Nov. 28, 2012

Jag börjar se ett slutresultat på Williams rum! :)
På torsdag kommer det hem en bård som ska sättas upp, sen är det i princip klart. :)

igår köpte jag en bokhylla in till hans rum som jag o Marianne byggde ihop igårkväll! Och så har han fått en matta där inne med, sååå det börjar arta sig och jag är nöjd! Skönt att få in alla leksaker dit! :)

Förövrigt har vi, eller iallafall jag blivit förkyld, har inte riktigt tid med det.. men det rullar på ändå. William var lite snuvig igår och hade liiite feber, så fick hoppas över vaccinet.

Ja, vi var på bvc igår och William skulle få ett-års vaccinet, vägas o mätas o bli läkarundersökt.
Det var INGE roligt, han blev fly förbannad på läkaren o gallskrek bara han rörde honom, haha. Men så fort han gått så gick han ner på.golvet o lekte ;)
Vikten låg nu på 8620 & längden låg på 74 ;) Han är ingen stor kille, men följer sin kurva iallafall :)

nehe, nu tjurar William ihop, daga för lite kläder (ja, vi har fortfarande pyjamas;) & lite lunch innan middagsluren


Nov. 25, 2012

Oj, vad tiden springer iväg.
Det är snart december och mindre än 1 månad kvar till julafton och julklapparna är som i vanlig ordning inte ens påbörjade, suck! Men varför bryta en tradition? ;)

Om 1 vecka fyller vårat hjärta 1 helt år! Det är helt galet! Kan inte förstå vart tiden tagit vägen, det låter ju klyschigt men tiden går verkligen så jäkla fort, man hinner inte med. Var det inte nyss jag fick reda på att vi väntade barn? var det inte nyss vi låg inne på förlossningen och skrek? var det inte nyss som världens finaste lilla kille kom ut?
Ja ni förstår...




hur som helst är det kalas på lördag så har lite att fixa med denna vecka!
Ska få upp lite julgardiner också, eftersom jag kommer ha fullt upp hela helgen känns det bäst o göra att i veckan, dock får stakarna vänta tills advent - någon måtta får det vara ;)

Har nu ikväll städat ur Williams rum, tanken är att få iordning det inom en snar framtid, så nu är det lite inredning som fattas! Kommer nog bli bra! :)

Nähe, om man skulle avrunda och läsa lite innan man somnar!

Ha en fortsatt fin kväll!




(ett försök till julkort..;)


Nov. 22, 2012

Sitter vid matbordet och vi har precis ätit lite, eller ja William äter fortfarande, makaroner o falukorv blev det idag och maten går riktigt bra nu när han äter samma som oss och när han får äta själv! :)
Men burkmaten finns i skåpet, smidigt att ha när man ska iväg osv.


just nu ;)

Efter maten ska vi försöka oss ut på en liten promenad i regnet, måste ner till Willys o handla lite.. Tur det finns regnkläder! :)
Sen ska jag försöka plocka lite här hemma om den lille mannen tillåter det, jag brukar ju greja med det när William sover, men idag var jag så trött så jag sov tillsammans med honom i 2 h.. :)

Nehe nu är han färdig och galen att han inte kommer ur sin stol.. :)


Nov. 21, 2012

Har precis fått herren i huset att somna! Idag blev det senare än vanligt, fast för min del gör det inte så mycket om han är uppe till halv åtta - åtta! :)

Idag var vi på babycafét, får passa på nu, är bara en gång kvar innan han fyller 1 år och cafét är ju bara till för bebisar upp till 1 år.
Hur som helst så var det väldigt mycket folk där idag, men William tyckte det var kul som vanligt! :-)

Efteråt gick vi hem och käkade lunch och sen vilade William i 2,5 h.. :)

Nu i eftermiddag har vi varit ute en sväng, först på jysk, där jag handlade en adventskalender till William som ska fyllas med små paket tänkte jag!
Vidare mot Lindex där det blev strumpor (till kalendern;).
Sen gick vi ner till Lekia och köpte några leksaker och en födelsedagpresent :)

Nu ikväll har jag faktiskt satt upp julgardiner i datarummet och en ljusstake, mysigt! Fixade lite i det rummet igårkväll! Känner att jag vill få iordning på rummen snart, sååå trist att dom bara är förvaringsrum.. Men ska man få något gjort får man göra att själv!

Nuu ska jag sätta på en ljudbok och städa undan och hänga upp tvätt.

Tjo!




Nov. 18, 2012

Ligger just nu i sängen med William över mig ;) Han har nästan precis somnat efter en hel dag utan vila! Så jag får förbereda mig på en tidig morgon imorgon!

Varför han inte har sovit idag beror på att han helt enkelt inte har haft tid.. ;) dessutom vaknade han runt nio tiden idag! Men när jag bar runt på honom strax efter 17 så somnade han till någon minut, så fick väcka upp honom och slänga ner honom i badet en stund. ;)

Mattias kom hem redan i onsdagskväll eftersom dom nu var klara i Vänersborg, så eftermiddags åkte han upp till Sandviken :( så tråkigt att han åker på söndagar nu.. och detta skulle väll hålla på till efter jul :(
Men det är bara att härda ut!

Nehe ska städa undan lite, så hörs vi!



<3

Nov. 13, 2012

Sitter just nu och kikar på William som river ut alla kastruller, det tog lite tid innan han hittade skåpet, men nu när det är funnet är det dit man går så fort man är i köket :)



i lördags så stod han och höll i potatisgrytan och skulle ställa tillbaka den, så då stod han helt själv och balanserade med grytan i famnen, men sen kom han på att han stod helt själv, och då måste man ju sätta sig! ;)

I söndags var det farsdag och jag hade tänkt låta Mattias få sova ut, få frukost på sängen och paket, det blev inte alls så.
Jag var totalt slut, det började redan i lördagsförmiddag, kände mig totalt jävla utmattad, har nog aldrig kännt mig så slut och även om William var iväg med sin farmor ett par timmar och jag kunde vila så var jag totalt slut!
Så på söndagmorgon tog Mattias William så jag kunde vila 30 min till, för då kom han in och hade lite panik över Williams present, haha, så fick gå upp o slänga ungen i duschen! ;-)

Eftersom William är en mirakelunge hade han även köpt ett paket till sin pappa.. men det hände något på vägen..



haha, men det löste sig! Farfarn fick den istället! ;)

Gårkväll fick jag hem Linas matkasse! Ska bli intressant och roligt o laga lite nya maträtter, dock lite trist att få äta att själv! Men så är det när man är gräsänkling!




Ja, påtal om det! Mattias ska förmodligen åka på söndagar vid nästa jobb (om ett par veckor) eftersom det är i Sandviken, fy så trist! Men mest synd om honom som får så lite tid med William :(
Ibland hade det varit skönt om han haft ett normalt jobb! :/.

Nehe, lite lunch till den unge herren innan det är dags för en tupplur!

Kram!

November

Ytterligare ett par dagar har gått sen sist och jag kan säga som så att jag hinner knappt med själv. Dagarna går i ett..

Vi är inne i den tråkigaste månaden på hela året och jag längtar som en tok till jul och skulle mer än gärna börja pynta nu, men det får trots allt vänta lite till.

För innan det är dags att börja pynta ska vi ha 1-årskalas för William! Det är bokat och klart nu, så nu är det bara att planera in dekoration och hur tårtan ska se ut. Det första kalaset kan vara lite spexigt tycker jag, trots att han inte lär bry sig ett dugg! ;)

Annars.. imorgon ska jag och William till Fröseke för att hälsa på! Var ett tag sen vi sågs, så det är ju på tiden.
På fredag ska jag & Rebecca till Ingela för att spå oss! Åh längtar så mycket! Ska bli så spännande!!

Nehe, får väll ta och avrunda med lite bilder, så hörs vi en annan dag! :)











åh kolla lillbebisen!! <3




RSS 2.0