Vecka 25

God förmiddag. 

Vecka 25 är här, midsommarveckan! Och den ena halvan av mitt jobbargäng har gått på semester.. Själv får man vänta ytterligare 3 veckor till, men det gör mig ingenting. :-) för när jag väl går på semester så går jag för en låååång tid framöver. :-) men visst räknar jag ner dagarna ;-) 

Har varit hemma med William hela förra veckan eftersom han natten till måndag (9/6) blev akut opererad för ljumskbråck. Men allt gick bra och han har mått prima hela veckan, har haft lite ont då och då, men med lite smärtlindring så har det inte varit några problem. 
Så idag är han tillbaka på dagis, som han längtat. :-) 

Själv ska jag alldeles strax fara till jobbet och jobba mina 3 h.. Tror bara det är semestervikarie i min grupp idag, så det blir ju spännande och se hur morgonen gått ;-) 

Hejsålänge. 

Vecka 23

Vi passerar in i vecka 23 på onsdag,
snacka om att tiden rusar förbi i en väldig fart!

Vi har varit på RUL och eftersom vi (eller ja.. snarare jag!) är så nyfiken så tog vi reda på att vi väntar en liten tös ♡ :-)

Ska på ytterligare ett ultraljud i augusti för att se att hon växer som hon ska. Eftersom William var så liten trots att jag gick över tiden så vill dom hålla lite extra koll denna gången, vilket naturligtvis känns bra!! :-)

Nu ska vi bara försöka komma överens om lite namn, är ju förtjust i gamla namn.. så vi får se! :-)

nähe, ska strax iväg o jobba (jobbar 50%).. sen hämta William och ikväll ska vi tillbaka till dagia för grillkväll! :-)
RSS 2.0