En simpel dag, så som alla andra!

Tjolahoppsan.

Jag tror att jag egentligen inte har tid att sitta här och blogga, för jag har endel som ska göras innan jag ska infinna mig på jobbet vid 16.00. Ska bland annat duscha, laga mat, dammsuga och lite grejer, men jag kommer nog hinna, tror ni inte det? :)
Idag jobbar jag en ganska härlig tur, 16-21, inte många timmar och de är just dessa timmar då all tid flyger iväg. För då är det full rulle hela tiden, kvällsmat och läggning i princip, så jag kommer vara hemma innan jag hinner komma dit typ.. :)
Imorgon därimot jobbar jag en blööö tur, från 07-16, hatar de tiderna! Har inte jobbat den tiden ännu, men förra sommaren jobbade jag nästan bara sånna turer, vilket var tungt. Tur som jag har så jobbar jag inte alls så många turer, men vi får se sen när jag går över på den andras personens schema, men har för mig att det inte är så många sådana turer då heller :)
Är iaf ledig på torsdag, då ska vi fan åka iväg, jag vill itne sitta bara här och glo när jag är ledig, det kan inte kallas ledighet att sitta inne i lägenheten och glo. Därför bestämmer jag nu att vi ska åka någonstans, om det så bara är till Ölandsköpstad eller liknande. Så det så!

Jag har lite problem idag, jag har ingen aning om vad vi ska äta, både jag & mattias har så sjukt dålig fantasi när det gäller mat och vi är så dåliga på att komma på vad vi ska äta, att det tillslut slutar med någon inte så jätte gott, som färdiglagade kötbullar eller dylikt. Men spagetti och köttfärsås? mhm, det ska jag laga bestämde jag nu! Först duschen! :)

Hejsvejs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0