Rensar och städar

Tisdag 24 November - 1 månad till julafton ♥

Håller på att städa, eller vi städar nog inte, vi rensar.
Jag har rensat ut förrådet och lagt det som ska upp på vinden i hallen, så de vrekligen kommer upp.
Mattias har rensat avloppen i badrummet och nu är han & John iväg och slänger tvättmaskinen - äntligen är den borta! Den har stått där så länge utan att vi andvänt den, nu blev badrummet mycket större. Nu fattas bara ett litet skåp där och en ny duschdrapperiställning, så blir det kalas bra, så länge ;).

Själv har jag som sagt rensat förrådet och tagit bort det som varit i vardagsrummet och ställt in där, så nu är det lite mer förvaring i förrådet och finare i vardagsrummet. Har även rensat alla papper och allt annat skit på databordet. Vilken röra! Upptäckte att jag inte satt in räkningar eller andra papper i min pärm på över 8 månader, dålig stil! Måste bli bättre på det där och inte bara lägga alla betalda räkningar på hög (fast hellre en hög med betalda räkningar än obetalda iofs ;), utan in med allt i pärmen, så man kan ha lite ordning och struktatur.

Jag har satt upp gardinerna i köket iallafall, för de behövdes inte strykas, så satte upp de. Blev jätte bra, är supernöjd.
Tror dock att de andra gardinerna kommer in imorgon, för nu börjar det bli mörkt och jag hade tänkt tvätta fönsterna med. Så blir morgondagens projket.

Blir nog inte färdiga med allt idag, så får ändå plocka imorgon. Fast då är jag ensam eftersom Mattias ska på begravning. Men det går nog ändå, bara sätta på hög musik och dansa runt samtidgt.

Nåja, nu väntar jag på att killarna ska komma hem så att vi kan bära upp saker till vinden och sen bära ut allt skärp till sophuset. Sen tror jag att det får vara slut för idag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0