Vad blir det för mat?!

Så har jag ny hårfärg. Eller ne det har jag inte. Jag är fortfarande blond. ;)
Caroline kom hit en sväng och färgade mitt hår. Hon är så fin min lilla fisk!

De ringde till Mattias förut och de sa att en annan kille skulle testa i 2 veckor. Men de skulle behålla hans papper och höra av sig om det inte funkade. Så vi får hoppas att killen är klantig och så, haha! :)
Synd att Mattias inte fick komma dit på prov, han behöver jobbar. Tycker så synd om honom att bara gå hemma (precis som jag, fast ändå inte). Nåja, snart slår det om och då blir det nog bra. Man måste vara positiv.

Fredag idag och första idolfinalen. Och självklart ska jag vara bänkad. Ljus tända, en skål med popcorn och loka. Thats life. Haha. Är sugen på lakrits, har varit de i flera dagar om inte veckor nu. Men har aldrig blivit av att jag köpt någe. ;)
Ska börja med maten, vet dock inte riktigt vad. Hemmagjorda klyftpotatis och kött kanske? höm. Ja det får de nog bli. Hungrig är jag!

Imorgon är det lördag, då ska jag åka till lenhovda för födelsedagsfest. Min allra finaste bästa vän fyller år på måndag. Så det blir lite (mycket) fest imorgon. Hoppas hennes present(er) duger, maha! ;) Jag kan tyvärr inte skriva vad det är eftersom hon läser, synd där. Men hon får se imorgon. Thi!

Nehe, ska kila in i köket och öppna kylskåpet för typ 100:ade gången idag och försöka bestämma vad det ska bli för mat.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0