for till orrefors så rensade vi inte någonting, så det är projektet för imorgon. Jag ser på ett sett framemot att få slänga massa skräp och få undan och iordning och ja bara allt. Fast lär ju inte vilja göra det när jag väl sitter där imorgon och surar "vad har jag gett mig in på?".

Vi fick med oss nybakat bröd hem som vi smaskade lite på till andra avenyn, det var verkligen hur gott som helst. Undra hur hon har bakat det? de måste vi nog fråga. Det var så jäkla gott att man aldrig ville sluta, trots att man var mätt. Så jag ser verkligen framemot frukosten imorgon, det är inte ofta! :P

På torsdag ska vi in till Kalmar också, eller ah kanske. Mattias ska iallafall in, jag kanske inte får följa med eftersom han ska kika på en födelsedagspresent (åh bara 20 dagar kvar!!) till mig. Men det berodde på om någon ville följa med honom in till Kalmar, förhoppningsvis inte, för då får jag följa med och kan göra mina ärenden. Måste till Ikea och köpa en möbel som jag ska ha vid tv:n, det var en utgående artikel och var rätt billig. Det är en såndär pall typ som man kan ha en blomma på, eller ljus, en sån vill jag iallafall ha, fast Mattias kan ju iofs köpa den även om jag inte är med.

För på Fredag ska jag till Rebecca och hon är ju bosatt i växjö och har jag tur kan jag lura med henne in på en leksaksaffär och köpa en födelsedagspresent till min lillasyster som fyller 2 år på söndag! :) Hon börjar bli stor den lilla tjejen! :)

Nehe, nu ska jag borsta tänderna och lite. Natti natti. 

Hugo, Vilma & jag 23 februari 2007 (Vilma 15 dagar)



Vilma 10 Juli 2007


Vilma (&hennes mormor) 10 Juli 2008

Puckon.

J-vla idioter. När vi kommer ner till tvättstugan vid fem över tolv är det någon som precis satt på en maskintvätt?!
Hur fan tänker man? man kan ju kolla om någon har tid? Så vi ställde bara våra saker där nere, men ska nog fan gå ner igen och skriva en arg lapp.
Eller ännu värre, stänga av maskinerna slänga ner tvätten i deras påsar som var där och ställa de utanför och sedan låsa och skriva en arg lapp "vi har faktiskt tvättid nu och vi har inte tid att vänta, så boka upp dig på en tid som är ledig istället för att ta andras, jävla pucko", så sur är jag.

Fast nu verkar det som vi åker till orrefors och tvättar istället.

Tvätt på schemat!

Godmorgon på er.

Jag sitter här i morgonrock och ska alldels strax dra på mig lite kläder sedan bär det ner mot tvättstugan, suck!.
Eftersom tvättiden är mellan 12-16 så får jag väl hålla mig hemma i stort sett hela dagen.
Ska försöka rensa lite saker, få upp saker på vinden och kasta saker som vi inte behöver.
Ja, jag har fan bestämt att de ska ske idag, så vi behöver till ÖB, men dit kan vi gå när vi slängt i första tvätten, det blir nog lagom. Inte för att vädret ser sådär jätte inspirerande ut, men det kan vara skönt att komma i ut i friska luften ändå.

Nu är klockan strax kvart i tolv och jag måste få liv i mattias och berätta mina planer om dagen: Rensa, rensa, rensa..
han kommer bli sååå glad...

Jag gillar inte rubriker.

Jag är lite småtrött, men sov en liten stund förut, fast bara en sisådär 20 minuter. Men det var nog välbehövligt ändå.
Har ändå hunnit med rätt mycket, vi käkade tacos och när mattias lagade middagen så plockade jag iordning, sedan åt vi och sedan dammsög jag och bäddade rent i sängen. Så nu är det mesta gjort, det är fortfarande lite halvrörigt, men aja det får väl gå.

Imorgon är jag som sagt ledig och då vet jag inte riktigt vad som händer förutom att vi har tvättid mellan 12-16 och jag har lite och tvätta eftersom jag bytta sängkläder idag. usch det är verkligen aptråkigt att tvätta.. men det måste göras.
Annars ser väl dagen rätt lugn ut, ska försöka hinna med en promenad (om vädret tillåter).

Nehe om man skulle ta och fylla på vattenflaskan, borsta tänderna och krypa ner i sängen!


Piggilin & tacos.

Jag måste medge att jag är rätt trött idag. När klockan ringde vid 05,55 så ville jag kasta telefonen i väggen och lungt somna om igen. Dock gjorde jag inte detta utan steg motvillig upp och blaskade lite kallt vatten i ansiktet. (inte för att man blir piggare).
Kom troget till jobbet och så flöt dagen på.. slutade vid två, vilket var riktigt skönt, kände mig helt slutkörd.
Dock tar inte jobbet slut när man går därifrån, utan man åker till sitt andra jobb känns det som.
Här är det rena ramla kaoset, så det är väl bara att sätta igång. Skickade iväg ett surt sms till mattias också "man kan faktiskt städa och plocka iordning när man ändå inte gör något om dagarna... och jag har faktiskt jobbat i helgen!!", han ringde strax därefter upp och frågade om jag var sur, pfft! :P Ibland blir man tokig, men aja jag får väl ta tag i det som vanligt. Men det hade varit kul om han hade överraskat någon gång och städat och verkligen gjort iordning, men drömma kan man ju alltid göra iallafall.

Senare idag ska vi äta lite tacos är det tänkt och till kvällsmat ska jag grädda lite våfflor om det inte blir alls för sent. Annars får det blir till lunch imorgon, har varit så sugen på våfflor de senaste veckorna, så det ska jag bestämt göra nu i veckan.

På fredag ska jag till Rebecca, vi ska kika på bio och umgås! Stannar tills lördag och på söndag blir det 2-årskalas för vilma, så helgen är proppfull (hoppas det inte ringer och vill att jag ska jobba!).

Nehe nu ska jag kika på tågtider till växjö och sedan börja städa, tjoflöjt.


Godkväll.

Hej och hå.

Sitter och kollar på Beck, men just nu är det reklam så passar på att skriva en rad eller två här.

Har somsagt jobbat hela dagen idag, men det har gått bra. Jobbade dessutom med Jenny, vilket blir ett extra plus i kanten! :) Vi har inte setts på jätte länge, så det var mysigt att träffa henne lite. Hon visade mig lite av deras pluggande (sjuksköterska) och jag kände med en gång: INTE PLUGGA TILL DET! :)

Imorgon blir det jobb igen, förvisso rätt kul men efter fyra dagar är man lite sliten så ska bli skönt att vara ledig ett tag. Men förhoppningsvis ringer de snart igen.
Men i helgen kan jag inte jobba, iallafall inte fredag och lördag, för då ska jag till Rebecca! :D

Nehe, nu ska jag borsta tänderna innan det börjar igen.

Godmorgon! :)

Godmorgon.

Man kan väl säga att jag tog en välförtjänt sovmorgon idag. Vaknade kvart över tio och åt frukost och sedan hoppade jag in i duschen och längre än så har det inte blivit.
Sitter här i morgonrocken och en handduk snurrad runt huvudet.

När jag kom hem igår så var jag väldigt trött och la mig i soffan, efter någon halvtimme somnade jag.. och gick efter en stund in i sovrummet och sov tills åtta(!!) typ Snacka om att jag var trött. Gick sedan över till Danne och var där en bra stund, höll på att somna i soffan flera gånger. Kom hem och bumsade direkt i säng. Fast jag är fortfarande trött, men nu har jag iallafall fått sova lite.

Ska snart till jobbet, börjar vid halv ett idag, men måste ner till coop innan och köpa något att käka, eller om jag handlar det ikväll.. vi får se. Ska iallafall jobba med Jenny ikväll! :D Var jättelänge sen jag träffade henne så det ska bli nice! :D
Förresten ska jag jobba imorgon också, 7-14 och efter det ska jag städa, det är ett kaos här hemma nu när jag jobbat hela tiden... killar.....

Hejsvejs!



RSS 2.0