GODNATT! & HOST!

Åh jag sitter här och snörvlar, heter det ens så?, hur som helst så är jag förkyld och det känns som om jag har feber. Ska om en stund ta tempen och sedan krypa till sängs. Jag är super trött och förstår inte riktigt själv vad jag gör uppe nu?
Skönt att jag är ledig imorgon och kan vila upp mig, jobbar ju hela helgen och ska jobba, får inte bli sjuk. Denna helgen är det verkligen kris, finns inget folk så man kan inte bli sjuk helt enkelt. Därför ska jag vila upp mig riktigt imorgon.
Idag jobbade jag en ganska härlig tur, från fyra till nio, det gick fort. Cyklade hem och la mig framför tv:n och kollade på project runway och sedan sex and the city. Funderar på att ladda ner avsnitten av sex and the city, eller köpa boxarna när jag får lön. Skulle vara kul att se allt från början, tror att det är en serie för mig, eller hur? :)

Nu somnar mattias snart i soffan så jag ska försöka dra med honom till sovrummet så vi kan sova. Åhh vad det ska bli skönt att sova, jag är verkligen supertrött. Gaah. Hoppas ingen jäkla norrlänning ringer mig inatt, var ju en som ringde i förrgår natt och frågade varför jag lagt på? eh, jag tyckte han var stört och ville lägga på, men det ville inte han, kollade upp numret dagen efter och personen hörde hemma i Luleå, såå ring mig inte igen. Även inatt blev jag störd, precis när jag somnat så ringer klockjävlen, mattias har råkat sätta larm på den så den ringde vid 00,00, blev skit irriterad, kunte inte somna om. Sen imorse så ringde min väckarklocka vid 05,50, hade glömt stänga av den också, blev ännu mer irriterad, men somnade om ganska fort, men inte nog med det, klockan 06,30 ringer Patrik till mattias och undrar om han ska med och jobba... åhhh jag blev störd hela tiden.

aja, nu vet jag inte vad jag snackar om, mina ögon har varit stängda ett bra tag nu, så jag vet inte hur inlägget ser ut för fem öre, det märker vi imorgon när jag läser igenom det. haha. godnatt!"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0