Det är som i en gott och blandat påse.

Så är snart April månad slut. Herregud vad tiden går, det är fasiken inte klokt. 
 
1 vecka kvar av min mammaledighet (för denna gången ;)).. Har varit o provjobbat en sväng, så nu ser jag framemot att komma tillbaka igen. Men denna sista vecka ska jag njuta till fullo. Men jag tror nog att jag kommer ta ut lite extra ledigt runt jul och så kanske 6/8 veckors semester nästa sommar! :) 
 
Inatt blir en spännande natt, William sover utan blöja för första gången. Han har ju varit blöjfri på dagarna ganska länge nu.. men nätterna har varit värre. Men de senaste veckorna så har den alltid varit torr på morgonen och nu ikväll ville han själv prova att sova utan. Så vi hoppas på det bästa! Vi har inte alls varit "på" honom om detta med blöja, utan det har kommit helt nartuligt.. :) 
 
Minea är på topp, hon käkar bara vanlig mat numera, dricker bara ersättning till natten (och ev om hon vaknar på natten), vill inte sluta med den och ge välling än, men det funkar bra! Hon tröttnade ju att bara äta ersättning ganska tidigt, men ja.. det funkar ju, var lite orolig för hennes mage, men det funkar ganska bra ändå! :) 
Hon kan nu även sitta och gör detta hela mest hela tiden.. Men hon har inte börjat ta sig framåt.. utan hon sitter där hon sitter och hon fullkomligt hatar att ligga på mage, så tror inte hon kommer bli någon ålare som kusin Meja! :) 
 
Träningen går bra, tränar minst 2 pass i veckan och jag ÄLSKAR det! Gymmet och jag går verkligen ihop, det är min grej! Hoppas att jag kommer få ihop minst 2 pass i veckan även nu när jag ska börja jobba, men allt går om man vill! :) 
Vi äter (mestadels) fortfarande LCHF, vilket funkar ganska bra. Men man tröttnar ju lite när man äter samma o samma.. inte för att man egentligen behöver det, men vi är inne i någon dålig period nu, ingen inspiration, men den kommer väl förhoppningsvis tillbaka.. för jag (och Mattias) mår ju ganska mycket bättre av att äta LCHF, så ja.. det känns ju dumt o sluta, speciellt när det har funkat bra. 
 
Vi har även börjat kolla på hus, vilket är så spännande och jag skulle verkligen vilja ha ett hus NU NU NU. 
Men man ska ju hitta det perfekta (och dessutom få lån är ju en bra början).. Vi var på Swedbank i början av veckan och fick då lite siffror på vad vi kan låna, ska till handelsbanken på måndag och se om vi kan trissa upp det lite mer där eller hur det ser ut. 
Det är ju inte det bästa o få ett lån man vill ha när den ena är arbetslös.. Men ja, vi får se helt enkelt. 
Vi bor ju bra här.. så funkar det inte nu, så får vi ta det sen. 
Men vi har hittat ett fint hus som vi är SÅ sugna på, som vi ska kolla på i början av Maj. 
Det känns som det är så "Vi", men sen vet man ju inte när man väl sett det live..
Hoppas på det bästa iallafall och jag hoppas att vi kommer vara husägare innan detta året är slut! 
 
Så det var väll det hele för denna gången, bara en massa tjoller och massa text, men så får det helt enkelt bli.
 
Har inga nya bilder på datorn, så är ni sugna på att se bilder får ni väll kolla på instagram, jennyviklund89.
 
Nattinatti. Vi hörs när vi hörs, ta hand om varandra! 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0