Friskvård på jobbet!

Är sjukt trött!

Idag har vi haft friskvård på jobbet. Vi hade "möte" mellan 14-16, men istället för möte var vi nere på friskis och svettades. Chefen höll i ett danspass á 45 min - sjukt jobbigt! Ännu jobbigare när man har så sjukt dålig koordination :) Men det var roligt och svettig blev man. Efter passet for vi till jobbet igen och åt räkbaguette! :)

Jag som hade tänkt träna ett styrkepass nu ikväll struntade i det, är supertrött och har redan träningsvärk. Så får åka ner imorgonbitti istället :)

Är ledig torsdag & fredag, då blir det till att packa! Har även reserverat pengar på forex, så ska in på fredag för att växla in dessa. Det börjar verkligen närma sig. På Måndag 13.30(?) lyfter planet till Budapest med jobbarkompisarna! :) Kommer bli en härlig tripp, det är jag helt säker på! Och dessutom ska jag dela rum med Mia, kuuuul! :)

Förövrigt, imorgon kommer SOFFAN!!!! :D :D
Drygt bara att JAG ska hjälpa till att få upp fanskapet i lägenheten? De var bara chauffören som kom, så måste ju hjälpa honom upp med soffan, hur FAN ska jag orka det? Mattias lär inte ha kommit hem.
Får se om jag kan höra med någon stark karl! :)

Nehe, nu ska jag fortsätta kolla på Idol. Hörs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0