Bebis är välkommen!

Nu ser vi målsnöret... 1 dag kvar till beräknad BF... 1 dag.
Men det känns nog som om det kommer dröja en stund till, men nu är det ju verkligen på gång.
Jag menar inom 2 veckor (förhoppningsvis) har vi en familjemedlem till. Deja.

Tiden, ja tiden den har rusat iväg, fortare än jag trodde. Och jag antar att den inte kommer att stanna bara för att bebis har kommit, utan snarare gå ännu fortare. "Ta vara på tiden" - mm i will.

Det var typ det jag tänkte skriva. Nästa gång vi hörs har vi nog en bebis här hemma.

My lord!

20 November

Hey!

Kunde verkligen inte somna inatt. Sista gången jag kikade på klockan innan sömnen äntligen slog till så var den halv fem. Så drygt att inte kunna sova! Vet inte riktigt varför, men ingen ro i kroppen, trots att jag känner mig supertrött så gick det bara inte. Var uppe var tioende minut på toaletten också och att ha en aktiv nattbebis är inge roligt, ett himla bök och stök och tryck på min stackars blåsa.

Nåja, somnade gjorde jag ju tillslut och vaknade strax innan halv elva, klev då upp till att Mattias plockat undan i lägenheten, diskat och burit upp madrasserna! Då blev jag genast på bättre humör! :) Så nu är det bara att dammsuga litegranna! =)

Igår var vi inne i Kalmar, för jag skulle ha en symaskin, dom sålde ut på Media Market mellan 11 & 12, en symaskin för 399 kr och jag behöver ju inte ha någon avancerad grej, utan en enkel som det går att sy med. Sagt och gjort åkte vi in, var väll inne i affären vid 11.10, då var dom SLUUUT! Så jävla sugit! Så blev ingen symaskin, men har önskat mig en i julklapp, så man kan ju hoppas på att tomten kommer med en sån! :)


Idag är det den 20 November och alltså 9 dagar kvar till BF.. 9 dagar.

Tycker allt att den kan komma ut nu. Komsi komsi lilla bebis!

12 dagar till BF ♥Här i vecka 38 (37+0)

14 dagar kvar till BF!

Det känns sjukt läskigt att det nu endast är 14 dagar kvar till BF. Inom 1 månad kommer vi att ha ett litet barn.
Det är ju helt sinnes! Som jag sagt innan, jag trodde att tiden till BF skulle gå så sakta, men tiden har verkligen rusat fram, det är dessa sista veckor som är dryga, väldigt dryga!

Självklart längtar jag något fruktansvärt att få ha den lill* i famnen, men samtidigt är jag så sjukt rädd för det som komma skall. Ett nytt liv, vårat ansvar. Jag vet att vi kommer klara av det, det är ju självklart, men det är ändå så mycket nytt. Det kommer aldrig bara vara jag & Mattias längre. Utan jag, Mattias & Bebis.

Det är så många som separerar efter att ett barn kommit till världen, förhållandet klarar inte småbarnslivet.
Det är det värsta som någonsin skulle kunna hända! Men jag antar att det bara är till att kämpa på, ge varandra närhet och uppskatta varandra. Allt kommer inte vara rosenrött, men man kan klara det. Kärleken är stark och jag tror på oss!
Jag tror att vi alltid kommer vara en familj och det är det som är det viktigaste att våga tro & att kämpa & att älska varandra! ♥Var hos barnmorskan imorse, SFmåttet låg på 35 nu och jag har under graviditeten gått upp 14 kg.
Det var lite obehagligt när hon skulle lyssna på hjärtljuden, eftersom hon hade en ny apparat och inte riktigt kunde med den, så det tog ett tag innan hon hittade det tickande ljudet. Men det tickade på, 130 låg det på idag! :)
Hon kände även hur bebis låg och den låg fortfarande med huvudet neråt, men den var fortfarande ruckbar!

Skulle egentligen varit det sista besöket innan BF, men vi bokade om tiderna, så fick en tid om 14 dagar, alltså på självaste BF. Får se om jag kommer dit då eller om vårat lilla hjärta redan har kommit ut. :)

Annars har jag tvättat, lagat mat och bakat lussebullar idag. Så jag är totalt slut just nu. Min rygg gör ont så jag ska alldels strax slänga in mig i duschen och sedan krypa ner i sängen! Imorgon ska jag ta sovmorgon hade jag tänkt! Var ju uppe vid åtta idag, det tillhör verkligen inte vanligheterna! Och eftersom jag inte vilat något idag så lär jag sova lääänge imorgon! FINT!

Nehe, duschen nästa! Vi får se när vi hörs!

Extra besök på MVC!

Var på ett extra besök på Mvc idag för att kolla hur magen växt då den låg lite under kurvan förra gången.
Men nu har bebis växt till sig och sen förra veckan har magen växt 3 cm! ;) Så nu har jag ett SF-mått på 34! :)
Fick även lyssna på lillhjärtat som idag låg på 135 slag :) Mysigt!

Efter det korta besöket åkte jag ner till stan för att shoppa loss lite.
Köpte en liten skallra och ett par gulliga tofflor! :) Och så ett Laban-set från lilla pirat! :)
Var även inne en sväng på apoteket och köpte med lite salvor, amningsskydd, badolja och sådär.
Så nu är även det klart! Skönt!

Nu ska jag strax ta och diska undan lite sen gårdagen och sedan blir det nog slapp i soffan resten av kvällen!
Hade tänkt fara och handla, men fan jag orkar inte, får ta det imorgon! :)

NOVEMBER! :D

Månaden November har äntligen infunnit sig.
Jag har nog ALDRIG längtat så här mycket till den tråkigaste månaden på året! :)
Men nu är den äntligen här och denna månad är det planerat att våran bebis ska komma!
Men man vet ju aldrig, om bebis tycker det är varmt och gott där inne i magen kanske den stanna till December! :)
Fast jag hoppas att bebis kommer lite tidigare, jag har bestämt 11.11.11 klockan 11.11, men vi får se om plutten vill lyssna på sin mamma och komma då! ;)

Klockan 1 ska jag till barnmorskan! Ska lyssna på hjärtljud och ta blodtryck och det gamla vanliga! Samt kolla hur bebis ligger om den har börjat fixera sig. Jag trodde ju att den hade det för det kändes så lustigt, men nu känns det som vanligt igen, så vi får se! Ska bli spännande!


Igår gjordes inte så många knop! Utan jag sov mest! Hade egentliten lite ärenden att göra på stan, men får göra det idag istället.
Så efter BM så blir det en tripp ner på stan för att träffa Rebecca och då ska jag leta efter en present till Jessica som fyller 20 år imorgon! Avslutar med att handla! Har ingenting hemma!

Och imorgon får jag mina pengar från FK! Skönt att det löste sig!
Men måste ringa till dom ändå och höra hur man ska göra med pappadagarna? är det papper som ska fyllas i där med? Åh varför kan det inte bara vara att få barn och sen är det klart? pengarna rullar in och man behöver inte skriva några papper! :)

Hejsvejs!


RSS 2.0