Ikväll blire feeest!

Godmorgon på er.
Idag blev det en rejäl sovmorgon, tycker jag allt. Men kan bero på att jag la mig vid ett, somnade halv två och vaknade igen vid fyra och var pigg och väntade på att Mattias skulle komma hem, och hem kom han, runt kvart över fyra damp han ner i sängen helt utslagen. :) Vi pratade lite och kollade igenom bilderna han tagit sen somnade han, medans jag var pigg, så jag gick ut i soffan och läste och somnade där.
Så vaknade jag upp vid 08,45 av att mattias står och glor på mig typ och vill att jag ska komma och lägga mig i sängen istället. Så somnade vi om där inne och så vaknade jag vid tio i elva.
Mattias ligger och sover fortfarande men det är ju inte så konstigt! Han hade inte med sig de han hade köpt utan jag antar att de tar de senare idag, men det hade blivit en hel del och så hade han köpt ett flak cider till mig, vad gullig han är! :)

Snart ska jag börja förberda mig för färden mot Alstermo, har saker att ta itu med innan. Kläderna är donade så det är inga problem, men hur jag ska ha håret och packa ner smink och grejer, för jag tänker göra mig iordning där, för palla göra sig iordning nu och sen ska vi ändå bara sola och äta innan vi börjar festa på riktigt! :)
Iallafall så blir det nog att jag sover i alstermo inatt (åh shit, det var verkligen hur länge sen som helst som jag sov där, minst 1½ iallafall :O ) men det ska bli kul, då får jag ju spendera mer tid med Rebecca, vilket alltid uppskattas! :D

Nehe, nu ska jag ordna saker! PUSS O KRAM!

Färgning av hår & Saknad!

Hallå hallå bloggen och alla andra.

Sitter just nu med lite färg i håret och hoppas på att mina slingor ska bli bra.
Var nämligen nere på stan förut idag och inhandlade just hårfärg, så för en stund sen färgade jag hela håret och nu sitter som sagt slingfärgen i. När jag ändå var på stan så handlade jag ett vitt linne (att ha under studenklänning) och ett par vita leggins, så nu är allt klappat och klart för studenten som sker om 6 dagar (oootroligt!!). :)

Sitter även här och smålyssnar på nyheterna och längtar efter Mattias som nu kommit till Sverige (tror jag) och är påväg hem. Jag längtar verkligen tills inatt när man hör nyckeln i låset, åhh jag saknar honom verkligen. Det är verkligen så sjukt tråkigt att vara själv, man vet inte vad man ska göra. Så jag lyxade till det förut och åt en smörgåstårtebit (eller mamma sa att jag skulle lyxa till det med det), men självklart sparade jag en bit till min älskling så han får sig något i magen när han kommer hem efter en tung resa till tyskland (Mmh undra om han har någon gottigotti dricka med sig? :)

Nehe, nu ringde äggklockan så jag ska tvätta ur färgen nu.

Hejsvejs!

Godmorgon Världen!

Godmorgon! :)
Trots att Mattias åkte vid halv två inatt och jag trodde att jag aldrig skulle kunna sova, så har jag sovit utmärkt (men kan bero på att jag var döötrött). Vaknade upp vid halv tio och såg att jag fått sms av John, där de stod att de var framme i Trelleborg! Var nervös när de skulle åka, eftersom att de var ganska trötta och skulle köra i flera timmar. Men det hade gått bra iallafall! :)

Så var det då vår första klassfest igår, är vi inte bra som fixar klassfest såhär 7 dagar innan student? Hur som helst så var det ganska så trevligt, trots att jag inte drack. Påvägen ut till denna jäkla sjö, så körde vi fel och fick krångla oss ut med bilen och jag fick köra ut på en åker och vända, för vi kom tydligen ut på en liten grusväg mitt ute i skogen, där vi inte skulle vara egentligen, haha! :)
När vi efter en stund kommit dit och alla hade kommit igång var det mycket trevligt och mågna skratt, det är ganska kul att titta på folk när de är fulla och man själva sitter där och är nykter! :)
Dock åkte jag hem vid 23,00 tiden, för då började allt spåra ut kändes det som och det blev mörkt och jag frös, så kände inte så stor lust att sitta där i skummet och frysa med fulla människor! ;)
Men hem kom jag inte i första taget, utan skulle köra Mimmi till Emmaboda först.
Dessutom fick vi putta igång bilen eftersom batteriet hade dött då vi spelat musik ur den, haha! :)

Körde och lämnade mimmi i emmaboda och körde sen hem, första gången jag kör själv i mörker, haha. Men det gick bra, men hela vägen tänkte jag "jag vill inte dö nu, jag vill hinna ta studenten" haha. Men det gick iallafall bra och det var SÅÅ skönt att komma hem ska ni veta. Helt otroligt!

Idag har jag ingen aning om vad som sker, Mattias kommer ju hem inatt så jag är ju "fri" hela dagen, men har inte kommit på något kul att göra. Vi får se vad det blir. Jag ska nu slänga i mig lite frukost och kolla på what happens in Vegas. :)

Vi höres! Jenny

Klassfest! :)

tjolahopp!
Här sitter jag med en väldigt ömmande lilltå, jag hade den festaste blåsan så jag har fått gå barfota hela dagen idag, haha! Tog nyss hål på den och det rann ut litervis med vätska samt var? är det normalt eller? :S

Skolan idag var ganska så meningslös, men det är ju bara en vecka kvar och imorgon ska betygen vara satta, så vad ska man begära?!
Blev mäktigt förvånad över mitt betyg i naturkunskap, VG! :D det trodde jag verkligen inte och blev verkligen superglad. Allt går bara framåt och allt löser sig, bra bra bra!

Ikväll blir det klassfest ute i belsjömåla? (någonstans vid örsjö). Dock blir det inget dirckande för mig utan det blir körning. Men det kan bli kul ändå, jag kan ju liksom ha kul utan att dricka!
Sen ska jag försöka komma hem innan Mattias åker till Tyskland, så ska försöka vara hemma innan två. Åh det kommer bli såå tomt att sova utan honom inatt och halva imorgon natt, men jag måste la överleva det? :)

Nehe nu ska jag göra något annat, men vi hörs! Puss&kram


Lycklig :) :) :)

Åh vad skönt väder och det bästa är ju att de ska hålla i sig! :)
Jag är extra glad nu eftersom jag idag klarat av alla prov och inlämningar, så nu är allt klart!
Fick godkänt på proven jag gjorde idag också, vilket är superbra, så jag är typ världens lyckligaste. :)
Hade gärna velat fira lite extra idag, men är man pank så är man och vad ska man göra åt saken?

Har precis städat och donat lite och ska strax sätta mig framför tv:n för att kolla på project runaway och senare blir det mat (jag är huuungrig nu). Ikväll blir det städning av bilen eftersom vi har klassfest imorgon och jag ska köra så måste få ut allt ur bilen så att de som ska åka med mig får plats! :)
Jag längtar som en tok till hasselbacken, ska bli varmt och härligt, innan blir det grillning (åh vad jag har saknat lasses mat, haha) och sedan blir det förfest, vilket jag ser sjukt fram emot. Måste ta och prata med Rebecca så vi kan planera. :)

Annars är det inte så värst mycket som händer, de är bara fest och att ta det lungt fram till studenten nu! ÅH IMORGON ÄR DET BARA EN VECKA KVAR (shit vilket pirr i magen jag fick när jag skrev det), alltså det är sjukt lite och jag har ångest, men vet inte riktigt varför. Nu är det sista som ska fixas, naglar (?), hår och ett vitt linne. Får prata lite med min kära mamma och se om hon kan lägga ut för ett nytt linne, men känns lite dumt att fråga henne när hon redan betalat hur mycket som helst angående studenten, men detta linne är ju till studenten iofs, men ändå. Jag gör ju henne fattig, men jag är fattig själv och då är det bra att ha en mamma! :) (ja annars också såklart, men ni fattar vad jag menar).

Så, nu har jag skrivit av mig lite och ska sätta mig framför tv:n en stund nu. Vi höres! Puss på er!


Flummigt inlägg!

Jag sitter här och försöker hämta luft, jag har skrattat, verkligen ett megaskratt också, som varade i flera minuter, egentligen åt inget som var speciellt roligt men ändå.
Läste Jessicas (mattias lillasysters) blogg alldels nyss där hon så gulligt hade skrivit:
"Nästa vecka tar min bror studenten :D och det gör min nya pojkvän med :) Gud! Säger jag min bror ska sluta skolan, han är ju inte vuxen än XD inte i mina ögon. Och hans flickvän Jenny med! Men hon förtjänar det så som hon har längtat :)"
Ni kan ju läsa själva att det inte var så kul, men jag antar att jag skrattar av ångest, jag slutar skolan.. slutar, slutar, slutar den förbannade skolan. Plus att det var ganska kul att hon inte tycker att mattias är vuxen, haha. Men iallafall så har jag precis hämtat andan och detta gjorde verkligen min kväll. Haha ja, säg mig vad har jag för humor egentligen? eller jag är bara helt ångestladdad och skrattar så man nästan gråter istället för att gråta? ah jag vet inte, kul var det iallafall! ;)

Har precis kollat på desperate housewifes och ska strax slänga mig in i duschen, sedan blir det lite mer plugg för att sedan lägga sig för att ta sig en tupplur, imorgon har jag sovmorgon fram till 10, så det ska bli guttans, om jag orkar ska jag försöka ta mig upp tidigiare och även plugga lite då.
Men jag tror att jag kan proven nu, jag är ganska säker på det faktiskt, men lite extra plugg gör ju inget! :)

Jag väntar även på att Mattias ska komma hem, han har varit borta i massa timmar nu, blööh, han är iväg med Danne och spelar typ bingo i kristallen (okej hej pensionersvarning eller?) men det borde väl vara klart vid denna tiden? för de som spelar är oftast äldre och de brukar la sova nu? ;)

Förövrigt vet jag inte hur jag ska klara av denna vecka samt nästa vecka:
Torsdag- klassfest, lördag - hasselbacken, söndag - brännbollsfest, måndag - tältfest, tisdag - vollybollfest., helt sjukt många festar alltså, så om jag dricker alla dessa dagar (som jag förövrigt inte har råd med) så kommer jag inte vilja dricka en droppe på studenten, vilket känns väldigt tråkigt, därför resonerar jag i att jag festar endast två dagar, men hur ska man kunna välja? gah jag blir tokig. En sak som är säker är hasselbacken iallafall, sen får vi helt enkelt se vilken av festerna jag festar på. :)

Förresten så pratade jag med mamma förut och hon blev helt chockad att vi tog studenten nästa vecka, hon trodde de var inte nästa utan nästa igen, haha verkligen stor koll liksom! :) "MEN DÅ KOMMER JU MORMOR & MORFAR PÅ MÅNDAG JU, VAFAAN" hahahaha!! :)
Sen så satt hon inne och surfade medans PG satt på altanen (man ser liksom ut till varandra och kan lätt prata med varandra) men de sitter och snackar på msn, haha vadå liksom? Sen så reste sig tydligen PG upp och mamma sa till mig "ja nu ska han väll in och värma på kaffet" så frågor hon honom vad han ska göra när han kommer in, gissa vad? jo värme på kaffet.. snacka om koll! :) haha!

Aja, jag känner att detta blogginlägg är flummigt och helt orealistiskt, men det får gå ändå, jag tar ju trots allt studenten om 9 DAGAR! :)

Nu kommer mattias hem, bäst att dra! :) PUSS!

En kort uppdatering!

Hallå i solskenet.

Ska alldels strax bege mig mot soffan för att kolla på unga mödrar, verkligen bra program! :)
Efter det blir det plugg tills ögonen trillar ur på mig, har 2 prov imorgon, sen är det fasen färdigt! Gaah!
Har redan pluggat på ett av proven, så har ett tag nu, som jag ska läsa igenom ett par gånger, det ska gå!
På fredag sätts betygen och då måste allt vara klart och jag ska klara det, jag vet det! :) hihi!

Kanske skriver jag mer senare ikväll, det är sånt som märks.

Hejsvejs!

Söndagskväll och plugg

Och så är det söndag kväll och jag ska strax bege mig in i duschen för att värma upp min frusna kropp, det är underligt att jag alltid fryser som mest när det är som skönast ute/inne? Aja hur som helst så blir det en varm dusch och sedan sängen och plugga på engelskaglosorna.
Som jag sa skulle jag ju göra klart allt plugg idag, så jag slapp tänka på det nu i veckan, men det har väl gått sådär, jag har gjort en reflektion i svenskan, det är väl typ de. De resterande grejerna jag skulle göra har jag i skolan, så typiskt mig!

Förövrigt har dagen lungt tagit sig fram, vi var ute med kissen en sväng på eftermiddagen och sen var vi förbi mattias mormor för att testa balklänning (som satt som ett smäck nu! :)) och mattias kavaj & byxor. Nu är det inte långt kvar alltså och det pirrar i magen när man tänker på det! :) Bara denna vecka kvar, sen är det dags typ! :) Wiie!
Förresten längtar jag som en tok till hasselbacken som bär av stapeln den 31 Maj, ska bli sjuukt kul att träffa massa härliga människor så jag hoppas på en toppenkväll, helt klart!!

Nehe, nu orkar jag inte skriva något mer, så ska ta och hoppa in i duschen! Byebye

Konstig eller något!

Hejsan alla (?) kära läsare!

Idag känner jag mig konstig, pågräns till "sjuk-konstig", jag vill ju för allt i världen inte bli sjuk nu, men magen gör småont, halsen börjar göra sig påmind och huvudvärken är enastående. Även har jag sovit gott och länge idag också, vaknade runt 11 tiden (det var väldigt länge sen vi sov så länge, nu brukar vi gå upp runt nio). Iofs så var vi ju uppe ganska länge igår. Aja hur som helst så känner jag mig inte alls på piggfronten idag.

Igårkväll grillade jag, mattias & john litegrann och efter det så spelade vi kubb med jozzan & danne, vilket var kul. Kubb är nog det enda spel jag egentligen gillar, haha! Kul äre iallafall och mitt lag vann en gång! ;)
Vi var hemma runt tolv tiden igår och satt och snackade sen en stund och kom nog i säng framåt halv två - två tiden.

Nu har vi precis ätit och jag tvättar, vilket inte alls är kul i detta tillståndet, men det måste ju göras.
Senare ikväll blir det iallafall eurovision songcontest med min Darling och kanske lite smått och gott.
Just nu är vi verkligen stenpanka, såhär i slutet av månaden, bööh. Men man får överleva, pengarna kommer ju komma nästa vecka så det är bara att leva vidare, haha!

Nehe, nu ska jag lägga mig i soffan och gosa med min plutt!

Hejsvejs!


Svisch!

Det är fredag och ännu en helg, tiden går så jäkla fort att man inte alls hinner med, vilket är sjukt läskigt.
Tänk dig om precis en vecka, då är skolan slut, eller inte slut så, men då är betygen satte och då är det bara de roliga dagarna kvar. En vecka går ju så sjukt fort, så det kommer ju bara svischa förbi och så sitter jag här om precis en vecka igen och klagar på att tiden gått fort och att det då endast är 6 dagar kvar till student!

Idag tog jag mig verkligen en behövlig sovmorgon, sedan dess har jag inte gjort så mycket. Min huvudvärk plågar mig så jag tar det mest lungt och sådär, vilket behövs. Denna helg blir det de sista pluggande - sjukvård, engelska, svenska sen är jag klar, yes i like it! Ska bara få tummen ur röven och verkligen göra allt detta nu och inte i veckan, så man får stressa ihjäl sig, vilket inte alls är skoj! Därför ska jag för engångsskull vara den där duktiga jenny som pluggar så bra på helgen och får allt gjort, tror ni jag klarar det?! :)

Ska försöka få med mig Mattias ut på en promenad senare, vi var ju ute i drygt 2 timmar igår så vi ska inte vara sämre idag, det är ju härligt väder ute också, så man får väl passa på? :)

Nehe, nu ska jag snacka lite med Caroline sen kika på project runaway (åh jag vill också kunna sy kläder).

Ha en fortsatt trevlig Fredag! Puss&kram

Torsdag & helg!

Godkväll!
Sitter och kollar på Eurovision och hejar såklart på Charlotte, haha! Men just nu är det tråkig balett innan reslutatet kommer, så jag tänkte snabbt skriva ett par rader här.

Som sagt var det prov som gällde idag i skolan, hade knappt läst igenom boken, men jag ska säga er att det känns ändå ganska bra, det blir iallafall godkänt, vilket känns skönt! Dessutom gjorde jag bokrecenstionen, vilket också gick super, eller nja super var väl att ta i, men engelska uttal är inte att leka med alltså, haha! :)
Efter detta gick jag hem och städade, bäddade nytt och tömde kattlådan och hann dessutom tvätta golven, jag är duktig jag! Efter det blev det mat och senare tog vi ut Sessan (danne & jossans hund) på en riktig promenad, var ute i drygt 2 timmar, skönt väder också! Åh vad jag vill ha hund, tihi! :)

Nu är jag ganska trött och ska strax krypa upp i soffan igen och få reda på om Charlotte tog sig vidare till finalen, sen ska jag sova, vilket ska bli superskönt! Dessutom sovmorgon imorgon, yeah i like!

Hejsvejs!

p.s 2 veckor kvar!! d.s


Kors i taket

Jag är sämst på att plugga, behöver jag säga mer?

Fortfarande stressig onsdag!

Hejsan.
Det har verkligen dragit ut på tiden och jag har verkligen inte tid att sitta här, men jag gör det ändå.
Kommer alltid med undanflykter för att slippa plugga, haha!
Men ska iallafall alldels strax sätta mig och börja plugga på diverse saker, har ju som sagt prov, debatt, glosor, bokredovisning imorgon, vilket känns mindre kul.
Men tar man bara tag i det så ska det nog gå bra får man väl hoppas, dock är jag supertrött och orkar egentligen inte, men det måste gå!

Idag har jag skrivit två prov, ett om missbruk och ett om chock, det gick bra så jag hoppas på godkänt iallafall! Efter det var jag kvar i skolan, för jag orkade inte gå hem och när jag väl bestämt mig för att gå hem träffade jag fisken och vi snackade en bra stund och så hann jag inte gå hem för jag skulle på möte om sommarjobbet, fick då mitt schema, vilket känns bra, så jag är supernöjd faktiskt! Efter det var det att gå till stan och få dåliga besked och sedan handla tacos.

Som sagt har jag lite att stå i nu så jag ska ta mig en glass och sedan sätta igång med mitt eviga pluggande. :'(

Puss!

Stressiga onsdag!

Här sitter jag nu och väntar på att tiden ska rinna förbi, börjar om sisådär 20 minuter och vill inte gå än.
Det känns som om det kommer bli en hektisk dag, har två prov idag, båda runt 13,00 tiden, senare vid 15,00 är det möte på Almen och sen är det en stund på stan för att göra vissa ärenden och sedan är det hem och plugga! Imorgon har vi nämligen ett prov, en bokrecenstion, debatt och så har jag ett glosprov, yeeah! I LIKE, not!
Så denna dagen kommer verkligen vara stressig jag känner det redan nu och jag längtar tills ikväll då allt är klart och jag kan lungt sätta mig vid tv:n och kolla på grey's (haha har jag någonsin pluggat färdigt tills grey's?).

Jag har inte så mycket mer att skriva, ska packa ner mina skolböcker, borsta tänderna sedan är jag redo för att bemöta denna dag. Hejsvejs!

Inte många dagar kvar *pirrpirr* :)

18 dagar kvar till studenten!

Det pirrar verkligen i magen när man tänker på att om 18 dagar är min gymnasitid slut, endast 18 dagar kvar, det är helt sjukt. Jag drömde om studenten inatt och när jag vaknade upp hade jag såndär härlig känsla i magen ni vet? Dock drömde jag att det var värsta snöovädret, men ändå. Jag vet inte vad jag ska skriva längre, jag blir helt mållös och magen pirrar förfullt, så jag tror jag lägger ner studentsnacket, iallafall för idag! :)

Skoldagen gick fort idag, kändes inte som vi gjorde allt för mycket. Var även på ett "möte" idag om komvux, studievägledaren snackade om olika kurser och såvidare som man kan läsa. Men för min del blir det att läsa upp mitt matte b betyg, ifall jag någon gång blir sugen på att läsa vidare till något, haha! :)
Efter det gick jag hem och la mig i soffan och somnade till en stund tills Hannah ringde och vi hade ett balsnack. Sedan åt vi och sen har vi inte gjort allt för mycket, jag känner mig verkligen supertrött och mattias känner nog detsamma.
Förresten vet ni vad mattias gjorde för något galet inatt? Han vaknade runt 04,00 tiden och kunde inte somna om, så han gick upp och tömde kattlådan och sådär, sen la han sig, haha hur sjukt är inte det? hahah!

Aja, jag har egentligen inte så mycket mer att säga, så godnatt på er!

Söndag

Godmorgon!

Inte för att det är godmorgon för mig, för jag gick upp för ett bra tag sedan, men för alla andra sömntutor!
Sitter här och kikar igenom massa goda recept och nu är jag supersugen på hasselbackspotatis och något gott kött, det vore gott ikväll, eller hur?

Idag är planerna inte så värst stora, någon gång idag ska vi iallafall till Mattias mormor för att ordna balklänningen och mattias kostymbyxor, annars är det inget vettigt som står på schemat för idag.
Det är ganska fint väder ute, så ska försöka ta med mig babe ut och promenera litegrann.
Men först ska jag diska och dammsuga litegrann och sedan in i duschen.

Nu har ja inte mer på hjärtar, så hejsvejs!

Växjö med linnea!

Tjoho!

Idag har jag varit i Växjö med Linnea för att införskaffa mig en studenklänning, vilket jag också gjorde.
Första affären vi gick in i, så hittade jag en, så nu när jag varit här hemma har jag testat hela outfiten med mössa och allt, gaah jag längtar. Har dock ett problem, vet inte vad jag ska ha för behå under, för den är bra genomskinglig och att ha en vit under ser verkligen skumt ut, så det är väl det största problemet just nu.
Köpte även 3 par nya skor, vilket verkligen behövdes så mina andra skor stinker apa, så nu ska jag kasta de och börja använda mina nya fina skor. Skor är verkligen kul att handla och det finns så mycket och inte jobbigt att testa heller, hihi!
Sedan inhandlade jag även strumpbyxor och typ brun utan sol lotion (som Linnea tipsade om). Så nu är det mesta klart inför student och det gillar jag, dock är ju problemet med Behån jobbigt, men det löser sig juue! :)

Nu när jag är hemma har jag ätit litegrann och legat framför tv:n för att vila upp mig, jag har en väldig huvudvärk (kan bero på att jag ej druckit). Känner mig fortfarande sliten så ska strax gå och dricka ett glas vatten och sedan vila lite till.
Senare ikväll ska vi äta lövbiff så vi ska väl åka och handla de också så småningom. Fast mattias måste ju komma hem från Kalmar först, haha!

Ne nu orkar jag inte sitta här mer och ha ont i huvudet, känns så mycket bättre att ha det nerbäddad framför tv:n!

kramad

NOSTALGI!

När jag sökte på denna låt på youtube och började lyssna fick jag en sån behaglig känsla i magen. Åh vad jag minns saker. Det var egentligen en ganska jobbig tid när jag lyssnade på denna låt, men den har många fina minnen också.
Precis läst igenom endel blogginlägg, de allra första och ett par månader framåt, även läst igenom kommentarer och jag ryser.

I felt for sure last night
At once we said goodbye
No one else will know these lonely dreams
No one else will know that part of me
Im still driving away
And Im sorry every day
I wont always love these selfish things
I wont always live...
Stop it...

It was my turn to decide
I knew this was our time
No one else will have me like you do
No one else will have me, only you

Youll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
Im here and now Im ready
Holding on tight
Dont give away the end
The one thing that stays mine

Amazing still it seems
Ill be 23
I wont always love what Ill never have
I wont always live in my regrets

Youll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
Im here and now Im ready
Holding on tight
Dont give away the end
The one thing that stays mine

Youll sit alone forever
If you wait for the right time
What are you hoping for?
Im here and now Im ready
Holding on tight
Dont give away the end
The one thing that stays mine...

Fredagkväll med Peter Jöback

Godkväll!

Sitter just nu och lyssnar på Peter Jöback - Guldet blev till sand, när jag var mindre hatade jag verkligen den låten, jag kunde verkligen inte lyssna på den. När jag senare i äldre dar (haha jag låter typ som 80 bast) så har jag lärt mig att faktiskt gilla den, den har verkligen fin text.
Inte för att jag gillar så mycket av hans musik annars, men ändå.

Jag sitter annars här och lyssnar på härlig musik och sjunger för kung och fosterland, det är tur att jag är själv hemma. Jag älskar fasen att sjunga, det är så jäkla härligt, synd bara att min röst inte är den bästa. Ibland när jag sjunger låtsas jag att jag har världens finaste röst och sjunger som fasen, fast detta då när ingen annan hör, haha!
Såg ni talang nu ikväll? såg ni Zara Larsson? Vilken talang, jag vill också ha sån röst och ungen är bara 10 år, varför kan inte jag vara bra på något? Buhu!

Ne, nu ska jag fortsätta lyssna och sjunga som Mariah Cariey gör, yyeeeah! :) haha!

Puss på er! :)


Kort

Tjaa.

Ja ikväll blir det en lugn kväll och förmodligen en ensam kväll också, mattias är i emmaboda och skulle göra massa grejer, vad vet jag?
Snart ska jag laga lite mat, sen ska jag kolla på en film, för jag har inget vettigt att göra.

Oh just de fan, tvätten?! gaah. Hej

Fredag, yeah!

Godmorgon på er kära läsare! :)

Här sitter jag med samhällsboken i högsta hugg och försöker läsa om massmedia, eftersom jag valde att skriva provet idag istället. Det känns inte som om det är så jätte svårt, men lika bra att läsa igenom det ett par gånger och förstå, ska iallafall ner till skolan vid 11,00.
Efteråt kanske jag äter i skolan, vi får se, vid 12.00 ska jag iallafall tvätta nere i tvättstugen, har massa lakan och grejs som måste tvättas.

Dagen annars kommer inte innehålla så mycket, jag skulle vilja åka in till Ikea och handla ett par lådor vi kan ha i vår nya bokhylla som vi fått av Marianne. Men jag har inga pengar till det, vilket är tråkigt. Jag skulle verkligen vilja vara miljonär, fast vem skulle inte vilja det?

Imorgon blir det en tripp till växjö för att checka in en studentklänning och jag ska verkligen hitta en. Det har jag bestämt mig för, det är ju inte lång tid kvar, så det är liksom dags att få iordning allt som behövs, eller hur?
20 dagar är det kvar närmare bestämt.. Shit, 20 dagar kvar av min skoltid, av min gymnasietid, det är helt sjukt?!

Nu ska jag äta lite frulle och läsa lite samhälle. Pussad


Jag behöver sömn!

Godkväll.

Sitter här med trötta ögon och vill egentligen bara gå och sova, är supertrött.
Men det blir inget med det, jag måste fortsätta plugga på samhällen (som jag inte alls har pluggat på så mycket, duktigt jobbat?!), men jag har iallafall skrivit ner vad jag ska säga imorgon på redovisningen av boken jag har läst.
Så jag ska strax göra mig en kopp te och sedan läsa i samhällsboken för att klirra en bra betyg.

Mattias ligger och sover framför ishockeyn, så jag antar att det är ganska tråkigt. Jag vet inte riktigt om jag ska väcka honom, för han kommer ändå kunna sova ikväll, direkt han lägger sig så somnar han i stort sett, somliga har tur. Själv måste man typ vrida och vända på sig i hundra år innan hjärnan ens fattat att man ligger i sängen och försöker att sova, inte lätt.

Som sagt ska jag nu fixa te sedan ta mig till sängen för att plugga, samt sänka volymen på tv:n, varför har såååå högt när ingen lyssnar?

Puss på er.

Danmarkresan

Tjenis där ute.

Har precis städat klart och ska alldels strax sätta mig med samhällen samt svenskan. Har prov i samhäll imorgon och en redovisning i svenskan. Men det ska nog gå bra iallafall, bara jag får tummen ur och verkligen pluggar.

Idag i skolan gjorde vi inte allt för mycket, i det stora hela pratade vi om gårdagen, sedan fick vi gå hem, så kändes ganska onödigt att gå till skolan idag när man kunde ha sovit ut mer, haha.

Jag hade ju lovat att jag skulle berätta lite om gårdagen, så jag får väl ta och göra det:)
Det började med att tåget mog köpenhamn avgick 06,06 och jag tror att vi var flera stycken som var ganska trötta. Jag, Linnea & Linnea satte oss vid ett bord och där satt vi en stund, precis när jag somnat så kom det två tanter och promt skulle ha sina platser så vi fick flytta oss. Så vi gick dit vi egentligen skulle vara, efter en stund blev det ledigt borta hos Linnea så jag gick och satte mig där, men hon mådde inge vidare, hade väldigt ont i magen och sådär, vilket inte var så kul.
Tågresen gick förvånadsvärt ganska fort och när vi väl var framme i köpenhamn fick vi åka en buss ner mot hemmet.
Om jag inte minns helt fel var vi vid missbrukarhemmet vid 11 tiden, när vi väl kom in var det uppdukat med läsk och bullar. Han som "föreläste" jobbade där och var ganska så svårt att fatta vad han sa, jag tror vi mer eller mindre såg ut som frågetecken.
Vi fick efter en stund kolla på en film som de spelat in på detta hem och man fick möta olika personer som bodde på det här hemmet.
Vi var väl ungefär 1½ timme där, vilket var superbra och intressant, dock lite svårt att förstå vad de sa som sagt.

Efteråt fick vi tid på stan, så jag,  Linnea, Linnea, Helen & Jenny drog ner till ströget för att kolla utbudet i affärer, senare gick vi ner till typ hamnen?! där vi åt, fast det tog ganska lång tid eftersom när vi väl fick maten var det inte de vi hade beställt, haha. Senare när vi äntligen fick maten så satt den ganska bra i magen.
Efter maten gick jag, Helen & Linnea tillbaka till stan, medan Linnea & Jenny gick ner till Staffan och Alle.
Helen shoppade litegrann medans jag och Linnea mest kollade läget.
När vi senare skulle samlas på stationen för några en idé om att de ska stanna över och åka tillbaka imorgonbitte (alltså imorse), så de gick och kollade vad en biljett kostade.
Precis innan vi gått på tåget så fick vi höra att Linnea W, Jenny, Staffan & Alle stannade kvar  i köpenhamn och skulle ta tåget vid 04,00 hem, för att hinna till skolan, haha.
Själv åkte man hem och på tåget hem var det typ full rulle hela vägen, vi satt mest och skrattade åt typ ingenting. Stackars folk som försökte ta det lungt i den vagnen, var nog inte allt för lätt.

Nu orkar jag iallafall inte berätta mer, men bilder lär ju komma upp, om inte här så på min bilddagbok, får se när jag orkar lägga in de bara, det kan ske senare idag, vem vet?

Nu ska jag plugga iallafall. ha det fiiiint!


14 Maj, redan?

Jag har inte tid att skriva ner hur det var igår, utan det kommer förmodligen senare idag, så håll till Godo. det var iallafall en härlig dag idag med mycket skratt.

Har verkligen sovit så jävla gott inatt, somnade direkt jag la mig igår och vaknade vid nio snåret och var fortfarande aptrött! :)
Ska iallafall snart ner till skolan och ha en lektion, slutar vid kvart över tolv, tror jag, om vi inte ska ha klassråd.
Senare idag blir det städning och diverse småsaker, måste dessutom handla, för vi har ingen i kylen känns det som, så det blir att tillägna dagen åt massa tråkigheter, samt plugg (som förövrigt också är ganska tråkigt), vi har närmligen prov i samhäll imorgon, måste dessutom ordna med annat plugg, för snart är det slut. gahh!

Nehe nu ska jag borsta tänderna och sedan ta mig mot skolan, vi hörs mina (o)vänner! Puss!

En vanlig måndag

Godkväll :)

Idag har vi varit i kalmar med familjen Sundman/(och det där svåra efternamnet jag inte kan stava till;).
Mattias köpte sig sin kostym (gah vad snygg han är i kostym;) och sådär, så nu är det fixat, dock kollade jag inte efter någon studenklänning, utan jag väntar med det tills på lördag då det blir växjö iallafall med Linnea.

Imorgon bär det av till Danmark, vilket ska bli superkul och väldigt intressant, dock kommer det bli lite jobbigt att masa sig upp vid fem snåret imorgon, men det får gå, det blir till att sova lite på tåget! SKA JU SITTA MED LINNEA! haha! Jag ska strax göra iordning mina baguetter jag ska ha med mig imorgon och sedan typ sova, vi åker ju vid 06,06 och jag är trött, så det ska nog gå bra. (:

Nehe ska pussa lite på min snygga pojkvän nu och sedan ordna fikat tills imorgon.
PUSS!

Söndag 11 Maj

Godkväll :)

Det har verkligen varit alldels underbart väder ute de senaste dagarna och det är med ledsamhet man hör att de nu är över (för ett tag), redan nu i veckan ska det bli dåligt väder, vilket verkligen inte uppskattas.
Hoppas det är bra väder på tisdag i Danmark iallafall, ja för vi ska ju dit med klassen och gå på ett studiebesök på ett missbrukar-hem, ska bli kul. Hoppas iallafall på ett bra väder så man slipper gå runt där och frysa.

Igårkväll var det fest i svartbäcksmåla, dock drack jag inget (som vanligt enligt Hannah, haha:), jag var chaufför och man måste ju offra sig för laget liksom. Det var iallafall trevligt, vi grillade och så spelades det brännboll.
Dock dog festen ut ganska fort kändes de som, men det gjorde inte så mycket enligt mig eftersom jag var supertrött och ville hem. Så igår blev det inte lika sent som det brukar bli när mattias är i farten, utan vi kom hem redan innan två, typ rekord! :)
Innan vi kom hem fick jag skjutsa runt på folk till diverse ställe, så nu har jag kört i mörker typ 3 gånger, haha! :)

Idag har inte så mycket hänt, mattias låg och sov fram till typ halv ett, sedan dess har vi lagat mat och ätit ute på balkongen och myst litegrann. Jag vill verkligen göra om min balkong så det blir supermysig så man alltid vill vara där ute, men det finns inte så mycket man kan göra, så det är ju inte så himla lätt!
Nu ikväll vet jag inte riktigt vad som sker, kolla tv iallafall, det är ju AA ikväll och sedan parlamentet och efter det sanningen ögonblick (haha vilket sjukt program).

Nu ska jag typ gå och diska eller något sånt skoj! :)

p.s ibland kan man undra hur folk orkar? och jag får mig själv en tankeställare: Är jag också då? :S d.s


Pingstafton

Jag vet inte om det blev världens bästa början på denna morgon, jag och som många andra satte på tv:n vid 11, för att följa den direktsända begravningen av Engla. Jag visste inte riktigt hur jag skulle reagera, men det gick bra.
Begravningen var fin och ibland var det inte lätt att hålla ifrån tårarna. Jag kan inte ens tänka mig hur det är att förlora ett barn, jag har förlorat en del i mina dagar, men det är inte samma sak som att förlora sitt barn.
Hur som helst så tyckte jag det var väldigt starkt av Englas familj att direktsända denna begravning, vissa tycker förmodligen att det är väldigt upprörande de valde att göra det, men var är det att klaga för? De ville att även folk som inte kände Engla skulle få delta, för jag tror att hela Sverige har haft mer eller mindre engagemang i detta.

Till något helt annat, det är verkligen super väder ute och vi var ute med kissen på en lång promenad förut och så satte vi oss i en lekpark och njöt av solen, strax blir det mat och sedan ska vi ta ut Gunvald för kunne njuta ytterliggare av detta underbara väder.
Senare blir det grillning och fest nere i svartbäcksmåla där vi ska fira Hannah & Timmy för att de har fyllt år. Men jag ska inte dricka så det blir att jag får köra, men det gör inte så mycket.
Jag har tänkt att spara mig fram till studenen, men så kommer det inte blir, eftersom det är hassel den 31 Maj, så jag för spara mig till Hassel innan jag dricker nästa gång. (:

Nehe, nu tror jag att maten är klar där ute, vi ses i det härliga vädret! PUSS!


Dusch & soligt väder

Godmorgon (?).

Jag har precis kommit ur duschen, ibland är det verkligen SÅ skönt att duscha. Idag var en sån dag då jag stod i duschen extra länge bara för att, härligt.
Snart ska jag klä på mig lite kläder, städa litegrann samt hitta på något att äta.
Vet inte riktigt vad som händer idag, men är sugen på något, typ picknic eller liknande, vi får se.

Som jag sa igår var ju mattias också ledig idag, men självklart så kunde han inte sova imorse och gick upp runt halv sju, sju och var superpigg, själv var jag dödstrött och sov ett par timmar till.
Förresten vaknade vi inatt, runt fyra tiden och mattias undrade om jag hade drömt en mardröm, för jag hade typ hyperventilerat och varit helt ifrån mig, men så fort han la en hand på mig hade jag lugnat ner mig, haha.
Hur som helst så vaknade jag vid kvart i nio och var hyffsat pigg och gick upp, ute i vardagsrummet ligger mattias och sover med sina glösögon på, så söt! :)
Nu är han iallafall iväg i skolan (ja jag vet, han var ledig idag), han skulle kolla om han hade något kvar att göra på släpkortet och om han hade det skulle han göra klart de, annars skulle han hjälpa Sam med något.
Så jag fick i uppdrag att komma på vad vi skulle hitta på idag (och jag har så bra fantasi? eller inte).

Vi får se om jag skriver mer ikväll, det beror på.
Ha en bra fredag iallafall.

Torsdagkväll

Jag är ganska trött nu och ska nog snart bege mig mot sängen. Ska bli skönt med en härlig sovmorgon imorgon, känner verkligen att jag behöver det, man är verkligen helt slutkörd på torsdagarna, haha. :)
Mattias är också ledig imorgon, så vi får se om vi hittar på något mysigt, kanske drar ut på picnic eller något, det lär ju vara fint väder så det skulle ju vara härligt! Men vi får se imorgon, vi får ta dagen som den kommer helt enkelt!

Idag har vi inte gjort så mycket, Mattias var iväg med John, så han kom inte hem förens halv nio tiden, så under den tiden har jag inte gjort så mycket, var ute på en härlig promenad med ny musik i öronen och njöt av solen.
Satte mig på en bänk och lyssnade igenom härliga låtar som man har så många minnen till.
När man lyssnar på viss musik som man har minnen till så får man ungefär samma känsla som man hade just då, eller så får jag iallafall, samma känsla i magen. (:
När jag var på väg hem så kollade jag upp på den klarblåa himlen och såg genast flera flygplan flyga däruppe och då fick jag en konstig känsla i magen, fast jag är nog flygrädd. Tänkte att nu sitter de där uppe och har ingen chans att överleva när de kraschar, haha posetiva klubben liksom!
Jag skulle verkligen vilja åka utomlans, men det känns som jag är så jäkla nervis för flygresan, det är konstigt?!

Nehe, nu ska jag kolla in lite bloggar och sådär sen dra med mig pojkvännen till sängen.
Tjarå!

Soliga dagar med plugg :(

Tjoho! :)

Sitter just nu och skriver på ett arbete om Islam, det ska vara inlämnat imorgon, det går iallafall bra. Har tagit mig en liten paus och kikar runt litegranna.
Magen börjar kurra så jag funderar på vad vi ska äta idag, egentligen är jag supersugen på grillat, vitlöksbröd en god sallad och potatisgratäng/sallad, men vi får se vad min kära sambo säger när han kommer hem.

Skolan idag gick fort, har ju bara en lektion på onsdagar och idag kollade vi på en film som heter "bänken" som handlar om missbrukare, väldigt bra faktiskt och ganska hjärtskrikande (enligt mig).
Efter lektionen fick jag vänta ytterligare ett par minuter för att skriva mina två prov, som gick sådär.
Jag fattar inte, jag får alltid hjärnsläpp när jag väl sitter där med provet.

Förresten för er som inte märk det så är det superskönt väder ute och man skulle helst av allt vilja vara ute hela dagen och bara gå omkring in den härliga värmen och bara njuta, men som sagt har jag plugg som måste göras, vilket känns så dystert, varför kan det inte regna, då känns det bättre att sitta inne och plugga. Aja jag ska inte klaga.

nu ska jag nog fortsätta med mitt arbete så det blir färdigt. Vi hörs nog lite senare.  :)

P.s Andra avenyn igår var ju helt cp? Jag blev verkligen sur på Kim, haha! D,s
P.s 2 Desperate Housewifes var sjukt spännande igår så jag visste inte vart jag skulle ta vägen, längtar verkligen till nästa avsnitt! gaah. D.s
P.s 3 jag är inte alls någon tvnörd (A) :) d.s

6 Maj

Sitter just nu hemma, var i skolan fram till halv tolv, sedan fick vi gå hem och jobba, varför vara i skolan på morgon och jobba när vi får göra samma sak på eftermiddagen?
Vid halv två ska vi iallafall befinna oss på Ria för en föreläsning om missbruk, ska bli intressant.
Bara jag inte glömmer bort tiden, haha det skulle ju vara typiskt mig!

Idag på morgonen kunde jag knappt prata, utan det gjorde så jäkla ont att jag nästan började gråta av att bara säga "godmorgon", så jag gick till skolsyster och fick något gel som tydligen ska hjälpa, hon hade aldrig själv provat det, så jag får bli som en försökskanin. Så har just tagit på sådan gel på min stora blåsa, och det hjälper! Jag känner inte av den någonting, jag sitter tillochmed här och sjunger, det ni!

Så vad ska jag göra nu fram till halv två? jo jag tänkte att jag skulle plugga, för har två prov jag ska göra imorgon och man vill ju vara väl förberedd till de, så man klara de och kan få de ur världen! :)

Hejsvejs!


5 Maj & en månad kvar till student!

Idag är det endast 1 månad kvar till student, jag vet inte hur jag ska känna mig, en del är lycklig den andra delen vill skrika ut sin nervositet.
Det är dags att få klart allt nu, arbeten som man ligger efter i, prov och dylikt, nu får det sättas igång på allvar.
Måste även inskaffa mig en studenklänning, ska göra det nu i veckan har jag bestämt, vi får se vart, när och hur.
Andra saker ska också hinnas med innan student, så nu måste jag nog börja sola också. Härligt att vi har ett solarium i huset brevid typ.

Idag var jag inte i skolan pga min värk i mun och idag kändes den faktiskt bättre, men just nu känns det 10 gånger värre än den någonsin gjort. Känns som om hela käken flyttat på sig, så att munnen är helt sne, självklart är den inte det, men det känns som om allt har gått sönder. Har inte kunnat prata normalt riktigt.
Så vi får se hur det blir imorgon, går det inte så går det inte, jag tänker ju liksom inte lida bara för att få berätta saker. Vi får se helt enkelt!

Jag har inte så mycket mer på hjärtat faktiskt, ska avrunda här och göra något annat.

p.s vad gör vi vid denna tiden om en månad?? :D d.s


Nu jäklar!

Nae nu struntar jag i min(a) inflammerade förkylningsblåsa och äter bullens pilsnerkorv, jag typ dör av hunger snart.
Att äta två portioner med kräm under en dag är inte nyttigt, därför ska jag värma på korven, brödet och ha massa ketchup och senap på, så det så! BLÅSJÄKEL!

P.s jag skippar nog kanske ketchupen och senapen. d.s

Önska mig lycka till!

4 Maj & förlamad mun

Nu har min mun gått över i någon sorts förlamningskris, antar att det är läkningsarbetet som håller på, eller jag hoppas snarare på det.
Halva min mun är alltså så gott som förlamad (känns det som iallafall), på ett ungefär känns det som om min mun har fått bedövningsspruta (som man får hos tandläkaren), fast det är inte bedövat? aja, svårt att förklara.
Så jag kan iallafall inte säga så mycket och det är ganska ansträngande och prata med halva munnen.
Idag ska jag få lyxmat, Nyponsoppa, för det är det enda jag kan äta i stort sett, jag är överlycklig(?).
Aldrig mer ska jag bita mig, aldrig mer ska jag bli förkyld, aldrig, aldrig, aldrig mer.
Jag vill ha mat!

Förresten, det som toppar denna dagen lite extra idag är att just idag är det våran månadsdag, 1 år & 7 månader, det är inte illa! (: Puss & grattis på oss!

Ont, det gör ont.

Idag har jag så fruktansvärt ont i munnen att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Det tog 100 år innan jag hade borstat klart tänderna, för att det gör så jäkla ont. Kan knappt öppna munnen eller prata.
Kan det bara inte läka så jag kan vara glad igen och inte få tårar i ögonen varje gång jag ska säga något?

Stora bloggare

Jag hade nu tänkt skriva lite om de olika "stora" bloggarna jag läser och vad jag tycker om de.

Blondinbella : När jag först började läsa hennes blogg så gillade jag den, jag hade hört från många olika håll att den var så patetisk och löjlig. Men som sagt gillade jag den, till en början, men det började gå utför efter ett tag. Hon skriver inte något som fångar mig som läsare, som berör mig, eller något som jag känner igen mig själv i.
Men hon har starka åsikter om saker och ting och i vissa fall håller jag med, men oftast inte.
Dock får hon ett stort plus i kanten för att hon endast är 17 år (eller?) och har jobbat upp sig till där hon står idag, mycket bra jobbat!

Kenza : Samma sak här, jag gillade henne när jag först läste hennes blogg, men sen hennes break up med pojkvännen så blev bloggandet lidande och man kände verkligen av hennes sorg (vilket jag kan förstå), men hon har inte tagit sig upp riktigt än, inte med sin blogg iallafall. Att läsa den känns bara tråkigt och förut var jag inne på den flera gånger om dagen, idag kanske jag är inne där en gång i veckan, för jag är inte intresserad av hennes tjat om tokio hotel längre, det känns uttjatat, vi vet att hon gillar de, släpp det!

Stina-Lee : Min absoluta favorit, jag vet inte riktigt vad som gör henne till min stora favorit. Hon känns så himla jordnära och verkar vara världens snällaste människa. Varje gång jag klickar in på hennes sida och läser hennes små inlägg blir jag glad, det kvittar vad det stod i inlägget, hon gör mig verkligen glad.
Dessutom älskar jag hennes videoupdats, de är så sjukt härliga och får mig verkligen på bra humör.
Stina-Lee är verkligen en tjej jag skulle vilja ha i mitt umgäng och jag tror minsann att jag är lite småkär i henne ;)

Kissie : Jag vet inte om jag ska hata eller älska denna person, jag har liksom inte en aning?
Hon är också den svåraste personen att skriva något om. Ibland tycker jag, personligen, att hon beter sig som en barnrumpa, men i vissa situationer är det tvärtom. Jag har ingen aning, jag är kluven i kissiefrågan helt enkelt. Ibland är hon för jäkla härlig, ibland vill man skaka om flickan och fråga vad hon håller på med! (:

Så det är lite av mina åsikter av just de "stora" bloggarna jag läser, vad tycker ni?

2 Maj

Nu sitter jag här i mörkret igen och funderar på att ta mig vidare mot sängen.
Mattias gick och la sig för typ en timme sen och jag skulle bara kolla en grej på datorn, men jag fastnade visst!
Det har verkligen varit pissväder idag, regnat hela förbannade dagen, så det blev ingen marknad, hur kul är det att gå i stan i ösregn? (ja jag vet att det finns paraply, men hur effektiva är de egentligen??).

Dessutom tycker jag grymt synd om mig själv, har en stor feting blåsa (eller så har jag bitit mig i sömnen) typ längst in i munnen vid kinden och den gör grymt jäkla ont att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Kan knappt prata för att öppna munnen gör ont och inte heller kan jag äta, vilket har gjort mig till en surkärring idag, det är liksom inte lätt att vara på topp när allt gör ont och man är dödshungrig, men kämpade i mig ett par skedar yougurt tidigare ikväll, vilket gick sådär, det svider och jag fick tårar i ögonen, men man kan ju inte gå utan mat hela dagen liksom?
Så jag hoppas på att smärtan har lindrats imorgon (det känns typ som världens jäkla tandvärk, fast på fel ställe), jag är lite rädd för att lägga mig, för jag hatar att vakna på morgonen när man har blåsor/sår i munnen, det är så jäkla äckligt.
Aja, nog pratat om min blåsa i munnen, det kanske inte intresserar er så värst mycket faktiskt!

Egentligen har jag inte så mycket mer att tillägga ska ta mig in i köket, halsa hostmedicin (för jag hatar mina hostattacker på kvällen innan john blund kommit), borsta tänderna och sen krypa i säng och försöka avnjuta en god natt, man kan ju alltid hoppas!

Ett ganska så tråkigt inlägg

Jag tycker synd om mig själv! :(

1 Maj :)

Jag är megatrött och ska alldels strax ta mig ut till toaletten för att borsta tänderna.
Igår var det ju som alla vet Valborg, jag och Mattias satt hemma och myste framför en film och god mat, sånt gillar jag! :) Fast vi kom i säng ganska sent ändå och idag vaknade jag inte förens halv elva, härligt att sova! :)
Idag låg vi och slappade till typ ett tiden, då vi tog tag i våra liv och gick ner till affären som de öppnade idag precis här brevid, hur skönt som helst. Slipper man ta sig ändå bort till stan för att typ köpa mjölk eller något.
Därefter åt och senare begav vi oss in till kalmar, idag började nämligen bilbingot igen! ;)
Dock ingen vinst, men gubben brevid vann 5500 sammanlagt, vilket vi inte gillade haha! :)

När vi nu varit hemma en bra stund har vi kollat på film och sådär, inte så värst mycket. Det är så skönt att inte behöva göra något, utan bara strunta i allt och bara vara!
Imorgon ska jag dock ta tag lite i mitt pluggande och skriva lite på mitt föredrag (vet inte om man kan kalla de det, men ändå) som jag ska hålla på tisdag, dessutom måste jag göra andra smågrejer, men det ska nog gå bra.
Troligtvis ska vi iväg till Timmy imorgon, skulle nog grilla där om jag inte minns helt fel.
Annars blir morgondagen lugn vad jag vet nu! (:

Nehe, nu ska jag stoppa i mig lite hostmedicin och sen hoppa i kojs.

Godnatt!


RSS 2.0