Väggord

Jag vill göra om hallen! Måla, skaffa nya möbler, och så vill jag ha väggord! Det är så himla mysigt och fint!
Det blir nästa projekt i lägenheten. Ska snacka med Mattias bara. Åh =)

  

Kolla in denna!!

http://www.youtube.com/watch?v=4-94JhLEiN0  - sånt bröllop vill jag också ha! FY VAD MYSIGT! :)

=)

Hej.

Jag kommer nog inte skriva så mycket här, känner mig inte direkt inspirerad till att. Men någon gång då och då kommer jag nog att skriva! :) Så ni får väll hålla utkik!

Jag är så glad för Mattias skull, han har tydligen fått förlängt i emmaboda i 3 veckor.. och nu med full lön! Så det är ju bra! Han är så duktig! De vill så gärna ha kvar honom där nere, så vi får hoppas på att det blir ännu längre sen! Men det känns ju bra att han får stanna kvar och dessutom får lön för att.. nu har han ju bara fått från arbetsförmedlingen 135 kr om dagen, nu blir det annat! Wie så kul för honom! :D

Träffa firrifisk!

Hallå i stugorna!

Sitter här och känner mig helt utmattad och lite svimfärdig, beror dock på att jag dricker på tok för lite vatten, så ska börja hinka i mig. Dessutom har jag tränat idag, så kan nog bero lite på det också, att jag har för lite vätska i kroppen, därför som jag känner mig svimfärdig. Träningen var idag faktiskt rätt kul, med bra musik så går det fort och tempot ändras samtidigt som tempot i musiken ändras, rätt bra! (:

Nu sitter jag här och är fortfarande svettig efter träningen, men innan jag hoppar in i duschen ska jag städa & plocka iordning, sedan blir det dusch och vid 14 snåret ska jag iväg och träffa min fina fisk!
Vi har inte setts på evighetersevigher, så det ska bli mys!

Imorgon blir det jobb mellan 7-14, egentligen skulle jag jobbat 16-21, men Mia ringde igår och undrade om vi kunde byta.. och inte mig emot. Jag gillar morgonen mer nu, eller det är iofs mer och göra! MEN man kommer hem tidigare och har hela eftermiddagen på sig att göra saker! Visst, börjar man vid 16 har man ju rätt mycket tid på sig att göra saker, men jag går mest bara runt och väntar på att klockan ska bli fyra så man kan gå och jobba! :)

Oj, bara en massa struntprat känner jag nu. Så bye bye!

Tramp

Det var en sånhär som jag fick på posten idag. ;)


Räkor & vin

jag är trött idag med. Men vi ska äta räkor och dricka vin, så det blir nog nice.

Idag kom dessutom mitt paket från Ellos, nice nice! :)

Gäsp!

Jag säger bara: TRÖTT!
Idag har jag duschat TRE stycken, inte undra på att jag är slut? när man i vanliga fall knappt duschar en. Puh.
Jobbar imorgon igen. 7-14, det går fort! Nu ska jag spela sims, annars somnar jag. Tjipp!

Where do you go when you're lonely?

Idag är det sista dagen på min 3 dagars ledighet, men inte gråter jag för det? Nepp, för jag jobbar bara Torsdag & Fredag sedan är jag ledig 3 dagar till, känns soft!
Fast det känns lite som om jag ändå kunnat jobba eftersom jag inte gör så mycket om dagarna ändå. Mattias är ju iväg 8-16,30 varje dag, så känns ju egentligen inte helt kul.
Men jag får ta vara på min lilla egentid, läsa böcker, spela sims och så självklart städandet ;)

Sitter just nu och lyssnar på musik, högt och ljudligt, samtidigt som jag sjunger, nästan ännu högre. Sånt kan jag göra när inte Mattias är hemma. :) Och så får jag lyssna på precis vad jag vill, just nu Robbie Williams - Angels. Jag skriker nästintill "Im looooooving angels instead AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH" Ja, ni kan ju tänka er själva hur det låter? Stackars mina grannar!

Förresten, måste leta upp en drömtolkningssida på intranätet, drömde en sjukt läskig dröm inatt. Om äckliga ormar. Den jagade mig, och vägrade sluta förens jag hade blivit biten (som jag tur väl aldrig blev), men denna jävla orm följde efter mig HELA tiden, åh fy fan vilken äcklig känsla det var att vara jagad av en FARLIG jävla orm. Böh. Så jag måste kolla upp om det betyder något med att drömma om ormar, för det är inte FÖRSTA gången jag gör det på ett par nätter nu.

"Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende."

"Att drömma om ormar är ett mycket dåligt omen, som berättar om faror, sjukdom, frestelser och synd. Om ormen attackerar dig ska du se upp för falskt smicker."


- Ajsing, det lät ju inte sådär bra...


Förresten är jag INTE ett DUGG avundsjuk på Rebecca som åker till Spanien idag. Inte ett dugg avundsjuk... inte ett dugg........

Gotland!

Jag vill till Gotland! Jag har aldrig varit där, så jag vill jätte gärna dit.
Precis kollat upp priser, så fasligt dyrt är det ju inte. Man kan ju tälta? (med ett STORT tält?), men om man har husvagn var det inte heller så dyrt.

Jag vill dit så mycket, så kom igen. Häng med?! :)

 

Jobb jobb jobb (igt)

Jag har jobbat första halvan av min delade tur.. och ska snart iväg för att jobba den andra halvan.
Hemma har jag inte gjort så mycket, ätit och sovit. Hann med en sväng till systemet också innan det stängde. Mattias ville ha öl och jag köpte en vinare att smutta lite på veckan då jag är ledig ;) haha!

Jag känner mig inte ALLS sugen på att åka tillbaka till jobbet, men det får la gå. Alltså imorgon kommer jag vara dötrött, så min efterlängtade ledighet är välkommen!
Men det är som sagt bara att bege sig till jobbet i regnrusket, så idag tar jag bilen! För jag tänker då inte cykla omkring om det ska ösregna när jag ska ut till tanterna & gubbarna ute. Sist blev jag dyngsur (konstigt va? :P), så idag tar jag det säkra före det osäkra och tar bilen! :)

Nehe, nu ska jag snart bege mig. Packa ner en frukt och sedan pussa mattias en gång extra.

Tjoflöjt (jag längtar tills imorgon 16,00, då helgen äntligen är ÖVER!!).

Godnatt kära människor!

Jag är trött, därför ska jag alldels alldeles strax bege mig in till sovrummet för att få en god natts sömn innan klockan ringer 05,55 imorgonbitti! Men innan jag hoppar i kojs ska jag ta mig in i duschen för att fräscha till mig lite. Eller jag behöver egentligen inte det, men jag kommer inte hinna imorgon, så lika bra att göra det nu.
Vi ska ju på kalas imorgon! Först till min lillebror Hugo som fyller 7 år (OMG vart har tiden tagit vägen??) och senare till orrefors, eftersom både Marianne & Esa fyller år imorgon.
Så vi lär ha fullt upp hela dagen. Synd bara att jag ska upp och jobba på lördag morgon (OCH KVÄLLEN!!), nåja.

Idag när jag varit ledig hade jag tänkt att jag skulle storstäda, som jag skrev igår. Men så långt orkade jag inte. Jag orkade mestadels ingenting, jag diskade undan och plockade iordning i "bar"skåpet, så nu är det fint där. Sen fick jag massa olika undanflykter till att slippa städa - laga mat - diska - kolla recept och ja ni vet. Så det blev inte mycket gjort.
Men sen kom jag på att jag är ledig så mycket nästa vecka (mån,tis,ons,lör,sön,mån) så då har jag lite mer tid till att städa. För någon annanstans än lägenheten lär jag ju inte komma eftersom Mattias har bilen :( just nu skulle jag vilja ha två bilar! Det hade varit gutt, då kunde jag tex åkt till Rebecca en dag och myst innan hon åker till spanien i TVÅ veckor! Hur ska det gå? Nu umgås vi ju rätt så ofta (om man jämför med förr) och vi har kommit varandra närmare (tycker jag iallafall).. och allt känns så mycket bättre än det gjort innan. För nu träffas vi så pass ofta! :) Vilket känns super bra tycker jag! :D Love you bästis! (vi ses på facebooooook:D)

Hur som helst så om någon är villig att låna ut en bil typ måndag eller tisdag? så hör av er! (fast iofs har jag inte ens pratat med rebecca, hon kanske jobbar? haha). Nåja, vi får se hur det blir. :)

Nehe, nu ska jag hoppa in i duschen en snabbis, sedan sängen. Godnatt!

Kärlek på min älskling!

Drömmar

Inatt drömde jag en rätt konstigt, men ändå rätt mysig dröm.
Jag & Mattias hade fått barn.. men inte ett barn, utan två.
Och som vi kämpade med att få allt att gå ihop, men det gick ändå, och sådan kärlek man kände till barnen, det spelade liksom ingen roll att man knappt fick ihop det.
Och så skulle vi på kalas till min biologiska pappa och han/de visste inte ens om att jag var gravid, så det blev en sådan stor chock för de att de började ge bort allt möjligt (typ huset, bil), haha.
Nåja, ibland har man lite lustiga drömmar... eller hur?

Idag har jag tänkt att storstäda minsann, för det behövs.
Köket tog jag dock igår, men behöver diska upp det sista iallafall och sedan ska jag göra iordning "bar"skåpet också, som jag har sagt så länge men aldrig blivit av..
Har sedan sovrum, toalett och vardagsrum att göra iordning. Ska försöka rensa garderoberna också. Det blir nog bra.

Nehe, ska få i mig något att äta innan jag sätter igång.

Jobb jobb

Sitter här och väntar på att min pasta ska börja koka.
Ska få i mig lite mat innan jag beger mig till jobbet hade jag tänkt.
Idag har jag inte gjort så mycket nytta alls.. men det är skönt det med ibland.
Imorgon efter jobbet ska jag städa tänkte jag. Puh så tråkigt, men ack så nödvändigt.

Idag blir det som sagt jobb mellan 14-21, känner mig inte ALLS sugen, men nåja det får väll gå. Det går ju rätt fort ändå och innan jag vet ordet av är jag hemma igen. Dock nästan bums i säng eftersom jag ska upp klockan 06,00 dagen efter.

Nehe, måste ordna lite med maten nu.


we borrowed an angel

Jag tycker ni ska lyssna på denna underbart fina låt som är tillägnad Anton, som tragiskt omkom i en trafikolycka 2007.
Jag minns mycket väl när vi fick höra om det hemska som skett och jag minns minnesstunden i skolan.
Trots att jag inte kände honom så berör det en väldigt djupt.

Lyssna hur som helst på denna fina låt som Jennie (en av hans vänner) sjunger, hon har dessutom skrivit den till honom. Superfint tycker jag!


3 år framåt

tråkig jävla dag har det varit iallafall och jag vill hoppa fram i mitt liv typ tre år.
för nu är allt så tråkigt men det kommer det inte vara om 3 år, för då kommer man ha fullt upp.. typ.

nu ska jag spela sims..


vi ses på facebook! ;)


Puh

Huu vad det är kvavt och kletigt, man blir ju svettig bara av att ge katterna mat. 27 grader är det ute.. OCH inne.. fan jag måste ha en fläkt. Måste köpa en sån, jag dör av värmeslag annars.. Men nu skulle de bli lite kallare.. dock skulle de vara mycket regn nu ett par dagar, förvisso behövs det.. men det behöver ju inte regna så mycket! Det ska vara sol, men lite moln och lite vindar.. perfekt! :)

Gårkvällen var nice, mycket folk och livat! ;) Dock ont i fötterna idag (skavsår) och huvudvärk, men man har sig själv att skylla. På bussen hem träffade vi en helcool snubbe.. 28 bast och 3 barnspappa (fjärde påväg), så jävla coolt. Han var trevlig. ;) Sen träffade vi andra också, som endel var mindre roliga och endel mindre tråkiga :P

Oh vad jag inte skriver bra idag.. men nu vet ni det iallafall..

Det nya "Vi ses på facebook" ;)


Varmt!

Godkväll i värmen..
Svettas ni lika mycket som jag? :O Puh vad varmt det är!!! Fast och andra sidan ska man väll inte klaga, för när det är kallt så klagar man på att det aldrig är varmt, aldrig blir man nöjd! :O

Vi har precis ätit lite mat ute på balkongen, idag blidde (jag vet att det inte heter så, men det är roligt att skriva det;) det kyckling och potatissallad och vitlöksbröd, mums på det.
Satt ute en bra stund, det är ändå rätt skönt att inte ha eftermiddagssol, tänk om vi haft det? fy fan.. då hade vi (läs Mattias) ballat ur för läääänge sen.. hihi.

Jag längar tills imorgon vid 14,00.. då slutar jag jobba och har en hel helg ledig ;) hur gött som helst.
Så när jag cyklar hem ska jag förbi willys och handla en lime (köpte ju en corona som jag måste testa med en lime i). Sedan blir det hem, duscha, ta ett glas vin och bara njuuuuuta.. runt fem halv sex kommer Rebecca hit och då börjar vi förfesta tills bussen går, när den nu gör det? ;) haha!
Sedan blir det dra till vallen och skaka rumpa och ha kul, fy fan vad jag ser framemot det! :) Ska blir sååå NICE!

Nehe, nu ska jag spela lite sims innan jag hoppar in i duschen för att svalka av mig.

Hejhej! ♥

1 Juli

Godmorgon!

Vaknade vid halv nio idag, men orkade inte riktigt gå upp förens kvart över. :)
Idag har jag endel att stå i, ska hinna göra det fint här hemma samt laga mat klockan 12. Idag ska jag prova på att göra lax, potatis & sås.. Höm.. :-) Men rebecca sa att det var lätt, så jag ska nog klara av det, don't you think?

Börjar jobba klockan 14 idag, så jag ska hinna med en massa saker fram tills dess.
Så antar att det är lika bra att börja med en gång..

Jag längtar till Fredag vid 14, för då är jag ledig fram till måndag klockan 14.. hur gött som heeelst!



RSS 2.0