En händelserik natt.

Hej.

Här sitter jag med en stark huvudvärk men jag vet till 100% vad det beror på, att jag endast sovit 1½ timme inatt.
Inte konstigt att jag just nu mår lite dåligt.
Varför har jag sovit så dåligt? jo för jag var rätt trött när jag gick och la mig och läste litegrann och höll precis på att somna när jag ser något utanför som blinkar.
Nyfiken som man är kikar man ut och ser en polisbil.. Tänkte att nu har det väl urartat på någon fest. Sedan kikar jag ut igen efter typ 10 minuter och ser en polis gå över parkeringen med en hund.
Sedan ser jag tre polisbilar med ljusen på, så jag blev rätt uppspelt, lite läskigt och jag som redan är nervös när jag sover själv.
Hur som helst så somnade jag när mattias kommit hem vid halv fem typ och upp vid sex, askul -inte-.
Nu innan jag gick hem fick jag reda vad som hänt inatt, någon hade brytit sig in och tagit strypgrepp på en kvinna. Så nu tänker jag aldrig mer sova själv, never.

Dagen har varit helt okej ändå, varit jätte trött och huvudvärk, men gör man saker hela tiden så går ju tiden mycket fortare! :) Var ute med min tant på en promenad inne på almen vilket var väldigt uppskattat av både personal och tanten! :) Sedan satt jag inne hos en annan tant och läste i tidningen och myste lite. Alltid trevligt när man kan ta sig tid.

Nu är jag helt slut i huvudet och ska lägga mig i soffan en stund. Hejsvejs!

Godkväll.

Godkväll.

Jag ska strax riva lite morötter och vitkål tills imorgon. Ska nämligen ha med mig sallad och kött, gött! :)
Sen efter jag rivet de ska jag gå till sängs (själv!!) och läsa och sedan förhoppningsvis somna.
Mattias är på brunnen ikväll och kommer inte hem förens sent inatt. Men jag har lovat mig själv att det ska gå att sova, det ska helt enkelt gå. Nu är det över 2 år sedan inbrottsförsöket, så nu måste jag ge upp och inte tro att varje ljud som hörs är någon som försöker bryta sig in.

Ska bara kika på vem som åker ut let's dance, sedan blir det sallad och så sängen. Imorgon kanske det blir tacokväll med John och Fhilippa? eller? :O

Dagens arbete

Dusch - Mat - Jobb - Sova.

Så ser min dag ut.


Tjolahopp.

Hopp i säng.

Nu ska jag hoppa i säng med min absoluta favorit.

Kärlek på det <3



Kalmardag

Hallå.

Är hemma från kalmar nu, vi strosade mest runt och kikade. Mattias hittade en tröja på MQ och sådär. Sedan åkte vi till Ikea och gick ut TOMHÄNTA, det är nog första gången. Okej vi åt en köttbullemacka, men det räknas inte.
Sedan åkte vi till Citygross och handlade lite, blandannat typ 4 kg köttfärs, så nu är frysen fullproppad med det iallafall, haha! :)

Sitter just nu och snackar med Linnea, var och hämtade hennes födelsedagspresent förut, hahahah! :D
Inbjudningskorten har dessutom kommit så de ska vi skicka ut inom kort, linnea märkte dock att hon glömt skriva vilket datum det ska vara, men aja, vi får skriva det för hand! ;)
Och hon sa att de blev asbra, så det blir bra! :D
Nu sitter vi och snackar om vad vi ska äta och lite så, det är rätt jobbigt att komma fram till något bra och billigt. Men det löser sig nog. (:

Torsdagmorgon.

Godmorgon!

Nu har vi precis ätit frukost, äggröra och bacon väldigt gott! :)
Mattias vaknade vid tjugo över åtta och väckte mig och sa sedan "vi får sova i en timme till, sen måste vi gå upp", men det blev inget med det, för han var pratsjuk och snackade hela tiden så jag kunde inte sova, fast jag var astrött.
Fick iallafall ligga och dra mig tills han lagat frukost och det var rätt så gött med tanke på att jag somnade runt tre inatt.

Idag ska vi fara in till Kalmar och strosa lite och han gick med på det utan gnäll, sedär, det är inte dåligt.
Han brukar alltid komma med något gnäll när jag föreslår att vi kan åka in dit, men inte igår, vilket är bra för mig.
Dock gnällde han över annat, som utlandsresa.. han kom på alla möjliga ursäkter att inte åka utomlands och olika förslag "men du kan åka med min lillasyster, hon vill nog", "du kan åka med min mormor", "Jag kan inte flyga om det inte finns tv-spel på flygplanet, och det finns det ju oftast inte, så det går tyvärr inte" haha! :)
Men jag fick honom att gå med på att göra ett nytt pass. Trots att vi inte ska åka utomlands inom de närmsta åren (vad vi det) så är det alltid bra att ha ett pass.

Nehe, ska kika runt lite innan jag gör mig iordning. Ha en trevlig dag.

Godnatt.

Vore det inte helt underbart att få åka iväg till något varmt ställe? Bara ha det bra, ligga framför polen, ta en drink, njuta till fullo. Fan vad jag vill det och helst vill jag göra det med älskling.
Jag längtar verkligen tills den dagen sker, ingen aning om när ännu, men det lär ju säkert bli någongång. Bara vi två, ute i vida världen, höhö.

Nu är jag rätt så trött så ska nog hoppa i säng och sova litegrann tänkte jag. Imorgon måste vi göra något innan vi båda bli tokiga av att sitta här och glo. Vi konstaterade idag att vi har tråkiga liv, men vad ska man göra?
Imorgon ska vi göra något roligt, fast jag vet inte.. vi får väl se imorgon.

Nu pratar jag bara en massa strunt och klockan tickar iväg. Godnatt!


Chokladmuffins.

Jag har precis bakat chokladmuffins med nougat, hade lite nougat över i kylen som snart går ut så var tvungen att göra något med den, så det fick bli lite muffins. Så nu är ni välkomna hit på fika, bara att plinga på! :)

Nu ska jag strax kika på semestersvenskarna och drömma mig bort till thailand.

Minusgrader..

Godeftermiddag.

Läste på aftonbladet att det kommer vara minusgrader i stort sett hela februari, fy fan säger jag då.
Jag vill inte ha mer vinter, jag vill ha vår, underbar härlig vååår.
Som vi sa på jobbet; det ska vara sommar, vår och lite höst.
Men det är väl bara att bita ihop, le och vara glad, för våren kommer ju att komma.
Okej vi är bara inne i Januari (snart februari) så vad hade man förväntat sig?

Förresten så plingade de på dörren förut idag och det var försäljare som ville sälja någon bok om medicin och sjukdommar och grejer. Men vi tackade nej (sicken tur att mattias var hemma, haha). De var samma förlag som "lurat" på oss (läs mig) AHA böckerna, som vi aldrig tittat i ens. Aja man lär sig ju av sina misstag så är det ju bara.
Kort efter att de gått så ringde mattias telefon och då var det någon annan försäljare som ville sälja något. Pfft, jag gillar inte försäljare, men det är nog för att jag är ett sånt lätt offer! :P

Om en stund ska jag kura ner mig i soffan och kika på "how I met your mother" och senare blir det "unga mödrar". Kvällen ser väl ut som vanligt antar jag, inget planerat och jag är sugen på våfflor men har ingen sylt, är inte det typiskt?
Det måste jag köpa, sylt och glass... gott!

Typ en sån där dag.

Godmorgon!

Vet inte riktigt vad som sker idag faktikst, är lite sugen på att fara in till Kalmar och kika lite, men tror inte min sambo är lika sugen på det, han har tröttnat på att gå runt i kalmar och glo.
Inatt har jag iallfall sovit asbra, inte vaknat en ändå gång under hela natten, helt otroligt! :)
Så nu är jag utvilad och har mycket energi (pfft den dagen).

Jag sitter här och funderar över hur endel människor verkligen fungerar? Kom på någotvis in på någon tjejs blogg förut och småläste lite, hon skulle förlova sig, vad roligt för henne, sen när jag läste vidare så har det inte ens varit tillsammans 4 månader? Jag menar hallå? Just nu är det populärt att förlova sig, det finns ingen mening bakom, utan bara att man ska förlova sig bara för ATT. Det gör mig så jäkla sur.
Jag tycker egentligen att man ska varit tillsammans minst 2 år, för då har man lärt känna varandra och så.
Vad tycker ni?

Nehe, ska äta något nu, börjar bli hungrig.

Dagen som varit.

Just nu rullar raskens på tv:n och det gör mig inte ett dugg att sitta här istället för att se på den där skiten.
Har kollat på andra avenyn ikväll, dock inget bra avsnitt så får väl hoppas att nästa avsnitt är bättre! :P

Idag har vi både stortstädat (okej städat) och tvättat samt ätit räkmackor, gottis.
Det känns jätte skönt att sova inne i sovrummet igen förresten, dock känns det tomt när inte nattduksborden är där inne och det hänger inte en enda tavla på väggarna, men så fort tapeten är uppe så sker förändring, ni är väl spända på att se? :)

Vi var och handlade rätt tidigt idag, var nog hemma igen vid halv ett, rätt skönt att ha allt klart, så man slipper trängslen senare på dagen (eftersom det är löning för endel idag). Fast vi storhandlade inte direkt utan vi fick med oss två påsar hem med nödvändigheter, så som mjölk och smör, ja ni vet.
Svängde även förbi ÖB för att köpa dammsugarpåsar, men vi köpte fel IGEN! Blir galen, finns verkligen inga som passar till våran dammsugare och jag blir ännu mer galen när någon av oss råkat slänga påsen med de riktiga dammsugarpåsarna i, där står ju allt som behövs veta liksom, aja de som vi köpte nu de går att använda om man klipper och donar litegrann.

Förövrigt tror jag att mormor/morfar har skickat drygt 13 sms till mig idag.. men det stod inget, utan bara tomma tråkiga sms. När jag vaknade till vid tjugo över tio så hade jag 7 sms och dessförinnan hade jag redan "läst" 2 och sedan har jag fått ett par till. :) höhö.

Nehe nu ska jag hänga in tvätten i garderoberna, sedan blir det duschen och sedan kika på raskens, jippie! :O

En god shake - måltidsutbytare.

1 Helt ägg
2 äggulor
Smak (kanel, vanilj, kakao, kardimumma bär etc)
50 gram smör (osaltat)
2,5 - 3 dl vatten

Lägg alla äggen i en hög skål, lägg i din smak efter tycke (jag använder 1 tsk av varje smak ung).
Smält smöret i en kastrull tillsammans med vattnet.
Mixa ihop äggsmeten och häll de sakta i smör/vattenblandningen samtidigt som du mixar.

Kan sedan drickas både kall och varm.
(Men jag föredrar iallafall om man har kakao och vanilj i att dricka de varmt, smakar som chokladmjölk och det är ju alltid godast varmt! :)

Detta kan man alltså ha istället för en måltid. Bra att ha till frukost om man inte är någon frukostmänniska.
Går fort och är lätt att göra iordning till jobbet. :)

  

Det som är roligt med detta är att man kan exprementera med alla möjliga smaker efter eget tycke! :)

Måndagkväll.

Godkväll.

Kom hem från jobbet för drygt en timme sen, har faktiskt gått väldigt fort idag. Och gud vad jag älskar det! :)
Fick även lite mer tider, så fredag,lördag&söndag jobbar jag, så jäkla gutt! :D
Sen får vi se om det blir något mer i veckan, de skulle självklart höra av sig isåfall, så vi får se.

Just nu känner jag mig väldigt trött, så ska nog snart krypa i kojs. Sängarna är tillbaka i sovrummet nu, så nu blir det ingen raskens i sängen, skönt det. Fast nu lär han väl tvinga mig att sitta uppe i  soffan och glo på det där.. då ligger jag faktistk hellre i sängen och somnar istället (:

Imorgon är det tvättdag och ska då ta tag i lägenheten som är er helt kaos, med stora bokstäver!.
Ska försöka klämma in att åka och handla lite på förmiddagen också. Fick ett recept av mamma som jag måste testa på, det är som herbalife fast man gör det själv, ska tydligen vara jätte smidigt och GOTT (samt myckgt billigare). Så jag kommer återkomma med fakta om detta! :D

Nehe, ska fylla på min mobil nu och kika runt lite här, vi hörs.

26 Januari 2009

Jag kan ju inte påstå att Raskens var sådär vidare bra, men ett rätt så bra sömnpiller. Höll precis på att somna när de slutade och givetvis blev jag pigg med en gång som tv:n stängdes av, typiskt?
Därför började jag läsa litegranna ihopp om att somna och visst somnade jag, vaknade upp ett par timmar senare med boken fortfarande i handen och mobilen på huvudet (lyse). Fnissade lite åt mig själv och somnade sedan om.
Vaknade vid åtta första gången då mattias satte igång tv:n, men kände att det var inte riktigt min tur att vakna riktigt än så jag somnade om och vaknade sedan när klockan ringde kvart över tio.

Nu har jag varit inne i duschen en sväng och ska nu planera vad vi ska äta, måste ju äta lite tidigare idag eftersom jag börjar redan vid 2. Måste ju ha något i sig om man ska jobba hela kvällen.
Men åh vad det är tråkigt att komma på någon maträtt, för vi har verkligen noll fantasi, så tråkigt!

Så ut i frysen och rota fram några köttbullar eller dylikt, vi får väl se.

Godkväll.

Godkväll.

Har som sagt jobbat ikväll och guud vad jag saknar det stället och fan vad jag älskar det. Jag vill alltid jobba där. Sätt in mig dag ut och dag in (okej kanske inte men ändå).
Jag är sur på mig själv också att jag inte hade med mig mobilen i tisdags när poolen ringde, utan ringde istället upp efter tio minuter men då var det löst. För hade jag svarat hade jag fått jobba hela nästa vecka, fy fan för mig ibland alltså, från och med nu ska jag ALLTID ta med mobilen.
Dock hörde jag att gruppen var helt upprorisk för att jag inte fick jobba, höhö, sånt gillas! :)

Nu är jag iallafall helt slut. Så ska strax krypa till kojs och kika på raskens som mattias MÅSTE titta på. Så får väl vara snäll och kika på det jag med, känner att jag kommer somna, men inte mig emot. Skönt att somna lite tidigare än vanligt och komma upp i normal tid imorgon eftersom jag börjar jobba vid två. (ser verkligen framemot det, är jag helt knasig eller?:)

Nehe, ska kika på arbetsförmedlingens hemsida innan jag stänger av datorn för kvällen.

Woho!

De ringde från poolen nu igen och ska även jobba imorgon kväll. Hur bra som helst. Är dock i en annan grupp, men det kanske gick att lösa så jag kom i "min" grupp, fast det spelar ingen större roll, men ändå! :)

På tisdag får vi åka in till kalmar och skaffa mattias ett pass, eftersom hans tydligen gick ut i oktober. Inte för att vi ska resa eller så, men det är bra att ha och man vet ju inte om Danne överraskar med en resa, så lika bra att vara förberedd.
Och sen vet man ju inte vad framtiden visar, vi kanske reser någon gång, vem vet?

Nehe nu ska jag läsa lite andra saker här på intranet innan jobb.

Ikväll vankas det jobb! :)

Godmorgon!

Det blev inte alls så att jag la mig efter jag skrivit här igår. Jag skrev ju att jag skulle bädda iordning och påbörja en bok. Pfft, satt vid datorn fram till halv två-två och snackade med Linnea. Vi gjorde iordning våra inbjudningskort, så det är klart. Ska bara beställas typ. Det tog tid eftersom vi inte visste verken hur de skulle se ut eller vad vi skulle ha för bilder, men nu är det klippat och klart. Asbra blir det! :)

Beställde även linneas födelsedagspresent, haha! Så jäkla bra! Nu hoppas jag bara att sidan är en bra sida att beställa från, så att det inte är massa strul, men förhoppningsvis inte. Så det blir nog bra, annars får jag väl köpa en ute i någon butik. Men smidigare att köpa via internet.

Vaknade vid elva snåret av att telefonen ringde och det var poolen, så ikväll blir det jobb. Gud så kul! :)
Även om det bara är ett par timmar så ska de bli skoj, längtar verkligen! :)
Har inte jobbat på ett bra tag nu, så jag vet inte om det har hänt något speciellt heller, det får vi väl se.

Nehe, nu ska jag gå till köket och se om det finns något ätbart. Tjohej!

Lördagkväll.

Godkväll.

Klockan är strax elva och det är lördag, vilket innebär att man antingen ska vara ute och festa eller sitta hemma och se någon bra film och ha det mysigt, det är ju trotsallt helg.
Dock gör jag ingenting av detta.
Mattias och jag sitter i två olika delar av rummet, han vid tv:n och spelar tv-spel och jag framför datorn och spelar andra spel. Kanske inte det mest roliga man kan göra såhär en lördagskväll, men man överlever.

Jag sitter även här och funderar lite, just nu går tankarna åt min födelsedag om mindre än 1 månad.
Jag pratade med min bror igår (?) och han sa att han var sugen på att skicka iväg mig och mattias utomlands. Att han skulle köpa en sista minuten och sen att vi skulle iväg 1 vecka och ja det tackar man ju inte nej till.
Ingenting är säkert och jag ska inte ha för stora förväntningar om det nu, men undrar om mattias har ett pass? eller han har ju pass, men frågan är vart det är? förhoppningsvis så är det i orrefors och gäller fortfarande, vi måste höra.
För om det nu mot all förmodan skulle dyka upp en sådan födelsedagspresent så är det ju bra att ha det fixat iallafall.
Hur som helst, skulle jag få en sån födelsedagspresent, det skulle vara det bästa, då skulle han vara världens bästa eller hur? :)

Var inne på kvantum och skulle höra om tårtor igår, men det var stängt, så får åka dit och höra någon annan dag om priser och dylikt. Vi har inte riktigt bestämt än vad vi ska ha för tårta, om vi ska ha två eller en stor med en bild på oss? ja frågorna är många, så vi får väl se. Får ta och ringa henne imorgon tror jag och planera lite mer ingående. Måste snart få ut inbjudningskorten, trots att det är 1 månad kvar, så är det lika bra att få ut de och så att folk kan planera in och sedan höra av sig om de kan komma eller inte.
Gästlistan är iallafall klar, alltså den till middagen. Sen finns det en gästlista till, där folk får komma efteråt, när vi andra ätit. (: Åh det kommer bli så lyckat och jag längtar verkligen. Okej att det är över 1 månad kvar men ändå. Nu har jag något att se framemot iallafall och tack för det! :D

Vi har fortfarande inte burit in sängerna i sovrummet, vi har blivit rätt lata. Men imorgon har jag bestämt att de ska in där, så att vi kan börja sova som vanligt igen, eller åtminstone försöka. Dock är inte tapeten uppe än och vet inte när den kommer upp, men snart hoppas jag iallafall.
Så imorgon blir det storstädning tänkte jag, måste rensa i förådet också, slänga saker som inte används så man får plats med mer saker, för det är endel saker som behövs komma in i förrådet, typ som bebiskläderna som jag fått av mamma, de behöver ju inte stå i sovrummet och samla damm, lika bra att slänga upp de på en hylla i förrådet tills det är dags liksom, höhö! :)

Nej nu blev detta är rätt långt inlägg om rätt så onödiga saker. Så nu ska jag bädda här inne i vardagsrummet och sedan lägga mig och läsa lite tänkte jag. Ska börja på en ny bok "tillsammans är man mindre ensam".

Godnatt!

Jobb

Har precis sökt lite jobb, fanns 2 tjänster i Kalmar som undersköterska, dock var det bara på 50/57% men ändå, det är ju värt att söka. Så vi får väl hålla tummarna (fast i smyg gör jag inte det, för endel av mig vill att almen ska ta sitt förnufft till fånga och anställa mig på den tjänsten som är ledig!:P).

Nu håller familjen Viklund/Sundman på att göra mat, blir snitzel och potatis/morötter/champinjoner i ugn, ska bli supergott. Är verkligen hungrig.
Vet inte riktigt vad som händer ikväll, blir väl att kika på någon film (mattias har laddat hem raskens om han vill se?!).
Blir nog hur som heslt lugnt, rätt skönt.

Nehe ut i köket och dona med middagen var det, mattias kan ju inte slita sig från sitt tv-spel.


Önskelista

Idag är det precis 1 månad kvar tills jag fyller 20, detta firas med min önskelista! :):

- Mobil
- Platt-tv
- Resa
- Överkast (svart med ev. guldsymboler)
- Hyran betald
- Presentkort möbelaffär
- Presentkort kläder
- Smycken

Höhö. =)


På liv och död

Jag har precis läst ut boken som jag köpte till mattias igår "på liv och död - historien om Micke "svullo" Dubois", eftersom mattias inte läst ut boken han är på nu och jag ändå inte hade något och läsa tänkte jag läsa lite ur den, trodde inte de var något för mig till en början.
Påbörjade läsa den inatt och då präglades jag av tårar, ögonen fylldes genast med omättade tårar som rann ner längst kinderna, jag tror att genom de 40-50 första sidorna så vällde tårarna ner. Jag grät hejdlöst och ändå kunde jag inte sluta läsa den.
Att läsa om någons sorg är så otroligt svårt, men på ett sätt ändå rätt skönt, för jag kan knyta an till det, eftersom jag själv varit i samma sorg ett antal gånger.

Nu är boken iallafall utläst och jag säger som såhär: LÄS DEN!
Jag hade inga höga förväntningar alls på boken, för jag har aldrig varit ett stort fan av själva "svullo", men boken berör verkligen så läs den! :)


När jag blir rik.

Nu är jag hemma från stan igen. Saken jag skulle köpa fanns inte, kommer inte till butik förens i mars.
Okej, jag lägger upp korten på bordet..
Mattias läser en bok just nu "snabba cash" och han tycker den är jätte bra, så tänkte åka ner och köpa tvåan. Men somsagt kommer inte in förens i mars.
Därför köpte jag istället en annan bok om Svullo, hoppas han blir glad. :)

Äsch, nu ska jag diska och ordna till att lite här hemma, ser helt kaotiskt ut, för panik. Men åh det är så j-kla tråkigt att jag tror jag dör. När jag blir rik ska jag skaffa en hushållerska, så det så! :)

22 Januari 2009

Godmorgon.

Åh vad jag är irriterad på mig själv, jag vaknade upp alldels för sent, pfft halv elva stod uret på när jag slog upp ögonen.
Dock vaknade jag vid halv sju då mattias var uppe, men somnade om rätt fort när han åkt. Vaknade sedan upp vid halv tio och tänkte att nu går jag upp.. somnade om. Är det inte typiskt?

Nu ska jag strax ta på mig lite kläder, bädda bort här i vardagsrummet, tömma kattlådan och ta mig ner till stan för att inhandla en liten present till mattias. Han fyller inte år och vi har inte varit tillsammans en viss tid idag, utan jag vill bara skämma bort honom lite. Inte för att presenten är världens grej, men ändå. Det kan väl alltid vara kul?
Hoppas bara att de finns, annars får de vänta.

Har precis pratat med lovley Rebecca och vi har bestämt att vi ska ses den 6 Februari och då ska vi på bio. Mysigt. Känner verkligen att jag saknar henne. Förr (för typ 6-7 år sedan) så var jag hos henne i alstermo nästan varje helg och lovdag. Men som ni vet så får man andra liv och flyttar och det blir inte som det en gång alltid varit.
Men vi finns för varandra iallafall och vi ses då & då. Så det ska bli skönt att träffa henne igen.

Nu ska jag klä på mig lite. (:


Godkväll.

Hålla.

Nu är sovrummet färdigt. Öhm, nej inte helt nartuligtvis, tapeterna är inte uppe än. Men färgen är på och det är torkat. Imorgon ska vi tabort all tejp som sitter runt lister osv. Fast Mattias ska tydligen och isfiska imorgon, så får la göra det själv. Eller ah vi får se.

Mattias ligger nu här neranför mig i sängen och smaskar på nötter och kissen står ute i köket och tjuter, för hon vill träffa en trevlig hankatt och para sig med, men det får hon inte, tänk vad elaka vi är! Men vi är inte sugna på kattungar, för det är jobbigt.

Inatt lär det väl inte bli någon vidare sömn heller, jag förstår inte, ändå har jag inte sovit många timmar inatt och gått upp tidigt och jag har dessutom inte sovit något på dagen, hurrey!
Aja, jag överlever väl det med, men det är så tråkigt att inte kunna somna förens tre på natten.

Funderar på om jag ska upp lika tidigt som älsk imorgon och ut och promenera lite. Fast eftersom min ipod är paj så är det väl ingen idé kanske, eller vad vet jag?  Ska försöka ladda den igen, nu kanske det funkar, vi får väl hoppas.

Nehe, ska hoppa in i duschen nu, så hörs vi imorgon. Puss&kram!

Sorg.

http://www.barometern.se/nyheter/kalmar/16-arig-flicka-hittad-dod-pa-skola(1098668).gm

Det är som om luften går ur mig. Hjärtat bankar fortare och huvudet känns tungt.
Minnesbilder om självmord kommer upp, mina egna erfarenheter slits upp till ytan igen.
Jag känner i hela kroppen att jag när som helst kan skrika rakt ut.

Jag läser om krisgrupper, om skolpräst, om minnesstund. Jag tänker tillbaka på minnesstunden i skolan.
Skolprästen, POSOM-gruppen, kurator..
Att det gått över 2 år är helt ofattbart. Är inne på tredje året och man känner sig fortfarande lika hjälplös, fast på ett annat plan. Nu tänker man inte lika ofta, nu finns inte tankarna där dygnet runt "tänk om jag gjort så, om jag sagt så" osv.

Jag vet vad hennes vänner & anhöriga går igenom, det är inte lätt, det går inte över med åren, men såren lättare lite.
Det är hemskt att en människa kan må så oerhört dåligt så man väljer att ta sitt egna liv, istället för att söka hjälp.
Jag vet inte, det kanske är för svårt att söka hjälp, jag vet inte, men för oss som står brevid känns det mer som en självklarhet.

De väljer döden, ser framemot den, vill inte stanna kvar, medans vi som är anhöriga får en livslång smärta.

Och så var det onsdag igen.

Godmorgon.

Wie, jag är uppe med tuppen (höhö nästan!). Varför är jag det?
Jo för att klockan halv nio ringde Mattias telefon och det var Ricky som ville komma upp en stund. Så då var det bara till att börja vakna till lite smått. När han gått så gjorde jag iordning lite frukost, idag blev det kyckling på rostat, mums! :) (kyckling åt vi igår till middag, så det var ingen jag ställde mig och gjorde nu).

Vi var lata igår så vi gjorde ingenting på sovrummet. Hade ju tänkt måla andra varvet men eftersom rollern var rätt blöt så struntade vi i det, målade bara kanterna med pensel så länge.
Nu är mattias igång där inne, han tycker det är jätte tråkigt, stackarn. (:
När färgen senare har torkat, så ska jag börja plocka iordning där inne, är ju rätt stökigt där nu.
Så har jag lite tvätt som måste in i garderoberna också som jag måste ta tag i.

Annars vet jag inte riktigt vad som händer idag, vi ska nog åka och handla lite, har bara en apelsin och jag måste ha frukt, sen är det lite annat smått och gott som fattas i både frys & kyl, så de ska vi nog hinna med att göra idag.
Annars ser dagen rätt händelselös ut, så vi får se vad vi hittar på.

Bilder på måleriet.

Nu har vi fått oss en natts sömn, inte för att jag tyckte de var så himla skönt att sova ute i vardagsrummet. Okej vi sover ju på våra madrasser så det är väl inget fel med det, men ändå.
Låg och kikade på tv till långt in på natten, tv4 fakta har väldigt bra program på just nattten.

Nu har färgen satt sig och det är superfint. Ska snart börja måla andra varvet sen är det bara tapeten som fattas. Och den ska vi inte sätta upp själva, utan förhoppningsvis mattias morbror (som är målare/tapetserare), eftersom tapeten inte är så lätt att sätta upp för nybörjare.

Här kommer lite pics:



Ja, sådär. Det kommer ju självklart fler bilder senare när det börja lida mot sitt slut! (:

Nehe måste kila ner i tvättstugan nu, vi hörs! :)

Första lagret klart.

Första lagret med färg sitter nu på väggarna och det blir urtjusigt.
Så imorgon väntar andra vändan, dock inte så roligt att sitta där inne och måla, men ah det går.
Men jag tror det kommer bli så himla fint sen när tapeten kommer upp, längtar!
Bara vill att allt ska bli klart så man kan börja flytta in allt igen och se hur fiiint det blir, måste köpa nya gardiner in dit, för de lila jag har haft passar nog inte så jätte bra.

Nu är det bäddat här på vardagsrumsgolvet, så nu kan vi kika på tv innan vi somnar, vilket för mig är ett plus eftersom jag somnar mycket lättare till tv:n. Och idag kommer det nog vara rätt svårt att sova eftersom jag slöat hela dagen pga magen.

Nehe, ska göra mig en kopp te nu och sedan mysa in min hos pälsk i soffan.

Puss!

Måndag.

Hallo.

Idag vaknade jag upp med en enorm smärta i magen och det har inte velat gå över heller, så hela dagen har jag legat i soffan och kollat på segermyhr medans älskling fått fixa i sovrummet.
Tycker så synd om honom som får göra allt själv, eftersom jag gärna hade hjälpt till.
Nu har magvärken släppt lite, så ska gå in och göra honom lite sällskap iallafall.

Nu är allt utburet i vardagsrummet, så nu är det verkligen kaos. Eftersom vi ska sova här ett par nätter nu så får de vara kaos, går ju inte att städa heller direkt. Jag längtar tills allt är klart! (:

Läste ut min bok igår:
Inspärrad av Teresa Cooper
Detta är berättelsen om en ung flicka som blir utnyttjad och misshandlad både fysiskt och psykiskt, och om hur samma flicka slogs tillbaka till att bli den överlevare hon är idag. Inspärrad är en berättelse ur verkliga livet som skrämmer och upprör. Teresa Cooper, författaren till Inspärrad, var i många år inspärrad på Kendall House - ett behandlingshem som ofta anlitades av socialtjänsten. Förutom att hon hölls inlåst blev hon också regelbundet drogad, tvångsmedicinerad i stora överdoser, psykiskt, fysiskt och sexuellt misshandlad.

Jag kan säga att jag blev så grymt frustrerad av denna bok, visste inte vart jag skulle ta vägen. Man ville bara skrika åt personalen som behandlade henne som skit. Skulle vilja möta de och slå hårt, hårt, hårt.
Mina ögon var inte torra när jag läst hela boken. Man känner sig så himla hjälplös.
Och de får än att ändra sin syn på sitt egna liv, man klagar för småsaker, när denna kvinna varit med om någon så hemskt?
Hur som helst, ni bör läsa den! Den får 5/5 toasters!


På G!

Nu är radion igång i sovrummet och det hålls på att rivas ner ytterliggare lite tapet.
Nu är vi igång, men det blir nog inte målat idag tror jag inte.
Har burit ut det mesta i vardagsrummet så nu är det kaos här hemma.

Medans karln jobbar inne i sovrummet så lagar jag lite mat, idag står det köttbullar på menyn, gottis.
Så det är var vi underhåller oss med idag, att göra iordning sovrummet, så vi kan måla. Wihi!

Hejsvejs! :)

En lite ovanlig lördag.

Nu sitter jag här och har strax druckit upp kvällens andra och sista cider.
Har suttit och filurat lite med Linnea och det har väckt rätt många skratt. Pratade även lite om födelsedagsfesten som ska annordnas, kuuul! :)

Ska strax bege mig ut i badrummet och tvätta av mig sminket och klä på mig lite skönare kläder sen krypa ner i soffan och kika på segermyhr och invänta mattias.
Men han lär ju stanna länge, pfft. Men jag har gjort en deal med honom, får väl se om han håller den eller inte.

Har lite ont i ryggen nu efter ett par timmars sittande framför burken, så ska bli skönt att lägga sig i soffan en stund, för att förhoppningsvis somna in och vakna upp av att nyckeln vrids om i låset.

Så helt mycket har jag inte hunnit med ikväll, är lite småhungrig, men det får vänta tills frukost imorgonbitti.
Jag har börjat gilla frukost mer och mer nu, förut åt jag ingen frukost alls eftersom de gjort mig illamående. Men nu är det så gott med en äggsmörgås och en tallrik fil/gröt, mums!

Nehe, ska dra i mig de sista av den alldels för söta cidern, sedan blir det soffan.

Godnattpuss!

(fan jag som skulle börja använda ordet dryg mer, aja det får bli någon annan gång;)

If you have to leave!

Godkväll.

Här sitter jag och dricker en cider, bara för att det är lördagskväll. Sitter även och lyssnar på musik och har precis kikat på hemskheter på youtube, typ spöken och så, haha!
Så jag kommer nog inte kunna somna allts inatt, så förhoppningsvis dyker mattias upp i normal tid och inte vid fyra, halv fem.

Har rivit ner tapeter nu, har 1½ vägg kvar, men det får mattias ta imorgon, för jag har så ont under min tumnagel.
Ser lite lustigt ut nu, när den lila tapeten åkte bort, men aja, det blir ju fint snart igen. är väldigt förväntansfull.

Nehe, ska underhålla mig med lite annat nu. Tjofräs!

Tapetrivning.

Hej svejs.

Nu har mattias kommit hem och åkt igen. Vi hann typ äta och sen åkte han och blir borta hela kvällen samt en bit in på natten. Han ska ju på fest och jag var tråkig och ville inte följa med, suget är helt klart borta.
Istället ska jag sysselsätta mig med att riva lite tapet, rätt så roligt ändå! :)
Och mattias sa inte så mycket om färgen, utan att han hoppas att den är bra, höhö. (:

Så imorgon kära vänner ska vi börja på allvar, eller åtminstone tabort alla saker och börja riva all tapet, sen får vi se om vi börjar måla imorgon också, troligtvis inte. Men vi får se.
Så det lär nog bli klart snart iallafall, och det känns så skönt och kul, är verkligen förväntansfullt. Kommer bli sån jäkla förändring. (:

Ikväll ska jag som sagt sysselsätta mig med lite tapetrivning och sedan ska jag bränna ut filmen "mamma mia", jag vet, jag är seg som inte har sett den, men nu har jag tillfälle. (: Så ska jag även kika på lite avsnitt på c/o segermyhr och så ska jag äta lite apelsin, trots att jag inte tål det så värst bra, men gott är det! :)

Färg.

Hejsan! :)

Idag vaknade jag vid lite innan nio och gick upp, det ni! :)
Så satte mig och kikade på nyhetsmorgon och sedan tittade jag på debatt, där det handlade om "gömda-bråket".
Efter kollat klart på det så satte jag mig och åt frukost, vaniljyoghurt med crunch, äggsmörgås & jucie, gött!

Mattias var också vaken man han låg i sängen och läste istället för att göra mig sällskap. Och så ringde hans mobil och gissa vem det var? jo patrik (förvånade?), han ville att mattias skulle köra till karlskrona och lämna av någon brud han haft mig sig hem, höhö. Så mattias åkte iväg vid halv elva och har inte kommit hem ännu (!!).
Men jag har inte varit ensam, utan Marianne ringde vid elva och så kom hon hit.
Vi gick en sväng till nybro måleri och handlade färg till sovrummet (så nu är det bara att börja riva ner tapet!!), sedan gick vi hem och fikade lite.
Hon gick precis, så nu sitter jag här själv igen.
Funderar på om jag ska diska upp disken och sedan börja pillra lite med tapeten, höhö, fast då blir nog inte mattias så glad.

Undra vad han säger, han har inte fått vara med och bestämma färg, men tror inte han bryr sig så mycket, utan bara det är en ljus färg och det är det. Vi rådfrågade även på nybro måleri om den färgen passade till tapeten, vilket han tyckte att den gjorde, så det blir nog bra. Nu har han nog lite och göra, och ni kära läsare, ni kommer självklart få före & efterbilder när allt är klart. :)

Förresten, inatt fick vi besök, jepp! Klockan var runt fyra och det började plinga på dörren. Jag vänder mig om och tycker att klockan är nio, så jag trodde att det var marianne, haha. Sen såg jag på klockan igen och såg att den inte ens var fyra. Mattias börjar svära och går upp, jag ligger rätt vettskrämd kvar i sängen. Det bankar och plingar på dörren, tillslut öppnar han upp:
"öhh jag måste ha sprit, har du min sprit här?"
Ja det var patrick som kom och ville ha sin sprit (som de förövrigt aldrig drack upp sedan har det kommit fram).
"jag måste ha sprit, jag har ju för fan en brud där ute i bilen, snälla, förlåt förlåt. hejdå"
Så såg min natt ut, eller iallafall morgon. Därefter var det rätt svårt att sova, för oss båda två.

Gömda - lögn? pfft!

För en stund sedan så läste jag igenom expressen, där det står ett par sidor om detta "gömda-bråk".
Nu har "mannen med de mörka ögonen" trätt fram & även "mias" familj.
Jag är en av de människor som läst alla böcker och fastnat för de.. Att sen läsa att detta kan vara ren lögn? Nej, jag tror inte det, faktiskt. Visst allt är väl inte 100% korrekt, det tror jag inte, men mycket av det.
Varför i hela friden skulle de annars skriva en/flera böcker om detta och dessutom skriva på framsidan "detta är en sann berättelse". Jag vill helt enkelt inte tro att de är påhitt, boken berörde mig så himla mycket.
Och nej, bara för att jag läst boken har jag inte blivit mer vaksam för utländska människor. Läste nämligen det någonstans att boken gör så att man får en annan uppfattning om utländska, vilket jag tycker är helt fel om man får, för detta är några stycken det handlar om, inte alla?

Att "mias" familj valt att gå ut nu känns också rätt så lustigt, man har liksom haft en bild för sig själv hur människorna har sett ut, hur de har levt osv, nu kommer helt plötsligt en stor bild på hela familjen som berättar om hur svårt och jobbiga dessa åren har varit. Dock tycker jag det är rätt bra att de kommer ut och visar att de finns och berättar om hur de ser på hela situationen.

Att "mannen med de mörka ögonen" skulle vara helt oskyldig tror jag inte på ett dugg. Jag vet, jag kanske ser igenom mycket, men ne, jag tror att han har gjort mycket av det som står i boken. Han har faktiskt fått en dom om misshandel mot "mia", han säger att det hände en gång och hon har fått ihop en hel bok om hans misshandel och hot.
Jag tror inte ett dugg på att han är en ängel som inte gjort ett dugg, som bara slog till henne en gång med en örfil, nej det går verkligen inte att tro på det, inte för min del iallafall.
Vad ni tycker är eran sak, men jag tror att boken "sanningen om gömda" är ren skit, faktiskt.
Dock tycker jag att det är lustigt att Liza inte ställde upp i programmet med Janne Josefsson, döljer hon något?



Nu har jag kikat på let's dance och fan, jag gillar nog isabella ändå. Hon är duktig. Jag tycker hon var asduktig idag, såg inte alls mycket fel, förvisso är jag ingen dansexpert heller. Men hon verkar ha sån energi och livsglädje, jag blir som glad när jag ser henne dansa, höhö.
Fast jag hejar nog på Laila, hon är verkligen urduktig och riktigt snygg! (fast boobsen kanske hon inte hade behövt trycka upp till ögonen). Vi får väl se vem som åker ut ikväll, vilka tror ni?

Mattias somnade i mitt knä vid kvart över nio, så jag stoppade om honom i sängen för en stund sedan. Så nu ligger han nog och snussar där inne och drömmer om alla gäddor och sådär.
Jag är inte ett dugg trött, så jag sitter nog uppe en bra stund till iallafall. Ska gå och hämta en tidning jag fick idag och läsa lite i den innan let's dance börjar igen.

Tjoflöjt!

Du får inte.


Dusch & städ.

Nu har jag städat i drygt 2 timmer och jag är klar. Pftt, jag är så jäkla duktig!
Dock har jag inte burit upp julgranen & andra julsaker på vinden, men något måste mattias göra.
Har tjatat på honom i 3-4 dagar att han ska bära upp de på vinden, inget händer. Så fan jag tänker inte bära upp de. Jag tänker tjata och gnata tills han bär upp det, om de så ska stå fram till midsommar. (:

Ska snart hoppa in i duschen, känner mig rätt ofräsch. Håret är skitigt som bara fan och jag känner mig allmänt ofräsch, så ska bli skönt att ta en lång varm dusch. Dessutom älskar jag att duscha när man är ensam hemma, då kan man ha på hög musik och typ dansa i duschen och sjunga högt utan att någon bry sig.
Dock händer inte detta så ofta (att jag duschar ensam), så jag får väl ta tillfället i akt! :)

Ska bara skicka iväg ett sms till mattias och fråga när han kommer hem, så han inte kommer hem när jag står där och sjunger. Fast det gör ju inget om han kommer upp iofs, men han kan ju ha med sig sina vänner upp, då blir det nog lite pinsamt. Så därför ska jag göra det nu, sen ska jag leta någon god fredagsmiddag att äta.

Puss på er! :)

Fredag!

Och så är det äntligen fredag igen, vilket känns typ som vilken dag som helst iofs.
Eftersom man är ledig varje dag så känns inte helgen sådär jätte speciell, men aja.
Det ska snart börjas plocka undan och skuras här hemma, ska bara få tummen ur och börja någon gång.
Idag är jag inte alls sugen på att städa, igår hade jag gjort upp planer på hur jag skulle gå tillväga, eftersom jag igåf blev grymt sugen på att rensa och liksom göra en grovstädning. Dock har de humöret svikit mig idag, så det får bli en normal städning utan rensning, för det är tråkigt! :)

Mattias och de hade fått lite fisk, förhoppningsvis tar han inte hem några, för jag vet hur det blir. De slängs in i frysen och så glöms de bort, ändå tills vi ska rensa ur hela frysen (vilket inte händer sådär jätte ofta). Vi är asdåliga på att äta fisk, åtminstone sådan fisk. Men jag tror att han har vettet med sig och ger bort firrarna till några andra.
Vi har faktiskt torsk i frysen som legat där ett par veckor nu, vi har ingen aning om vad vi ska göra med den.
Men det löser sig nog det också, bara man har tid och ork. (:

Nehe, nu ska jag prata lite med Rebecca (<3) och sedan börja städa.

Godkväll!

Godkväll i stugorna.

Ska alldels strax krypa ner i sängen och läsa en stund innan vi släckar lampan för natten.
Är lite småtrött, så hoppas jag kan somna rellativt fort ikväll, skulle vara så härligt för en gångs skull.
Nu ikväll har vi inte gjort så mycket, kikat på tv och sen tittade vi på ett par avsnitt av segermyhr, är på sista säsongen nu.
Imorgon ska Mattias upp tidigt, han ska iväg och isfiska. Så jag ska ta mig en extra sovmorgon och en lång ensam frukost och sedan sätta igång och städa. Jepp för imorgon är det städdag här hemma.
Det är rätt skönt när det är fint inför helgen.

Vid halv fyra ska vi befinna oss på arbetsförmedlingen eftersom mattias ska på möte och jag hade då tänkt ta tillfälle i akt och skriva in mig. Har gjort klart allt här hemma så det är bara att registrera sig där, sen får vi se vart de leder.
Men pengar måste man ju ha, hur som hur, så det är lika bra att skriva in sig!

På kvällen blir det mys och let's dance, det har jag siktat in mig på iallafall och jag hoppas att mattias inte har andra planer (varav vad han sagt så har han inte det). Så jag hoppas iallafall på en fredagskväll med godmat och mycket mys, sånt gillar vi! (:
På lördag blir det förmodligen fest, Mattias och John ska grilla (don't ask) och senare ska de knäppa ett par öl, så jag får väl haka på, trots att jag inte gillar fest längre. Men nu var det ett tag sen och någon cider och drink kan man väl trycka i sig.

Nehe, nu ska jag tvätta av mig sminket och sedan hoppa i säng.

Trevlig helg!

Träffen med Caroline! (:

Japp, jag hann! Och jag var där en stund innan Caroline också, duktigt av mig! :)
Hade planerat att jag skulle lyssna på min j-vla ipod, så jag laddade den innan jag skulle gå. Självklart funkar inte den j-vlen sen när jag väl ska använda den. Så tji på mig.
Kanske funkar den senare? Jag vet inte.

Hur som helst gick vi en sväng på stan, kikade lite inne på lindex. Sedan gick vi och satte oss på cafe pause och tog oss en varm kopp choklad och en ostfralla, mumsigt. Jag har faktiskt aldrig fikat där innan, så det var mysigt. Så där satt vi och snackade en massa och sedan gick vi in till Willys där jag handlade jätte apelsiner! :)

Sedan tog vi farväl och jag gick in på bokia och köpte en kalender. Min har gått i flera tusen delas, papper här och pappa där, så den håller inte så jätte bra. Inte för att jag har så mycket att skriva in, men ändå. Rätt bra och ha.
Funderade starkt på att gå in och köpa ett par tulpaner, det är så fint! Men struntade i det sen iallafall.
Kom hem till en karl som var klädd från topp till tå med jaktkläder, så han skulle fara ut till skogen. Men han hade faktiskt diskat, så jag blev glad.

Jag måste då även idag hitta på något och äta, laga mat till sig själv är så grymt tråkigt,
Äsch, tar nog en av jätteapelsinerna och väntar på att mattias kommer hem. Jag lär ju bli mätt av halva apelsinen, för de var gigantiska! :O

... Vafan nu när jag kollar ut, vad ser jag då? jo snö? fan det snöar, låt det inte vara sant. fan fan fan!

Träff med Caroline!

Oj, jag ska visst träffa Caroline vid 11 och här sitter jag i morgonrock, osminkad och allt.
Och ändå tar jag mig tiden att sitta här och skriva ett helt meningslöst inlägg, så att ni vet att jag är sen, vad är det liksom?

Jag tror jag måste skynda mig lite nu. Fast det tar typ 10 minuter att gå, så jag hinner nog. (:

Lite sisådär.

Nu är jag hemma från Kalmar igen. Inne på Ikea hittade jag en lampskärm, en matta och en kanna, så jag är nöjd. Hittade typ det jag behövde. Sedan gick på hemtex en sväng och sedan på blomsterlandet. Tack för ett avbrott i min tråkiga vardag! :)

Nu när jag är hemma har jag satt upp den nya lampan (eller ja lampskärmen) och nu lagar jag lite mat. Det blev kyckling i sås och pitabröd. Rätt lätt och laga, så det blir nog bra. Det är så tråkigt att laga mat när man är hemma själv!
Mattias är iväg med Ricky.. de är och kör raggarrundor, eftersom Ricky idag äntligen tog sitt körkort! Grattis!
Så de skulle köra ett par varv och sedan köra vidare på orrefors/gullaskruv och där skulle de väl umgås en stund, så jag vet inte riktigt när älskpälsk kommer hem.

Så jag för avnjuta lite tid med mig själv, lägga patians och kolla på mina tv-program. Inte för att de är något bra på tv:n nu. Men sen är det ju både unga mödrar och sex and the city! Och innan dess kan jag kika på lite c/o segermyhr.

Förresten, jag önskar mig en dvd också, för vi hittar inte dosan till våran, helt borta så kan inte se på mina älskade vänner avsnitt (som jag också önskar mig, har fram till säsong 5), så nu vet ni det med.
Jag verkar tro att alla mina anhöriga har flera miljoner, för jag önskar mig så mycket. Givetvis vet jag att det inte är så, men det är alltid kul att önska sig saker! (:

Nehe, nu måste jag gå ut i köket och vända på kycklingen, den är nog bränd, höhö!

ikea!

För nu ska jag till Ikea, ja Ikea, förstår ni ikea? jag kanske borde hitta på något bättre än ikea, men ikea är bra och jag ska till ikea nu, fast inte med mattias, utan med Marianne, så det så. Vi ska till ikea!

Förstår ni att vi ska till ikea?

Oj det blev många ikea, men det är bara för att så många som möjligt ska störa sig. (:

Det är ändå rätt kul.

Haha det är ju kul att man kan glädja någon iallafall. (:

En klagodag.

Hallå bloggen!

Här sitter jag och borstar igenom mitt hår, har precis kommit ur duschen.
Sitter och väntar på att AA ska börja, första avsnittet idag, så det är gött!
Mattias är hos Danne & Jossan, som vanligt nu förtiden, nu har han varit där ett par timmar, funderar på och skicka ett sms och fråga om han ska se AA hemma eller hos de?.
Men det är väl roligt för honom att göra något, istället för att sitta här hemma och dega.
Han klagade idag att allt är så jäkla tråkigt, men vad ska jag göra åt det? jag tycker inte heller det är så kul att bara sitta hemma och glo, men vad jag än kommer med för förslag (typ åka till Ikea, ut på promenad osv) så blir det bara "åhh, suck suck suck suck".
Det är kul, vi har sånt roligt liv jag och mattias, så oerhört intressant, ni skulle verkligen vilja byta med oss, ni hade dött av roligheter.. not.

aja, jag klagar igen, men vad ska jag göra? ska jag skriva om hur perfekt och bra allt är? ska jag skriva att jag älskar varje dag, att jag mer än gärna sitter här hemma och glor. Nej tror inte det. Jag skriver här för att få ut mina känslor och just idag är det en klagodag, för jag gillar inte alls mitt liv förtillfället, tråkigt tråkigt tråkigt.
Ska ni kommentera nu att jag är en klagopadda som inte borde skriva blogg, för jag bara klagar?
Jag skiter i er, fuck liksom. Om ni stör er, sluta läsa om mina klagomål då.

Nehe, nu skiter jag i detta. Hoppas att morgondagen är lite roligare. Jag vill på bio, jag vill till ikea, jag vill göra något roligt. Jag vågar inte berätta för mattias, han kommer bara sucka och tycka att jag är dum som bara till göra massa tråkigheter hela tiden. Men kom på något själv då?

Ibland tänker man konstiga tankar, som om man ska leva ihop resten av livet tillsammans. Man har tvivel ibland, så är det bara. Allt kan inte vara perfekt, alltid. Men ofta är det bra, men ibland vill man göra något helt galet. Flytta till eget och typ njuta av frihet. Inte för att jag skulle klara av det, men ibland lockar tankarna dit.
Fast, jag älskar mattias, det gör jag verkligen. Och jag tror inte att mitt liv skulle bli så mycket ljusare utan honom. Just nu är det han som får mig att skratta, trots att vi surar ihop ibland. Men han är ändå ljuspunkten i mitt liv, så är det bara.

Planering!

Jag har just planerat lite av min & linneas 20-årsfest, ska bli grymt roligt, höhö.
Jag längtar asmycket till min födelsedag nu, så det så! Men inte så långt kvar, lite över 1 månad! :)

Nåja, var väl typ det jag ville säga, blir inte så långa inlägg längre, för jag har inget vettigt att skriva!

En läslus till pojkvän!

Fasen klockan är halv ett, mitt i natten? (öhm okej kanske inte, men ah ni fattar). Hur som helst, jag sitter fortfarande uppe, har inte ens tvättat av mig sminket. Jag kommer inte vara i säng förens ett, alltså lär jag sova som en stock imorgon, länge. Det  är skönt att sova, men fan jag vill inte vara uppe länge och sova långt in på dagen (typ 11). Jag vill somna tidigt och vakna runt nio. Känner ni igen det? jag har ett svagt minne av att jag har tjatat om detta många gånger! :)

Vi har kikat på c/o segermyhr typ hela kvällen, eller ja från tio iallafall. Det är en bra serie, den är rätt rolig. Sen när vi sett alla säsongerna ska vi ladda hem andra godbitar, typ som "en fyra för tre" & "rena rama rolf", kommer ni ihåg de?
Rena rama rolf är ju asroligt, kikade på youtube, skrattade så jag kiknade.. eller ja kanske inte, men jag skrattade iallafall.
Mattias kollade om de fanns att ladda ner och det fanns det, men han var inte säker på om han visste hur man bränner ut det, eftersom det inte är som de andra filmerna, aja vi får väl prata med John annars! :P

Nehe, nu ska jag in i badrummet och tvätta av mig sminket, borsta tänderna och sen mysa ner mig i sängen.
Ska börja på en ny bok, har ju läst ut två av böckerna jag fick i julas, dags att börja på en ny, inspärrad tror jag den heter.
Mattias läste den förut, när jag läste "äcklad", han sa att den var rätt okej, så jag får väl lita på honom.
Idag fick jag köpa en bok till honom på kvantum, jag har nog väckt läslusen i honom, fan inte illa jobbat av mig!

Godnatt!


SATC!

Såg precis att de ska börja sända sex and the city på tv:n från och med idag.
Eftersom jag aldrig har sett alla avsnitten och gillar serien så kommer jag sitta bänkad.
Risken är bara att jag blir lika fast vid det som vid vänner, men jag tar den risken. (:

Äsch, det var det jag ville säga, finns inte så mycket mer att skriva.

Tjûss,,

En grym serie!

Nu ska jag kika på c/o segermyhr, är inte det en grym serie? :)



Trött & godnatt!

Jag är trött, därför ska jag alldels strax bege mig till sängen och sova, det ska bli gött!
Känns i både hälsenor och rygg att jag gått mycket idag, men fan det är värt det!
Skrev ett litet meddelande i kalendern till mina fina arbetskamrater, för jag vet inte när vi ses igen, höhö! :)

Imorgon blir det nog en lugn dag, ska typ städa (som vanligt typ?), plocka och kanske får jag med mig mattias till typ ikea (tror inte det, men man kan ju alltid drömma).
Vill ha lite krimskrams i vardagsrum & sovrum, fast det är inte sådär jätte viktigt :P
Kanske vi kan åka och kolla på färg till sovrummet också.. nu vill jag sätta igång med sovrummet, börjar riva ner tapet och greja. Men vi får se...

Godnatt.

Snitzel till middag.

Hejsan på er.

Var uppe med tuppen idag, var faktiskt uppe redan innan klockan ringde, det är inte illa.
Har dock sovit apdåligt inatt, så jag lär ju vara helt slut sen när jag kommer hem vid tio ikväll.
Hur som helst, det var hur nice som helst att jobba idag, känner verkligen att jag har saknat det!
Min tant blev överlycklig och kramade om mig, när hon låg i sängen (: Bra att man gör någon glad, hihi! :)

Idag blir det snitzel till middag och jag är hungrig redan nu, så hoppas det blir mat snart.
Sedan ska jag baka en äppelpaj, som jag ska smaska lite på innan jag ska infinna mig på jobbet igen vid fyra.
Kvällen kommer jobbas med Mia, så det kommer nog gå rätt fort kan jag tänka mig.
Men jag vet inget mer om något jobb. Sollan skulle väll vara ledig i slutet av januari iallafall, så hon skulle säga att jag kunde ta det! (: Så vi får se.
Även om det inte blir mycket jobb så är det iallfall något, skönt det!

Nehe, nu ska jag skala potatis..

Godnatt på er!

Och nu är klockan snart tio en lördagskväll och jag ska strax bege mig in i badrummet för att duscha.
Sedan efter duschningen blir det sovrummet där jag ska läsa och sedan släcka lampan innan 23.00 (lycka till!).
Alltså en väldigt tidig lördagskväll, men ska man upp med tuppen imorgon så är det bara att ge med sig.
Det var länge sen jag gick upp 06,00, så det lär bli kämpigt, fast ändå inte, var ju över en vecka sen jag jobbade sist, jag längtar så! Och åh vad min tant kommer bli glad och sur för att jag bara slutade sådär, haha! :)

Idag har jag varit lite av en husmor känns det som, plockat här hemma, lagat mat, diskat, handlat, lagat mat igen, diskat upp, bytt sängkläder, plockat undan ännu mer och ja ni vet, plockiplock, sånt där som mammor alltid gör, som man inte alls tänker på när man bor hemma. Pfft, ibland är det jobbigt att bo själv (:

Nehe, nu börjar jag gäspa och klia i ögonen, alltså dags att ställa sig i duschen och sedan sängen, gött!

Vi hörs nog imorgon! (:

En glad en!

Hallå igen!

Imorgon blir det jobb! :) Jobbar dessutom hela dagen, fan vad jag ser framemot det! Jag saknar verkligen jobbet!
Och jag jobbar dessutom med mia & sollan, så det kan fan inte bli så mycket bättre!

Nu ska vi åka och handla lite. Tänkte liksom bara meddela att jag ska jobba imorgon. Jag är glad för det. Jippi för det!

En lördagsmorgon!

Godmorgon på er!

Vaknade lite innan tio idag av att mattias mobil ringde (ovanligt?). Gick upp efter en stund och satte oss framför tv:n och åt lite frukost.
Mattias mår bättre idag, har ingen feber och mår inte illa, så han åkte nog på precis samma som jag hade.
Dock är han lite slö, men det får man vara när man varit sjuk, eller hur?

Idag händer nog inte så mycket, ska småplocka lite här hemma. Försöka få med Mattias ut på en promenad och sedan handla lite tror jag. Vi får se vad han säger, han är boss idag typ, eftersom det är han som ska orka så får han bestämma hur vi ska lägga upp dagen. (:

Nehe, jag ska nog ta och spela lite kort med älsklingen nu, sedan klä på mig lite vettiga kläder, det går inte att sitta med morgonrock hela dagen.

Ha en trevlig dag!

Let's dance och en blondinbella.

Är det någon som har missat att blondinbella är med i let's dance? jag tror att många satt bänkade just för att se hur det gick för henne. Tror även att många av er hoppades på att hon skulle göra bort sig, skämma ut sig för hela svenska folket, det har ni väl gillat? :O

Så vad tyckte ni om hennes insats? Gjorde hon bort sig?

Själv tyckte jag hon var helt ok, jag har nog aldrig gillat hennes blogg sådär jätte mycket, men på senare tid har jag fastnat för den ändå. Det är något i hennes skrivstil som tilltalar mig. Ni måste ändå medge, hur häfftigt är det inte att ha åstakommit de hon har när man är 18 bast? visst man behöver inte hålla med om allt hon tycker och säger, men är det inte lite häfftigt ändå? Hur många klarar av det?

Jag håller verkligen inte med allt som hon tycker och säger, men ändå, hon är rätt frän, på sitt sätt. Som jag sa innan, jag har börjat gilla henne mer och mer. Kanske är det av avundsjuka? visst, jag är nog lite avundsjuk på henne, hon är framgångsrik och kan så mycket mer än vad jag kan. Hur som haver, jag tycker hon var helt okej idag, inte bäst och inte sämst, men helt okej. Vad tycker ni?

Sol sol och nya gardiner!

Godkväll.

Har det inte varit ett alldels ljuvligt väder ute idag?
Solen verkligen värmde när den lös i ansiktet. Så nu behöver det inte bli någon mer snö, utan våren kan infinna sig! :)
Var ute på en liten promenad, gick till jysk och hittade ett par fina gardiner, sedan gick jag till willys och handlade lite till älskling som är sjuk. Det blev cola, kalle anka poket och två trisslotter! (:

Sedan har jag typ städat, hängt upp gardiner (guud vad fint det blidde) och ätit mat.
Hade tänkt att byta sängkläder, men väntar tills mattias tillfrisknat, känns lite bättre då.
Dagen har gått rätt fort idag och den har varit helt okej faktiskt, trots att mattis spytt halva dagen och har feber.

Ikväll blir det att kika på premiären av let's dance, så mycket mer blir det inte.
Kanske bränna ut sista säsingen av c/o segermyr och kika på det senare ikväll, hm..


Promenad och magsjukan.

Godmorgon!

Ska strax sätta på mig lite kläder och sedan äta lite frukost.
Ska sedan gå ner till jysk, eftersom det ser ut som det är så himla fint väder ute.
Får se om jag inhandlar mig något, det är inte omöjligt!

Mattias spyr.. japp nu har han åkt på magsjukan. Det är så synd om honom, han kommer dö säger han. Han är dödssjuk, så jag får pyssla om honom lite extra. Karlar är alltid så mycket sjukare, hur kommer det sig?

Vi hörs sen!

Pffft, skrattretande.

Det som är så j-vla roligt det är att folk inte fattar att de finns något som heter IP-nummer, som man rätt enkelt kan kolla upp genom diverse sidor och typ gamla kommentarer? Hmft. Ibland undrar man vad människor tänker med?

Och förresten, min blogg, jag klagar hur mycket jag vill, stör det dig? oj sluta läs då? svårare en så är det faktiskt inte. (:

Något man inte kan sätta fingret på.

Jag har någon lustig känsla i kroppen, vet inte vad, men det känns som om ingenting har någon betydelse. Man går här dagarna ut och in, gör inte ett skit. Väntar inte på något, bara går fram och tillbaka som ett annat lik. Inte kan man hitta på något heller, vart ska man få de pengarna ifrån?
Jag hade gärna börjat att riva ner tapeten i sovrummet, få göra NÅGONTING. Men sen när det är nerrivet kommer det vara så ett X antal veckor (månader?), eftersom vi inte har någon färg som vi kan måla med än, vi har inte kommit fram till vad vi ska ha färg ens. Och vi har inte pengar till att köpa färg nu.
Så ja kommer att få gå här fram och tillbaka hela dagarna tills jag dör typ. Ingenting händer, inget att se framemot.
Så hela livet känns liksom rätt så meningslöst just nu, allt känns meningslöst, hela jävla skiten.

Stortstädning på G. Ut med julsaker!

Hallå i snöbyarna.
Här öser snön ner och lägger sig som ett vitt täcke på marken. Nu tycker jag dock att snön kan försvinna och våren kan infinna sig med sin sköna värme och mysiga promenader.
Förvisso kommer nog inte våren på ett par månader, men ändå, man kan ju få önska? :)

Idag blir det storstädning och ingen vanlig storstädning, utan en riktig mega storstädning! Nu ska alla julsaker bort, granen ska bort, upp med det gamla (och nya) sakerna. Ska bli så skönt! Har verkligen tröttnat på julen nu, så ska bli skönt att få ha det normalt hemma igen, höhö!

Fast funderar på om man ska ta och åka ner till jysk och se om man hittar några fina gardiner till vardagsrummet.
Äsch vi får se, nu ska jag iallafall slänga i mig ett glas jucie, sen börjar denna långa daag.. Zzzz..

Forrest Gump - Sömnpiller?

Hoppsan, jag slumrade visst till någon timme eller två. Skulle kika på Forrest Gump så jag bäddade upp med kuddar och filtar, vips så somnar jag. Iofs så vaknade jag då och då och kikade lite, men mestadels av filmen sov jag.
Jag som så gärna ville se den. Okej jag har sett den innan, men det var nog ett par år sen sist och den är ju så fin.
Aja, får väl be mattias ladda ner den så att jag kan kika på den någon dag då man inte känner sig riktigt kry.

Har annars tvättat idag och det är så grymt tråkigt. Varför har ingen uppfunnit att varje gång man tar av sig kläderna så blir de rena igen? Att slippa kånka ner på en tung tunna, sortera, torka, mangla, stryka - you name it, hade varit helt underbart! Det är bara så jäkla tråkigt. Kom även på att jag glömt sätta på torktumlaren, så istället för att få torr tvätt fick jag hänga upp allt i torkrummet, där det förmodligen inte är torrt ännu (hängde upp det vid tre). Dessutom blir inte lakanen och handukarna så där mysiga och sköna, utan istället sträva och hårda. Brukar ni använda torktumlaren?

Ikväll ska vi kika på drömkåken som börjar vid 21. Så jag ska nog plocka iordning lite på vardagsrumsbordet, det set nästintill ut som ett bombnedslag där. Ska även byta ut alla ljus och sedan tända de ikväll tänkte jag. 
Jag känner mig inte riktigt kry idag, eller kry och kry, men något känns helt galet och jag kan inte riktigt sätta fingret på det. Därför behöver man lite extra mys idag, därför tänds alla ljusen, då kanske jag mår lite bättre. Mirakel kan faktiskt ske. 

Det är inge kul att bara sitta hemma om dagarna, jag har varit arbetslös i två dagar (okej jag har varit hemma i 5 dagar så det är nog därför) och jag känner mig rastlös som bara den. Vill jobba, vill iväg. Hoppas att de ringer snart, de har möte imorgon tror jag, så förhoppningsvis ringer de till mig och ger mig lite jobb (snälla snälla snälla!). 
Jag kikar in på arbetsförmedlingens hemsida varje dag, men fuck off, finns ju ingenting. Jag kan inte direkt bli lärare i teckenspråk eller ambulanssköterska. Vad ska man göra? Jag hade heller inte tänkt att börja sälja massa erotikprodukter, där går liksom gränsen.

Imorgon ska jag köpa två trisslotter och då ska jag vinna ett par miljoner i X antal år. Så det så! 


Lite om allt möjligt.

Nja, jag kom aldrig fram till bredbandsbolaget idag. Vet ni varför?
Jo, efter att jag väntat sisådär 30-40 minuter dör min mobil. Yes, batteriat laddas ur och inte ett pip har den sagt innan.
Utan den bara pang, boom, dör! Då blev jag rejält sur och funderade ett ögonblick på att öppna balkongdörren och kasta iväg den, dock tog jag mitt förnuft till fånga och skällde lite på mobilen istället.
Hoppas innerligt att jag får en ny i födelsedagspresent, för jag önskar mig en ny bra mobil, men bra kamera! Ja, det är något jag verkligen vill ha, så snälla.. ja snälla vadå? till jul brukar man ju kunna säga "snälla tomten", vad säger man när man fyller år?
Aja hur som helst.. det blev alltså ingen kommunikation med bolaget idag, så får ta det imorgon (om jag kommer fram då vill säga).

Idag har vi ätit smörgåstårta, mattias gjorde egen eftersom jag sa att vi kunde köpa det eftersom ingen av oss orkade laga mat. Då vill han istället ställa sig och smälla ihop en smörgåstårta, nåja inte mig emot. Han åkte iväg och handlade medans jag diskade och tog mig en dusch (åh vad jag skulle kunna dö för ett badkar nu, ge mig!).
När han kom hem hade han köpt allt möjligt till vår smörgåstårta och gullälskpälsk hade även köpt med sig min favisdricka, herrljunga päroncider! Då blev jag extra glad och gav honom en extra puss bara för att han var så snäll. Sedan fick han baka ihop smörgåstårtan och sedan fick den stå och vila i kylen, medans den gjorde det, skickade jag iväg mattias in i duschen.
Kikade senare på film, 13 snart 30, jag har aldrig sett hela den filmen, inte början heller och inte slutet, utan kommit in efter typ 30-50 minuter, men idag fick jag se hela, okej ingen höjdare direkt, men ändå.

Mattias ligger just nu i soffan och snarkar väldigt ljudligt. Inatt hade han tänkt att vi skulle kolla på hockeyfinalen. Från första början var jag rätt sugen på att, men nu såg jag att den började vid 01,30 och slutade 04,00, skulle inte tro det va? Tror inte mattias kikar på den heller, tror han hellre lägger sig i sängen om en stund och tittar på resultatet imorgon när han vaknat, eller vad tror ni?

Förresten, till min födelsedag (som är den 23 februari, jag hoppas inte ni glömmer det! :) så önskar jag mig en platt-Tv också, det vore inte helt fel & en bil. Men för att vara realistisk så önskar jag mig lite presentkort på olika möbelaffärer (vill köpa tv-bänk, soffbord, matbord) och så önskar jag mig typ gardiner och dukar och så typ "presentkort till att betala hyran", det skulle väl inte sitta fel det heller? :)
Jag har funderat på min födelsedag, jag fyller ju 20, och det är ju rätt stort liksom. Därför ska man väl ha en lite större fest och bjuda alla och få massa presenter? (för ni fattar väl att om ni kommer måste ni ha presenter med er? :).
Men sen är det ju kul att komma ut också, dra ut på krogen. Därför kanske man ska ha födelsedagsfest den 20/21 och få massa presenter och sedan ut på krogen den 27/28 eller vad tycker ni?
Äsch vi får se, har ju ett tag att planera på. Jag meddelar er om vad som sker iallafall, var så säkra!

Nehe, nu ska jag gå in på toaletten och borsta gaddarna och sedan pussa lite på mattias och fråga om han ska sova på soffan eller i sovrummet, sedan ska jag krypa ner i sängen och läsa lite ur boken "äcklad" som jag just nu håller på med. Jag kan skriva om boken imorgon, just nu har jag verken ork eller lust, jag har redan skrivet tillräckligt mycket. Och jag fattar inte att ni ens orkat läsa hela denna onödiga och tråkiga text? (:

Godnatt kära läsare! (vilka ni nu än är)

5 Januari 2009, jäkla bredbandsbolag som aldrig svarar!

Godmiddag!

Sitter här med telefonen i örat och försöker få tag på bredbandsbolaget.. hur svårt kan det vara att svara? Är det så många som ringer och har problem? eller låter de bara ringa för att de inte orkar svara?
Jag hatar att vänta och ännu mer i telefonen, man känner sig så bunden!
Ska ringa dit och prata om paketet jag fått och att de ska skick hem en returlapp till mig så jag kan skicka tillbaka det, eftersom jag redan skickat tillbaka det andra paketet.
Har nu väntat i 15 minuter, jag blir tokig...

Hursomhelst hae vi haft byrackarn här inatt, puh mina hundplaner finns inte i närheten nu, sånt får vi skaffa oss när man har hus! Hon har verkligen varit ett pain in the ass. Förvisso somnade hon rätt fort igår när vi lagt oss, men runt tre vaknade hon och förde ett jäkla liv med katterna, som hade svansar stora som dammvippor.. och jag upp.. ut i köket... blir galen.. hämtar mopp och torkar golv efter kiss & bajs! Jäkla hund! Ska jag ha en hund ska den vara rumsren, eller åtminstone göra sina behov när man är ute, för det gjorde inte denna hund.. utan vi var ute, sen när vi kom in satte hon sig på golvet och kissade!!
Mattias har iaf åkt och lämnat tillbaka henne, tur att det bara var en lånehund!

Idag blir det till att städa lägenheten, känns som om det behövs, måste ju sysselsätta mig nu när man är arbetslös. Fy vad tråkigt! Imorgon blir det en pratstund med linnea, hon är i stan då, sen vet jag inte vad som sker.

Nehe, nu blir jag snart galen på det här.. och inte vill man lägga på heller, för det kan ju vara så att det är min tur precis innan man lägger på.. jädrans bolag!

4 Januari igen.

Har precis kommit hem från en runda med Raja! Vi är hundvakter, eller snarare mattias tog hem hundskrället för att jag skulle få känna på hur det är att ha hund eftersom jag tjatar! :P.
Så jag var ute med hundskrället i 1 timme drygt och är iskall nu, det är fan -11 grader, så det var fan inte dåligt av mig. (:
Vi lämnar väl tillbaka henne imorgon skulle jag tro, eller jag vet inte. Det jobbiga är att hon inte är riktigt rumsren, så man får ju springa ut med henne stup i kvarten, men aja. Nu ligger hon iallafall i mattias famn och sover.

Jag ska göra mig en kopp varm choklad och sedan hoppa in i duschen.
Tror det blir en rätt så tidig kväll eftersom mattias redan nu håller på att somna, inte så konstigt när han varit iväg hela dagen och vaknade vid 05,00. Inte för att jag är trött, men jag kan alltid lägga mig och läsa.

4 Januari 2009.

4 Januari 2009 - 2 år & 3 månader <3.

Hallå i kylan!
Här sitter jag i morgonrock och ska snart bege mig in i sovrummet för att klä på mig lite mjukiskläder och sen sätta igång och städa, det behövs!
Egentligen skulle jag jobbat idag. Men natten till lördag så åkte jag på någon form av magsjuka, började spy runt nio-tio tiden och höll på fram till sju dagen efter. Hade inte så mycket feber under natten, utan den kom igår istället. Då febern låg mellan 37,5-38,5.
Idag är det dock bättre, febern är borta och inget illamående heller, så skönt!
Men jag känner mig inte pigg, utan rätt hänging som man brukar göra efter man varit sjuk.
Det är iallafall skönt att det är över nu, trodde jag skulle dö där under natten, när man fick springa upp och spy stup i kvarten. Fan vad jag hatar sånt, bööhl!

Mattias är iväg och isfiskar, så jag tänkte ta tillfället i akt och städa undan det mesta, så han blir lite överraskad när han kommer hem. Att jag orkat städa och greja såhär när jag är lite halvsjuk. Men det är ju så trist att bara ligga i soffan och glo, vilket jag gjorde HELA dagen igår, trodde jag skulle avlida typ! :O
Vet dock inte när mattias kommer hem, men han trodde väl att det skulle bli runt 4-5 tiden.. så vi får väl se.

Annars händer inte så mycket idag, städa och ta det lungt. Försöka ordna med någon middag (är sugen på vad som helst när man inte ätit annat än kram&nyponsoppa). Funderar på att göra en kycklingsallad, det är jag rätt sugen på.

Idag är min sista dag på jobbet, eller sista dagen att gå på schema rättare sagt. Tråkigt! Men jag tror de kommer ringa rätt mycket, eftersom jag tror inte att de kan täcka upp en hel tjänst. Så hoppas de tar sitt förnuft till fånga och ringer in mig.. höhö! :)

Nehe, nu ska jag väl då börja med städningen. Och imorgon, måndag börjar mitt nya liv, typ.
För jag och Mia har kommit fram till att nyårslöften börjar måndagen efter nyårsafton, det blir bättre så.
Vi får väl se hur det går, man jag vill och är rätt taggat. Moha!

1 Januari 2009

Gott nytt år på er där ute i mörkret!

Nu är vi inne på året 2009 och detta år fyller jag 20!
Jag hoppas på att det blir lite förändringar detta året, det är rätt så mycket som ska förändras.
Och allt ska klaras av!

Gårdagen spenderade här hemma då som sagt med John och Fhilippa. Och john tog bara sönder ETT glas och spillde ut två glas, inte farligt alls! :) Vi åt mat som gick hem, väldigt gott!! Och sedan smällde vi raketer vid tolv. Och innan dess så spelade vi lite spel, haha! :)
Dock har jag inte fått många timmars sömn inatt. Somnade efter fyra! Och vaknade varje kvart typ för att jag trodde jag skulle försova mig. Så jag hade ju absolute inte sovit mer än 1½ timme när klockan ringde 05,55. Men det var bara att pallra sig upp och bita i det sura äpplet.
Inte en människa ute när jag cyklade vid halv åtta-åtta tiden, helt öde! Kanske inte så konstigt kanske?

Kom hem vid två käkade och sen dess har jag legat framför tv:n och sovit typ, är helt slut!!
Så ska bli skönt att lägga sig. Ska kika lite på parlamentet sen ska jag duscha och sen hoppa i säng.
Imorgon är jag som tur är ledig! Då ska vi förmodligen in till kalmar igen och se om vi hittar något denna gången. Mattias är sugen på en tröja vi såg sist vi var inne, dock lite dyr, men det är han värd min lilla älskling! :)

Nehe, nu ska jag som sagt kolla på parlamentet. Vi hörs kära vänner! Och hoppas ni haft en bra start på året 2009. (:

(imorgon ska jag nog skriva en liten "årskrönika" om vad som hänt i mitt liv året 2008, håll till godo! :)


RSS 2.0