Nu var det ett tag sedan..

Hej!

Det var visst ett tag sedan jag tog mig tid till att skriva ett litet inlägg. Men som ni kanske förstår så har jag lite annat för mig och dagarna bara flyger iväg. På kvällarna är man oftast väldigt trött och datorn brukar faktiskt inte vara igång så mycket (sitter mest via mobilen och därifrån går det inte att blogga ÄN).

Idag har vi blivit bjudna på mat i vårat eget hem, lyxigt! Och disken slapp vi också. :) Lyckligt lottad minsann.
Marianne ringde vid lunch och frågade om dom kunde komma hit och så kunde vi äta ihop, sagt och gjort så kom dom förbi, när dom åkte och handlade lite senare så hämtade dom upp Jessica & Timmy också. Så det blev lite familjemiddag här hemma. Mys!



Vi börjar komma iordning i lägenheten med! I helgen har vi smällt upp lite skåp i köket, så nu har vi lite mer yta! Blev superbra! Har letat länge efter en skänk att ha i köket, men inte hittat någon, så vi åkte till Ikea och köpte tre skåp och en bänkskiva och byggde ett eget! Blev iallafall supernöjd och det är ju huvudsaken! Kommer nog lite bilder så småningom. Annars så trivs vi superbra i lägenheten, det enda minuset jag ser är den vita trappen, hjääälp vad smutsig den blir med en gång :P


Och så då lite snack om vår älskade lilla William som nu är 5 månader (och 1 vecka;).. Han växer så det knakar ungen. Nya framsteg hela tiden, det är verkligens så roligt. Men jag undrar vaaart min lilla bebis tog vägen? :)
Sist vi var på bvc (4maj) vägde han 6500 & var 63 cm lång.. så nu börjar han bli lite knubbig.. hihi.

Jag ammar helt fortfaranade och nu har vi börjat om med smakisar. Det dog ut lite när jag började sist. Men det är ju som sagt ingen brådska. Men nu har vi börjat igen, han har fått lite gröt och lite banan. Gröten är inge gott alls, men vi tar det i hans takt. :)

Han sitter ju helt själv nu, eller det har han ju gjort sen han var 4 månader & 2 veckor. Duktig. Och när vi satt på golvet häromdagen så flyttade han sig lite bakåt, så snart kommer han sääääkert börja ta sig framåt (eller bakåt). Dags att skaffa grind till trappan!



Nu har jag nog skrytit lagom mycket om vår fina son. :) Och nu har jag skrivit iallafall. Får se när jag får tid till att nästa gång.



Ha en fortsatt trevlig helg.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0