29 November

Veckan är över.. och det känns verkligen super-härligt!
Veckan som har gått har bestått utav lite diverse saker, dock inte städning som jag har tjatat om så länge! ;)
Som sagt var det sista skoldagen idag, veckan slutar alltid med en superlång dag och man är verkligen helt slut efter torsdag. Visst jag vet att det är många som går till 15,50 flera gånger i veckan, men när vi har blivit så vana att sluta tidigt varje dag, känns torsdagar som en riktig utmaning.
Men denna torsdag har ändå varit helt okej, jag gillade faktiskt naturkunskapen idag, vi har börjat på ett nytt område, Astrologi, älskar det ämnet, tycker det är asintressant, så nu kommer det nästan vara roligt att gå till Nils-Haralds lektioner! :) Fick även reda på mitt prov idag, som jag tyckte gick asdåligt och inställt mig på det värsta, men jag fick godkänt och ganska långt över dessutom, så jag är mer än nöjd!
Engelskan idag bjöd på skratt och teater, vår pjäs var bäst! Faktiskt helt okej ändå. Slutade mycket tidigare än vanligt iallafall! :)

Imorgon är jag ledig och då ska jag verkligen ta tag i städandet och få iordning julsakerna & pyntet så det bli mys. Ska försöka packa upp det sista ur kartongerna så vi blir av med alla kartonger.
Ska även flytta på det gamla databordet också så det känns bra igen! :)
Försöka få upp ljusstakar, julstjärnor (jag vill ha fina, mina är bara fula), mina julkulor som ska hängas i fönstret, dukar ska fram, adventstakar ska fram. Jag älskar att pynta & jag älskar julen! MYS!
På eftermiddagen/Kvällen ska jag till Linnea, där vi först ska träna, sen ska vi äta lite gurka med dip och kolla på idol (i varje fall jag), så vi ska ha en liten myskväll, för jag tror att vi behöver det, men mest Linnea, ja du vet!

Nehe, om jag skulle ta och gå och lägga mig hos mig absolut bästa älskling, det vore ju inte helt fel. :)
Ha en trevlig kväll & en trevlig helg!

Btw, GRATTIS TILL JENNY SOM IDAG FYLLER 18!
& ett stort grattis till att du klarade uppskrivningen idag också!
YOU GO GIRL! :)

Jag älskar dig!

Jag kan helt enkelt inte tänka mig ett liv utan dig älskling.
Det är du och jag helt enkelt. Jag älskar dig!

PUSS!

28 November

Jag är helt slut, skulle lätt kunna lägga mig och sova ett par timmar, vore skönt!
Men jag har bestämt att jag ska julstäda lite, få iordning, sätta upp lite julgrejer och mysa till det lite.
Men jag tror inte att jag kommer att göra det, för jag är trött!
Linnea och jag har tränat, vi har sprungit intervall, puh!

Dagarna bara rusar iväg, hade klassråd och det är ju bara 3 veckor kvar tills vi får jullov, sen är det bara 6 månader kvar till student, jag ryser! Veckorna som kommer är ganska fullproppade med saker.
Studiebesök i kalmar, lucia, rugby, julpyssel, mys och sådär. Dessa tre veckor kommer verkligen gå fort!
Jag längtar tills vi slutar, det ska bli skönt att få sova ut i ett par veckor. Sen börjar liksom nedräkningen för den 5 Juni 2008, wiie!

har köpt ett nytt databord och en ny datastol (eller vi fick det i julklapp av mamma) ser bättre ut med ett hörnbord istället, så nu ska det gamla iväg, någon som vill köpa? annars åker det upp på vinden sålänge! :)
Det känns bara bättre och bättre med lägenheten ju mer den kommer iordning. Jag hoppas att allt kommer fungera bra också! :) Men det kommer det nog att göra, allt löser sig ju liksom! :)

På tal om något annat, hade prov idag..  det gick väl bra hoppas jag, hade dock inte pluggat så hårt. Men eftersom jag inte har några anteckningar att gå efter var det inte så lätt.
Tycker dock att är lustigt att de kan basera prov på föreläsningar och filmer sådär som det gjorde idag. Alla var inte med på föreläsningarna (som jag, jag var inte med när åklagaren var där och pratade) då är det inte så lätt att svara på de frågorna. Men det blir nog godkänt iallafall.

När jag gick upp idag var det -6 grader ute, fy vad kallt, har inte varit så kallt på länge, men när man väl kom ut kändes det inte så himla kallt iallafall, kändes ganska friskt av att komma ut! Brabra!
Till frukost åt jag ägg, som jag kokade med vår nya äggkokare, okej de första äggen blev inge bra, hade knappt blivit "hårda", så fick kasta det, de nästa två blev nästan för hårda, haha, men nu vet jag ungefär hur mycket vatten jag behöver. Intressant att veta liksom?! :)

Nehe, funderar på att lägga mig i sängen en stund innan jag sätter igång med mitt julstädande. PUUUH!
När mattias kommer hem ska vi iväg och handla också, måste nog skriva upp lite vad vi behöver!

Ha en trevlig dag!

P.S Grattis till Johan som fyller 20 idag och grattis till min lilla kusin Molly som fyller 2 idag :) d.s


25 November

Jag är trött, men skulle jag lägga mig nu skulle jag aldrig somna, typiskt mig!
Helgen har varit okej, började med att gå upp halv sju på fredag (Ja, halv sju och vi är lediga!!). Skulle åka till mamma vid kvart över åtta, lika bra att vara uppe med tuppen. Satt på en buss i fyra timmar, jätte skoj?! Brukar ofta inte vara mycket folk på den bussen, men just idag var det typ 10-12 stycken som skulle hoppa på i Nybro, suck!
Väl i linköping hoppade jag på bussen till Motala och fy vilken dryg busstur, tar en timme att åka denna sträcka och eftersom de flesta hade slutat skolan så var det massa ungdommar på bussen och jag säger bara "what the fuck??", orkar inte gå in på detaljer.. just nu!
I Motala åkte jag och mamma och Niklas till någon affär och kollade in lite julsaker, sen var det hem igen och jag började göra mig iordning för julgalan.
Vid fem tiden åkte vi iväg i vår lilla minibuss (vi var 8 pers), Eija körde i snöovädret (ja jag trodde att det var nu jag skulle dö i den där jäkla bilolyckan) det gick iallafall bra och väl på plats på Cloetta center var det hur mysigt som helst. Julbordet var supergott och ciderna satt fint. Mums.
Sen när artisterna kom in.. STORSLAGET!
Linda Bengtzing ägde skiten ur alla (haha), jag blev näst intill galen när hon kom.
Hon gick dessutom på vårat bord (vi satt vid scenen) så fick lite närbilder på henne.
Sen har vi Andreas Jonsson, my man :) Han kollade mig rakt i ögonen och sjöng, Yes i like it! (: coolt!
Efter showen var vi alla slut och åkte hem efter att vi lyssnat lite på arvingarna som spelade vid dansgolvet.
Härlig kväll! Men hade varit bättre om jag hade haft min plutt med mig! :)

Lördagen uratade sig väl inte lika bra. Missade alla bussar jag skulle med, typiskt!
Först skulle jag ju ta bussen från Motala till Linköping, men jag missade den.. Så mamma fick köra in mig till linköping så det var ju lungt trodde vi. Vi kom iväg från Motala 14,15 och bussen från Linköping gick 14,45 och det tar drygt 40 min att köra. Så lycka till att vi skulle hinna, men jag tänkte posetivt, det har inte hänt EN enda gång att den bussen är i tid, oftast är den 10 minuter försenad, så vi borde hinna. Dessutom ville inte mamma köra så fort eftersom det var halt väglag och vi hade inga planer på att dö. (:
Väl inne i linköping (tio minuter efter att bussen skulle gått) kör vi in på stället där bussen går ifrån.. då ser vi den på andra sidan vägen.. köra ifrån oss. Vi skulle köra efter det.. men tog fel väg, så det var helt kört!
Surt, eftersom mamma redan betalat biljetten. Åkte till Resecentrum för att se om det fanns något tåg.
Lyckos så fanns kustpilen som skulle gå direkt till Kalmar vid 17,12. Vi tog biljetten och jag fick sitta på stationen och vänta från klockan 15,00, mindre kul, men det gick ändå. Hade en rolig tidning att läsa, haha!
På tåget hamnade jag i "fel" vagn, en psykiskt störd gubbe sitter snett bakom och kläcker ur sig de mesta otrevliga sakerna, men han somnade efter en stund, skönt!
Från kalmar var det bara att ta bussen till mitt efterlängtade(?) nybro. Borta bra, men hemma bäst!

Idag latade vi oss ganska länge i sängen och vi har inte gjort något så himla speciellt. Varit nere på julmarknaden (eh helt värdelöst, fy så tråkig marknad, typ 6 stånd, JA JULMARKNAD?). Efter den snabba trippen in på Willys och handla lite smågrejer.
Senare framåt kvällen åt vi tacos och kollade på Supersugen, ingen jätte bra film direkt, lite för omogen för min del. Men visst, ibland skrattade man väl. hmm!
Nu är det snart läggdags och jag vill att det ska bli helg igen! Buhu, jag hatar söndagar, för det är sista dagen på helgen. Imorgon är det tråkig måndag och flera dagar till nästa helg!!

Som sagt, ska lägga mig om en stund, detta blev ett bra tidsfördriv, så snart borde jag kunna lägga mig! :)

P.s mindre än 1 månad kvar till julafton. d.s
P.s2 snart får jag julpynta!! d.s
P.s3 bilder från julshowen dyker upp. d.s

Jaja, nu ska jag sluta.

24 November

Sitter uppe i lillebrors rum och kollar igenom lite, snacka om seg dator (segare än vår därhemma;).
Igår var jag som sagt på julgalan, verkligen superbra. Blev nästan galen när Linda kom in och sjöng. Mm I like! Hon är så jävla bäst! haha. Ringde Caroline när hon sjöng "Jag ljuger så bra", kände att jag var tvungen! :D
Markolioo var där och Andreas Jonsson (heter han så), han kollade mig allafall i ögonen och sjöng, haha.
Mamma bara "det var du inte beredd på va?", haha det var kul!
Vårt bord som vi satt vid var precis vid schenen så artisterna gick ut på det ibland.
Jag orkar inte förklara mer, jag är trött. Bilder kommer såsmåningom!

Idag ska jag åka hem till min plutt igen, som jag velat ha med mig på julgalan, det hade varit mys.
Har saknat honom! :)

Aja, ska ner och käka frulle snart.

Hejs

22 November (Igen)

Vet ni? Jag gjorde ALLA måsten, fan vad jag är duktig. Som pris till mig själv tog jag en lång tupplur förut.
Kanske inte det bästa, men det var skönt vill jag lova!
Tog iallafall runt tre timmar att städa och ordna lite grejer, skönt att få det gjort.
Även skönt att komma hem till lite nystädat på lördag, för jag antar att Mattias inte hade tagit tag i det! ;)

Som sagt åker jag till Motala imorgon 08,15, jippie! Men buss går rätt bra, man kan ju sova och det brukar inte vara så mycket folk, det är bra! Är i Linköping runt 12,15, där ska jag ta bussen mot motala, ja vi får se hur det går. haha! :)
Senare på kvällen ska vi iväg på julgalan i linköping, där vi ska äta julbord, dessutom kommer artister som Linda Bengtzing (andra gången jag ser henne;), Arvingarna, Sonja Alden.. Mfl, det kommer bli skoj! Ska försöka komma ihåg kamerna. Vi har dessutom VIP-Biljett, så vi kommer få de bästa platserna och sådär. Jätte bra!! ;)

Nehe, nu ska jag krypa ner hos min absoluta favorit och mysa, för imorgon kväll får jag ju inte sova med honom, buhu, vad jag hatar det! Men på lördag kommer jag hem igen och det känns bra! :)
Mamma ska även skicka med mig lite julklappar hem (eftersom jag ska fira jul i Nybro), och jag måste verkligen låta bli att öppna de! ;) haha!

Som sagt, krypa ner hos min älskling nu! :)

VIP-Paketet:
Vårt mest exklusiva paket! Ni har de absolut bästa platserna och sitter i händelsernas centrum från början.
I detta paket ingår även öl, vin & Alkoholfritt. Det perfekta alternativet för er som vill ha det lilla extra!

22 November

Som vanligt sitter jag här när jag har tusen andra saker att göra.
Har haft en liten nostalgi stund och läst igenom gamla inlägg och lyssnat på gamla låtar.
Det är faktiskt ganska välbehövande ibland.

Som sagt borde jag egentligen ta tag i köket, sovrummet, vardagsrummet (bära upp lådor till vinden). Men åh det är ju så tråkigt, men jag måste!!
Men ska försöka göra det snart, haha!

Igår fyllde lilla Helen 18 år, äntligen! Och det firades med lite trevligheter hemma hos henne. Senare blev det utgång för Helen, Linnea & Mirre, jag strundade i sista sekund och begav mig hemåt istället.
Var skönt att få lägga sig i sängen och sova, det behövdes. Vaknade dock upp idag hela förvirrad och astrött, så det hade kanske inte spelat någon roll om jag hade följt med ut, kändes ungefär som jag varit ute hela natten!
Hade prov på morgonen, gick ganska bra tycker jag, eller man kan ju alltid hoppas!

Nehe, inget intressant inlägg alls, jag skriver bara för att skriva så jag slipper ta tag i alla "måsten".
Men nu är det väl dags antar jag. Vi hörs säkert senare ikväll!

The Funeral - band of horses
Nostalgi på hög nivå. :) 

19 November

Jag är faktiskt mycket nöjd över dagens alla gjorda saker.
Började med att niorna kom och hälsade på för att få reda på fakta om vår utbildning, därav fick vi svara på frågor, blev lite långtråkigt i slutet när man svarat på samma frågor om och om igen!
Efter detta hade jag körlektion och snacka om att jag var nervös, för jag har inte kört på aslänge.
När jag satte mig i bilen tänkte jag "va fan, vilken är brom och vilken är gas?" haha, men det löste sig och gick faktiskt bra! Bokade ytterligare en lektion så det känns bra, jag är pepp igen!
Efter detta följde en ganska så seg svenska lektion, men den gick ganska fort, sen var det slut för dagen.
Jag och Linnea gick hem hit och bytte om, sen gick vi ut och tränade lite.. Vi sprang faktiskt! haha, jag känner mig såå duktig! :D
När jag kom hem hann jag inte göra så vidare mycket förens det var dags att gå ner till skolan igen för utvecklingsamtal, och det var precis som jag väntat mig, lite rester kvar, men som sagt.. sånt jag visste.
När jag och Lina snackat klart gick jag hem och gjorde mat, sen var det bara att sätta igång med hushållsarbetet! ;) Duktig som jag var ordnade jag alla kläder så nu är det klart! Wiie!

Har även hunnit med att baka, idag blev det snoddas, kärleksmums eller vad ni nu kallar det.
Det var inte särskilt länge sen jag bakade de, men kastade de då! haha.
Denna gången blev det bättre, men hade på tok för mycket kaffe i, men det går väl iallafall!

Snart ska jag hoppa i duschen, sen i sängen och plugga lite körskola och kanske lite religon! (:

Ha en fortsatt trevlig kväll! Puss&Kram

Älskling, vad hade jag gjort utan dig egentligen? Ah jag älskar dig!!

18 November

Jag borde egentligen inte sitta här, borde antigen duscha eller fixa iordning garderoben och hänga upp kläder (för nu har vi galgar) och lägga underkläderna i lådor istället för att ha det i kartongen, helt omöjligt att hitta det man ska ha!
Ikväll har jag & Mattias byggt ihop byrån fast jag blev inte så nöjd när den kom på plats iallafall, den var så himla djup, så det ser konstigt ut. Men det blir väl bättre sen, ska fixa lite i hallen i morgon så får vi se hur det blir.
Har även fixat iordning "förådet, klädkammaren, walk in closet", ja kalla det vad du vill. Nu är det inte bara inslängt det som inte behövs, utan nu står det iordning, känns mycket bra!

Helgen har verkligen gått fort, bara susat förbi. Som sagt har Mamma varit här i helgen och vi shoppade loss ganska rejält på Ikea, därav jag har byggt och monterat i två dagar nu! (:
Igår efter vi kommit hem från Ikea (där vi fick lite smått panik när de sa att de stängde om en halvtimme och vi var bara vid blommorna, haha) så åkte vi hem och ordnade litegrann, sen åkte vi till kebaben och åt lite. Sen tog vi en runda och kollade på in alla ställen vi har bott, haha!
Mattias sov inte hemma igår, så jag fick hela sängen för mig själv. Han var iallafall och festade i orrefors, så jag tyckte att han kunde stanna där över natten istället för att komma hem, för det skulle bara bli jobbigt med skjuts och grejer. Men jag saknade honom verkligen, buhu, det blir så tomt när man sover själv när man är så van att ha någon brevid. Men det gick la bra :)

I lördags var jag också på öppet hus och representerade Omvårdnad, inte för att det var så mycket folk, men man kan väl säga att vi fick ganska många blickar eftersom vi (eller snarare jag, eftersom jag vägrade låta någon annan gör det) bar på en bebis, ingen riktigt såklart, men en som ser precis ut som en bebis bakifrån och som en alien framifrån, så när man bär den så folk bara ser huvudet så tror de att det är en riktigt bebis. Därav fick vi många blickar mot oss. Haha, jag gillar den där bebisen och den får mig att längta efter en riktig snart. haha! :)
Av besväret för att vi var där, fick vi tröjorna vi hade på oss och ett nyckelband där det står omvårdnad och så ska vi få en biobiljett till Nybro-bio, jippie hoppar av lycka, verkligen! :P

Nehe, ska hoppa in i duschen nu sen ska jag nog hoppa i säng.
Imorgon har jag körlektion + utvecklingsamtal  + träning + ordna lägenheten.
Pust, hoppas natten håller på i evighet!

Bara för att Caroline tyckte att det jag sa var så klockrent måste jag skriva upp det här:)

"Man brukar ju säga att man ska supa sig snygg.. men man super sig ju fan ful"

Det är faktiskt sant, när du kollar dig i spegeln när du är ute eller när du kommit hem, har du någonsing sagt till dig själv "fan vad snygg jag är ikväll, jag var så jävla snygg ikväll". Haha! :)

16 November 2007

Det har blivit ett hopp mellan inläggen, men detta beror på att mitt internet totalvägrat att fungera. Men nu är det fit for fight igen, vilket känns bra, man är ju nästintill hanikappad utan internet!
Iofs har jag inte tagit så stor skada av detta då det har varit bra program på tv, Desperate housewifes och dubbelavsnitt av grey's anatomy, men för min kära pojkvän har det varit värre, stackare! :)

Helgen är i fullgång och skolan denna vecka är över, skönt! Nationellt i svenska är klart och Naturkunskapsprovet är avklarat, dock gick det inte bra, men jag får hålla tummarna på att jag klämmer in 20 poäng som är gräns.
Annars har veckan gått ganska så fort, vilket är skönt!
Idag vaknade jag upp vid halv sju, då klockan ringde. Mattias & John skulle iväg til Sala för att hämta en lastbil till skolan, så han kommer inte hem förens senare ikväll.
Mamma och min lillebror kommer även ikväll, så det är ganska så fullspäckat.

Jag hade tänkt att ägna mig åt att städa idag och fixa iordning och greja, men innan jag skulle sätta igång så ringde Mirre och underade om hon kunde komma förbi medans hon väntade på sina föräldrar. Så hon kom förbi en stund, och när hon åkt var min städglöd bortblåst. Men när jag fick till den igen ringde Marianne och sa att de skulle komma förbi sen, så nu har jag städat lite iallafall. Men nu är jag trött igen. Puuh! Skulle behöva en tupplur.

Hittade en sida förut där man kan kolla upp IP-nummer, så nu vet jag ju exakt vem som är de där anonyma kommentarerna som dimper ner ibland och visst jag kan inte säga att jag är förvånad, men nu har man ju fått svart på vitt, det känns ju bra! Haha!

Nehe, om jag ska snoka vidare lite och sedan diska och sen äta lite lunch, vi får se vad som sker! (:

Ha en bra helg, för det ska jag ha!


12 November

Snart börjar jag fundera på om det är något från den "övre" världen som har något emot mitt och Linneas projektarbete? Eftersom varje gång vi ska ut och göra något, är det alltid något som händer. Jag är sjuk, Linnea är sjuk, jag kan inte, Linnea kan inte. Och så nu, ofattbart! Vi bestämde oss för att träna efter linnea slutat jobba och eftersom jag har tvättid fram till åtta ungefär, skulle vi ta det runt halv åtta.
Men icke sa nicke, det skulle vi tydligen inte.
Jag börjar tvätta och frid och fröjd, äntligen tvätta liksom.
Slänger i två maskiner tvätt och går sen tillbaka. Går upp för trappan och pang! Kliver snett och ramlar och slå i precis under knäskålen och jag skriker högt! Travar mig upp för trappan och sätter mig i hallen, kan röra på foten men det är inget fel så, försöker ställa mig upp men det var inte det lättaste ska jag säga.
Så, idag blir det ingen träning, nedrans olycka. Får se om jag ska med till Kalmar imorgon. Beror på mitt stackars ben. Alltså, kan man bli mer klantigare? Eller så är det som sagt något däruppifrån som inte gillar vår plan. Skit gubbe isåfall.
Det är så jäkla typsikt, för varje gång med är pepp på att göra något, så händer det något som gör att man inte kan göra det, och jag blir så frustread! Hur kul är det att sitta här och glo? Buhu, jag hoppas det är bättre imorgon, för jag vill till dialysen, jag vill. Foten har ju inte svullnat eller så, så det är nog egentligen ingen fara. Men den smärtan, den vill jag inte ha igen! Sådeså!

Så vad händer idag istället? Funderar på att laga lite mat snart, börjar bli lite smått hungrig. Får äta utan Mattias idag, vet ju inte när han kommer hem och jag vill inte vänta på han. Han får äta när han kommer hem istället. :) 
Som sagt är Mattias iväg, han är hos John och det fixar med projektarbetet, hoppas även att mattias sätter på vinderdäck på bilen, för det börjar bli halt nu. Såg att det snöade förut idag. Det är lite mysigt ändå! :) 

Senare ikväll ska jag plugga lite på naturkunskapen(TYP DÖ), sen ska jag väl inte göra så mycket? Ta en dusch, åh sånna här tider ska man ju ha badkar så man kan lägga sig i ett varmt och härligt bad. Äsch, en lång och varm dusch duger gott och väl, absolut!

Aja, ska laga lite köttbullar nu tänkte jag.. eller kyckling? hmm

ha det bra gott folk!

11 November - 6 veckor kvar till julafton

Gokväll!

Ska inleda med att jag precs såg att jag har en fläck på min klänning, har jag gått med det hela dan? :O

Aja, över till annat..
Idag har vi varit i orrefors för att fira farsdag, ätit god mat och var nere en sväng i kristallshopen, det finns så grymt mycket fint som man skulle vilja plocka med sig. Dessutom får jag en känsla att ta sönder alla glas, bara för att haha. Åkte iallafall till orrefors runt två tiden och var hemma igen vid halv sex.
Imorse gick jag upp i hyffsad tid, åt en god frukost och skrev lite på min svenska redovisning.
Mattias gick dock upp runt elva tiden, ganska så sliten. Gick iallafall och la mig igen runt halv tolv tiden för jag var lite sömning. Vilade till typ kvart över ett, då jag kom på att det kanske var dags att börja göra sig iordning för orrefors.

När vi kom hem så har jag skrivit klart svenska redovsningen, ska bara öva lite och skriva ner stöd ord. Jag är dock lite nervös för redovisningen imorgon, jag hatar det verkligen, men jag kommer ju inte dö av det direkt! :)
Men iallafall, jag har bakat lite kärleksmums, snoddas, chockladrutor, ja kalla det vad ni vill. Blev inte som jag tänkt mig, men de blev okej ändå!
Har även ätit lite varma mackor, vilket var mums, har längtat efter det länge och äntligen fick jag det! :)

Igår var som sagt Cärlin & Anton här på middag och lite sådär. Vi åt Potatisgratäng och lövbiff med en god sallad och vitlöksbröd. Potatisgratängen blev lyckad, vilket känns skönt. Den brukar alltid bli rinnig och inte alls som den ska när jag gör den, men igår blev det bra. Tack mamma för det receptet. Till efterrätt blev det chockladpudding med grädde och fruktcoctail, mums!
Vi spelade lite kort (vilket cärlin inte var allt för duktig på, haha), drack lite, kollade film och sådär. Mysig kväll med skratt! Tacktack!

Nehe, nu ska jag skriva lite stödord till min redovisning sen kolla hur lång tid det tar att redovisa.
Sen ska jag krypa ihop med min älskling och mysa lite hade jag tänkt. I löööv him! :D

Godnatt!

image40 Grattis papps på farsdag! :)

Hallo i hatten!

Mattias har redan hoppat i säng, men jag är inte alls så trött faktiskt.
Men ska nog lägga mig efter utröstningen i Idol, jag undrar vem som åker ut ikväll, jag har ingen aning!

Som sagt har vi städat lägenheten idag ska finslipa det sista imorgon, dammsuga och tvätta golven och lite sådär.
Hade ju som sagt städat undan här i lägenheten också, men efter idag är det fullt i hallen igen, fullt med saker från förra lägenheten som jag måste ta tag i imorgon. Puh, men det är ganska kul ändå! (:
Jag är nog egentligen helt slut, om jag lägger mig ner tar det nog inte många minuter innan jag somnar, så imorgon ska jag förhoppningsvis få en skön sovmorgon, jag håller tummarna!

Nehe, egentligen har jag inte så mycket mer på hjärtat, skriver bara för att fördriva tiden lite innan idol börjar igen.

Godkväll!

Duktigt Jenny!

Jag gick aldrig och la mig, utan fixade istället iordning lägenheten lite. Ställt upp tomma kartonger på vinden, tömt kattlåden, varit ute med soporna, bäddat, hängt upp tvätten (eller iallafall endel för jag har inte galgar till allt), dammsugit, diskat och varit allmänt duktigt. Jag känner att jag egentligen skulle behöva en lagom varm dusch nu, men det känns ganska onödigt eftersom jag ska iväg och städa ur den andra lägenheten om någon timme.
Bättre att duscha efteråt och vara fräsch tills ikväll, hihi! :)
Funderar på att ta och lägga mig i soffan och vila en stund innan marianne ringer och det är dags att åka iväg att städa, puh jag är inte sugen, men det måste göras iallafall och det är ju bra med hjälp eller hur?

Nehe, ska kolla om det är något bra på tv. Vi hörs om inte annat.

Kramis

Vad gör jag uppe nu på min lediga fredag? :O

Ja, jag är faktiskt vaken och jag är ledig! Helt sjukt!
Jag är uppe eftersom min bror ringde 06,47 och sa att han var i Göteborg nu och att han inte hade fått sin lön så han behövde pengar, snäll som jag är så satte jag in pengar till honom och nu är jag inte särskilt trött längre, eller jo lite. Men nu när man är vaken kan man ju sysselsätta sig i diverse saker, först kan jag ju börja med en god frukost och sen fixa iordning lite i lägenheten innan Marianne kommer och vi ska till den andra lägenheten och städa.. Äsch vi får se när jag ätit frukost, jag kanske bli astrött igen och lägger mig och sover ett par timmar.
Ärligt talat så känns det mycket skönare än att ordna med lägenheten! (:

Nehe, ska göra något vettigare, som att snoka lite & sen blir det förmodligen sängen känns det som.
Så godmorgon & godnatt!

Take it easy

Puffs, jag är verkligen astrött, skulle lätt kunna lägga mig och somna med en gång.
Men det ska jag inte göra, måste försöka gå iordning lite och få bort lite kartonger.
Ska även fixa iordning lite mat, det är dock lite jobbigt eftersom jag vet inte riktigt när Mattias kommer hem från sin praktik, så jag vet inte när maten ska vara färdig och jag vill ju inte göra den i onödan och sen få vänta en timme till innan han kommer? haha, dagens problem!

Skolan har varit lång idag, gått ändå till 15.50, vilket är långt för oss i OP, men det är bara att stå ut och se glad ut, med lite godis så fixar man den sista lektionen som består utav engelska och även idag var vi utan Bf, vilket var urskönt! Blir lite mer gjort då (haha säkert)

Klockan är inte ens fem och det är redan svart ute, det är tråkigt. Jag gillar ljus, det är mycket skönare och man blir piggare, inte konstigt att man alltid är så trött? jag gillar hösten egentligen, den är ganska mysig, men nu börjar det bli alldels för kallt och mörkt för min smak, men även det kan ju vara mysigt. Ha tända ljus och mysa med den man tycker om, det kan ju vara ganska så okej också! :)

Nehe, om jag skulle ta och slå en pling till min darling och se vart han håller hus, om jag ska börja med maten eller hur jag ska göra. Vi får se.
Hungrig börjar jag i vilket fall som helst bli.

Ha det bra världen!


Kärleken

Jag kan inte uttrycka mina känslor i ord, de är förstora.
Jag vill alltid vara med dig älskling, du gör mig hel!
Jag älskar dig, nu, imorgon & föralltid!
 
love

/ Din

Woow

Nu har vi flyttat och vi har redan fått internet, bra service (: dessutom är det de snabbaste vilket märks en aning, haha. Vi har inte direkt kommit iordning, det är bara köket som är i stort sett klart, dock är det lite småplock och lite inhandling så är det klart där inne.
Sovrummet är långt ifrån klart, gardiner ska hängas upp, kläder ska hängas upp (har köpt fler galgar idag så det blir nog snart), ställa lite saker i fönstert, hitta en lämplig taklampa & ett sängbord.
Vardagsrummet, puuh det är hur mycket som helst, hyllor ska upp, gardiner ska upp, tavlor, packa upp alla kartonger (står 6 st och har ingen aning om vart jag ska packa upp det).
Den andra lägenheten är inte riktigt urpackad än, har två bord och en bokhylla kvar, sen är det lite småplock, typ kaffebryggare, vattenkokare och sånt där.
Men det går nog snabbt att fixa det om man bara tar tag i det, eller hur? :)

Idag hände en ganska rolig grej, fast jag blev på riktigt dåligt humör och surade hela tiden.
Vi åkte in till Ikea för att inhandla diverse lampor, besticklåda, papperskorg och lite smågrejer. När vi hämtat vagn säger mattias att han vill ha en korv innan vi går in, jag gräver i min väska, men jag har glömt min plånbok hemma i Nybro, därav blev jag skit sur och ville inte alls gå runt på Ikea. Men Mattias hade lite pengar på kortet, så vi inhandlade iallafall en lampa till hallen, en papperskorg, besticklåda, galgar och så.
När vi kom till nybro åkte vi och hämta min plånbok och sen åkte vi till djurkompaniet och köpte en kattlåda med lock, så Gunvlad inte skvätter sand över hela golvet, vilket han tycker är askalas.

Idag har även Isa steriliserats, trodde hon skulle vara hel hängig och jätte trött efter ingreppet, men icke, hon är pigg och glad och äter bättre än förut, det var nog ett bra val att sterilisera henne. Dock försvann mina pengar där, men jag är nöjd ändå!

Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen, ska faktiskt bli ganska skönt. :) har sovmorgon till tio som jag ska ta vara på. Ska bli skönt med lite extra sömn, det behövs verkligen.

Ikväll blir det Desperate housewifes som jag ska kura ner mig i soffan och kolla på.
Det är nog ett av världens bästa program. Vänner, Grey's anatomy & Desperat housewifes - me love!

Nehe, ska koka en kopp te och sen fixa ordning sovrummet mer lite gardiner och hänga in kläder.

hejsejs.

Mattias, jag älskar dig!!

Hemma..

Nu är jag tillbaka i verkligheten igen, jag är hemma.
Egentligen hade jag kunnat stanna ett par dagar till, varför inte?
Det har iallafall varit urmysigt och jag är verkligen glad att jag valde att följa med.
Dagarna har spenderats på stan i Gilelje (ah stavning?), samt en heldag i köpenhamn.
Resten av dagarna har vi mest bara tagit det lungt, druckit lite (åtminstone lite för min del).
Jag skulle gärna vilja åka dit fler gånger, trots att jag har bränt mig i solaruimet så deppar jag inte, mm gärna flera veckor där, det skulle vara mysigt. Jag ahr egentligen inte så mycket mer att säga, utom att det varit en toppenresa.
Sen vi kom hem har vi packat och stått i, för imorgon flyttar vi, så jag tror jag skippar skolan och hjälper till med flyttningen och sådär istället, låter lite mer frästande faktiskt. Men vi får se helt enkelt! :)
Men nu ska jag packa ner lite talrikar och sånt.

Nästa gång jag skriver så sitter jag nog i vår nya lägenhet på Göljemålagatan.

Hejdå!

Bilder från danmarksresan hittar ni inom kort på JennyViklund.bilddagboken.se


RSS 2.0