Love you! ♥

Oh, once in your life you find someone
Who will turn your world around
Bring you up when you're feelin' down.


29 Maj 2012

Hej.

Det får helt enkelt gå någon vecka mellan inläggen..
Har inget direkt sug att skriva längre, men jag ska iallafall försöka ett tag till.
Det är ju egentligen skriva som jag är bra på, att kunna uttrycka mig i skrift..
men jag har tappat suget för detta helt enkelt. Fast jag vet ju att det är roligt att läsa sen i efterhand.


Veckorna flyter på och vi är snart inne i Juni månad! Vilket betyder att Wille Wonken (haha) blir hela 6 månader på lördag.. jisses.
Men han är så rolig nu! Han har börjat ta sig framåt och ålar runt som bara den, men tålamod har ungen inte så gott om, så när det går tillräckligt fort så blir han så arg och vrålar rätt ut, sen när man hjälper honom lite så blir han så glad så! :)

Han är sjövild när han sover med, snurra & ålar all världens väg, så får bulla upp med kuddar och täcken runt hela sängen för att han inte ska trilla ner. Kanske på tiden att han får börja sova i sin egna lilla säng, så man slipper sova oroligt. Sover ju skit när jag tror att han ska ramla ner för sängen hela tiden, vaknar flera gånger i timmen för att kolla så han ligger i sängen!
Får ta in hans säng i sovrummet och testa.. Det jobbiga är ju bara att han fortfarande vaknar typ 3 gånger per natt för att käka.. fast egentligen vill han nog mest bara snutta.. och napp tar han ju inte, har försökt så många gånger på natten att stoppa in nappen istället, men då blir han helgalen! :)

Men ska till BVC idag och höra hur vi ska göra, det känns inte riktigt blir mätt på kvällen eftersom han vaknar och vill äta. Kanske att man kan börja med välling? äh, vi får se vad dom säger.

Som sagt ska vi till BVC idag på 6-månaders besiktning, så han ska bli läkarundersökt. Ska bli spännande att se vad han väger nu :) Han börjar bli tunger det lilla livet.

En tandsing har letat sig fram också, har inte märkt någonting, men när vi var ute i Orrefors förra vecka så sa Marianne "men är det inte en liten tand där" jomenvisst serrö, det var det. Den syns väldigt mycket och känns med, men han verkar inte ha mått dåligt av det.. Men det ska ju upp några fler så det lär väl komma dubbelt upp då! ;)  

Nu var det ett tag sedan..

Hej!

Det var visst ett tag sedan jag tog mig tid till att skriva ett litet inlägg. Men som ni kanske förstår så har jag lite annat för mig och dagarna bara flyger iväg. På kvällarna är man oftast väldigt trött och datorn brukar faktiskt inte vara igång så mycket (sitter mest via mobilen och därifrån går det inte att blogga ÄN).

Idag har vi blivit bjudna på mat i vårat eget hem, lyxigt! Och disken slapp vi också. :) Lyckligt lottad minsann.
Marianne ringde vid lunch och frågade om dom kunde komma hit och så kunde vi äta ihop, sagt och gjort så kom dom förbi, när dom åkte och handlade lite senare så hämtade dom upp Jessica & Timmy också. Så det blev lite familjemiddag här hemma. Mys!Vi börjar komma iordning i lägenheten med! I helgen har vi smällt upp lite skåp i köket, så nu har vi lite mer yta! Blev superbra! Har letat länge efter en skänk att ha i köket, men inte hittat någon, så vi åkte till Ikea och köpte tre skåp och en bänkskiva och byggde ett eget! Blev iallafall supernöjd och det är ju huvudsaken! Kommer nog lite bilder så småningom. Annars så trivs vi superbra i lägenheten, det enda minuset jag ser är den vita trappen, hjääälp vad smutsig den blir med en gång :P


Och så då lite snack om vår älskade lilla William som nu är 5 månader (och 1 vecka;).. Han växer så det knakar ungen. Nya framsteg hela tiden, det är verkligens så roligt. Men jag undrar vaaart min lilla bebis tog vägen? :)
Sist vi var på bvc (4maj) vägde han 6500 & var 63 cm lång.. så nu börjar han bli lite knubbig.. hihi.

Jag ammar helt fortfaranade och nu har vi börjat om med smakisar. Det dog ut lite när jag började sist. Men det är ju som sagt ingen brådska. Men nu har vi börjat igen, han har fått lite gröt och lite banan. Gröten är inge gott alls, men vi tar det i hans takt. :)

Han sitter ju helt själv nu, eller det har han ju gjort sen han var 4 månader & 2 veckor. Duktig. Och när vi satt på golvet häromdagen så flyttade han sig lite bakåt, så snart kommer han sääääkert börja ta sig framåt (eller bakåt). Dags att skaffa grind till trappan!Nu har jag nog skrytit lagom mycket om vår fina son. :) Och nu har jag skrivit iallafall. Får se när jag får tid till att nästa gång.Ha en fortsatt trevlig helg.


RSS 2.0