29 Mars 2012

Kikar på när Wille ligger i sitt gym.. och gymmar gör han verkligen, han lyfter hela gymmet och ska tugga på benet, gottit ;)
Men så fort det inte går som han vill så blir han förbannad och skriker rakt ut, haha.

Vi är i flytt-tagen.. har kört dit rätt många kartoner och packat upp endel.. så imorgon går det "stora" flyttlasset med möblerna, så det är nog sista natten i gamla lägenheten inatt, gött!
Vi har målat i den nya lägenheten, vi målade om vårat sovrum från rött till grönt.. blev superbra.

Dom andra rummen tar vi så småningom. Willes rum ska vi nog sätta upp en rolig bård i, eller måla om, vi får se. Det är en jobbig strukturtapet där inne och det är ju så jäkla jobbigt att riva sån tapet.. phu. Så vi får se hur det blir. ¨

Ska bli superskönt att flytta imorgon! Skulle idag behöva slänga allt som inte ska med i en(eller fem) sopsäckar och packa ner det sista.. MEN min lilla kille vill inte riktigt vara själv, så får lungt vänta tills han sover eller tills Mattias kommer hem senare.


Imorgon ska vi på Bvc för Wille blir 4(!!!) månader på måndag, så det är dags för mätning och vägning :) på 3-månaderskontrollen vägde han 5400 och var 59 cm har jag för mig! ;) Så nu tror jag nog att han väger över 6 kg och är 63 lång ;) Ska bli intressant att se..

Jag vet inte riktigt om jag ska börja med smakisar än, har inte riktigt bestämt mig, fast skulle vara roligt att se hur han reagerar. Får höra med BVC imorgon, dom nya rekomendationerna är ju 6 månader nu, men vi får se hur vi gör! :)

Han börjar bli så stor min lilla kille, ska han inte sova så vill han helst inte ligga i vagnen utan sitta.. men tycker han är för liten för att han ska använda sittdelen, men får kanske prova. För det är ju inge roligt att ha en gallskrikande unge i vagnen när man är ute och går. Nu har jag löst det att han har fått sitta i sin vagninsatts, men tror inte det är så bekvämt, men då är han åtminstone nöjd. Får klura lite på att. :)

Skulle egentligen lägga in lite bilder, men sitter på min lilla dator och här har jag inga nya bilder, så då får ni en bild från när Wille var MINI! :) 


dopet är över! :)

Hej!

Försöker knapra ihop ett litet inlägg nu när William ligger och sover (har han gjort i två timmar snart, så han borde nog vakna vilken minut som helst! ;).

Dopet i lördags var lyckat och jag är så himla nöjd över dagen. William skötte sig bra, blev lite grinig i kyrkan, men inget nämnvärt egentligen.
Sångerna var underbara, Pauline & Alexandra gjorde ett fantastiskt jobb! Sångerna som vi hade var "älskade barn" & "vi är en"..

All mat räckte också, pju, man är ju lite nervig att det inte ska göra det! Men det blev över tillochmed! ;)

William fick jätte många fina dop-presenter som fortfarande ligger nerpackade! ;)

Lillgrabben var helt slut när allt var slut, han hade ju i princip bara sovit 30 minuter på hela dagen, så när vi väl kom hem hade vi en grabb som var helt utslagen och sov till halv nio dagen efter! ;)

Imorgon så ska vi till banken och göra klart det sista på lånet & lägenheten! Så imorgon får vi nycklarna!! Wiho!
Ska förmodligen göra om lite innan vi flyttar in, i datarummet ska vi måla om taket och lite så och i vårat sovrum ska vi måla över den röda fondväggen.

ÄNTLIGEN ÄR VI PÅ G ATT FLYTTA!

Stressad till max.

Har sjukt mycket att göra inför dopet på lördag.. 53 stycken blir vi allt som allt.
Sjukt. Nästa barn ska vi bara vara dom närmsta och sen kaffe på det.. puh stressad.
Viker servetter för fullt och även små lådor som jag ska ha, fick en idé från Ricky & Jennies bröllopsmiddag.
Har vikt 10 boxar och runt 30 servetter.. så har en hel del vikande kvar. Får se om jag hinner klart..

Måste även beställa smörgåstårta och doptårta, ska göra detta imorgon. Ringa prällen och vaktis.
Har ingen koll på hur många som går in i församlingshemmet, men jag hoppas att alla får plats.. annars blir det VÄLDIGT jobbigt, haha.

Tur jag har andra som bakar och grejar, hade ALDRIG hunnit annars.. suck.

Nåja, på tal om något annat..

Var på bröllopsmiddag i lördags för Jennie & Ricky.. jätte trevligt, god mat och William charmade dom flesta och var så snäll. Vid 00 åker jag och William till orrefors där vi ska sova, mattias vill gärna stanna en stund till..
Halv sex kommer han hem... blodig. Slagit i backen och skrapat upp hela ansiktet.. pannan, hakan, näsan och världens fläsklapp..

Så jag ser verkligen framimot dopkorten.......

Nu ska jag fixa iordning mig, vid 18 ska jag och Wille befinna oss i Flerohopp på middag med jobbet :)


RSS 2.0