Hallo i stugan.

Bloggpaus kan man ju säga att det blev.
Men jag sitter näsan aldrig vid datorn längre och det går inte att skriva via mobilen.
Min lilladator är kaputt, eller laddaren snarare.. och den stora datorn måste man dra en sladd över halva lägenheten för att få internet (som jag gjort nu).. dels därför det varit paus, sen har jag ju ingen direkt lust att skriva heller - men en dag kanske jag återfår lusten.



Idag började Mattias jobba igen efter 4 veckor semester.. dom veckorna försvann väldigt fort. Så nu är det jag & William som gäller i veckorna.

Påtal om William, han är nu 8 månader, kan nu krypa (innan bara ålade han ju), ställer sig upp mot allt och går även med sin gåvagn. Lilla skitungen börjar bli stor, han är inte alls någon bebis längre.
Tycker han kan lugna ner sig lite och behöver inte att så bråttom till att lära sig allting! :)

Maten går bättre, gröt har han börjat äta igen! Hurra! Så nu äter han frukost, lunch, middag & så lite mellanmål. Han är fortfarande snuttig och vill gärna snutta några gånger om dagen. Har försökt minimera lite med snuttande och amningen, så oftast blir det 1-2 gånger om dagen. Sen är det ju fortfarande om nätterna..

Får snart börja med "operation" sluta snutta på nätterna.. eftersom han använder mig som napp på natten så kan det bli lite jobbigt. Fast nu sover han ju i våran säng (igen, haha) så det går ju rätt bra eftersom han hittar själv! ;) Men ska försöka få honom att sluta snart och börja sova i sin egen säng.. Men tror att JAG har lite separtionsångest, haha.



Sedär, ett litet inlägg fick ni iallafall. Får se när det kommer ett härnäst! :)


Vad hände med min lilla bebis? (här 5 dagar gammal)


Och här är hjärtat 8 månader.. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0