Stickning.

Godkväll.

Har dragit igång med min stickning ;) var i Kalmar idag och handlade stickor. Och sedan handlade jag lite garn här hemma i Nybro. Så nu har jag försökt mig på det. Men första rundan är inte alls rolig och det krävs tålamod, vilket jag har väldigt ont av. Så vi får se hur det blir i slutändan. Kastar säkert hela skiten i soporna, hehe.

Ikväll är det DH som jag verkligen ska bänka mig framför. Mattias är hos John, så jag blir själv hela kvällen - vilket jag kan behöver. Har en hel del att tänka på helt enkelt. Då kan det vara skönt att göra det själv.
Nåja, DH är det ikväll, så det ska jag avnjuta tillsammans med en varm kopp rykande te. Köpte en ny smak idag, smakar ungefär som det teet jag köpte i Paris. Mums.

Imorgon blir det jobb till fyra.. vilket ska bli sjukt ROLIGT! Har inte varit i "min" grupp på typ 1½-2 veckor, så det ser jag fram emot sjukt mycket! Ska bli såå roligt, seriöst! :)
Och så jobbar jag även på torsdag! Och så ringde Poolen idag och frågade om nästa vecka, så det blir jobb på fredag, eftersom vi kommer hem från Danmark på torsdag (ja det hoppas jag iaf, haha).

Ska försöka fundera över packningen också inför Danmarkresan, vad som ska med osv. Tråkigt att packa, men aj det måste ju göras. Men det är ju tråkigare att packa upp, eller hur?! :)

Nehe, nu ska jag ta mig ett glas vatten och bänka mig med mitt stickeri igen och försöka ta det lungt och inte brusa upp över att det inte går som jag vill.. hihi.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0