Halvtidssjukskriven!

Nu är jag ÄNTLIGEN hemma!
Först hade jag tid hos läkaren klockan 9, men det strulade med datorn så jag kom in till läkaren vid tjugo över nio.
Hon kände på fogarna och konstaterade foglossning.. så nu är jag sjukskriven halvtid och får jobba max 4 timmar om dagen! Ändå skönt att få jobba litegranna! :)

Efter läkaren skulle jag till jobbet för att prata med Chefen, jag kom dit vid kvart i tio, fick prata med henne vid halv elva tiden typ. Dryg väntan! Och väl därinne hoppade vi ju inte direkt av glädjetjut av en halvtidssjukskrivning som börjar gälla idag! Men what to do?
Jag ska iallafall jobba 16-21 idag, sen skulle hon sätta ihop ett schema åt mig, så hon skulle höra av sig imorgon igen.

Och så pratade vi om min ledighet som jag ville ha den 2 sep, då har jag tagit tjänsteledigt! Gissa vad, den kommer hon förmodligen inte bevilja eftersom en annan har tagit ledigt samma helg :( Men hon skulle kolla på det en gång extra, eftersom jag ska iväg till Skellefteå och eftersom jag bara får jobba 4 timmar per dag så kanske det går att ordna ändå. Lite halvdrygt annars.

Annars så rullar det väll på, Mattias är iväg och jobbar och ska vara iväg även över helgen denna gången. Så han kommer inte hem förens Torsdag nästa vecka, och om det då går som planerat (om jag inte behöver jobba) så åker jag till Skellefteå på fredag och blir borta tills veckan därefter. Så det blir lång tid ifrån varann :(

Nehe, nu ska jag göra lite soppa!

Kommentarer
Postat av: emelie Nordmark

Tack så mycket, ja det ska bli skönt med hus. letar ni hus? finns jätte många ute till salu nu ju.



Tänkte på det om din ledighet som din chef kanske menar att du inte kan få ledigt. sa du inte till om det rätt tidigt isf kan hon inte neka dig o vara ledig den dagen.

2011-08-24 @ 21:57:45
URL: http://emelienordmark.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0