Då var det dags igen!

Då var det på tiden att skriva ett inlägg igen!
 
Dagarnar rullar på som vanligt. Minea är snart ett halvår.. lilla fisan. Hon har fått två tänder och har lite smått börjat få vanlig mat. Hon kan nu även sitta själv, inte helt stabilt, men kan sitta någon minut i alla fall. Tiden går så himla fort. Och vet ni vad? Jo, den 1 maj börjar jag jobba igen. Det skär lite i hjärtat att jag måste börja jobba och att Mattias får vara hemma.. jag hade ju tänkt vara hemma minst 1 år. Men ibland sker saker som gör att det inte alltid blir som planerat..
 
Det kommer givetvis gå bra för Mattias att vara pappaledig, det är jag inte det minsta orolig för.. utan det är just det att JAG vill vara hemma. Men det går inte att vi båda ska gå här hemma.. och det är ju jag som har ett jobb, så det får helt enkelt bli så! :)
 
Samtidigt så känns det ganska kul att komma tillbaka och jag jobbar ju inte så mycket så det blir ju inte långa dagar direkt. Det som suger mest är ju helgerna. Men det får väll gå. Sen jobbar jag första perioden och har sen semester 4 veckor. Så det ska nog gå bra i alla fall!
 
Påtal om något annat så har jag kommit igång riktigt med träningen, kör oftast 3 träningspass i veckan. Ska försöka vara på gymmet 2 ggr i veckan och sen köra en gruppträning 1 gång i veckan. Har provat på tabatan, så det ska köras denna vecka med.
Det är grymt kul att vara på gymmet, jobbigt givetvis - men kul. Har verkligen hittat min grej!
Är stolt över mig själv, för att skryta lite så har jag gått ner 26 kg sen Oktober. Fett nöjd med det.
Gravidkilona (16kg) är borta plus 10 kg till (om inte mer, inte vägt mig på ett tag). Har tappat endel cm runt om i kroppen och jag börjar se mig själv. Vilket känns himla skönt..
 
Ja, det var väll det. För denna gången. Nu blir det att slänga sig i säng och hoppas att barnen sover bra inatt, sen imorgon ska William först till dagis, sen blir det veckans första tränigspass. Hejja!
 

Kommentarer
Postat av: Oslofru

Vad duktig du är som kommit igång med träningen! Själv längtar jag ihjäl mig tills bebisen i magen kommit ut så jag också kan börja träna igen :) Kram på dig

2015-03-26 @ 10:09:54
URL: http://www.oslofru.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0