Valborg + två sjuka människor!

Och jag är fortfarande nere i sjukträsket, inte ett dugg roligt ska jag be att få tala om.
Dock mår jag lite bättre idag, men jag har tryckt i mig en alvedon, så kan bero på det.
Dessutom har jag nog smittat ner mattias lite, för han säger att han inte mår så bra.

Håller just nu på att tvättar igen och snart ska jag fixa mig lite för att åka ner till stan och handla gott tills ikväll, det blir en hemmakväll för oss, eftersom ingen av oss känner oss på topp. Så vi ska äta gott och kolla på någon bra film och bara njuta av varandras sällskap, ska bli mysigt! :)

Förövrigt håller jag på att frysa ihjäl känns det som, så ska gå in i sovrummet och hitta något vettigt att ta på mig, som gör mig varm! Ska också försöka få liv i mattias så vi kan åka ner till stan och handla grejer tills ikväll.

Så ser iallafall min dag ut, hoppas ni får en trevlig valborgsmässoafton.

p.s varför festar man på valborg? onödigt, det gjorde man typ när man var 14,15,16 år, eller? d.s

Det är synd om mig!

Bu jag har verkligen dragit på mig världens förkylning. Näsan rinner samtidigt som den är täppt, halsen gör ont och huvudet dunkar, inge roligt alls nu när det är så fint väder ute, jag blir så ledsen! :(

Trots min huvudvärk och förkylning tog jag mig upp ur sängen i morse för att masa mig till skolan.
Väl där kände jag att jag egentligen skulle stannat hemma och tagit det lungt och försökt bli frisk, men aja, nu blev det som det blev. Dessutom gick vi länge idag, ända tills halv tre, hehe. (:
Väl hemma så har jag legat i sängen/soffan och läst i min bok (syskonkärlek), samt ätit en matbit (som var supergott). Just nu håller jag på att tvätta och snart börjar DH som jag självklart ska sitta bänkad framför.
Mattias är på pokerkväll ikväll så jag är själv hemma och tycker skit synd om mig själv.
Senare ikväll/inatt ska jag hämta honom, ska försöka sova lite innan, vi får se hur sent det blir!

imorgon är det ju valborg och den blir lugn, som det ser ut just nu är inget planerat och vi kommer nog bara sitta hemma och mysa och så ska vi nog gå ner och titta på majbrasan, annars inget annat. Kanske ta ett glas martini och njuta av. Vi får se, verken jag eller Mattias var sugna på fest, så det blir nog en härlig hemmakväll med grillning och mys, sånt gillar jag!

Nehe, nu börjar DH alldels strax, ska ta mig en alvedon och kura upp mig i soffan. ha det fint! Kramis!

BTW

Förresten, har jag ju gjort klart min bloggdesign nu, faktiskt ganska nöjd.
Men synd att headern blir i så dålig kvalite, men så äre när man bara har paint.
men det får duga, vad tycks?

Kväll 28/4

Jag är ganska trött och funderar starkt på att gå och lägga mig, skulle vara sjukt skönt att krypa ner i sängen och läsa lite innan man somnar, mm! :)
Mattias laddade ner en film förut som vi skulle kolla på, men de var ingen film för mig, så jag satte mig här och börjar glo runt lite. Filmen handlade om en snubbe som kan spela poker och grejer, riktigt tråkig var den iallafall!

Idag har jag varit effektiv och bakat muffins, jag bakade egentligen bara av en anledning och det var att vi har många ägg och snart är de för gamla och jag måste göra något med de, för det är ju slöseri att kasta? haha!
Därför gjorde jag muffins med vit chocklad i (för den hade också ett "bäst före datum" inom kort) och citronsmak, de blev väl hyffsat goda. Egentligen är jag inte muffinsfanatiker men det får bli, smeten är ju ganska god iallafall.
Jag ska iallafall strax gå in i köket och slänga in de i frysen, så man har något att bjuda på när folk kommer förbi (haha ofta liksom?).

Caroline ringde förut och vi fick oss ett gott skratt, världen är allt bra liten, eller hur?
Men det är kul med lite drama, jag gillar sånt skarpt. :) haha!

Nu ska jag avrunda här och frysa in mina muffins och sedan sova.

Godnatt!


Halvsjuk

Jag känner mig inte alls riktigt frisk idag, har både huvudvärk och halsont, vilket inte alls är roligt.
Funderade på att stanna hemma idag från skolan, men kom snabbt på att vi hade nationellt prov i engelska så det var bara att pallra sig till skolan och lida igenom alla 4 lektioner, som gick bra!
Imorgon går vi typ heldag och vi ska börja med temat "missbruk" så imorgon kan jag inte heller vara hemma och tycka synd om mig själv för att jag typ är sjuk.

På onsdag är det valborg (haha fick reda på det idag, jag är verkligen med i svängarna), ingenting är planerat och jag struntar i vilket, blir nog ingen alkohol för mig ändå. Så jag kan ju alltid köra runt på folk, eller? nja vi får se.
Sedan är vi lediga i massa dagar vilket är ganska skönt, då kan man ju vila upp sig så man är pigg och kry tills veckan därpå, för då är det mycket som händer, gaaah!

Nehe, mattias håller på att laga mat därute i köket, idag blir det fläskkotletter med smakrik svampsås & klyftpotatis, det låter supergott och det luktar ännu godare, därför ska jag ta mig ut i köket och ordna sallad och duka.

Så godkväll på er!

Hejsvejs!

Jag tror jag vet vad huvudvärken berodde på..
- för lite sömn.
Nu när jag sovit en stund så är huvudvärken borta, vilket känns otroligt skönt!
Men istället för huvudvärk har jag nu ont i halsen och det är fruktansvärt jobbigt, så ska alldels strax göra iordning lite jordgubbste till mig själv i hopp om att göra halsen en tjänst!

Som jag skrivit innan har jag börjat tröttna på det här med blogg, känns inte som om jag har något att skriva längre, tar sån tid att få ur sig sina åsikter och alltid måste man tänka på vad man skriver efter en del brukar ta illa upp, därför blir jag trött på att blogga, att aldrig få ur sig sina åsikter om saker och ting. 
Vi får se, ska iallafall försöka fortsätta, jag är ju inte den som är den. 
Men min bloggdesign blir det nog mer jobb på imorgon eller något, för idag är jag inte alls sugen på att fixa och dona med den, så det får se ut som den gör ett tag till!

Förresten, vet ni vad? Denna skolvecka går vi för fasiken bara 2 dagar, ledig ons,tors,fre så jäkla gutt! 
Ska se om vi kan åka till till Kalmar då och inskaffa en kostym till mattias samt hitta en studentklänning åt mig, det vore bra om jag fick det gjort liksom! 

Nehe, nu ska jag göra en kopp te och sen lägga mig i soffan och kanske sova en stund till, jag är tröööött!  

Huvudvärk & Tvättmaskin

Jag har sjukt ont i huvudet idag, men det beror inte på någon bakisfyllegrej, nej för igår drack jag två glas martini & en cider. Men det känns som en riktig bakfyllahuvudvärk, vilket känns konstigt, kanske Martini inte var min grej? aja, har ju i stort sett hela flaskan kvar, så vi får väl dränka den någon annan gång!

Det var iallafall en ganska trevlig kväll igår, gick runt och glodde typ. (: Tillslut började man frysa och efter ett tag fick jag med mig mattias hem (och vi hade INGA som sov här, rekord!), klockan var drygt 01,00 när vi var på väg hem, så vi kom hem i lagom tid (enligt mig).

Nu så har jag fått köra och hämta diverse saker och handlat olika saker, så när vi kom hem så stod Marianne & Esa utanför och de hade tagit med sig tvättmaskinen, så nu har vi tvättmaskin, gutt! Visst att toaletten blev lite mindre nu, men jag vill ha en tvättmaskin, så det är gutt som fasiken. Får se om jag tvättar något idag ;) thih!

Nehe, nu ska jag lägga mig i soffan och glo, jag är trött och jag har fortfarande ont i huvudet. Blä!

Godnatt!

Nytt & Fräscht!

Jag håller på att ordna med min bloggdesign, därför den ser lite konstig ut just nu.
Men just nu orkar jag inte göra mer, för det ska börja festas nu och jag ska ta mig ett glas martini och vara glad.
Därför fortsätter jag typ imorgon eller något.

Hej så länge!

Klösning

Tjenixen!

Jag har faktiskt varit upp sen strax innan halv nio, det är bra! :) Satt ute på balkongen en stund och gottade mig i solen, tills katterna försökte komma ut på balkongen ett antal gånger.
Därefter tog jag på Gunvald koppel och försökte dra med honom ut, vilket inte var det lättaste, fick bära honom ner för trapporna och hela vägen genom korridoren i källaren och till slut ut. Väl ute var han skit feg och ville bara att jag skulle bära honom, så gick runt på honom en stund innan jag satte ner hon i gräset och satte mig jag också, och där satt han, rörde inte en fena, dumma katt! (:
Så jag gick in med honom efter en stund, vilket inte var det roligaste, han satte sin klor i skinnet på mig, både på armar och bröst, så nu har jag snygga rivmärken och det blöder, dumma katt igen!

Jag hade ju tänkt att jag skulle gå upp tidigt idag och typ städa innan vi ska åka in till kalmar, men tror inte jag hinner det riktigt. För jag har inte ätit frukost än och så ska jag hinna med att fixa iordning mig och sen diska. Så vi får se hur mycket städning det blir nu, annars får det blir ikväll!
Sen när vi kommer hem måste vi handla lite, typ kattsand, måste byta kattlådan, men har ingen kattsand, vilket är väldigt frustreande, för det är äckligt! Blöh för kattlådor!
 
jaja, nu ska jag äta lite fil och musli sen försöka ordna med resten innan vi åker iväg (som är typ om 2 timmar, haha)

Puss

Sommartider (hey hey)

Jag undrar om vår termometer ljuger? för den står nämligen på +18.. Halleluja det är sommar!
När jag kom hem från skolan satte jag mig bums på balkongen (eller inte bums var uppe på vinden och hämtade en stol), trots att det var skugga var det riktigt härligt, satt där ute och läste dagen tidning + reklam och drack te, mysigt var det. Om det är fint väder imorgon så ska jag sätta mig ute i solen på morgonen (då vi har sol på balkongen) och läsa i min nya bok.

Just nu står det en paj i ugnen och gräddas, faktiskt första gången jag bakar paj, så vi får väl se hur den blir!
Den innehåller iallafall massa olika bär, hallon, blåbär, björnbär, lingon, jordgubb, så den lär ju smaka sommar iallafall. Skickade iväg ett sms till mattias förut (han är och spelar basket idag igen) om att en paj stod inne i ugnen och att de var varmt välkomna hit för att provsmaka senare, så vi får väl se om de dyker upp. (:

Annars blir det en lugn kväll, är ju ledig imorgon (som vanligt), ska försöka ta tag i olika inlämningar imorgon så man får allt gjort. Dock hade det varit bra att göra det i skolan eftersom jag inte har word här hemma, MEN NÅGRA (känn er inte utpekade Nina & Mimmi) gjorde så att min inloggning blev låst och jag måste gå och snacka med administratören, vem fan är det liksom? haha.
Aja så får bli att göra det hemma och sen snylta på någon annans inloggning när det väl behövs!

Nehe, ska kolla in min paj och göra iordning vaniljssåsen!

Kramis


Bloggning på G

ibland behöver man ju lite egentid sägs det ju, men jag vet inte riktigt. Mattias har varit borta två timmar nu (är iväg och spelar basket med John) och jag saknar honom och vill att han ska komma hem, är inte det sjukt?
men för att ta vara på min egentid (som jag egentligen inte tycker jag behöver), tog jag mig en lång varm dusch, rakade benen och peelade kroppen samt la en ansiktsmask, det var faktiskt mycket skönt.
Just nu kollar jag på rent hus, gubben är verkligen gullig, ska alldels strax ordna lite kvällsfika och kolla på grey's, samt småplugga lite.
Pluggande har inte riktigt gått så bra idag, men har läst lite då och då, men det ska nog gå bra! :)

Nehe, nu ska jag inte skriva mer här idag (blivit på tok för många inlägg idag). Nu ska jag göra kvällsfika och förbereda mig inför greys, samt skicka iväg ett "jag saknar dig" sms! :)


Matförslag någon?

Så, nu har jag tvättat klart och diskat. Dock får det bli storstädning på fredag tror jag. Orkar nog inte med det idag, dessutom ska jag plugga lite också!

jag börjar bli småhungrig nu, hade ingen större matlust i skolan idag, så nu börjar magen vråla efter mat, vet inte vad vi ska äta idag, är inte direkt sugen på något heller (haha ovanligt?), det är svårt att laga mat när man inte har någon fantasi, både jag och mattias är urdåliga på att komma på maträtter, har ni något förslag?

Nae nu ska jag nog ta och titta i min socialpsykiatribok och läsa alla anteckningar, så ska vi se att provet imorgon kommer bli lyckat! Härliga tider!

Studentsnack, sol & värme

Hallihallå i sommarvärmen!

Först måste jag bara rätta ett fel i förra inlägget; uppsatsen var inte i 5 timmar, jag vet inte vad jag fått det ifrån liksom?
Aja hur som helst så skrevs den idag och jag vet inte riktigt hur det gick, kändes inte ett dugg bra. Började skriva om en grej, men när jag skrivit ett helt ark kom jag inte på mer och kände att jag skulle  byta, så jag bytte ämne och tog något annat istället, som kändes lite bättre! Vi får väl se hur det går iallafall!

Håller nu på att tvätta, som tur var hade ingen tagit tiden jag avbokade igår.
Jag trodde att uppsatsskrivningen skulle ta längre tid än vad den tog, därför avbokade jag min tvättid igår, men när jag kom hem insåg jag att jag visst skulle hinna. Men till råga på allt hade jag inget tvättmedel så fick åka och handla det. Så nu är tvätten ingång, känns bra! Ska snart städa lite och diska och senare sätta mig med socialpsykiatrin och plugga lite grann. Jag vet inte om det är för kallt för att sitta i skuggan? Man vill ju sitta ute i detta vädret, men vi har ju ingen sol på balkongen, vi får se helt enkelt!

Åh vad jag längtar till helgen då det ska festas med både den ena och andra roliga personen. Men pricket över i:et är ju att festa med Caroline, vilket känns sjukt länge sen, därför ser jag framemot denna dag ännu mer.
Vi ska grilla lite innan (om vädret tillåter) och sedan blir det nog ner på stan och sen fest här hemma hos oss. :)

Förresten, idag på klassrådet snackade vi om studenten, fattar ni hur nära det är? jag rös verkligen när vi pratade om hur vi skulle göra på morgongen. Jag menar tänk sen när vi sitter i vårt klassrum och väntar på att få gå ut, alltså shit vilken känsla! Vi har ju sån jäkla utsikt också, åh nu sitter jag här och ryser igen. Gaaah!! Bäst att sluta innan jag får nervsammanbrott!

Hejsvejs!

Uppsatsskrivning svenska B.

hallå hallå!

Det ser ut att vara härligt väder ute idag, härligt! Men det kommer man ju inte få njuta av så himla mycket eftersom vi idag har uppsats i svenska B som ligger på 5 timmar. Innerst inne hade jag hoppats på att det skulle regnat idag, så man slapp må psykiskt dåligt när man kollar ut och inser att man inte kan gå ut på flera timmar.
Men nu är det som det är och det är väl bra för alla andra att det är fint väder? (: haha

Som sagt har vi uppsatsskrivning idag som börjar vid 11.15, men innan ska vi ha klassråd och prata om studenten, för det börjar närma sig väldigt mycket. Ska väl antagligen prata om vad vi ska ha för låt när vi springer ut, champangefrukosten och liknande. Åh vad jag ser framemot denna student!! :)

När jag är klar med uppsatsen ska jag ta mig hemåt och plugga, för imorgon har vi prov i socialpsykiatri, men det är ganska lätt och roligt att läsa om, så det gör inte så mycket faktiskt! Ska försöka sätta mig ute någonstans i solen och läsa, det hade varit mycket bättre än att sitta inne om det är så fint väder ute, eller hur?

Ojoj, tiden börjar rulla iväg, börjar vid 10.15 idag, så måste strax fixa iordning frukost och sedan göra mig lite iordning.  Så hejsejs så länge!

Sol, prov & sambolag

Nu har jag varit hemmai drygt 1½ timme, så skönt att sluta tidigt!
Hela förmiddagen har gått åt att lyssna på en jurist som var på besök, hon pratade om bland annat sambolagen, vilket man egentligen skulle haft en större uppfattning om än vad man egentligen har. Men intressant var det iallafall! Man lärde sig något nytt, vilket nog var bra för min del iallafall! :)
Efter lunch hade vi då prov i räddningstjänst (som jag så duktigt skulle pluggat på igår), men det fick kanske inte så bra, jag vet, men jag hoppas på G, men jag pluggade faktiskt lite igår, läste igenom ett par gånger och likaså idag, men när jag vä'l sitter där med provet framför näsan försvinner all fakta jag har i huvudet. Helt sjukt!

Jag vet inte riktigt vad som händer idag, det är ju härligt väder ute, så får se om det blir en promenad.
Mattias ligger just nu ute i soffan och sover (??!) så får väl strax gå och väcka honom!

Fan vad detta med blogg är tråkigt, jag känner verkligen det. BLÄ!


Soligt och sköönt!

SOL SOL SOL, fasen vad skönt med värme! I LOVE IT!
har varit ute med kissen en sväng, hon gillade det verkligen och hoppade runt och lekte, vi får ta henne till orrefors så hon får springa ut själv!

Själv vet jag inte om jag kommer ut mer idag, för jag ska skriva klart min hemtenta (jag hittade böckerna som tur var!) och så har jag prov imorgon som jag måste plugga på, vilket känns sjukt trist, men det måste helt enkelt göras! Jag ska göra bra ifrån mig på räddningstjänsten nu iallafall, det är helt klart! Försöka kan man ju alltid göra!

Jag ska alldels strax sätta igång med hemtentan (har redan börjat, men har ett par frågor kvar), men vet inte om jag ska börja nu eller vänta tills efter maten (mattias lagar mat nu!). Kanske lika bra att sätta igång med skiten och få det överstökat, fast det är ju tröga frågor och ganska jobbigt faktikst. Men ändå, det får bli som det blir, ska iallafall försöka få iväg det idag till Lina, annars får det bli imorgon, haha! :)

Vi hörs kanske senare!  ;)


Grillning!

Idag är det riktigt grillväder och vi håller på att grilla (eller snarare mattias håller på att grilla), själv har jag gjort iordning potatisgratängen som nu står i ugnen och tillagas, det kommer bli sjukt gott! 
Sitter med ett glas cider ocg bara njuter av vårvärmen (tyvärr har vi ju inte sol på balkongen på dagen:( ). Det skulle vara superfint väder flera dagar nu och det är vi glada för!

Jag ska inte vara långrandig utan ska strax ut i köket och kolla till min gratäng! PUss!


Bloggar igen

Hallå igen!  :)

Nu har jag städat klart och känner mig verkligen duktig. Har precis duschat så sitter här i min morgonrock och fryser (beror kanske på att fönstret står öppet en meter ifrån mig?). Ska alldels strax sätta på mig lite kläder och sedan föna håret och sminka mig litegrann.

har ännu inte beställt biobiljetter, vill nog höra med Mattias innan iallafall, fast jag v et ju egentligen svaret.. men jag vågrar att sitta här hemma och mögla ännu en helg, jag vill göra något, något som vi aldrig brukar göra. Men troligtvis blir det väl att sitta hemma, det blir ju alltid så & jag blir så trött!

Jag vill verkligen till Ikea, för vi måste ha en y tvättkorg, den gick sönder igår och är helt sne, så en ny skulle inte sitta fel, dessutom behöver vi tavlor? eh har nog tre tavlor i hela lägenheten. Men åh vad jag hatar att aldrig ha pengar till saker och ting. Det ska bli så jäkla skönt att börja jobba och få pengar och aldrig slippa oroa sig om diverse saker.

Som sagt, nu är det dags för påklädning & sånt.

18/4 2008

Godmorgon!
Vaknade av att jag fick sms vid 08,58 eller något och jag som hade tänkt att sova länge, men det gör inget, då får man ju bara mer gjort (:
Ska städa lite idag och dona, så det blir skönt att ha det gjort tidigt, så strax ska jag klä på mig lite kläder och sätta igång med disken och sedan tömma soporna och kattlådan, sedan blir det dammsugning och grejer, inte så värst kul, men skönt när allt är klart!

Funderar på att beställa biobiljetter idag så vi kan åka och kolla på bio ikväll, det vore fasen nice, det var sjukt länge sen vi var på bio och jag vill göra något, inte bara sitta här och glo hela dagarna. Det behövs lite variation i vardagen, annars blir allt bara tråkigt och typ.. dött.
Men vet iallafall inte om jag vågar beställa utan att han vet om något, iofs går det ju att avbeställa men ändå. Vad ska man ta för film liksom? Hm, vi får se, får tänka på saken!

Jag börjar bli hungrig nu, så ska nog äta lite innan jag börjar med städningen!

Men vi hörs nog senare! Puss!


Hungrig & tvättning + snarkande Mattias!

Åh jag håller fasen på att dö av hunger - är ashungrig!
Men mattias sover och var inte hungrig för en stund sen, så jag vet inte riktigt när vi ska äta. Jag vill iallafall äta bums, får väl kanske ta mig ett knäckebröd och lugna ner magen med.

Idag har jag varit ute och kört en massa, så kul och så skönt att ha körkort.
Körde ner till Johans grav och tände ljus och funderade lite. Därefter åkte jag vidare hemåt, men var inte alls sugen på att åka hem, så jag tog ett par varv (haha kalla mig tönt, gör det! ;). Tillslut tog jag tag i mig själv och parkerade och gick upp.
När jag höll på att köra till hälleberga så tänkte jag "fan jag trodde aldrig jag skulle ta körkort, nu har jag det liksom. Är kör jag omkring och ingen bryr sig" gah så jävla skönt att ha skiten ur världen och kunna köra när man vill.

Förresten inte nog med att jag är hungrig så håller jag på att tvättar också, vilket inte är helt roligt, det var ganska mycket tvätt också, eftersom jag glömde att vi hade tvättid i lördags, så glömde säga till mattias att tvätta, så tvättkorgen var överfull när jag skulle ta ner den förrut, men nu är det på G, men det är såååå tråkigt! Åh vad jag vill ha en tvättmaskin i lägenheten så man slipper allt bök och kan tvätta när man vill, det vore livet (haha, säkert!)

förresten hade vi betygssamtal i relgion, samhäll & naturkunskap idag.
Fick även reda på arbetet i relgion - MVG! Jag blev verkligen super glad!
Så jag ligger på VG i både samhäll & religon (det gjorde hela min dag!!) och ligger på gränsen mellan G - VG i naturkunskap. GUTT! hihi, jag är fasen glad!
På tal om skolan ska jag plugga imorgon som en räv, ska göra klart hemtentan och lite annat grejs, samt läsa engelskaboken som jag inte ens börjat med. Är det något mer vi har? jag borde köpa en kalender (nu när det är 1½ månad kvar:).

nehe, nu ska jag diska och slänga i mig ett knäckebröd.

Kramis!

Barnmorskorna - jag vill ha barn!

Åh vad jag blir sugen på att bli barnmorska när jag kollar på de programmet. Åh får väl ta och plugga till sjuksköterska och sen bli barnmorska? haha, ja vi får väl se.
Dessutom blir jag såå sugen på att skaffa barn, visst det gör säkert skit ont och jag kniper verkligen själv när jag ser hur det skriker, men tänk när man väl får sitt barn på bröstet. jag ryser i hela kroppen, åh vad jag vill ha barn nu! Fast man måste ju vara två om den saken, haha!

Just nu pratar jag med Stina, vi ska förmodligen ses nästa vecka och snacka balfrisyr och grejer. KUL! jag längtar verkligen till allt, student och bal, det kommer bli så himla mysigt! :)

Nehe, ska göra andra saker nu! :)


Växjö med Helen!

Godkväll mina vänner.

Ska alldels strax sätta på andra avenyn och kika, lär bli ett par avsnitt, för det är inget bra på tv & mattias kommer inte hem förens vid nio tiden. Men andra avenyn är bra och jag har ju börjat kolla från början så man förstår hur allt hänger ihop. (:

Inatt sov som sagt Linnea här, vilket var bra, både hon och jag fick en god natts sömn, vilket jag tror vi behövde. Vi kollade på DH självklart och efter det var vi typ trötta så vi gick och la oss runt halv elva tiden. Men kunde nog inte somna förens halv tolv, tolv -  eftersom vi snackar!! :)

Skoldagen var härligt kort, började vid 10.05 och slutade 11,30. Efter skolan åkte jag och Helen in till växjö, för Helen skulle hitta sig ett par skor och studentklänning. Jag hade också tänkt kolla litegrann, men mamma kunde inte sätta in pengar för hennes dator hade virus så hon kom inte in. Så jag fick nöja mig med att vara smakråd, men det fick ju bra det med. Helen hittade en superfin studenklänning. Som vanligt när vi är i växjö blev det kinamat - mums, det var verkligen supergott! Var så länge sen jag åt det!
När vi skulle åka vidare skulle vi till skopunkten, men det gick inte så bra, vi körde vilse och körde helt fel, så Helen blev förbannad och vi körde hem, haha! För att plåstra om såren så åkte vi till skokällan och kollade skor, men hittade dock inget. Men det blev en trevlig dag iallafall! (:

När helen släppt av mig här hemma ringde jag mattias och frågade om han ville ha något speciellt när han kom hem, eftersom jag hade tänkt att åka till kvantum och handla gravljus. Men han var på mcdonalds så han var inte alls sugen på något. Men åkte iallafall till kvantum (och parkeringen gick jätte bra Helen;) och köpte då som sagt gravljus dessutom var jag snäll och köpa två öl till mattias, haha, man kan ju hoppas att han blir lite glad av det ialalfall! ;)

Nehe, nu ska jag hämta lokan, sedan sätta på AA.
Förresten, jäkla skit hockey, nu har jag inte sett grey's på två veckor, jag blir ledsen!

Typ tredje gången gillt!

Hejsan, ännu en gång!

Sitter just nu helt nyduschad och känner mig lite frusen, för det ganska kallt att sitta i enbart handduk när fönstret står och drar, brr! Men ska snart klä på mig mysoutfiten för att sedan invänta Linnea (som kommer typ halv åtta).
Ska nog hinna diska upp lite innan hon kommer, sedan är det bara att slänga sig i soffan med diverse arbeten tills det plingar på dörren!

Pratade med Helen för en stund sen och det lutar åt att vi åker till Växjö imorgon för Helen skulle titta efter balskor. Det borde jag också göra, balskor, studentskor, studentklänning, så ska väl iallafall kika. Dessutom kommer ju mamma och P-G hem imorgon på morgonen, så om jag hittar något kanske min snälla mamma kan sätta över lite pengar till detta (om de har några kvar efter thailandresan;). För som jag minns det skulle hon ju betala min studentklänning + skor, eller har jag drömt? haha! Men får se om jag får tag på henne imorgon, det är ju inte så att jag dör om jag inte får några pengar just imorgon! (:
Men iallafall så ska vi åka till växjö imorgon efter skolan, så där försvinner lite dötid som jag annars skulle ha haft.
Fast jag hade planerat att åka till Hälleberga och tända ljus för Johan, men det får bli en annan dag, kanske på Fredag när jag är ledig? ja vi får se!

Måste titta på regionala nyheterna sen vid 18.00, var ju på våran skola idag och filmade när vi åt, så hoppas inte att man hamnade på film, men vi får se. Tydligen var det årets kock eller liknande? jag förstod ingenting, läste någonstans att vi hade den bästa skollunchen? eh va? Vi får väl se, de snackar väl om de på nyheterna om en stund!

Nehe, nu ska jag klä på mig och föna håret.

ha en trevlig kväll!


Ytterliggare ett inlägg!

Till  min förvåning gick det superbra att köra, så  nu behöver jag inte vara rädd för det längre, haha. Den var inte så tungstyrd som jag trodde att den skulle vara. Men jag tog det säkra före det osäkra och parkerade typ längst ner vid kvantum, där står det inte så många bilar och man kan parkera lite hur som helst (för parkering är inte min starka sida, ännu). Kom iallafall ut från affären med fetaost, fil, loka & nötter, mycket bra gjort utav mig!
Haha fast när jag skulle köra hem höll jag på att köra in i de där huset där kungvagnarna står i, haha trodde inte jag var så nära, men tydligen, men ingen skada skedd och jag överlevde. Sen kom jag ju till den svåra uppgiften att parkera på våran parkering här hemma, haha jag kom väl lite nära den andra bilen, man han kommer nog in där (om han är typ smalast, haha).

Ska snart dammsuga lite inne på toaletten (för katterna har en tendens att skvätta ut lite kattsand då och då.) Senare ska jag diska och sen påbörja min mat. Ska bli sjuuukt gott, längtar verkligen! :)
Senare ikväll blir det vindruvor, loka och nötter med linnea framför DH.
Måste även hinna med att byta i sängen så det är rent och fräscht, alltid lika härligt!
Ska även hinna plugga lite om jag hinner, vi får väl se!

nehe, som ni märker har jag endel saker att göra, så vi hörs! PUSS!

Sovsällskap!

hallå hallå.
Idag är blev det även en ganska tidig dag (fast lite senare än vad vi brukar sluta på tisdagar).
kom iallafall hem för en stund sen och har just kollat in olika saker på internet.
Funderar på att köra ner till stan och inhandla lite fil och fetaost iallafall. Tänkte tillaga mig en god köttbit med god sallad till senare i eftermiddag.

Mattias har åkt iväg till Göteborg nu med sina klasskamrater och stannar där tills imorgon, så inatt ska jag få sovsällskap av Linnea, ska bli nice! Vi ska plugga lite (haha säkert) och kolla på DH, för det är väl idag det startar? :)

Nehe, ska slänga på mig skorna och försöka köra iväg till stan (för första gången helt själv! :) Hoppas att bilen inte är allt för tung att köra nu när det är sommardäck! BUHU FÖR ATT INTE HA SERVO!

Fler ljus tända för Engla!

När jag kollar ut genom våra fönster ser jag att det lyser ett ljus i många andra fönster. Ser ungefär ett 30 tal fönster från lägenheten och ser ungefär hälften som har ett tänt ljus i fönstret. Det är bra, det visar att vi bryr oss och tänker på Engla och hennes förfärliga öde!


image92

En tanke till Engla & Annat skrivande!

Suttit och läst igenom aftonbladet, eller snarare läst igenom fallet om Engla. Det är sjukt att sånt här kan hända, vad händer med vårt samhälle? ska inte en flicka på 10 år kunna cykla hem, utan att bli påhoppad och mördad?
Jag gillar egentligen inte dödstraff, men här är jag faktiskt tveksam, ärligt! Jag menar han är redan känd för polisen, för våldtäkt, misshandel och allt var det var och han är avtjänat sina straff (antar jag?). När man kommer ut ska man väl förändras. Tydligen har inte denna mannen gjort det, han har fått sin andra chans av oss, men nu får det fanimig vara nog. Jag vet inte om dödsstraff skulle vara något egentligen, men han borde verkligenf få lida på ett eller annat sätt!!

har fått en del sms nu om att man ska tända ett ljus för Engla ikväll klockan 21.00 och jag ska försöka komma ihåg det, jag tror det är många som kommer göra det ikväll, för detta har verkligen upprört hela Sverige tror jag!
Jag lider verkligen med familj och anhöriga till lilla Engla.
Sånt här borde stoppas, vi borde kunna gå säkra i vårt samhälle, vi måste göra något åt detta!!


Jag börjat bli ganska hungrig nu och ska snart sätta på lite bullens varmkorv, har varit sugen på det ganska länge, så det ska bli gott! :)
Idag har jag varit duktig och städat & dessutom pluggat litegrann, både på svenskan och religonen och sjukvård. Så jag känner mig  verkligens superduktig. Senare ikväll ska jag sammanfatta en artikel till sjukvården och sedan är min pluggtid slut, haha! :)

Imorgon åker Mattias iväg tills på onsdag, de ska till Göteborg och köra testbanor och grejer, kommer bli tomt! Men jag får klara mig, kanske kan inskaffa mig annat sovsällskap, vi får se. För fortfarande hatar jag att sova själv, men är det ingen som vill, så får jag klara mig själv, haha!  :)

Ja, förresten var jag ju på sexparty i helgen. Det  var sjukt roligt och intressant att få se olika saker.
Roligt hade vi iallafall och jag funderar starkt på att ha det själv snart. Ska prata med mina vänner och så kanske bestämma ett datum för detta, sen ska det fasiken bli av. Efter sexpartyt sjöng vi singstar och sedan drog vi till Oleo, fast innan vi kom dit så skulle vi dra förbi oxgrillen för endel var hungriga. Eftersom jag var sjukt kissnödig och knappt kunde gå fick jag och Julia gå och leta någonstans att kissa, därav fick jag en ny upplevelse, himla kul faktiskt, fast en aning äckligt, haha! :)
När vi väl kom till Oleo behövde vi ju inte betala något eftersom vi hade fått fribiljetter vid bussen! Så vi gick in och dansade lite, hittade lite folk och pratade med, sen blev jag och Rebecca väldigt trötta, så vi åkte hem ganska tidigt, efter att vi besökt oxgrillen igen och ätit oss mätta, väldigt mätta! haha! :)

Nehe, nu ska jag sätta igång med bullens, för jag är hungrig!
Puss!

Inte lång skoldag!

Hallå hallå.
Slutade väldigt tidigt idag eftersom vi slagit ihop samhällen och religonen nu på morgonen, så jag var hemma runt kvart över tio, inte helt fel.
Väl hemma låg mattias kvar i sängen och kollade på AA så jag gjorde honom sällskap, nu ska vi snart åka iväg till affären och handla lite, börjar bli tomt i kylen&frysen.
Sedan ska mattias laga mat, tror han snackade om hemmagjord klyftpotatis & morötter och grejer i ugn tillsammans med hemmagjorda hamburgare och god sallad. Jag är iallafall hungrig!

Men skriver mer sen, för nu ska vi tydligen åka! PUsS!

Söööt!

Kolla in världens sötaste video! :
http://www.youtube.com/watch?v=MQ4vmSvCVbc&feature=related



GODNATT!

Trött och uttråkad!

Jag känner mig faktiskt ganska trött, men det kan ha med att göra att jag fick upp tidigare än jag brukar idag och inte sovit något på hela dagen, vilket är ovanligt för att vara Jenny.

Jag vet inte riktigt vad som händer ikväll, mattias är hos Jens och dricker ett par öl, jag sitter här och pratar med Caroline och vi beklagar oss lite för vi har börjat mögla typ, vilket inte är helt kul, haha! :)
Förresten lämnade mattias bilnyckeln hemma så jag har bilen, så man får väl ta en raggarsväng sen, haha.
Jag vet inte ens om jag vågar köra den bilen, så jäkla trög och jobbig, men vi får se om jag får mig ett ryck och kör.

Nja, jag har inte så mycket mer på hjärtat egentligen utan: hejdå!

Skolarbete!

Sitter just nu och väntar på att linnea ska komma förbi så vi kan gå till skolan ytterliggare en gång och skriva klart projektarbetet. Vi var duktiga och var där vid 08.00 idag på morgonen och började skriva så nu ska vi bara ordna med bilder och framsida och sedan lämna in. Linnea är därför hemma och ordnar med bilderna (eftersom vi inte kunde föra över de i skolan) så snart ska vi dra oss tillbaka till skolan.

Pratade med min lärare förut och förmodligen blir det som jag har tänkt mig, jag vet inte riktigt hur det kommer bli när jag väl står där framme och berättar, men det ska nog gå bra. Det ger ju en bild över att det faktiskt finns sånt här i närheten av oss alla, fast vi kanske inte har en aning om det. Så det känns bra, fast ändå ganska läskigt, eftersom jag aldrig tidigare har berättat om detta. Men jag tror att det kommer att gå bra, jag hoppas på det iallafall!
Förresten är jag så sjuukt hungrig nu att jag vill att linnea ska sätta sig på cykeln så vi kan komma till skolan och äta och göra klart allt.
Åh nu fick jag ett sms att jag skulle gå ut, så lika bra att göra det.

Skriver mer sen! Puss!

En sann vän, helt klart!

Gaah jag är så sjukt hungrig att jag skulle kunna proppa i mig vad som helst känns det som. Men jag måste vänta på att mattias ska få tummen ur och komma ifrån John så vi kan åka och handla. Vet heller inte vad vi ska äta, så vi lär ju inte få någon mat förens typ 18.00 om jag känner oss helt rätt, men det får gå ändå!

Läste för en stund sen Rebeccas blogg och känslig som man är började jag gråta, haha. Hon är så fucking jäkla bäst den bruden, det finns ingen som är som henne. Hon är helt enkelt bäst. Vi har kännt varandra i många år, 6 år borde det väl vara snart? eller tänker jag fel? hur som helst har vi alltid funnits för varandra i vått och torrt, vi har gått igenom så fruktansvärt mycket tillsammans så det inte är klokt. Visst vi har även haft våra problem, men vem har inte det? Vi finns alltid för varandra och det är det som är huvudsaken, vi älskar varandra i vått och torrt helt enkelt.
Det som både hon och jag tycker är väldigt tråkigt med vår vänskap är att vi ses alldels för sällen, trots att det bara är 1 timme med tåg så ses vi så otroligt sällan, men det har ju sina anledning, jobb, skola och diverse saker. Men när vi väl ses, då känns det, det känns rakt in i hjärtat (iallafall på mig:) att trots att vi kanske inte har setts på flera månader så är hon ändå den absoluta bästa vännen jag har, det är så. Nu har vi nog inte setts på 4 månader ungefär, men nu när vi ses i helgen ÅH det kommer bli så offantligt roligt att bara få krama om henne! :)
Jag älskar henne så jädrans mycket, min absoluta bästa favorit vän!! :D

Hennes blogg: http://rebeccapetersson.blogg.se/

Nehe, nu ska jag skicka iväg ett argsint sms till min pojkvän och säga att jag snart äter upp katterna (då blir det fart på honom!:)

Puss!

image96

Självmord?

Blöh, var inne på någon helt sjuk sidan förut som handlade om självmord, hur man gjorde på bästa sätt och olika sätt att begå självmord. DET VAR HELT SJUKT, får man ens ha en sån hemsida? fan vad dåligt man mår av att läsa det där. Tänk att det faktiskt går in människor med självmordstankar och läser den där skiten. Jag blir så jäkla förbannad och ledsen, vad är det här? Ska vi trigga människor att begå självmord, är det dessa människor vill?
Det var även olika medoder hur man skulle skriva ett avskedsbrev, vad man inte skulle skriva och så vidare, alltså helt jävla sjukt.
Borde man få ha en sån här hemsida? Det finns tusentals människor som mår dåligt och har tankarna åt självmordshållet, kommer de in på denna sida, så kan de slå sina planer i verk med en gång.
Istället om man söker på "självmord" på google borde de bara komma upp sidor hur man kan få hjälp och så vidare, hur man kan må bättre och att man inte ska behöva begå självmord utan man kan få hjälp.

Jag blir helt rasande när jag läste på en blogg om denna sida och gick då in och läste och blev därmed ännu mer rasanade, hur bara kan man tillåta att en sån hemsida ligger uppe? Vad är skälet? Gah!

Nu ska jag göra n¨got vettigt och få ur mig mitt raseri!!


Krassliga

Det är sjukt att jag inte varit ute idag, det har ju varit riktigt sommarvärme typ. Typiskt mig att sitta inne och glo (städa). Men det är bara att ta igen någon annan dag.
Hoppas på lika fint väder imorgon, men får se om jag kommer ut då. Jag känner mig krasslig, ont i både mage och huvud och så lite småont i ryggen. Idag var vi bara 9 stycken i klassen, så det går nog någon sjukdomsepademi. Mattias känner sig också dålig, så vi har väl smittat ner varandra.
Jag får alltså se om det blir någon skola för min del imorgon, just nu känns det ju inte som det faktiskt. Men det kanske bara är lite sömn som behövs, jag vet inte!

Nehe ska ta mig en kopp jordgubbste nu och avnjuta kvällen.

Pöss!

Studentmössor & sommarjobb

Åh idag har vi fått våra studentmössor, åh nu känns det så nära! HÄRLIGT! :)
Var även en sväng nere på almen idag och pratade med enhetschefen, så det blir sommarjobb där ett par veckor iallafall, efter de veckorna är klara blir det timvikarie. Men det dumma är gruppen jag hamnade i. Har hört att det är en av de "värsta" grupperna, men det är bara att försöka och vara glad, man kan ju inte få allt!

Dagen har rullat på ganska bra och jag får väl snart ta tag i städning och diskning och diverse saker, alltid lika kul!
Jag skulle fasen vilja ha en hushållerska som kan städa och hålla iordning och laga god mat, precis som hon i andra aveynyn. Men det får jag/vi nog vänta med tills vi blir jätte rika och bor i ett jättestort hus. haha :)

Nehe, det är verkligen superhärligt väder ute så ska ta och öppna upp lägenheten lite och få in frisk luft. Det är synd att vi bara har morgonsol på balkongen, hade varit skönt att sitta där på eftermiddagen och fika lite och njuta av solen. Det är nog de ända minuset med denna lägenheten. haha!

Nehe, ska väl ordna med grejer nu. Vi hörs!

Död & deppinlägg typ

Jag är nog inte riktigt klok, jag sitter just nu och läser olika minnessidor, därav en kille som gått bort av alkoholförgiftning, läser just nu hans flickväns blogg och tårarna bara rinner ner. Jag lider verkligen med henne, samtidigt som jag tänker på hur det skulle varit om det hade varit jag som varit i samma sits. Jag tror inte jag hade klarat av det, det hade fan inte funkat. Om jag skulle mista Mattias (på det sättet), så skulle jag verkligen gå under. Det är en annan sak om man gör slut, det kan man komma över, men om ens pojkvän dör helt oväntat.
Jag vet inte vad jag skulle tagit mig till, jag hade säkert blivit psykiskt sjuk eller något, jag lovar!

Nu när jag tänker ännu mer på hur mitt liv skulle se ut utan Mattias börjar jag gråta ännu mer. Det känns som om jag är ganska töntig nu och man ska inte tänka på sånt. Men jag är sån, när mattias inte är hemma (han är i kalmar just nu) så börjar jag alltid tänka på typ döden och lyssna på låtar som får mig att minnas olika saker som har med döden att göra.

Jag hatar döden så jäkla mycket, det finns inget hemskare. Jag är rädd för att dö och rädd för att någon i min närhet ska dö (peppar peppar). Jag har redan varit med om så många dödsfall att jag inte orkar fler. Jag har varit med om ganska mycket i mitt korta(?) liv. Men jag har överlevt och på något sätt har dessa dödsfall gjort mig till en starkare person (på något sätt). Men som jag har sagt innan, jag hade hellre varit ett par erfarenheter fattigare och dessa personer i livet, än som nu ett par erfarenheter rikare och dessa personer borta.

På måndag är 7 April, alltså hela 8 år sedan min moster valde döden framför livet. 8 år känns som en evihet, att det är 8 år sedan jag sist fick se henne. Jag minns sista gången vi sågs, det var den 2 april då Niklas fyllde år och hon var där. Jag är verkligen glad att Samuell åkte till henne den där morgonen och hittade henne. För det känns som om han inte hade gjort det, så hade jag gjort det. För jag skulle upp dit efter skolan och passa Midas en sväng, jag minns det så väl. Det är även ord som har spikat sig fast i mitt huvud som hon sa en gång "jag önskar att jag hade dig som dotter, om då bara för en dag".

Åh nu blev det ett sånt där deppinlägg och bara dödinlägg. Men jag avslutar med att säga:
- Jag hatar DÖDEN!

En spann? Ett spann?

Idag har jag fasiken en riktig bloggdag, har bloggat flera gånger, helt ootroligt ju!

Just nu håller jag på att tvätta, eller rättare sagt, jag har tvättat och väntar på att tvätten ska bli torr.
Är just nu ensam här hemma, Mattias är ännu en gång i orrefors, men denna gång för att lämna Tobbe o9ch Bob som har varit på resande fot i Danmark. Dessutom skulle han stanna en stund och sen kanske hämta jessica för hon skulle tydligen till nybro.

Vi gjorde iordning en megagod ceasarsallad förut, med kyckling och bacon och massa mums, super gott var det.
Men jag börjar bli lite smått hungrig så funderar på att antigen tillaga lite scones och sådär innan Sing a long, eller helt enkelt göra en tradionell vanliga smörgås. Jag är egentligen sugen på scones och det går snabbt och är ganska lätt att tillaga, men frågan är om jag orkar ställa mig och ordna med det? Dessutom blir det ännu mer disk (fast jag diskade faktiskt förut idag:).

Ikväll vill jag ha en skön och mysig kväll, vi får väl se.

Nehe, nu springer tiden iväg, så jag får väl nöja mig med en halv apelsin och en kopp te, det duger det också?

Förresten, heter det en spann eller ett spann? (jag röstar på ett spann)

Student 2008

Jag kollade nyss datumet och insåg att idag är det exakt 2 månader kvar till studenten, förstår ni?!?!

image95

Vi springer ut vid 13.00 tiden, så vid denna tiden om 2 månader sjunger vi:
"för vi har tagit studenten, för vi har tagit studenten,
för vi har tagit studeeeenten, fy fan vad vi är bra!!!"

En tråkigt lördag, än så länge!

Alltså jag har inte kommit så långt, jag sitter fortfarande i morgonrock och vill inte gå upp.
Men jag har faktiskt tryckt i mig lite frukost, det är väl de ända jag hunnit med, eller nej jag har ju duschat också.
Har legat i sängen och kollat på en film "if only" kollade på halva för någon kväll sen och kollade klart idag, det var bra och lite sorglig, men sånt gillar jag!

Jag vet inte vad jag vill göra just nu, eller vad jag ska hitta på, känns inte som det finns så mycket roligt. Jag hade verlat åka och shoppat, men för att kunna göra det så måste man han PENGAR och det har jag absolut inga av.
Dessutom måste jag hålla mig i skinnet med pengarna jag har, för nästa lördag är det ju växjö och utgång där. Men inte för att jag kommer handla något därinne, jag har liksom inte råd (haha pank eller vaaaaad?!).

Egentligen borde man väll ta sig upp och klä på sig lite och kanske börja fundera på något i matväg.
Men åh att allt ska vara så tråkigt här i världen. Jäkla skit med.
Jag vill att Mattias ska komma hem snart så han kan roa mig eller något.

Nehe får väl ta tag i mitt liv och klä på mig och bädda sängen (haha säkert Jenny!!).

Vi hörs. Kramar!

En lördag

Nu när jag sitter och läser gårdagens inlägg blir jag vrålhungrig och vill börja grilla med en gång, haha! Maten var sjukt god igår, mycket bra! :)

Jag ska snart ta mig ut i köket för att göra iordning lite frukost till mig själv, mattias är nämligen i orrefors och tvättar bilen och byter till sommardäck.
Efter frukosten ska jag kanske ta tag i disken (om jag orkar, blää), annars får jag hitta på något annat skoj.
Jag hoppas på att vädret ska spricka upp så man kan ta sig en promenad senare idag.

Annars är inget planerat för dagen, utom tvättiden soom börjar vid 16,00. Så vi får väl se vad som händer och sker helt enkelt.

nehe, nu ska jag käka frukost. Ha det niiice!

Grillat

Sitter just nu och väntar på att köttbitarna ska bli klara så vi kan mumsa i oss maaat!
Jepp vi håller på att grilla där ute på balkongen (elgrill) och snart det det klart.
Potatisgratängen är ute ur ugnen och salladen är gjort, cidern är på kylning och det kan inte bli bättre :)

Vi hörs nog imorgon för ikväll ska jag inte sitta och dega framför datorn.

Ha en trevlig fredagskväll! Puss!


18 månader

4 April 2008 - 1½ år tillsammans. :)

82842-68
Jag älskar dig!

Hör ni fåglarna kvittra?

Klockan är sju och det har inte ens börjat mörkna ut än, det är härligt! Bara för någon månad sen var det mörkt vid denna tiden, känns bra med lite ljus.

Skolan idag gick hyffsat segt och lektionerna tog evigheter innan de slutade. Men som jag säger till mig varje dag "det är inte lång tid kvar nu, du klarar det". Vi snackade lite om studenten idag vid matbordet och förmdoligen ska vi 6 tjejer åka ihop sen efteråt, det låter väldigt bra tycker jag! :)

Sedan jag kom hem har jag städat lite och kollat på barnmorskorna och så har vi äiit en matbit och sen kollade vi på myggan och Sverige pussas&kramas, ganska bra program faktiskt. :) Mitt i någon program ringde telefon och ett okänt nummer, egentligen hatar jag att svara när jag inte vet vem det är, men såg att det var ett kommunnummer, så hoppades på att de skulle ha något med sommarjobb att göra, vilket det också hade! :)
Jag kommer inte ihåg vad hon hette, men hon jobbade iallafall på.. Almen, så förmodligen blir det sommarjobb där i år med (och jag som sa till Helen idag att jag helst inte ville jobba där i år igen, haha). Ska iallafall träffa denna tjej på måndag förmiddag och prata lite och så, så det känns bra att det är spikat och klart..

Egentligen borde jag gå ut i köket och fixa disken, men det är sååå tråkigt! Så jag gör nog det sen. (:

hejsvejs


Godkväll & godnatt

Jag borde egentligen ligga och sova just nu, men icke. Fastnade framför datorn, skulle bara kolla in mina favoritbloggar innan jag stängde av datorn (ja detta var vid tio tiden). 
Mattias ligger just nu och snarkar och sparkar lite med benen, han gör nog något aktivit i drömmen, han är söt, haha! :) 
Dessutom har han sällis av Isa som ligger och sover på hans arm, det är faktiskt ganska gulligt. 
Dock ligger de både en bra bit över på min sida så jag får väl tränga in mig där snart. (:

Imorogn är det den segaste dagen på hela veckan, sjukt tråkig dag alltså. Både svenska, Engelska och naturkunskap på en och samma dag (plus 2 lektioner till. fast de är roliga). Dessutom går vi till tio i fyra imorgon, så vi hoppas innerligt att det blir brandalarm imorgon, haha! :) 
Funderar att ha på mig mjukis imorgon, men vi får se. Palla tänkte på det nu? :) 

Idag var det Greys och jag kollade självklart på det. Det är sjukt bra och jag blev ledsen när jag läste att den 9 april så är det inget greys, utan istället är det Hockey. Blä! Men det gör iofs inte så jätte mycket, då kan jag ju se på barnmorskorna som går samma tid på ettan, som jag vanligtvis missar nu. Men som tur är finns de ju upplagda på internet, så ska kolla på gårdagens avsnitt imorgon. 

Nehe, nu ska jag nog kura ihop mig i sängen och spela lite spel på mobilen innan min nattsömn faller på. Som vanligt har jag svårt att sova när jag inte har något att lyssna eller titta på (och nu räknas in mattias snarkningar som något att lyssna på ;). Därför måste jag sysselsätta mig med diverse spel på mobilen så jag blir övertrött och nästan somnar med mobilen i handen, haha. 

Godnatt!  

En härlig onsdag.

Egentligen borde jag inte sitta här, utan laga lite mat, diska och städa litegrann, men jag har ingen ork till det.
Jag väntar nog med maten tills mattias kommer hem vid fyra och diskar därefter, haha.

Skolan idag gick fort, men inte så konstigt när vi börjde kvart över tio och slutade halv tolv. Sånna dagar borde de vara hela tiden. Försökte även byta kurs, men det gick inte och jag blev lite ledsen faktiskt.
Hade tänkt byta från räddningskursen till social omsorg. Men tydligen hade socail omsorg gruppen redan börjat med den kursen vid jul. Så det är ju bara att stå ut med räddningstjänsten, men det går nog ändå!

just nu skulle jag kunna lägga mig och sova ett par timmar, men ska nog försöka undvika det eftersom jag då inte kommer kunna somna ikväll och eftersom älskling lägger sig tidigt nu när han har praktik får jag ju också göra det (varför? jo för han vill väl att jag ska lägga mig samtigit och jag vill väl lägga mig samtidigt som honom?:)

Men för att fördriva tiden lite får jag väl ta tag i städandet lite iallafall, hänga upp kläderna från helgens tvättning (haha) och dammsuga lite och kanske byta duk ute i vardagsrummet. KANSKE möblera om lite? haha, ja man kan ju alltid drömma. :)

Förresten fick jag mig inget te igårkväll, för när jag skrivit klart bloggen ville mattias sova och jag ville inte sitta själva och dricka te i soffan, så jag struntade i det och la mig och lyssnade på Asyl istället, sjukt bra! :)

Hejsvejs!

En vanlig jäkla tisdag!

Godkväll.

Sitter just nu och längtar efter att jag skrivit klart detta inlägg, så jag kan få gå ut i köket och göra iordning en kopp te och smutta på, är sjukt sugen på jordgubbste just nu, hoppas jag har det hemma. Har ett hallonte, men det är verkligen äckligt så jag får nästan kväljningar utav det. - för er som är intresserade alltså?! :)

Skolan har hållt igång i 2 dagar nu och de är redan i full gång, det känns som det är mycket vi ska hinna med nu innan stundenten tas om två månader. Men det är bara att bita i det sura äpplet och göra allt som ska göras helst enkelt!
Idag var vi iallafall på ett studiebesök på ambulansen, för vi har startat upp en ny kurs, räddningsmedicin. Det var nästan så man blev lite sugen på att läsa till ambulanssjuksköterska, men frågan är om man verkligen orkar det? det är nog ett tufft jobb. Jag är ganska oviss om min framtid och jobbkarriär. Helst vill jag ju jobba med barn och egentligen vill jag nog fasen bli barnmorska, meeeeeeen pallar man läsa till sjuksköterska, jobba ett tag och sen utbilda sig igen för att bli barnmorska? det är fasen frågan alltså. Jag hatar och pluggar och lägger inte ner någon energi alls på det. Om inte annat får jag väl bli barnundersköterska då? ja jag vet inte, vi får se helt enkelt!
Förrsten, idag fick vi även reda på att det blir Danmark den 13 Maj för att besöka ett hem för missbrukare samt lite shopping över dagen. Det kommer bli sköj! :)

När jag kom hem från skolan idag påbörjade jag städningen, men jag kom inte så långt, hann i stort sett bara diska, tömma kattlåtan, gå ut med sopor och dammsuga litegrann, sen ringde Ricky på dörren och ville komma in och kolla i mitt körhäfte. Därefter kom Mattias hem och vi lagade mat, sen kom Ricky hit igen och var här tills halv åtta, sedan blev det Andra Avenyn (ja jag har lärt mig att älska det nu:) och nu sitter jag här. Därför får städningen fortsätta imorgon tror jag!

Imorgon har jag dessutom sovmorgon till 10, ska verkligen bli superskönt. Känns som nu när skolan börjar igen "på riktigt" så är man tröttare än någonsin och vill aldrig gå upp ur sängen.
Men det är lite lättare nu när det är ljust ute när man går upp, visst känns allt mycket lättare då? :)

Jag var inne på Hemnet och kollade på hus förut (haha, ja men jag blev så sugen att kolla bara för att Nina pratade om det igår) och hittade sjukt fina hus, men det kan man ju liksom bara drömma om just nu, haha! :)
Vi pratade om det igår jag och Mattias och när det väl sker ska han BESTÄMT bo i orrefors, inge snack om saken.
Vi får väl se hur det blir med den saken, det är ju inte så att vi kommer flytta imorgon, men om ett par år. Men det är ju alltid kul att kolla på både hus och lägenheter trots att man inte ska flytta, eller hur? :)

Nehe, nu ska jag våldgästa tebunken och rota fram lite jordgubbste och sedan slå mig ner i soffan brevid pluttis! :)

Ha en fortsatt trevlig kväll!



RSS 2.0