Puss på det! :)

Åh det hade varit så jäkla kul eller hur Caroline? Åhh, jag vill!!! :)

Dumma Unge...

Jovisst, en tidig kväll. Kiss my ass!
Godnatt, nu ska jag upp om 7 timmar *gääääsp*

Dööööööd till tidiga morgonar.

She's back

Hej på er alla där ute, vad gör ni en Söndagsdag som denna?

Själv så har jag i princip inte gjort ett dugg, varit på Öb & kvantum och handlat diverse saker, annars har dagen bestått av säng, soffa, tv.. typ?!
Har varit ledig hela helgen fre-sön, denna ledighet har spenderats vid high chapparall? (stavning?), åkte dit i torsdags eftermiddag och hem på lördag förmiddag. Var riktigt skönt att komma iväg en sväng, lämna nybro bara för ett tag. Dock var det kanske inte riktigt min grej väl inne på HC, men ändå, jag/vi fick ju komma bort. Billigt boende var det också, eftersom ingen var där när vi skulle köra iväg (var ingen där under hela helgen verkar det som), så åkte vi utan att betala. Vad ska man göra liksom? (:

Nu såhär framåt kvällskanten har jag funderingar på att börja städa och dona, för det kommer inte hinnas med i veckan, eller jo det kommer ju säkert hinnas med, men jag kommer vara alldels för trött för att ens tänka tanken på att verkligen städa. Därför funderar jag på att alldels strax plocka iordning, dammsuga, byta sängkläder, diska och hänga upp tavlorna vid köpte i Paris.
Som sagt kommer jag vara helt slutkörd resten av veckan, eftersom jag jobbar mån,tis,ond,fre,lör,sön, alltså bara torsdag ledig, puhh, ser nu att jag även jobbar måndagen också, sen ledig två dagar. Men det ska nog gå. Kommer bli en fin lön senare, man får se det på det sättet! (:
Imorgon är det sista juni och jag ska lämna in lönelappen, så jag får lite lön nu i juli (dock kommer den inte var hög eftersom jag inte jobbat sådär jätte mycket, men ett par tusen iallafall). .

Nehe, nu ska jag sätta igång med min städning, så jag blir klar någon gång, efter städning blir det mat och film och efter detta en tidig kväll eftersom jag börjar vid 07,00 imorgon! Jeeej! Hejdå!


Hallå hallå!

jag tänkte bara in hit och skriva ett hej-inlägg, så ni vet att jag fortfarande finns här ute.
Nu är det dags att sova, mina ögon går i kors, därför blir det ett längre inlägg när jag vaknat, om sisådär 10 timmar ;)

Puss!


Har ingen bra rubrik

Hallå hallå.
Jag hade bara introduktion i dryga två timmar idag, för vi kom fram till att det var onödigt att jag skulle gå på den introduktionen, eftersom jag inte kommer jobba i den gruppen så mycket, endast 2 ggr om 4-5 veckor. Så jag kom hem vid fyra snåret igen, vilket var superskönt!

Ska snart gå och lägga mig hade jag tänkt, börjar bli lite småsömning så det är väl lika bra. Idag sov jag fram till tolv, vilket var skönt, men kände mig dock lite stressad eftersom jag skulle vara på jobbet vid två. Men det gick iallafall.
Imorgon börjar jag vid två, så ska försöka gå upp lite tidigare imorgon så man hinner får lite saker uträttade innan man far och jobbar. Sen på torsdag jobbar jag mellan sju och två, sedan ledig helgen.
Så i helgen blir det High chaparall (heter det så?!), ska dit med husvagn. Ska bli skönt att komma iväg en sväng.
Det tråkiga är att jag inte åker till Rebecca, som har flyttat och skaffat sig en söt liten hund, som jag hemskt gärna hade velat träffa. Men det kommer fler gånger, vi ska försöka pussla ihop det. :)

Ja, annars har jag inte så mycket mer på hjärtat, så vi hörs någon annan dag.

Satan i gatan!

Åh jag vill inte jobba idag på min lediga dag. BUUU!!! :(
Jag som hade velat sova hela dagen, fuck this!

Måndag och jag är trött - gäääsp!

Godkväll.

Jag vet att jag är dålig med uppdatering om Paris, men det kommer, jag lovar. Bilderna har jag inte lagt in p ådatorn än heller, så ni får vänta. men det kommer, så småningom.

idag jobbade jag som sagt min första dag, vi var tre vikarier, men det gick ändå. Dock tog endel saker längre tid och vi blev lite sena i vårt arbete, men det blev ju iallafall utfört och det är väl det som räknas eller? :O
Jag sov inte många timmar inatt, låg mest och vred och vände på mig och vaknade hela tiden, vilket var superjobbigt. Men när klockan väl ringde hade jag kunnat sova ett par timmar till, men jag tog mig upp, trots mina ömmande hälsenor (varför ska de börja krångla nu då, typiskt). Jag tycker timmarna flög fram ganska flitigt ändå.
Imorgon skulle jag egentligen vara ledig, men jag ska gå på intro imorgon, mellan 14.00-21.00, men då ska jag gå i grupp två, eftersom jag kommer vara i den gruppen också. Suck, då blir det ännu mer att ta in i huvudet, det är inte lätt att lära sig så många vårdtagare och allas olika rutiner, men det får väl gå!
Skönt att jag börjar sent imorgon iallafall, så slipper jag gå upp så nedrans tidigt, för det är jobbigt!

Efter jobbet dag gick jag och mattias en runda på stan, hämtade ut mitt armband, som är såå fint! (fick det i studentepresent, är ett arv från min gammelmormor, åhh<3). Efter det gick vi till banken och växlade in euron vi hade kvar och mattias hämtade ut sitt stipendium och satte in pengarna vi fick på studenten. Fick även glädje nyheter av mamma, får ännu mer pengar, så nu känns det som vi kommer klara detta galant.
Så efter stan åkte vi in till City gross och handlade massa maat, så nu är frysen och kylen proppat igen, vilket känns bra!

Nu ska jag ta mig en lååång varm dusch, sen sova, jag är trött. godnatt!

Söndagskväll & godnatt

Jag hinner, eller snarare orkar inte skriva sådär jätte mycket.
Tänkte bara lämna ett litet spår här.
Ska strax lägga mig, eftersom jag börjar jobba imorgon - 07,00-14,00, det känns inte bra. För det känns som om jag inte kan ett dugg och eftersom jag aldrig varit med på morgonrutinerna så känns det ju ännu sämre. dessutom är vi bara vikarier imorgon, men det få la gå. Skulle ju egentligen vara ledig på tisdag, men ska gå brevid då (som jag gjorde idag), för jag ska tydligen hoppa lite mellan grupp 1 & 2. Buh, jag känner att jag inte vill jobba längre, jag vill vara miljadär och inte göra något alls.... typ!

Nehe, ska försöka sova lite (lär ju vakna varje timme). Men vi hörs mina vänner!
Kramkram!

Midsommardagen - ingen betongkeps.

Hallå alla kära läsare.

Jag har ingen ork till att berätta om Paris resan just nu, det jag kan säga är att det var fantastiskt, dit borde ni åka!
Trots att vi var där i ynka 3 dagar så fick vi uppleva en massa saker, allt från utsikten från Eiffeltornet till Paris dyraste affärer. En mäktig upplevelse! Jag kommer förmodligen berätta mer om dessa dagar en annan gång, kanske ikväll? den som lever får se.

Igår var det midsommar, medans alla söp skallen av sig, så låg jag hemma och kollade på film och åt lite chips och drack lite fanta. Mattias var iväg på någon fest i hanemåla, så jag var hemma alldels själv. Men det gjorde kanske inte så jätte mycket, jag överlevde ju! Åkte dock och hämtade mattias runt tio-tiden och vi kollade lite på en film, dock somnade mattias ganska så fort. Jag gick och la mig vid elvasnåret och sov därefter. Detta är nog den tidigaste och lugnaste midsommaren på evigheter. Men jag klagar inte, det var faktiskt skönt att vakna upp idag, frisk och kry utan ett bultande huvud.

Idag ska jag på intro på almen, från 16.00-22.00, eller egentligen vet jag inte. Men jag går dit då iallafall, så får vi se. Eftersom jag inte haft mina introduktionsdagar (pga av sjukdom & paris-resa) så skickade jag ett mejl till chefen och frågade om vi skulle lösa det genom att jag skulle gå intro idag och imorgon, men hon har inte svarat (skickade detta förra veckan). Men eftersom jag börjar jobba riktigt på måndag, så måste jag ju ha någon introduktionsdag, kan ju inte komma dit helt "grön" inte veta ett skatt, eller?
Hur som helst så går jag dit vid 16,00 så får vi se vad hon jag ska gå för säger.

Jag har inte sådär jätte mycket mer att tillägga, därför avslutar jag och ber er återkomma, för bilder och ett inlägg om Paris lär komma upp inom kort tid (bilderna lär finnas på min bilddagbok senast imorgon kväll, kika in då). Tjaråå!

Förresten

jag är hemma från Paris.

jag vet ingenting längre..

jag önskar jag kunde säga
att det är en fas vi går igenom
en storm vi måste orka rida ut

oh jag önskar jag kunde säga
att vi klarar det tillsammans
att allting kommer ordna sig till slut

men hur säger man till nån
att här tar vägen slut
och hur säger man till nån
att hjärtat längtar ut

och jag kan inte ljuga för dig
du känner mig allt för väl
om du ser mig i ögonen
så säger dem...
att vi kan bara vara de vi är
så ge mig inga skäl
för vad vi än kallar det
så är det bara ett långsamt farväl

Hejdå Sverige!

Nu ska jag slänga ner det sista i väskan och sedan ska vi gå ut och invänta ressällskapet.
jag är trött, har typ sovit 20 minuter.

Men hejdå, vi ses om ett par dagar! :) Wiiiie!

Resa mot Paris!

Hejhej.
troligtvis kommer det inte bli så mycket bloggning under de kommande dagarna, för inatt börjar resan mot Paris.
Vi åker härifrån runt tre inatt eftersom bussen avgår från malmö vid åtta tiden. Så det kommer bli en lång dag imorgon, så vi är framme på måndagsmorgonen om jag inte minns fel. Väl där så blir det inte så mycket till att vila då vi ska till Disneyworld, så när man lägger sig sen på kvällen, kommer man nog slockna med en gång.
Dock har jag läst att det inte ska bli det bästa vädret, utan regn; mån, tis och molning ons, men vi tror inte på det, för jag hoppas och vill att det ska bli soligt, kanske inte gassande sol så man håller på att dö av värmeslag, men åtminstone lite sol. Hur som haver kommer det blir sjuk roligt!! :)

Jag tänkte bara skriva det, för jag gillar inte att skriva blogg längre. Men nu har jag iallafall en anledning till att inte skriva! ;)


Hostelihost

Jag håller nog fan på att hosta sönder min hals, det är så sjukt jobbigt. Det kliar tamig fan hela tiden, och jag känner att jag egentligen inte behöver hosta, men för att de ska sluta klia måste man ju hosta och då gör det så jäkla ont, så allt är bara en stor fet ond cirkel. Buhu på förkylning!
Idag var jag på brandutbildning, precis likadant som förra året, så dert var ganska segt, men jag hostade mig igenom hela utbildningen, grattis till mig!
Imorgon ska jag på introduktion 08.00 - 14.00 (började inte sju:), så det ska bli intressant och se hur de jobbar i denna grupp och jag hoppas för allt i världen att det kommer bli bra, hoppas hoppas hoppas!
Så innan jag lägger mig ikväll ska jag fasen be en bön, att bli frisk tills imorgon, så vi får väl se om "farsgubben" lyssnar på mig ikväll! (:

Imorgon bär det även av till Motala, jag och linnea ska dit (eller ja linnea ska ju till linköping), vi stannar tills fredagkväll. Själv ska jag ju till motala för att jag ska till tandläkaren på fredag (gah, i hate it), ska även ordna med lite andra saker.
Men det ska bli trevligt att komma iväg från lilla Nybro en stund, man spyr ju snart på denna jäkla håla.

Och så påbörjas även resan till Paris natten till söndag, vilket ska bli trevligt. Dock ser jag inte framemot att åka buss så pass länge, men det är ju bara att stå ut. Ska nog pilla i mig någon åksjuktablett och sen försöka sova mycket, så ska det nog gå bra. Men det ska iallafall bli sjuk kul att åka till Paris och jag hoppas att dagarna där nere går sakta, för när vi väl kommer hem igen, då börjar livet, på riktigt!

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova för att sedan gå upp imorgon klockan sju!! (JAG HATAR TIDIGA MORNAR!!) Host host på er!

P.s GRATTIS SOM FAN TILL STINA OCH MERITA SOM IDAG TAGIT STUDENTEN!!! :) D.s

Krångel krångel, bara en massa krångel.

Det är bara en massa krångel i stort sett. Idag skulle jag varit på hälso-sjukvårdutbildning idag samt på rehabutbildning, men eftersom jag ligger hemma med feber så blev det inte av (och att jag dessutom kom på detta vid 13,00 idag gjorde ju inte saken bättre). Därför mejlade jag min chef och sa att jag ej kunnat gå idag och hon meddelade då att jag istället kunde gå på torsdag mellan 08,00-12,00 och 13,00-17,00.. redan där är det två problem, det första är att jag har min första introduktionsdag den dagen mellan 07.00-14.00 och det är den enda dagen jag kan ha eftersom hon satt den andra introduktionsdagen när jag är i Paris. Det andra problemet är att jag och Linnea ska åka till Linköping och Linnea vill åka så tidigt som möjligt och det känns ju surt att låta henne vänta. Blä på allt typ! Hur som helst så skickade jag iväg ett mejl till, till min chef så vi får se hur vi löser detta problem. För jag vill ju ha gått på någon intro, eftersom jag aldrig varit i den gruppen innan, ibland blir man bara så trött!!

Förövrigt så har febern gått ner, men jag har fortfarande lite feber, men jag överlever. Dock kittlar det i halsen och det gör superont när jag sväljer, men det får gå ändå. Det är sjukt tråkigt att ligga inne och bara se hur fint och härligt väder det är ute. För legat hemma har jag verkligen gjort, haft min morgonrock på mig i två dagar nu. Imorgon blir det upp tidigt iallafall, för jag ska på brandutbildning vid 08,00 (blää).

Imorgon fyller dessutom min älskling år och jag har inte ordnat något till honom, dels för att det varit så mycket med studenten och balen nu, så jag hade ju tänkt inhandla något nu de senaste dagarna, men då har jag ju legat nerbäddad i soffan och knappt kunnat ta mig upp. Därför ska jag ge honom min present lite senare, men det gjorde inte så mycket sa han! ;)

Nehe, nu ska jag ta ett par steg till soffan och bädda ner mig igen och kolla på lite fotboll.

Ha en trevlig kväll! Puss!

Sjuk :(

Jag är sjuk och kvällen igår var ganska tråkig. Visst den hade väl sina ljusa stunder, men levde verkligen inte upp till mina förväntningar. Men alla var verkligen superfina.
Kan bero på att jag är sjuk, att det var därför jag inte tyckte det var så roligt, men ändå.

Så nu sitter jag här, håller på att svettas ihjäl, fast jag fryser, har feber och ont i halsen och huvudet.
Därför ska jag äta sjukmat nu, kräm och frallor (om jag kan svälja det)

Hejdå!

Host & bal

Tjenare.
Jag är typ sjuk, halsen kliar, näsan rinner och huvudet spränger, inte alls roligt, men det är bara att bita ihop.
Idag är det ju balen, så om en liten stund ska jag fixa iordning mig. har redan fixat håret, så sitter här med ett jättefint hår. Dock känns det som om lockarna börjar försvinna längst ner, men det kanske bara är jag som tycker det?
Hur som helst så gjorde jag frisyren hos Stina vid 11.00 så jag har ju haft i den en stund! (:
Ska sminka mig och dona om en liten stund, men det får bli efter mattias har duschat (vilket kan ta evigheter).

Jag har egentligen inte så mycket mer att säga, kort från balen kommer nog upp imorgon eller något!

Tjaa!


För jag har tagit studenten!

För jag har tagit studenten, för jag har tagit studenten, för jag har tagit stuuudeeeenteeeen, fy fan vad jag är bra!

Ja och så var studenten över, det var en perfekt dag! Jag kan inte komma på något som fattades, eller jo att Vilma och min riktiga pappa inte kunde komma var verkligen tråkigt, men annars var det superbra!
Vi började med champangefrukost hemma hos Staffan (blä för champange), därefter åkte vi tufftufftåget genom stan och slirade lite tills vi efter en stund blev avsläppta på skolan, där vi förberedde oss för kort.
Efter detta var det aulan i 1½ timme, vilket var supermysigt! Sedan blev det avslutningslunch och sedan lite kvalitetid med klassen och lärarna där betygen delades ur. Dessutom gick vi reda på att vår lärare var gravid, vilket jag näst intill började gråta för, vi har verkligen tjatat på henne att hon ska bli det ;)
Klockan tickade på och runt tio-kvart över ett stod vi uppe på scenen, mimmi höll tal (jag kommer inte ens ihåg vad hon sa), jag var i sån jäkla extas att jag inte minns så mycket! Väl på scenen hittade jag inte mitt plankat så efter lite letande upptäckte jag att de står typ längst bak! Där blev jag påhängd massa blommor, sedan var det dags att gå till fordon för att invänta Mattias.

Efter detta gick vi ner till stan för att åka lite bil, jag och Linnea blev förvånade att vi åkte Cabbe iallafall, vi som trodde vi skulle ha släp och grejer, men Annika hade allt lura oss! haha! Efter ett par åk, släpptes jag av i badhusparken och hoppade på Mattias och deras lastbil och åkte ytterliggare ett varv, därefter åkte jag & mattias till Orrefors, där vår släkt väntade. Där åt vi utsökt lax och potatis och massa goda såser och en massa god dricka.
Det var hur trevligt som helst och jag skulle lätt kunna ta studenten flera gånger om! :)

På kvällen åkte vi in till Vallen och där inne spenderade jag mestadels tiden med antingen Linnea eller Caroline. Vallen var hur kul som helst och jag dansade som aldrig förr, mina fötter var helt svarta när jag kom hem och femtielva blåsor under fötterna, mindre bra eftersom jag ska ha skorna på balen!

På tal om balen så är det bal imorgon! Vilket blir som det sista farvälet, ska bli supermysigt att få se alla fina! :D
Vi ska vara hos Hannah någon gång runt halv tre-tre tiden och så ska vi åka in till kalmar så vi är där inne senast halv fem! Klockan 11.00 är det Stina som gäller (som ska göra min balfrisyr). Åh jag längtar verkligen, ska bli så kul att äntligen få ha på sig klänningen på riktigt! :)

Förövrigt är jag förkyld, vilket inte alls är så jätte skoj. Men jag för överleva! Snart är det dessutom Paris som gäller (8 dagar kvar) och efter det är det jobb som gäller. Nu har jag nog inte så jätte mycket mer att tilläga, men bilder kommer upp nästa vecka någon gång, så kika in då!

p.s förresten har min blogg flyttats nu till den nya plattformen, helt knas? vart tog alla kontakterna vägen liksom? buu d.s


Imorgon.. jag tror jag svimmar!

- Halsen kliar
- Hostningar
- Huvudvärk
Visst är det kul att bli förkyld såhär på sluttampen? Yeah!
Imorgon är det faktiskt jag som tar studenten!
Hur mycket kommer ni kunna sova inatt? Själv lär jag sova ett par timmar.
Jag är nervös, kan vi inte skjuta upp studenten typ 2 veckor?
Är det detta som kallas studentångest? Shiit!

Jag behöver bara skriva av mig lite, för nu ska jag vandra ner till Linnea och dona blommor tills imorgon och äta korvstroganoff, jag är hungrig! Puss på henne för hon är så snäll! :)

Jag börjar typ lipa nu, jag är känslig såhär inför studenten. Jag ska inte skriva att jag gillar massa folk, jag gråter då :) haha!


Typ student snart?!?! :S

Är det bara jag som känner stort ångest för studenten, eller finns det någon mer?
Jag har längtat till studenten sen jag började 1:an, att få se treorna springa ut och åka runt i sina bilar sen och vara jätte glada, skratta och det finns inget som kan stoppa de, de var verkligen en härlig känsla och man ville då så gärna själv ta studenten. Nu är jag där, på Torsdag så tar jag studenten, då är det jag som står där uppe på scenen med studenmössa och klänning och betygen i handen och är glad, lycklig som aldrig förr. Men ändå känns det helt galet, jag ska inte ta studenten, jag ska stå brevid och kolla på när alla andra tar studenten, det är inte min tur än.. nu är man där, nu ska man stå där uppe, nu är det jag som tar studenten, vi tar äntligen studenten. Vad ska man göra sen? vad händer efter sommaren? blir det jobb? resa? flytt? barn? giftemål? jag vet inte, allt detta kommer ju hända efter sommaren (inte direkt, men alltså ni fattar).. ni börjar det där jäkla vuxenlivet med ännu mer ansvar, fan jag pallar inte. Jag går om gymnasiet igen eller något?

Ikväll är det den tredje och sista festen, vollybollfesten.. vi ska nog dra ner dit, men jag tar det nog ganska lugnt, jag har fått ont i halsen och jag vill helst vara frisk tills torsdag, inte så kul att vara sjuk den dagen, det kan jag ju inte påstå faktiskt! Därför blir det mycket kläder ikväll och lite dricka och tidigt hem och sova, tyyp! :)
Idag var vi i kalmar och skulle "mysa" med klassen en sista gång, vi var 6 st plus 2 lärare, alla andra orkade inte ta sig in till kalmar efter att ha festat hela kvällen/natten! Men det var mysigt ändå, så jag klagar inte! :)

Nu ska jag alldels strax sätta igång med städningen, man vet ju aldrig om det är några som ska komma upp här ikväll innan vollybollen eller sådär. Men jag måste iallafall städa och dona, för det är ganska stöktigt och jag hatar när det är stökigt!

Vi höres! :)

p.s jag har en lånemobil nu så nu kan ni få tag på mig igen. d.s


Kul kul! :)

Hallå hallå.

Jag ska börja med att säga att ni som vill ha tag på mig, glöm det! Min mobil är sönder.. varför det? Fråga Helen Ederström! Hon spillde ut cider på mobilen så nu får jag inte i gång det och den går inte att öppna heller.. JIPPIE! I LOVE HELEN! :) haha!
Men ska försöka fixa en "lån" telefon av Danne, hoppas han har någon! Inte så kul att vara utan en telefon såhär i studenttiden! :)

Igår var det brännbollsfesten och jag kan ju säga att jag haft roligare, men vad gör man? De dog iallafall ut och senare åkte vi hem till patrick där festen drev igång, hahaha! Typ trekant inne på toan eller vad? ;)
Plus att Sebban blev skit full och spydde ner sig själv och mattias (i ansiktet), alla var skitfullla (utom jag) och idag på morgonen så spydde Mattias, vilket jag tyckte var skiit kul, MOBBAD! :)
Igår skulle vi få hem Sebban, från kungshall hem till oss, det var jobbigt, han kunde knappt gå pojkstackarn, men inte så konstigt efter att ha tagit 8-9 snaps 40% sprit efter varandra, men jag tyckte så synd om honom! (:

Har idag varit i skolan, sagt hejdå till JP och så åt vi lite pannkakor! Ikväll är det tältfesten, men jag tror inte jag ska dit, kanske om mimmi & nina ska köra dit senare ikväll, men det är sånt som märks! (:
Är inte alls sugen på att festa idag, så vi får helt enkelt se!

Nu ska jag försöka få liv i min pojkvän, som är lite bakfull, mohahaha! :)


RSS 2.0