En liten släng av frustation

Helt sanslöst - jag vet inte ens vart jag ska börja.
Men vissa människor borde fan.. skjutas? Alltså seriöst, såhär gör man inte. Och inte efter så kort tid.
Jag blir så j-vla frustrerad.. hur i fan i helvete tänker människor? vafan är det här?
Och jag känner inte ens personerna, men blir fan så jävla lack ändå. Gaah, alltså MAN gör inte så.. det spelar ingen roll - man gör fan inte det. Det finns en oskriven regel..

Jag tänker fan mycket på denna jävla händelse och jag blir så jävla frustrerad och arg! Spelar ingen roll att man bara hör en sida, man blir bara så jävla förbannad, för hur man än vänder och vrider på det så är det FEL, helt jävla fucking FEL och dumt och idiotiskt och fan och hans moster. Hör ni att jag är frustrerad? Kan ni förstå det?

Alltså åh! My god!

Nu är ni nyfikna va? Det är nog bara de inblandade som förstår vad detta handlar om och ingen av de läser min blogg (eh vad jag vet) - men jag hade inte brytt mig, för fan alltså seriöst.. DET GÅR INTE! MAN GÖR INTE SÅ! DET ÄR HELT JÄVLA SANSLÖST. JÄVLA IDIOTER!

Massor

Kom hem från Danmark igår. Wonderfull! Alltså inte att komma hem, utan att vara iväg.
Slappa det är både för och efternamnet på dessa 5 dagar. Har dock dragit på mig någon slags benhinneinflamation, men det går över. Solat har jag gjort som fasen. Så jag känner mig faktiskt lite brun. Ska försöka fortsätta med detta och gå ner i källaren, eftersom vi faktiskt har ett solarium som vi får använda.. Kostar 10 kr, så det borde jag kunna skrapa ihop och sola sisådär varannan dag?! ;)

Idag ringde klockan vid 05,40 och jag var supertrött! Var inte alls sugen på att jobba, utan ville ligga kvar och sova ut i min egna säng. Men nehe, det var bara att kasta av sig täcket och gå upp i kylan!
Men väl på jobbet gick det bra och härliga nyheter fick jag med. Chefen ringde och ville att jag skulle komma in till henne. Väldärinne så frågade hon om jag ville jobba året ut. Känns skitbra! Visst att det inte är så länge kanske, men det är iallafall något så länge. Och ju mer jobb, ju mer LASdagar.. så det blir superbra!
Så jag har gått runt i ett litet lyckorus idag ;)

Det första jag kollade när jag fick schemat var JULAFTON! Men nepp, jag är ledig! Jobbar tis&ons och är ledig tors(julafton)-sön. Gött! Men jag ska säga att jag kan jobba iallafall jul&annandan ifall det krisar. Men julafton vill jag vara ledig ;)

Nåja. Kom hem från Kalmar för en liten stund sen. Varit inne på Mode och kikat och sen handlade vi. Fy vad folk! Och massa julsaker, julpapper, julmust, julstakar, pepparkakor/deg och ja jag vet inte allt. Det är inte undra på att man tröttnar på julen där i slutet.. om de börjar greja med allt innan det ens blivit november?!

Imorgon ska jag iväg till Alstermo och träffa min fina Rebecca, vet inte riktigt vad vi ska göra.. antingen fest eller kolla film och mysa. Vi får se. Jag ser framemot när hon får sin lägenhet, då ska jag hänga där hela tiden.. Synd bara att det är i alstermo..tycker gott hon kunde flyttat till Nybro :) Hehe.

Nehe, nu har det blivit ett långt jädra inlägg. Så nu ska jag göra iordning lite mat och så blir det freeedagsmyyyys. :)

Danmark

Ska om en liten stund börja packa tänkte jag. Imorgon bär det av till grannlandet Danmark, där vi ska spendera 5 dagar och bara ta det lungt. Ett avbrott i vardagen behövs verkligen i denna mörka årstid. (okej, inte för att det är så ljusare där, men ändå). Ska bli skönt att komma bort och få lite ny energi. Solarium, bassäng, bastu.. sköna promenader och så bara sitta inne i stugen och njuuta. Mm det behövs.

Ja, det var mest de jag vill förmedla. Jag kommer alltså inte vara så aktiv på ett par dagar, meeh jag tror ni överlever. Så vi hörs igen på Torsdag eller fredag. Tjoo

Julklappstips till mig själv ;)

Två sånna här Vitrinskåp (bertby IKEA) skulle jag vilja ha upp på min vägg i vardagsrummet.
Ta ut bokhyllan och få upp dessa, tror det skulle bli finare och mer öppet.
Så ska övertala min sambo och sen så ska jag försöka ta tag i saken. Men blir ju inte förens man har pengar till det. Så till julklapp önskar mig jag presentkort på IKEA (eller vitrinskåpen:).



699:- kr styck.
(finns även i svart)

Guud hade blivit såååå snyggt tror jag! :)

Ni kommer skratta!

Alltså så sjukt rolig, jag skrattar så tårarna sprutar.. HAHAHA


"I was a virgin! WAS!!!!" - SJUKT ROLIGT!



Stickning.

Godkväll.

Har dragit igång med min stickning ;) var i Kalmar idag och handlade stickor. Och sedan handlade jag lite garn här hemma i Nybro. Så nu har jag försökt mig på det. Men första rundan är inte alls rolig och det krävs tålamod, vilket jag har väldigt ont av. Så vi får se hur det blir i slutändan. Kastar säkert hela skiten i soporna, hehe.

Ikväll är det DH som jag verkligen ska bänka mig framför. Mattias är hos John, så jag blir själv hela kvällen - vilket jag kan behöver. Har en hel del att tänka på helt enkelt. Då kan det vara skönt att göra det själv.
Nåja, DH är det ikväll, så det ska jag avnjuta tillsammans med en varm kopp rykande te. Köpte en ny smak idag, smakar ungefär som det teet jag köpte i Paris. Mums.

Imorgon blir det jobb till fyra.. vilket ska bli sjukt ROLIGT! Har inte varit i "min" grupp på typ 1½-2 veckor, så det ser jag fram emot sjukt mycket! Ska bli såå roligt, seriöst! :)
Och så jobbar jag även på torsdag! Och så ringde Poolen idag och frågade om nästa vecka, så det blir jobb på fredag, eftersom vi kommer hem från Danmark på torsdag (ja det hoppas jag iaf, haha).

Ska försöka fundera över packningen också inför Danmarkresan, vad som ska med osv. Tråkigt att packa, men aj det måste ju göras. Men det är ju tråkigare att packa upp, eller hur?! :)

Nehe, nu ska jag ta mig ett glas vatten och bänka mig med mitt stickeri igen och försöka ta det lungt och inte brusa upp över att det inte går som jag vill.. hihi.

Maah, jag är typ 40 år :)

Helt seriöst Jenny? :)


Du får samla dina tankar.

Jag hade en dröm inatt och jag har inte slutat tänka på den.
Och jag tänker inte berätta om den heller, för det är ingenting ni vill läsa om ändå och ingenting ni kommer förstå.
Hur som helst, så har drömmen fått mig att tänka och fundera. Att en dröm kan förmedla en sån känsla, som både är obehaglig och behaglig. Jag vet inte riktigt hur mina känslor ska sammarbeta.. det känns som om jag gömt undan massa känslor, som jag helt enkelt inte vågat "leva ut" för det skulle bli så mycket problem då.

Men det är som jag sagt innan, denna känsla kommer nog alltid vara kvar inom mig och jag antar att den inte försvinner förens jag(vi) har försökt. Och alltså kommer denna känsla vara kvar, för jag kommer aldrig försöka. Jag har det bra nu och jag skulle inte våga ge upp allt bara för att.. Nej det går inte.


Jag tycker att drömmarna kommer mer och mer tillbaka och jag funderar verkligen mycket över detta, om hur saker och ting egentligen hade varit och hur saker skulle vara annorlunda. Vad jag hade varit för en person, vad jag hade gjort. Men jag måste leva i nutiden. Leva för dagen, inte funderar på det som varit eller de som kunnat bli. Sen vet man inte hur framtiden ser ut. Men jag orkar inte gå igenom allt igen.


Jag undrar ofta hur du tänker, hur du tänkte. Jag vet att det finns något inom oss som gror, jag vet bara det. Men vi vågar nog inte visa det, för någon. Det är det som är lustigt. Men jag antar att det ska vara svårt och att allt inom sin tid blir bra.


Men som sagt, jag är lycklig nu just i denna stund och vill inte för allt i världen ändra det. MEN jag tänker ofta på sånt som inte borde tänkas på. Men jag är sån.


Guu så skönt det ska bli med "minisemester" om 6 dagar. Försöka komma underfund med olika saker.
Dessutom är det andra tankar som spökar, men det svaret kommer komma inom en snar framtiden, förhoppningsvis innan vi åker till Danmark. Då får jag svaret som har spökat hos mig under ett par veckor. 


"Och du får inte röra vid mitt hjärta
som om allt var uppenbart
"


Sailor Moon

Vad jag älskade detta underbar barnprogram. Och jag satt alltid och sjöng till denna låt. Och låtsades att det var jag som var Sailor Moon.




"Ibland kan verkligheten va rätt jobbig och tung, för en 14 årig tjej hon är ju så ung.
Då kan drömmen om evig kärlek, dolt bakom månen i stjärnornas sken,
med lite tröst och mod i hjärtat, tänk om han finns kärlekens kung.
Uti månens sken, där finns det hopp, där finns det ro, men på kärleken, törs du inte tro.
Sailor moon min vän, ödet är dolt, går det att se vad som väntar dig, står i stjärnorna. "

Lördag.

Idag var jag inte lika pigg vid klockan sju, tror jag.. var nämligen inte vaken då, så antar att jag inte var pigg.
Men eftersom det är helg får man faktiskt sova längee och skönt är det.
Igår så åt vi underbart god mat, potatisgratäng (okej, kunde varit godare, men det gick, haha), fläskfilé (helt ljuvlig), god sallad & vitlöksbröd. Detta mumsade vi på till Idol och jag säger bara Rabih Jabar, jag drunknar! ;)
Förvisso har han en speciell röst som jag tror bara passar till en viss genre, men ändå. Igår, alltså OH MY GOD! ;)

Nåja, idag blir det lungt, ska förmodligen förbi en sväng till svärföräldrarna i orrefors. Mattias måste fixa bilen, byta ut en slang eller något, så att den verkligen startar när vi ska till Danmark (24 Oktober). För just nu så startar den nästan aldrig, utan man måste öppna motorhuven och rucka på denna kabel. Vilket inte är så roligt. Därför ska han fixa det idag. Lika bra det.
Men en ny bil står högt upp på listan nu, men allt handlar om pengar, när jag vinner 10 miljoner ska jag köpa en ny bil ;)

Nehe, nu ska jag kolla vidare lite på olika bloggar. Så hörs vi en annan dag.

Jag ryser..


Gomorron!

Gomorron!

Ser ni vad klockan är? Och jag ska verken tvätta eller jobba. Jag är bara uppe för att jag är "pigg" hur sjukt är inte det då?! :O

Alltså nej! (hatar rubriker)

Mattias är iväg i skogen och jag sitter här hemma och glor. Drygare än såhär kan det inte bli.
Måste ta tag lite i lägenheten och städa, men fy vad tråkigt och drygt.
Om det finns någon annan som har något bättre förslag så välkommen!

Men innan jag gör detta, ska jag käka frukost, ja lite sent, men jag har inte orkat ta tag i att bara.
Alltså vad är det med mig? jag orkar ingenting. Jäkla höst (ja någonting måste man ju skylla på).
Och trött är jag hela tiden, men kan inte sova. Och illa mår jag också. Det är typiskt. Suck.

Känner att detta inlägg blir ett himlans trevligt och positivt inlägg, känner ni inte det?
Fy vad tråkigt. Och detta är tråkigt? att bara klaga, men vad ska man göra om allt är tråkigt? mah?

Igår förresten var vi i kalmar och kikade. Vi åt kinabuffé, underbart gott, fy fasen! Det är ju inte så ofta man äter det, så när man väl gör det så är det så sjukt gott. Mys på det.

Nåja, ska göra mig en smörgås nu och ta mig ett glas av den alldels underbart goda jucien.


Problem

Jag har börjat få lite problem igen - med sömnen. Det går verkligen inte att somna om kvällarna. Hur trött och sliten jag än är. Aldrig innan tolv. Och så sover man som fan på morgonen. Som idag, kom inte upp ur sängen förens efter tio. Skam!
Jag förstår inte vad det är som är så svårt med att sova? Hjälp mig!

Idag ska vi in till Kalmar en sväng tror jag. Och senare blir det städa litegrann. Så ser min dag ut.

Önskelista

Jag har funderat lite på vad jag önskar mig i julklapp, så här kommer en liten lista (eftersom jag vet att ni ska köpa julklappar till mig ;).

- Dammsugare utan sladd? (bild längre ner)
- Symaskin
- Tv (eftersom ni alla är så rika! ;)
- Resa ( -ll- )
- Bil ( -ll- )
- Pengar
- Gardiner
- Dukar (löpare)
- Överkast (ej hårtilldragande)
- Presentkort på Ikea
- Digitalkamera
- Gymkort på natiulus (ja seriöst!)
- Ett hus (haha)
- Ljuslyktor, ljus
- krimskrams

Aa typ så ;)

 (ej den färgen kanske)

Helgens rubriker

Det är tisdag och helgen har alltså varit. Och helgen var rolig. Stannat hos Rebecca tills igår eftermiddag, eftersom jag inte kände mig körklar på hela söndagen (ja, då kan ni förstå vilket partaj det var i lördags). Men det gjorde inte mig något att få stanna kvar ytterliggare 1 dag. Dock var både Pontus & Rebecca iväg på jobb & skola. Men jag underhöll mig själv med film och så.

Lördagen då, började med att, jag, Rebecca, Julia & Filippa åt och drack tequila rose och cider och vin och grogg?
Sen spelade vi en form av ölspel och sen den vanliga ölspelet. Och så massa shottar på det. Mm, alltså jag mår illa bara jag tänker på det! Efter ett par timmar?! så kom Lollo, Malin & Sofia (rätt va?) och gjorde oss sällis. Sen går allt utför för min del. Det kommer massa folk efter fotbollen och så gick jag och la mig vid typ halv ett.. haha.
Och från och med nu, så ska jag fan aldrig bruka alkohol. Eller ett glas, eller en cider. Men aldrig i denna mängd och aldrig shotta tequila rose, så det så. Det är bara jobbigt och helt onödgt att må så dåligt (och skämma ut sig?! maaha).

Nåja, vaknade på söndagen av illamående och huvudvärk. Mådde så sjukt jävla dåligt. Och håret står åt alla håll och jätte mycket tovor i det. Pga att det blev blött på natten då de slängde in mig i duschen (aa precis, jag säger bara håll er undan från alkohol). Och jag var så jävla sliten, försökte komma upp, men gick fan inte, var tvungen att vila länge, länge länge! Och osocial kände jag mig då Rebecca, Julia, filippa & Pontus satt i vardagsrummet, men jag orkade verkligen inte, helt slut och mådde sjukt dåligt!
Kom iallafall upp runt ett tiden och var lite piggare. Men om man säger såhär, jag har mått bättre.

Stannade som sagt 1 extra natt och måndagen spenderade jag i soffan med film. Sjukt nice. Klockan 16,00 begav jag mig hemåt till ett eget litet kaos. Kul. Men det gick det med!

Idag har jag tagit sovmorgon som fan! Så jävla gutt att sova i sin egna säng! :) Klockan 12 har vi tvättid så det blir att tvätta litegrann och så ska vi fara och handla. Och klockan 16 ska jag iväg och jobba i 5 timmar. Det är så min dag ser ut idag.

Nu har jag skrivit alldels för mycket, så hejsvejs!

Lenhovda

Ska göra mig iordning litegranna.. och så ska jag slå in lite paket. Sedan beger jag mig till Lenhovda.

Ha en treeeevlig kväll på er. Det kommer jag att ha! :)

Vad blir det för mat?!

Så har jag ny hårfärg. Eller ne det har jag inte. Jag är fortfarande blond. ;)
Caroline kom hit en sväng och färgade mitt hår. Hon är så fin min lilla fisk!

De ringde till Mattias förut och de sa att en annan kille skulle testa i 2 veckor. Men de skulle behålla hans papper och höra av sig om det inte funkade. Så vi får hoppas att killen är klantig och så, haha! :)
Synd att Mattias inte fick komma dit på prov, han behöver jobbar. Tycker så synd om honom att bara gå hemma (precis som jag, fast ändå inte). Nåja, snart slår det om och då blir det nog bra. Man måste vara positiv.

Fredag idag och första idolfinalen. Och självklart ska jag vara bänkad. Ljus tända, en skål med popcorn och loka. Thats life. Haha. Är sugen på lakrits, har varit de i flera dagar om inte veckor nu. Men har aldrig blivit av att jag köpt någe. ;)
Ska börja med maten, vet dock inte riktigt vad. Hemmagjorda klyftpotatis och kött kanske? höm. Ja det får de nog bli. Hungrig är jag!

Imorgon är det lördag, då ska jag åka till lenhovda för födelsedagsfest. Min allra finaste bästa vän fyller år på måndag. Så det blir lite (mycket) fest imorgon. Hoppas hennes present(er) duger, maha! ;) Jag kan tyvärr inte skriva vad det är eftersom hon läser, synd där. Men hon får se imorgon. Thi!

Nehe, ska kila in i köket och öppna kylskåpet för typ 100:ade gången idag och försöka bestämma vad det ska bli för mat.


Thailand!

Sitter här och fryser och kollar på utlandsresor. Det är helt galet vad jag vill utomlands, till ett varmt land. Jag är inne på Thailand nu. Fy vad jag vill dit! Får Mattias jobbet (håll tummarna!!) så ska här sparas, varje liten slant som går. För att kunna åka iväg på en 2 veckor lång semester i härliga thailand. Jag vill verkligen det!
Men ska försöka övertala Mattias också, men jag har mina knep! ;)
Tänk så härligt och tänkt så härligt att ha något att se framemot och då är det nog lättare att spara. Man vet att dessa pengar kommer gå till något underbart och härligt. Fy vad jag vill! Åh!

Thailand är mitt drömmål. Så i julklapp vill jag ha en resa dit, hihi! Eller åtminstone lite pengar så man kan lägga undan till resan. För nu har jag bestämt det. Att vi ska till Thailand inom 2 år. :) Sådetså.

 

p.s om inte Mattias vill följa med, någon frivillig? :D d.s

Gulligt

Barns underbara funderingar:

Kvinnordjuren är duktigare än männen. De ger mjölk och ungar och så kan de både värpa och ryta. - Katja 6 år

Honan heter gris, hanen heter svin och ungarna heter kelgrisar. - Sofie 5 år

Mamman heter höna, pappan hane, ungarna killingar och barnbarnen heter ägg. - Stefan 6 år

Hönor som får gå var dom vill lägger finare ägg eftersom de slipper ha hönsnät runt huvudet. - Hans 6 år

Bonden är en väldigt lycklig man, först och främst har han en traktor, men också för att han slipper jobba. - Håkan 7 år

Bönder är liksom en egen ras, precis som rörmokare och föräldrar. - Anders 8 år

En psykolog är en galen man som slår tanter. - Emelie 6 år

En gynekolog är en som inte vet så mycket om halsen på folk. - Erland 6 år

Kungen heter Carl Gustav den tredje i fjärde, hans familj heter Vicktoria, Madelena  och Eva och Adam. - Marcus 7 år

Skillnaden mellan tantkroppar och manskroppar är att tantkroppar har fler hemliga rum i bägge ändar. - Mikael 6 år

Kvinnor har kurvor, medan män har portföljer. - Björn 7 år

Kvinnor består av äggstockar och så tänker de mer - Siri 6 år

Männen har fler framdelar på kroppen - Julie 6 år

Mannen slutar aldrig göra celler, men han kommer i en sorts ålder han också. Den kallas panikåldern. - Stina 9 år

Om man öppnar ögonen och det är alldels svart, då är man medvetslös. - Hilda 7 år

Nästan alla människor har en hjärna. De som är lite dumma har en hönshjärna. - Johan 5 år

Det finns många sorters hud. Förhud är tillexempel huden som man har framtill medan bakhuden är huden som man har på baken. - Therese 6 år


How cutie? :)

Torsdag

Sådär, lite förnyelse blev det allt. Orkar inte göra så mycket mer.
Men blev som jag ville, enkel! Men är lite småplock kvar. Men det får jag ordna en annan gång när jag är sugen.

Jag ska ställa mig och laga lite mat nu tänkte jag. Tråkigt! Mattias är iväg på möte så han kommer väl inte hem förens ikväll kan jag tänka mig. Så jag får underhålla mig själv. Nåja det går nog. Ska kika på någon film tänkte jag och lite så.

Förövrigt vill jag kanske in till kalmar en sväng imorgon och se om jag hittar något att ha på mig på lördag. Eller jag vet nog vad jag ska ha, så det är  en specifik sak jag letar efter. Nåja, vi får se om Mattias vill annars struntar vi i att. Imorgon ska iallafall fina fisken färga mitt hår, sjukt bra! =D

Nehe, ska ta och sätta igång med maten så jag får något att äta. Tjoflöjt.

Nytt

Nu har jag tröttnat på min bloggdesign. Så ska se vad jag kan göra åt den senare ikväll. :)

Tvätt & så

Godmorgon!

Har varit uppe sen strax innan sju och tvättat. Skit drygt. Men nu är det klart iaf, eller jag ska hämta upp tvätten också. Men sen är det en hel vecka kvar tills nästa gång, gutt! Tyckte det var bra av mig att boka en tid vid sju, för då kommer man upp i tid och kan greja lite. Eller hur? Jag var skit trött imorse och har inte orkat göra någonting! Vi var iväg och handlade lite nybakta frallor och lite pålägg och åt god frukost.
Men jag hade tänkt att städa och greja lite, men pyttsan heller, måste nog ta mig en powernap isåfall.

Lite senare idag ska Mattias iväg på "jobbintervju" eller han skulle dit och "visa upp sig", så vi får hålla tummarna hårt. En kille ringde igår och frågade om Mattias ville börja jobba där, så vi kan ju alltid hoppas! Så håll tummarna allihopa nu! :) Sen vet vi inte om det är heltid eller bara ett par timmar, men allt som blir plus blir bra. :)
Då kan man äntligen börja planera lite framtid (; haha!

Nehe, ska kika igenom lite bloggar nu innan jag drar mig ner till tvättstugan.


31/12-06

Satt och läste igenom gamla blogginlägg. Som jag skrev i förra inlägget var 06 ett år där det hände väldigt mycket.
I ett blogginlägg från 31/12-06 sammanfattade jag året 06.
Som ni ser händer väldigt väldigt mycket. Gah!

31/12-06

Januari: Starten på året kunde kanske varit bättre.
De första dagarna in på 2006 låg jag i sängen utan en matbit och hade ångest.
Mycket tankar och lite saker gjorda.

Februari: Jag fyllde 17, piercade mig i tungan (utan mammas tillåtelse;)
Tankar på Johan hela hela hela tiden.

Mars: Molly döptes, skaffade mig lägenheten, hat väldigt mycket hat mot en viss person..

April: Ingen månad jag direkt kommer ihåg mycket utav.
Johan mest hela tiden.

Maj: Hasselbacken & Marcus kommer inspringandes i mina tankar mer eller mindre.

Juni: Flyttade till min lägenhet (: , Mamma & P-G gifter sig, Skolavslutning, Mats, Mormor Karin dör, Midsommar på öland, Johan Svensson begår självmord, ångest ångest ångest.

Juli: Johan Begravs, Samtal hos Psykolog, ångest, ångest & ångest, börjar inse att mina känslor för marcus växer, tripp till skellefteå, får reda på att jag ska bli storasyster :)

Augusti: Jobbar på orrefors glasbruk, Rasslebygd med Annie, Ännu mer Marcus, träffade min riktiga psykolog, Hasselbacken, Mattias börja ragga ;), skolan börjar, ångest över Johan, Linnea får veta att hon ska vara med i landslaget i hockey, börjat på teorilektioner

September: Mycket med Mattias, massa sms, många fester med annie, timmy & mattias, marcus 20-års fest, beslutångest, känner mig som ett svin, dåliga dagar.

Oktober: Inser att det är Mattias som gäller, 4 oktober blev det vi, mattias hela tiden :)

November: Självmordsförsök (inte jag), Börja min APU på parkgården, jag och annie glider ifrån varann mer och mer :(

December: Festar hela natten med Rebecca, Mattias & Timmy, mycket saker kommer fram.
Julbord hos mattias, Apun forstätter, advent, julafton, mat, julklappar

Ett mycket blandat år, ja verkligen!

kommer mer senare.


Nostalgisk 747

Sitter och lyssnar på Kent - 747 och oj vad den framkallar många minnen. Fan vad mycket jag lyssnade på den 06. Hela tiden, jämt och ständigt. Helst under våren & sommaren spelades den sönder i mina högtalare.
Men mest påminner den mig om en vänskap jag hade förut. En vänskap som gick förlorad på något konstigt vis. Men jag tror mest man växer ifrån varandra, MEN den låten får mig att sakna och tänka på allt som hände under just detta bra (och givetvis dåliga) år. Det hände så mycket det året, så himla jävla mycket.

Hur som helst så är låten verkligen värd guld nu. Så jävla bra och så blir man sådär äckligt nostalgisk som jag älskar! :)

-Du är värd att dö för 


Imorgon!

Imorgon 4 oktober har vi varit tillsammans i 3 år. De bästa & finaste åren som jag varit med om.
Du är mitt allt och jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling!


Oktober 2009

Och så var vi inne i Oktober månad och hösten börjar verkligen bli påtaglig. Idag har det inte varit över 6 grader ute. Kallt! Och så har det regnat mestadels hela dagen, tråkigt. Men man börjar väll bli van nu, efter 20 år så borde man veta att efter sommar kommer höst och det blir mörkare.. men sommaren kommer alltid tillbaka. (:

Idag har vi inte gjort så värst mycket. Det har blivit tvättning och så mat. Men vem vill göra massa saker när det är så tråkigt väder ute? Inte jag inte!
Men nu när kvällen närmare sig så ska jag hoppa upp på steppern och träna litegrann tänkte jag. Ska bli rätt skönt!

Som sagt, oktober månad hoppar vi in i nu. Vilket betyder att min & mattias årsdag närmar sig. Närmare bestämt på söndag (4 oktober) ♥. Tänk att vi varit tillsammans i 3 hela år och vi har varit med varandra nästintill 24/7 och fortfarande älskar varann ;) Det är wonderfull. Hihi. Och förut när vi satt och åt tänkte jag "tänk för tre år sedan" då var han hos mig, då var vi lediga tors-sön och han var hos mig hela helgen. Det var då som jag bestämde mig för att jag skulle satsa på honom och glömma den andra. Och jag ska säga er att jag trodde nog inte innerst inne att jag 3 år senare skulle sitta i vår gemensamma lägenhet och äta och fundera på detta. Tänka sig så bra allt kan bli? :) ♥. Och vi är dessutom lyckliga, helt fantastiskt bra!


RSS 2.0