31 Januari!

Sitter med William i bärselen, han har kommit in i en liten period där han måste vara med och nära hela tiden. Vaknar i princip alltid om jag lägger honom i soffan, måste vara nära nära.. då är bärselen guldvärd. :)

Vi har idag dammsugit lite och ska snart bege oss ner till tvättstugan och ta tag i tvätten. Jätte kul..
Sen kommer Marianne och hälsar på, då har hon med sig dopklänningen så den ska provas.

Dopet är nästan bokat, väntar på att prällen ska ringa. Pratade med henne i Lördags, men var tvungen att höra med min ena bror (som ska vara gudfar) vilket datum som passade honom.
Sen ska jag beställa hem lite inbjudningskort och sen får vi börja planera lite mer.
Det kommer bli ett stort dop, böh.. om alla som blir bjudna kommer så blir det ca 55 pers.. Undra om det ens får plats det i kyrkan? fniss! Dock tror jag inte att alla kommer, så räknar med runt 40-45 stycken iallafall.
Ska iallafall bli kul att planera litegranna. :)

Hon som bor i vår nya lägenhet ringde förrut och undrade om vi kunde tänka oss att flytta in i mitten av mars och om hon lämnade kvar lamporna i hallen (tror dom är rätt dyra!) så behöver hon inte flyttstäda.
Så det blir nog så.. Så nu hoppas vi att någon vill köpa denna lägenheten!! Har haft 3 intresserade.. Ett par har varit och kollat på lägenheten och ett annat par kommer nog på Fredag och kikar. Hoppas hoppas!



Och så självklart: ETT STORT MEGA FETT GRATTIS TILL NINA & JOHAN SOM IMORSE FICK EN LITEN DOTTER!
Jag pratade med Nina igår när hon hade värkar och sa att hon skulle skicka ett sms när bebin kommit, skulle jag inte gjort, för jag har sovit dåligt inatt och bara väntat på ett sms.. haha. :) Men imorse strax innan 07 fick dom sin efterlängtade lilla dotter! Ett stoort GRATTIS!! :D ♥♥♥

I'm here.

Hey!

Ligger i sängen och ska alldels strax sova.. Borde egentligen gjort det för 1 timme sen när William somnade.. men jag kopplade in lilldatorn och kikade igenom alla bloggar som jag inte har läst på så länge. Det tog tid.
Så jag får skylla mig själv om jag kommer vara trött imorgon.. :)

Som sagt så har William somnat och sover så gott här brevid mig. Han brukar lägga sig för natten mellan 22.30-23.00.. då får han sin ersättning (ammar fortfarande, men han får ersättning sista målet vid läggning) sen somnar han gott. Idag var han dock lite motsträvig och ville inte riktigt slå igen ögonen, trots att han var supertrött. La han då på Mattias kudde och då somnade han på 2 röda.. han saknar nog sin pappa! :)

Han brukar sova rätt bra om nätterna nu, han somnar som sagt runt 23, sen vaknar han oftast vid 03.30 och tar sig en slurk, somnar om, vaknar mellan 6 & 7, tar sig en slurk och sover oftast till 9-10.. skönt. Men det kan ju ändra sig fort.. :)

Nehe, om man skulle ta och sova en sväng då.

Hörs när vi hörs! Puss!


Mitt hjärta har det roligt med farfar! :)

Så glad!

Är fortfarande i ett lyckorus.
Vid klockan 17 var vi nere på hammarströms och skrev kontrakt.
Och så har vi betalat in handpenning så nu är den i stort sett vår.

Vi gav 100' för den, så vi prutade ner den 15' - känns bra! :)
Tycker verkligen den är värd den pengen! Helt klart. Och vi kommer förmodligen bo där ett tag nu.
Och eftersom vi (jag) är totalt förälskad i lägenheten så känns det verkligen som ett bra köp & jag kommer verkligen att trivas!

Vi kommer få tillträde på lägenheten den 30/3 och om vi ville så fick vi den tidigare, för hon som bor där nu kan flytta när som helst.
Hade ju gärna flyttat så fort som möjligt, men vill få denna såld, så man slipper stå med dubbla hyror.

Ska bli så skönt med större och det ska bli så skönt att få renska bort all skit vi har nu. Tänk bara vinden, tror att 90% av det vi har där uppe i stort sett kan slängas.

Ska bli väldigt kul att inreda den nya lägenheten! Skulle ju egentligen gärna haft lite nya möbler - men det får vänta litegranna, får ta det vi har (vill ju egentligen inte ha svarta möbler, menmen)..

Men ett nytt köksbord ska vi ha och jag skulle egentligen vilja ha en snygg kökssoffa. Får kika runt lite på olika loppisar och second hand affärer. :)

Åååååh så glaaaaaaaaad! Längtar som en tok.

Vill ni se lägenheten så ligger den fortfarande ute på hemnet.. (http://www.hemnet.se/bostad/bostadsratt-4rum-centralt-nybro-kommun-kyrkoesplanaden-29-3225295)

Mattias ska iväg imorgonbitti och jobba, så jag parkerar mig & lillkillen ute i soffan. Han sover redan i sin vagninsats, får se hur länge han sover innan han vill ha mat. Tyckte han kändes lite varm förut så tog tempen, han hade 37,6.. men sen är han ju väldigt varmblodig..

Puss & kram!

YEEEEEEY!

VI FICK LÄGENHETEN!!!!!!!!!! :) :)

lägenhet!

Hallå!

I fredags blev lillgrabben redan 6 veckor, förstår inte riktigt vart tiden tar vägen.. men det är så det är! :)
Något namn har han inte fått än, men idag ska det bestämmas vare sig Mattias vill eller inte, då kommer jag på ett namn själv! :)

Inatt sov jag & lillkillen i soffan, somnade där igårkväll och vaknade första gången vid 03, men vi låg så skönt så struntade i att gå och lägga oss i sängen. Och han älskar ju att sova på mig, då sover han som bäst. :) Fast det är väll inget jag ska vänja honom vid direkt, men ändå. :)
Känner mig alltså rätt så utsövd, eftersom vi sovit riktigt gott! :)

Om en stund ska jag ge bebis mat och vid 14 ska jag & Mattias och kolla på en lägenhet!
Jag var själv och kikade på den i onsdags! Och jag älskade den! Och hon som bor där sa att vi även fick komma idag så att Mattias fick se den! :)

Så i fredags var vi på banken och fick ett lånelöfte och så la vi ett bud på lägenheten!
Så på måndag skulle mäklaren höra av sig! :) Hoppas verkligen vi får den & att det inte är så många som vill ha den så att det blir budgivning! :)

Det är förövrigt en 4:a på 127 kvadrat! Som ligger på kyrkoesplanaden! Så håll tummarna för oss!! :)

Nu vaknade pluttis, dags för käk! :)

Bildregn

Har äntligen tömt kameran, så här får ni några bilder från lillens första vecka när vi låg inne på Neo vagga :)


5 veckor & snack om käk.

Igår blev gossen hela 5 veckor.. sjukt vad tiden har gått fort.
Även om han "bara" varit här i 5 veckor känns det som att han alltid varit här.
Vad gjorde vi innan vi bytte blöjor, vyssade, ammade & lekte?
Detta är livet, trots att det kan vara lite jobbigt.

Eller jobbigt och jobbigt, det som är mest jobbigt är nog att inte få sova om nätterna.
Eftersom lillen vaknar ca varannan timme för att käka.
Men vid 00 inatt när han skulle få "godnatt-käket" så fick han urpumpad bröstmjölk blandat med lite ersättning (50/50) för att dryga ut det lite.. Han somnade 00,30 och vaknade vid ca 05,00. Typiskt nog så kunde ju inte jag somna, så jag somnade inte förens framåt 02.. så blev ju inte så mycket sömn för mig ändå.

Men jag tror jag ska fortsätta med det, att blanda i lite ersättning i bröstmjölken. Eftersom han tar både flaska och bröstet så tycker jag att då spelar det ingen roll. Hade jag märkt att han inte ville ha bröstet efter han fått flaska  så hade jag nog fått återgå till det "vanliga" varannan timme käket.. Iofs har jag ju bara provat detta 2 gånger (en gång med bara ersättning), så vi får väll se.

Imorse när jag pumpade ut (sprängfyllt) så fick jag ur ca 65-70 ml, hade nog kunnat få ut lite till, men det är jobbigt att sitta och handpumpa vid 05,30 en lördagsmorgon! ;) Så ikväll får han det + ca 40 ml ersättning. Eftersom han igårkväll åt 100 ml. Så får vi se om han sover lika bra inatt!

På tisdag ska vi till läkaren, ska då höra om hans navel. Den putar ut så himla mycket, funderar på navelbråck, kollade på lite bilder på navelbråck och det ser nästan ut så, fast pluttens putar inte ut riktigt så mycket.
Aja, han har ju inte ont iallafall.

Ska även ta upp detta med amningen, på dagen så äter han ju typ varannan timme, känns inte som att han blir riktigt mätt. Får se vad dom säger på BVC, kanske får köra med lite tillägg med.

Ska bli spännande att se hur mycket killen har gått upp i vikt. Vi har ju inte vägt honom på 2 veckor! och då vägde han 3495 så ska bli spännande att se. Man märker ju att han har gått upp! :)

Nehe, nu blev det väldigt mycket tjat om hans mat och annat, men så får det vara.
Ska försöka få tummen ur och föra över bilderna från kameran & min mobil så ni får lite bilder, alltid trevligare att läsa då.

Lilleman(utan namn) på nyår! :)



RSS 2.0