Hejdå Sverige, imorgon ska jag äta Pölse. haha

Jag har i princip packat ner det jag ska ha med mig, lite finslip får det bli imorgon :-)
Men dock har vi inte börjat rensa resten av lägenheten som jag hade hoppats på och det gör mig stressad, känns som om vi inte kommer att hinna. Men det är bara att ta det lungt och njuta av semestern nu så får vi hoppas på det bästa sen när vi kommer hem och det börjar bli allvar med städning och flyttning.

Ska snart se på DH, tänkte bara smita förbi här en stund och ta farväl till Sverige (haha).
Vi åker härifrån runt elva tiden imorgon, så då hinns det nog inte med något skrivande.
Ska somsagt finslipa packning med tandborste, smink & skor. (oj min packning är big), dessutom ska vi hinna avnjuta en stor frukost så vi inte behöver åka med tomma magar som vi brukar göra! :)

Nehe, nu ska jag fixa lite i köket och sen blir det Jordgubbste och DH.

Tillbaka till verkligheten söndag den 4/11 (då har jag & mattias varit tillsammans i 1år&1månad:))

Godafton sverige

ska strax hoppa i badet, har gjort det lite mysigt där inne med skum och väldoftande lukt. Skulle vilja ha lite ljus tända också, men har bara ett par ljus kvar så måste köpa nya och vill inte slösa upp de vi har :)
Mattias har ännu inte kommit hem, så vi får väl hoppas att han kommer hem snart, jag saknar honom ju! :)

Jag har iallafall beställt en tid för sterilisering till Isa, den 6 November 08,15 ska vi befinna oss på djurkliniken, äntligen! Det är så fruktansvärt jobbigt att höra på henne dagarna i enda. Dessutom är det nog ganska jobbigt för henne att löpa precis hela tiden. Dock hade jag velat ha en kompentation (heter det så? :S) eftersom det egentligen inte är min katt, men det kan jag väl bara drömma om att få. Suck, 900 kr rakt i sjön, men jag ska försöka, kan ju försöka få 400 iallafall, försöka ska man ju alltid göra.

Annars har jag inte gjort så mycket mer idag, städat iordning lite, men det blir mer imorgon att vi plockar och donar, är mycket roligare när man är två tycker jag. Det blir dessutom lättare för mig att slänga saker om Mattias är med, för då kan han säga åt mig att "sånt skräp ska vi inte ha i våra nya lägenhet" osv, så jag inte sparar på en massa skräp som jag brukar lyckas med ganska så bra.

Nehe, som sagt snart har vattnet nått till den nivå den ska vara för ett lyckat bad.
Så det är bara att hoppa i, och sen kan man ju hoppas att man får sällskap! :)

J.Viklund

Monday buhu!

Mattias har precis åkt iväg till John för att de skulle ordna med sitt projektarbete.
Själv har jag 1000 grejer jag skulle behöva ta tag i, Gå till Nbab, ringa djurkliniken, städa, gå till körskolan, packa, plugga. Men jag vill inte gå ut i detta ruskväder faktiskt, men att ta sig ner till nbab är nog ganska viktigt och att försöka ringa ner dit är nog ingen idé eftersom de oftast är otrevliga i telefonen.
Djurkliniken ska jag snart ringa till så att vi kan få Isa steriliserad, för verken jag eller Mattias orkar med när hon tjuter dagar & nätter igenom, inte en gång i månaden utan varje dag, varje vecka och varje månad. Dessutom mår hon nog inte så bra av det. Så ska ringa dit och se om man ska beställa tid till henne.

Städa behövs det verkligen, och plockas ihop så att allt är klart tills på onsdag när vi ska åka. Så det egentligen bara är att skruva isär sängen & Soffan sen är det bara att flytta när vi kommer hem. Men jag har faktiskt ingen ork till att göra något av allt.

Körskolan skulle jag behöva komma igång med så att det går framåt, men det lär inte bli att jag går dit idag, utan går dit imorgon när jag utfört allt saker som ska hända idag, tss säkert, vem försöker jag lura?

Igår sov vi mest hela dagen fakitskt. Vaknade vid typ åtta av att mattias var pigg som en lärka, så det var bara till att vakna till :) Sen la jag mig i soffan vid tolv tiden och somnade, sov fram till 15.00 och mattias sov från 14.00 till 17.00, så man kan ju säga att vi inte fick så mycket gjort igår, haha! :)
Idag vaknade vi ganska tidigt också, eller iallafall mattias och jag tror han inte gillar att vara vaken själv så han väcker mig. haha! :) Sööten!

Nehe, skulle man börja ta tag i något? tex att klä på sig? äsch vi får se! haha!

Aj lööv joo :)

En bild säger mer än tusen ord:


image56

Ett ovanligt långt inlägg om egentligen ingenting! :)

Och även denna dagen har rusat förbi, väldigt fort! har inte gjort så himla mycket, rensat ut lite gamla kläder och sådär, inte blivit så mycket mer, ska nog ta tag i det imorgon eller söndag, vi får se.
Idag har vi även blivit ägare till lägenheten på Göljemålagatan (: Eller åtminstone Mattias eftersom han skrev på kontrakten, det känns verkligen super bra och jag längtar tills vi börjar flytta och får allt iordning, åhh det kommer bli så kul! :) Hela området verkar superbra och hyresvärden var topp, mycket trevlig och så. Dessutom får vi utnyttja solarium och vem tackar inte nej till det? :) Så det kommer nog att solas endel för man hoppas! :) Lite brunare göra ju faktiskt inget! :) Så nu är det bara att städa ur lägenheten åka på semester och sen är det bara att flytta! :):):)

Imorgon är det kalas i orrefors, Jessica fyller 16 år 1 November så imorgon blir det lite till att fira henne.
Så då kommer vi spendera stora delar av dagen i orrefors vilket är ganska mysigt faktiskt. Jag gillar orrefors, det är en mysig liten.. hmm by? :) haha samhälle är nog rätt ord för det! :) Men iallafall det är ett mysig samhälle, som man kan spendera ett par timmar i! :) hihi.

Förresten var jag och mattias nere på stan en sväng i eftermiddags, var inne på lindex och handlade lite leggins och strumpbyxor och lite strumpor, en rejäl summa pengar (för en fattig student) blev jag av med, men vadå? jag vill ju inte frysa om mina stackars små ben & fötter när vi åker till Danmark (eftersom de mesta som jag har i min garderob består utav tunikor och klänningar är det de mesta jag kör på, jag har blivit en person som inte gillar jeans för fem öre, hmm). 

idag har Mamma & P-G åkt mot Miami för att vara på lite semester, dock är det ingen direkt vanlig semester eftersom de är i miami för att gå på olika kurser inom STR (tror jag det heter), iallafall genom trafikskolan. De har inte behövt betala själva, säkerligen har det lagt någon peng på nått, men själva resan är nog gratis. 
De ska åka typ världens största båt (enligt mig), med typ 13 däck och ishall och spa och bassänger och jag vet inte allt, de ska iallafall åka med den genom karibien, åhh jag vill också, man kanske ska satsa på att bli trafiklärare? eller kanske bara kontorska (heter det så?). Aja nog om det. 
Förresten så skickade de iväg min lillebror till Skellefteå över höstlovet, dit skulle jag också vilja åka. 

Ikväll har vi tittat på idol och jag hoppas verkligen att Sam åker ut, han är så totalt värdelös tycker jag. Förra fredagen blev jag så chockad att han inte ens hängde löst, vad är det här? 
Ikväll fick Daniel mig att gråta genom att sjunga den fina låten till sin pappa, mycekt starkt utav honom tycker jag!

Förresten vet ni vad? Jag har faktiskt tagit tag i körskolan igen.. wiie. har varit och hämtat mitt användarnamn och så har jag beställt körlektion, den 19/11 (har jag för mig, haha). Ska dit på måndag och sätta mig vid datorerna och plugga, plugga plugga. För nu är jag pepp på körkortet igen! (: 

P.s Idag är ligger våran lägenhet ute på Nbab:s hemsida, hoppas någon vill ha den så vi slipper betala dubbla hyror. D.s 

Hejsvejs!  

Hööstloooov!!!! :D

Höstlovet har äntligen börjat, wiie! Skönt med lov och inte tänka på skolan (dock ska jag försöka plugga lite på omvårdnad samt naturkunskap).
Denna dag är alltid jobbig, går till 15.50 och är man inte van vid att gå till de tiderna blir man supertrött sista lektion, men tack vare en bra lärare gör det inte så himla mycket. Engelskan idag var alls toppen, skrattade och var supertrötta allihop. Jag längtar verkligen inte tills BF kommer tillbaka efter höstlovet, buhu!

Imorgon ska vi in till kalmar en sväng och vid två tiden har jag tvättid, dessutom ska vi hinna packa och slänga de mesta som är kvar. Hoppas vi får allt gjort innan vi åker till Danmark på onsdag så man slipper tänka på det, utan kan njuta av semestern! (: Mmm det kommer bli häärligt!
Dessutom ska vi ju skriva kontrakt imorgon, wiie! :)

Nu ska jag göra iordning en kopp te och sen titta klart på efterlyst. Sen blir det nog dusch och läggdags.
hejsvejs


oHoHoH

Nu sk jag spela Frets on fire, det är askalas :D
Sen ska ajag kanske plugga.. .:)

grey's anatomy ikväll! :D

En ny upptäckt

Nu är det verkligen dags att ta tag i saker och ting, är verkligen på tiden.
Jag vet att de ska gå, det kommer att gå & jag kommer vara jätte lycklig!


Nehe väntar på att mattias ska komma ut ur duschen så vi kan lägga oss och sova lite.

Godnatt

Rysningar

I'm so tired of being here
Suppressed by all my childish fears
And if you have to leave
I wish that you would just leave
'Cause your presence still lingers here
And it won't leave me alone

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

[Chorus:]
When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I held your hand through all of these years
But you still have
All of me

You used to captivate me
By your resonating light
Now I'm bound by the life you left behind
Your face it haunts
My once pleasant dreams
Your voice it chased away
All the sanity in me

These wounds won't seem to heal
This pain is just too real
There's just too much that time cannot erase

[Chorus]

I've tried so hard to tell myself that you're gone
But though you're still with me
I've been alone all along

[Chorus]


So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say
and nothing else matters

Trust I seek and I find in you
Every day for us something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
and nothing else matters

never cared for what they do
never cared for what they know
but I know

Never opened myself this way
Life is ours, we live it our way
All these words I don't just say

Trust I seek and I find in you
Every day for us, something new
Open mind for a different view
and nothing else matters

never cared for what they say
never cared for games they play
never cared for what they do
never cared for what they know
and I know

So close, no matter how far
Couldn't be much more from the heart
Forever trusting who we are
No, nothing else matters


En måndag med inslag av olika saker.. eh?

Ojoj, min mobil är spårlöst försvunnen, vart kan den vara? Buhu!
Sist jag såg den var när jag ringde mamma vid typ kvart över ett tiden. Förresten den kanske ligger i bilen?
Åh hoppas, men jag orkar inte gå ner och kolla nu, dessutom är det alldels för mörkt.. Jamen klart att den ligger i bilen.. jag kan ju inte ha tappat den på kvantum (oh gode gud säg att jag inte tappat den på kvantum).
Aja, den som lever får se (oj jag låter verklgien positiv, trots att min mobil är borta, hmm?)

Jag har inte gjort så mycket idag, sovit ett par timmar (inte bra inte bra), men vad ska man göra? Det är skönt att sova..när man inte får sova.
Tittat på massa vänneravsnitt och även en film.. någon ny disneyfilm som handlade om en råtta som var värsta kocken osv, jag tyckte inte den var bra, men mattias verkade älska den "omen jag gillar djur och jag gillar mat, så klart jag gillar den" haha.

En tråkig måndag måste piggas upp, därför åt vi en bid smörgåstårta idag, det var verkligen mums. Dessutom unnade jag mig en läsk, trocadero.. åh vad den läsken påminner mig om skellefteå, vi fick alltid den läsken när vi var där uppe, den fanns väl bara där uppe förr? eller jag vet inte, hur som helst påminner den om sommrarna i skellefteå hos mormor&morfar i stugan, Oh jag älskar verkligen det stället. Hoppas att det blir en tripp dit nästa sommar, jag hoppas och jag vill verkligen eftersom det inte blev något detta året.
Oj nu spårade mitt skrivande ur..

Som sagt åt vi smörgåstårta och sen har vi inte gjort så himla mycket.. Spelat lite fof (freets on fire), jag gillar det spelet, men när det inte går som jag vill så vill jag bara slå tangentbordet i två delar, och jag lovar att jag är nära och då får jag verkligen lugna ner mig och lämna över tangentbordet till Mattias! :)

Vi fick även ett samtal idag att vi ska skriva kontrakt på fredag, förmodligen. Ingen tid är satt ännu, Jon skulle höra av sig om mer information, lite läskigt faktiskt, man ack så härligt!

Massa plugg skulle jag egentligen behövt göra idag, har prov på onsdag & torsdag och jag borde kolla in det lite, iallafall svenskan som jag ska skriva på onsdag, aja det får väl bli imorgon? haha jag är så himla lat när det gäller skolsaker, SKÄRPNING!

Nehe, nu ska jag göra något annat.. typ bada? eller kanske krypa upp hos älskling och kolla på Boston The Party, vilket låter mest lockande?
- Ja jag tyckte detsamma.. BAD! ;)

Älskar dig hjärtat mitt!

det är liksom..

Det känns som om det är på grund av mig som de har hoppat av och det känns rent ut sagt förjävligt.
Men å andra sidan skulle det vara lite skönt, på något sätt.

Idag har jag och mattias börjat packa, har packat tre kartonger, så allt som stod i bokhyllan och på databordet är nu nerpackat, även dvd,playstation,Video & filmerna är nerpackade. Imorgon blir det rensning av alla lådor & under bordet. Jag är så dålig på att rensa och kasta saker, för det känns som jag har en relation till alla papper och skräp som man verkligen inte behöver, haha. Men ska ta mig i kragen och verkligen slänga onödiga saker. (har egentligen redan packat ner lite onödiga saker som fanns i bokhyllan, men vafan jag har en relation till de, så jag kunde bara inte! :)

Jag har kommit fram till att jag lever på te, det finns inget godare än att dricka en, två, tre, fyra koppar te, man blir ju varm. Redan idag har jag druckit tre, och kvällen är inte slut ännu. Det väntas mer tv, där det brukar frödas med te. Åh det är så fruktansvärt gott, muums!

jag undrar  vad det är med min kisse, hon äter knappt och när hon väl ätit så spyr hon upp nästan allt. Förut spydde hon bara upp vätska men nu kommer maten upp, kanske därför hon inte vill äta? Jag tycker så synd om henne när hon håller på att spy, man ser verklgien att hon inte gillar det. Dessutom har hon verkligen gått ner i vikt, nästan bara kött & ben. Vi måste ta henne till vetrinären för att se vad som är orsaken till detta.

Nu är det bara en vecka kvar i skolan sen är det höstlov!! Höstlovet ska tillbringas i Danmark, vilket kommer bli skönt och förhoppningsvis avslappnande så man kan komma tillbaka fräsch och pigg och hålla humöret uppe till jullovet (sen är det bara några månaders tills vi tar STUDENTEN!!). Efter höstlovet blir det ännu mer packning och så blir det flyttning till den nya lägenheten, niiice. Jag längtar verkligen! Då blir vi verkligen sambos, på riktigt!

Nehe, nu ska jag krypa upp hos min favorit i soffan och kolla på babben & co.
Ha en trevlig lördagskväll!

Pussar & Kramar

I Loove yoou!!

Du är alldels perfekt älskling! :)


image55


Gott tills ikväll?

Brr, jag fryser, vilket egentligen inte är något ovanligt.
Håller på mina dagliga fredagssysslor, tvättning, städning m.m, det är sååå kul! =/
Men det är sååå skönt när det är klart och man känner sig duktig.
Dock är jag inge duktig alls för jag har inte gjort ett jota, bara tvättat & diskat och dammsugit lite i köket.
Det är så fruuuktansvärt tråkigt att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Nårgon som vill vara min städhjälp? :)

Ikväll hoppas jag på ännu en lugn kväll framför Idol med gottigott och mys med min abosluta favorit.
Det är inget annat planerat iallafall, men man kan aldrig vara säker.
Jag funderar lite på vad man kan äta för gott senare i eftermiddag/ikväll, några förslag?
Dessutom är det väl lagom att slänga i sig någon brunch nu, haha. Börjar bli lite småhungrig faktiskt.

Jag längtar tills Mattias kommer hem (som snart borde ske), det är faktiskt helt knas att jag saknar honom trots att jag vet att han är i skolan och att vi sågs för 4.5 h sen kanske. Han är mysig! :)

Nehe, Brunch vad det, undra vad jag ska hitta på.. Sen blir det forsättning med städning och tvätt. WIII! =/

Hejsvejs


Kärlek

Älskling, jag är ingenting utan dig. Du lyser upp hela min värld.
Jag älskar dig.


<3



Tråkigt

Jag har egentligen en massa olika anledningar att INTE sitta här och skriva, exempelvis: Jag skulle behöva diska, läsa ut Go ask Alice, läsa igenom svenskan, men det låter så fruktansvärt tråkigt, gör det inte det?
Borde också börja rensa litegrann, men får vänta tills imorgon eller fredag. och vet ni vad? Jag glömde tvätta idag, suck. Hade tid mellan 14-18 och vid halv två tänkte jag att jag skulle äta lite bara, sen tvätta. Som tur fanns det en tid på Fredag förmiddag som jag snabbt snodde åt mig. Tur det!

Jag har egentligen inte så mycket att skriva, skriver för skrivandes skull.. typ.

men hejdå

What goes around, comes around!

Är det bara jag som huttrar och fryser? även när jag låg under täcket, fullt påklädd, så frös jag. Brr. Tror inte att värmen har satts på riktigt i lägenheten och det är verkligen kyligt. Jag får leva med dubbla strumpor och dubbla byxor och typ tre tröjor tills vi flyttar. Funderar på att lägga mig i ett uppfriskande varmt bad och läsa "go ask Alice", yes jag hittade boken, och som jag letade, vände upp och ner på hela lägenheten.. och gissa vart den låg? Jo i kattställningen, i det lilla rummet längst ner, jag undrar vem som kurat ihop sig där och försökt sig på en engelsk bok? :)

Dagens göra var att plugga och gå ut en runda, men de sistnämnda struntar jag nog i. Jag är så frusen att jag hellre skjuter mig än att gå ut (okej jag kanske tog i lite nu men ändå, ni fattar vinkeln). Förvisso är det ganska härligt väder ute, solen kikar fram och det är liksom ändå skönt, men fy så kallt. Brr!

iallafall har jag pluggat lite..läst lite i "go ask alice" (som skulle varit klar för en vecka sen och jag har mer än hundra sidor kvar OCH jag skojar inte), försökt mig på svenskan om Ränessansen (stavas det så?), Romantiken, Upplysningen, men utan resultat, det är så tråkigt och jag hatar tråkiga saker. Men jag måste ta tag i det och låtsas att det är kul, då kanske det blir kul? ehm, hmm.. nae tror inte det!

Mattias är inte hemma heller, vilket är bra när jag ska plugga för då blir jag inte störd av diverse saker (som om jag blir det när han är hemma? det är jag som brukar störa honom, så att han stör mig så att jag kan säga att han stör mig när jag ska plugga, fast han inte gör det. Eh förstår ni?) Iallfall så kommer nog han snart hem (jag hoppas!). Funderar på om vi ska äta något gott ikväll igen (fre-lör har bestått utav god mat, så varför inte söndag). Klart vi ska äta något gott, jag menar söndagar är ju annars så himla tråkiga så varför inte piffa upp de med lite gott och mys framför en bra film och ha massa ljus tända som dessutom värmer upp hela lägenheten så man slipper ha dubbelt av allt. Och så var jag tillbaka till värmen igen.. eller vilken värme? det är kaaaaalllt!!

Förrsten, mina händer är helt blåslagna och de ser inte alls ut som det borde (har tagit kort, men orkar inte ladda upp, jag är lat när det gäller bilder, det är jobbigt!), detta beror på att jag och mattias körde en lek innan vi somnade igår. Eftersom jag råkat stänga av datorn så vi inte kunde titta på vänner, så föreslog jag ett vi skulle leka en liten lek som vi gjorde på högstadiet, det går ut på: Smärta! Den går till att man ska lägga sina händer på varann som i "lager" sen varje gång man lägger sin hand på den andra (varannan) så ska man slå, och varje gång blir slaget hårdare och hårdare. Och jag som trodde jag lätt skulle vinna, har idag blåa och lite svullna händer, Mattias fick in varje träff och jag var så envis om att jag inte skulle ge upp, trots denna obehagliga smärta. Efter ett par minuter gav vi båda upp och mina stackars små händer mådde inte bra. Tänkte dock att det inte var så farligt. Idag när jag vaknade var de typ blåa och prickiga. Hoppas det blir lite bättre imorgon, för det ser inte riktigt klokt ut.
Så sammanfattningsvis: Testa aldrig den leken, ett mycket dumt val. Gör något roligare när ni ligger i sängen och har tråkiga än att slåss. (:

Nehe, ett bad var det tal om och det lockar ganska mycket faktiskt!

/ J.Viklund

Buhu . .

He was always such a nice boy
The quiet one
With good intentions
He was down for his brother
Respectful to his mother
A good boy
But good don't get attention
One kid with a promise
The brightest kid in school
He's not a fool
Reading books about science and smart stuff
It's not enough, no
Cause smart don't make you cool, whoa

He's not invisible anymore
With his Father's 9 and a broken fuse
Since he walked through that classroom door
He's all over primetime news

Mary's got the same size hands
As Marilyn Monroe
She put her fingers in the imprints
And danced Chinese Theater Show
She coulda been a movie star
Never got the chance to go that far
Her life was stole
Now we'll never know

No no no no oh

They were crying to the camera
Said he never fitted in
He wasn't welcomed
He showed up the parties
We was hanging in
Some guys puttin' him down
Bullying him round round
Now I wish I woulda talked to him
Gave him the time of day
Not turn away
If I woulda been the one to maybe go this far
He might have stayed at home
Playing angry chords on his guitar

He's not invisible anymore
With his baggy pants and his legs in chains
Since he walked through that classroom door
Everybody knows his name

Mary's got the same size hands (Oh)
As Marilyn Monroe
She put her fingers in the imprints (Ooh)
And danced Chinese Theater Show
She coulda been a movie star (She coulda been a movie star, oh)
Never got the chance to go that far
Her life was stole
Now we'll never know
(Now we'll never know, oh)

Greg was always getting net from 20 feet away (20 feet away)
He had a try out with the Sixers
Couldn't wait for Saturday (Saturday)
Now we're never gonna see him slam
Flying high as Kobe can
His life was stole (Stole)
Oh now we'll never know

Now we'll never never never know
Mmm now we'll never never never never know
Stole (Stole)
Oh whoa yeah yeah yeah yeah yeah yeah

Mary's got the same size hands (Same size hands)
As Marilyn Monroe (Oh)
She put her fingers in the imprints
And danced Chinese Theater Show (She was gonna be a star)
She coulda been a movie star (Oh no)
Never got the chance to go that far (Never got the chance)
Her life was stole (Stole, stole)
Oh now we'll never know
(Now we'll never never know, no)

Greg was always getting net from 20 feet away (He had game, oh)
He had a try out with the Sixers
Couldn't wait for Saturday
Now we're never gonna see him slam (Never see him)
Flying high as Kobe can
His life was stole (Stole, oh)
Oh now we'll never know
(Now we'll never never know)

Oh no no no
Yeah their lives were stole

Fame

jag ser tillbaka på den tiden som va
stillsamma nätter ensama dar
men ändå fanns drömmen att nån stans fins du
en längtan vaknar upp i mitt hjärta
av allt de som ja ser här å nu

Ref:
ett kort ögonblick å allting blev förändrat
på ett kort ögonblick jag kunde plötsligt känna all den kärlek jag fick
Å d händer bara en gång i mitt liv
ett del får vänta länge på ett kort ögonblick

allt de du gjorde fick mej att förstå
att jag har kommit dit ja vill nå
me mina händer så tätt mot din hud vill jag känna livet som pulserar
när jag lyssnar efter hjärtats ljud

Ref:
ett kort ögonblick å allting blev förändrat
på ett kort ögonblick jag kunde plötsligt känna all den kärlek jag fick
Å har svårt att fatta det som händer mej
en del får vänta länge på ett kort ögonblick

Glömmer all min saknad från i går
När jag äntligen har lärt mej att förstå
det svaret som jag fick
en del får vänta länge på ett kort ögonblick
när allting blev förändrat på ett kort ögonblick
å all den kärlek som jag fick
å d händer bara en gång i mitt liv
en del får vänta länge på ett kort ögonblick
ååhååhh

GAAAH!

Tankar och känslor: HOPPAS DU HAMNAR I HELVETET DIN OTORGNE JÄVEL, NÅGON SOM DU FÖRTJÄNAR INTE FLICKVÄN. OCH DU HAR NÅGOT ALLVARLIGT FEL I HUVUDET, GÅ OCH KOLLA UPP DET. FÖR SOM DU BETER DIG SKA MAN INTE BETE SIG.

JAG SKULLE MED NÖJE SPARKA TILL DIG PÅ ETT ONT STÄLLE, DIN OTROGNA LILLA IDIOTJÄVEL. :@


Så nu har jag fått ur mig argrationer så det svänger om det.

Ha en trevlig kväll för det ska jag ha med min älskling :D

Super glad & överlycklig

Nu är det bestämt, vi ska flytta till en tvåa i paradiset. Inflyttning är redan 1 november, men vi får se hur det blir med det. Vi har tre månaders uppsägningstid på denna lägenhet och vi har inte råd att betala två hyror, en på 1800 och en på 3500 det går inte riktigt ihop med den ekonomin vi kommer att ha.
Men jag känner mig full av förväntan och hoppas att allt ska gå så bra som möjligt, det bästa vore ju om någon tog denna lägenhet så fort som möjligt så vi blev av med den, man kan ju alltid hoppas! :)

Idag vaknade vi tidigt, eftersom vi skulle åka och titta på lägenheten ännu en gång, fast i dagsljus, den såg mycket bra ut, men vi ska göra om lite i badrummet, måla om och nya hyllor och lite sådär. Ska även Måla om i sovrummet (det är nu ros/lila med blommer) jag tyckte de var fint, men inte min blivande sambo (haha). Så där ska målas /tapetseras om, annars är det bra.
Åh jag längtar verkligen :)
Iallafall så efter vi kollat på lägenheten började vi städa ute på balkongen (vilket VERKLIGEN behövdes) så nu är det fräschare där ute så det känns skönt. Efter städningen åkte vi för att handla mat till kvällen, där vi ska äta... dam dam... tacos ;) Så ska vi försöka få dvd-brännaren att fungerar (eller rättare sagt få oss att förstå hur man ska göra) så vi kan kolla på den nya Beck-filmen ikväll, jätte bra! :D

Nehe, funderar på att slå en pling till buskis och sen ta itu med disken (ÅH DET SKA BLI SÅ SKÖNT MED ETT STORT KÖK!!! :D)

Ha det bra. / En längtande Jenny

Godmorgon i stugorna

Egentligen hade jag tänkt att gå upp med mattias och sen åkt och köpt lite god frukost och sen gått hem igen. Men sängen var alldels för varm imorse och det såg jätte kallt ut ute. Brr, hösten är här nu med all sin glans. Egentligen gillar jag hösten, den är ganska så härlig när man får sitta inne med massa ljus och en kopp the och titta på n¨gon mysig film och bara mysa, mm I like!

Idag händer inte så mycket, ska försöka ta på mig lite kläder sen ska vi ner och handla när mattias kommer hem, ska äta något mumsigt idag och ikväll blir det mys med Idol och gotti gott, det känns som det var evigheter sen. :)

Jag är faktiskt ganska hungrig nu, men jag orkar inte laga ihop någon Brunch, så vi får se hur jag gör.

Nu lät det som om Mattias bil kom, vi får se om jag har rätt :D

Love.

Glaaad!

Vet ni vad? Vi har fått erbjudande om en lägenhet, en tvåa. Jag är överlycklig, känns jätte bra.
Ska dit och titta imorgon (fast jag har redan tackat ja, men man kan ändra sig) . Åh jag känner ett lyckorus i hela kroppen, det kommer bli tooppen.

Det som är minus med dagen är att Isa löper och jag funderar starkt på att testa om hon klarar ett kast från balkongen (ironi). Steralisering nästa, verkligen!

Hejdå :)


11 Oktober

Det är med lite ångest jag sitter här, men bara lite. Jag vet att mitt egentligen ställe såhär dags är åkrahällskolan.
Så är dock inte fallet så det så, ibland måste man vara lite stygg, haha!

Det är med någon konstig känsla jag somnade igårkväll, tror det beror på dehär med lägenheten. Det blev heller inte bättre när jag inte fick ut något svar av mattias som somnade bums. Suck.
Jag känner verkligen ett behov av att flytta till större, för ärligt talat så får jag snart panik i denna lilla lilla lägenhet.
Men som Marianne sa igår "men då kommer lägenheten stå på mattias, men tänkt om något skulle hända mellan er, då är Jenny helt bostadslös" Det är nog de tankarna som flyger runt mest i huvudet. Man vet ju aldrig, man kan ju inte se in i framtiden. Men jag tror nog att det alltid går att lösa om detta nu skulle hända.
Jag är ändå mycket positiv till denna tvåa, men vi får se vad Nbab säger och om vi får någon tvåa av de nu.

Förrsten hade jag en urmysig dröm inatt och om man vill att de ska slå in ska man väl inte berätta de? eller? ;)
Men denna dröm är verkligen något jag hoppas på så smånigom (egentligen redan nu) :) haha.

Nehe, som sagt hade jag mycket att stå idag, vilket kommer resultera i att jag bara kommer att göra en sak: städning. fast först blir det nog ett eller två eller tre avsnitt av vänner :D


Jag älskar dig Mattias! :D

Lägenhetstitt i paradiset!

Hejsan.
En ganska så lugn kväll har det varit. Var och kollade på en lägenhet i paradiset vid åtta tiden, trevlig lägenhet som jag faktiskt tyckte ganska bra om. Dock ska han ha 30 000 för lägenheten men tydligen är det inte något problem med de pengarna, det är bara alla andra kostnader, månadhyran osv. Men vi har tänkt och vi kommer nog klara det. Så vi funderar på att lägga ett bud på lägenheten (gå in på blocket och sök på: 2:a i Nybro, paradiset). Han ville att vi skulle flytta in redan i November och det tackar man inte nej till, men det ändå problemet är att vi har 3 månaders uppsägningstid på denna lägenhet och då blir det dubbla hyror i ett par månader, vilket vi inte ha råd med.
Men ska förhandla med nbab och de kanse är på bra humör, så vi får se.
Dessutom kanske vi får en tvåa inom nbab, vi har ju sökt på ett x antal denna & förra gången, så chansen finns ju.
Men vi får se hur vi gör med detta, vi får tänka lite mer på det de närmsta dagarna, ett ganska stort beslut.

Ska snart sova hade jag tänkt, ska försöka mig upp till skolan imorgon (buhu för torsdagar). I don't like them.
Vi får se hur det blir, faktiskt. Har annars ganska mycket att ta itu med. Körskola (ja jag ska komma igång med det igen), städning, bank-besök. Ja, det var väl de, haha.

Nehe, ska bädda sängen och sen invänta älskling som tittar på myggan (ganska roligt faktiskt)

p.s Grey's anatomy är så jäääkla bra, I LÖÖÖVE IT! ;) d.s


Skoldag

Sitter just nu i skolan och väntar på att tiden ska rinna iväg. Väntar på att klockan ska bli 10, så vi kan gå och prova ut våra studentmössor! Efter det följer lektion i två timmar och sedan är det träning med Linnea och sen får jag gå hem. Mums! Längtar redan. Jag är astrött och hade egentligen hellre velat ligga kvar tills nio (eftersom jag egentligen börjar vid 10. Men när jag tittade ut såg jag hur ruggigt och kallt det var ute så jag tog mitt förnuft till fånga och åkte med älskling till skolan! :)

Skulle försökt göra hemläxan nu när jag var här i skolan, men cd:n gick inte att öppna och den funkade inte hemma, så vad ska man göra? (gå till någon annan dator, men har jag ens ork till det?)
Så jag struntar i det just nu iallafall.

Nehe, nu ska jag försöka få tiden att rinna iväg, snabbt!! :D

tjaråå


Jävla gratäng.

Jag ska nog inte äta fisk & räkgratäng något mer. En halvtimme efter min måltid fick jag känningar av illamående och att jag höll på att spy. Några minuter senare ligger jag inne på toaletten och spyr och spyr och så spyr jag lite till. Det är så j-vla typsikt och jag ska skulle tränat och pluggat med linnea, och jag hade faktiskt sett fram emot att det, typiskt. Jävla skitgratäng. Ingen mer sån för min del. Det konstiga är att jag aldrig reagerat så förut när jag ätit detta.  

Ska iallafall  försöka springa ner och hämta den sista tvätten, som tur är finns det toalett där nere ifall det vill komma upp vätska, som det just nu bara kommer, eftersom allt är slut i min stackars mage.

Nu vill jag att mattias ska komma hem.

ska skicka iväg ett sms till linnea nu.

Spypuss på er.

9 Oktober 2007

Jag känner mig som typ.. askungen?! Städar och tvättar och lagar mat och allt som finns att göra, men ändå blir det aldrig rent? Vem är egentligen mina elaka styvsystrar som stökar ner? är det Mattias och katterna? hmm ibland börjar jag faktiskt undra. Som sagt så tvättar jag och städar idag. just nu har jag en fisk&räk gratäng inne i ugnen som jag sen ska avnjuta (helt själv) framför tv:n innan nästa tvätt ska hängas upp, pust!

Men jag fick mig iallafall en välbehövd sovmorgon, gick upp vid halv elva och började då göra mig i ordning för att gå ner till skolan och hämta hemläxan. Härligt väder ute och jag njöt av varje steg. Om inte klockan hade runnit iväg så mycket (pågrund av att jag fick vänta på att Kerstin skulle äta så jag kunde få min läxa, och tror ni inte att hon tar sin livs längsta lunch just idag?) så hade jag gått ner en runda till skokällan för att checka in några skor, skulle behöva ett par vanliga sneakers typ och så ett par stövlar till. Men som sagt hann jag inte detta eftersom min tvättid började vid 14,00 och jag kunde inte missa en minut på den där tiden. Gick istället ner på stan och inhandlade lite underkläder (köpte typ inget av det på ullared) och spännen (som jag glömde köpa på ullared) och ett halsband. Gick även in på Willys där jag inhandlade paprika, ska försöka mig på Cärlins mat (paprika med köttfärs i) haha, ska äta det imorgon eller senare ikväll hade jag tänkt mig. Inhandlade även tvättoch-sköljmedel, för jag var inte säker på om vi hade det hemma, tur att jag handlade det :)

Mattias ska iväg nu efter skolan och hjälpa John att sätta in sin bas och sitt slutsteg (heter det ens så) så han kommer inte komma hem på flera timmar och runt sex tiden ska jag fara till Linnea för att avnjuta(?!) ett träningspass samt att plugga litegranna.

Nehe, nu är nog min gratäng färdig. Vi hööres.

p.s imorgon ska vi pröva ut studentmössor!!!! :D:D:D d.s

Ullared!

Ohohjaja, jag är verkligen supertrött, är inte alls van att klockan ringer vid 06,00. Men det var iallafall att bara att pallra sig  upp och fixa iordning sig. Klockan sju ringer John och vi går ut för att åka och hämta Linnea. Sen är vi på gång, vi är laddade. Dock att de tog ett par timmar att köra till Ullared så gjorde det inget, timmarna flög förbi, vilket var väldigt bra (bilder kommer senare). Ett par mil ifrån mål tog jag mig en välbehövd tupplur och var fit for fight när vi var framme. Tog en vagn och så var shoppingen i full gång, blev mycket kläder och en hårfön typ, haha.
Handlade upp för att vara exakt 1742 kr och jag är endast missnöjd med två saker, ett par leggings och en tunika, men vad är det att göra åt? absolut ingenting, det är bara att le och vara glad!

Imorgon är vi lediga, ska dock ner till skolan för att hämta hemuppgiften som ska vara klar på onsdag, så det ska jag tillbringa min tisdag med och tvätt och städning, puhh.

Nehe ska titta in pokerfejs nu. Tjarrååå..


Godkväll & grattis till mig!

Kvällen är kommen jag är absolut inte trött. har heller ingen rätt till att vara det. Sov ett par extra timmar i eftermiddags (15.00-18.00). Så nu är jag pigg som en lärka, mot var jag var idag på morgonen.
Vaknade runt tio tiden och var utsvulten, men jag orkade verkligen inte gå upp och laga frukost.
Mattias vaknade kort där efter av att marianne ringde, och han mådde pyton, som han förtjänade.
Så idag har vi inte gjort så fruktansvärt mycket, dock har det varit härligt väder och jag hade velat spendera dagen ute lite mer än vad som har gjorts. Men det blev icke så. Hoppas han lär sig en läxa att inte dricka så ofantligt mycket. haha.

Som sagt var det utekväll igår med Fisken, vilket var mycket trevligt. Träffade många härliga personer och drack två drinkar - sex on the beach och P3, och behöver jag säga mer än att sex on the beach var uääh, ingenting för mig, alla pratar om att den är så himla god, men icke. Den var knappt drickbar enligt mig. Dock gick P3 ner som en plätt, mums den är god! Dansade runt och hade allmänt trevligt, blev dock besviken på att min låt aldrig kom, trots att vi önskade den, aja vad gör man?
Som sagt gick brandlarmet vid 01,00, det var lite läskigt, men ingen fara. Men efter den incidenten gick jag och Caroline därifrån och gick och handlade lite mat.

Bussen hem var trevlig, satt och snackade med Johan som sagt, vilket var mycket trevligt. Konstiga konversationer och givande diskussioner. "Men vad skrattar du åt?"  "vadå? jag skrattar för att du skrattar" "den där blicken känner jag igen", jadu.

Gick hem och precis när jag går förbi sibylla hör jag någon ropa "godnatt jenny" stannar jag då var det johan och vi stod och pratade ytterligare ett par minuter, trevlig kille de där.
Väl hem tog jag mig en titt i internetsvärld, sedan la jag mig ner och försökte sova. Mattias och Timmy kom efter ett tag och nerkrypandes kom en full Mattias, som luktade illa. haha.

En sammanfattning på kvällen: mycket trevlig, givande samtal och gott folk! :) Tack!

p.s saker får mig att tänka lite extra djupare, alltså... typiskt också! d.s
p.s 2 Grattis till mig på namnsdagen. d.s

Mattias, älskar dig!

Välkommen hem jenny

Nu är jag hemma igen efter en trevlig kväll ute i kalmar. Vi var inne p palace och shakade loss litegrann, mycket härliga människor där. Dock gick brandlarmet runt 01,00 tiden, då gick jag och Cärlin därifrån. Gick och åt lite pommes och sen en evig väntan på bussen. Den kom äntligen och på bussen satt jag med Johan och vi hade intressante diskussioner ;) Niice!

gick hem och efter snackat med johan en stund bar det äntligen väg hem till mig, till min säng.
Ringde mattias, full som ett svin, han har spytt och är jätte full, mycket roligt! :S

Förresten, träffade en väldigt full Helen inne på palace. Hahahahah! :D

Nu ska jag försöka somna innan fyllot kommer hem.

TACK FÖR EN BRA KVÄLL!

gäsp.

Pardey ikväll

Ikväll blir det paaarty med FISKEN!!!!!



image54




4 Oktober - 1 år & kanelbullens dag

Så har det efterlängtade datumet kommit, 1 årsdagen. Egentligen vågade jag aldrig tro att den skulle komma.
dagen har varit mycket bra, skratt, god mat, vänner, film och såklart massor utav mys. Att ha fått spendera ett helt år med denna underbara människa är helt otroligt och att vi kombinerar varandra så bra känns helt otroligt. Aldrig hade jag trott detta, aldrig. Jag är lycklig, superlycklig och jag älskar verkligen dig Mattias! :)

å andra sidan är jag lite nere just nu. Jag känner bara för att skrika ut känslor till personer, att försöka få ur hur jag känner. Få de att förstå hur allt hänger ihop, för allt har faktiskt ett sammanhang, tro det eller ej.
Håller just nu på att få ner ett brev till en mycket kär vän, är jag försöker att få denna vän att förstå mig, på ett eller annat sätt, jag har inte kommit långt, men en bit på vägen och jag har bestämt att de ska skickas iväg innan hennes födelsedag, jag känner att jag måste det. Gaah, alltså jag blir tokigt.

dessutom är jag inte alls avundsjuk på nina & johan som fick en tvåa, nej inte alls avundsjuk. För jag vill gärna bo kvar i en sunkig etta. BLUHU! Men självklart grattis till de att de äntligen får flytta. Snart är det väl ändå vår tur?

Nehe, ska försöka filosofiera någon annanstans. Eller rent av gå och lägga mig borta och älskling, eller få honom i säng så vi kan titta på vänner, eller något film. Min lilla älskpälsk! LOVE YOU!

p.s imorgon är det FEST med cärlin, men en tanke slog mig förut, vart är mitt dricka? haha! d.s


Jag älskar dig!

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du ha mej då?

För jag vill öppna
mej för dej
när solen stiger
När månen blivit hel
vill du lyssna då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag vill alltid ge dej tid
att ta emot min längtan
Och jag hoppas du tar vid
när min tro är svag

Fast jag vet
att det är svårt
när solen stiger
När allt är naket klart
kan du se mej då?

För ännu doftar kärlek
och hoppet blir till tro
Ännu blåser vindar
som stillar sig till ro

Jag önskar du finns kvar
när solen stiger
När natten blivit dag
vill du älska då?



Det vackraste jag vet
Är att se dej när du sover
Här råder stilla frid
Och jag glömmer både rum och tid
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Så sagolikt det är
Att se morgon-dimman lätta
När mörkret sakta flyr
Och att se hur dagen åter gryr
En kylig morgonbris
Sakta sveper genom rummet
Jag kryper tätt intill
Lycklig för att du finns till

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varandra
Det är en rikedom
Att få älska och att att älskas
Vår kärleks varsamhet
Är det vackraste jag vet

Det vackraste som finns
Är att vara någon nära
När månen lyser klart
Över skog och mark så underbart
Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
Är det vackraste för mej

Stunder av stillhet
Ett ögonblick av ro ibland
Stunder av lycka
Att bara ha varann
Det är en rikedom
Att få älska och att älskas
Vår kärleks ärlighet
Är det vackraste jag vet

Du ligger här bredvid
Och jag känner hur du andas
Att älskas utav dej
är det vackraste för mej


3 oktober

jag har precis sjungit rösten av mig på singstar, svenska schlager. Min favorit Linda Bengtzing - jag ljuger så bra är med och jag älskar den låten. Känner mig verkligen pepp när jag nu har sjungit alla låtar igenom och längtar tills jag och cärlin ska slå våra ostämda stämmor ihop på fredag för då är det paartey, och vet ni? JAG LÄNGTAR! ska bli stört kul att festa med fisken igen, sist var så kuul!! :D

egentligen borde jag plugga lite på religonen, svenskan, skriva recensionen i svenska och läsa ut engelska boken?! Okej, jag borde verkligen plugga och inte sitta här och inte göra något alls.

Imorgon är det den stora dagen, jag och mattias 1 år. :) Wiie.
Gud vad tiden har gått fort och jag är verkligen glad över att ha fått spenderat 1 år med honom.
Allt känns så otroligt rätt och gud vad jag älskar honom! :)

Nehe, nu ska jag plugga om sagt! Tjoo på er.

1 Oktober

fy, det kittlar i halsen som aldrig förr. Känns precis som om någon drar med en fjäder längs halsen. Hostan avtar sakta men säkert nu och det var nog bra att jag stannade hemma från skolan idag. Även denna nedrans höstförkylning är snart ett minne blott, äntligen!
Nyssens åkte Mattias & John in till kalmar för att åka en sväng till skroten och köpa delar till deras projektarbete.
Så jag sitter här i min morgonrock och funderar på att diska och sen grädda en gäng pannkakor, för det har jag varit sugen på sen.. länge. Så äntligen blir det av. Mums!
Ska nog försöka kolla igenom ett par vänner avsnitt, är på säsong 6 och säsong 10 har precis laddats ner. Vänner för hela slanten, I LIKE!
Så min dag kommer inte bli så jobbig, ska försöka vila upp mig för en tuff vecka och imorgon är jag nog tillbaka i skolan igen, om inte den lömska sjukdomen kommer tillbaka, *peppar peppar*.

Så, nu ska jag väl ta tag i disken och lägga kläderna som ligger på golvet i tvätten. Sen ska jag grädda pannkakor, muums, jag längtar! :)

p.s jag hatar att inte ha pengar på mobilen, jag känner mig.. handikappad. d.s

J.Viklund



RSS 2.0