Vårväder!

Är det inte riktigt härligt väder ute? längst in i min garderob hittade jag ett par skor som jag tänkte ha så länge, de passar utmärkt till våren, men är dock rätt slitna, så får använda de tills jag införskaffar mig nya! :)

Om en liten stund ska vi dra in till Ikea, ska köpa matlådor, har EN! Måste ha fler, så vi kan frysa in mat när det blir mycket över, så man bara kan ta med sig till jobbet, skit smidigt! Så om en liten liten stund ska vi bege oss mot kalmar.

Idag utökades min garderob med 2 klänningar och 1 bh. Klickade ju hem det förra veckan och nu har det kommit. Passar perfekt att ha på Kreta, jag längtar sååå! :D

Nåja, det var mest det jag tänka meddela. :)

Kommentarer
Postat av: Emelie =)

kan jag inte få hoppa ner i din resväska till kreta? ;)



Underbart med solsken har det varit idag =)



Haha jo blev en relativt lång kommentar du skickade , men vad gör det =))

Jo den är jätte bra tycker jag och många andra som har försökt gå ner i vikt och så säger också att den är bra för man tränar ju hela kroppen. Jag kan varmt rekomendera en sådan MEN om du ska köpa en köp inte den allra billigaste för dom är verkligen vingliga och så.. :/ Vi hade tänkt köpa en dyrare men så trodde inte henke att jag skulle använda den alls mycket men shi fick han =)) Ett tips om du ska ha en hemma, ställ dig och träna framför ett intressant program eller släng in en dvd film ;)



Du får gärna testa min Crosstrainer jag har här hemma om du vill det :) Annars finns det ju också på friskhuset och ja jag har haft träningskort men jag kände mig inte tillräckligt motiverad till att gå dit, kändes så omständigt men nu hemma så kan jag ju ställa mig när jag vill och träna och behöver inte alls planera in det =))



haha du sa att du skickade en lång kommentar, var är då inte detta ??? ;)



2009-03-31 @ 20:20:20
URL: http://www.emelienordmark.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0