Tråkigt tråkigt och ännu tråkigare!

Sitter här med halsbränna, vilket inte alls är något roligt. Ska ta mig ett glas samarin innan jag lägger mig.
Sitter även och väntar på att Mattias ska komma hem, åh vad jag inte tycker om att han är borta på kvällarna :P
Man bara sitter och har tråkigt, pratar inte med någon, typ dör.
Och för en timme sen skrev han att de snart var klara.. Så han lär ju inte komma hem förens om typ en timme till.
Han är inte så bra på det där med tidsperspektiv.

Känner att jag håller på att bli sjuk, har ont i huvudet och halsen och känner mig allmänt hänging.
Så ska vila upp mig nu innan helgen, går ju inte att vara sjuk på vår årsdag. Nje det blir inte så bra.
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på, men blev nog en riktigt myskväll, laga god mat och sen kanske bio.
Hade funderat på att vi skulle prata om det när han kom hem (!!!).
Vi får se helt enkelt, vad ska man köpa? Jag är verkligen såå dålig på sånt här.
Vad ska man köpa? ska man köpa? Baah.

Nehe om man skulle börja göra sig iordning för sängen kanske, här kan jag inte sitta och mögla direkt!

Sista september!

Idag är det sista september och imorgon går vi vidare mot oktober. Jag gillar oktober, dels för att det är min och mattias månad och dels för att det är en månad närmre jul. :) (har även namsdag den 6 okobter:)
Idag har jag inte gjort allt för mycket, glott typ. Finns inget vettigare att göra.

Har satt mig i en ganska obehaglig situation, men det löser sig nog, trots att jag förmodar att det inte blir så bra i slutändan. Tråkigt nog, men jag måste göra såhär, så enkelt är det!

Poolen ringde mig nyss, så har 4 nya jobbartider. Känns bra att de ringer, så man får ihop lite pengar iallafall.
Man får ta alla tillfällen som ges, för vi behöver pengar. Så är det bara. Och så trivs jag så sjuukt bra i denna grupp och saknar verkligen både vårdtagarna och personalen (okej, endel mindre än andra). Så det ska bli kul att jobba, dessutom är det kvällar, så det bli OB och slippa gå upp tidigt på morgonen. I like it!

Nehe, nu ska jag försöka få tag i mattias och se vad vi ska äta. Jag börjar bli hungrig.

Ikväll är det DH, jag har längtar! Puss på det!

Sagan om Ariel.

Yes, den har jag sett. En nu sjöjungfru film, den var bra. Fast den första är ju liksom bäst.
Denna handlade om när deras mamma levde och hur allt blev när hon försvann.
Jag älskar disneyfilmer, de är så sjuuukt bra. Jag vill ha alla disneyfilmer i världen, det vore något.

Mattias låg och snarkade i soffan förut, han tyckte nog inte filmen var så bra.
Så han gick och la sig efter jag puttat till honom, så jag ska snart göra honom lite sällskap.
Jag är faktiskt ganska så trött, så det blir nog ganska lätt att somna! Bra va?

Förresten, vet ni vad jag önskar mig i julklapp? jo ett våffeljärn, var nära på att köpa ett på citygross, men tänkte att jag kunde önska mig ett i julklapp, vill verkligen ha ett, våfflor är ju så jäka gott. Kommer inte ihåg sist jag åt det, måste varit över 1.5 år sen iallafall.

Till helgen firar jag och älskling 2 år tillsammans, det ska bli mys!
Skulle ju blivit GBG, men eftersom vi inte bestämde oss innan och nu har pengarna försvunnit så får vi strunta i det. Vilket känns surt, men så är det ju. Det får bli en annan gång och eftersom vi kommer spendera fler år tillsammans så är det nog ingen fara.
Dock vet jag inte riktigt vad vi ska hitta på, det blir något mysigt iallafall. Jag längtar! Vi är verkligen gjorda för varandra, vi passar som handen i hansken. Fan vad glad jag är över att allt slutade som det gjorde för snart två år sen. Tack för det ödet! :)

Nej nu måste jag krypa ner hos min plutt och pussa lite på honom. Åh vad jag älskar honom!


En dag i kalmar!

Jag funderar på om jag ska hoppa in i duschen om en stund, känns som om jag behöver det. Har dessutom ont i ryggen, då är det skönt att få lite värme på den.
Har idag varit i Kalmar en sväng, vi var på Ikea där vi inhandlade värmeljus & potatisskalare och en thekopp som jag länge velat ha, en riktigt sån där stooor kopp! :)
Var även inne på Media Market och kikade och sen in på citygross en vända. Åkte sedan hem med tre påsar.
Sen vi kom hem har jag städat, det behövdes. Så nu är det rent och fräscht igen. Mattias gick en sväng till Danne medans jag städade, så nu sitter jag väll mest här och väntar på att han ska komma hem och berömma mig för att jag städat så fint! ;)

Fick även mina saker från mamma idag. En kartong fylld med bebiskläder (och nej jag ska inte ha barn). Kollade igenom allt, åh det fanns så mycket fint! Men jag såg på mattias att han helst ville sjunka genom jorden, så jag jävlades lite med honom, det är alltid kul! :) Jag längtar verkligen tills jag har någon att prova alla de små kläderna på, dock får man nog vänta ett par år. (:
Fick även lite andra kläder och så en jäkla apparat, en hushållsassistent, stor som ett jäkla hus, jag har ingenstans att ha den! Men ska ordna lite imorgon eller på onsdag i det "lilla" utrymmet och försöka få in lite saker där.
Ska även upp på vinden och kika hur det ser ut där uppe, var länge sen jag var där, vi kanske inte ens har några saker kvar där? ingen som vet!

Ikväll blir det nog ganska lungt, ska kika lite på tv, dricka te och mysa! Det är det som är så bra med hösten, ingen bryr sig att man sitter inne och bara myser framför tv:n. Hösten år grejt och så himla mysig! Nu kan vi äntligen tända upp lägenheten med ljus. Wiie!

Nu kommer mattias hem! Hejsvejs!


Jag hatar rubriker!

Jag är inte trött, men det är inte så jäkla konstigt med tanke på att vi kom upp ur sängen vid halv fyra idag. Snacka om att man känner sig dålig, hatar att ligga bort hela dagarna sådär.
Men detta berodde då på att Mattias & ricky inte kom hem förens vid 04,30 (!!!), visst hade jag somnat, men vaknade vid tio i fyra och undrade vart de var. Sen när de väl kom hem kunde jag ju inte somna om, så lyssnade lite på deras fyllesnack, sånt är kul.
Sen när mattias gjort mig sällskap i sängen så började han givetvis snarka och inte lite heller, utan jag låg där och puttade och grymtade på honom hur många gånger som helst, svaret jag fick var "men jennyyy sluta putta på mig", "jag snarkar inte alls, då hade jag väl hört det?!", men jag ska tala om hur högt det var, jag låg på sidan, med en kudde tryckt över huvudet och så låg jag under täcket för att på något vis kunna somna, men hans snarkande skar in genom allt detta, då kan ni förstå hur sur jag tillslut blev?
Eftesom han låg på rygg, fick jag med all min kraft försöka få över honom på sida, men att ha honom grymtande och inte alls medgörlig så var det inte det lättaste, tillslut gick det, la hans täcke bakom honom, så han inte skulle ramla över på rygg igen. Trodde jag gjort mig världens tjänst och försökte somna, då hör man "snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaark zzz", kan ni hör det framför er? Jag blir galen och håller för näsan på honom "grymt grymt, men jeeenny läääägg av". Tillslut snarkar han normalhögt och jag kan äntligen somna om, efter nästan 40 minuters plågning.

Så idag har vi faktiskt inte gjort sådär jätte mycket, kom som sagt upp väldigt sent. Legat i sängen och myst och pratat, ibland är det sånt som behövs, trots att det var ganska fint väder ute, så låg vi med persiennerna nere, dock kände jag att jag nog hade velat få ut med utav dagen, men så kan det vara ibland.
Runt halv sex kom jag iväg till affären och handlade lite diverse saker för matlagningen, det blev en bacon/kycklingröra som vi hade pitabröd till, så gott - så mättande.
Därefter har vi kollat på tv och nu har mattias lagt sig, hör hur han snarkar där inne, vågar jag ens närma mig?
Kanske ska lägga mig på soffan med en gång? Slippa bråka med honom, haha! :)

Imorgon ska dagen bli annorlunda, ska försöka få med plutten till Ikea, för de har tydligen fått upp julgrejerna, och det kan hända att det är för tidigt, men jag har inte alls mycket julgrejer, därför vill jag ha massor. Eller inte massor, men lite. Detta året vill jag ha en gran, det behöver ju inte vara en riktig, men jag vill ha julkänsla i kroppen här hemma också.
Så ska se om jag hittar lite saker som man kan hänga i granen, samt lite julstakar & stjärnor och sånt där mys.
Har dock inte så mycket pengar, så får inte blir för mycket eller för dyrt, men något kan man ju alltid hitta!

Nehe, trots att jag inte är trött ska jag krypa ner i sängen och försöka somna, annars får jag leta upp en bok som jag kan läsa i. Ska ställa klockan så vi kommer upp i någorlunda bra tid imorgon (inte efter 10).
Så godnatt på er kära vänner. Hoppas ni mår bra! (:

Puss&Kram

Meningsfullt inlägg - moha!

Så är klockan över halv ett och jag är uppe, fast jag ska snart hoppa i säng, mina ögon börjar gå i kors snart!
Ska bara bädda åt Ricky i soffan och sen är det bara att hoppa i säng.
Det är ungefär 2 timmar kvar tills de kommer hem, jag saknar min älskling!

Har kollat på "ps i love you" och jag grät.. genom hela jädra filmen. Ja minst 10 gånger grät jag, fan vad sorglig den var.
Jag vet inte hur jag skulle klara av det, att den man älskar så ofantligt mycket, att den personen dör. Jag skulle fan inte klara av om Mattias gjorde de, det skulle inte gå. Han är min andra hälft, så är det bara och man kan inte leva halv, det går inte.
Fan nu börjar jag lipa, jag är känslig nu såhär efter jag kollat på filmen.

Dags att dricka lite vatten och sen sova. Godnatt lovers!

Jag är en zzzzombie!!

Idag är jag allt annat än pigg kan jag meddela! Så sjuukt trött att det inte är klokt!
Har ju som sagt jobbat idag, men det är inte det som gjort att jag är trött utan det är fredagens bravader.

Började med att gå upp vid 04,30 eftersom vi skulle iväg vid 5. Vi skulle till Ätran på en stor jäkla auktion, där de sålde allt från lastbilar till kattmat. Så där var vi ungefär vid åtta tiden. Gick runt och kollade och sådär.. Så började auktionen och vi fortsatte kika, eftersom de var i 4 olika hallar, så kunde man ju gå runt lite och glo.
Runt ett tiden tror jag vi åkte till Ullared, eftersom det ligger 1 mil därifrån så kan man ju svänga förbi där liksom!
Så vi åkte dit, handlade väl inte sådär jätte mycket, men fick ihop två påsar.
Efteråt åkte vi tillbaka till auktionen, eftersom vi var tvungna att hämta biljardbordet som Patrik hade ropat hem (hahaha).
Så när vi fått ner åbäket från 3 metershöjd, så skulle vi bära de till bilen och sen försöka få in det där (eftersom vi inte hade släpvagn) och in gick det ju, det var ju värre för oss som skulle sitta i bilen, men det gick, fast hade vi krockat hade det varit mindre roligt.

Och så var vi på väg hem, Patrik skulle vände om bilen för att komma ut, då börjar det låta som fan.. japp ljuddämparen hade trillat ner. Så de var bara för killarna att lägga sig och försöka meka ihop det där, vilket gick ganska bra.
Så när det äntligen var klara, så skulle vi komma ur, och ut kom vi.. till parkeringen där ljuddämparen trillar ner igen. Så det är bara att ut och försöka fixa till att, vilket inte gick! Därför fick vi köra utan, vilket inte alls gick bra, för vi fick in massa avgaser (eftersom vi hade baget öppet). Åkte till en statiolmack och där hittade vi saker att laga den med. Gick asbra! Så vi körde vidare, tills de började lukta bränt.. då hade lagningen smält, haha.
Som tur var så såg vi en verkstad, så där fick vi stanna, i smålandsstenar.
De som jobbade på verkstand hade gått hem för dagen, men vi de ringde efter dom, så de kom och hjälpte oss att sätta dit de där skrället. Så tillslut kom vi vidare på vår resa hemåt, och hem kom vi utan några fler problem.
Vi var hemma runt halv tolv - tolv igår. Så somnade inte förens ett kanske och så upp vid sex, det är var kämpigt kan jag lova.

På jobbet var det roligt, jag älskar verkligen de där jobbet! Hur jäkla bra som helst, trots att det idag gick lite åt fasen och jag blev jätte stressad. Men jag kände ändå att "fan vad detta är roligt, anställ mig NU" haha!! :)
De äldre var så glada över att se mig och min tant vad sååå glad för att jag tagit mitt förnuft till fånga och kommit tillbaka.
Jag har inga nya tider, men hoppas på att de ringer snart och vill ha in mig.

Ikväll är jag själv, Mattias ska ut på sandra. Skulle egentligen också gått ut, med Caroline, men har inte hört av henne något mer och så känner jag mig helt slutkörd, så det blir nog en lugn kväll med film och så.
Härligt med lite egentid också, trots att jag helst föredrar att Mattias är hemma. Men så är det iallafall.
Jag kommer nog inte ha några problem med att somna ikväll, vilket är bra!

Nehe, ska bränna ut "ps i love you" nu och sen duscha, tända lite ljus och sen bara myyysa!

Puss på er där ute!


Äré inte typiskt?

Är det inte typiskt att poolen ska ringa och fråga om man kan jobba just den dag man har någon inplanerat?
Ja, Marie ringde för en stund sen och frågade om jag kunde jobba imorgon.
Och eftersom jag har massa planerat imorgon så gick det ju inte. Fan fan fan!
Det är så jäkla surt, jag gör absolut ingen nytta någon annan dag, men just imorgon ska vi iväg.
Aja, sånt är livet, vad ska man göra åt det?

Nu börjar "vem kan slå filip och fredrik" så ska kika in det nu.

Nu blir det utgång.

Nu är jag på G, nu är ipoden laddad men ny(?) musik. Dock fattar jag inte hur jag får bort de gamla låtarna, för det går inte. Försöker varje jäkla gång. Får väl återställa hela jäkla ipoden för att få bort låtarna.
Aja, hur som haver så ska jag ut i den fina vädret nu. Sen blir det till att käka något, börjar bli hungrig. Vad ska man äta idag?

Fan vad gött det hade varit att ha en hund, som kunde gjort en sällskap på promenaden och då hade man ju kommit ut lite oftare. Jag ska skaffa mig en hund när jag blir rik & så ett stort hus (i orrefors eftersom Mattias vill flytta dit sen när det är dags för hus, haha) & så ska jag skaffa mig en massa ungar, bara för de är så mysiga.

Nehe, nu ska jag inte tjattra mer. Jag ska ju för fasen ut på promenad. Varför skriver jag det ens här?
fan jag är inte riktigt klok ibland. Hejsvejs. UT MED ER SITT INTE HÄR OCH LÄS! :)

En ganska så bra dag.

Här sitter jag och dricker lite jucie. Och jag gick inte alls upp när klockan ringde! Utan kom upp cirka en halvtimme senare. Jag förstår inte att jag inte kan sova på kvällarna, det är helt sjukt. Inatt var jag vaken fram till två-halv tre. Att ligga i sängen och vrida och vända på sig i flera timmar är inget för mig. Därför när jag känner att det är helt omöjligt att sova går jag upp och kollar tv, då blir jag astrött, tar mitt pick och pack och lägger mig och brukar vanligtvis somna, men nehe inatt var det lönlöst, jag blev pigg direkt när jag la mig i sängen.
Fan jag vill ha sömnpiller, jag vill sova, vara utvilad.

Idag skiner solen ute litegrann, det ser faktiskt ganska behagligt ut. Så jag funderar på att dra på mig lite kläder och dra mig utåt på en skön promenad. Ska se om jag kan ladda över lite musik på min älskade ipod, som jag använder alldels för lite. Men det ska bli ändring på det. Ska bara försöka mig på att ladda över bra musik, för just nu är det bara skitmusik på den och då är det inge kul att lyssna på.

Jag var inne på min internetbank igår och fick se att det trillar in pengar på mitt konto imorgon, jag blev väldigt glad. Dock vet jag inte varför jag får lön, eftersom jag fick allt den 11? Men det var inte sådär jätte mycket, men det räcker iallafall tills nästa lön. Så det blir bra. Jag älskar att få pengar sådär, man har ingen aning om att man ska få pengar, sen så får man en överraskning, det gillar vi! :) Så om vi nu åker till ullared imorgon så kan jag kika på en jacka.

Nehe, vi hörs!

Och så var onsdagen avklarad.

Godkväll!
Här sitter jag och är alldels proppmätt, delvis beror det på alla vindruvor jag proppat i mig. Men det är gott och det är väl ganska nyttigt, eller? :O
Jag börjar bli trött, så ska nog hoppa i säng snart och hoppas på att det blir en tidig dag imorgon.
Eller inte hoppas, det ska bli det! Ska upp i normal tid och ut på promenad med en gång. (tror ni det? :)
Idag har vi inte gjort så mycket.. Marianne kom förbi och sedan gick vi iväg till hanemåla för att hälsa på familjen sjövill.
Där pratades de om danmark resan som kommer äga rum i slutet av oktober, det ska bli nice!
Vi var hemma här runt sju tiden och åkte sedan och handlade lite nödvändiga saker.

Imorgon är det torsdag och inget händer, som vanligt. Jag längtar tills jag får ett riktigt jobb så mina dagar slipper flaxa omkring i ovisshet, jag vet ju knappt vad det är för dag. Nu har jag haft min ledighet, jag vill jobba! Ge mig jobb! :)

Nehe, tvätta av sig sminket & borsta tänderna, sen är det dags för sängen. Skönt!

Godnatt!

Jag är en sjusovare!

Och så är vi mitt i veckan, ännu en gång.
Jag gör som vanligt inte så mycket, stigit upp, duschat, diskat, bäddat & dammsugit.
Även idag gick jag inte upp när klockan ringde, utan klev upp ungefär 1½ timme senare.
Trots att jag var vaken redan innan klockan ringde, för mattias var ju vaken och självklart skulle han ju väcka mig.
Dock var jag för trött, så sov vidare medans han gick upp.
Fasen, jag måste komma in i bra sovvanor igen. Jag kan inte ligga och dra mig så länge. Det går bara inte!

Idag händer det väl inte sådär jätte mycket heller, jag ruttnar nog snart!
Men på fredag ska vi iväg, någonstans på en auktion och när vi varit där kanske det blir en tripp till ullared. Dock har vi inte pengar till att handla på ullared, men ändå. Det är ju kuul! :)
Sen på lördag jobbar jag ju, jag längtar faktiskt! Saknar tanterna och personalen. Därför ska det bli otroligt kul att komma tillbaka efter två veckors "uppehåll". Fast sen vet jag ju inte när jag kommer tillbaka nästa gång.

Aktiv arbetssökande? Nja, jag vet inte riktigt om jag är det.
Finns jobb både i emmaboda och tranås. De i emmaboda är nattjobb, visst jag är sugen, men att jobba natt i emmaboda känns lite för långt. Eller det är ju inte långt, men sen att köra hem på morgonen när man är dödstrött, jag ser redan framför mig hur bilen kör i diket/krockar. Jag är inte säker!

Nehe, nu ska jag kika in på arbetsförmedlingenshemsida och sen hjälpa till lite med maten där ute i köket.
Vi hörs!


Noll frågetecken!

Jag vet inte vad jag ska skriva.

Tomhet.


Bebis på G!

Så sitter jag här igen. Men jag har faktiskt varit ute en sväng, var och handlade lite nödvändiga grejer. Och så har jag diskat. Ätit har jag dock glömt bort att göra idag. Frukosten sitter i än, jag är inte hungrig, men måste nog äta.
Vad ska jag laga för mat? Pannkakor? mmm!

Jag pratade med mamma förut och hon har saker till mig. Hon hade en låda full med bebiskläder som jag haft när jag var liten, samt lite som Niklas hade. Och nej jag ska inte ha barn (nu). Men det kan ju vara kul att ha de ändå. För hon trodde att jag skulle få barn först av mina syskon (yes!). Mattias kommer dock att svimma när han får se vad kartongen innehåller, det kommer bli kul. Åh vad han kommer få ryck på mig när jag kommer gå runt med bebiskläder här hemma. Nja det kommer jag nog inte göra, men ska tvätta upp de och sen packa ner de och ställa upp på vinden eller liknande. Så man har det där, så man vet! (: Dock har hon ju denna kartong hemma, men om Linnea ändå skulle till motala i helgen så kanske hon kunde vara så snäll och hämta mitt bebispaket? haha! :D

Jag ska se om jag ska ordna något att äta.

P.s fy fan vad tråkigt jag skulle ha det om jag bodde själv. alltså var singel. jag hade typ dött. d.s

P.s2 rubriken är ironi, om ni inte fattade det alltså. d.s

Hjälp mig!

http://www.youtube.com/watch?v=27rj2W2kpVY sitter och lyssnar på denna låt och stör mig. För jag känner igen introt så jäkla väl, men jag kan inte komma på vad det är för låt. Hjälp mig, snälla!


Puss på detta!

Det där med att jag skulle gå upp innan klockan slagit nio kunde jag ju bara drömma om.
Jag ställde klockan på nio, men stängde av den så fort den började pipa.
Men jag var faktiskt uppe vid typ tio, så jag är duktig.
Dock sitter jag här i morgonrock och sjunger på Måns Zelmerlöf - brother oh brother, visst låter det spännande?
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra idag.. det är tråkigt idag. Det regnar och blåser.
Jag vill inte bara sitta här och glo, vill göra något spontant. Typ åka till köpenhamn, haha!

Nehe, nu ska jag prata vidare med Rebacca & Caroline och sjunga till Lasse berghagen. Fan vad jag älskar mitt liv.


Det perfekta sättet att berätta på.

Okej, nu blir det nog mitt sista inlägg för idag. Har ju skrivit en himlans massa inlägg, att jag orkar.
Men jaa, nu ska jag tjata lite igen, jag är arbetslös!
Nu ikväll har vi kollat på andra avenyn, var jag den enda som grät? Det var ett sorgligt avsnitt.
Till andra avenyn smaskade vi på lite godis som var kvar sen igår kväll.. efter programmet satte jag mig här -igen- för att kika på olika grejer.

Förresten, i fredags så fyllde mitt körkort 6 månader, grattis till mig. Fan vad jag är duktig, jag har körkort. Fast å andra sidan är jag sämst på att köra. Jag hatar att köra bil, det är läskigt. Men jag har det, för de är bra. Nu om dagarna ska jag lägga brevet på posten så jag kan få körkortet i handen och sluta köra på en lapp, för lappen börjar bli utsliten.
Och vet ni vad jag mer har kommit på?
på tisdag är det 5 månader kvar tills min 20 års-dag?!?! Det är inte alls lång tid kvar, 5 månader går sjukt fort. Då ska jag ha fest, en stor fest. Hyra lokal.. eller nje kanske inte. Men jag ska ha fest, för då ska ni fira mig och jag ska få massa paket. Fan 20, då får jag gå på systemet, jag börjar bli gammal.

När jag var mindre sa jag alltid att innan jag fyller 20 ska jag ha barn, där gick den önskan i kras. För om det skulle bli sanning så har ungen bara 5 månader på sig att utveckla sig och framför allt att bli till. Jag tror inte att den önskan kommer bli verklighet, så jag får sätta upp ett nytt mål, innan jag är 25 ska jag ha ett barn, så är det bara.
Fan tänk om 6 år, då har jag barn.. 6 år går fort.. Ah jag får ångest.
Vet ni vad jag redan har gjort? Jo jag har kommit på det perfekta sättet att berätta för blivande mor/far föräldrar att det ska bli detta. Men jag tänker inte berätta vad.. eller jo, jag har sett en bok som heter "att bli med barnbarn", den ska jag köpa och sen ge bort. Då vill jag se deras ansiktsuttryck och ta kort. Det kommer bli kul.
Oj om mattias skulle se vad jag skriver nu skulle han nog tuppa av, svimma eller be mig att sluta tramsa.
Därför tänker jag avsluta detta inlägg nu innan han hinner komma hit och läsa.

Godnatt på er.

Jag är på hugget idag!

Oj, idag är jag verkligen på skrivarhumör, eller så har jag inget liv. Jag tippar på en blandning av båda.
Jag sitter här och väntar på att klockan ska bli åtta, så jag kan bänka mig framför tv:n och kika på andra avenyn.
Men det är ju två timmar till, så jag ska nog spela lite, haha.
Har hittat en jätte rolig sida där man kan spela ett roligt spel - herregud jenny skaffa dig ett jobb!

Som sagt så var Linnea förbi här ett par timmar, vi drack té och pratade. Jag gillar Linnea, hon är verkligen bra! Dock ska hon flytta till linköping snart, vilket är tråkigt. Men jag förstår henne, hade jag varit i samma situation hade jag gjort detsamma!

Nu fick jag ett sms av Rebecca om hennes tjugoårsfest den 11 oktober. Åh, vad tusan ska man ge henne i födelsedagspresent? Jag har ingen aning, jag är så dålig på sånt. Men nu fick jag en fix idé, ska kika runt litegrann på internet. För nu fick jag en bra idé på en present jag kan ge henne. Kan tyvärr inte skriva det här, med risk för att hon läser detta. Men åh, nu har jag det! :)

Nehe, ska kolla runt om den där presenten, sen spela lite spel. Puss o kram!

Ogillande

Det finns personer som man inte tycker om. Personer som man kanske aldrig haft någon relation till eller personer som man har haft någon slags relation till. Hur kan det bara över ett par dagar vända? att man ena dagen inte tycker något speciellt, men andra så känner man något typ av ogillande.
Jag ogillar endel människor, det gör jag. Vissa vet om det, vissa inte.
Och det är samma sak där, vissa har jag haft en slags relation med och vissa inte.
Sen har man ju självklart sina anledningar, men som för andras öron kanske låter helt orealistiskt.
Men livet kan inte vara perfekt, så är det bara. Ingen liv är perfekt, verken mitt eller ditt.

Hur som haver så har jag precis ätit lite nudlar och inväntar nu en Linnea.
Hon ska komma förbi och vi ska snacka skit och greja. Hon ville egentligen ut och gå, men det är alldels för kallt för mig.
Dessutom har jag ju ingen jacka ännu, pfft, är det ens någon idé att köpa en höstjacka? vi får väl snart börja använda våra vinterjackor igen.

Jag var inne på tv.se förut och kikade om det var några bra program idag och jag blev alldels varm inombords när jag såg att Andra Avenyn börjar idag. Äntligen, så som jag har längtat!
Jag följde det inte så värst bra i början, men efter att ha sett ett par avsnitt så blev man helt fast. Därför plöjde jag och älskling igenom alla avsnitt från början. Så ikväll börjar det och det ska firas med tända ljus och en kopp rykande teé och smörgås.

Förresten, det teét jag dricker är från Frankrike, smak av apelsin & citron, det är så gudomligt gott och smakar inte alls som téet som finns här hemma! Dock köpte jag ju bara ett paket när vi var inne i den där stora affären. Det var dumt gjort. Men jag har ungefär 10-12 påsar kvar, jag får njuta extra av dessa. För åh vad gott det är!
Jag saknar Paris, det var en mysig tripp!

Nesch, nu ska jag göra lite andra saker, typ sätta mig i soffan och invänta Linnea.


Vart tog solskenet vägen?

Godmorgon!
Vart tog solen vägen? och den blåa himlen?
För när jag vaknade och vickade lite på persiennerna så var det solsken och verkade bli en himla skön dag.
Därför gick jag upp.. okej jag kunde egentligen legat kvar i sängen för när jag väl kom upp satte jag mig i soffan och glodde på tv.
Nu när jag kollar ut så är det mörka moln och det blåser och det ser väldigt kallt ut. Inte alls någon härlig och skön promenadag.

Såhär sitter jag i min morgonrock men en grön(väldigt ful) filt över benen och huar mig över att det är kallt.
Klockan är över 12 och jag sitter fortfarande i morgonrock, ja men jag har mina anledningar, jag ska nämligen duscha. Varför klä på sig en timme när man ändå ska klä av sig igen? Därför blev det morgonrocken lite längre idag. Men en sånhär ruggig dag så kan man nog ha den på sig hela dagen, fast då kommer jag känna mig dålig.
Därför ska jag om en stund duscha och sen göra mig iordning, trots att jag inte ska göra något speciellt idag.

Mattias åkte iväg för en stund sen, han skulle på.. traktorrace, ja jag vet.. jag skrattade också. Men om det nu är vad han vill, så ska han väl få göra det? Själv ska jag proppa i mig nudlar, för det var länge sen jag åt det.
Annars blir dagen ganska cool lugn. Städa upp lite från igår, bädda sängarna. Vad ska man göra sen?
Aja, den som lever får se.

Jag vill åka till Ikea.. eller nja Ikea börjar bli tråkigt, för man har sett allt och vet precis vart allt är. Därför vill jag åka någon annanstans, för jag vill ha ramar, två snygga ramar som jag kan sätta in mina fina kort i. För i de två ramarna som korten sitter i nu, är döfula, därför vill jag ha nya, svarta tack!

Jag har även börjat fundera på min önskelista inför julen, man måste ju vara ute i god tid.
Dock har jag inte kommit på så mycket, men ni kan väl få kika litegrann på min önskelista.
- Mobil (Sonny ericsson C902 el C702 el C905)
- Vänner (säsong 7,8 osv)
- Presentkort på Ikea (jaa jag vet, men det finns ändå fina saker där:)
- En bil (Önska sig kan man väl få göra?)
- Tvhylla
- Nya madrasser till sängen

Så nu vet du det mamma, om du nu läser. Det blir ingen billig jul i år, så är det ju bara! :)

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen och värma upp mig lite!
Men vi hörs nog snart igen. Puss & hej!

Hatar arbetslöshet!

Jag hade fått mejl från arbetsförmedlingen, eller snarare från mamma som kollat på jobb där och hittat endel intressanta, dock i torsås. Jag blev sugen på att söka, men så kommer frågan, hur lång tid tar det att åka/köra till torsås?
Fanns även ett jobb i kalmar åt mattias, men hur skulle de då bli? vi har ju bara en bil?
Det är många frågor.. men söka kan man ju alltid göra. För jag blir tokig av att gå runt här och inte göra ett piss.

Jag måste ner till arbetsförmedlingen och prata, för jag kommer inte in på min sida, det var ju jätte länge sen jag gjorde en sån och var ju aldrig nere och aktiverade den och nu kan jag inte göra någon ny, så jag får helt enkelt gå ner dit och se vad som är fel.
Varför kan inte jobben bara komma flygande till en? varför kunde jag inte fått fast tjänst på almen med en gång? vad livet hade varit så mycket lättare du.
Inte för att jag alltid vill jobba på almen, men ändå, de hade skappat en grund och framförallt en trygghet.

Jag hatar att ligga vaken på nätterna och fundera över ekonomin, hur ska man klara sig nu då?
Dessutom nu när hyran har höjts med nästan 300 kr, det är inte klokt!
Man kan grubbla sig totalt sömnlös över pengar, jag vill vara rik.
Eller ge mig ett jobb.. men de flesta vill ha någon med erfarenhet - och hur fan får man det om ingen vill ha en?

Nehe, jag vill inte deppa ihop nu. Det är helg, men på måndag börjar jag som aktiv arbetssökande, någon som har ett jobb till mig så säg gärna till, jag är öppen för förslag!

Jag fick med mattias till Coop förut förresten, först sa han nej, då satte jag mig i soffan och surade och så efter 5-10 minuter så gick han med på det. Och det var gott! Fast man har ju som vanligt lite ångest såhär i efterhand. Varför kan man inte vara perfekt? okej, kanske inte perfekt, men lite bättre?
Varje kväll tänker jag "...imorgon..." men aldrig att det händer något, fan vad lat jag är.

nesch, nu ska jag kolla runt lite bloggar och sen spela, fan vad mitt liv är trist. Kan det inte hända något drastiskt? Jag kan typ bli gravid eller något (Jaa då blir ju ekonomin ännu stabilare! 'ironi').

Godis... mm!

Det blev hemmalagade biffar och potatis och underbar sås. Jag tror mattias var kock i sitt förra liv, han är så sjuukt duktig på att laga till goda middagar. Fick även äta utav mitt efterlängtade svartvinbärsgelé och det var gott!
Efter middagen diskade jag upp allt och sen satte vi oss framför tv:n och somnade bums, det var skönt med en liten powernap. Dock inte så bra eftersom jag redan har svårt att somna på kvällarna, aja det är ju fortfarande helg.
Nästa vecka ska jag ta tag i mitt meningslösa liv och gå upp tidigt (inte senare än 9) och göra vettiga saker, så som att promenera, söka jobb... ah vad mycket vettigt då? jo jag ska nog umgås med lite vänner också, som typ Stina.
Hörde av Merita att hon ska flytta till Malmö, eftersom hennes kära Kasper har flytt Nybro, så ska hon ju självklart med, jag förstår henne! Därför måste jag så fort som möjligt umgås med denna underbara människa.
Måste även ringa Jenny och kolla läget, hur mår människan? när ska vi ses allihopa? bio och kinamat? det borde vi göra snart (för nu har jag pengar, så kan KAN göra sånna där roliga saker).

Jag funderar på att dra med mig min plutt ner till typ coop och köpa en godispåse, för jag är sugen på lösgodis. Jag vet det är inte bra, men det är lördag idag och jag är sugen på det. Man lever bara en gång, eller hur?
Dock tror jag det blir svårt att dra med honom till coop, men jag ska locka honom. Jag vill inte dit själv.
Senare ikväll blir det film, fan vilken slapp helg.. eh är det helg? alla mina dagar är som helgdagar, är det inte sjuk? nej det är sanningen för en arbetslös. Fan vad jag vill gå i skolan igen!


Magen skriker efter maat!

Jag är så förbannat duktig, färdigstädat! Har både gått ut med tidiningar och tvättat golvet, en sak jag inte brukar orkar när jag väl städar, men idag gjordes det.
Nu är det nystädat och man vill helst inte röra något eller göra något som gör att det blir stökigt igen, men man måste ju få leva!

Nu är jag hungrig och jag funderar på vad man ska äta, några förslag?
Det ska gå fort och vara gott, ja vad skulle man kunna göra?
Jag hatar att komma på något att äta, för det är så jäkla svårt!

Nehe, ska pallra mig in i köket nu och öppna kylskåpet, kanske finns det något.

Vi hörs!


Lördag & städning.

Godmorgon!

Idag blir det till att städa litegrann, det behövs! Och det är så härligt när det är nystädat, eller hur? :)
Vaknade vid halv elva idag, varför kan jag inte vara morgonpigg?

Jag har superont i mina öron.. iförrgår så kliade jag mig i höger öra med en tops (okej inte en tops, för de gick sönder, så det blev typ 6 st), jag kliade och kliade, och tillslut började det blöda ur örat?
Sen på morgonen så hade det runnit ut något ur örat, för det var helt klibbigt. Och så igår kliade jag lite lätt med en tops, men började blöda direkt då också och nu gör det ont.
Visst låter det trevligt? Ont gör det iallafall och det är inte alls kul!

Nehe, om man skulle klä på sig och sen börja städa i någon timme framöver, skönt att få det gjort tidigt.

Hejsvejs!

p.s min dröm gick i kras, tack! d.s

En tripp till Kalmar!

Jag tror jag har vänt på dygnet, det är så jäkla typiskt mig. Trots att jag inte somnade förens tre inatt och gick upp vid nio tiden så är jag inte så trött nu, det är sjukt!
Måste försöka vända tillbaka dygnet, ska gå upp tidigt imorgon och ut på promenad.. eller njaa.. det får bli på måndag, det är ju fasen lördag imorgon, då ska man ju få sova. Man tappar totalt bort dagarna när man inte har något att göra.
Fuck arbetslöshet!

Idag har vi varit i kalmar med John, han handlade present till Fhilippa och vi var med som stöd. Vi åt kinamat och jag hittade mig en snygg tröja. Det var en ganska så rolig tripp, med tanke på: När mattias & john umgås är det alltid något som händer, och idag var det inget undantag, inne på elgiganten sätter mattias igång ett larm, som personalen inte får av, så det tjöt ett bra dag därinne. Inne på stadium (tror jag) så välter john cyklar och kan inte få upp cykeln på stödet igen. Ja, det finns mer.. så min tripp til kalmar blev ganska kul.

Fan vad jag skriver osammanhängande.. eller tråkigt iallafall. Jag vill hitta min skrivarglöd igen, vart är den?
Min blogg är så sjuuuukt tråkig att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kanske sluta helt och hållet, vem bryr sig?

Förresten, idag så hade vi fått en värdecheck från coop, där man kan bo på hotell någonstans i sverige (och utomlands också), för ett rätt så bra pris. Så har kollat på hemsidan där alla hotell var, men vi får se.
Känner jag oss så kommer ingenting att ske, för vi är så jävla dryga!

Hejdå!


Nästan klart :)

Sådär, nu är det bara småfix sen är min nya design klar.
Den blev ganska höstig, men det är ju höst, så det gör ju inte sådär jätte mycket.
Nu har jag nästan fyrkantiga ögon och så har jag ont i ryggen och kan inte skriva riktigt längre.
Därför säger jag godnatt, så hörs vi imorgon!

Vad tycker ni om min nya design? :)


Kom tillbaka senare :)

Under uppbyggnad!

Färgning av hår

Här sitter jag med färg i håret och nyss när jag fick förbi spegeln så såg jag att det var väldigt mörkt, mitt hår alltså.
Jag håller tummarna på att det inte blir så mörkt som det ser ut.. Men det brukar alltid se mörkare ut än vad det är.. den andra nyansen jag brukar ha, ja där ser det också väldigt mörkt ut först. Men som tur är så ska de ju i ljusa slingor också, det blir nog bra i slutändan, tror ni inte det?

Jag har inte alls städat idag, för det är så tråkigt att behöva städa varje dag. Så jag hämtade upp min tvätt och sen satte jag igång med att baka bullar, eftersom jag hade ett jästpaket i kylen som bara låg och eftersom de snart hade sitt bäst-före datum så var det bara att plocka fram sin bak-sida. Jo och de gick bra, de blev dessutom väldigt goda, så jag är nöjd. Så förut så satte jag mig framför tv:n och kikade på that's 70:s och åt lite bullar och drack mjölk, mums!

Efter att mitt hår är klart ska jag ordna med lite kvällsfika, blir nog te och smörgås. Man är ju så jäkla frusen nu så det är lika bra att dricka något varmt. Ska även byta ut alla sterinljus till nya, så man an tända ljus så det blir lite värme samt en myskänsla.

Mattias är iväg med Patrik och hjälper honom med bilen, så vet inte riktigt när han kommer hem.
Hoppas han inte blir borta allt för länge, jag är sugen på en filmkväll och det är så mycket roligare om han är med.
:)

Nehe, nu ska jag snart skölja ur mitt hår, vi hörs!

Jenny är glad idag! (:

Jag är glad! Mitt paket från skopunkten hade idag kommit och det var med lite oro i magen jag gick för att hämta ut det.
För jag har aldrig beställt skor från internet förut, jag har alltid velat prova. men nu hade de så fina skor där och jag var verkligen i behov av nya skor. Därför tog jag vatten över huvudet (trodde jag) och beställde hem tre par skor.
När jag kom hem rev jag upp paketet, klippte bort alla lappar (kom på att det ska man nog inte göra, om man vill skicka tillbaka de), och så provade jag varje par och gick runt en stund och vet ni vad? de passade alldels utmärkt. Jag blev överlycklig, så detta är inte sista gången jag handlar skor via internet. :)

Förövrigt så håller jag på att tvätta, så ska strax ner i tvättstugen igen för att slänga in allt i torktumlaren. Sedan blir det till att städa litegrann (åh vad har jag för liv?). Dessutom ska jag försöka mig på att färga mitt hår idag.
Men jag är lite smårädd, för det är en mörkare nyans av vad jag brukar ha, så den känns väldigt mörk. Men det får gå ändå, jag överlever!
Var ju som sagt hos frissan igår och klippt mig och jag skrev ju att jag ville ha förändring... hmm..
När jag väl satt där i stolen sa jag till Merita (hon som klippte mig, även min gamla klasskamrat), att jag vill göra något drastiskt, det skulle synas att jag klippt mig.. Men sen ångrade jag mig! haha. Så det blev iallafall klippning på längden (1 DM) och så klippte hon upp håret och så snelugg, men jag blev nöjd iallafall. När jag väl satt där framför spegeln så såg jag verkligen att min utväxt var enorm, så direkt efter min klippning så blev det till lindex för att då köpa färg och så hittade jag en snygg scarf också! :)

Nehe, nu måste jag ner i tvättstugen - fuck vad det suger!

Idag blir det förändring!

Idag ska jag klippa mig, det har jag bestämt!
Men jag vet inte hur, så ska gå dit (twisters sister?) och sätta mig i stolen och säga att det får göra vad de vill, fast jag vill inte bli jätte korthårig, men det ska synas att jag klippt mig. Ahh tror ni jag vågar det?
jag vill verkligen göra något dramatiskt eller njaa.. det ska iallafall synas, inte bara klippa typ topparna, utan det ska verkligen synas att jag klippt mig, aja, ni kommer väl få en rapport senare om hur det blev (om det nu blir något?! haha).

Annars händer det inte så mycket idag, vi ska kanske in till kalmar senare ikväll. Men det blir inte förens sex tiden vi åker dit, så innan dess är det nog inte sådär jätte mycket som händer. Dona lite här hemma som vanligt.
Förresten, köpte ett par ursnygga gardiner på kvantum igår, de är lila och så är det blommor på de. Passade urbra till sovrummet, så nu är jag nöjd med det där inne. Åh jag blev så glad när jag satt upp gardinerna och ser hur rummet förändras! Det gjorde nästan hela min dag igår ;)

Nehe, nu ska jag sätta mig soffan och kolla lite tv innan jag drar med mig mattias ut på klippning. Yeeah! :O

Min nya idol!

Haha, här är min nya idol, så jävla coool! :)
http://www.youtube.com/watch?v=lH0o2XEz9Qw


Vilken är eran idol?

Idol

Hejsan.
Här sitter jag i höstmörkret och ska snart krypa ner i soffan framför Idol.
Just nu kommer jag inte hinna att göra iordning lite te och smörgås utan det får vänta tills det är pause helt enkelt!
Funderar på om jag ska tända ljus ikväll också, har nog haft ljus tända varje kväll i 4-5 dygn, men jag älskar ljus, det är så mysigt att sitta invirad i en filt, dricka te och kolla på tv samtidigt som det brinner massa ljus! :)

Jag var förbi Linnea en stund förut, där även Helen joinade oss ett par minuter. Det var trevligt!
Jag och linnea har nu bestämt att vi SKA hitta någon dag/helg som funkar för oss alla, så vi kan träffas och umgås, funderar på kinamat och bio! Jag saknar mina tjejer! Därför måste vi göra något åt detta.
Så nu ska jag bums skicka iväg ett sms till Jenny så hon och linnea w kan bestämma några datum de kan, eftersom de går i skolan :)

Nehe, nu börjar strax idol. Vi hörs kära vänner!

Nya gardiner - ett måste!

Och så är det tisdag, tiden springer iväg! Man vet knappt vad det är för dag snart, därför måste jag snart få jobba. Det börjar klia i fingrarna nu, vill inte bara gå runt här hemma och glo, jag vill jobba (hur sjukt det än låter).
Men jag antar att poolen snart ringer till mig, så nästa vecka blir det nog iallafall lite jobb, dessutom ska jag ringa och skicka mail till olika ställen.

Igår hade vi en riktig slappardag, kollade på film hela kvällen, tittade på pirates of carribian (stavning?), tittade iallafall på de två sista filmerna och de är ju över 2 timmar långa, så det blev en lång kväll igår.
På dagen gjorde vi inte heller så mycket, städade lite, åt och sen gick vi över till Danne och Jozzan en sväng och kollade på deras nya lägenhet och därefter hem och mysa med film! (:

Idag ska vi iväg till jysk, måste ha ny gardiner, iallafall till sovrummet, de vi har nu är så sjukt fula. Vill även ha nya i vardagsrummet, för gardiner för j-vligt mycket ändå, man kan nästan ändra om ett helt rum genom att byta gardiner. Därför är det dagens inköp, eller åtminstone se om man hittar något!
Ska även iväg till kvantum och handla lite smågrejer som mjölk, juice pålägg och sådär.. sånt som man behöver handla lite då och då trots att man har storhandlat, det ju liksom sånna småsaker man inte kan köpa hur mycket som helst av om man bara är två personer.

Ska även förbi Linnea och lämna hennes katt, hon kom hem från Ayia napa igår, så hon är ju säker negerbrun och jag vill höra på hennes prat om utlandet, jag vill också utomlands.
Men det ska jag få i slutet i oktober (tror jag det var), för då ska vi till.... Danmark.. :) haha men bättre än inget och det 'r ju faktiskt utomlands, kanske inte så varmt, men utomlands är det iallafall.
Sen ska vi se om vi hittar någon billig bussresa någonstans, för jag vill! :)

Nehe, nu ska jag klä på mig, bädda sängen, städa litegrann, sen drar vi till jysk! :)

Puss på er!

Aftonbladets artikel - j-vla idioter!

Såg detta på aftonbladets hemsida förut och jag blev illamående. Hur i HELVETE kan man göra såhär mot ett oskyldigt djur? Hoppas att gärningsmännen hittats och blir torterade eller något. J-vla idioter!
http://www.aftonbladet.se/webbtv/nyheter/utrikes/article3307163.ab

haha!

Ja självklart menar jag soffbord, fast sovbord låter mycket skönare! :)

Idag blir det bio!

Hejsan!

vad händer där ute i era liv?
Här händer som vanligt inte sådär jätte mycket.. Fast idag blir det lite ändring, vi ska nämligen på Bio senare ikväll.
Vi tänkte se den andra filmen av Arn, hoppas den är bra.. är det någon därute som har sett den?
Innan detta ska vi ge oss in på Ikea.. jag måste inhandla lite ljus och så ska vi BARA kika på sovbord,tvhylla och nya madrasser!

Jag har egentligen inte så mycket mer att skriva, vi ska väl snart börja dra oss vidare på kalmar, så det är bäst att göra sig lite iordning. VI hörs!


Sista dagen.

Man känner verkligen att vi går mot kallare tider.. Jag var nyss och hämtade min lillebror och det var svinkallt ute.
Även imorse när jag for till jobbet var det kallt som fan, nästan så man fick ta vantar trots att man körde bil.. Jag som hade hoppats på en lite skönare höst, men det kan jag nog bara glömma!

Så.. idag var sista arbetsdagen, kändes lite konstigt. Min tant blev ledsen när jag berätta om att det var sista dagen, så hon sa "om du försvinner nu, så behöver du aaaaldrig mer komma tillbaka" haha, hon är så söt! Han sa hela tiden att jag inte skulle sluta utan vara hos henne istället! (:
Jobbade med Mia och Chatarina idag, de bjöd på fika för att det var min sista dag. Så Chatarina var och köpta nybakta frallor och pålägg och grejer, det var gott och mycket snällt! :)
Lämnade även min alladdinask där som de får smaska på.. Men jag vet ju att jag kommer tillbaka (:

Sen jag kom hem har jag hållt på i ett med att städa, så nu är det rent och fint överallt.. eller jag hann inte att tvätta golven (förutom på toaletten och sovrummet). Vi/jag gjorde verkligen en storstädning. tog bort madrasserna och rengjorde under sängen, det behövdes vill jag lova! Det är så skönt att ha det nystädat och det luktar gott! :)
Men eftersom jag nu har städat och hållt igång sen klockan 06,00 imorse så känner jag att min rygg säger ifrån.
När vi åkte till coop förut så högg det till rejält, just där som jag fick så ont för ett par sommrar sen... Och  nu har jag ont i stort sätt hela ryggen.. Men ska ta mig en dusch sen när Niklas varit här uppe (han ska hit och äta om en stund).. Sen ska jag lägga mig i min renbäddade säng och fortsätta läsa "Emma, mias dotter".

Började ju på den boken igår och det vekar superbra! Har ni inte lät de andra böckerna "gömda", "asyl", "Mias hemlighet", "Mias systrar" så borde ni verkligen göra det, de är verkligen superbra!
Så nu längtar jag tills jag kommer i säng så jag kan fortsätta denna bok.. (:

Förresten så beställde jag hem 3 par skor idag.. Har aldrig beställt hem något sånt förut, så det ska bli kul att se om det går bra! Och hoppas att de passar! Köpte två "vanliga" skor och sen ett par typ boots, fina var det iallafall, så jag hoppas på att det blir bra. Handlade dessa inne på skopunkten, ta tre betala för två! :)

Nehe, vi hörs någon annan gång! Puss på er!

Imorgon = arbetslös!

Godkväll!

Vad har ni för er?
Själv sitter jag inbäddad i mattias täcke här framför datorn och har precis kollat runt lite.
Jag känner mig frusen och lite febrig, så ska strax ta mig en dusch sen bädda ner mig i sängen.
Imorgon är då sista dagen på jobbet, blandade känslor, men jag vet ju att jag kommer komma tillbaka, de kommer ju ringa efter mig :)

Idag fick jag ju trots allt min lön och jag är mer än lycklig! Direkt efter jobbet åkte jag och älskling in till kalmar och STOR-handlade!! Efter sista varan så hamnade summan på över 1500.. Men nu har vi mat för flera månader framåt känns det som. Handlade även lite annat smått och gott, bland annat en bok.
Var inne på Mikaelas blogg så tipsade hon om en bok "Emma, Mias dotter" (tror jag den hetter?), det är forsättningen på böckerna Gömda, Asyl osv, har ju läst alla de böckerna så kände att jag var tuvngen att köpa denna bok :)
Men nu är det iallafall fullt i kyl och frys igen, vilket känns mycket bra!

Nehe, om jag ska fixa min matlåda tills imorgon, sedan hoppa in i duschen & sedan krypa ner och läsa min bok.
Vi hörs imorgon... då är jag arbetslös... gaaah (:

Grattis Grattis!

Idag är det den 10 September, min pappas födelsedag. Idag fyller han hela 42 år, vilket jag tycker är ganska så ungt, eller?
Han måste alltså varit 23 år när jag föddes. Här och nu orkar jag inte dra upp hela familjedramat, som är kanska krångligt, det lovar jag er!

Vart var jag? just det, han var 23 år när jag föddes. Dock vet jag inte hur gammal han var när han fick reda på att jag existerade, eller snarare fick reda på att jag var hans dotter. Men från en dagen allt var fastställt, så avstod han sig sin roll som pappa. Såhär i efterhand har han sagt att han tyckte att han var för und, men jag vet inte.

Jag har alltså inte haft någon vidare bra kontakt med min pappa under väldigt många år.
Utan det har nu på de senaste 5-6 åren som vi har kommit närmare varandra.
Han har sagt klart och tydligt till mig att han ångrar sig, att han inte tog sitt ansvar.
Jag vet ju inte om det är sant, om han känner sig tvungen till att säga det, men man hoppas alltid.
Det känns bätter att tro på det,

Men jag kan undra hur mitt liv hade sett ut om han haft en större del av mitt liv när jag var mindre. Hade det förändrat mycket med mig? Jag vet inte..
Men vet ni vad jag undrar mest egentligen?
Jo, om någon frågar honom hur många barn han har, undra om han nämner mig.. eller om han automatiskt säger "2st", istället för 3. Jag har hört honom säga orden "detta är min dotter" en gång, på ett av mina kusiners dop..
En gång.. men jag vet inte, vi är nog båda ganska osäkra.

Hur som haver så har vi kommit närmare varann nu på senare dag och det är jag glad för!
Det är klart jag älskar mig pappa, helt klart.
Därför vill jag gratulera dig på din födelesedag!

GRATTIS PAPPA!



(pappa och min lillasyster Vilma)

Tatuering

Sitter och väntar på att miami ink ska börja, jag är så sjukt sugen på att tatuera mig.
Jag har klurat ut lite vad det ska vara för något och har två alternativ, antingen ska det vara en minnestatuering, där det ska stå Kristina 1966-2000 och sen lite blommor runt den, för er som inte vet så är det min moster som hastigt lämnade oss för 8 år sedan.
Eller så ska jag göra som en stjälk och sen lite grenar ut med blommor och på grenarna ska det stå mina syskons namn.. Har tänkt länge på detta, men vi får se. Jag har försökt skissa upp det, men jag är så otroligt dåligt på att rita så det blir inte alls som jag tänkt mig.. Men en tatuerare är ju bra mycket bättre. Men vi får helt enkelt se hur det blir!

Har inte gjort sådär jätte mycket idag, nej inte ett skit faktikst. Fan vad jag hatar att var PANK! Det är så j-vla tråkigt!
Och jag tror att jag glömt lämna in lönerapporten för de tre dagarna jag skulle fått nu den 11, men jag är inte säker. fan om jag har det, då blir det inte roligt. Då hoppas man bara på att denna månaden går fort, tills lönen kommer.
Men förhoppningsvis så har jag lämnat in lappen, så jag iallfall får lite pengar nu på torsdag, håll tummarna för mig!

Nehe, nu hör jag att Miami Ink har börjat, hej på er!

p.s fan jag har tänkt helt fel.. nu när jag kollade internetbanken så ser jag att jag får för hela augusit.. jag är fan inte så smart egentligen. haha.. GUTT MED PENGAR! TACK GUD! d.s

Ge mig tips!

Sitter här med blött hår och mjuksbyxor och en slapptröja, jaa jag har precis duschat!
Det är så himla skönt att duscha (varmt varmt varmt) när man både är lite nere och trött, då är det perfekt.
Jag har dessutom hängt in tvätten i garderoberna och bäddat sängarna, nu väntar lite dammsugning och skurning av toalettgolvet (måste ju göras lite oftare med tanke på katterna). Sen vet jag inte riktigt vad som händer, ska roa mig med lite pappersarbete, sätta in räkningar och papper i olika pärmar och greja så det inte är så mycket skit på databordet, ser inte så trevligt ut, ska även göra iordning "bokhyllan" i vardagsrummet, där ligger all möjligt skräp och dammigt är det, så ska göra det lite finare, så det inte ser så stökigt ut.

Är jag inte duktig?

Nu innan jag sätter igång med mina saker ska jag kolla runt lite på hotell & olika weekand, funderar på om vi ska åka iväg på vår 2-årsdag. Den 4 Oktober är ju en lördag, så det passar ju ganska bra då ju. Så nu ska jag kika in på detta, Ingen därute som har några förslag på bra & mysiga hotell?

hejsvejs!


Trött som attan!

Jag är verkligen sååå sjukt trött! Och jag jobbar en delad tur idag, vilket känns tungt! Så jag kommer verkligen vara som en zombi sen framåt åtta tiden! Men det får gå!
Ska försöka ta mig en powernap efter maten som vi strax ska äta, men jag håller även på att tvättar, så känns inte som om jag kommer att hinna med att sova, men förhoppnignsvis. Har sovit jätte dåligt inatt, somnade vid två, halv tre och sen upp vid sex, ja det är tufft, men det får gå! :)
Träffade Jenny idag på jobbet, var länge sen jag såg henne, så det var trevligt med en liten pratstund. Inatt ska tydligen Helen jobba så får träffa henne också, så ska snacka med henne litegrann då också!
Ska även sitta i massagestolen i tjugo minuter, fan vad det är gött!

Så är jag ledig mån och tis, funderar på vad man ska hitta på. Dock har vi inga pengar till att göra något kul, så det blir väl att sitta hemma och dega, kanske en sväng till orrefors, jag vet inte! Det är så svårt att hitta på något kul när man har 200 kr kvar till den 26. För ju iofs lite lön nu den 11, men det är ju bara för tre dagar.
Jag är fortfarande sur över att chefen inte talade om för mig att jag gick på vikariat från vecka 32, istället för från 35 som jag trodde. Hade jag vetat det hade jag inte "slösat" så mycket.

Nehe, nu är maten klar. Vi hörs sen!

Förresten, någon som har något förslag på vad man kan hitta på när man firar 2 år? :)

Nyduschad!

Här sitter jag i morgonrock och har för en stund sedan duschat (gjorde aldrig det igår). Jag måste snart börja göra mig iordning för en jobbet, börjar klockan två och jobbar till tio ikväll, tur som jag har så jobbar Farah min A-tur åt mig imorgon, så slipper masa mig upp på morgonen vilket känns toppen! Därför så gör det inte så mycket att jag jobbar till tio idag, det får bli massagestolen i minst 20 minuter! Jag längtar!
Dessutom så ska jag inte deppa över jobbet, har ju bara 5 dagar kvar där, sen blir jag timvik istället, visst det känns surt. Men jag får ju träffa de lite då och då ändå! Jag gillar inte den där LAS-listan, hade den inte funnits hade jag ju fått de där viket. Men hon måste ju kolle LAS-listan på alla vik, så är det ju bara. (JUST DET!!)
Funderar på vad jag ska köpa till mina arbetskamrater nu när jag sluter (ja jag vet jag kommer tillbaka men ändå), jag har verkligen trivits som fisken i vattnet i denna grupp, så något måste de ju få för att jag kännt mig så välkommen, jag som var så fundersamt över hur det egentligen skulle bli, eftersom man hört så mycket skit om just den gruppen!

Nu kände jag en känsla av "jag VILL städa", visst är den känslan härlig att få? när man verkligen känner att man VILL städa och göra fint och sådär, dock mindre kul att den känslan kommer nu när jag snart ska iväg och jobba. Aja, för hoppas att den håller i sig imorgon, eftersom jag då är ledig. (:

Nehe, om jag ska kila in i sovrummet och ta på mig lite kläder och bädda sängen och sådär. Så hörs vi senare kanske!

En obotlig sjukdom.

Jag vet inte riktigt, det är något som inte stämmer - en känsla av olust!
Är det inte konstigt hur en sak kan vända upp och ner på ens tillvaro?
Förvisso så är det ju inte sant, men man blir ju så j-vla irriterad när folk skriver saker i sina bloggar som man VET inte är sanna.
Dessutom är det nog för att jag är lite trött, jag förstår mig inte på mig själv, jag är fan trött hela tiden.. vad lider jag av för sjukdom? Säkert någon eländig som inte går att bota och att man blir känslomässigt dum i huvudet efter ett tag.

Äsch nu skiter jag i detta och tar mig en dusch istället, en lång varm dusch.
Det är precis vad jag behöver.. en dusch... och så lite kärlek, men jag tror jag för nöja mig med duschen.

Hejdå!

Du är en TÖNT!

Haha, jag skrattar fan åt dig. Så jävla töntig.
Jag tror inte ett dugg på det du skriver, säkert du hade det liksom!
Mooget.

Var bara tvungen att skriva ut min lilla aggrestion.. hahaha!


Inatt jag drömde....

Inatt jag drömde något som, jag aldrig drömt förut....
kommer ni ihåg den låten? Den lyssnade jag på när jag var liten minns jag och de har spelat den någon gång på almen tror jag.

Hur som helst så drömde jag en ganska sjuk dröm inatt, som handlade om Johan J och att vi skulle gå till stranden där jag, vickan & Johan S satt den där natten för två år sedan. Vi skulle gå dit och gräva ner lite pengar till Johan S, så att han skulle kunna köpa grejer där han var nu, i himlen.
Jag orkar inte gå in mer detaljerat, men det var en konstig dröm och jag vaknade upp med en konstig känsla. Det är inte ofta jag drömmer om honom, men när jag väl gör det, så vaknar jag alltid upp med en konstig känsla i hjärta&mage. Men det är nog för att man på något vis känner en viss närhet (trots att jag aldrig träffade honom i drömmen, bara pratade om honom).
 
När jag kom upp så låg mattias i soffan och kollade på tv, han är lite av en morgonmänniska, för det är inte många gånger jag lyckas vakna och gå upp före honom. Men hur som helst berättade han att han också drömt, fast en ganska så rolig dröm enligt mig. Han drömde att vi hade en bebis men att han aldrig fick hålla i honom (jaa det var en han). För varje gång han ville det så sa jag "nej det är miiin bebis, du får inte hålla" och han blev ledsen. De ända gångerna han fick hålla honom var på natten när han skrek, men då ville han ju inte.
Men jag sa till honom sen att när detta verkligen händer, då ska han få hålla i bebisen hur mycket han vill! :) Haha!
Jag undrar vad han har för saker i sitt undermedvetna egentligen? ;);)

Nu vankas det iallafall mat i köket, blir någon form av köttfärslimpa och potatis och sås och lingon :) GOTT!
Jag är hungrig nu så jag hoppas det går fort, men det tar ju minst en 40 minuter till, så jag får nog lägga mig i soffan och glo på tv. Fan vad jag gör mycket när jag är ledig!

Förresten, du rika människa som läser detta, skänk pengar till mig! För jag är fattig! :(

Och förresten, idag är det den 4 September, vilket betyder min och babys dag, hela 23 månader har vi hållt ihop, alltså 1 år och 11 månader. Nästa månad är det 2-års jubileum, helt gaaalet vad fort det har gått! :)
Vilken tur vi har som har funnit varandra! :)

Sjukt och ännu sjukare! :@

Jag har precis städat litegrann och ska snart fixa iordning kattlådan samt dammsuga och tvätta golven. Så skönt att få det gjort, slipper jag göra det imorgon på min lediga dag. Och att man börjar vid fyra idag - ja det gör det hela lite lättare, känns som om man har all tid i världen! :)

Idag är även ett besök hos optikern inbokat, mattias & jessica ska dit och mattias ville att jag skulle följa med som personligt stöd - eller nja, han ville att jag skulle hjälpa honom hitta glasögon.
Så dit ska vi också hinna, men det är inte förens vid två tiden, så jag kommer hinna både de ena och det andra.

Läste förut en artikel på aftonbladet om att en man blivit frikänd från våldtäkt på en kvinnlig bekant.. vet ni varför? jo för att hon lagt sig i sängen i behå och trosor för att sova? Han hade även erkänt att hon sagt nej och fått bända upp hennes ben för att utföra detta, ändå så släpper de honom, för att hon la sig för att sova i endast behå och trosor.. är inte det helt sjukt? Jag blir så jävla förbannad, hur fungerar detta jävla land egentligen? Han hade ju till och med erkännt att hon sagt nej ett flertal gånger och att han fick BÄNDA upp hennes ben.
Jag skulle nog egentligen kunna skriva flera mils långa blogginlägg om sånt här, men jag hinner nog inte.
Men tycker inte ni att det är sjukt?

Nu ska jag ta ut min aggression på mitt städande.

Vi höörs! :)

Det gick inte så bra.

Okej, jag medger, jag är nog liiite beroende av bloggen - sjukt!
Jag har inte direkt funnit min skrivaranda, men jag känner helt enkelt för att blogga idag.

Det är nu 2 september och igår fick jag ett bakslag på jobbet, jag fick inte vikariater på Almen, vilket känns riktigt surt.
Så har bara denna och nästa vecka kvar, sen blir jag ju självklart timvikarie.. Så ska säga till att de kan ringa till mig när som, ska även in på arbetsförmedlingen och skriva in mig nu när jag snart blir arbetslös, moha.
Men imorgon skulle Mattias ringa på ett jobb, hoppas det går bra och att han verkligen gör det! För nu när jag inte har något "riktigt" jobb (timvikarie kan man ju inte alltid leva på, om ni förstår?), så behöver han skaffa sig ett jobb, han har ju trots allt varit utan jobb i tre-fyra månader, så det är dags för honom nu tycker jag! :)

Läste förut i Jessicas blogg, att danmarksresan nu är bokad, vet dock inte när? Eller om vi ens skulle med? mattias har som vanligt noll koll, men han hade pratat med Marianne om det, men han visste inte vad de pratade om sa han, så jag har ingen aning om något, men vi får se. Vi lär väl få information om det snart, men en danmarksresa är ju aldrig fel, det var mys förra året tycker jag! :)

Nehe, nu ska jag göra något annat, typ hoppa in i duschen och ge mig själv en mysstund med inpackning, rakning av ben, insmörjning, skrubbning - ja ni vet hela kittet! Ibland måste man få skämma bort sig själv helt enkelt!

Ha en trevlig kväll! Tjolahopp!

Nu är det uppehåll

Förresten, det är ju fan 1 september idag. Shit vad tiden går fort?
Nu ska jag ha uppehåll i åtminstone att par dagar eller om jag hittar tillbaka till min skrivanda tidigare, men just nu känns det som... det får vänta lite.

Vi hörs när jag kommer tillbaka. Tjarå

Uppehåll

Jag är trött! -gäsp-
Men jag somnade inte alls sådär jätte sent igår, men det är nog helgen som har tagit ut sin rätt nu tror jag.
Sitter här i morgonrock och dricker dagens första shake, ikväll på jobbet ska jag ha med mig smörgåstårta,  jag längtar tills klockan blir runt sex halv sju, då är det fikadags för oss, då ska jag njuuuta! :)

Annars kan jag väl inte påstå att det händer sådär jätte mycket, innan jobbet ska jag in en sväng på coop och köpa frukt, har bara en banan och en kiwi, men det kanske räcker? så åker jag och handlar det efter jobbet.. ja det gör jag!
Jag har skrivartorka och vet inte riktigt vad jag ska skriva.

Jag kommer tillbaka när jag känner att min skrivaranda kommer tillbaka, när jag har något intressant att skriva om. Så vi hörs någon gång.

Hejsvejs


RSS 2.0