Mot Växjö & vaxpropp!

Tjolavippsen!

Visst går tiden sakta när man väntar på något? Själv sitter jag och väntar på att klockan ska bli 17.19 så jag kan sätta mig på tåget som ska ta mig till Växjö! Jag är i princip klar nu, så jag kan åka nuuu, men jag får väl sätta mig i soffan och kolla tv (dock inte lägga mig i soffan, finns risk för att jag somnar då, haha). Ska stanna tills imorgonkväll, ska bli jätte roligt! Jag har ju inte sett deras nya lägenhet och inte deras hund heller, så det ska bli niiice! :)

Idag har jag då jobbat, det gick bra och fort. Det går alltid mycket fortare när man vet att man ska jobba till två :) Så är jag ledig imorgon, vilket ska bli skönt! Och jobbar kväll på fredag ( samt lör-sön).. Dessutom påbörjar jag Ingelas schema på måndag, så är bara ledig en dag nästa vecka också.. kommer bli tufft, men så är det! Jag överlever! :)
Jag skulle ju egentligen jobbat en A tur imorgon och varit ledig på Fredag, men poolen frågade om jag kunde jobba fredagkväll istället och vara ledig imorgon.. vilket jag inte tackar nej till, är såååå skönt att jobba kväll!

Måste ner till apoteket också, har vaxpropp i örat, mysigt va?, för sköterskan kollade spolade en tants öron idag eftersom hon hade vaxpropp, jag sa då till sköterskan att hon skulle kolla mina öron, för det kliar något fruktansvärt i det högra, så det gjorde hon.. och i vänster öra så hade jag en vaxpropp, så det är bara att åka ner till apoteket och handla det.. när jag får lön, är helt luspank nu.
Eller nej just det, jag har ju en sån underbar och snäll mamma som satte in ett par hundra till mig idag, vilket verkligen behövdes. Det är sjukt jobbigt att vara luspank och två veckor kvar till löning. Vi får leva på bröd och vatten... nee fan vi har inte råd med bröd.. vi får leva på vatten....

Nehe, ska packa ner det sista och sen kolla på tv tills klockan blir tillräckligt mycket för att sätta sig i bilen och köra ner till stationen! Puss på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0