Dec. 10, 2012

Nu så sitter jag ner i soffan och kikar på nobelmiddagen och har precis ätit saffransbulle & lussekatt som jag bakat nu ikväll.

Idag har jag verkligen varit supermamman nr 1 ;)
Hållt i gång sen halv sju, gjort frukost gjort pepparkaksdeg, gjort lunch till W, tvättat, städat, gjort middag x2 ( William åt inte den första), bakat lussekatter & saffransbullar, badat herren, tömt kattlådan, gett djuren mat, hängt in & upp tvätt, städat undan efter dagens kaos!

Ja.. tilllägas bör ju att William är väldigt mammig och klängig just nu, så han ska hänga på armen heeela tiden och får han inte det så bryter han ihop och dunkar huvudet i golvet/väggen :p

men jag har hållt humöret uppe och inte brytit ihop själv, trots lite förlite sömn ;)

lagom skryt om mig själv ;)






första måltiden (kyckling m sötsur sås) var inge gott!


men makaroner & köttfärssås går alltid hem ;)

Ja, just det, William var ju hos tandis i fredags, hon kunde iinte se så mycket, men fick lite råd om vad man ska hålla koll på, så ska vi på återbesök i början av Januari!
men den lilla strängen i överläppen har gått av lite grann, men det gör inte så mycket :)

Nehe, nu ska jag snart krypa ner i sängen, ska bara invänta att Mattias ska ringa! <3

Dec. 06, 2012

åh, råkade publicera..

som sagt, 07.45 ska vi vara hos tandläkaren imorgon!

Puh, vad hemskt det var :(



vet inte om det syns så mycket på bilden, men ändå :p

Nu sover barnet iaf o jag ska invänta Mattias!

Dec. 06, 2012

usch, jag skakar nästan fortfarande..

för ca 2 h sen så lekte jag o William i hans rum, jag satt en bit ifrån när han ställer sig upp mot en hylla (aim ej är uppsatt) och hyllan tippar givetvis och likaså ungen drämmer ner i golvet och slår i munnen rejält, blodet forsar och William har sånt hjärtskärrande skrik.
Försöker kolla tänderna, men läppen har redan svullnat upp. Ser inte så mycket för allt blod, men när jag får upp läppen så ser det ut som strängen där uppe är av. PANIK.

Min första tanke när han trillar är ju självklart ambulans och detta stärktes ännu mer när jag ser hur munnen ser ut.
Men jag tar o ringer 1177 istället eftersom William ändå lugnat sig.
Där säger ssk att der förmodligen inte är så farligt och att man kan leva utan den där strängen. Blir rådd o ringa tandläkaren med så dom får kolla upp tänderna med.
Så imorgon 07.45

Dec. 03, 2012

Ligger utslagen i soffan med mitt täcke och nyponsoppa. Yeey, magsjukan hann ifatt mig, så natten har varit mindre rolig :(.
Turligt nog har William sovit rätt bra inatt iaf, men det resulterade i en pigg o glà kille vid sju.

Men Williams farfar kom o knyckte honom runt halv nio, så där får han spendera sin dag medans morsan tar igen sig i soffan!

Jag har mestadels halvslumrat till olika serier och druckit nyponsoppa o avslagen cola.. har inte kräkts sen fyra imorse, så går åt rätt håll, men magen värker :(

Nåja, det går ju över tills jag gifter mig iallafall ;) men en sak är säker, jag saknar mitt barn något fruktansvärt, även om han ibland kan göra mig gråhårig, så är han det bästa som finns!! <3

Påtal om barnet så fyllde han ju 1 år (!!!!) igår! och i lördags hade vi kalas och William fick många fina paket! Tack till alla som kom!! :)

nähe, återgå till tvn.









RSS 2.0