Mar. 25, 2013

Måndag igen, förstår inte riktigt vart dagarna tar vägen.

Igår var en riktig slö(och gnäll)-dag.. eftersom jag bara sov drygt tre timmar så var jag allt annat än pigg. Någon sovmorgon blev det inte heller, fick snällt gå upp o ta William vid 05.45. Nåja, får väll sova ut någon gång :)

William har nu lyckats smitta även mig, så jag är inte ett dugg pigg och hade gärna sovit halva dagen! Men eftersom barnet inte känner likadant som mig får jag helt enkelt stå ut :b
Hade mer än gärna gått ut en sväng, nu när solen äntligen kikar fram, men eftersom jag nätt o jämt håller mig uppe, ska jag nog inte ge mig ut.

Just nu sitter William i badet och ögonen går o kors på honom, haha.. men än får han inte sova! Men klart man blir trött när man ska upp såå tidigt! Måste införskaffa rullgardin till sovrummet, förhoppningsvis sover han då lite längre!

Nehe, underhålla lillen så han inte somnar, haha! ;)

Mar. 23, 2013

Jag ber till gudarna att de fem (!!!!!!!) tänder som just nu ska upp i Williams mun snart tränger sig igenom tandköttet, så det slipper göra så ont i munnen på honom.
Förstår inte varför alla ska upp på samma gång? 4 kindtänder & 1 tand i mitten nere. ajsing.
Han gnäller konstant och har handen o munnen och dreglar som bara den. Inte nog med detta har ungen dragit på sig en förkylning, så snoken rinner och så har han lite feber (kan ju bero på tänderna med iofs).

imorse strax innan klockan 05.00, vaknade jag av en mindre härlig doft i sovrummet.. så fick upp och byta blöja på herrn och efter det ville han inte somna om.. pust. så denna dagen har varit lite av en pest minst sagt. Längtar tills den är över..

Nåja, finns dom som har det värre, i know.

Hur som haver blir det en lugn kväll för min del, blir nog tidigt i säng. Mattias är iväg hos Putte och kollar hockey, vet inte riktigt när han kommer hem, men det är hans tur o ta William imorgonbitti, så han får väll bestämma själv hur trött han ska vara.. :)

På tal om annat har jag ju börjat jobba litegrann, har jobbat varje fredag i 1 månad nu, känns kul o vara tillbaka faktiskt. skönt att komma hemifrån lite.
Tanken är ju att jag ska komma tillbaka helt i Maj. Så håll alla timmar och tår att William fått dagisplats då.. känns lite mörkt på den fronten.

Nehe, dags att återgå till min tjuriga lilla klätterapa :)

(lite bilder från månaden som gått)en känsla & tusen tankar.

Lite för mycket tankar och känslor just nu..

... jag återkommer.

Mar. 11, 2013

Godmorgon.

Här hemma tog vi morgon vid 07.20 idag. Nu har vi precis ätit frukost och krypit ner i sängen igen för att kika på nyhetsmorgon :)

Vi skulle egentligen ha åkt in till Kalmar idag och lattjoland med Nina och Thilda. Men lilltjejen är sjuk, så vi får skjuta upp det. Så jag vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men det ordnar sig nog :)

Helgen har annars varit bra.
I fredags "jobbade" jag en stund på förmiddagen, sen lagade vi god mat till kvällen och tog det lugnt! :)
I lördags trotsade vi snövädret och for in till lattjoland.. William tyckte det var roligt och jag tyckte nog det var bättre än Leos eftersom han här kunde klättra lite mer, så det var helt enkelt bättre för lite mindre barn.
Det var en trött kille vi hade här hemma sen :)
Söndagen tog vi i lugnets tecken.. Mattias kopplade in Kinectet, så vi körde lite bowling. :)
Sen efter handling blev det hemmagjorda hamburgare, smaskens!

tyvärr var William inte på sitt bästa humör under söndagen, men man kan ju inte alltid vara på topp :)
dessutom håller han på att få 3 (kind)tänder , så det killas ju i munnen på honom.

RSS 2.0