Tapeter

Sitter här och äter lite vindruvor, de är gott! Mattias kollar på Valvakan med Filip och Fredrik, eller ja det var ju igår, men idag så är det "återblickar" från nattens sänding.
Kakorna blev faktiskt goda ändå, typ lite som havreflan istället, men aa det gick att äta. Lätt att baka ihop och sådär, så det kommer jag nog baka fler gånger tror jag minsann!

Jag ska om en stund ta och lägga mig i sängen, känner mig trött. Jag är sugen på att hitta på något imorgon, vet dock inte vad. Vill typ kolla i massa affärer, men ändå inte, för då vill jag bara handla massa saker och det har jag inte pengar till! Vi var på kvantum en sväng förut och var inne på julmarknaden en sväng, men gick ut nästan lite fort, vi kände att vi inte skulle gå inte där med så lite tid som vi hade, plus de pengarna vi inte har. Så vi ska dit nästa gång vi handlar, men det jag såg.. jag har redan hittat lite gardiner. Fan, måste kika på alla julgrejer jag har och se vad som funkar och itne funkar så man vet vad man ska handla!

Just det ja, imorgon ska vi ta tag i förrådet, bära upp på vinden och få iordning där inne. Nu är det verkligen ett kaos, så man hittar absolut ingenting, allt är huller om buller! Det gillar jag verkligen inte! Egentligen måste vi rensa på upp vinden också, kasta saker (typ bokhyllan, databordet)... så vi får lite plats där uppe också. Inte organiserat någonstans.
Men det ska bli ändring med det imorgon, förhoppningvis!

Sen börjar helgen och jag jobbar! På fredag börjar jag vid 16, lördag vid 07, söndag vid 12.30 & måndag 07. Men det får gå! Det ger pengar, massor utav pengar. Räknade ut på ett ungefär vad jag får i lön. Visst novemberlönen kommer inte vara så hög eftersom det inte blev så många dagar.. så det blir inga dyra julklappar.. men decemberlönen, ojoj! Vilken dröm! höhö! Då ska vi spara och försöka få iordning lägenheten så den känns perfekt!
Men vi får se, vi säger ju så mycket, men inget som händer..
Typ som att tapetsera, vi kommer aldrig iväg till någon affär för att kolla på tapeter som vi har tänkt rätt så länge. Därför vore det ju toppen om man fick tapeter i julklapp, för då har man tapeterna, då är det bara att sätta upp de. :)

Sitter och kikat på tapeter nu på internet bara för det. Jag är sugen på en mönstrad fondvägg, typ brun/svart och sen resten av väggarna ska vara vita. Vill även lägga in nytt golv i sovrummet, är ju bara en plastmatta, vill att fint golv med fina tapeter! Åh vad jag vill göra mycket! :) 
Finns så otroligt mycket fint! Åh! Jag vill ha, ge mig!

Godnatt!

Kommentarer
Postat av: Marianne

Hej! Vi får väl ta en tur till nybro måleri och kurts färg så jag vet vad du vill ha för det måste ni ju vara med att välja själva. Sen får vi se vad tomten har i säcken i år.

Vi såg att dom söker lastbilschaufförer i Danmark ska vi flytta dit! Hi Hi....Kram Marianne!

2008-11-06 @ 11:43:17

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0