12 Oktober!

12 Oktober 2011

Har egentligen tusen saker att göra, men det där med att komma igång med grejer är inte riktigt min grej har jag märkt. Det tar sådan tid innan jag kommer igång och då blir jag istället stressad för allt jag ska hinna med inom en viss tid - att man aldrig lär sig? :)

Hur som helst så ska jag ta och diska, plocka iordning, dammsuga och svabba golven. Sen ska jag iväg och handla en sväng och till statoil för att hämta ut ett paket (varför det nu har kommit dit?!).
Måste nog även klämma in något att käka däremellan med, får nog bli lite soppa idag.
Hade även tänkt att baka lite bröd, men det orkar jag nog inte.

Varför jag nu ska hinna med allt detta just idag är för att Mamma & Nicke kommer i eftermiddag, så vill ju inte att det ska se allt förjävligt ut här hemma! ;)
Dom ska stanna ett par dagar, så vi får se vad vi hittar på. Blir nog en tripp till Kalmar iallafall och äta kinamat, mums!



Det rullar på annars, idag går vi in i vecka 34 (33+0) så slutspurten börjar närma sig.
Funderar lite på om den lille börjar fixera sig eller vad som händer, för det känns som att det knastrar och bökar nere i bäckenet :P lite svårt att förklara, men kanske att bebisen håller på att förbereda sig.
Men full rulle är det då i magen, fast vi har en väldigt lugn bebis ändå, så tror han kommer vara lik far sin! ;)

Jag har nu även haft lite sammandragningar, har ju inte riktigt haft det innan. Men i måndags när jag kom hem efter varit lite stressad så fick jag som lite ont i magen och den blev stenhård och det hände ett par gånger innan det lugnade ner sig.

Jag eller rättare sagt vi längtar tills den lille behagar att komma ut, han kan stanna några veckor till, men vill ha honom hos mig innan December iallafall! ;) Om man ändå fick välja! Men snart så! Det är inte långt kvar tills vi har vårt lilla knyte i famnen!



Ne, det nog det hele..





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0